|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
witam Cytat:
a my jeszcze nie mamy wybranych swiadkow ![]() na poczatku mial byc moj brat i siostra TZeta ale .. ze nie rozmawiam z moim bratem ( i jak on to sam powiedzial jeszcze nie wie czy bedzie na naszyn slubie ) wiec nawet nie bede go prosic ... bo niby po co ![]() takze chyba wkoncu bedzie starszy brat TZeta i ... moja przyjaciolka? tylko ze jej wlasnie miesiac temu zmarl tato i jeszcze sama nie wie czy przyjdzie na nasz slub no i wiem ze ludzie beda gadac , ze brata na swiadka nie wzielam ![]() ![]() a dlaczego? nigdy nie mowilas ze masz problemy z tesciami ![]() Cytat:
|
|
|
#1412 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Katunia
;11601873]Nam sie udało kupić wódkę w zwykłym sklepie w mojej miejscowości.Utargowalismy Pana Tadeusza za 22 zl i Soplice na 18 zl (soplica bedzie na trzeaskanie, poler i na rozdawanie). Mysle ze ze fajna cene zaplacilismy. Rozgladalismy sie tez w Makro, ale wyszloby nas to identycznie jak wlasnie kupilismy. Polecano mi takze zajrzec do hurtowni, wiec moze oplaca sie tam kupowac. My rowniez mamy zestawienie Pan Tadeusz na stól-koszt w hurtowni 20,00zl i Sopilce na rozdawanie - 16,90, takze kupilismy tez szampan michael angelo (czy jakos tak ) za 9zl, w przyszlm tygodniu jedziemy po wina, moze jakies polecacie?
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiekolwiek wolne dni zależą w tym przypadku jedynie od dobrej woli zleceniodawcy. Maximus jest rzeczywiście najlepsza Głowa po nim nie boli :P
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=__Madzia__;11604804]nasze typy to:
KADARKA czerwone półsłodkie VARNA 1444 - białe półsłodkie EGRI BIKAVER (Bycza Krew) - czerwone półwytrawne
|
|
#1416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno wszystko sie ulozy glowa do gory Cytat:
![]() tez
|
|
|
#1417 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez chciałam miec maximusa i aż do momentu kiedy tata i TŻ nie spróbowali pałacowej (już kilka razy ją piłam, ale ja to nie widzę różnicy) a znają się trochę i stwierdzili że nie czuć tak goryczy czy jakoś tak i bardzo podkreślali to że niebyła zimna tylko taka zdjęta z półki ze sklepu, a jak pili inne zmrożone to aż się telepali i stwierdzili że nawet gorsza dla nich jest finlandia, ostatnio piłam absoluta i powiem szczerze jakoś mnie nie zachwiciła tym bardziej że nie mogłam nawet rzęsami ruszyć tak mnie głowa bolała, de lux odpada bo tż po przedostatnimweselu to się struł i powiedział że w życiu się jej nie napije, a wyborowa ostatnio się zepsuła. Powiem wam że tyle rodzaji wódki wypróbowali razem od zaręnieczyn że hoho
a ja w końcu nie poszłam na zakupy bo tak zaczeoo wiać i padać śnieg że dałam sobie spokój
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
owszem, pisalam, ze mam z nimi, a w szczegolnosci z mama TZ problem. Tesciu mnie tez wkurza, bo wtrynia sie nam w wesele. On uwaza, ze powinnimy miec tyle zarcia, zeby az sie stoly uginaly i do tego jeszcze stol wiejski. Bo on nie wybaczy jak mu pozniej goscie beda mowic, ze malo jedzenia bylo. I ze pozniej nas i jego (gdzie to my organizujemy wesele z wlasnych kosztow) obgadaja. Jak ktos jest prosiakiem to mu i 10 dan bedzie za malo.
Takie jest moje zdanie. Ja chce zmniejszyc menu do 5 dan (a mamy 7!) i zrezygnowac wogole ze stolu wiejskiego, bo nie mam zamiaru placic za cos, co pozniej i tak wyladuje w koszu na smieci, bo nikt tego nie zje.
|
#1419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przybyło nam dziś nowych PM A niedługo przybędzie i nowych mężatek, ale ten czas zleciał![]() Zamówiłam sobie welon mam nadzieję, że nie rozczaruję się po otwarciu przesyłki.Rozmawiacie o wódce, my mamy Pana Tadeusza-kupiliśmy za 20,30 zł. Musimy jeszcze dokupić karton, lub dwa tańszej wódki na bramy i purtelam(tłuczenie szkła). |
|||
|
|
|
#1420 |
|
Wtajemniczenie
|
moja teściowa tez mi cały czas dogaduje z tym jedzeniem a grosza na to nie daje, że mało tego jedzeniaq, w życiu tam nie była a ja nawet ostatnio odwiedziłam ta restaurację i zamówiłam dwa dania i napiłam się wina było pyszne i świetnie i profesjonalnie podane, a jak któs jest tak wychowany jak ona ktora się na to nie patrzy byle by tylko było duzo, i byle jak podane to nie ma co się dziwic że akurat ona może narzekać i że dlaniej to za mało.
A ja na twoim miejscu JAGA powiedziałabym tż żeby pogadał z ojcem i powiedzial że owszem zaprasza ją ale jeśli cos będzie nie tak to zostanie wyproszona , bo to jest wasz dzień i nikt nie ma prawa wam go zepsuć.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio mnie wysztko tak wkurza , ze odechciewa mi sie nawet tego wesela. Wolalabym sam slub, jakis obiad w restauracji i tyle...
|
|
#1422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Musisz mi podać maila bo załadowałam tutaj te obrazki ale mają logo wizażu (zapomniałam o tym całkiem) Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-24 o 17:55 |
|
|
|
|
#1423 |
|
Wtajemniczenie
|
Miskuzi przez przypadek 2 posty pod sobą...
da się w ogóle usuwać posty
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-24 o 17:56 |
|
|
|
#1424 |
|
Zadomowienie
|
witam dziewczynki
jutro natoomiast jedziemy wybierac zaproszenia, a w czwartek ma 1 przymiarkę, makijaz próbny i zamierzam kupic buty...chcemy tez załatwić nauki przedmałżeńskie. Oby wszystko sie udało
|
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tu cicho
![]() życzę udanego dnia w takim razie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-03-24 o 19:25 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 |
|
Raczkowanie
|
Ja zapisalam nas na kurs tańca, bo my takie dwie lewe nogi to tanca towarzyskiego
, czy Wy rowniez macie takie plany?, mam nadzieje, ze na takim kursie poznamy podstawowe kroki i ulozymy sobie uklad na pierwszy taniec. spotkania są 4 po 2h.
|
|
|
|
#1427 |
|
Rozeznanie
|
Jaga mogłabyś mnie dopisać do listy?
Moja data to 26.09.2009 |
|
|
|
#1428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Serio, jeżeli ktoś umie tańczyć to nie idzie na kurs. My byliśmy( jeszcze jedno spotkan ie) i naprawdę warto. Uczymy sie tylko samych podstawowych: walca angielskiego, tanga, 2na1 i samby dyskotekowej.
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie jest Oprócz nas jest jeszcze 5 par. Atmosfera jest super. Umiejętności nasze na prawie takim samym poziomie, więc nikt nie odstaje w jakis sposób od grupy.A jakich tańców będziecie się uczyć? Jeśli kilku, to te 4 spotkania to za mało. My też chcieliśmy na początku chodzić tylko 4 spotkania, ale to okazało się dla nas mało.
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
nooo tez jestem zdziwiona ze ostatnio tu taka cisza.... nie wiem czym to jest spowodowane hehe ![]() Ja dzis robilam album i co chwile odswiezalam wizaz a tu zadnych nowych postow No ale przynajmniej juz jakas polowa 1 albumu jest gotowa strasznie duzo przy tym dlubania, ale efekt mi sie podoba ![]() Cytat:
ja mam zamiar isc na kurs tanca ale dopiero w wakacje, bo niestety z trudem godzę prace na 3 zmiany z kursem wloskiego ktory mam 2 razy w tygodniu i odwiedzaniem mojego miasta rodzinnego Dopiero jak skonczy mi sie wloski bede miala wiecej czasu i bede mogla zapisac sie na cos innego
|
|
|
|
|
#1431 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie boje sie troche, ze to moze byc za malo 4 spotaknia, zaczynamy 18 kwietnia do 26 kwietnia i mam nadzieje, ze podstaw sie nauczymy, slub 30 maja wiec nie wiem czy w maju bedziemy miec czas...byle pierwszy taniec w miare wyjdzie, potem juz bedzie dobrze
![]() Jest to typowy kurs dla nowozencow w Szkole Tanca Revia w Katowicach, jest od nas 5 min drogi .Przyznam się, ze dzisiaj kosztowalismy Pana Tadeusza (nie pijam wodki) i pilismy na zdrowie .
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam dzisiaj biustonosz. Nie wiem czy będzie dobry do tej sukni
Za 2 tyg. idę na przymiarkę i zobaczymy jak się będzie suknia ukladała...Mam nadzieję, że będzie dobry, bo jak będe miała jeszcze za jakimś ganiać, to nie wiem chyba mnie szlag trafi .
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie jest tyle sniegu, ze mozna by na nartach i sankach jezdzic
![]() ![]()
|
|
|
|
#1436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kadarka Carlo Rossi Varna u mnie bedea jeszcze vermuty: martini i moze cin cin Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-03-24 o 20:50 |
|||
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
to samo u mnie sie dzieje
![]() i oczywiscie ja chora.... masakra jakas
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
taki tort se lajsne na wieczór panieński
|
|
|
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
hejka!!! dawno mnie tu nie było ale pewnie nawet nie zauważyłyście:P
my mamy Wyborową, już od zeszłego roku czeka na nasze weselicho u mnie w rodzinie wszystkim smakuje
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Hiii dobre ;p
Moja kolezanka dostala czekoladki w takim anatomicznym ksztalcie z bialym nadzieniem hiiii |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

dołącza do Was przyszła Panna Młoda 2009
Ja ślub biorę we wrześniu 

no i wiem ze ludzie beda gadac , ze brata na swiadka nie wzielam 
pozdrawiam 

ostatnio mnie wysztko tak wkurza , ze odechciewa mi sie nawet tego wesela. Wolalabym sam slub, jakis obiad w restauracji i tyle...

Moja data to 26.09.2009
Dopiero jak skonczy mi sie wloski bede miala wiecej czasu i bede mogla zapisac sie na cos innego ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)