![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
![]() Ech, nie będzie mnie w tym tygodniu na wizażu. Muszę się wziąć za siebie wreszcie, ileż można tak zwlekać. Rośnie we mnie frustracja a pracy nad sobą nadal brak ![]() ![]() Trzymajcie się kochane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam tylko temat i zero pomysłu i zamysłu jak to wszystko sklecić żeby na razie choć 1 rozdział napisać i oddać w miarę szybko do sprawdzenia. No, ale jakoś postaram sie za to wziąć.
![]() |
#785 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Miss Pudernica
|
Witam po weekendzie
![]() U mnie było ładnie, piękne słonko świeciło i się już wygrzewałam w wiosennym płaszczyku na spacerach z TŻ. Zaraz będę nadrabiać Wasze posty, tylko sobie lodów dołożę. Isa gratuluję ocenki ![]() A za rzyrafke trzymam kciuki i też powinnam wziąć z Ciebie przykład. ![]()
#787 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A skoro nic nie znalazłaś z ubrań, to może jednak się wybierzesz do Factor ![]() Madziarra, nadal jesteś chętna na ten tydzień? Bo ja coraz bardziej potrzebuję nie-dziurawych sportowych butów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
aante
![]() Niech mnie ktoś bacikiem zbije....w ciągu niecałych 2 godzin zeżarłam kisiel, całą pakę popcornu, batonika czekoladowego, popiłam to Colą Light i jeszcze na koniec władowałam w siebie 2 kanapki z twarożkiem i szczypiorkiem ![]() ![]() Jeszcze na dodatek cały czas chodzi mi po głowie zakup perum Versace BC, bo były na promocji w SP i trochę mi żal, że ich nie wzięłam ![]() Muszę jeszcze kupić lakier do włosów Nivea, bo mam resztki 2 lakierów i poszukać tej pianki Wella 2-dniowa objętość. I chcę maseczkę Blue Corn z TBS, bo nie mogę już patrzeć na moje zaskórniki i zatkane pory ![]() Chyba mam jakiegoś doła....chcę wiosnę ![]()
#789 |
Zakorzenienie
|
Kochanie, tak, jestem chętna ! Środa lub czwartek, co Wy na to ?
![]()
#790 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mi pasuje, albo środa po południu albo czwartek, bo pewnie znowu zrobię sobie wolny ![]()
![]() |
#791 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też tak czasem mam, jem wszystko co znajdę w domu, ale ostatnio nie jem słodyczy więc nie jest tak źle ![]() i nie martw się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A dzisiaj zapomniałam, że nie kupuję kosmetyków w tym miesiącu i kupiłam żel Fa hibiskus z żurawiną ![]() ![]()
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Factory, wyszłam z 3 bluzkami z Pepe Jeans i stanikiem Calvina Kleina
![]() Muszę sobe koniecznie zrobić jakaś glinkową maskę, bo wyskoczyło mi coś na brodzie, a miałam taką śliczną cerę ![]() Madziarr o której Ty jutro kończysz? Siedze z laptopem, nie mam tu gg. O 16:15 grają Lektorkę w Arkadii.
![]() |
#793 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#794 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Zaczęłam go pic na poprawę cery, a zadziałał na mnie tak, że wstyd się było pokazać na ulicy, a wszystkie te krosty były niesamowicie bolesne. Skończyło się leczeniam u dermatologa hormonami ![]()
![]() |
#795 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A może znacie jakiś inny sklep w Warszawie, w którym są staniki z obwodem 65? W końcu sobie kupię 70, bo przez internet się boję... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A myłam się mydłem do tej pory, od jakiegoś czasu odechciało mi się żeli. Ale dzisiaj mi się znów zachciało, dlatego masz rację - trzeba się czymś myć ![]()
![]() |
#796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#797 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie tak samo, jak już jedno zniknie to od razu pojawia się następne ![]() ![]()
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Lizzie, do Chlebusowej chodzisz?
![]() Dziewczyny, do Factory ja bym może była wstępnie za środą gdzieś ok. 15 , co wy na to? Lizzie, przyniosę Ci pojemniczek i uśmiechnę się o przelewkę peelingu ![]() ![]() Kochanie, co do staników to koniecznie pojedź z nami do tej hurtowni w markach, ogromny wybór, wybieramy się pod koniec marca ![]()
#800 | ||||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam w planach Opener'a, Coke Live Music Festival i prawdopodobnie tradycyjnie już Hiszpanię. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nadrobiłam cały ostatni tydzień a zjadło mi większość cytatów i tak. ![]() ice, Ty dalej jesteś chętna na Obesession? ![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie w czwartek piękny lakier do paznokci Bell z serii Fashion Colour. Taki ciemnoniebieski, ahh, siedzę i wgapiam się w swoje paznokcie. ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-03-15 o 20:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ta hurtownia to może Oleńka? Byłam tam kiedyś ![]() ![]() Moja mama ma sklep z bielizną z dużymi rozmiarami, także znam sporo hurtowni - i wolę te w Łodzi niż Oleńkę ![]() ![]() A co do odlewek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- A w ogóle to sobie uświadomiłam, że moja ciocia jedzie tylko do Szwecji, więc nie dostanie Lucidity 06, i ja też go nie dostanę ![]() ![]() (a jakby któraś z Was miała dostęp do 06 to baaardzo proszę o cynk ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-03-15 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Kochanie, chodzi o Oleńkę
![]() ![]()
#803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba tam szperać i pytać, bo większość takiej niestandardowej rozmiarówki trzymają na magazynie ![]()
![]() |
#806 | |||||
Zakorzenienie
|
Jeśli masz na myśli lakier do pazurków, to polecam OPI Russian Navy
![]() Cytat:
![]() A teraz mnie wkurza, że wiele osób tam jeździ tylko dlatego, że taka moda, a klimatu za grosz nie czują. Albo te spędy rodzinek z Kostrzyna... Czasem też zjawiskowo wyglądają ![]() A pomaga długofalowo czy raczej doraźnie? I czy w przypadku takich bardziej przewlekłych stanów pomaga? Bo może jeśli faktycznie taki dobry, to będę się wykosztowywać i łykać... Gratulejszyn ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja się właśnie bawiłam i póki co zostałam przy Zgaszonym, ale z czcionkami się waham. Teraz Arial taki ciupci mi się wydaje... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Namaszczam ![]() ![]() ***************** Byliśmy dziś z TŻ w Kielcach, obeszliśmy całą galerię i żadne z nas nic sobie nie kupiło. Nic a nic. Nie wiem czy za wybredni jesteśmy czy te ciuchy jakieś dziwne szyją. Chcę normalną czarną kurtkę, ale nie dwurzędówkę płaszczykopodobną, bo dwurzędówki mam już 2, no i nic nie ma. Wszędzie tylko płaszczyki i płaszczyki. No albo juz takie stricte sportowe kroje jak w House na przykład. Jedyna kurtałka jaka mi się względnie podoba i to nie w K-cach, tylko u mnie, to taka ciemnobura (no to brąz ni to zieleń ni to szarość), ze stójką, z szerokim paskiem z Top Secret. Ale kurka ona ma rękawy 3/4, więc jeszcze musiałabym sobie długie rękawiczki dokupić. Za drogi gips. była co prawda całkiem fajna w Ravelu, ale kurka, w XL ledwie wlazłam mając na sobie tylko bluzeczkę, a co tu mówić o założeniu jezcze sweterka, bluzy czy marynarki... I tym miłym akcentem pożegnam się z Wami. Czas najwyższy na mnie, rano trzeba wstać do pracy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Co za okropny dzień- za oknem szaro i deszczowo, a ja na dodatek mam dziś dzień masakrę ![]() Podczas porannego mycia zębów tak sobie pomyślałam, że mogłabym uszczuplić swój zbiór kolorówkowy, ale nie wiem co by miało pofrunąć ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#808 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie wiemy jeszcze. Narazie tak sie tylko przymierzamy. Zresztą póki co nie moge nic planować na 100% bo mam umowe do końca czerwca i nie wiadomo co dalej. Cytat:
![]() Bossy: bosska figura ![]() Znowu mnie bierze przeziębienie ![]() ![]()
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ufff...całe szczęście, mój żołądek w nocy się nie zbuntował, ale chyba dziś nie będę zbyt dużo jadła(póki co na śniadanie wszamałam tylko kromkę z twarożkiem i banana i następny posiłek zjem dopiero w pracy). W ogóle to dziś się od rana czuję jakby mnie walec przejechał, nie mam siły na nic, do pracy mi się iść nie chce i najchętniej zostałabym w domu(tymbardziej, że za oknem zimno, wieje wiatr i chmurzyska czarne nadciągły ![]() ![]() Pozbyłam się wczoraj jednego kremu(tzn. oddałam go mamie), bo cały czas na twarz stosuję żel hialu. + olej z owoców leśnych albo olej monoi i inne specyfiki mi nie potrzebne. Trzymam tylko na wszelki wypadek biolipidową Ziaję Calmę i czasem na noc ją nakładam natomiast zalega mi jeszcze na półce resztka brązującego L`Oreala i do tej pory niewyrzucony Hydrance Optimale Avene(ten, który mnie tak okropnie zapchał - stosuję go czasem do rąk, bo tu się sprawdza dobrze ![]() ![]()
#810 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Miałam do was jeszcze wczoraj wieczorem wpaść ale szanowny interenet się zbuntował i nie wpuścił mnie w swoje progi ![]() Tak, do Chlebus. Jako stała pacjentka czekam zazwyczaj tylko 2 miesiące na wizytę, nowych pacjentów nie przyjmuje już wcale albo trzeba czekać nawet pół roku ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale do tej hurtowni bieliźnianej to jestem chętna na milion %, dajcie znać wcześniej kiedy jedziecie to się z wami wybiorę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.