|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Jejku zakochałam się w tych wisienkowych ślicznościach.
|
|
|
|
#1712 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Un.. wszystkiego naj naj
![]() ale juz pisalam:P verzara no niezla imprezka ![]() kurcze ja mam ostatnio skleroze :P |
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
UG najlepszegooooooooooooooo
|
#1715 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() UnbelievableGirl - sto lat sto lat niech żyje żyje nam ![]() ![]() ![]() ide brzuchol ćwiczyć i TW.
|
||
|
|
|
#1716 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny pomocy ja tyję! nie mogę przestać, nie chce mi się ćwiczyć i ciągle jem..
|
||
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam to smao od jakies 2-3 tyg ;/;/; masakra od dzisiaj sie wzielma niby za siebie ;D ale cholera skusilam sie na 1 ciasteczko;/ ale powoli moze krok po kroku znowwu zaczne sie kontrolowac;D
|
#1718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1719 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1722 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A co one tak naprawde daja?Tez mam kurteczke skorzana ze Stradivariusa, i chyba zaczne w niej juz chodzic. Wg mnie takie kurtki sa sexy ![]() Cytat:
i material na zone ;xja jestem ze swoim 2 lata i juz mi sie czasami nie chce robic 'niespodzianek' tego typu a w sumie szkoda...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moj tez by mnie zabil ;x ja tez ![]() Cytat:
ja nie tyje, ale chce zaczac cwiczyc!!chyba pojde jutro po seboradin i te ziolka ![]() a brala ktoras maxivit dla kobiet? takie rozowe tabletki ![]() UnbelievableGirl wszystkiego najjj ;*
|
|
#1723 | |
|
Rozeznanie
|
dziękuję
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- |
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nic sie waga nie ruszy noto pozniej na tydzien sie przestanie ejsc poprostu;p;p
|
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
Nie, to był policjant który witał się ze wszystkimi "dźiyn dybry"
![]() UnbelievableGirl i ode mnie sto lat!
|
|
#1726 |
|
Zadomowienie
|
UnbelievableGirl, wszystkiego naj naj najlepszego
![]() bo wcześniej chyba nie składałam ci życzeń. |
|
|
|
#1727 |
|
Rozeznanie
|
UnbelievableGirl wszystkiego NAJ ;-*
|
#1728 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super był ten policjant! Cytat:
|
||
|
|
|
#1729 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Nadrabiam![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja w Pradze nigdy nie bylam Milego wyjazdu zycze![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
nanaa miałam wcześniej baze z soray tą z seri 'makijaz sceniczny czy jakos tak - jak dla mnie to nic specjalnego,nie dawała żadnego efektu akurat u mnie.Miałam z oriflame baze- tez nic nie dawała. Kupiłam w naturze baze Infinity. Wystarczy że wezme jej małą krople,ma 15ml,ale mam ją juz jakis miesiac a zużyłam jej ok 1/3 . Jak dla mnie jest ok.
A ten podkład ze schleckera nie ma opini na KWC,napewno ma ubogą game kolorystyczną,bo są 4 kolory i wszytkie ciemne,ja mam wersje 'light' która ma kolor opalony,ale mi akurat on pasuje.Kupiłam go bo mam jakąś manie kolekcjonowania podkładów...mam w domu nieskończonych chyba z 10...poważnie...mam fajne podkłady firmy deborah,ale ciągle coś dokupuje.Tak samo mam z lakierami do włosów-mam w domu 3 lakiery takie same,z szamponami to samo,błyszczykami itp.Mam wrażenia że zaraz mi sie skończą i musze dokupić nowe. Misia gratuluje ci tej rozmowy chociaz nic nie wyszło,ale widok jego miny,pewnie dał ci mega satysfakcje trzymam kciuki ,oby te inne oferty wypaliły.UnbelievableGirl - wszystkiego NAJ,szczęścia,miłości,rad ości z życia,duuuużo pieniążków na zakupy chodzenia z dumnie podniesioną głową,czerpania wszystkiego tego,co najlepsze,przyjaciół którzy zawsze będą dla ciebie oparciem,i czego tam sobie wymarzysz !!
Edytowane przez bangsa Czas edycji: 2009-02-25 o 19:20 |
|
|
|
#1731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja byłam zawsze :Claudia Shiffer albo Shakira (że niby coooo???) Chcą robić sobie zdjęcia, ładują się z łapami na tyłek, osobiście ich adoracja mi się nie podobała i była bardzo męcząca. No, ale drinki bez kolejki przy barze + bonusowe drinki jak leżałam na leżaku i niczego nie zamawiałam ![]() Ale poza nachalnymi arabami to same plusy: gwarantowana pogoda, słonko, piękna plaża, super woda, w Egipcie niesamowite rafy, a ceny porównywalne do wakacji w kraju. Cytat:
Cytat:
![]() Ale ogólnie na kilku fotach zachwyca wręcz. UnbelievableGirl spełnienia marzeń! Wszystkich!
|
|
#1732 |
|
BAN stały
|
a ja nie cierpie latać samolotami, boje się panicznie -tego że całe moje życie spoczywa w "rękach" jakiejś ogromnej latającej maszyny, i że to taak wysoko
boje się do tego stopnia że mi kilka razy łzy poleciały jak startował, no aż słabo mi jest....i jak na złość latam samolotem od 2-3 lat.. co ok. miesiąc ..w dwie strony. i to dla mnie katorga i mimo to-przełamać się ani przyzwyczaić, ani znormalnieć NIE UMIEM. a jak są torbulencje to żegnam się z życiem hahah ( WSTYD MI TO AŻ PISAĆ) nie mam już zakwasów po TW ...
|
|
|
|
#1733 | ||||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
i jeszcze mam traumę z dzieciństwa, kiedy podczas lotu widokowego nasz genialny pilot postanowil 'urozmaicic' nam lot i co jakis czas zaczynał udawać, że spada, chociaż moi rodzice darli się na niego, żeby przestał ![]() miałam chyba z 9 lat wtedy, mało się nie ***** ze strachu ![]() żartowniś taki ![]() Cytat:
Vadikowa dobrze radzi, Skakanka i Seboradin Cytat:
a co do TW to dobrze, mięśnie się wzmacniają ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- do Shakiry zwłaszcza ![]() Cytat:
![]() już ostrzę kosę Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-25 o 19:27 |
||||
|
|
|
#1734 |
|
BAN stały
|
vadi a uważasz ze hula hop na talie..to jest przereklamowany ? czy to ma prawo wg ciebie dobrze na nią działać ?
![]() kupiłam sobie ostatnio takie ciężkie z wypustkami, wczoraj godzinkę kręciłam i tak mnie brzuchol boli od tych wypustek
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale od czasu, gdy lecac do chorwacji samolotem nagle ot tak zatrzepalo i przechylil sie gwaltownie o jakies 60% w prawo, az zgaslo swiatlo i stewardessa przewrocila sie na podloge wylewajac tym samym przygotowywana kawe, baby zaczely piszczec, bardzo boje sie latac. i mam nadzieje, ze nigdy nie bede musiala leciec gdzies sama.
Edytowane przez SaMa Czas edycji: 2009-02-25 o 19:38 |
|
|
|
|
#1736 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ehh a jak dla mnie to owoce nic nie dają, zjem i i tak muszę coś słodkiego Cytat:
![]() dziękuję dziękuję Cytat:
na statku można pływać sobie, z samochodu się jakoś wyczołgać, ale samoloty mnie przerażają i dlatego nigdy nie leciałam i jakoś mi się do tego nie spieszy
|
|||
|
|
|
#1737 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Rozeznanie
|
SaMa Eveline
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuziunia masz cudowny avatar!!! Ja też chyba sobie dam jakiś inny.....jakiś smutno- blady jest ten ![]() domininia, na mnie owoce nie działają . Jem bardzo dużo co dzień (z tego też względu nie byłam w stanie utrzymać 1 fazy diety SB).Umarłam zwłaszcza z moją burzą włosów...... ![]() Nawet filmów z nią nie oglądam. EDIT: jednak oglądam. Ostatnio :Vicky Cristina Barcelona.
|
|
#1740 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

)

Ale ja jestem sprytna i zawsze przyjeżdżam przed umówioną godziną, aby oblukać rywalki
i wszyscy super milusi dla mnie![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)