|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
a cos, ze zycie nie jest powazne? ze nie chce zadnych stalych zwiazkow i deklaracji o wiecznej milosc? ze podchodze do zycia 'luzno' ? przeszukalam kilka CZESCI watkow ale nie znalazlam nic konkretnego.
--- zeby nie zasmiecac: - Wiesz Bardzo Mi Przypominasz Mojego Przyszłego Chłopaka =) - Nie lubię Twojej dziewczyny.. Myślę, że potrzebujesz nowej
|
|
|
|
#3872 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję kochanie! ![]() Nie będę się wypowiadać o Twoich, bo to oczywista sprawa jakie są ładne ![]() Cytat:
A wiesz, ten już widnieję u mnie (;Cytat:
Jeszcze raz dziękuję ![]() __________________ Wyobrażam sobie, jak codziennie Rozkoszujesz się wciągając Powietrze głęboko do płuc; Jak energicznie i sprężyście Wchodzisz po schodach. Mówiłeś, że kochasz i inne trelemorele. Obiecałeś nowy, lepszy świat.. Kosmiczna katastrofa gwiazd. Jak papieros wypalony leżę cicho sama. Dziwne jest piękne. List pełen kleksów, niesfornych liter i całusów. Podobno szczęściem można zarazić się jak chorobą. Jakoś nie widać epidemii.. Widzę wszystko z innej, obcej perspektywy. Bóg dobrze wie, dlaczego dławi mnie wstręt. Zachłanna i zła wciąż więcej chcę. Nauczyłam się rozgryzać niedopowiedzenia Potężny dół w świadomości. Głupie poranne myśli dopadły mnie i trzymają. Niesie się tęsknota czyjaś na świata cztery strony Jeszcze się żyć nauczę! To nic, że jesteś półzłudzeniem spragnionej podświadomości
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-02-24 o 21:10 |
|||||
|
|
|
#3873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
NIE POWTARZAMY OPISÓW ! myślisz że miało by sens, gdyby każda z nas powiedziała "podoba mi się ten opis, co dodała ta dziewczyna. też go dodam" ? rusz głową. cały wątek polegałby na powtarzaniu się opisów co dwie strony ![]() owszem zwracam uwagę, widocznie widze ku temu powody. ![]() przytul mnie i połam lód w opłatki kry..
|
|
#3874 |
|
Raczkowanie
|
Chociaż jesteś tak blisko,nie mogę poczuć jak smakujesz .); Twoje Ego Cię przerasta . O tak wolny kraj kochanie . Wieczorami, chociaż jesteś daleko...czuję Twój oddech i czułe "Dobranoc Kochanie". Miała taki uśmiech jak ja. Tak samo wesoła i uradowana na Twój widok.Podobne włosy i nawet ten sam kolor oczu. I przy tym samym boku gdzie kiedyś ja... ;(( Bo przy Tobie uwierzyłam że nie warto bać się miłości. Liczy się tu i teraz , Ty i JA. Tak jak myślałam, zimny drań. Może to i dobrze że nie kroczymy tą samą drogą . Przerwa na Ciebie;]
|
|
#3875 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ponawiam prośbe... |
|
|
|
|
#3876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ej! ![]() Jesteś niepoważna. Wrzuć na luz. Pierwszy raz spotkało mi się coś podobnego. matko Boska!!! - za chwile mnie zlinczujesz! Przepraszam, że naruszyłam zasady i w ogóle, ze dodałam identyczne opisy, które trafiły tu wcześniej! Jesteś tu dłużej? - możliwe, ale ja zanim założyłam tu konto, to obserwowała to forum bardzo długo I wiesz co?... Kiedyś było tu o wiele przyjaźniej. Atmosfera nie była taka jak teraz. A wiesz dlaczego? - bo nie było tam takich wrednych dziewczyn jak Ty, które tylko pod byle pretekstem zwrócenia uwagi, jadą jak popadnie! I nawet jeśli komuś się przytrafiło dodać podobny opis, jak zrobił to ktoś wcześniej, przymykano oko i forum żyło dalej! Przystopuj, bo nikomu nie odpowiada taka nadęta sytuacja, jaką wprowadzasz swoim zachowaniem! I jestem przekonana, że takim gadaniem niejednej dziewczynie się naprzykrzamy. Zamiast spokojnie dodawać opisy, Ty szukasz zaczepek! _________________________ _________________________ _ - przy Tobie 40' ma moje ciało. ![]() - urodziłam się, by żyć z Tobą... dla Ciebie! ![]() - zaufałam Ci 365 dni temu i wiem, że słusznie!
