Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-24, 16:34   #1411
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez B B Pokaż wiadomość
Witajcie dołącza do Was przyszła Panna Młoda 2009 Ja ślub biorę we wrześniu w swoje urodziny śmieje się z Tż że nie będzie mieć problemu z zapamiętaniem daty naszego ślubu Za sukienką za bardzo jeszcze sie nie rozglądałam, ale stresik pomału juz jest

witam

Cytat:
Napisane przez lila 85 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki pisze w tym wątku po raz pierwszy!
Ja też biore ślub w tym roku we wrześniu.....i już jeden plan padł.!!!
Normalnie sie załamałam...Moja świadkowa którą porosiłam ma tego dnia co mój ślub egzamin akurat na aplikację(wczoraj mi to powiedziała) wiec nie może go przełożyć...
Czemu los mnie ta doświadczył....pisze o tym bo musze sie z kimś tym podzielić...moze mi troche ulży!!!! a poza tym świadkiem miał być jej chłopak bo chciałam parę a on musi z nią jechać!!! miałam świadków i już ich nie mam!!!spoko
Moja wizja idealna padła!!!
witam
a my jeszcze nie mamy wybranych swiadkow
na poczatku mial byc moj brat i siostra TZeta ale .. ze nie rozmawiam z moim bratem ( i jak on to sam powiedzial jeszcze nie wie czy bedzie na naszyn slubie ) wiec nawet nie bede go prosic ... bo niby po co
takze chyba wkoncu bedzie starszy brat TZeta i ... moja przyjaciolka? tylko ze jej wlasnie miesiac temu zmarl tato i jeszcze sama nie wie czy przyjdzie na nasz slub no i wiem ze ludzie beda gadac , ze brata na swiadka nie wzielam

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość

teraz sen z powiek spedza mi matka i ojciec TZ
a dlaczego?
nigdy nie mowilas ze masz problemy z tesciami

Cytat:
Napisane przez lookrecya Pokaż wiadomość
Witam przyszle Panny Mlode
ja tu sie troche krece po innych watkach, ale slub juz 1 sierpnia wiec milo bedzie przedyskutowac pere rzeczy i dowiedziec sie o czym jeszcze zapomniala pozdrawiam
witam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 16:36   #1412
__Madzia__
Raczkowanie

[quote=Katunia;11601873]Nam sie udało kupić wódkę w zwykłym sklepie w mojej miejscowości.
Utargowalismy Pana Tadeusza za 22 zl i Soplice na 18 zl (soplica bedzie na trzeaskanie, poler i na rozdawanie). Mysle ze ze fajna cene zaplacilismy.
Rozgladalismy sie tez w Makro, ale wyszloby nas to identycznie jak wlasnie kupilismy. Polecano mi takze zajrzec do hurtowni, wiec moze oplaca sie tam kupowac.

My rowniez mamy zestawienie Pan Tadeusz na stól-koszt w hurtowni 20,00zl i Sopilce na rozdawanie - 16,90, takze kupilismy tez szampan michael angelo (czy jakos tak) za 9zl, w przyszlm tygodniu jedziemy po wina, moze jakies polecacie?
Stary 2009-03-24, 16:38   #1413
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
mam pytanko.Jeśli pracuję na umowę-zlecienie to należy mi sie urlop po przepracowanym miesiącu?
iza240 - nie chcę Cię martwić, ale pracując na umowę zlecenie niestety nie należy Ci się żaden urlop w rozumieniu kodeksu pracy Jakiekolwiek wolne dni zależą w tym przypadku jedynie od dobrej woli zleceniodawcy.

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
u nas będzie wódka maxius wg tż ta najlepsza(0,7l)
Maximus jest rzeczywiście najlepsza Głowa po nim nie boli :P
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 16:40   #1414
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Madzia__ Pokaż wiadomość

My rowniez mamy zestawienie Pan Tadeusz na stól-koszt w hurtowni 20,00zl i Sopilce na rozdawanie - 16,90, takze kupilismy tez szampan michael angelo (czy jakos tak) za 9zl, w przyszlm tygodniu jedziemy po wina, moze jakies polecacie?
u nas tez bedzie Pand Tadeusz

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 16:41   #1415
angelikaw
Zakorzenienie

[quote=__Madzia__;11604804]
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
w przyszlm tygodniu jedziemy po wina, moze jakies polecacie?
nasze typy to:
KADARKA czerwone półsłodkie
VARNA 1444 - białe półsłodkie
EGRI BIKAVER (Bycza Krew) - czerwone półwytrawne
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 16:52   #1416
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Normalnie sie załamałam...Moja świadkowa którą porosiłam ma tego dnia co mój ślub egzamin akurat na aplikację(wczoraj mi to powiedziała) wiec nie może go przełożyć...
Czemu los mnie ta doświadczył....pisze o tym bo musze sie z kimś tym podzielić...moze mi troche ulży!!!! a poza tym świadkiem miał być jej chłopak bo chciałam parę a on musi z nią jechać!!! miałam świadków i już ich nie mam!!!spoko
witaj
na pewno wszystko sie ulozy
glowa do gory

Cytat:
ja tu sie troche krece po innych watkach, ale slub juz 1 sierpnia wiec milo bedzie przedyskutowac pere rzeczy i dowiedziec sie o czym jeszcze zapomniala pozdrawiam
witaj

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
A welon też? Zbieram Wasze opinie
tez
Stary 2009-03-24, 16:54   #1417
kasiaher
Wtajemniczenie

ja tez chciałam miec maximusa i aż do momentu kiedy tata i TŻ nie spróbowali pałacowej (już kilka razy ją piłam, ale ja to nie widzę różnicy) a znają się trochę i stwierdzili że nie czuć tak goryczy czy jakoś tak i bardzo podkreślali to że niebyła zimna tylko taka zdjęta z półki ze sklepu, a jak pili inne zmrożone to aż się telepali i stwierdzili że nawet gorsza dla nich jest finlandia, ostatnio piłam absoluta i powiem szczerze jakoś mnie nie zachwiciła tym bardziej że nie mogłam nawet rzęsami ruszyć tak mnie głowa bolała, de lux odpada bo tż po przedostatnimweselu to się struł i powiedział że w życiu się jej nie napije, a wyborowa ostatnio się zepsuła. Powiem wam że tyle rodzaji wódki wypróbowali razem od zaręnieczyn że hoho

a ja w końcu nie poszłam na zakupy bo tak zaczeoo wiać i padać śnieg że dałam sobie spokój
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 17:07   #1418
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a dlaczego?
nigdy nie mowilas ze masz problemy z tesciami
owszem, pisalam, ze mam z nimi, a w szczegolnosci z mama TZ problem. Tesciu mnie tez wkurza, bo wtrynia sie nam w wesele. On uwaza, ze powinnimy miec tyle zarcia, zeby az sie stoly uginaly i do tego jeszcze stol wiejski. Bo on nie wybaczy jak mu pozniej goscie beda mowic, ze malo jedzenia bylo. I ze pozniej nas i jego (gdzie to my organizujemy wesele z wlasnych kosztow) obgadaja. Jak ktos jest prosiakiem to mu i 10 dan bedzie za malo. A wesele jest od tego by sie bawic a nie za stolem siedziec i wpierdzielac... Takie jest moje zdanie. Ja chce zmniejszyc menu do 5 dan (a mamy 7!) i zrezygnowac wogole ze stolu wiejskiego, bo nie mam zamiaru placic za cos, co pozniej i tak wyladuje w koszu na smieci, bo nikt tego nie zje. No i ojciec TZ chce przyjsc ze swoja kochanica na slub, gdzie przez nia moze wyjsc niezla chryja, typu rzucanie talerzami, chodzenie po stolach i wyrywanie wlosow z glow... Ale jak ktos ma w dupie dobro wlasnego syna to dogadza tylko swojej dupie i widzi tylko siebie...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 17:18   #1419
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Napisane przez B B Pokaż wiadomość
Witajcie dołącza do Was przyszła Panna Młoda 2009 Ja ślub biorę we wrześniu w swoje urodziny śmieje się z Tż że nie będzie mieć problemu z zapamiętaniem daty naszego ślubu Za sukienką za bardzo jeszcze sie nie rozglądałam, ale stresik pomału juz jest
witaj

Cytat:
witaj nie łam się, na pewno wybierzecie fajnych świadków-rozejrzyj się, z pewnością ktoś jeszcze się nadaje do tej funkcji

Cytat:
witaj

Przybyło nam dziś nowych PM A niedługo przybędzie i nowych mężatek, ale ten czas zleciał

Zamówiłam sobie welon mam nadzieję, że nie rozczaruję się po otwarciu przesyłki.

Rozmawiacie o wódce, my mamy Pana Tadeusza-kupiliśmy za 20,30 zł. Musimy jeszcze dokupić karton, lub dwa tańszej wódki na bramy i purtelam(tłuczenie szkła).
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 17:18   #1420
kasiaher
Wtajemniczenie

moja teściowa tez mi cały czas dogaduje z tym jedzeniem a grosza na to nie daje, że mało tego jedzeniaq, w życiu tam nie była a ja nawet ostatnio odwiedziłam ta restaurację i zamówiłam dwa dania i napiłam się wina było pyszne i świetnie i profesjonalnie podane, a jak któs jest tak wychowany jak ona ktora się na to nie patrzy byle by tylko było duzo, i byle jak podane to nie ma co się dziwic że akurat ona może narzekać i że dlaniej to za mało.

A ja na twoim miejscu JAGA powiedziałabym tż żeby pogadał z ojcem i powiedzial że owszem zaprasza ją ale jeśli cos będzie nie tak to zostanie wyproszona , bo to jest wasz dzień i nikt nie ma prawa wam go zepsuć.
Stary 2009-03-24, 17:39   #1421
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
A ja na twoim miejscu JAGA powiedziałabym tż żeby pogadał z ojcem i powiedzial że owszem zaprasza ją ale jeśli cos będzie nie tak to zostanie wyproszona , bo to jest wasz dzień i nikt nie ma prawa wam go zepsuć.
to predzej wyjdzie, ze bedziemy zmuszeni wyprosic z wesela mame TZ... ostatnio mnie wysztko tak wkurza , ze odechciewa mi sie nawet tego wesela. Wolalabym sam slub, jakis obiad w restauracji i tyle...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 17:51   #1422
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
laseczki mam wielka prosbe... kurcze robimy ten album dla rodzicow i chcialam tez takie obrazki, ale znalazlam je na necie, tylko ze w starsnie salbej jakosci.... moze macie gdzies na kompie zapisane takie...?
bylabym bardzo wdzieczna
Znalazłam u siebie na kompie tylko, że nie są podpisane, ale chyba sobie poradzisz nie? Mam nadzieję, że będą lepszej jakości niż te Twoje

Musisz mi podać maila bo załadowałam tutaj te obrazki ale mają logo wizażu (zapomniałam o tym całkiem)

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2009-03-24 o 17:55
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 17:52   #1423
monarika
Wtajemniczenie

Miskuzi przez przypadek 2 posty pod sobą... da się w ogóle usuwać posty

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2009-03-24 o 17:56
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 18:07   #1424
n.ik.a
Zadomowienie

witam dziewczynki przyznam się szczerze, że nie udzielam się często na wątku bo nie mam czasu (praca i praca)staram się jednak sledzic wasze kolejne kroki w przygotwoaniach. Teraz mam kilka dni urlopu i chcemy zalatwić jak najwięcej, żeby później nie było biegania i nerwówki. Dziś daliśmy zadatek na tort i ciasto dla gości, choć ślub we wrzesniu, to dobrze, że to załatwilismy bo pani nam powiedziała, że jeszcze z naszym slubem ma jeszce dwa i liste zamyka na ten dzień...czyli udało się
jutro natoomiast jedziemy wybierac zaproszenia, a w czwartek ma 1 przymiarkę, makijaz próbny i zamierzam kupic buty...chcemy tez załatwić nauki przedmałżeńskie. Oby wszystko sie udało

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 19:24   #1425
kasiaher
Wtajemniczenie

ale tu cicho

życzę udanego dnia w takim razie

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-03-24 o 19:25
Stary 2009-03-24, 19:30   #1426
__Madzia__
Raczkowanie

Ja zapisalam nas na kurs tańca, bo my takie dwie lewe nogi to tanca towarzyskiego, czy Wy rowniez macie takie plany?, mam nadzieje, ze na takim kursie poznamy podstawowe kroki i ulozymy sobie uklad na pierwszy taniec. spotkania są 4 po 2h.
Stary 2009-03-24, 19:33   #1427
B B
Rozeznanie

Jaga mogłabyś mnie dopisać do listy? Moja data to 26.09.2009
B B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 19:44   #1428
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Ja zapisalam nas na kurs tańca, bo my takie dwie lewe nogi to tanca towarzyskiego, czy Wy rowniez macie takie plany?, mam nadzieje, ze na takim kursie poznamy podstawowe kroki i ulozymy sobie uklad na pierwszy taniec. spotkania są 4 po 2h.
Witajupełnie nie musisz sie stresować. Na takich kursach uczą podstawowych kroków, atmosfera jest naprawdę dobra. Zero stresu, bo inni też nie mają umiejetności tanecznych Serio, jeżeli ktoś umie tańczyć to nie idzie na kurs. My byliśmy( jeszcze jedno spotkan ie) i naprawdę warto. Uczymy sie tylko samych podstawowych: walca angielskiego, tanga, 2na1 i samby dyskotekowej.
Stary 2009-03-24, 19:48   #1429
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
My już chodzimy 1,5 mies. na kurs tańca.
Fajnie jest Oprócz nas jest jeszcze 5 par. Atmosfera jest super. Umiejętności nasze na prawie takim samym poziomie, więc nikt nie odstaje w jakis sposób od grupy.
A jakich tańców będziecie się uczyć? Jeśli kilku, to te 4 spotkania to za mało. My też chcieliśmy na początku chodzić tylko 4 spotkania, ale to okazało się dla nas mało.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 19:49   #1430
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ale tu cicho

życzę udanego dnia w takim razie

nooo tez jestem zdziwiona ze ostatnio tu taka cisza.... nie wiem czym to jest spowodowane hehe

Ja dzis robilam album i co chwile odswiezalam wizaz a tu zadnych nowych postow No ale przynajmniej juz jakas polowa 1 albumu jest gotowa strasznie duzo przy tym dlubania, ale efekt mi sie podoba

Cytat:

ja mam zamiar isc na kurs tanca ale dopiero w wakacje, bo niestety z trudem godzę prace na 3 zmiany z kursem wloskiego ktory mam 2 razy w tygodniu i odwiedzaniem mojego miasta rodzinnego Dopiero jak skonczy mi sie wloski bede miala wiecej czasu i bede mogla zapisac sie na cos innego
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 19:51   #1431
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
my też planujemy...mieliśmy iść od marca ale ciągle staje nam coś na przeszkodzie albo moja albo TŻ praca...weźmiemy się za to, może uda się w kwietniu. A gdzie na kurs, bo my widzę, że niedaleko nam do siebie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Witajupełnie nie musisz sie stresować. Na takich kursach uczą podstawowych kroków, atmosfera jest naprawdę dobra. Zero stresu, bo inni też nie mają umiejetności tanecznych Serio, jeżeli ktoś umie tańczyć to nie idzie na kurs. My byliśmy( jeszcze jedno spotkan ie) i naprawdę warto. Uczymy sie tylko samych podstawowych: walca angielskiego, tanga, 2na1 i samby dyskotekowej.
no właśnie ja tez na to liczę, bo niby tańczyć umiemy ale wszystko dopiero się okaże...zresztą kurs tańca to dobra inwestycja na przyszłość...bo zawsze trafi się jakaś impreza, gdzie trzeba będzie się popisac znajomością kroków tanecznych

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 20:05   #1432
__Madzia__
Raczkowanie

Wlasnie boje sie troche, ze to moze byc za malo 4 spotaknia, zaczynamy 18 kwietnia do 26 kwietnia i mam nadzieje, ze podstaw sie nauczymy, slub 30 maja wiec nie wiem czy w maju bedziemy miec czas...byle pierwszy taniec w miare wyjdzie, potem juz bedzie dobrze
Jest to typowy kurs dla nowozencow w Szkole Tanca Revia w Katowicach, jest od nas 5 min drogi.
Przyznam się, ze dzisiaj kosztowalismy Pana Tadeusza (nie pijam wodki) i pilismy na zdrowie.
Stary 2009-03-24, 20:18   #1433
azzis
Zakorzenienie

Ja kupiłam dzisiaj biustonosz. Nie wiem czy będzie dobry do tej sukni Za 2 tyg. idę na przymiarkę i zobaczymy jak się będzie suknia ukladała...
Mam nadzieję, że będzie dobry, bo jak będe miała jeszcze za jakimś ganiać, to nie wiem chyba mnie szlag trafi .

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 20:20   #1434
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
owszem, pisalam, ze mam z nimi, a w szczegolnosci z mama TZ problem. Tesciu mnie tez wkurza, bo wtrynia sie nam w wesele. On uwaza, ze powinnimy miec tyle zarcia, zeby az sie stoly uginaly i do tego jeszcze stol wiejski. Bo on nie wybaczy jak mu pozniej goscie beda mowic, ze malo jedzenia bylo. I ze pozniej nas i jego (gdzie to my organizujemy wesele z wlasnych kosztow) obgadaja. Jak ktos jest prosiakiem to mu i 10 dan bedzie za malo. A wesele jest od tego by sie bawic a nie za stolem siedziec i wpierdzielac... Takie jest moje zdanie. Ja chce zmniejszyc menu do 5 dan (a mamy 7!) i zrezygnowac wogole ze stolu wiejskiego, bo nie mam zamiaru placic za cos, co pozniej i tak wyladuje w koszu na smieci, bo nikt tego nie zje. No i ojciec TZ chce przyjsc ze swoja kochanica na slub, gdzie przez nia moze wyjsc niezla chryja, typu rzucanie talerzami, chodzenie po stolach i wyrywanie wlosow z glow... Ale jak ktos ma w dupie dobro wlasnego syna to dogadza tylko swojej dupie i widzi tylko siebie...
to napiszcie tacie tz albo powiedzcie ze ma byc sam i tyle, wkoncu moze byc awantura jak przyjdzie z kochanka i bedzie mama tz..

Cytat:
my chodzimy od okolo listopada jest super chodzimy w dwie pary i napraqde duzo sie uczymy poznalismy walca tango chache sambe jive itd.. a od maja bediemy oprocz tych lekcji (mamy co tygodnie godzinke bo tak nam najlepiej pasuje) a d maja wlasnie bedziemy dodatkowo chodzic na nauke 1 tanca
Stary 2009-03-24, 20:39   #1435
agus87
Zakorzenienie

a u mnie jest tyle sniegu, ze mozna by na nartach i sankach jezdzic
Stary 2009-03-24, 20:49   #1436
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Nam sie udało kupić wódkę w zwykłym sklepie w mojej miejscowości.
Utargowalismy Pana Tadeusza za 22 zl i Soplice na 18 zl (soplica bedzie na trzeaskanie, poler i na rozdawanie). Mysle ze ze fajna cene zaplacilismy.
Rozgladalismy sie tez w Makro, ale wyszloby nas to identycznie jak wlasnie kupilismy. Polecano mi takze zajrzec do hurtowni, wiec moze oplaca sie tam kupowac.

wina:
Kadarka
Carlo Rossi
Varna

u mnie bedea jeszcze vermuty: martini i moze cin cin

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie welon mam nadzieję, że nie rozczaruję się po otwarciu przesyłki.
Jaki welon baju zamowilas ? Pokaz

Cytat:
Wlasnie boje sie troche, ze to moze byc za malo 4 spotaknia, zaczynamy 18 kwietnia do 26 kwietnia i mam nadzieje, ze podstaw sie nauczymy, slub 30 maja wiec nie wiem czy w maju bedziemy miec czas...byle pierwszy taniec w miare wyjdzie, potem juz bedzie dobrze
Jest to typowy kurs dla nowozencow w Szkole Tanca Revia w Katowicach, jest od nas 5 min drogi.
Przyznam się, ze dzisiaj kosztowalismy Pana Tadeusza (nie pijam wodki) i pilismy na zdrowie.
A powiedz prosze ile taki kurs kosztuje i w jakie dni sie odbywa ?

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-03-24 o 20:50
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 20:50   #1437
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
a u mnie jest tyle sniegu, ze mozna by na nartach i sankach jezdzic
to samo u mnie sie dzieje
i oczywiscie ja chora.... masakra jakas

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 20:52   #1438
agus87
Zakorzenienie

taki tort se lajsne na wieczór panieński
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tortkx7.jpg (46,1 KB, 63 załadowań)
Stary 2009-03-24, 20:56   #1439
aloy
Raczkowanie

hejka!!! dawno mnie tu nie było ale pewnie nawet nie zauważyłyście:P
my mamy Wyborową, już od zeszłego roku czeka na nasze weselicho u mnie w rodzinie wszystkim smakuje

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-24, 20:57   #1440
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
taki tort se lajsne na wieczór panieński
Hiii dobre ;p
Moja kolezanka dostala czekoladki w takim anatomicznym ksztalcie z bialym nadzieniem hiiii
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości