Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-15, 15:53   #781
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Są skórki dla Wizażu(na dole strony do wyboru) Ustawiłam sobie szarą i jest git
A ja mam zgaszony- arial i jest super

Ech, nie będzie mnie w tym tygodniu na wizażu. Muszę się wziąć za siebie wreszcie, ileż można tak zwlekać. Rośnie we mnie frustracja a pracy nad sobą nadal brak Nie potrafię rozsądnie korzystać z internetu to nie będę wcale przez jakiś czas- taka kara

Trzymajcie się kochane i kciuki za mnie też

rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 16:03   #782
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość

Bossy, ćwiczenia ćwiczeniami, ale nie ma co się tak forsować, jeśli zdarzają ci się już nawet krwotoki z nosa to nie można tego bagatelizować Może na jakiś czas przerzuć się na lżejsze ćwiczenia, jakiś basen na przykład?[COLOR="Silver"]
Pisałam, że już nie ćwiczę, bo nie mam czasu ani siły. Te prace mnie dobijają chyba Ale dam radę.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 16:04   #783
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję
Co do pracy - możemy się wzajemnie mobilizować Najgorzej jest zacząć(a jeszcze gorzej wziąć się za to żeby zacząć ). Potem jakoś już pisanie idzie
Oj tak, wzajemna mobilizacja to dobra rzecz Wiem, że najtrudniej zacząć, ja jeszcze nawet nie wiem o czym dokładnie mam zacząć pisać dlatego tak ciężko mi się za to zabrać.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

Ech, nie będzie mnie w tym tygodniu na wizażu. Muszę się wziąć za siebie wreszcie, ileż można tak zwlekać. Rośnie we mnie frustracja a pracy nad sobą nadal brak Nie potrafię rozsądnie korzystać z internetu to nie będę wcale przez jakiś czas- taka kara

Aga, trzymam kciuki Ja też powinnam ograniczyć przesiadywanie w necie a zabrać się za pisanie czy inne pożyteczne rzeczy Chyba obudziło się we mnie to samo zwierzę co w sleepy
Stary 2009-03-15, 16:34   #784
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

rzyrafko Dasz radę

Cytat:
Oj tak, wzajemna mobilizacja to dobra rzecz Wiem, że najtrudniej zacząć, ja jeszcze nawet nie wiem o czym dokładnie mam zacząć pisać dlatego tak ciężko mi się za to zabrać.
Ja mam tylko temat i zero pomysłu i zamysłu jak to wszystko sklecić żeby na razie choć 1 rozdział napisać i oddać w miarę szybko do sprawdzenia. No, ale jakoś postaram sie za to wziąć.
Stary 2009-03-15, 16:42   #785
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:

Trzymaj się Aga, na pewno dasz radę.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 17:26   #786
aante_e
Miss Pudernica

Witam po weekendzie
U mnie było ładnie, piękne słonko świeciło i się już wygrzewałam w wiosennym płaszczyku na spacerach z TŻ.
Zaraz będę nadrabiać Wasze posty, tylko sobie lodów dołożę.

Isa gratuluję ocenki fajnie że babka była miła.
A za rzyrafke trzymam kciuki i też powinnam wziąć z Ciebie przykład.
Stary 2009-03-15, 17:45   #787
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
A ja na serio chyba muszę przystopować bo mam same problemy ze zdrowiem. Znów powróciły okropnie boleśne skórcze mięśni, palców.. do tego okropne bóle brzucha skórcze krew mi z nosa leci, i w ogóle ostatnie 3 dni wymiotowałam, dziś wpadłam na zajęcia a koleżanka na głos "a co ty taka blada!"
Bossiaku, spróbuj trochę przystopować - weź może dzień wolny, odpocznij. Nie męcz tak organizmu, bo na pewno się zbuntuje

