|
|
#1831 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
masz dla mnie sposób na lepsze życie? ten wie, tamten wie tylko ja nie wiem może coś przeoczyłem a może nie znam sam siebie . i wstać nim ten świat nam na łeb spadnie. gdy wstanie słońce czas obudzić to miasto. opakowani w folię. a mi jak Skaldom wszystko mówi że... "I'm In Love" Posłuchaj, chodź ze mną, chociaż zupełnie nie wiem dokąd Chodź ze mną by sens nadać życia krokom Ze mną ku słoncu, może gdzieś nad przepaść ze mną Po szczęście albo po szaleństwo w ciemność ze mną ten świat nie ma sumienia, ten świat nie chce się zmieniać. wyjdź z domu, spokój znajdź w powietrzu - w deszczu. teksty eldo. |
|
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Coś ode mnie
Najważniejszy jest czas w którym robię co chcę Gwiazdy znów wskażą mi drogę... Odrzuceni w namiętności pokonamy czas... Pójdę pod wiatr... Oszalałam, więc nie próbuj mnie już bardziej To czekanie niech nie ma granic Albo chodź przytul mnie, albo odejdź i przebacz Między nami cierpliwości już nie znajdę Życie więcej chce dziś od nas Życia mała garść ciągle w nas Tylko jeden moment mam w pamięci... Niewiele jest takich miejsc gdzie dobrze czułam się Za dobrze wiem, że smutek mam we krwi Wszyscy mówią mi, kiedyś przyjdą lepsze dni ktoś na dobre zmieni mnie czekam na ten dzień. Niewiele mam takich snów co dobrze kończą się Żałuję że nie umiem wiedzieć mniej Wybrałam -chcę być mamą... Chodź zabiorę Cie na spacer, nic że 5 rano jest Pod spojrzeniem Twoim znowu zmienię się Kochaj mnie możesz czasem nie mówić, czasem możesz nie lubić Kochaj mnie, skryj pod swetrem zielonym w ciemność co uspokoi Kochaj mnie ze mną Twoje niebo ma już mój kształt Czas nie będzie na nas czekał Za dużo chwil wyryło ślad na samym dnie Tak obdarta z naszych szeptów ma bezsenna noc Nim przyjdzie sen zrobię kawy dwie, oszukam mą samotność Jeszcze raz z ciszą pustych ścian- sam na sam Nie ważne co się stanie ja sercem będę przy Tobie Nadzieja moim Panem, Ty nosisz ja w sobie Przestań mówić to nie tak jak myślisz... Myślałam, że miłość boli mniej Kolejny dzień przynosi nam nowe szanse Tak bardzo chcę w myślach twych już być Teraz wiem tak już jest – jesteś częścią mnie Nie pragnę słów, wzrokiem do mnie mów |
|
|
|
#1833 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po prostu 'd' mi fest szwankuje i jak mocno nie wbije to nie wskakuje . a te powyżej po cichutku, nikomu nie mówiąc zabieram Moja * Cytat:
Jest ciężko, ale dzięki Tobie z każdą sekundą pieprzę to wszystko i staję na nogi Moja Najlepsza, jedyna, niepowtarzalna. ! kocham <3 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochanaaa![]() ukradłam. ![]() ____________________ Ciężko przełknąć prawdę .
Więc modlisz się do Boga by usprawiedliwić w sposób jaki żyjesz kłamstwem . Dostaniesz to co twoje Ja dostałam moje . Mogę Cię pieprzyć na dole Mogę Cię pieprzyć na górze . Jestem tu jak dzi_wka na nogach . Turlaj, kołysz, ocieraj, biegnij . Mój cel jest idealny, potrząsnę tobą . Z dala mojej drogi, z dala od mego dnia . Do nikogo, do niczyjego . Słyszałam już tę śpiewkę . teraz już czas by pocałować cię w dupę na do widzenia . Ciągniesz mnie w dół, dlaczego ty? Do cholery z tym wszystkim . Stoję mocno na nogach, nie upadnę . Wziąłeś więcej niż potrzebowałeś . Bo satysfakcja przychodzi i odchodzi . Zegar wybił północ, księżycowe krople eksplodują . Piekielne spojrzenie i interferencja .
|
|
#1834 |
|
Rozeznanie
|
ciesze się, że pomogłam.
![]() ________________ zaistniej. obok mnie.
Podobno szczęściem można się zarazić jak chorobą. Ale jakoś nigdy nie widać epidemii. Elektroakustyczny rytm smutku wybija mi w głowie coraz większą pustkę. nigdy nie byłam z życiem w specjalnych układach. Pierwsza miłość zawsze zostawia w sercu ślad, pamiętaj. Blade wspomnienie pierwszej miłości. Chciałabym dziś czas powstrzymać Bieg zdarzeń przeszłych pozmieniać . - Mam Cię przeprosić? - Tak - Przepraszam za to, że nie kocham... - Nie płacz.! - Nie potrafię...
|
|
#1835 |
|
Przyczajenie
|
i hope you hang yourself with your h&m scarf.
w chorych rozmowach oczy patrzą gdzie indziej. na spalonych kartkach tamtych pamiętnikow. kręcimy dziś komedię. ty nie musisz grać, zawsze mówisz brednie. niekwestionowany egoizmu król. chcesz być wyjątkiem? spójrz mi w oczy. widzisz jakie piękne? widzisz, problem w tym, że tego nie da się wypłakać. świat, który deptaliśmy brudnymi podeszwami ust. twoje szczęście widnieje na dnie moich oczu.
Edytowane przez ewsienka Czas edycji: 2009-03-29 o 20:09 |
|
|
|
#1836 |
|
Raczkowanie
|
pierwsze imprezy, chlanie na balkonach
celna strzelba, celująca pozytywem w nasze serca uprawiajmy miłość od rana uprawiajmy miłość po zmierzch bo rewolucja to nasze umysły i serca
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
#1837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Inne Wizażanki również proszę o pomoc ![]() nydee, Czarnula4, papergirl, paperlove bo to was tak często okradam, bo to wasze opsy są naj, najpiękjniejsze!! ;*i nie tylko dziewczyny, które tu wymieniłam !! Inne również podziwiam i proszę o pomoc!! )
|
|
|
#1838 |
|
Rozeznanie
|
Witam po dłuższej nieobecności i przepraszam, że od razu z prośbą, ale.. coś o tym, że.. byłam z facetem, rozstaliśmy się (bo ja tego chciałam), jednak czuję coś jeszcze do niego, ale postanowiłam o Nim zapomnieć. coś w stylu ' a teraz proszę, daj mi wreszcie o sobie zapomnieć '. Mam nadzieję, że pomożecie
bez off'a: Otwieram oczy i widzę, że tyle pięknych chwil wymknęło się z moich rąk ..
|
#1839 |
|
Żona Idealna :)
|
Mogę dać Ci uśmiech mój
Aby rozjaśnił Twe oblicze Gdy będzie Ci źle Mogę dać Ci parę ciepłych nut Aby rozgrzały Cię Gdy będzie smutno Ci Szkoda, że nie ma Cię tu Wszystko byłoby prościej Szkoda, że nie ma Cię tu Wszystko byłoby inaczej Mogę dać Ci bukiet z liści jesieni Gdy wszystko na dworze Złoci się i czerwieni Mogę dać Ci zapach polnych kwiatów Gdy wiosna swe warkocze Po zimie długiej zapuszcza Mogę dać Ci wszystko to, co mam Coś, co żyje gdzieś we mnie Na dnie samym ukryte Mogę dać Ci miłość do gór Połonin, bacowych gadek Wiatru, co wieje mi w twarz nie wiem jak Wam, ale mi się to podoba
|
|
#1840 |
|
Rozeznanie
|
Zacznę od tego, że bardzo przepraszam za nieodpowiadanie na prośby. Miałam taki 'romantyczny weekend' i prawie w ogóle mnie na kompie nie było. Mam nadzieję, że wybaczycie ;*
______ Jeśli mówią, że nie ma miłości... To dlaczego ciągle jesteś obok mnie.? Dlaczego kiedy krzyczę zamiast też krzyczeć przytulasz mnie i czekasz aż się uspokoję.? Dlaczego mówisz, że najpiękniej wyglądam umorusana mąką, gdy piekę dla Ciebie szarlotkę.? Dlaczego wyglądasz na bardziej zmartwionego niż ja, gdy dostanę kolejną jedynkę.? Dlaczego... skoro nie ma miłości?.. Przysmak zwany miłością. Me życie jak powietrze. Zatrute spalinami. Dlaczego płaczesz, ze chcesz wyżej, skoro jesteś na szczycie góry? Ktoś zapragnie w jednym geście posiąść kiedyś nasze szczęście -Popatrz na mnie. -Nie. Nie lubię kiedy traktujesz moje łzy jak lusterko, w którym możesz się przejżeć. Wychaftuję Ci na szydełku to co czuję do Ciebie. Próżne starania -Po co Ci te nożyczki.? -Chcę przeciąć ten łańcuch, który nas trzyma razem. -Ale... Jaki łańcuch?... -Tą chorą miłość. |
|
|
|
#1841 |
|
Raczkowanie
|
i tak go kochała, nawet jeśli on miał ją w dupie.
a w moim sercu jesień. prawdziwa wiosenna jesień.
|
#1842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to próbujemy^^ ,, Gdybym wiedziała wtedy co teraz wiem, wiedziała ile jest warte co tracę i jak łatwo jest zacząć oszukiwać się... " ,, Chcę zapomnieć o Tobie, by odeszły w niepamięć chwilę, które zwałam złotem " ,, Może, kedy odejdę zrozumiesz kim byłam, co naprawdę czułam... " ,, Nie jestem prorokiem, lecz wiem, że pójdziesz bokiem!! " ,, Nie ucz mnie, jak smakują łzy... " ,, Love me, or hate me, but don` t play with me!! " ,, On mówi: Kocham, słysząć gorzkie: Zapomnij... " ,, Przepraszam, jakie jest najszybsze wyjście z tego serca? " ,, A może tylko dlatego, że tak mi podpowiada serce? " ,, Teraz mnie znasz? Teraz to ja cię już nie pamiętam... " Nie wiem, czy o to chodziło... w każdym bądź razie mam nadzieję, że pomogłam ;*
|
|
|
#1843 |
|
Rozeznanie
|
A coś o tym,że mimo że minęło dużo czasu ja ciągle nie potrafię się jakoś pozbierać...I że jestem naiwna...
Powiedz że to moja wina,że jak anioł stróż przy Tobie byłam... Ty byłeś z nią myślami... Kiedy masz pragnienie szukasz słodszych ust,kiedy się odwracam patrzysz w inny biust... Wiem,ze mnie traktujesz jak kolejny punkt... Setny raz przemierzam pokój z nadzieją że spotkam Ciebie...
|
#1844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powyżej zabieram. A co do prośby kiedyś na wizażu było:bo te pie`przone uczucia rodzą się gdzieś w środku i choć byś je chciała zniszczyć, nie masz nad nimi kontroli.Może coś Ci się przyda.
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
Vivi12399 - cieszę się, że mogłam pomóc
jeśli jeszcze coś przyjdzie mi do głowy to Ci na pewno napiszę. <3KaMa2704 - nie ma sprawy Słonko. no mam nadzieję, że jest lepiej. pamiętaj, że możesz na mnie liczyć <3 Mój Najsłodszy, najukochańszy, najwspanialszy Cukierkuuuu ;*Rebellious - co do Twojej prośby postaram się pomóc: *Perfekcyjne zapominanie *Wyjmijcie mi go z głowy, proszę! *Zabierz z mojego pokoju, wszystkich ubrań, poduszki, serca i myśli swój piep.rzony zapach *A jutro? A jutro to ja o Tobie już zapomnę *Pomóżcie mi przestań go kochać. Zabijcie moje serce *Żebym mogła tak najnormalniej w świecie powiedzieć Ci ‘cześć’ bez żadnego szybszego oddechu i spoconych rąk. Żebym mogła przejść obok Ciebie tak obojętnie, jak cholera najbardziej potrafię *3/4serca już prawie zapomniało o Tobie *Niełatwo usunąć Cię z pamięci *Chciałabym zapomnieć, ale czy potrafię? Jak można zapomnieć tego przystojnego szatyna, który całuję doskonale, pachnie nieziemsko i wygląda jak milion gwiazd? Dobre pytanie. Chyba nie potrafię podjąć się aż tak trudnego wyzwania ~~~~~~ Niczego już nie jestem pewna Moje serce wysyła list gończy w poszukiwaniu Ciebie Pocałuj albo zabij Uzdrowiłeś moje złamane serce swoim małym palcem Przestaję płakać, zaczynam krzyczeć. Dlaczego, cholera dlaczego odszedłeś?! Kochanie, mam Cię głęboko w …. du.pie! Jesteś częścią mojego układu oddechowego Może założyłbyś tą swoją niebieską koszulkę, która tak strasznie pasuje do Twoich oczu? Specjalnie wpadam na Ciebie, moje książki upadają na ziemię. Ty oczywiście pomagasz mi je podnieść. Zbierając je nasze dłonie spotykają się. Ale masz miękką i ciepłą skórę. Nie zauważasz, że przez jakieś 2 minuty przesuwam swoją dłoń po Twojej, wpatrzona w Twoją nieziemsko cudowną twarz, mając przy tym wszystkim sto krotnie szybszy oddech. Lecz Ty tego wszystkiego po prostu nie widzisz. Rzucasz szybkie: ‘sorry’ i lecisz dalej. Choć raz zapomnieć o tym piep.rzonym świecie, pójść na łąkę, położyć się i patrzeć w gwiazdy. Bez żadnych problemów i zmartwień patrzeć w nie aż do świtu. __________________ Walczę. Nie dam mu satysfakcji. Już prawię się wyleczyłam.
Choć 1/3 serca wciąż należy do niego. Spróbuję ją wyciąć albo uśmiercić. A wtedy będę już zdrowa. Niech inna naiwna ma taką chorobę w sercu i w głowie.
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-03-29 o 21:31 |
|
|
|
#1846 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było... ale cóż tak to jest jak się ma do zrobieni a5 tysięcy rzeczy na minutę... Proszę Was moje drogie o opisy o tym, że się zakochałam... że to nie tak miało być... Miałam się już nigdy nie zakochać... znaczy się nie zakochać w ten sposób... Rozmawiałam z Nim parę razy i nie mogę teraz przestać o tym myśleć... to jest jakies chore juz... Co lepsza nie czuję żadnej chemii, żadnych motylków i tych innych głupotek... Proszę...
____________________ Now I can't deny, You're the moth and I'm the flame // Teraz nie mogę zaprzeczyć, jesteś ćmą a ja płomieniem I got scars on my heart, that won't go away. Looking for someone to take them from me. // Mam blizny na sercu,które nie chcą zniknąć Szukam kogoś,kto je dla mnie usunie Everybody knows, I'm a little insane. Do you want me? // Wszyscy wiedzą,że jestem trochę nienormalna. Chcesz mnie? I open my mouth cause I'm waiting for your love to fall from the sky // Otwieram usta,bo czekam na twą miłość,która spadnie z nieba Everybody knows I just want someone to hold. Do you want me? // Wszyscy wiedzą,że chcę po prostu kogoś do przytulania Chcesz mnie? |
|
|
|
#1847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ponawiam prośbę . to dla mnie niezmiernie ważne . ___ nie licz na to, że pokażę ci jak bardzo mi zależy .
nie tłumacze się nigdy, przyjaciel tego nie potrzebuje, a wróg i tak nie uwierzy . kiedyś się dowiesz, jaki rytm wybija moje serce. pieprzona desperatka. popadam w paranoje . on to taki pieprzony narkotyk, im mnie go jest tym więcej chcesz. w którymś momencie zgubiłam szczęście, a uśmiech zaczął przeszkadzać . pora zamienić marzenia na cele . deszcz grający swoją muzykę. łza stoczona na poduszkę. i zrobił mi z mózgu pranie . ej, byłbyś najlepszym prezentem. tak, ale nie jesteś . jakoś powoli wychodzę na prostą . w życiu wszystko jest po "coś" . wygrałeś, ja przegrałam .
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Rozbite lustro śmieje się szyderczo...nie tylko ono teraz pękło
Widział ktoś mego Anioła???Smutnooo mi bez niego... Ale ja mam w sobie mordercę, Wojownika, chcę zjeść Twoje serce
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziś to mój debiut tutaj, ale już od dawna Was okradam.
![]() będziesz moim początkiem, przebudzeniem i snem... cały mój świat znika za szkłem, gdy nie ma Ciebie.. niewiele wart każdy mój dzień, bo nie ma Ciebie. naiwny głupiec - tak to właśnie ja. jestem odbiciem w lustrze, bez nadziei, bez szans.. nie muszę wiele umieć, lecz chciałabym Cię zrozumieć.. pokochać Twoją inność, radosnych myśli zwinność. nie znajde Cię już, dokąd mogłeś pójść? nie powiem Ci znów, jak bardzo nie ma Cię tu.. nie mieliśmy szans, to nie mogło trwać. nie miało być nas , nikt nie lubi, gdy kończy się tak. mogliśmy być, tam gdzie jeszcze nie był nikt. mieć wszystko lub nie mieć nic.. I'll go wherever you will go.. spróbuj powiedzieć to, nim uwierzysz, że nie warto mówić "kocham". ..uwierzyłam, że już zawsze będzie tak .
|
#1850 |
|
Rozeznanie
|
Przypatrz się. Widzisz? On żyje w Tobie.
Nie odczuwam nienawiści i żalu do świata, ale jeszcze sobie nie potrafię wybaczyć. Już mnie to wszystko potwornie nudzi. Bóg mi przebaczy. To jego zawód. Na miłość Boską, pozwólcie mi spokojnie umrzeć.
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
nieznośna lekkość butów..
Serce nie komputer, popełnia błędy ![]() Pytasz o realia?? W nich nie ma miłości… If you don’t know my name you can call me „baby” ![]() Baby we can do it, we can do it all night ![]() może nawet nie wiesz że niedługo w Twoich snach pojawi się taki Anioł jak ja.... mam takie myśli, że moja własna podświadomość się rumieni... i oczy mi jakoś dziwnie błyszczą kiedy myślę o Tobie sama dla siebie jestem wszystkim i niczym. zaprojektowana by cieszyć^^ codziennie budzę się piękniejsza, ale dzisiaj to już przesadziłam. popatrz na niebo. najwspanialsze przedstawienie świata. Ludziom z powiek spadały anioły i rzucały im się w oczy, a oni udawali, że nie widzą... Zaciągam się Tobą choć wcale na pale ![]() Może masz w głowie myśli bardziej szalone niż ja ... I tylko nocą cichutko spłynie łza której nie udało się zapomnieć..
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Tęsknię za cierpieniem, które uczyni mnie gotowym i żądnym śmierci.
Doszło bowiem do tego, że samotność i niezależność przestały być jego pragnieniem i celem, a stały się jego losem, na który został skazany, że czarodziejskie życzenie zostało spełnione i nie dało się już cofnąć, że nic już nie pomagało, gdy pełen tęsknoty i dobrej woli wyciągał ramiona i gotów był do zadzierzgnięcia jakiejś więzi i wspólnoty; zostawiono go teraz samego. Nigdy nie warto tęsknić za kimś, co do kogo nie mamy pewności, że śpi tej nocy samotnie. Tęsknota jest osadem w kielichu życia. Błędów nie popełnia ten, kto nic nie robi Dziewczyny macie coś o tym ze go nie rozumiem albo o tym że jest troche dziwny ? nie muszą byc dosłowne
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
obudź moje marzenia.
słoneczna strona cienia. Zrozumieć szczęście, to jakby zrozumieć, że grunt, na którym stoisz, nie może być szerszy od dwóch stóp, które go pokrywają. zawsze to moja wina, w sumie to już sie przyzwyczaiłam. dla niewinnych uszu dziecka to, co nieczyste, pozostaje niezrozumiałe. przecież jest lepiej.
|
|
#1855 |
|
Rozeznanie
|
*Moje serce? Schronisko niechcianych uczuć
*Jak mogłaś pożegnać się z kimś bez kogo nie możesz żyć? Nie pożegnałam się. Po prostu odeszłam. *Więc to prawda? Więc jesteś? *Za dużo wtedy nie powiedziałam. *I'm not lost- just undiscovered./ Nie jestem zgubiona- tylko nieodkryta *Sad eyes never lie / Smutne oczy nigdy nie kłamią *Za twarde serce na miłość. *Strange what desire make foolish people do / Dziwne co głupi ludzie robią przez pożądanie *Miałam wyobraźnię z plasteliny. *Twarde niczym diamenty niedopowiedzenia. *Na szpilkach codzienności. *Po prostu mnie zrozum.Zrozum i nie zostawiaj. *Poszukuję beztroski. Najlepiej w rozmiarze XL. *I tylko czasem rozsypuje się na drobiny, które on zespoliłby swoją obecnością.
|
#1856 |
|
Zadomowienie
|
KaMa2704 - zabieraj, Ty wiesz, że mnie to cieszy
![]() Moja Najukochańsza <33 ! Narcyza95 - kochana dziękuję za wyróżnienie. posiadam tylko dwa : - zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy. - jeśli zbyt długo Twoje oczy patrzą w otchłań, ona zaczyna spoglądać na Ciebie. przepraszam, że nie pomogłam ![]() rebellious - postaram się : - gdybym wiedziała, że tak trudno będzie puścić Twoją dłoń, nigdy bym jej nie dotknęła. - robię co mogę, aby zapomnieć. - postanowiłam : przestaję sobie nim zaprzątać głowę. - a teraz... chcę się tylko z Tobą mijać, nic więcej. - pozwól mi żyć bez Ciebie. albo chociaż nie utrudniaj mi tego. - wszystko, co kiedyś było ważne, dla mnie to dziś nic wyjątkowego. - tak nagle. z dnia na dzień. już zapominam. - już Cię nie kocham. powtarzam to sobie setki razy dziennie. powtarzajcie mi to wszyscy, a może uwierzę. - uczucia. nad nimi nie ma kontroli. chcę zapomnieć. tak chyba nie bardzo o to chodziło. ale może coś ![]() _______________ mam już swoją rozmowę. i swoją prawdę. mam czego chciałam. a teraz trzeba tylko zamknąć drzwi do swojego serca i nie wpuszczać nikogo. żaden problem. podwójne dno. rozejrzała się dookoła, jakby chciała się upewnić, że nikt jej nie słucha. on stał za rogiem i patrzył. zauważył kilka łez płynących po jej policzkach. i wciąż wypowiadane słowa : "dlaczego ? dlaczego nie ja ? dlaczego ona ?" z początku nie wiedział o co chodzi. potem zaczęła wymawiać jego imię. to wszystko wyjaśnia.
|
#1857 |
|
Raczkowanie
|
Nie bój się ja widzę i czuje
Każdego dnia wciąż się uczę jak żyć Nie ja, nie Ty, spojrzymy kiedyś wstecz czując do siebie wstyd. ![]() Boję się chłodnego cynizmu Wolę wierzyć w dobre sny i naiwnie ciągle ufać... ![]() Chce żeby wiara i emocje brały górę Chce się życiem cieszyć, nigdzie się nie spieszyć Wierzę w dobre miejsce, w dobry czas i dobrą porę Pamiętaj w życiu liczy się najmniejszy nawet gest Ja muszę żyć tak by nikt nie uronił przeze mnie łez Moje serce jest pełne miłości Jestem naiwna ufam miłości ![]()
|
#1858 |
|
Przyczajenie
|
Myśli o nim wyrzucić na śmietnik a potem szukać tego kawałka duszy który został mi skradziony
Pozwól mi choć na chwilę powrócić do tego czasu kiedy było nam tak dobrze przy sobie I tylko proszę kochaj mnie, przecież mówiłeś że na to zasługuję Miliony łez wylałam przez Ciebie a mimo to nadal chcę z Tobą rozmawiać Te gwiazdy. Pamiętasz? Mówiłeś że są nasze, wieczne jak nasza miłość.... Właśnie spadły..... Chciałabym odrzucić wspomnienia, żyć ale niczego nie pamiętać, by już nigdy nie cierpieć A jak powiem Ci że Cie Kocham czy to coś zmieni? Poczułeś sie lepiej gdy mnie sprowokowałeś zebym powiedziała Ci co czuje? Kolekcjonujesz wyznania miłosne? To że kocham nie daje Ci powodu żeby to wykorzystywac!
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, że teraz wiem ile w Jego myślach było mnie..
taki słodki miał styl.. Jesteś ****aa najpiękniejsza myślą w mojej głowie ! do domu wypad. powczuwaj sie przed lustrem.
|
|
#1860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

po prostu 'd' mi fest szwankuje i jak mocno nie wbije to nie wskakuje . a te powyżej po cichutku, nikomu nie mówiąc zabieram Moja
aaaa nie wierze ze ktos tu o mnie jeszcze pamięta. najkochańsza Ty

macie jakieś "delikatne" a zarazem dające do myślenia opisy o tym że smutno mi że on milczy i ogólnie jest jakiś niezdecydowany... ??? byłabym bardzo wdzięczna za pomoc