Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-23, 11:04   #3691
grulla
Raczkowanie

GG do grulla
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

hej kocice

Lain przykro mi śliczny Twój kociak, na pewno jest teraz spokojny i radosny

my też rozważamy winietki, ale chyba ich nie będzie - nie chce potem wysłuchiwać pretensji cioci czy babci (która i tak będzie chciała "honorowe miejsce" - czyt. jak najbliżej nas...). A z drugiej strony obawiam się, że ta część gości, która będzie autobusem, wybierze "najlepsze" miejsca, dojedzie reszta i będą fochy jakieś nie wiem może mam paranoje...
trochę się obawiam,że zaprosimy łącznie jakieś 80 osób, a wyjdzie 40 - bo daleko, bo coś tam, tysiące wymówek. Ale z drugiej strony będą ci, którym zależy naprawdę..

grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:07   #3692
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
nie no wiadomo, że nie mamy zamiaru dać tych zaproszeń na "forum" tylko tak na koniec jakos, a tylko dlatego tak planowaliśmy bo będzie spora częśc rodziny do której po prostu mamy bardzo daleko, a wysyłać pocztą nie chcemy, więc byśmy to od razu "załatwili"
No rozumiem Myślałam, ze wszytskim Bo tym z daleka też chcę dac po komunii Ale to tylko 2 zaproszenia będą
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:18   #3693
tancerka212
Zakorzenienie

Lain przykro mi z powodu kotka nie martw się najważniejsze że do końca idealnie się nim zajęliście i było kochanym misiakiem
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

o więc już się czegoś dowiedziałaś o ciastach i wódce
coś się dowiedziałam ale siostra to wesele miała jednodniowe więc kurczę nie wiem czy jakiejś poprawki jeszcze nie wziąć... niby potem jeszcze 3 dni przychodziły tłumy do domu świętować i mieli to ciasto bo dużo zostało.. no nic teraz będzie dwudniowe wesele brata w kwietniu to będzie wypytywania ciąg dalszy no a szwagra to zmaltretuję wypytywaniem o ilości wszystkiego

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
mnie się ten pomysł bardzo podoba trochę bym się bała,ze im pospadają te obrączki(zwłaszcza tej 3 latce) ale jakby była taka możliwość to sama bym tak chciała pięknie to będzie wyglądało!
obrączki nie pospadają z poduszeczki bo tam są tasiemki i te obrączki się przywiązuje do poduszeczki i nic nie spadnie- gorzej jak malutka nie będzie za bardzo wiedziala że ma iść do przodu i zboczy gdzieś na spacer hehehe

Angluka jakby mi rodzice chcieli kupić mieszkanie to bym skakała ze szczęścia ja bym też sie poważnie zastanowiła nad tym pomysłem- a niech się budowa lekko opóźni i domek jeszcze nie będzie zdatny do zamieszkania 21 sierpnia 2010 z resztą zawsze mieszkanko możecie sprzedać no a wynajmowanie go to już nawet niezłe źródło dochodów jest!

my z tżcikiem tak sobie w weekend siedzieliśmy w naszym gniazdku hehe już się śmialiśmy że gdybyśmy mogli to byśmy wzięli na plecy meble z pokoju tżta i się już urządzali hehe no ale kapitalny remont najpierw trzeba będzie zrobić... bo w tej części już od dawna nikt nie mieszka więc jest tam póki co szaro brudno i śmierdzi hehehe ale to nam nie przeszkadzało póki co posnuć sobie plany mój tżcik odnowi sciany i je pomaluje, z tatą zrobią podłogi, sąsiad fachowiec nam zrobi to osobne wejście i daszek nad ganeczkiem, dobuduje się raz dwa mini łazieneczkę i tż z tatą położą płytki i zamontują sprzęty i potem wprowadzę się tam jaaaaaaa jako żonka z moimi gratami hehehe już ja widzę jak pod dom podjeżdża 10 ciężarówek z moimi ciuchami
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:49   #3694
angluka
Rozeznanie

nie no fajnie fajnie mieszkanko jakby kupili, ale dojda koszty co mojeasiąc oplacic je i to mnie zniecheca bo tą kaske już bym mogła odłożyc
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:53   #3695
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
nie no fajnie fajnie mieszkanko jakby kupili, ale dojda koszty co mojeasiąc oplacic je i to mnie zniecheca bo tą kaske już bym mogła odłożyc
w sumie masz rację... może lepiej by było te pieniążki za które rodzice chcą kupić mieszkanko to włożyć w budowę domu niech zbuduje się jak najszybciej i będziecie już na swoim i bez kombinowania... Samoa chyba kiedyś pisała ze jej rodzice jakoś tak szybko dom postawili może i wy raz dwa w pół roku machniecie domek i będziecie go mieli już przed śłubem gotowego
Stary 2009-03-23, 11:56   #3696
angluka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
w sumie masz rację... może lepiej by było te pieniążki za które rodzice chcą kupić mieszkanko to włożyć w budowę domu niech zbuduje się jak najszybciej i będziecie już na swoim i bez kombinowania... Samoa chyba kiedyś pisała ze jej rodzice jakoś tak szybko dom postawili może i wy raz dwa w pół roku machniecie domek i będziecie go mieli już przed śłubem gotowego
niom dokładnie i do tego mamy juz pieniądze na dom, jedynie na wykończenie teraz sobie odkładamy kasiorke wazne żeby na początek była kuchnia i lazienka zrobiona i łózko do spania wiecej bedziemy na spokojnie robić i urzadzac

ale mi się dzisiaj nie chce pracowac...leniuchuje dzisiaj nic nie robie hehejeden dzien moge taki sobie zrobic a co

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-03-23 o 12:11
Stary 2009-03-23, 12:33   #3697
tancerka212
Zakorzenienie

a mnie naszło na porządki i troszkę porządkuję stancję, uprasowałam wszystkie ubrania jakie tylko miałam i posprzątałam w szafie oczywiście to działania zastępcze bo mam mase nauki ale dzis też mi się jakos nie chce do tego zasiadać więc troszkę uporządkuję sobie świat dookoła siebie
a reszta panienek gdzie sie podziewa??
Stary 2009-03-23, 12:33   #3698
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam Już wróciłam cała i zdrowa
Nadrobiłam wszystkie posty od piątku. Trochę tego było
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
my własnie dlatego ze sa takie koszty jak sie organizuje wesele w sali gdzie juz wszystko jest zdecydowalismy sie na sale + kucharke wychodzi wtedy duzo taniej
My też mamy z kucharką i nam wychodzi o niebo taniej.
Jakbyśmy chcieli robić w restauracji/hotelu (u nas najniższe ceny to ok. 150-160 zł/os), to na 120 osób musielibyśmy wydać: ok. 18 nawet do 20 tyś.
Wesele z kucharką u nas to tak:
- sala z 5 pokojami (w każdym pokoju 2 wersalki + oczywiście pokój dla nas )- ok. 1500 zł
- kucharka + cała obsługa (2 dni): ok. 2000 zł
- na jedzenie: liczę coś ok. 8 tyś.
- no i może ustrojenie, ok. 1000
Razem: ok. 13 tyś, to ponad 5 tyś w suchym
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Mysiulek super, że macie już mieszkanko!!!:par ty: teraz możecie się spokojnie zając organizacją weselicha a opowiedz coś więcej o tym Waszym gniazdku na rynku wtórnym kupowane tak? Coś będziecie remontować czy od razu wprowadzacie się na gotowe?
No to ja też się nieśmiało pochwalę też mamy już nasze gniazdko formalności trwały 1,5 miesiąca ale się w końcu udało z tym, że musimy czekać jeszcze 1,5 tygodnia na klucze
Mysiulek, cantipede, gratulacje mieszkanka
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Ja mam kilka kuzynek młodych i dam im zaproszenie z osobą towarzyszącą( niech ma, bo nóż widelec kogoś znajdą ) ale będę musiała ścigać je aby mi dały znać czy z kimś będą bo kilka miejsc w to czy w tamto jednak ma znaczenie
I taki jest właśnie plus wesela z kucharką. Jak przyjdzie dodatkowa osoba, to można dostawić jedno nakrycie i gra gitara, a jak kilka osób nie przyjdzie, to też tragedii nie ma. Dlatego też wybraliśmy jednak kucharkę a nie restaurację.
A co do Twojej sprawy, to na prawdę musisz ich przycisnąć przed weselem i niech się zdeklarują czy z kimś czy same przychodzą