Cytat:
A ja wróciłam z zakupów tylko z torbą, w dodatku przy kasie okazało się że jest przeceniona 20% co mnie bardzo ucieszyło Chciałam jakieś lżejsze bluzeczki sobie kupić, ale nic mi się nie spodobało..
Takie promocje są chyba najmlisze ze wszystkich
A skoro nic nie znalazłaś z ubrań, to może jednak się wybierzesz do Factor?
Madziarra, nadal jesteś chętna na ten tydzień? Bo ja coraz bardziej potrzebuję nie-dziurawych sportowych butów

Cytat:
Dziękuję
Co do pracy - możemy się wzajemnie mobilizować Najgorzej jest zacząć(a jeszcze gorzej wziąć się za to żeby zacząć ). Potem jakoś już pisanie idzie.
Ja też mam problem z zaczęciem pisania pracy Jakoś cały dzień zawsze znajdzie się coś ważniejszego - już nawet sprzątam, żeby tylko się nie uczyć

Cytat:

Rzyrafko, życzę silnej woli Sama bym tak chciała, ale na razie nie umiem sobie odmówić
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 17:51   #788
isa666
Zakorzenienie

aante

Niech mnie ktoś bacikiem zbije....w ciągu niecałych 2 godzin zeżarłam kisiel, całą pakę popcornu, batonika czekoladowego, popiłam to Colą Light i jeszcze na koniec władowałam w siebie 2 kanapki z twarożkiem i szczypiorkiem Mój żołądek przypomina śmietnik Będzie cud jeśli w nocy nie obudzą mnie jakieś mdłości.

Jeszcze na dodatek cały czas chodzi mi po głowie zakup perum Versace BC, bo były na promocji w SP i trochę mi żal, że ich nie wzięłam
Muszę jeszcze kupić lakier do włosów Nivea, bo mam resztki 2 lakierów i poszukać tej pianki Wella 2-dniowa objętość. I chcę maseczkę Blue Corn z TBS, bo nie mogę już patrzeć na moje zaskórniki i zatkane pory

Chyba mam jakiegoś doła....chcę wiosnę
Stary 2009-03-15, 17:56   #789
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Kochanie, tak, jestem chętna ! Środa lub czwartek, co Wy na to ?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 18:00   #790
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Takie promocje są chyba najmlisze ze wszystkich
A skoro nic nie znalazłaś z ubrań, to może jednak się wybierzesz do Factor?
Madziarra, nadal jesteś chętna na ten tydzień? Bo ja coraz bardziej potrzebuję nie-dziurawych sportowych butów
Już z Magdą rozmawiałam, że jakby coś to też jestem chętna, dajcie mi tylko dzień wcześniej znać kiedy jedziecie to sobie w labie wszystko poustawiam

Cytat:

Niech mnie ktoś bacikiem zbije....w ciągu niecałych 2 godzin zeżarłam kisiel, całą pakę popcornu, batonika czekoladowego, popiłam to Colą Light i jeszcze na koniec władowałam w siebie 2 kanapki z twarożkiem i szczypiorkiem Mój żołądek przypomina śmietnik Będzie cud jeśli w nocy nie obudzą mnie jakieś mdłości.
Ja często jem z nudów ale po takiej mieszance żołądek na pewno by mi się zbuntował

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Mi pasuje, albo środa po południu albo czwartek, bo pewnie znowu zrobię sobie wolny
Stary 2009-03-15, 18:08   #791
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
aante

Chyba mam jakiegoś doła....chcę wiosnę
na specjalne życzenie:
Ja też tak czasem mam, jem wszystko co znajdę w domu, ale ostatnio nie jem słodyczy więc nie jest tak źle I w dodatku dzisiaj pierwszy raz wypiłam bratka - ale paskudstwo! Pokrzywa, melisa, lipa, rumianek - wszystko jest lepsze od bratka. Ale będę dzielna i nadal będę to pić.