|
|
#3877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3878 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za miłe słowa ;*
Jesteś zdecydowanie za daleko - gdzieś na końcu świata.
A ty z daleka, bo tak lepiej. I w razie czego nie tracisz nic. Wulkan miłości. Rozprzestrzeniająca się ignorancja. Zostawiłeś we mnie cząstkę swej duszy. Nie mam nikogo. Mój cichy anioł. Upadek był bolesny. Twój czuły głos już na mnie nie działa. Seksowna egoistka. Rozpamiętuję tamte dni cały czas. Dzień za dniem tęsknię. I wtedy przyszedł maj. Nie potrafię wyzbyć się ironii. Taki zimny drań.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#3879 |
|
Przyczajenie
|
Przykroo, współczuje, ale z czymś takim to na intymne bardziej się skieruj, a nie tutaj ;>
[/QUOTE]chodziło mi o to żebyście dodały jakies opisy z tym związane, że nie wiem co robić, a nie żebyście mi poradziły. |
|
|
|
#3880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie szukam zaczepek. po prostu dla mnie to nie logiczne. jeśli widziałam opis dwie strony wcześniej, to nie dodaje go 'bo mi się spodobał' ![]() i masz racje, jestem wredna. masz racje, kiedyś było przyjemniej. ale dlatego, że nie było tylu próśb, pokemonów, i celowo nie powtarzano opisów. gdyby nie było tego - nie było by tych wrednych dziewczyn które po każdym jeżdżą. papa.
|
|
#3881 |
|
Raczkowanie
|
a takie krótkie? bo piszecie tu świetne ale długie ; )
a miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam potargana przez czas i miejsce bo nie wiadomo skąd zawieje wiatr świat nie kończy się na ich słowach nieważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna ty i ja i zawsze jeszcze ktoś czy nie czujesz że jakoś tak do siebie bliżej nam obca staję się sama dla siebie labirynt dróg, za mną kryształowe korytarze
|
#3882 |
|
Raczkowanie
|
carmenkaa
brak słów.... _________________________ ________________ - biorę taxi i za minute będę. - pozdrowienia dla wszystkich pajaców świata!
|
#3883 |
|
Wtajemniczenie
|
kup sobie słownik ![]() ----------- ` mam nadzieję, że lubisz rozczarowania. ` jesteś czymś o niebo lepszym niż wygrana w totka.
|
#3884 |
|
Raczkowanie
|
anyszowska - dziękuję dziękuję maleńka ; q ja Twoje też love RobaczeQx3 - bardzo się cieszę, że się podobają : ))) callow - bardzo, bardzo ładne opisy, ja chcę więcej ;pp _________________________ _________________________ __ nie. I nawet nie licz, że ujrzysz kiedykolwiek ślad mojej ulubionej szminki na Twoim kubku !
włożę Twoje zdjęcie do buta, by mi nie skradziono. deszcz brutalnie wtula się w szybę. a Ty tylko dwa tysiące czterysta dwadzieścia pięć i pół kilometra dalej o, właśnie siedzisz, o tam, na dnie kubka. Taki MAŁY miłość mierzę w litrach słyszę Cie nawet w pustych decybelach my jak jedność spojrzeń i rękawiczek. myślę co powiedzieć gdy wypijesz herbatę codzienność topię w czerwonym winie świt do teraz smakuje poranną kawą z twojego kubka pasujemy do siebie nawet przez ubranie wsiąkasz w dywan gdy pytam o miłość
|
#3885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słów mam zanadto, tylko, nie wiem, które są na Twoim poziomie, bo nie chcę Ci niechcący pochlebić. ![]() ![]() _______________ -tereny nieznane. -cokolwiek bym pomyślała, pomyślałabym odwrotnie.
|
|
#3886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o jejku, miło mi, że się o mnie troszczysz ![]() ![]()
|
|
#3887 |
|
Rozeznanie
|
Tulę się w Twój ciepły sweter.
