|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
na Teneryfie w kwietniu tez sie nie bardzo poopalacie http://pogoda.onet.pl/2,10898,1238,1...to_klimat.htmla o Paryzu juz kiedys chyba pisalam (jak dla mnie - nic specjalego no ale mozecie sie sami przekonac - a noz widelec wam sie spodoba )Kasia083 super ze wpadlas i ze juz sie troche lepiej czujesz ![]() ja mysle, ze jak to wszystko znow stanie na nogi to wezmiecie slub. wszystko w swoim czasie, a nic na sile ![]() a ja znow powylewalam lzy nad kitkiem... niedawno wrocilam do domu, a tu tata mi mowi, ze kicio mial atak drgawek przez jakas minute, a w dodatku przygryzl sobie przez to jezyczek ![]() biedny mis, tak strasznie mi go zal ![]() ciezko mi o tym pisac, ale jak to sie w daszym ciagu nie poprawi to zapytam weta co sam by zrobil na moim miejscu... bo jesli juz ma sie nic nie poprawic to ja nie chce zeby kicio sie meczyl ![]() a teraz ide spac i biore go pod koldre, tak jak lubi
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Witam z rana Kociaki
![]() Kasiu083 bardzo się cieszę,że humorek trochę poprawiony! Ja tam wierzę w to,że niedługo staniecie na nagi i myśl o ślubie powróci.Życie czasem daję w kość ale jak już kiedyś Tancerka napisała(i może to być troszeczkę bolesne)-" nic nie dzieję się bez przyczyny".Wiesz,że po kryzysie zawsze jest tylko lepiej i tego należy się trzymać ! Lain tak mi żal Twojego Kotka ja wiem co czujesz, mam kotka i jak tylko sobie pomyślę...Biedaczek Twój kicio się męczy...ale może idź lepiej do weta,może wystarczą jakiejś piguły czy zastrzyki i będzie wszystko ok.Trzymam kciuki,żeby tak było!
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz mial tydzien zastrzykow z antybiotykow, codziennie bierze tabletke odzywcza na watrobe, jest na specjalnej diecie (ktora olewa, bo w ogole nie chce jesc), teraz od piatku jezdzimy z nim codziennie na kroplowki... dzis na 9 rodzice z nim jada. dzis cala noc ze mna spal pod koldra (tylko pyszczek na poduszke wystawal )spedzilam z tym kitkiem polowe mojego zycia, dlatego swiadomosc, ze to juz moze byc koniec strasznie boli ![]() ehhh ja dzis caly dzien na uczelni... ciekawe czy wytrzymam czy sie urwe w pewnym momencie
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może ma tylko słabsze dni,może pogoda i na niego oddziałuje i dlatego nie chce jeść i pewnie fakt,że to zbyt smaczne jedzonko nie jest;/ a może mu dodac do niego jakiś specyfik,który go zachęci do jedzenia tego?przykładowo jeśli lubi oliwki(mój uwielbia) to polać mu trochę jedzonko tą wodą z oliwek i może będzie wcinał,tylko trzeba zapytać weta czy mu to nie zaszkodzi,może mu to przejdzie za jakiś czas,po tych antybiotykach tylko trzeba troszeczkę przeczekać i będzie znowu biegał szczęśliwy. A wet co na to,jest dobrej myśli?
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() kasiu83 fajnie ze się odezwałaś a zapomniałam Wam wczoraj napisać że tata przyniósł do domku króliczka czarno-białego, no i teraz mamy 2 i tego niestety musimy komuś wydać.. lain.. współczuję bo wiem jak można się przyzwyczaić do zwierzątka, wiele razy płakałam nad pieskiem, ale brutalnie to zabrzmi, ale na każde zwierzatko przychodzi kolej.. tak niestety to jest i nic sie na to nie poradzi
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-03-22 o 08:24 |
|
|
|
#3606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny wiem,znowu męczę ale czy któraś może mi wytłumaczyć czemu ta kiecka jest taka tania? ![]() http://www.peridress.com/shop/produc...productid=9003 |
|
|
|
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
no może i tak, ale mam jedną taką wielką klatke, a 2 taką małą i ten co tata dostał od jakiegoś pijaczka za 20 zł (bo się zlitował bo tacy to nie wiadomo co by z nim zrobili) ma malą klatkę i mi po prostu go żal, a nie mogę ich razem wypuszczać na ogród bo są to 2 samce i się gryzą i walczą ze sobą.. ja wiem że są słodkie, ale nie chcę żeby się u nas zmarnował.. ten pierwszy króliczek jest mojej siostry i znudził się jej po 2 tygodniach
więc teraz ja się nim zajmuję, czyszczę klatkę, dawac jesć, wypuszczam go i łapię w ogórdku, a drugim to naprawdę nie mam czasu się zajć...
|
|
|
|
#3608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rzeczywiś cie lepiej poszukać mu innego domku,tym bardziej,że to też samiec a skoro już jednego masz i sama musisz się nim zajmować to trochę bez sensu.To trzeba mieć czas,gdyby jeszcze było tak ,że wszyscy się zajmują tymi zwierzątkami w domu to też inna sprawa a inna jak Ty sama.O tym słodkim to napisałam tak od siebie bo króliczki lubię zresztą ja w ogóle lubię zwierzęta![]() Nieznośna cisza nastała
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-03-22 o 10:55 |
|
|
|
|
#3609 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My na razie mamy tylko wstępnie wybranych świadków. Myślę, że jakieś pół roku przed ślubem zdecydujemy już tak ostatecznie i powiadomimy U TŻ będzie pewnie brat a u mnie przyjaciółka.Cytat:
jakoś trzeba przeboleć te dni![]() Cytat:
mam 21 lat, TŻcika mam starszego, tak mówiliśmy że jakbyśmy byli równolatkami to na bank musielibyśmy poczekać jeszcze przynajmniej parę lat ![]() Ja też właśnie nie znam żadnej polecanej krawcowej. Cytat:
![]() Cytat:
a ta w Sphinxie to mi bardzo smakuje! Ale w jednym konkretnym lokalu, w innym już mniej.Cytat:
![]() Cytat:
! na pewno będzie oblegany przez gości! Cytat:
|
|
#3610 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chyba musieli to planowac dużo wcześniej, żeby kupic takie tanie bilety. JA wiem, że bilety na Karaiby zarezerwowane prawie rok w super promocji wcześniej kosztują 2,5 tys na głowę, więc ciężko mi uwierzyć w 8 tys. na cały świat![]() Cytat:
Ile płacisz?Cytat:
A reszta jakoś się ułoży![]() Cytat:
Chyba, że na weekend w góry. Ale nie ma tego złego - będę jego pierwsza klientka jakby coś, bo kasy nie wydamy Ale powiem Ci, że cały czas się zastanawiamy, jesteśmy na tak, ale sami nie wiemy - takie pitolenie![]() wiem jak jest w Paryżu, ale mam tam rodzinę, więc nie zaszkodzi nam ich odwiedzić i dodatkowo sie poszwendac po mieście Poza tym my lubimy ładne miasta a dla mnie Paryz jest ładny.Biedny ten Twój kotek ![]() Cytat:
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-03-22 o 11:05 |
|||||
|
|
|
#3611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i duży ogródek,miejsce na huśtawkę,na stolik do kawy itd tylko jak narazie nie ma środków na to,po ślubie będziemy mieszkać z moimi rodzicami jakiś czas dopóki nie wykombinujemy z kąd wziąć kasę na to,no i możemy też kupić własne mieszkanko,chociaż i tak wołąłabym podnosić domek...aha,więc to dlatego,a ja ciołek na to nie wpadłam ![]() |
|
|
|
|
#3612 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się bardzo, że już lepiej i gratuluję kursu na prawo jazdy!!! Jak wrażenia po pierwszej jeździe? Cytat:
mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć mu nowy dom![]() Lain biedny kotek ![]() A ja właśnie sobie uświadomiłam co za głupek ze mnie wydawało mi się, że mniej tego było i że zdążę ale dzisiaj patrzę i słuchajcie mam tyle tego że nie mam pojęcia jak się tego nauczę i mogę zacząć dopiero od dzisiaj wieczór bo dzisiaj jeszcze jadę do dziadków na imieniny - nie mogę odwołać. A jutro wracam po zajęciach przed 20Szana podnoszenie domku chyba nawet taniej Was wyjdzie jak mieszkanie?! to znaczy nie wiem jak jest u Ciebie akurat bo to pewnie zależy od regionu Polski, ale u mnie by taniej wyszło i bardziej by się opłacało. I do tego fajna lokalizacja! A to ważne, bo jednak średnia przyjemność jeśli wszędzie masz daleko albo mieszkasz na odludziu. I cicho i spokojnie. Super! kawunia w lecie z samego rana na podwórku, biegający piesek obok, ach...
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-03-22 o 11:18 |
||
|
|
|
#3613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że takie coś się sprawdza Z pewnością nie chciałoby mi się bawić w kucharki i wolę restaurację aby np. niezapomnieć o czymś i nie mieć wszystkiego an swojej głowie, TŻ, rodziców..Bo z pewnością jakąś kontrolę nad tym trzeba mieć i czas aby to wsio załatwiać Chociaz wiem że nawet jak mamy wesele w restauracji to i tak sporo spraw bedzie należalo do Nas jak np. ciasta, owoce,%, dekoracje itd.Ale jak tak piszecie o cenach 27zł itp. to się zastanawiam czy to aby napewno w naszej PL ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przez ten kryzys to człowiek ma dość..Wierzę Ci.. Mam nadzieję że znajdziecie pracę ![]() lain, żal mi Twojego kotka
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia witaj
bo to moja kuzynka miała okres jak była w ciąży także spokojnie
|
