Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 11:37   #3451
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Samciu nie wiem czy zauwazylas, ale to co wkleilas to poprostu kawalek tej naszej wycieczki poprostu krotsza - bo bez Ekwadoru i Wenezueli, ktore moim zdaniem jak najbardziej sa warte zobaczenia szczegolnie, ze ta czesc wyprawy to glownie dzungla, splywanie canoe po rzekach, wizyty w wioskach indianskich, nurkowanie i wypoczynek
mi tam miesieczna wycieczka wcale by nie przeszkadzala - jak pisalam - to mialaby byc przygoda a nie wczasy wypoczynkowe

dziewczyny szalone jesteście!!! w sumie to jestem pełna podziwu dżungla, wioski indiańskie na drugim końcu świata no no no... chyba nie jestem aż tak żądna przygód i podróży starczy mi ciepła plaża gdzieś w Europie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 11:37   #3452
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

zauwazyłamEkwador ok, ale Wenezuela wg mnie niepotrzebna. I jak juz bym miała jechac na taki zapieprz to na krócej Chodzi mi o to co pisałam wyżej - na szybko to będzie.
nie zgadzam sie
jak dopisalam w poprzednim poscie - Ekwador i Wenezuela to glownie wyprawy przez dzungle, wioski indianskie, splywy canoe, nurkowanie, a do tego pare dni wypoczynku taki folklor, fajny klimacik - a nie tylko zwiedzanie zabytkow
z reszta ta wycieczke znalezlismy szukajac czegos wlasnie w Wenezueli, wiec nie chcialabym jej odpuszczac

kazdy lubi co innego mi takie 29 dni sprawiloby sama przyjemnosc, bo ja lubie bardzo aktywny wypoczynek a to byloby na prawde czyms niezapomnianym
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 11:47   #3453
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie zgadzam sie
jak dopisalam w poprzednim poscie - Ekwador i Wenezuela to glownie wyprawy przez dzungle, wioski indianskie, splywy canoe, nurkowanie, a do tego pare dni wypoczynku taki folklor, fajny klimacik - a nie tylko zwiedzanie zabytkow
z reszta ta wycieczke znalezlismy szukajac czegos wlasnie w Wenezueli, wiec nie chcialabym jej odpuszczac

kazdy lubi co innego mi takie 29 dni sprawiloby sama przyjemnosc, bo ja lubie bardzo aktywny wypoczynek a to byloby na prawde czyms niezapomnianym
a mi ta Wenezuela się nie podoba, Ekwador tak, w sumie Peru Boliwia i Ekwador to 23 dni, juz można byłoby dołożyć te 6 i zobaczyć Wenezuelę.
Mi by wystarczyło 17 max 23 dni

Znalazłam na Logosie takie fajne coś
http://www.logostour.pl/index.php/Wy...ng_na_Borneo)/

Tancerka widziałaś to bolerko co wkleiłam fotki?
W ogóle myślałyście o tym co będzie z naszymi trenami gdyby padał deszcz? Przeciez ludzie wejdą do kościoła mokrymi butami a my sie później dostojnie przejdziemy myjąc podłogę trenem

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

My na podróż poślubna jesteśmy napaleni na Karaiby, zwłaszcza, że teraz kolega pojechał i wróci chyba w poniedziałek. I wcale nie chodzi mi leżenie tam tylko o zwiedzanie, oni zwiedzają kilka wysp, zobaczymy jak im wyszło i może ich śladami pójdziemy.
Ale na własną rękę, bo wycieczki zorganizowane to nie dla mnie. Oczywiście Ameryka Pd. to inna bajka
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 11:48   #3454
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerka widziałaś to bolerko co wkleiłam fotki?
W ogóle myślałyście o tym co będzie z naszymi trenami gdyby padał deszcz? Przeciez ludzie wejdą do kościoła mokrymi butami a my sie później dostojnie przejdziemy myjąc podłogę trenem
no własnie o czymś takim dla ciebie myślałam tiulkowe, pasujące do sukni.. myślę że coś takiego to i krawcowa uszyje
ja kiedyś myślałam nad tym wlasnie rozmyślając o ślubie szwagierki w styczniu- ludzie wejdą zaciapią całe wejście błotem pośniegowym a ty potem suń po tym swoim trenem.... i dlatego nie chcę trenu
Stary 2009-03-20, 11:54   #3455
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no własnie o czymś takim dla ciebie myślałam tiulkowe, pasujące do sukni.. myślę że coś takiego to i krawcowa uszyje
ja kiedyś myślałam nad tym wlasnie rozmyślając o ślubie szwagierki w styczniu- ludzie wejdą zaciapią całe wejście błotem pośniegowym a ty potem suń po tym swoim trenem.... i dlatego nie chcę trenu
ja mimo wszystko chce tren i jak będzie mi pasował długaśny welon to tez chcęMoże ludzie pomyślą o nie będa wtedy iśc środkiem tylko sie przemkną bokiem, żeby nie ubrudzić wejścia...
Stary 2009-03-20, 11:55   #3456
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a mi ta Wenezuela się nie podoba
a bylas?
wg mnie jest piekna (http://www.travellerspoint.com/photo...ies/Venezuela/ ) z reszta jest nad morzem Karaibskim, wiec podobne klimaty jak na Karaibach, na ktore chcecie jechac moze nie ma w niej tylu zabytkow, ale ja prawde mowiac wole przyrode i rozne splywy/nurkowania/wyprawy przez dzungle niz zabytki

Cytat:
Ekwador tak, w sumie Peru Boliwia i Ekwador to 23 dni, juz można byłoby dołożyć te 6 i zobaczyć Wenezuelę.
Mi by wystarczyło 17 max 23 dni

Znalazłam na Logosie takie fajne coś
http://www.logostour.pl/index.php/Wyprawy_na_7_kontynentow/Azja/Malezja_(trekking_na_Born eo)/

ja bym mogla na wszystkie te wycieczki pojechac TZ jednak jest zdecydowany na Ameryke Poludniowa

Cytat:
to jak bedzie padal deszcz to beda wchodzic do kosciola bokiem a nie przez srodek zeby nie zapaprac posadzki
oby jednak deszcz nie padal

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-20 o 11:59
Stary 2009-03-20, 11:56   #3457
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja mimo wszystko chce tren i jak będzie mi pasował długaśny welon to tez chcęMoże ludzie pomyślą o nie będa wtedy iśc środkiem tylko sie przemkną bokiem, żeby nie ubrudzić wejścia...
pomyśleć to raczej nie pomyślą ale nie sądzę żeby w czerwcu jakiś wielki syf był pogodowy... gorzej właśnie w zimę albo na jesieni z trenem ojjj ciekawa jestem Twojej sukni Samoa a co to tego długiego welonu to mi pasujesz do niego- w ogóle idę o zakład że twoja suknia będzie z madonny- takie wlasnie kiecki mi się na tobie widzą
Stary 2009-03-20, 12:07   #3458
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a bylas?
wg mnie jest piekna z reeszta jest nad morzem Karaibskim, wiec podobne klimaty jak na Karaibach, na ktore chcecie jechac moze nie ma w niej tylu zabytkow, ale ja prawde mowiac wole przyrode i rozne splywy/nurkowania/wyprawy przez dzungle niz zabytki

ja bym mogla na wszystkie te wycieczki pojechac TZ jednak jest zdecydowany na Ameryke Poludniowa

to jak bedzie padal deszcz to beda wchodzic do kosciola bokiem a nie przez srodek zeby nie zapaprac posadzki
oby jednak deszcz nie padal
nie chodzi mi oto, że mi sie Wenezuela nie podoba jako krajTylko nie podoba mi sie dodanie Wenezueli do tej wyprawy wg mnie jest zbędna Tez wole przyrodę niż zabytki i na wyspach na Karaibach wcale nie spodziewam się ogladać zamków.
Mój chętniej własnie by się chyba wybral do Azji, więc mu pokażę Ta Twoją Ameryka Pd. też mu pokażę (ale bez Wenezueli - zwłaszcz, że nikt nie dam na tyle urlopu, nawet bezpłatnego).
jeszcze to mi się podoba
http://www.logostour.pl/index.php/Wy...awesi_-_Bali)/
W ogóle wszystko mi się podoba Zobaczymy co Ci znajomi przywioza z Karaibów, bo może faktycznie pojedziemy na taka wyprawę a nie tam

Cytat:
pomyśleć to raczej nie pomyślą ale nie sądzę żeby w czerwcu jakiś wielki syf był pogodowy... gorzej właśnie w zimę albo na jesieni z trenem ojjj ciekawa jestem Twojej sukni Samoa a co to tego długiego welonu to mi pasujesz do niego- w ogóle idę o zakład że twoja suknia będzie z madonny- takie wlasnie kiecki mi się na tobie widzą
ja tez jestem ciekawa Boje się tylko, ze ja się sobie nie będę podobać i że te suknie wcale tak ładnie nażywo nie wyglądają. A najbardziej się boję tego, że mi się spodoba jakaś potwornie droga. Tez póki co widzi mi sie Madonna najbardziej, tylko obawiam się, ze po prostu mają dobrego fotografa i dobrego grafika stąd te suknie tak super wygladająDo tego maja modelki a mi do takiej modelki brakuje, jak nie będe wygladała w sukni jak taka modelka ze zdjęcia to pewnie mi się nie spodoba Ale w sumie chyba cos w tym jest, że są drogie i ta cena idzie jednak w parze z jakością.
W ogóle to chyba jednak sprzedam suknię - jak będę miała ładne zdjęcia i film to chyba w szafi ejuz jej nie będę potrzebować.
A jeszcze Wam cos powiem - moja koleżanka ma ślub we wakacje, miała wypożyczyć suknie, bo nie chciała wydawac kasy na jeden raz - i co? Kupiła za ponad 3 tys, bo w wypozyczalni brudne i bałaby sie ruszyć w niej, żeby nie zniszczyć.
Stary 2009-03-20, 12:14   #3459
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Tez wole przyrodę niż zabytki i na wyspach na Karaibach wcale nie spodziewam się ogladać zamków.
(..)
W ogóle wszystko mi się podoba Zobaczymy co Ci znajomi przywioza z Karaibów, bo może faktycznie pojedziemy na taka wyprawę a nie tam
na Karaiby tez jest wycieczka (rejsowa) http://www.logostour.pl/index.php/Wy...araiby_-_rejs/

dla nas chyba jednak na Karabiach byloby troche za nudno

Cytat:
ja tez jestem ciekawa Boje się tylko, ze ja się sobie nie będę podobać i że te suknie wcale tak ładnie nażywo nie wyglądają. A najbardziej się boję tego, że mi się spodoba jakaś potwornie droga. Tez póki co widzi mi sie Madonna najbardziej, tylko obawiam się, ze po prostu mają dobrego fotografa i dobrego grafika stąd te suknie tak super wygladają

ja czasem przechodze obok salonu Madonny (mam niedaleko instytutu) i bardzo podobaja mi sie te suknie na wystawie a wlasciwie stoi jeden manekin na ktorym co jakis czas zmienia sie suknia
gorzej z kwestia jak MY bedziemy w tym wygladac, bo wiadomo, ze manekin ma figure doskonala