Żegnając Cię - zamykam oczy, by zapamiętać Ciebie lepiej. Kocham Twe zaloty i miauczenia nocne. ![]() Ja chcę tylko, tylko kochać, ja chcę tylko, tylko tak trwać. Na szyi krwawy ślad, miłością podkrążone oczy. Zasypiam w Twoim swetrze, chcę pachnieć Tobą cała. Dziś mi dużo nie trzeba - herbaty z ciepłych słów. Bez Ciebie ciągle zimny koc...
|
#3888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odpuść już ![]() ________ wszystko poszło nie tak.. pamiętam tę chwilę.. jak dziś..
|
|
|
#3889 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny , uspokujcie się .
i nie obrażajcie innych . bo niektore posty są tutaj troszeczkę obraźliwe. Kissable, Carmenka, Diva, TiS, Lilyblack, Ouu, Anyszowksa, Nee . lovelovelovelove ![]() opiski; A horokopy czytam wstecz, żeby zobaczyć czy się sprawdziły. Taka jestem. Jeśli on nie chce wymodlić cudu, to ja to zrobię. Czas jest nieważny. See my days are cold without you/ Wiesz, moje dni są zimne bez Ciebie. Szepty zawieszone na końcu języka. Patos artykulacji. Wyjdź. Zakręcona jestem. Albo przemęczona. Albo bezmyślna. Albo wszystko na raz. robię coś głupiego i udzielam sobie reprymendy. Powietrze pachnie prostym gestem, codzienną obecnością, ciągłym 'jestem'. Chce mi się coś zrobić bez pośpiechu. Stanąć na przystanku i stać. zwolnij kochanie, nie jestem twoją panienką. Budziki zamordowały miliardy snów! Dlaczego więc wciąż chodzą bezkarnie?
|
|
#3890 |
|
Zadomowienie
|
Ej dziewczyny. Carmenkaa i pucipucipuci spokojnie. Nie chce wyrażać swojej opinii, bo zaraz pewnie zostanę zlinczowana. Starałam się nie zważać na wasze posty, ale to jednak już trochę przesada..
Proszę jeśli macie sobie coś do wyjaśnienia to jest od tego priv. taka moja skromna uwaga. Pozdrawiam ___________ Moje sny mnie przerażają. Gwałcę mózg muzyką. Moje myśli żądlą mnie raz po raz. Przed snem wypowiedz moje imię. Jeszcze raz uwierzyłam w miłość. Melodyjna przykrość.
|
#3891 |
|
Raczkowanie
|
'Kilka prostych słów, nie więcej'
'Taka mała życia garść, nie więcej' 'Tylko jeden moment mam w pamięci' 'W jednym z wielu miejsc za zakrętem' 'Nie uwierzą, że brakło mi już sił.' 'Nie wybaczą mi kilku słabszych chwil.' 'Nie podadzą dłoni, kiedy będę chciał.' 'Najważniejszy jest czas, w którym robię, co chcę.'
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
[COLOR="Purple"]Miły ogień unosi mnie wyżej
dotknąć Twojego ciała Chodź i ocal mnie Byliśmy przeznaczeni sobie Słowa dawno zapomniane podniosłeś mnie swoją magią Zabiorę cię tam jeśli mi pozwolisz skarbie Chcę cię wszędzie całować Sprawiasz, że tańczę i płaczę Miłość nie pozwala mi odejś spróbuj zatrzymać mnie Rozkapryszeni w tych wszystkich extra sposobach nauczania Miałam milion dolarów i flaszkę Chłopaku co muszę zrobić, aby zabrać Cię do domu[/COLOR]
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
moge prosic o opisy o tym ze w marcu wyjezdzam na troche do turcji odpoczac od tego wszytskiego o tym ze uciekne na chwile od wszytskiego![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może ta gwiazdka to zrobi? Nie czuje się winna. Wybacz. Prosiłam ją o to kilka postów wcześniej. __________ - są ludzie, są serca... jeden żar. - mam myśli namiętne.
|
|
#3895 |
|
Rozeznanie
|
Świat dzieli się na greków i tych którzy chcieliby nimi być ;p
Nie chcę zrozumieć pocieszenia..iluzji olśnienia..jestem kim jestem Myślę sobie, że ta zima musi kiedyś minąć.. By rankiem móc boso stąpać po rosie.. |
|
|
|
#3896 |
|
Rozeznanie
|
Drzazgi siedzą w naszych oczach.
Zapijam kompotem wrodzoną tępotę. Z czekolady serce mam, weź je, proszę, na pół złam. Niebo jest już w czarnej sukni. Trzeszczy miasto w nastroju wiecznego niezaspokojenia.
|
#3897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a i żeby nie było carmenkaa moja kochana bez urazy **** < 3333_________________ pozytywne myślenie rozświetla życie Daj spokój z bólem i tak zbyt wiele czuję.
jedyne czego pragnę, być z Tobą na zawsze. Jedyne po co żyję, jedyne za czym tęsknię, jedyne o czym myślę, jedyne moje szczęście.` Edytowane przez anyszowska Czas edycji: 2009-02-24 o 21:55 |
|
|
|
|
#3898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podpisuję się pod tym nogami 'rencami' i czym tylko można. ;] hehe ;* Ilu takich samych jak my, nienawidzi takich jak my, czemu zabijamy by żyć.' ta sytuacja trwa, nie ma to już sensu.' do zdobycia cały świat.'
|
|
#3899 |
|
Raczkowanie
|
Kissable, abunee, r0zunia, - boskie
![]() kocham was ![]() stos problemów- jakie to fajnie niebanalne, mam cię gdzieś w kieszeni i w telefonie, to nic,że masz piekne oczy i mnie denerwujesz ale tęsknię wiesz. a ja uśmiecham się, nie powinnam chyba, ale zapomniałam, że miałam płakać przecież. mieszcząc w swoich stu sześćdziesięciu ileś, dwutonowe serce -nie jest ciężko. planuję znowu, inaczej niz kiedyś, ale planuję więc chyba jest okej. butelki po tymabrkach mi stoją na biurku, śmieją się fajnymi etykietkami mam mało do powiedzenia, mało tez chęci dzielenia się sobą znów, niektorymi rzeczami nie lubię się dzielić/nie dzielę się.
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
_Anusia_ gdzie się podziewasz?
Cytat:
![]() ten kradne bo mnie powalił ![]() ale wredny opis ![]() biore ![]() w ogoleee, zmieniłaś avatar i Cię nie poznałam w pierwszej chwili ![]() Cytat:
![]() bardzo mi do gustu przypadłaś ![]() _ różowy flaming i orgia fantazji. kocham cię bo nie warto, bo nic od ciebie nie chcę. pękła ta więź, która nas razem wiąże. kilka słów od szefa kuchni. wszystko masz w zasięgu ręki. znów zaczynam gryźć ołówki. usiadła na ziemi i zaczęła się zastanawiać, kim dla niego jest. rozgłaśniasz nieglośną muzykę. ja chce tylko wszystkiego! kochamy pozytywne wibrację. już mnie nie spotkasz. mam predyspozycje do bycia hemoroidem w tyłku. wiem, że mnie uwielbiasz.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

Wybacz, ale skoro dodałam opis, to uznałam, ze jest dobry i tyle. I skoro zrobił to ktoś przede mną, to znaczy, że uznał podobnie. Wybacz, ale Ty nie robisz nic innego od kilku postów tylko zwracasz każdemu uwagę!...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

...