#3615 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może jestem za bardzo przyzwyczajona do tego, że dziadek dwa razy w roku przerabia świnkę na jedzenie i nie robi to na mnie takiego wrażenia, ale trochę nie rozumiem tego zdziwienia, że mniam mniam a świnka będzie martwa. Przecież jak się kupuje w sklepie, to też jakieś zwierzę musiało zginąć, żeby jego mięsko do sklepu trafiło. Na swoją obronę to mogę chyba jeszcze tylko powiedzieć, że świnki mojego dziadka ten swój krótki żywot mają o wiele lepszy niż te w wielkich hodowlach Cytat:
Po wczorajszym aerobicu mam małe zakwasy. Nie takie żebym chodzić nie mogła, ale coś tam czuję w nogach i na tyłku. Już mam plan działania na wiosnę. Znalazłam sobie kurs pływania. Zaczyna się w maju i lekcje są dwa razy w tygodniu przez dwa miesiące. I w tym tygodniu idę sie zapisać. A do tego będę chodzić w soboty na aerobic w mojej miejscowości. Odkąd czuć powiew wiosny, to tak jakoś mam większe chęci do ćwiczeń i pilnowania diety, więc pewnie niedługo na jakąś konkretniejszą dietkę przejdę I znowu edit, bo nic nie piszecie, a mi się przypomniało coś. No więc chciałam się pochwalić jakiego mam szefa. Ostatnio pytał jaki mam temat pracy i powiedział, że fajny temat i że w razie czego zaprasza na konsultacje ![]() Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-03-22 o 12:41 |
||
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
PM 2010 widzę, że tez ładne z was plotkary ![]() 5 część no no no, a już niebawem 6
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My po prostu lubimy ze sobą gadać ![]() A mnie się popsuł suwaczek |
|
|
|
|
#3618 |
|
Wtajemniczenie
|
hellou
ja się tylko przywitam, chociaż dziś mega cisza nastała no ale niedziela trudno się dziwić Strippi nie tam wydaję Ci się tylko
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() tu kobieta pracująca co zadnej pracy się nie boi dziś wyrbiłam 200 % normy i za taką dniówkę to ja moge codziennie chodzić ![]() ![]() ![]() 2200 starterów to jest to a teraz ide poleżeć
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no ta kawunia w lecie na świeżym powietrzu w naprawdę ładnej okolicy...ahhh... wszystko przed nami ooo Kubusewa Witaj dawno Cie jakoś nie widziałam tutaj-ale może dlatego,że się mijamy?
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co Ty takiego powera złapałaś
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie nie wiem co to się ze mną dzieje
![]() ale jak jest okazja dorboic to czemu nie, tym bardziej, że ladne pieniązki wychodzą |
|
|
|
#3623 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mają sie dobrze
|
|
|
|
|
#3625 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
akurat przyda się do weselnych przygotowań Cytat:
) pododajecie swoje dni i wszystko będzie jasne ... uciekam trochę ponegocjować... na zajęciach miłego popołudnia
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-03-22 o 15:51 |
||
|
|
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
Onellciu super,że Ci to tak dobrze idzie
gratulacje |
|
|
|
#3627 |
|
Adwokat diabła
|
produkujecie i produkujecie
)mi się kurczy i powiększa lista gości na ślub.. wkurza mnie to.
|
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
BlackAngel właśnie ta produkcja dzisiaj coś bardzo marnie idzie
a ile masz teraz gości?
|
|
|
|
#3629 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
Trzeba wziąść tyłek w garść i zrobić to raz a porządnie
|
|
|
#3630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam między 60 a 70- też nie umiem określić do końca no ale rzeczywiście w porównaniu z tym 110,które miałaś na początku to jednak dużo Ci "odpadło". Ja mam jeszcze jeden problemik- jak np mam dwie kuzynki(siostry) jedna na mój ślub będzie miała 20 a druga 15,ta 20-stka ma chłopaka więc dla niej dam zaproszenie z osobą towarzyszącą(albo wpisze imię i nazwisko chłopaka,nie wiem jeszcze) a tę drugą siostrę dopisać do jej rodziców na zaproszeniu? bo chyba tej 15-stce nie dam zaproszenia z osobą towarzysząca...chyba ,że dać? sama już nie wiem...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

no ale mozecie sie sami przekonac - a noz widelec wam sie spodoba

U TŻ będzie pewnie brat a u mnie przyjaciółka.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

! na pewno będzie oblegany przez gości!
kooooopę lat 

wydawało mi się, że mniej tego było i że zdążę ale dzisiaj patrzę i słuchajcie mam tyle tego że nie mam pojęcia jak się tego nauczę

sama już nie wiem...