Cytat:
W ogóle to chyba jednak sprzedam suknię - jak będę miała ładne zdjęcia i film to chyba w szafi ejuz jej nie będę potrzebować.
ja bym sie nawet nie zastanawiala. dla mnie trzymanie w szafie sukni nie ma najmniejszego sensu.
Stary 2009-03-20, 12:16   #3460
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez jestem ciekawa Boje się tylko, ze ja się sobie nie będę podobać i że te suknie wcale tak ładnie nażywo nie wyglądają. A najbardziej się boję tego, że mi się spodoba jakaś potwornie droga. Tez póki co widzi mi sie Madonna najbardziej, tylko obawiam się, ze po prostu mają dobrego fotografa i dobrego grafika stąd te suknie tak super wygladająDo tego maja modelki a mi do takiej modelki brakuje, jak nie będe wygladała w sukni jak taka modelka ze zdjęcia to pewnie mi się nie spodoba Ale w sumie chyba cos w tym jest, że są drogie i ta cena idzie jednak w parze z jakością.
A jeszcze Wam cos powiem - moja koleżanka ma ślub we wakacje, miała wypożyczyć suknie, bo nie chciała wydawac kasy na jeden raz - i co? Kupiła za ponad 3 tys, bo w wypozyczalni brudne i bałaby sie ruszyć w niej, żeby nie zniszczyć.
wiesz na pewno jakość to oni mają super bo tą suknię Lazadę co już ci mówiłam o niej widziałam i była boska tylko że no dziewczyna to ważyła ze 42kg i była bardzo drobna i wyglądała właśnie jak te modelki na zdjęciach ale co niektóre panie na allegro jak sobie oglądam w tych sukniach to masakra... w ogóle bym nie zgadła że to suknia z madonny ale my tu piękne jesteśmy i w ogóle więc na pewno coś wybierzemy dla siebie.
a co do przymierzalni to wlasnie gadałam sobie z przyszłą żoną mojego brata ciotecznego i ona ma takie same odczucia co do sukni z wypożyczalni- zakurzone, czasem aż szare no i bój się człowieku całe wesele o swoją suknię bo jeszcze ci przyjdzie zapłacić za nią jak za nową jak zniszczysz.... dlatego ja albo kupię jakąś nową a niedrogą albo będę szyła u siebie w mieście w salonie specjalizującym się w szyciu tylko i wyłącznie sukien slubnych... na wszelki wypadek zacznę szycie wcześniej zeby ostateczny efekt nie był dopiero tydzien przed weselem kurczę ja bym chętnie zapłaciła za suknię te 4 tysiaki nawet jakby mi sie spodobała bo mam na to kasę ale po prostu nie chcę bo wiem że dzień po ślubie będę potrzebować też innych rzeczy takich jak łóżko czy kuchenka gazowa w kuchni i lipa by była jakbym wydała na suknię majątek a potem nie miała na czym sobie obiadu ugotować hehehe dlatego mam nadzieję ze rozsądek weźmie górę w wyborze sukni
Stary 2009-03-20, 12:28   #3461
lain
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę ja bym chętnie zapłaciła za suknię te 4 tysiaki nawet jakby mi sie spodobała bo mam na to kasę ale po prostu nie chcę bo wiem że dzień po ślubie będę potrzebować też innych rzeczy takich jak łóżko czy kuchenka gazowa w kuchni i lipa by była jakbym wydała na suknię majątek a potem nie miała na czym sobie obiadu ugotować hehehe dlatego mam nadzieję ze rozsądek weźmie górę w wyborze sukni
zawsze mozesz wbic na obiad do tesciowej

a tak na serio to jakbym miala wybor - urzadzeni domu albo super droga suknia slubna to zdecydowanie wybralabym to pierwsze. z reszta ja nawet bez takiego dylematu nie mam zamiaru wydawac na suknie majatku. to tylko ciuch na jeden raz.
Stary 2009-03-20, 12:30   #3462
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
na Karaiby tez jest wycieczka (rejsowa) http://www.logostour.pl/index.php/Wy...araiby_-_rejs/

dla nas chyba jednak na Karabiach byloby troche za nudno

ja czasem przechodze obok salonu Madonny (mam niedaleko instytutu) i bardzo podobaja mi sie te suknie na wystawie a wlasciwie stoi jeden manekin na ktorym co jakis czas zmienia sie suknia
gorzej z kwestia jak MY bedziemy w tym wygladac, bo wiadomo, ze manekin ma figure doskonala

ja bym sie nawet nie zastanawiala. dla mnie trzymanie w szafie sukni nie ma najmniejszego sensu.
rejsy są dla dziadków Ja myślałam o Karaibach w ten sposób, ze byśmy sie cały czas przemieszczali z jednej wyspy na drugą Ale nie chce tam na długo jechać, bo faktycznie ileż możnaNa razie rzuciliśmy hasło, że Karaiby, ale jesienią siądziemy i postaramy sie zaplanowac oc byśmy chcieli tam ozbaczyć, bo tez nie chce wydać 20 tys i zobaczyc plaże, bo to sie mija z celem, tak jak pisałaś, plaże sa nad morzem Śródziemnym. Taka kase trzeba wydac rozsądnie, żeby cos oprócz błekintej wody i palm zobaczyć. Poza tym nie chce leżec ciągle na plaży, bo mnie moze kokos zabić A jak mamy jechac na własna ręke to trzeba bilety kupic juz na jesień.
O, to mi się podoba na podróż poślubną i cos wtym stylu chcieliśmy sami na Karaibach:
http://www.logostour.pl/index.php/Wyprawy_na_7_kontynentow/Ameryka_Pld._i_Sr./Jamajka_(+_wypoczynek)/

to którędy przechodzisz? MAdonna jest na Floriańskiej i chyba w Pasażu Bielaka?

O juz wiem któredy na Grodzkiej też jest...zawsze była na Grodzkiej?dziwne, że mi umknął ten salon..
NIe pójde do Madonny dopóki nie schudnę, bo nie chce sobie zbrzydzić jakiejś ładnej sukni jak ja założe na moje obecnie grube dupsko

Cytat:
wiesz na pewno jakość to oni mają super bo tą suknię Lazadę co już ci mówiłam o niej widziałam i była boska tylko że no dziewczyna to ważyła ze 42kg i była bardzo drobna i wyglądała właśnie jak te modelki na zdjęciach ale co niektóre panie na allegro jak sobie oglądam w tych sukniach to masakra... w ogóle bym nie zgadła że to suknia z madonny ale my tu piękne jesteśmy i w ogóle więc na pewno coś wybierzemy dla siebie.
a co do przymierzalni to wlasnie gadałam sobie z przyszłą żoną mojego brata ciotecznego i ona ma takie same odczucia co do sukni z wypożyczalni- zakurzone, czasem aż szare no i bój się człowieku całe wesele o swoją suknię bo jeszcze ci przyjdzie zapłacić za nią jak za nową jak zniszczysz.... dlatego ja albo kupię jakąś nową a niedrogą albo będę szyła u siebie w mieście w salonie specjalizującym się w szyciu tylko i wyłącznie sukien slubnych... na wszelki wypadek zacznę szycie wcześniej zeby ostateczny efekt nie był dopiero tydzien przed weselem kurczę ja bym chętnie zapłaciła za suknię te 4 tysiaki nawet jakby mi sie spodobała bo mam na to kasę ale po prostu nie chcę bo wiem że dzień po ślubie będę potrzebować też innych rzeczy takich jak łóżko czy kuchenka gazowa w kuchni i lipa by była jakbym wydała na suknię majątek a potem nie miała na czym sobie obiadu ugotować hehehe dlatego mam nadzieję ze rozsądek weźmie górę w wyborze sukni
a nawet jakbys miała sprzedać???
Wiecie co, mi nie chodzi nawet o suknię w Madonnie, bo ceny samej sukni sa nawet do zaakceptowania - ja się boję, że dodatki typu bolerko i welon kosztują po tysiaku Bo o ile na suknie mogę wydac duzo to na dodatki, które będe miała na sobie pół godziny nie mam najmniejszego zamiaru a gdzieś mi się obiło o uszy, że welon z Madonny kosztuje tysiaka, to juz by była paranoja.
Mnie koleżanka namawia na szycie, ale ja wolę znać efekt końcowy

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-20 o 12:31
Stary 2009-03-20, 12:30   #3463
tancerka212
Zakorzenienie

ok to ja uciekam bo rodzice przyjechali będę w niedziele
Stary 2009-03-20, 12:35   #3464
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ok to ja uciekam bo rodzice przyjechali będę w niedziele
paaa

To jest super, własciwie podoba mi sie jeden punkt - wjazd na krawędź krateru czynnego wulkanu
http://www.logostour.pl/index.php/Wy...a_-_Kostaryka/
Stary 2009-03-20, 12:41   #3465
lain
Zakorzenienie

Cytat:

to którędy przechodzisz? MAdonna jest na Floriańskiej i chyba w Pasażu Bielaka?

O juz wiem któredy na Grodzkiej też jest...zawsze była na Grodzkiej?dziwne, że mi umknął ten salon..
o wlasnie obok tego na Grodzkiej przechodze. calkiem niedawno go otworzyli (chyba jakos we wrzesniu), wiec pewno dlatego ci umknal

Cytat:
NIe pójde do Madonny dopóki nie schudnę, bo nie chce sobie zbrzydzić jakiejś ładnej sukni jak ja założe na moje obecnie grube dupsko
ja tak samo
Stary 2009-03-20, 12:50   #3466
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
o wlasnie obok tego na Grodzkiej przechodze. calkiem niedawno go otworzyli (chyba jakos we wrzesniu), wiec pewno dlatego ci umknal

ja tak samo
pewnie dlatego, ostatni raz spacerowałam Grodzką z koleżanką w czerwcu Bo tak to chodze wszystkimi drogami tylko nie Grodzką, tzn. Grodzką idę od rynku do Placu Wszystkich Świętych a dalej nie mam potrzeby się zapuszczaćJak się zrobi cieplej to pójdziemy z tz na spacerek na Wawel to przejdę tamtędy, żeby zobaczyć manekina
Strasznie mnie kusi, żeby iśc do Madonny, ale ten mój tyłekGdyby nie on juz dawno wiedziałabym na czym stoję

Jak patrzyłam na te wycieczki na Logosie i na tą Peru itd. to zdecydowanie najfajniejsza jest ta Twoja Peru itdTaka faktycznie przygoda, pokaże tż, może się napaliW ogóle to chyba wróci do takiej bankowości jak Twój tz pracuje, więc tez jakas premia by wpadła na sfinansowanie podróży poślubnejWłasnie do pon musimy podjąc decyzje a on sie dobrze czuł w pracy z klientem, więc może...
Ale na podróż poślubną najbardziej widzi się ta Jamajka co wkleiłam, tylko odrzuca mnie to, ze trzeba się wozić autokarem jak dziecko
Stary 2009-03-20, 12:53   #3467
chilanes
Zakorzenienie

Samoa pięknata wklejona suknia, ale trzeba mieć do niej naprawdę perfekcyjną figurę

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-03-20 o 12:56
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 12:57   #3468
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
piękna, ale trzeba mieć do niej naprawdę perfekcyjną figurę
mówisz o tej sukni co wkleiłam?

Nie sądzę, żeby było mi dobrze w takim fasonie nawet po schudnięciu, bo jak byłam chuda za czasów kupowania sukienki na studniówke to przymierzyłam jedna opiętą i wyglądałam jak słoń. Co ciekawe - w długich opiętych wyglądam grubo a jak są do kolan do wygladam super. Ale to chyba przez to, że długie bardziej zwracaja uwagę na uda a ja mam grube uda.

Do takiej sukni trzeba byc na prawdę chyba na granicy anoreksji(ja za czasów moje największej chudości prawie cycków nie miałam a jak miałabym byc chudsza to juz wo góle wygladałabym potowrnie)...trzeba byc bardzo wysokim a ja mam 163 cmI mam chyba zbyt kobiecą figurę - w sensie posiadam biodra A taki fason by mi sie marzył, ale niestety musiałabym chyba ociosac kości

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-20 o 13:00
Stary 2009-03-20, 13:00   #3469
lain
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle to chyba wróci do takiej bankowości jak Twój tz pracuje, więc tez jakas premia by wpadła na sfinansowanie podróży poślubnejWłasnie do pon musimy podjąc decyzje a on sie dobrze czuł w pracy z klientem, więc może...
oooo napisz na PW co to za bank?

moj TZ sie wlasnie swietnie czuje w bankowosci (choc po poprzednim banku przyszedl do tego zeby sie upewnic, ze bankowosc nie jest dla niego... a jednak wyszlo, ze jest ), choc najbardziej marzy mu sie zarzadzanie tym wszystkim obecnie jest na etapie udzielania sie teraz organizuje w swoim banku akcje Cracovia Maraton, ale pewno tylko on pobiegnie choc znajomi z pracy juz zapowiedzieli, ze przyjda z dziecmi kibicowac a bank ma mu zasponsorwac ubranko i... skarpetki do biegania

no ja juz posprzatalam, zrobilam pranie, pocwiczylam z oldschoolowym panem, a teraz ide sobie polezec w wannie w olejkach nie ma to jak dzien wolny

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-03-20 o 13:01
Stary 2009-03-20, 13:08   #3470
kaska87
Zakorzenienie

cześć zaraz zabieram się za nadrbianie, ale chiałam cos napisać, Tancerka pewnie Ci się okres spóźnia bo luty miał 28 dni

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 13:17   #3471
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
oooo napisz na PW co to za bank?

moj TZ sie wlasnie swietnie czuje w bankowosci (choc po poprzednim banku przyszedl do tego zeby sie upewnic, ze bankowosc nie jest dla niego... a jednak wyszlo, ze jest ), choc najbardziej marzy mu sie zarzadzanie tym wszystkim obecnie jest na etapie udzielania sie teraz organizuje w swoim banku akcje Cracovia Maraton, ale pewno tylko on pobiegnie choc znajomi z pracy juz zapowiedzieli, ze przyjda z dziecmi kibicowac a bank ma mu zasponsorwac ubranko i... skarpetki do biegania

no ja juz posprzatalam, zrobilam pranie, pocwiczylam z oldschoolowym panem, a teraz ide sobie polezec w wannie w olejkach nie ma to jak dzien wolny
napisałam pw
Mój tez miał różne dylematy zawodowe, cały czas ma właściwie
Ale że TWojemu zasponsorowali skarpetkiŁaaał - bakowe z logotypem?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć zaraz zabieram się za nadrbianie, ale chiałam cos napisać, Tancerka pewnie Ci się okres spóźnia bo luty miał 28 dni
a faktycznie Sherlocku
Stary 2009-03-20, 13:29   #3472
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
angel166 napisz coś więcj o Was. Imiona, wiek itp...
no to pisze cos o nas Inez 20 lat i Tomek 25lat.Razem 3 lata ,w lipcu (19) minie rok od zaręczyn.Slub mial byc w tym rou jednak z powodu smierci bardzo bliskiej nam, osoby zostal przeniesiony na rok przyszly.Witam wszystkie przyszle mezatki a szczegolnie te slubujace w tym samym dniu co ja

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Ale Wy mądre Ja jestem na etapie technika i matury a Wy magisterki ja też chce:P
no wlasnie przyjdzie pora na wszystko ja dopiero 1 rok studiów teraz drugi semestr

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
j
hahaha szukałam na allegro jakiś ciekawych rzeczy do kuchni i zobaczcie co znalazłam w dziale przybory kuchenne http://allegro.pl/item580572063_form...k_peniski.html
hehe niezle

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 13:30   #3473
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
no to pisze cos o nas Inez 20 lat i Tomek 25lat.Razem 3 lata ,w lipcu (19) minie rok od zaręczyn.Slub mial byc w tym rou jednak z powodu smierci bardzo bliskiej nam, osoby zostal przeniesiony na rok przyszly.Witam wszystkie przyszle mezatki a szczegolnie te slubujace w tym samym dniu co ja

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

no wlasnie przyjdzie pora na wszystko ja dopiero 1 rok studiów teraz drugi semestr
a co studiujesz?

Patrzcie, jak szliśmy do Morskiego Oka to mi nikt nie wierzył, że może zejść lawina a tu proszę
http://wiadomosci.onet.pl/2681,19378...e_lokalne.html
Stary 2009-03-20, 13:32   #3474
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
a co studiujesz?

Patrzcie, jak szliśmy do Morskiego Oka to mi nikt nie wierzył, że może zejść lawina a tu proszę
http://wiadomosci.onet.pl/2681,19378...e_lokalne.html
Dziennie filologie polską, zaocznie robiłam studium projektowania odziezy ale zrezygnowałam na rzecz podjęcia od pazdziernika zaocznie studia filologi angielskiej.

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 13:36   #3475
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Włąśnie ogladałam na you can danse jak Pirug sie popłakała jak moja koleżanka tańczyła i dostała sie do LIZBONY. moja ZDUNSKA troche sie wylansuje
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 13:40   #3476
kaska87
Zakorzenienie

to Twoja koleżanka? daj linka bo nie pamiętam jej

Stary 2009-03-20, 13:43   #3477
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Dziennie filologie polską, zaocznie robiłam studium projektowania odziezy ale zrezygnowałam na rzecz podjęcia od pazdziernika zaocznie studia filologi angielskiej.
o to sobie pogadasz, bo tu jest kilka dziewczyn studiujących filologie ang

taka jakaś niemrawa ta dziewczyna. Ciekawe co z niej będzie.
Stary 2009-03-20, 13:48   #3478
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to Twoja koleżanka? daj linka bo nie pamiętam jej
O to nasz a Paulinka http://youcandance.plejada.pl/46,700...y,1,wideo.html
Stary 2009-03-20, 13:49   #3479
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
taa? po co oni wzieli, ale może zacznie tańczyć i odzywać się a nie to tak jak by mnie tam puścili

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-20 o 13:51
Stary 2009-03-20, 13:53   #3480
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Ciesze sie z niej marzyła o wielkiej scenie. Poszła na dobra droge tańczyć ma swoje marzenia. Ahh ale to musiała być stres dla niej Najlepszy to Pirug był co za facet
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości