![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
ja tez mialam takie problemy......przez rok bralam luteine na wywolanie okresu- raz moj cykl trwal 3 mce ![]() No i witam żoncie poniedzialkowo i deszczowo!!!!!wrrrrr
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
LOLA trzymam kciuki by się hormony uspokoiły. Bardzo fajnie że będziesz miała szczegółowy wydruk- lekarzowi dużo łatwiej będzie postawić diagnozę i Cię skutecznie leczyć.
Co do wizyt prywatnych- no cóż trzeba będzie zapłacić ale przynajmniej dowiesz się szybciej co ci jest. Ja już do dentysty, okulisty i ginekologa chodzę prywatnie:zdrowie najważniejsze a te kolejki do specjalistów to makabra(mojemu tacie dwa lata temu wyrwali zęby w styczniu a następną wizytę-robienie protezy-zapisali mu we wrześniu!!! ) Czekoladko79 super pomysl na prezent! A butki baaardzo mi się podobają!!!! Płaszczyk też super-masz klasę kobietko ![]() ![]() Gratulacje awansu!! NO i podwyżki ![]() ![]() A ja Wam opowiem o prezencie dla kolegi: kupiłam młotek i butelkę -ładnie je podpisałam (Prawdziwy mężczyzna powinien: zbudować dom, Prawdziwy mężczyzna powinien: spłodzić syna-chociaż jak będzie córeczka to nawet lepiej)a koleżanka miała dokupić sadzonkę drzewka- wyobraźcie sobie nasze zdziwienie jak widzimy Magdę wchodzącą do baru z "jabłonią Lobo"wielkosci dorosłego człowieka ![]() ![]()
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki w nowym wątku
![]() ja tylko na chwilkę bo w nienajlepszym nastroju jestem - kiepsko się czuję. Najgorzej, że zaniemogłam w sobotę jak przyszła Dagmara z mężem ![]() Buziaki i miłęgo dnia P.S. Herbatka z cytrynką dla Malutkiej stoi i czeka na wypicie i chyba Dzasta lubi herbatkę, więc i dla niej kubeczek/filizaneczka czeka ... a reszta jak ma ochotę to herbatka w dzbanku stoi - proszę się częstować ![]() Ja od soboty praktycznie na samej herbacie ![]() Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2009-03-30 o 09:56 Powód: poprawa herhatki na herbatke ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry poniedzialkowo
no to zesmy wczoraj poswietowali a dzisiaj cierpie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Jakoś dzisiaj u mnie nastrój niedzisiejszy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 dziękuję, że pamiętasz o mnie ![]() ad. 3 a co się stało? Cytat:
![]()
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Ten pomysł akurat zrodził się gdy pisałam wierszyk na kartkę-właśnie tam były trzy powinności mężczyzny i wtedy wpadlam na pomysl żeby do głównego prezentu dokupić coś ekstra do śmiechu
![]() Kolega od razu skorzystal np z butelki-nalal tam piwa ale stwierdzil ze przez smoczek niewygodnie się pije ![]() Drzewko komisyjnie pojechal zasadzic następnego dnia ![]() Czekoladka też dała popis pomysłowości ![]() ![]() My się na prezenty składamy grupowo-po 15 zl, zawsze jakaś konkretna kaska z tego jest i można nieco zaszaleć ![]() Kolega, który dostał zestaw dla mężczyzny też nas zaskoczył ofiarowując na ślub dokładnie 777,77zł a oprócz tego kartkę osobiscie przez siebie narysowaną(czego tam nie było:był Bin Laden, była palma,statek, góry, morze-talentu to on nie ma ale swietna to pamiątka-taka prosto z serca i jego zakreconego umysłu ![]()
#98 |
Zakorzenienie
|
a gdzie to sie wszystkie pochowalyscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej koziczki kochane
![]() Ech... ![]() ![]() Cytat:
![]() a coś takiego? http://www.allegro.pl/item595418304_...a.html#gallery http://www.allegro.pl/item594151082_...6.html#gallery ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad.2- ojej ![]() ![]() ad.3- OMG!!! Kocham Cię! Jaki masz rozmiar kopytka?? Oddaj mi obie pary butków!!!!!!!!!! Plisssssssss ![]() Cytat:
Nie pisz już więcej, bo mnie wzruszasz!!!!!!!!!! ![]() Aaaaaaaaaa no i gratuluje awansu kochana moja zdolniacho ![]() Cytat:
skąd wy macie takie pomysły ![]() i dlaczego ja takich nie mam ![]() Nie będę więcej cytowała, bo mi znów wizaż posty zeżarł!! ![]() Agatko- jesteś przecudną mamuską, a brzusio masz coraz piekniejszy ![]() Czekoladko- zareczyny wasze po prostu bossskie i sliczna z Ciebie dziewczyna! ![]() Czy Ty nam pokazywałaś fotki ze ślubu?? ![]() Nazwa wątku mnie zabiła ![]() Dziś mam dzień wolny... a to dlatego, że mój genialny mąż nie nastawił budzika i zaspałam pół godziny do pracy... ![]() Stwierdziłam, ze nie chcę po łbie dosta za takie spóźnienie i już wole pościmnia że źle sie czuje. Zadzwonilam i mam 1-dniowy urlopik. ![]() W sobote byłam na zakupach... Nie bójcie się, sobie nic nie kupilam ![]() Tym razem obkupiłam męża, kupilam mu bluzę i 3 koszulki ![]() A w niedzielę... byłam na wystawie minerałów w Hali Ludowej We Wro. Mówiłam Wam o tym kiedyś ![]() No i kupiłam nieco biżu ![]()
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę sobie kiedyś taką sprawić ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
hehehehe
no to do dzieła tak na ścisłośc to aaaaż taka droga nie jest ![]() wiecie co? leżą koło mnie książki... miałam się zabrac za moją nieszczęsną pracę lic... no nie mogę cholercia ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Kasieńka boskie bluzeczki, zwłaszcza ta pierwsza! dziękuję ;* Czekoladko piękne butki - te kobaltowe zwłaszcza *_* jutro wypłata... w piątek chyba przejdę się do KDT ![]() tym czasem lecimy z mężem do makro -> lista zakupów gotowa ![]() miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-30 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Nie ma problema
![]() Zajęło mi to całe 15 sekund ![]() Udanych zakupów ![]() Cytat:
![]() ja też już lecę na debecie ![]() Po 10 muszę wyda na moją kochaną szkołę prawie 700 zł a co za tym idzie- prawie całą wypłatę ![]() Wrrrrrrrrrrrr Oto ja <od pasa w dół- bo wyżej taki jakiś babol wyszedł> w moich 3 nowych spódniczkach ![]() Nie zwracajcie uwagi na za ciemne rajstopki- fotki były robione na spontanie , specjalnie dla Was... i z przypadkowo złapanymi butami ![]() Pokazuję Wam również nowe 2 staniorki od mojej ukochanej Ewci Bien ![]() Są cuuuuuuuuuudne ![]()
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Kasia paskudo alez ty masz figurkę-zwłaszcza w tej pierwszej spódnicy widać- bardzo mi się podoba
![]()
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to się nazywa: dobra umiejętnośc stawania i wciągania brzucha ![]() ![]() ![]() proszę tu więcej nie bluźnic ![]() czemu Cię nie ma gadzie jeden na gg... pisze i piszę a tam cisza ?
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
ja mylam lazienke i przed chwilka skonczylam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez ostatnio zakupilam nowy cyckonosz.....bo mi cycole podrosly w tej ciazy ![]() ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bimbały- ![]() Ale sie objadłam ![]() ![]()
![]() |
#109 | ||
Wtajemniczenie
|
a gdzie fotki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() podziel się ![]()
![]() |
#110 | ||||||||
Zadomowienie
|
![]()
Cześć Żoneczki... doskonałe
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() witam nową koooleżankę.. golgie co że niby nie taka doskonała?? ![]() phi...każda tu jest doskonała... ![]() ![]() Cytat:
![]() A ta sytuacja, którą opisałaś..hmm...nie za ciekawa! ![]() ![]() Cytat:
![]() A wiecie co mi się podoba najbardziej? To, ze każde są inne i każde mają w sobie ten czar, coś najważniejszego dla każdej z nas... ![]() ![]() Mój brat tak do mnie mówi ![]() ![]() Cytat:
Ja kupiłam na wiosnę skórkę eko taka siwo-szaro myszkowata ![]() ...ale nie mam foci... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no wymiękam.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A to co wymyśliłaś, to po prostu...przepraszam, nie moge dalej pisać, bo upadłam pod stolik... ![]() ![]() Agunia golfik fajnnyyy... ![]() A ja dziś obolała, zrobiłam wczoraj parę przysiadzików, a dzis mam zakwasy, jakby nigdy w życiu ich nie robiła... ![]() ![]() ![]() Idę myć okna... ![]() Ale cudny czerwoniasty stanior kasienko Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-30 o 15:29 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- jaaaałc... nie bij ![]() ![]() 3- danke Ci ![]() 4- czym się podzielic?? niech zgadnę ![]() prosz ![]() 1- miłego mycia ![]() 2- ano na żywo jest jeszcze pikniejszy!!! http://www.ewabien.com/eshop/?prod,843 editek: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. .. doskonałe żony!!!! Gdzie wsiąknęłyście wszystkie naraz??? zadna nie chce mojej biżu obejrzec? To taka specyficzna biżuteria... kto co lubi... Mnie osobiście olsnił ten rodzaj przyozdabiania swojego szyjska ![]() 1 i 2- jakiś tam kamień ![]() ![]() 3- to kupiłam przed swiętami... ale brakowało mi przekładek między kulki, które teraz zakupiłam. ![]() 4, 5 i 6- 3 różne kompozycje kulkowych naszyjników ![]() 7- mozna je rózniaście komponowac wedle uznania dzieki temu zestawowi ![]() 8- a to się do mnie uśmiecha i błaga żeby to otworzyc ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-03-30 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() wczoraj z mężulem podrinkowaliśmy trochę i dziś mam kacorka małęgo hmm.. najgorzej że mieszaliśmy, po tym zawsze głowa pęka... ale już teraz dobrze ![]() wiosna u mnie cały czas tylko słonko się schowało... może u Was świeci?? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() fantastycznie sie mieni ten kamyczek numerek 1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Cześć, Piękne!
![]() Dopiero teraz się zorientowałam, że już nowa część została oficjalnie otwarta ![]() Kasiu, spódniczki super, zwłaszcza ta pierwsza ![]() ![]() Trochę nieciekawie się czuję, a muszę się zabrać za robotę ![]() Pozdrawiam Was serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
![]()
No i sobie poszły....
_______________i co kawę sama mam pić?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ten pierwszy komplecik jest boski ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Żabki
![]() Ale dużo naskrobały ![]() Bez kombinowania nie ma kasy (i bucików) ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad 2 Też zawsze chodże na tą wystawę jak jest u nas w Opolu - i też nigdfy nie wychodzę z pustymi rękami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam i ja! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iza ja piję kawunię teraz więc nie jesteś sama ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.