Oj, oj dziewczynki ze Śląska. Byłam u Was niedawno i żadna z Was nie chciała mnie zaprosić na kawkę Mam nadzieję, że następnym razem się poprawicie

Dowiedziałam się, że w maju idziemy na wesele do kuzyna mojego K Zobaczę jak tam się jego rodzinka bawi i ile alkoholu pójdzie
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 12:49   #3699
tancerka212
Zakorzenienie

rzeczywiście jak piszecie dziewczyny wesele z kucharką wychodzi sporo taniej no ale u mnie nie wiem nawet gdzie taka sala mogłaby nawet być no a znajomej kucharki na bank nie posiadam... rozumiem wasze zdecydowanie na kucharkę bo sama byłam na weselu gdzie cos takiego było i wyszłam z niego baaaaardzo zadowolona. niestety u mnie to by nie przeszło w ogóle- nie znam ani sali ani kucharki a poza tym to i tak nie mam drogiej sali bo 145zł za dwa dni wesela więc dla świętego spokoju można się poświęcic
ja muszę gdzieś zanotować te wiadomości jakie wczoraj zdobyłam o ilości ciast i wódki.. tylko jak ciocia liczyła 2 butelki na parę wódki na jeden dzień a ja będe miała 2 dni wesela to mam liczyć chyba 3 butelki na parę... zanotuję póki co 37 blach ciasta i 3 butelki wódki na głowę. kurna strasznie dużo tej wódki!! przecież to wyjdzie mi ze 250 butelek wow... w ogóle to postanowiłam troszkę obciąć listę gości bo ostatnio troszkę ja modyfikowałam ale to nie wyszło na dobre... idę jeszcze raz liczyc
Stary 2009-03-23, 13:14   #3700
kaska87
Zakorzenienie

cześć

Lain przykro mi z powodu kotka nie wyobrażam sobie żeby cos się mojej Olivce stało

My mamy wesele 21.08.2010 u znajomych ze studiów

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 13:24   #3701
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

Lain przykro mi z powodu kotka nie wyobrażam sobie żeby cos się mojej Olivce stało

My mamy wesele 21.08.2010 u znajomych ze studiów
no to jak będziesz się bawić to myśl o mnie

dobra przeliczyłam gości jeszcze raz i wyszło mi że tych osób które na bank przyjdą będzie 45 max 50 z mojej strony. a tż musi swoją listę jeszcze poprawić z mamą bo kogoś mieli dopisywać itp.. w kosztorysie mam 60 osób podane więc luz mam w razie czego, ale nie sądzę zebym miała nagle 10 osób dopisać więc prawie 1500zł prawdopodobnie obniży się ostateczna suma w moim kosztorysie.
Stary 2009-03-23, 13:27   #3702
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no to jak będziesz się bawić to myśl o mnie
będę pamiętać o Tobie

a ja sobie kupiłam dzisiaj żółty sweterek z dużymi guzikami

Stary 2009-03-23, 13:35   #3703
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
będę pamiętać o Tobie

a ja sobie kupiłam dzisiaj żółty sweterek z dużymi guzikami
ale ci fajnie już tak wiosennie na żółto hehe też bym sobie coś kupiła ale ostatnio jak byłam w sklepach to nic mnie nie powaliło na tyle żeby kupować jakiegoś nowego ciucha.. w ogóle ostatnio mnie nie kręci kupowanie ubrań- teraz rozglądam się z większą chęcią między mikserami patelniami i innymi domowymi gadżetami no a poza tym to właśnie dzisiaj poprasowałam sobie wszystko i obejrzałam swoją szafę i kurczę dopiero kupiłam sobie nowych wieszaków na ubrania a po prasowaniu znów wszystkie zajęte co oznacza że mam stanowczo wystarczającą ilość ubrań bo już zaczynają mi się ściaśniać strasznie w szafie no a drugiej szafy nie mam gdzie tu na stancję wstawić więc wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że ciuchów mam full

przeliczyłam swoje sweterki cienkie na wiosnę i wyszło mi z 10 więc nie będzie nowego na pewno
ale za to właśnie stwierdziłam że muszę sobie kupić cielisty biustonosz bez ramiączek na wesele do nowej sukienki! dobrze że z tymi zakupami zaczęłaś rozmowę bo bym sie obudziła w Wielką Niedzielę w święta i nie miała czeogo założyć pod sukienkę;D no to w weekend z tżtem ruszamy na podbój sklepów z bielizną

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-03-23 o 13:39
Stary 2009-03-23, 13:42   #3704
chilanes
Zakorzenienie

u mnie sala w której można by własną kucharkę wynająć, to tylko na wsiach w remizach lub na ogrodach działkowych, gdzie sale wyglądają, jak stołówka szkolna ;/

kaska87 to mi też by było miło, jakbyś o mnie pomyślała Bedziesz juz wtedy "doświadczoną" małżonką

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-03-23 o 13:44
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 13:55   #3705
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
u mnie sala w której można by własną kucharkę wynająć, to tylko na wsiach w remizach lub na ogrodach działkowych, gdzie sale wyglądają, jak stołówka szkolna ;/

kaska87 to mi też by było miło, jakbyś o mnie pomyślała Bedziesz juz wtedy "doświadczoną" małżonką
no właśnie u mnie tak samo- musiałabym wywieźć gości z 15km za miasto- a to już dochodzą koszty transportu itp.. z reszta te miejsca to są okropne dziury zapuszczone które najpierw trzebaby samemu wysprzątać i doprowadzić do stanu użyteczności... nieeee to nie jest w mojej okolicy dobre wyjście.

w ogóle to właśnie zwątpiłam trochę w rzecz zwaną weselem tyle myślenia i obmyślania wszystkiego ehhh dekoracja sali, te nieszczęsne winietki, wybieranie wszystkiego, szukanie, niezdecydowanie na kolor na wzór na wszystko mógłby ktoś za mnie to zrobić... ale za organizatorkę wesel zapłaciłabym drugie tyle więc sama muszę to wszystko zrobić takie durnoty nawet jak zaproszenia trzeba się wziąć, pójść gdzieś, wybrać kolor, wzór, wierszyk, rysunek, i inne pierdoły, potem to rozdać i tak dalej.. tyle roboty z samymi zaproszeniami a co mówić i całej długaśnej liście rzeczy do zrobienia eeeeeeehhhhhhhhh.....
Stary 2009-03-23, 14:02   #3706
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
w ogóle to właśnie zwątpiłam trochę w rzecz zwaną weselem tyle myślenia i obmyślania wszystkiego ehhh dekoracja sali, te nieszczęsne winietki, wybieranie wszystkiego, szukanie, niezdecydowanie na kolor na wzór na wszystko mógłby ktoś za mnie to zrobić... ale za organizatorkę wesel zapłaciłabym drugie tyle więc sama muszę to wszystko zrobić takie durnoty nawet jak zaproszenia trzeba się wziąć, pójść gdzieś, wybrać kolor, wzór, wierszyk, rysunek, i inne pierdoły, potem to rozdać i tak dalej.. tyle roboty z samymi zaproszeniami a co mówić i całej długaśnej liście rzeczy do zrobienia eeeeeeehhhhhhhhh.....
ale z drugiej strony Madzia pomyśl, że tylko raz będziesz mogła to robić, juz więcej nie będziesz miała okazji...wiadomo mnóstwo pracy trzeba w to włożyć, no ale w koncu to jeden taki dzień w życiu... to trzeba się troszkę poświęcić

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:03   #3707
angluka
Rozeznanie

A ja czekam na wypłete (w tym tygodniu bedzie) żeby kupić reszte materiałów i dokończyć zaproszenia
Ten tydzień mam caly zawalony bo dzisiaj mam nadgodziny takze ok 18 będe w domu, jutro ide na 10 do 18 w środe po pracy z psem na szczepienie i pojade po prezent dla mojej kolezanki (tej co ide na wieczór panieński w sobote), czwartek w pracy kocioł będzie, w piątek może do kina skoczymy z TŻ, w sobote ten wieczór panieński i dopiero w niedziele odpocze w ramoinach TŻcika

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-03-23 o 14:05
Stary 2009-03-23, 14:09   #3708
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ale z drugiej strony Madzia pomyśl, że tylko raz będziesz mogła to robić, juz więcej nie będziesz miała okazji...wiadomo mnóstwo pracy trzeba w to włożyć, no ale w koncu to jeden taki dzień w życiu... to trzeba się troszkę poświęcić
no wiem.. masz rację.. ale jakaś taka niechęć do robienia czegokolwiek mnie ogarnęła że masakra.. nawet jak sobie pomyślę o nauce walca na pierwszy taniec to mnie wzdryga bo mi sie nie chce.. myślę że to jakaś chwilowa niemoc mnie ogarnęła a z resztą i tak do jesieni nie mam co robić w kierunku wesela więc mogę sobie troszkę pomarudzić mama już mnie męczy żeby coś załatwić wcześniej jak można- alkohol, zaproszenia obrączki ale ja nie chcę!!!!!!!! szwagier nawet na swoje wesele jeszcze wódki nie kupuje a co dopiero ja na swoje to samo z zaproszeniami- najpierw trzeba jakąś listę gości stworzyć ostateczną a dopiero się tym zajmować, no a temat obrączek jest taki że sami je z tżtem chcemy kupić a póki co nawet na nie kasiorki nie mamy.. poza tym boję się że rozmiar palca mi się zmieni i będzie dupa, no a poza tym tż nie wyobraża sobie kupić obrączek i rzucić je do szafy niech leżą i czekają na siebie jak jakieś zimowe buty z wyprzedaży jak już wiosna przyszła.... mama nam chce dać pieniądze na obrączki ale kurna niech ona się już uspokoi z tymi przygotowaniami bo jak mówimy nie to znaczy NIE i koniec kropka.
Stary 2009-03-23, 14:11   #3709
angluka
Rozeznanie

Powiem Wam ze mi nawet czas szybko płynie niedawno był początek marca a za tydzień już kwiecień i lada chwila święta
Stary 2009-03-23, 14:14   #3710
lusmarija
Wtajemniczenie

my też jeszcze w ogóle nie myślimy o zakupie obrączek, bo ja sobie nie wyobrażam, żeby własnie tak jak Tancerka mówi, kupić i zeby tyle czasu lezały, myslę, ze góra pół roku przed ślubem zaczniemy się rozglądać za obrączkami... na razie w najbliższych planach mamy tego nieszczęsnego fotografa i na jesieni nauki przedmałzeńskie... to wszystko

czas ucieka bardzo szybko to fakt, sale rezerwowaliśmy 11 maja 2008 i pamietam jak powiedzieliśmy to rodzicom TZ a Jego mama tak..."super cieszę się, ale to jeszcze tyle czasu trzeba czekać" a tu proszę już niedługo rok minie jak rezerwowaliśmy sale... super

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-03-23 o 14:16
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:20   #3711
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
dobrze będę myśleć o wszystkich PM

Stary 2009-03-23, 14:20   #3712
angluka
Rozeznanie

nie ukrywam że chciałbym zeby był już siepień choć rok do ślubu
Stary 2009-03-23, 14:22   #3713
kaska87
Zakorzenienie

a ja chcę już naszą 5 rocznicę a tutaj jeszcze 25 dni i wtedy będziemy mieli rok do ślubu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-23 o 14:28
Stary 2009-03-23, 15:16   #3714
lain
Zakorzenienie

dzieki za wszystkie mile slowa
ja sobie racjonalnie tlumacze, ze zapobieglismy dalszemu pewno jeszcze gorszemu cierpieniu kiteczka. i chyba lepiej ze zainterweniowalismy od razu w sytuacji krytycznej, a nie umawialismy sie z wetem na konkretny dzien i godzine.
teraz podwojnie niancze Benia... moze za pare miesiecy przygarniemy jakiegos biednego malego kociaczka poszukujacego domu... duzo jest takich sierotek na swiecie. a my mamy jeszcze duzo milosc do przelania na kotki.

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
my już mamy wszystko załatwione, budowe zaczynamy w wakacje i wydaje mi się ze do ślubu zdązymy, może nie bedzie az całkowicie w środku urządzony meblami, tylko teściowie dodaktowo chcą nam mieszkano kupić zebyśmy juz teraz sobie razem mieszkali przed slubem, a po slubie do domku się wprowadzić i sprzedac mieszkanie albo wynajmować zebyśmy mieli z niego jeszcze jakąś korzyść.
zazdroszcze tesciow

Cytat:
a w tym roku jedno na pewno we wrzesniu i może ale to może w lipcu, bo akurat kuzynka wczoraj prosiła moja siostrzyczkę (tak na marginesie to strasznie wczesnie prosza bo wesele w lipcu, a oni już zaproszenia rozwożą, ale podejrzewam, że to dlatego że wyjezdzaja i pewnie potem nie będą mieli czasu, bo wrócą gdzieś z tydzień albo dwa przed weselem)
do lipca zostaly 3 miesiace z hakiem wiec czy ja wiem czy tak wczesnie
ja przy slubie 31 lipca zaproszenia bede rozwozic gdzies tak w okolicy wielkanocy (w zaleznosci kiedy ta wielkanoc wypadnie w przyszlym roku)

co do winietek to u mnie na 100% beda. nigdy nie bylam na weselu z winietkami, zawsze byl bieg do stolow i niekoniecznie fajne towarzystwo, dlatego u mnie beda winietki. dobrze znam swoich gosci, wiem kto z kim sie dobrze czuje, kto z kim lubi rozmawiac, wiec problemu z usadzeniem gosci miec nie powinnam
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 15:20   #3715
kaska87
Zakorzenienie

u mnie winietek nie będzie w mojej rodzinie nikt nie pędził do stołu i nie było walki o miejsca

Stary 2009-03-23, 15:23   #3716
lain
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie winietek nie będzie w mojej rodzinie nikt nie pędził do stołu i nie było walki o miejsca
to jeszcze zostaje niewiadoma w postaci rodziny TZa i znajomych
Stary 2009-03-23, 15:29   #3717
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to jeszcze zostaje niewiadoma w postaci rodziny TZa i znajomych
tez nie będą robić wiochy pełna kultura

Stary 2009-03-23, 15:34   #3718
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tez nie będą robić wiochy pełna kultura
zycze ci zeby tak bylo
Stary 2009-03-23, 15:41   #3719
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
moj maly Bujo odszedl za Teczowy Most

mial straszny atak, po ktorym byl juz w stanie agonalnym zeby sie nie meczyl juz nie czekalismy do rana tylko tata i TZ pojechali z nim na dyzur calodobowy

byl kochanym misiem.
lain w sumie ciężko o oryginalność w takiej chwili
Trzymaj się ciepło w końcu kitek juz nie cierpi bólu i katuszy
Dobrze zrobiłaś
Ja nie miałam serca tego zrobić swojemu kubuskowi ale uważam, że dobrze zrobiłaś
O ile ja CIę dobrze zrozumiałam masz drugiego kitka (tego od skoków po balkonach) więc po prostu wtul się w niego i trzymaj się dzielnie
Dziewczyneczki dla Was reszty buziaczki
JA mam tyle pracy, że nawet nei mam kiedy Was nadrobić wiec juz uciekam
lain ściskam CIę mocno raz jeszcze
Stary 2009-03-23, 16:00   #3720
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
lain w sumie ciężko o oryginalność w takiej chwili
Trzymaj się ciepło w końcu kitek juz nie cierpi bólu i katuszy
Dobrze zrobiłaś
Ja nie miałam serca tego zrobić swojemu kubuskowi ale uważam, że dobrze zrobiłaś
O ile ja CIę dobrze zrozumiałam masz drugiego kitka (tego od skoków po balkonach) więc po prostu wtul się w niego i trzymaj się dzielnie
Dziewczyneczki dla Was reszty buziaczki
JA mam tyle pracy, że nawet nei mam kiedy Was nadrobić wiec juz uciekam
lain ściskam CIę mocno raz jeszcze
kochana jestes

TZ mi wyslala zdjecie na pocieszenie - kot gangster o imieniu Grucha
http://www.fotoszok.pl/albums/userpi...80/grucha1.jpg
super ma wyraz mordki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości