|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- tez tak bym chciała zarezerwowac termin u ksiedza mozna by bylo a tak to troche za wczesnie![]() a apropo winietek to u mnie chyba beda ,bo od strony narzeczonego 80% osób, a od mojej pozostałe 20% i troche nie sprawiedliwie by bylo jakby najgorsze miejsca im sie trafily.Chociaz nasze wesele i tak na ponizej 40 osób bedzie ,bo mała mamy rodzine,a przeciez nie bedziemy zapraszac tylu znajomych by ich wiecej niz rodziny bylo Tylko ci najblizsi przyjaciele. Tak bardziej kameralnie
|
|
#3722 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.
Cytat:
![]() Cytat:
przykro mi Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem musimy to z tżtem przedyskutować bo ja to mam mętlik w głowie... a co do rozwożenia zaproszen to ile czasu ono może zająć?? bo wiadomo że wszystkich w jeden dzien ani nawet weekend nie da się obskoczyc.. ja to w ogóle będąc studentką jeszcze rok będę miała wolne tylko weekendy więc ja to nie wiem kiedy zacznę rozwozić te zaproszenia... chociaż w sumie jakbym sie obroniła i potem szybko rozwiozła jakimś expresowym tempem to będę mogła nawet w wakacje się wyrobić z czasem ![]() ale tu ciiiiiiiiisza panny młode powiedzcie gdzie się podziewacie to i ja moze skorzystam z pomysłów bo już wszystko umyłam i posprzatałam więc teraz tylko nauka mi zostaje albo nasz wątek ale tu nikogo nie ma
|
|
#3724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekac nie ma co...swoj wiek tez juz mamy wiec...a pochwale sie ejszcze ze wczoaj kupilismy juz lodowke, kuchenke i zmywarke ale jestem szczesliwa [quote=centipede;11551451]Mysiulek super, że macie już mieszkanko!!! :par ty: teraz możecie się spokojnie zając organizacją weselicha a opowiedz coś więcej o tym Waszym gniazdku na rynku wtórnym kupowane tak? Coś będziecie remontować czy od razu wprowadzacie się na gotowe?![]() No to ja też się nieśmiało pochwalę też mamy już nasze gniazdkotak, mieszkanko kupowalismy an ynku wtornym bo bylo duzo tansze...remont poki co bedziemy robi jednego pokoju i kuchni....w pozniejszym czasie chcemy zrobic lazienke, toalete i przedpokoj....a pozniej reszte....na wszystko przyjdzie czas....oczywiscie chcielibysmy zrobic wszystko odrazu, ale nie ma tak dobrze, fundusze na to nie pozwalaja...cale szczescie ze mieszkanie nie jest zniszczone i prawde mowiac to da sie w nim mieszkac bez zadnego remontu...oczekiwanie na klucze jest najgorsze ale mam nadzieje ze ten zcas szybko zleci...my mamy je dostac w momecie gdy pojda pieniadze z banku....a maja na to 5 dni roboczych wiec ostatecznie w srode powinny pojsc....wiec mysle ze najpozniej w czwartek kluczyki znajda sie w naszych raczkach a potem do roboty...ale mysle ze taka praca bedzie bardziej cieszyc niz meczyc bo bedziemy to robic dla siebie...formalnosci zaczelismy zalatwiac na samym poczatku marca wiec szybciutko to poszlo )) zycze wam wszystkim abyscie tez mogly cieszyc sie tym do czego dazycie...
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a jak sobie kupie lodówkę, kuchenkę i resztę to już całkiem szczęście.. ale mam nadzieję że jeszcze w tym roku ruszy remont naszego kącika i będziemy tu razem się cieszyć meblowaniem itp
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
Heej dziewczyny Wam..
Tak sobie wpadłam Wam napisac, że możecie mnie wykreślic spokojnie z mojej daty ślubu gdyż się on nie odbędzie.. Póki co w ogóle się Piotrek nie odzywa... Ale ja dużo myślę i dochodzę do wniosku, że nie ma co podejmowac decyzji o ślubie z człowiekiem który takie numery robi... Nawet jak wrócimy do siebie do śłubu już na pewno nie będzie.. Nie mam na to totalnie ochoty... |
|
|
|
#3727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3728 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia przykro mi tylko tyle....już druga PM nasza durna jestem...poryczałam się zżyłam się z Wami i jakoś mi tak smutno. Mam dzisiaj zły dzień
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-03-23 o 19:08 |
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będę tu pisać pocieszeń typu wszystko się ułoży- raczej pociesz się że mogłaś przekonać się jakie cuda potrafi wywijać twój facet przed ślubem a nie już po dla mnie to jest nie do pojęcia i nawet jak przyjdzie cię przeprosić to kurczę daj mu porządną nauczkę żeby zobaczył że tak nie wolno się zachowywać wobec ukochanej osoby!!! ehhhhh... no co za młotek...
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
idę się zrelaksować w wannie
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3maj się Gosia
|
|
#3733 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
trzymaj się kochana! jesteśmy z Tobą całym serduchem
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
heh weszłam sobie zerknąć na wątek PM 2011. póki co tylko 16 stron zapisały ale grono się powiększa. I znalazłam już 2 panny młode na 20 sieprnia 2011 czyli rok po mnie i jak włączyłam sobie ich suwaczek to od razu mi się buzia uśmiechnęła bo do ślubu jeszcze 2 lata 4 miesiące i ileś tam dni a ja rok mniej
dobrze że ja nie musialam tyle aż odliczac bo bym chyba do wesela znienawidziła swój suwaczek a tak poważnie to w święta całkiem niedawno Kasia miała rok i 4 miesiące i wszystkim szczęka opadała jak to u niej już blisko ślubu hehehe a teraz ja patrzę na swój 1 rok 4 miesiące i ileś tam dni i mnie w ogóle nie rusza bo to tyyyle czasu jeszcze ale te 3 miesiące roku to piorunem zleciały nawet nie wiem kiedy!!! oby do sierpnia
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-03-23 o 19:56 |
|
|
|
#3735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać że dzisiaj z TZtem mamy 4 latka, ale niestety nie bedziemy sie widzieć ale w sumie spędziliśmy fajny weekend ze sobą więc sobie tą rozląkę tak jakby odbilismy, ale co zrobić on praca ja studia, chociaz bardzo się cieszę że ma pracę
|
|
|
|
|
#3736 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już obmyśliłam, że do czerwca/lipca czas mi poleci błyskawicznie, bo będę zajęta pracą mgr obroną i stresem z tym związanym...potem aby do sierpnia/września bo najprawdopodobniej wybiorę się na urlop... potem aby do Swiąt
no a potem to będzie już 2010 can`t gratulejszyn w takim razie
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-03-23 o 19:58 |
|
|
|
#3737 |
|
Rozeznanie
|
gosica, tak mi przykro- co to się dzieje?...nie wyobrażam sobie, żeby mój TZ się nieoddzywał...albo zebysmy się bardzo pokłócili przed ślubem..nawet teraz gdy jest tyle czasu...żadne takie numery by nie przeszły
![]() lain, szkoda Kotka trzymajcie się dziewczynki
|
|
|
|
#3738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
|
|
#3739 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po pierwsze, dziękuję Wam serdecznie dziewczyny, kochane jesteście ![]() Po drugie to mamy się spotkac dopiero w przyszły piątek czyli jeszcze jakieś 11 dni a ja codziennie coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze, że tak się stało i że chyba już nie będę potrafiła z nim byc... I tancerko nie wyjeżdżamy nigdzie razem na pewno.. Powiem Wam to co powiedziałam mojej współlokatorce.. W gruncie rzeczy to teraz bardziej obawiam się tego że przyjdzie i powie, że chce ze mną byc niż tego, że to zerwie.. Bo jeśli zerwie, to się z nim pożegnam,popakuję jego rzeczy, które u mnie ma i się z tym jakoś pogodzę.. A jeśli on powie, że zrozumiał że chce ze mną byc to nie wiem co zrobic.. Czy dawac mu szansę czy nie... Czy będę potrafiła o tym wszystkim zapomniec?? Jeszcze muszę dodac, że konkretnie się zawiodłam na nim pod koniec zeszłego tygodnia... Moja mama jest bardzo chora, jest w szpitalu... W tej chwili to jest dla mnie większe zmartwienie niż ów separacja.. On na 100% wie o tym, że moja mama tam leży a nawet nie napisał do mnie, żeby się zapytac jak się czuję albo co mamie dolega... Totalna olewka i brak jakiegokolwiek wsparcia ![]() Kasiu Ty nie smutaj, tylko się ciesz ślubem i TŻtem To ja powinnam smutac, bo przecież mi się wszystkie plany walą heh A Ty się uśmiechaj kochana
|
|||
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3741 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Wtajemniczenie
|
no co, grunt to być optymistką
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
gosica502 - przykro mi bardzo
A mamie życzę dużo zdrówka!
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-23 o 20:36 |
|
|
|
#3745 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co czasami tych facetów to naprawdę trudno zrozumieć... kurczę przecież nie jesteście w związku od wczoraj, nie znacie się miesiąc...przecież on powinien być teraz przy Tobie, wspierać Cię, i temat "Was" powinien zejśc na drugi plan, niezależnie od tego jak to się dla Was zakończy, są rzeczy ważne i ważniejsze.... nie rozumiem
|
#3746 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sama nie wiem ile, ale to prosta droga jest, więc się nie dłuży.Cytat:
Cytat:
![]() Ej Lain mi się nie zacytowała... Bardzo mi przykro z powodu kotka Ale zrobiliście to co było dla niego w tym moemencie najlepsze![]() Takie wazne rzeczy się tu dzieją i mi sie wizaż wiesza ![]() Dziewczynki z mieszkankami i zmywarkami - strasznie miło mi sie czyta, ze Wam się tak układa Mam nadzieję, ze my za rok zaczniemy sie powoli rozglądać, ale to życie pokaże![]() W ogóle trochę mnie przeraziło to, że juz za równy rok będziemy jeździc z zaproszeniami...jak ten czas leci, trzeba się odchudzać
|
|||||
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa mi też wizaż muli jak nie wiem już setny raz próbuje wam cos napisać ale już mnie to zaczęło wkurzać.. nawet nie wiem czy da sie wysłać to co napiszę
![]() właśnie mi uświadomiłaś ze za rok rzeczywiscie trzeba będzie już rozwozić zaproszenia WOW ja tylko zaakceptuję
|
#3748 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też właśnie straszliwie wizaż muli..
Samoa dzięki za dowartościowanie mnie Sama się sobie dziwię skąd mi te wszystkie mądrości do łepetyny przychodzą
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
yyy to ja za mniej niż rok mam zaproszenia rozwozić
nudzę się bo TZ ogląda film a mnie on nie interesuje, więc weszłam do Was i oglądam sobie rzeczy na all
|
#3750 |
|
Wtajemniczenie
|
gosica mamie zyczę zdrówka
co do zachowania i nie wiem jak go teraz nazwać.. do rzeczy... wiem że jego zachowania nie da się usprawiedliwić.. może po rozstaniu sobie wszystko przemyśli.. rozumiem że czujesz mętlik w głowce.. trudno mi się postawić w Twojej sytuacji... i to czy mu wybaczysz czy nie jeżeli on tego będzie bardzo chciał.. nie wiem co bym zrobiła z jednej strony bardzo by mnie zabolała jego obojętność, ale z drugiej Kocham mojego TŻta nad życie i nie wiem czy potrafiłabym przekreślać te wszytskie lata i o nim zapomnieć...? to już Twoja decyzja, serce podpowie Ci co zrobic, jeżeli masz poczuć ulgę po rozstaniu to może tak będzie lepiej... ale... 3mam za Ciebie kciuki abyś szybciutko wyszła na prostą
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-03-23 o 21:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

nie wyobrażam sobie żeby cos się mojej Olivce stało

nie wiem musimy to z tżtem przedyskutować bo ja to mam mętlik w głowie... 

:par ty: teraz możecie się spokojnie zając organizacją weselicha