i nie martw się przecież już jest wiosna

Cytat:
Cytat:
Już z Magdą rozmawiałam, że jakby coś to też jestem chętna, dajcie mi tylko dzień wcześniej znać kiedy jedziecie to sobie w labie wszystko poustawiam
[...]
Mi pasuje, albo środa po południu albo czwartek, bo pewnie znowu zrobię sobie wolny
No to fajnie A mi pasują oba dni

A dzisiaj zapomniałam, że nie kupuję kosmetyków w tym miesiącu i kupiłam żel Fa hibiskus z żurawiną No ale ja nie miałam żeli w ogóle, to chyba nie taki wielki grzech, prawda?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 18:10   #792
Estella
Zakorzenienie

Byłam dziś w Factory, wyszłam z 3 bluzkami z Pepe Jeans i stanikiem Calvina Kleina

Muszę sobe koniecznie zrobić jakaś glinkową maskę, bo wyskoczyło mi coś na brodzie, a miałam taką śliczną cerę zawsze przy przeziębieniu coś mi wyskakuje:/

Madziarr o której Ty jutro kończysz? Siedze z laptopem, nie mam tu gg. O 16:15 grają Lektorkę w Arkadii.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 18:12   #793
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Ja też tak czasem mam, jem wszystko co znajdę w domu, ale ostatnio nie jem słodyczy więc nie jest tak źle I w dodatku dzisiaj pierwszy raz wypiłam bratka - ale paskudstwo! Pokrzywa, melisa, lipa, rumianek - wszystko jest lepsze od bratka. Ale będę dzielna i nadal będę to pić.
A na co pijesz bratek?

Cytat:
A dzisiaj zapomniałam, że nie kupuję kosmetyków w tym miesiącu i kupiłam żel Fa hibiskus z żurawiną No ale ja nie miałam żeli w ogóle, to chyba nie taki wielki grzech, prawda?
Nie jest grzech, przecież trzeba się w końcu czymś myć
Stary 2009-03-15, 18:24   #794
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
I w dodatku dzisiaj pierwszy raz wypiłam bratka - ale paskudstwo! Pokrzywa, melisa, lipa, rumianek - wszystko jest lepsze od bratka. Ale będę dzielna i nadal będę to pić
OMG bratek to mój największy życiowy błąd i koszmar
Zaczęłam go pic na poprawę cery, a zadziałał na mnie tak, że wstyd się było pokazać na ulicy, a wszystkie te krosty były niesamowicie bolesne. Skończyło się leczeniam u dermatologa hormonami
Stary 2009-03-15, 18:24   #795
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Byłam dziś w Factory, wyszłam z 3 bluzkami z Pepe Jeans i stanikiem Calvina Kleina
Calvin Klein ma takie ładne staniki... i w dodatku mają obwód 65... Ale kiedyś u nich byłam i mierzyłam wszystko co mieli - jak mi się stanik podobał, to nie było dobrego rozmiaru na mnie - jak pasował rozmiarem, to miał za dużo koronek, albo kolor był kiepski... Jedyny plus był taki, że mam u nich 65D A kiedyś kupowałam 75A

A może znacie jakiś inny sklep w Warszawie, w którym są staniki z obwodem 65? W końcu sobie kupię 70, bo przez internet się boję...

Cytat:
A na co pijesz bratek?

Nie jest grzech, przecież trzeba się w końcu czymś myć
Bratek piję na cerę Chciałabym ją jakoś oczyszczać też od środka, bo już nie wiem, od czego mi się taka broda i szyja zrobiły Ciągle mam jakieś paskudne gule Jak bratek nie pomoże, to pójdę do dermatologa, może to hormony mi się zmieniły od stresu czy co

A myłam się mydłem do tej pory, od jakiegoś czasu odechciało mi się żeli. Ale dzisiaj mi się znów zachciało, dlatego masz rację - trzeba się czymś myć

Stary 2009-03-15, 18:48   #796
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Bratek piję na cerę Chciałabym ją jakoś oczyszczać też od środka, bo już nie wiem, od czego mi się taka broda i szyja zrobiły Ciągle mam jakieś paskudne gule Jak bratek nie pomoże, to pójdę do dermatologa, może to hormony mi się zmieniły od stresu czy co
kochanie, moja cera też jest ostatnio tragiczna, nie wiem dlaczego w sumie bo było już w miarę dobrze Do dermatologa muszę czekać na wizytę dopiero na 20 kwietnia (a zapisywałam się w połowie lutego, i to prywatny gabinet), mam nadzieję, że do tego czasu nie zacznę straszyć ludzi jak Frankenstein Przed tym weselem to poproszę chyba o antybiotyk, bo wstyd się będzie pokazać ludziom w takim stanie.
Stary 2009-03-15, 19:25   #797
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Zaczęłam go pic na poprawę cery, a zadziałał na mnie tak, że wstyd się było pokazać na ulicy, a wszystkie te krosty były niesamowicie bolesne. Skończyło się leczeniam u dermatologa hormonami
To mnie teraz przestraszyłaś! Chyba będę piłam tego bratka tylko raz dziennie (zalecane jest trzy razy) i jak coś się zacznie dziać, to przestanę. Dzięki za ostrzeżenie

Cytat:
kochanie, moja cera też jest ostatnio tragiczna, nie wiem dlaczego w sumie bo było już w miarę dobrze Do dermatologa muszę czekać na wizytę dopiero na 20 kwietnia (a zapisywałam się w połowie lutego, i to prywatny gabinet).
To czekasz chyba tyle co w państwowych przychodniach!

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
To mnie teraz przestraszyłaś! Chyba będę piłam tego bratka tylko raz dziennie (zalecane jest trzy razy) i jak coś się zacznie dziać, to przestanę. Dzięki za ostrzeżenie

Cytat:
kochanie, moja cera też jest ostatnio tragiczna, nie wiem dlaczego w sumie bo było już w miarę dobrze Do dermatologa muszę czekać na wizytę dopiero na 20 kwietnia (a zapisywałam się w połowie lutego, i to prywatny gabinet).
To czekasz chyba tyle co w państwowych przychodniach! U mnie też było całkiem nieźle - czoło było tłuste, ale nic się nowego nie pojawiało - a teraz nie zagoi się jedno i pojawia następne obrzydlistwo na brodzie. O szyi nawet nie chce mi się mówić, szkoda słów Używam ciągle tych samych kosmetyków, które kiedyś mi służyły, no nie wiem ki diabeł

Stary 2009-03-15, 19:29   #798
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

To czekasz chyba tyle co w państwowych przychodniach! U mnie też było całkiem nieźle - czoło było tłuste, ale nic się nowego nie pojawiało - a teraz nie zagoi się jedno i pojawia następne obrzydlistwo na brodzie. O szyi nawet nie chce mi się mówić, szkoda słów Używam ciągle tych samych kosmetyków, które kiedyś mi służyły, no nie wiem ki diabeł
No niestety, ale dermatolog jedna z lepszych w Polsce, wypowiada się praktycznie w każdym wydaniu Urody czy innego pisma dla kobiet
U mnie tak samo, jak już jedno zniknie to od razu pojawia się następne Od dziś zaczynam testować ten zestaw Murad co dostałam, mam nadzieję, że mnie nie wysuszy na wiór
Stary 2009-03-15, 19:45   #799
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Lizzie, do Chlebusowej chodzisz?

Dziewczyny, do Factory ja bym może była wstępnie za środą gdzieś ok. 15 , co wy na to?
Lizzie, przyniosę Ci pojemniczek i uśmiechnę się o przelewkę peelingu Czy życzycie sobie czegoś ode mnie?
Kochanie, co do staników to koniecznie pojedź z nami do tej hurtowni w markach, ogromny wybór, wybieramy się pod koniec marca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-15, 20:03   #800
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja mam akurat bardzo dobrze nawilzona twarz, wiec ladnie mi lezy, tylko miedzy oczami mam sucharkowate miejsce i tam brzydko wyglada.
Ja mam sucharkowate dokładnie to samo miejsce i już nie wiem co robić, bo żadne peelingi, maseczki ani kremy nie pomagają.

Cytat:
boze... wydalam dzisiaj ponad stowe w lumpeksach ale jaka piekna kurtke Gadowi kupilam i nowiuska bluzeczke TopShop, jeszcze z metka i zapasowym guziczkiem no i w ciul sweterkow, juz nie mam gdzie tego trzymac
Możesz napisać, które dokładnie lumpki polecasz? Bo ja nie trafiłam jeszcze na żaden fajny.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Macie już plany na wakacje??
Ja mam w planach Opener'a, Coke Live Music Festival i prawdopodobnie tradycyjnie już Hiszpanię. A co do reszty to się zobaczy.

Cytat:
Wczoraj gadaliśmy prawie godzine z Samcem przez tel na temat wakacji... Rozmarzyliśmy się . Wstępnie stawiamy na Tunezję lub Hiszpanię Ale czy wypali to sie okaże.
A jak Hiszpanię to co konkretnie?

Cytat:
Mi się marzy Australia lub Nowa Zelandia, ale cóż ... nieziszczalne marzenia
Mi się marzy Melanezja.. Nie umrę zanim tam nie pojadę.

Nadrobiłam cały ostatni tydzień a zjadło mi większość cytatów i tak. Więc jak sobie coś przypomnę to jeszcze będę pisać.

ice, Ty dalej jesteś chętna na Obesession? Bo one leżą i czekają na Ciebie, ale jeśli ostatnio uszczuplasz swoją kolekcję i ich nie chcesz, to mogę wystawić na all. Jakby co to pewnie będę w pracy w tym tygodniu we wtorek i czwartek, także daj znać.

Kupiłam sobie w czwartek piękny lakier do paznokci Bell z serii Fashion Colour. Taki ciemnoniebieski, ahh, siedzę i wgapiam się w swoje paznokcie.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-03-15 o 20:05
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:23   #801
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny, do Factory ja bym może była wstępnie za środą gdzieś ok. 15 , co wy na to?
Lizzie, przyniosę Ci pojemniczek i uśmiechnę się o przelewkę peelingu Czy życzycie sobie czegoś ode mnie?
Kochanie, co do staników to koniecznie pojedź z nami do tej hurtowni w markach, ogromny wybór, wybieramy się pod koniec marca
Do Factory chętnie

A ta hurtownia to może Oleńka? Byłam tam kiedyś Nie mają mojego obwodu
Moja mama ma sklep z bielizną z dużymi rozmiarami, także znam sporo hurtowni - i wolę te w Łodzi niż Oleńkę. Najgłupsze jest to, że mimo takiego dostępu do bielizny, jaki mam, do tej pory nie mam naprawdę dobrego stanika - w Polsce strasznie trudno kupić 65 w sklepie, a takiego obwodu potrzebuję

A co do odlewek Czy życzycie sobie czegoś ode mnie?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

A w ogóle to sobie uświadomiłam, że moja ciocia jedzie tylko do Szwecji, więc nie dostanie Lucidity 06, i ja też go nie dostanę Więc chyba jednak ją poproszę o te meteorki

(a jakby któraś z Was miała dostęp do 06 to baaardzo proszę o cynk)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-03-15 o 20:24
Stary 2009-03-15, 20:25   #802
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Kochanie, chodzi o Oleńkę Ale mają tam 65, sama widziałam! A kiedy tam byłaś?

Stary 2009-03-15, 20:33   #803
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochanie, chodzi o Oleńkę Ale mają tam 65, sama widziałam! A kiedy tam byłaś?
No popatrz! Byłam tam już dosyć dawno, ale obsługiwała nas dziwna pani, więc może to też jej wina A pamiętasz może jakiej firmy to było? I czy były usztywniane? Ale super Już straciłam nadzieję, że zdobędę 65

Stary 2009-03-15, 20:37   #804
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja mam sucharkowate dokładnie to samo miejsce i już nie wiem co robić, bo żadne peelingi, maseczki ani kremy nie pomagają.
ja obficie namaszczam to miejsce olejkiem, pomaga

Cytat:
Możesz napisać, które dokładnie lumpki polecasz? Bo ja nie trafiłam jeszcze na żaden fajny.
em ja wchodze gdzie popadnie, regularnie odwiedzam tylko Bige na Drodze do Wilgi a reszta to taki chybil trafil, jak mi sie lumpiarnia napatoczy pod oczy to wchodze
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:41   #805
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
No popatrz! Byłam tam już dosyć dawno, ale obsługiwała nas dziwna pani, więc może to też jej wina A pamiętasz może jakiej firmy to było? I czy były usztywniane? Ale super Już straciłam nadzieję, że zdobędę 65
Niestety nie pamiętam szczegółów, pamiętam , że przy jakimś fasonie mignęło mi 65 na bank
Trzeba tam szperać i pytać, bo większość takiej niestandardowej rozmiarówki trzymają na magazynie

Stary 2009-03-16, 00:21   #806
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Marzy mi się jakiś piękny granat, może coś znajdę dzisiaj
Jeśli masz na myśli lakier do pazurków, to polecam OPI Russian Navy Ślicznościowy jest.

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
A z Woodstocku się nie wyrasta I całe szczęście, bo dziwnie bym się czuła jakby sama dzieciarnia się zjeżdżała tylko
Ale nie da się ukryć, że dzieciarni najwięcej. W sumie sama niespełna 18-stoletnim dzieciakiem byłam, jak tam pierwszy raz pojechałam. Z moim byłym-aktualnym TŻ zresztą
A teraz mnie wkurza, że wiele osób tam jeździ tylko dlatego, że taka moda, a klimatu za grosz nie czują. Albo te spędy rodzinek z Kostrzyna... Czasem też zjawiskowo wyglądają

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Sinupret mam nadzieję, że pomoże, jest zachwalany na różnych forach.
A pomaga długofalowo czy raczej doraźnie? I czy w przypadku takich bardziej przewlekłych stanów pomaga? Bo może jeśli faktycznie taki dobry, to będę się wykosztowywać i łykać...

Cytat:
Bry
Wróciłam właśnie z uczelni. Mam 5.0 z seminarium
Gratulejszyn

Cytat:
Byłam chwilę w G.Krak, wyszłam z 2 parami kolczyków z C&A To chyba już jakiś nałóg.
Się nie przejmuj Jakbym mieszkała dalej w Krakowie pewnie też bym ciągle kolczyki kupowała, bo ostatnio mam fazę. Całe szczęście, że i na ich noszenie, bo do tej pory to różnie z tym bywało

Cytat:
A ja się właśnie bawiłam i póki co zostałam przy Zgaszonym, ale z czcionkami się waham. Teraz Arial taki ciupci mi się wydaje...

Cytat:

Czymamy, czymamy

Cytat:
A może znacie jakiś inny sklep w Warszawie, w którym są staniki z obwodem 65? W końcu sobie kupię 70, bo przez internet się boję...
Nie ma się co bać. W domu przymierzysz lepiej niż w sklepie, możesz chwilkę posiedzieć, pochodzić, podomierzać do różnych ciuchów i na spokojnie się wyoglądać na wszystkie strony w lustrze. A jak rozmiar czy krój nie ten, to zawsze można wymienić czy oddać. A sklepów w stolicy chyba parę jest, zajrzyj na forum gazety na Lobby Biuściastych lub Małobiusćiastych, zależnie od tego, które Cię bardziej interesuje.

Cytat:
No to piknie, zaraziłyście i mnie. Dziś dojrzałam u siebie od strony lewego oka delikatne przesuszenie

Cytat:
ja obficie namaszczam to miejsce olejkiem, pomaga
Namaszczam Zabrzmiało jakbyś jakiś specjalny rytuał odprawiała

Byliśmy dziś z TŻ w Kielcach, obeszliśmy całą galerię i żadne z nas nic sobie nie kupiło. Nic a nic. Nie wiem czy za wybredni jesteśmy czy te ciuchy jakieś dziwne szyją. Chcę normalną czarną kurtkę, ale nie dwurzędówkę płaszczykopodobną, bo dwurzędówki mam już 2, no i nic nie ma. Wszędzie tylko płaszczyki i płaszczyki. No albo juz takie stricte sportowe kroje jak w House na przykład. Jedyna kurtałka jaka mi się względnie podoba i to nie w K-cach, tylko u mnie, to taka ciemnobura (no to brąz ni to zieleń ni to szarość), ze stójką, z szerokim paskiem z Top Secret. Ale kurka ona ma rękawy 3/4, więc jeszcze musiałabym sobie długie rękawiczki dokupić. Za drogi gips. była co prawda całkiem fajna w Ravelu, ale kurka, w XL ledwie wlazłam mając na sobie tylko bluzeczkę, a co tu mówić o założeniu jezcze sweterka, bluzy czy marynarki...
I tym miłym akcentem pożegnam się z Wami. Czas najwyższy na mnie, rano trzeba wstać do pracy
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 06:28   #807
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dzień dobry
Co za okropny dzień- za oknem szaro i deszczowo, a ja na dodatek mam dziś dzień masakrę Muszę być w kilku miejscach na raz, mam nadzieję, że jakoś przeżyję dzisiejszy dzień.
Podczas porannego mycia zębów tak sobie pomyślałam, że mogłabym uszczuplić swój zbiór kolorówkowy, ale nie wiem co by miało pofrunąć No nic, muszę się z tym jeszcze przespać

Miłego dnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 07:19   #808
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
O powerplacie czytałam szkoda że u mnie w mieście nie ma tego cuda bo może to być dobre
Kurcze, nawet u mnie jest

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
No nie wiedzialam,ze jak zajrze to pewnie cos wykukasz nowego

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Zdaj koniecznie relacje bo przegladalam pare razy ich oferte i nie powiem bo kusi
Mnie też, mnie też

Cytat:

Cytat:
O mamo

Cytat:

Cytat:
A jak Hiszpanię to co konkretnie?
A nie wiemy jeszcze. Narazie tak sie tylko przymierzamy. Zresztą póki co nie moge nic planować na 100% bo mam umowe do końca czerwca i nie wiadomo co dalej.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ale nie da się ukryć, że dzieciarni najwięcej. W sumie sama niespełna 18-stoletnim dzieciakiem byłam, jak tam pierwszy raz pojechałam. Z moim byłym-aktualnym TŻ zresztą
A teraz mnie wkurza, że wiele osób tam jeździ tylko dlatego, że taka moda, a klimatu za grosz nie czują. Albo te spędy rodzinek z Kostrzyna... Czasem też zjawiskowo wyglądają
Ja chciałam jechać jakieś 3-4 lata temu jak byli DTH, ale nic z tego nie wyszło

Bossy: bosska figura

Znowu mnie bierze przeziębienie A nawet i juz wzięło. Gardło wysuszone, boli, piecze, głowa pęka, mięsnie i kości bolą

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 07:21   #809
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Ufff...całe szczęście, mój żołądek w nocy się nie zbuntował, ale chyba dziś nie będę zbyt dużo jadła(póki co na śniadanie wszamałam tylko kromkę z twarożkiem i banana i następny posiłek zjem dopiero w pracy).
W ogóle to dziś się od rana czuję jakby mnie walec przejechał, nie mam siły na nic, do pracy mi się iść nie chce i najchętniej zostałabym w domu(tymbardziej, że za oknem zimno, wieje wiatr i chmurzyska czarne nadciągły ). Ech, chyba mnie jakaś deprecha łapie, bo ja chcę już ciepełko, słońce i prawdziwą wiosnę

Pozbyłam się wczoraj jednego kremu(tzn. oddałam go mamie), bo cały czas na twarz stosuję żel hialu. + olej z owoców leśnych albo olej monoi i inne specyfiki mi nie potrzebne. Trzymam tylko na wszelki wypadek biolipidową Ziaję Calmę i czasem na noc ją nakładam natomiast zalega mi jeszcze na półce resztka brązującego L`Oreala i do tej pory niewyrzucony Hydrance Optimale Avene(ten, który mnie tak okropnie zapchał - stosuję go czasem do rąk, bo tu się sprawdza dobrze ). I tak sobie myślę, że chyba w najbliższej przyszłości żadnego nowego kremu nie kupię(poza filtrem) a zamiast tego zaopatrzę się w coś jeszcze z BU
Stary 2009-03-16, 07:42   #810
lizzie
Zadomowienie

Dzień dobry
Miałam do was jeszcze wczoraj wieczorem wpaść ale szanowny interenet się zbuntował i nie wpuścił mnie w swoje progi
Cytat:
Tak, do Chlebus. Jako stała pacjentka czekam zazwyczaj tylko 2 miesiące na wizytę, nowych pacjentów nie przyjmuje już wcale albo trzeba czekać nawet pół roku

Cytat:
Madzia, oczywiście peelingiem służę tak jak powiedziałam Nie wiem czy na 15 w środę dam radę być, zależy o której skończy mi się doświadczenie, jeśli się sporo przedłuży to pewnie nie zdążę do was dojechać Najwyżej umówimy się kiedy indziej.
Ale do tej hurtowni bieliźnianej to jestem chętna na milion %, dajcie znać wcześniej kiedy jedziecie to się z wami wybiorę

Cytat:
Dzień dobry
Co za okropny dzień- za oknem szaro i deszczowo, a ja na dodatek mam dziś dzień masakrę Muszę być w kilku miejscach na raz, mam nadzieję, że jakoś przeżyję dzisiejszy dzień.
Podczas porannego mycia zębów tak sobie pomyślałam, że mogłabym uszczuplić swój zbiór kolorówkowy, ale nie wiem co by miało pofrunąć No nic, muszę się z tym jeszcze przespać

Miłego dnia
U mnie też pogoda jakaś taka beznadziejna, szaro i ponuro a wczoraj i w sobotę takie śliczne słońce było, już nawet zaczęłam w ogródku sprzątać. Też chyba wypuszczę w świat część mojej kolorówki, nie wiem jeszcze tylko czy na All czy zrobić wątek na targowisku. Muszę dokładnie je przejrzeć i zastanowić się, bez czego można się obejść

Cytat:
Dobry
Ufff...całe szczęście, mój żołądek w nocy się nie zbuntował, ale chyba dziś nie będę zbyt dużo jadła(póki co na śniadanie wszamałam tylko kromkę z twarożkiem i banana i następny posiłek zjem dopiero w pracy).
W ogóle to dziś się od rana czuję jakby mnie walec przejechał, nie mam siły na nic, do pracy mi się iść nie chce i najchętniej zostałabym w domu(tymbardziej, że za oknem zimno, wieje wiatr i chmurzyska czarne nadciągły ). Ech, chyba mnie jakaś deprecha łapie, bo ja chcę już ciepełko, słońce i prawdziwą wiosnę
Mi też się nie chce w taką pogodę z domu wychodzić, ale co zrobić

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości