Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 23:13   #4861
Elitka4
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
wiecie co dziewczyny mój TŻ stwierdził,że ta suknia,którą wkleję poniżej wygląda jakby była z papieru ściernego że pewnie jest nieprzyjemna w dotyku itd sama nie wiem czy się śmiać czy się przerazić skoro jeden z moich pomysłów mu się tak widzi Kasiu to chyba ta Twoja suknia. Mnie się baaardzo podoba a ten mi tu wyskakuje z takim tesktem
No to ma niezłe czucie materiału - i tak przez ekran
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 06:28   #4862
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

hej ja już wstałam, posprzatam trozkę a później idę do spowiedzi
TŻ jest na jakimś szkoleniu w pracy...

wczoraj było naprawdę miło, nie mogłyśmy się ze sobą nagadać faktycznie bardzo się odstresowałam, a czas spędzony z dziewczynami tak szybko minął... teraz planujemy się zobaczyć jakoś w weekend majowy mam nadzieję że nasza znajomość się utrzyma
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 07:40   #4863
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

dobra napiszę o co poszło, ale nie oceniajcie mnie pamiętajcie, że mam @ poszliśmy wczoraj z TZ do piwnicy po piłkę do kosza....a mój tatuś zrobił tam troszkę bałagan i nie mogliśmy znaleźć i TZ powiedział, że już tydzień mówię o tym, że na kosza pójdziemy i dlaczego nie poprosiłam taty, żeby mi ją wyciągnął.....a ja $%##& jesteś %$^i tak dalej wiem ułom ze mnie i TZ poszedł a ja mu anpisałam, że jest $!@# i tak dalej no i to historia matko jaki durny powód do kłótni normalnie jak Jozi rekolekcje
Katarzyno... Wybacz że tak do tego jeszcze dziś wracam ale wczoraj mnie nie było na wizażu i dlatego dziś nadrabiałam
Ale coś Ci powiem... Jak ja mam @ to też nieobliczalna bywam tak że tak jak kubusewa, doskonale Cię rozumiem

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a jak tam u Was z naukami, itd? Bo ja się tak zastanawiam, ze może by się tak wybrać już i mieć z głowy...?
My już mamy z TŻtem nauki, jeszcze tylko poradnia została ale to w przyszłym roku na wakacjach pewnie dopiero...

A ja wczoraj przyjechałam do domku i nie widziałam się z TŻtem ale za to spotkałam się z moimi wariatkami kuzynkami i normalnie świetnie było Pośmiałyśmy jak szalone, ponadawałyśmy na facetów, po czym o 23 pojechałyśmy do McDonalda do miasta oddalonego o ponad 30 km Fajnie było
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 07:53   #4864
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Hej fziewczyny od kilku dni mnie znowu nie bylo. ALe ze ja bede roic juz od poniedziałku mama i tata też. To niestety ale sprzatanie calego domu zostal sie mi:P Ale fajnie chociaz jest. OD rana mialm w czwartek Helenke i Mikolaja, Hekenke uspilam Mikolaja wygonilam przed kompa a ja milam wolna reke i porzadek w kuhni taki na blysk zrobilam:P Wczoraj od rana mialam Marcela i Maksymiliana i tez maksyma wygonilam spac MArcela przed ko puter a ja wzielam sie za duzy pokój. Na błyst posprzatany

WCzraj jeszcze poszlam z Tz na rynek kupic mi torbe na zająca do pracy I poszliśmy i co na poczatku nic nmi sie nie podobało a zaraz to jedno stoisko z multum torebek i hura mam piekna torebke

Jeszcze z Tz jak czekal na autobus to poszliśmy do ABDIASZA i kupił sobie buty na wiosne- lato a jak mi sie teraz podoba

Dzieci terz maja frajde bo na dworze tempetaruty ok 15-20 stopni to szaleja na dworzu. MArcel i Maksym tez wczoraj z ciocia byli oczywisc ie placz byl jak musielismy do domu wracac A Mikolłajek nie mógł isc bo biedny chory

Tz dzis poszdl do prac y na rano i o 14 do mnie przyjdzie i tzreba isc na spacerek bo ile mozna tak bez TZ i bez spacerków

A od poniedzialku po pracy bede zasiadac do ksiazek i szprechac z Tz negocjacji, relacjonowania i uzyskiwania informacji. A od przyszlego tygodnia bedziemy pisac po niemiecku listy i krótkie wypowiedzi....

Ehh ale jestem szczesliwa w poniedzailek juz do pray ale nie wiem jak zniose nie mią pania dyrekto.... Ale chociaz bede fajnie bo pieniazki beda na konto dalej sie składać Jeszcze mama mnie zapisala na poniedzialek do fyzjera to wogóle super pasemka sobie zobie wkoncu)
Dobra lece jeszcze3 sie polozyc i o 9:30 wstaje i zaczynam sprzatac i ide z mama na miasto po jakas katane czy bolerko na białą luzke

Buziaki Kocice
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 08:15   #4865
centipede
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki
U Was też taka piękna pogoda za oknem? teraz to najchętniej wybrałabym się na jakiś spacerek, tak pięknie!
Cieszę się, że dobrze Wam się zaczął weekend Can't jeśli się postaracie to na pewno uda Wam się utrzymać znajomość Pewnie czasem nie będzie dużo czasu, żeby się spotykać regularnie, ale jeśli będziecie dbać o to, to musi być dobrze ja mam kumpelę, z którą się widuje 2 razy w roku (tak jest od jakichś 3 lat), między czasie piszemy maile, czasem jest tak że przez miesiąc zero kontaktu no bo jakoś tak się składa, ale mimo wszystko jest naprawdę dobrze i zawsze jak tylko przyjedzie to też się nie możemy nagadać
Gosia a co dobrego jadłaś? ja bardzo lubię frytki z McDonalda, w sumie to chyba tylko frytki tam jadam od czasu do czasu a z TŻ kiedy się zobaczysz?
Jozia fajnie, że macie z TŻ rozłożoną naukę i będziecie się uczyć systematycznie. Na pewno wyjdzie Wam to na dobre! Chociaż ja sobie zakładam nie raz że będę się przygotowywać systematycznie a później i tak wszystko robię na ostatnią godzinę tak jak dzisiaj na przykład więc zaraz zmykam do książek, bo mam tylko jeden dzień na naukę ale będę tutaj zaglądać między czasie, jakby to inaczej

Zapomniałam Wam napisać, przywieźli nam wczoraj lodówkę i okazało się, że ledwo ją przetransportowali do kuchnibyły ploblemy z manewrowaniem, bo dość duża i w końcu jakoś tak po przekątnej ją wnieśli skubańce już się bałam że boazerie trzeba będzie ściągać bo zostaniemy bez lodówki

Dobra, teraz idę się potulnie uczyć fajnie by było jakbyśmy dzisiaj zaczęły nową część

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-04-04 o 08:16
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 08:38   #4866
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
U mnie w domu jest jeden to skubaniec tak kwitnie, jak szalony w ogóle to piękne są te storczyki! a teraz chciałabym i do nas jakieś kwiatki bo na razie nie ma żadnych
storczyki sa fajne, bo nie trzeba im poswiecac czasu ani specjalnie jakos pamietac o podlewaniu idealne kwiatki dla mnie, dlatego na moim parapecie stoja tylko i wylacznie storczyki

Cytat:
Kulturystka się z Ciebie robi jak nic ale to dobrze, wyjdzie Ci na zdrowie
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Lain tylko żebyś za jakiś czas nie wyglądała jak Pani kulturystka... tu rolki... tam areo... szalejesz

e no bialek ani kreatyny nie jem wiec gora miesni mi nie grozi a takie aero, roleczki, rower itp. w polaczeniu z l-karnityna i IzoPlusem (ktory rowniez zawiera l-karnityne) spowoduja szybsze spalanie tluszczu w ogole z tego co wyczytalam w necie to ta l-karnityna ogolnie bardzo zdrowa jest niektorzy o niej mowia witamina BT
za to kumpele z ktorymi chodze na aero maja teorie, ze trzeba jesc bialko zeby spalal sie tluszcz a nie miesnie... dla mnie troche ta teoria dziwna, ale zobaczymy co im z tego wyjdzie... poki co zastepuja kolacje koktajlem bialkowym (2,5kg tego maja ). ciekawe czy rzeczywiscie schudna czy urosna. moj TZ sie smial, ze takie bialko to sie na mase wsuwa, a nie na schudniecie ja tam sie nie znam, ale cos mi sie to nie widzi, wiec wole l-karnityne

Cytat:
U Was też taka piękna pogoda za oknem? teraz to najchętniej wybrałabym się na jakiś spacerek, tak pięknie!
slicznie jest
chetnie poszlabym na rower, ale TZ sie zglosil na ochotnika do pracy, wiec musi przesiedziec od 10 do 14 (ale dostaje za to kase jakby siedzial normalnie 8h, a w tygodniu moze sobie odebrac z tej okazji dzien wolny, wiec sie oplaca)

zoladek mi sie chyba skurczyl wczoraj zjadlam tradycyjnie przystawke, salatke, do tego wypilam pol litra wina (bo wzielismy litrowa karafke) i sie ruszyc nie moglam i w tym momencie chyba nadal jestem najedzona wczorajsza kolacja, bo mi sie w ogole jesc nie chce
TZ wczoraj calkowicie zniszczyl moja dietke,bo jeszcze po kolacji skoczylismy na piwko.... wole nawet nie liczyc ile kalorii wchlonelam zeby sobie humoru nie psuc
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 08:45   #4867
kaska87
Zakorzenienie

cześć jutro to już jutro sasasa
byliśmy wczoraj z TZ-em na spacerze, ale było super, narobił mi fotek troszkę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 08:46   #4868
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Dziewczynki

Gosia a co dobrego jadłaś? ja bardzo lubię frytki z McDonalda, w sumie to chyba tylko frytki tam jadam od czasu do czasu a z TŻ kiedy się zobaczysz?
Jozia fajnie, że macie z TŻ rozłożoną naukę i będziecie się uczyć systematycznie. Na pewno wyjdzie Wam to na dobre! Chociaż ja sobie zakładam nie raz że będę się przygotowywać systematycznie a później i tak wszystko robię na ostatnią godzinę tak jak dzisiaj na przykład więc zaraz zmykam do książek, bo mam tylko jeden dzień na naukę ale będę tutaj zaglądać między czasie, jakby to inaczej

Zapomniałam Wam napisać, przywieźli nam wczoraj lodówkę i okazało się, że ledwo ją przetransportowali do kuchnibyły ploblemy z manewrowaniem, bo dość duża i w końcu jakoś tak po przekątnej ją wnieśli skubańce już się bałam że boazerie trzeba będzie ściągać bo zostaniemy bez lodówki

Dobra, teraz idę się potulnie uczyć fajnie by było jakbyśmy dzisiaj zaczęły nową część
Hej centipede No u mnie też jest tak pięknie że normalnie chce się żyć.. Jakby nie to że mam we wtorek mega kolokwium z kultury to by jeszcze piękniejsze życie było.. A tak to muszę się edukować niestety... Ale za to właśnie skończyłam pisać na PNJA artykuł i jeszcze mi tylko recenzja została.. Centipede a ty nie masz przypadkiem czegoś w tym kolegium z Bursztynową?? Bo tak mi się skojarzyło że możesz być moją towarzyszką w niedoli

Z TŻtem się zobaczę pewnie dziś, jak z pracy przyjedzie to mnei pewnei z wieczora nawiedzi
Hehe i dobrze że z tą lodówką się udało Kurcze, ale Ci tego mieszkania zazdroszczę... Okropnie po prostu :P
Stary 2009-04-04, 08:50   #4869
kaska87
Zakorzenienie

Tęsknię za Tadzisławem wczoraj nawet nie wiem kiedy do domu poszedł po spacerku się mi zasnęło

aaa! hit! TZ sam wczoraj coś przebąkiwał o orkiestrze, że do tego kolegi zadzwoni....i już nie mówi, że rok to dużo ale zobaczymy, bo u niego od słów do czynów to daleka droga

w ogóle to TZ ma urodziny w lany poniedziałek a ja już nie mogę się doczekać, żeby mu wręczyć prezent

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-04 o 08:52
Stary 2009-04-04, 08:56   #4870
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Tęsknię za Tadzisławem wczoraj nawet nie wiem kiedy do domu poszedł po spacerku się mi zasnęło

aaa! hit! TZ sam wczoraj coś przebąkiwał o orkiestrze, że do tego kolegi zadzwoni....i już nie mówi, że rok to dużo ale zobaczymy, bo u niego od słów do czynów to daleka droga

w ogóle to TZ ma urodziny w lany poniedziałek a ja już nie mogę się doczekać, żeby mu wręczyć prezent
A cóż to za prezent przygotowałaś Katarzyno dla niego na urodzinowy lany poniedziałek?

No to gratuluję z okazji przebąkiwania TŻta Rany Kaśka jak Ty się czujesz z uczuciem że to już za rok?
Stary 2009-04-04, 09:05   #4871
centipede
Zadomowienie

Gosia napisałam Ci wiadomość na priv
Powodzenia w nauce, ale pomyśl sobie że przeżyć ten wtorek i później już święta i dzikie lenistwo
Cieszę się, że z TŻ wszystko w porządku i że kryzys minął! Kto wie, może jeszcze to umocni Wasz związek
Lain czasem lepiej nie liczyć kalorii, po co się załamywać a jeśli to prawda, że z tymi storczykami nie trzeba się dużo bawić, to może jakoś i mnie będą rosnąć a co do koleżanek i białka, to żeby później nie żałowały jak im się zrobią bicepsy jak u Pudziana
Kaśka gratulacje dla TŻ-ta może teraz już ruszy załatwianie wszystkiego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 09:06   #4872
ashe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak tam u Was z naukami, itd? Bo ja się tak zastanawiam, ze może by się tak wybrać już i mieć z głowy...?
U mnie było tak, że moj Tż ma już zaświadczenie z liceum..ale miał ze mną chodzić..w Pozaniu prawie w każdym kościele są co miesiąc więc to nie problem...i już je mam za soba..lecz niestety musiałam chodzić sama..bo tż miał akurat w te dni do późna zajęcia i się wymigał..ale już z głowy <nauki nie mają teminu ważnośći więc można je robić kiedy się ma najwięcej czasu> została nam tylko poradnia..ale to najpierw musze skoczyć do Księdza..czy on koniecznie chce papierek z tamtąd...bo ja i tak się nic więcej nie dowiem niż sama wiem...ale najwyżej po świetach w Poznaniu też to odbędziemy <ja nestety słyszałam że to zaświadczenie niby 3 lub 6 miesiecy jest ważne..ale babka prowadząca poradnie stwierdziła ze nie ma problemu byśmy teraz zrobili poradnie mam tylko zapytać Księdza>

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
bialek ani kreatyny nie jem wiec gora miesni mi nie grozi a takie aero, roleczki, rower itp. w polaczeniu z l-karnityna i IzoPlusem (ktory rowniez zawiera l-karnityne) spowoduja szybsze spalanie tluszczu w ogole z tego co wyczytalam w necie to ta l-karnityna ogolnie bardzo zdrowa jest niektorzy o niej mowia witamina BT
za to kumpele z ktorymi chodze na aero maja teorie, ze trzeba jesc bialko zeby spalal sie tluszcz a nie miesnie... dla mnie troche ta teoria dziwna, ale zobaczymy co im z tego wyjdzie... poki co zastepuja kolacje koktajlem bialkowym (2,5kg tego maja ). ciekawe czy rzeczywiscie schudna czy urosna. moj TZ sie smial, ze takie bialko to sie na mase wsuwa, a nie na schudniecie ja tam sie nie znam, ale cos mi sie to nie widzi, wiec wole l-karnityne
Ja się tam nie znam, ale mój brat jets managerem jednej z siłowni u mnie w domku..i l-karnityne sam mi zawsze jak szłam poćwiczyć robił do picia..taką w ampułkach trzeba pić ok pół godziny przed wysiłkiem <i się śmiał ..ze to nawet pożadki w domu mogą być> a na siłowni dodatkowo piłam taki fajny napój ananasowy też z l-karnitynką

co do białek to maja rację i twoje koleżanki..i twój tż...podczas odchudzania białko powinno się wcinać..ale nie w takich ilościach jak to robią faceci chodza cy na silownie po to by masa mięśni im przyrosła...ja bezpieczniej biore jedną kapsułkę aminokwasów... braciszek mi to przynosi...i stwierdził że to mi napewno nie zaszkodzi...
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:11   #4873
gosica502
Wtajemniczenie

Odpisałam centipede
No a z tym wolnym to właśnie zobaczymy jak będzie, bo chyba mam rektorskie dopiero od czwartku.. Ale zobaczymy
A czy z TŻtem tak kolorowo.. Szczerze mówiąc to niby wszystko ok, ale jakoś mi tak dziwnie jeszcze po tym wszystkim.. Mam nadzieję, że przejdzie mi to..
Stary 2009-04-04, 09:17   #4874
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashe Pokaż wiadomość
Ja się tam nie znam, ale mój brat jets managerem jednej z siłowni u mnie w domku..i l-karnityne sam mi zawsze jak szłam poćwiczyć robił do picia..taką w ampułkach trzeba pić ok pół godziny przed wysiłkiem <i się śmiał ..ze to nawet pożadki w domu mogą być> a na siłowni dodatkowo piłam taki fajny napój ananasowy też z l-karnitynką
jednej z silowni u ciebie w domu
macie w domu kilka silowni i on jest jednej z nich menedzerem
ja mam taka w kapsulkach trzeba zjesc 1-2 kapsulki na godzine przed wysilkiem fizycznym a opakowanie zawiera 135 kapsulek, wiec na dluuugo starczy
a Izo Plus jest grejpfrutowo-pomaranczowy. jak dla mnie troche za slodki, no ale juz trudno... czego sie nie robi zeby lepiej wygladac

Cytat:
co do białek to maja rację i twoje koleżanki..i twój tż...podczas odchudzania białko powinno się wcinać..ale nie w takich ilościach jak to robią faceci chodza cy na silownie po to by masa mięśni im przyrosła...ja bezpieczniej biore jedną kapsułkę aminokwasów... braciszek mi to przynosi...i stwierdził że to mi napewno nie zaszkodzi...
moja l-karnityna jest wzbogacona o aminokawsy (l-arginina i i l-ornityna), wiec mysle, ze juz chyba mi wiecej aminokwasow nie trzeba
ja wcinam bialko, ale jako serek wiejski, miesko, jajka itp. a nie jakies koktajle wysokobialkowe bo to juz chyba przesada

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-04 o 09:19
Stary 2009-04-04, 09:37   #4875
ashe
Raczkowanie

Cytat:
jednej z silowni u ciebie w domu
macie w domu kilka silowni i on jest jednej z nich menedzerem
ja mam taka w kapsulkach trzeba zjesc 1-2 kapsulki na godzine przed wysilkiem fizycznym a opakowanie zawiera 135 kapsulek, wiec na dluuugo starczy
a Izo Plus jest grejpfrutowo-pomaranczowy. jak dla mnie troche za slodki, no ale juz trudno...
"w domu' to mi chodziło o Leszno moje miasto...ja l-karnityne pijm w takich ampułkach po 10 czy 15 ml nie pamietam..i jest taka kwaśna...a ten npaój nie izo puls..tylko takie dziwne zelowe do rozrabiania z woda i ananasowy nie jest słodki e.... mrudze bratu by mi go do domu załatwił<po prostu kupi z cene zakupu>..ale na razie ma urlop..

Edytowane przez ashe
Czas edycji: 2009-04-04 o 09:49
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 09:38   #4876
madziulka_
Zakorzenienie

Cześć Kocice
U mnie jeszcze 5dni i
Super, strasznie się cieszę
A w NL się zachmurzyło dzisiaj mam nadzieje że jutro będzie nadal tak pięknie jak przez ostatnie dni było
Wpadliśmy z TŻ na pomysł prezentu dla jego chrześniaka w postaci kamery
I dzisiaj wybieramy się m.in. do MediaM., jeśli nie będzie nic ciekawego to kupimy chyba aparat cyfrowy bo PS po przemyśleniach Nam się odwidziało
Poza tym muszę dokładnie obczaić Nintendo DS i może sama sobie sprawie prezentTylko mam problem jaki kolor wybrać

O.K. tymczasem idę odszukać moje torby podróżne

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:43   #4877
lain
Zakorzenienie

Cytat:
"w domu' to mi chodziło o Leszno moje miasto...

aaa taki skrot myslowym nie podlapalam

Cytat:
a ten napój co na siłowni pije to nie jest izo plus tylko jakis dziwny zel do rozrabiania z wodą i wcale nie jest słodki ...
ja wiem, ze to co ty pilas to nie Izo Plus, bo on jest tylko w wersji grejpfrutowo-pomaranczowej i niestety slodkiej
Stary 2009-04-04, 09:48   #4878
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A cóż to za prezent przygotowałaś Katarzyno dla niego na urodzinowy lany poniedziałek?

No to gratuluję z okazji przebąkiwania TŻta Rany Kaśka jak Ty się czujesz z uczuciem że to już za rok?
nie czuję tego może jak zostanie kilka miesięcy to coś poczuję
a prezent wklejałam na gmaila bo nie chcę żeby Piotrek wyliśił bo czasem zagląda mi przez ramie na wizaż

Stary 2009-04-04, 10:32   #4879
szana
Zadomowienie

Cytat:
Szanuś na pewno bez względu na to jaką suknią założysz będziesz dla swojego TŻ najpiękniejszą Panną Młodą na świecie może jak zobaczyłby tą suknię na żywo to zmieniłby zdanie?!
o mam nadzieję,że tak będzie nie ma wyjścia no tak się właśnie zastanawiam żeby go zabrać kiedyś do salonu i żeby zoabaczył takie suknie na żywo i mam nadzieję,że zmieni zdanie zanim zobaczy takie cudno na mnie
Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
No to ma niezłe czucie materiału - i tak przez ekran
no dokładnie on to czasem jak coś powie to ręce opadają ale nigdy nie przyszło by mi na myśl,że może materiał wyglądać jak papier ścierny

Cytat:
cześć jutro to już jutro sasasa
byliśmy wczoraj z TZ-em na spacerze, ale było super, narobił mi fotek troszkę
widziałam fotki na nk ppiekna panienka z okienka tylko czemu okienko zamurowane?
Cytat:

no to super,nareszcie ruszył głową w kierunku wesela
mój TŻ ma tez urodziny w lany poniedziałek
szana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-04, 10:52   #4880
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam fotki na nk ppiekna panienka z okienka tylko czemu okienko zamurowane?
napisałam w podpisie

Szana on też 13 kwietnia ma urodziny?

Stary 2009-04-04, 10:54   #4881
szana
Zadomowienie

Cytat:
napisałam w podpisie

Szana on też 13 kwietnia ma urodziny?
wiem,że napisałaś aleś to ujęła
tak KAsieńko już Ci to pisałam,że mój też ma 13 kwietnia urodziny
Stary 2009-04-04, 10:58   #4882
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
wiem,że napisałaś aleś to ujęła
tak KAsieńko już Ci to pisałam,że mój też ma 13 kwietnia urodziny
ale fajnie, to będziemy świętować urodziny naszych przyszłych mężów w ten sam dzień

Stary 2009-04-04, 11:02   #4883
szana
Zadomowienie

Cytat:
ale fajnie, to będziemy świętować urodziny naszych przyszłych mężów w ten sam dzień
no ja planuję go też oblać wodą tak urodzinowo hehe w ten lanu poniedziałek tylko nie wiem czy mi się uda Ty już masz jakieś plany?
no i prezentu jeszcze nie mam ale chyba kupie mu jakiś sweterek elegancki-takich nigdy za dużo
Stary 2009-04-04, 11:11   #4884
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no ja planuję go też oblać wodą tak urodzinowo hehe w ten lanu poniedziałek tylko nie wiem czy mi się uda Ty już masz jakieś plany?
no i prezentu jeszcze nie mam ale chyba kupie mu jakiś sweterek elegancki-takich nigdy za dużo
też wodą dostanie a co! prezent już mam od miesiąca

Stary 2009-04-04, 11:15   #4885
lain
Zakorzenienie

dzwonili do TZa z hotelu gdzie bedzie wesele i jedziemy w przyszly piatek podpisywac umowe tylko zaliczka chyba dosc wysoka - 3000
Stary 2009-04-04, 11:16   #4886
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Oj dzieczynku poszłam z mama o 9 na miasto i dopiero teraz wróciłyśmy:P:P
Ale zakupy udane. Poszłyśmy kupiłyśmi mi do pracy katanke na białą bluzeczkę, apaszkę mamie, Tz na świeta kupiłam medalik z Matką Boską ale teraz mu sze iść do kancelarii zapytać sie kiedy jest święcenie. A jak kupi sobie autko to kupie mu bryloczek świetym Krzysztofem do kluczyków....

Buźki musze jeszcze ogarnac dom i Tz przyjdzie
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 11:16   #4887
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
dzwonili do TZa z hotelu gdzie bedzie wesele i jedziemy w przyszly piatek podpisywac umowe tylko zaliczka chyba dosc wysoka - 3000
3.000? co tak dużo?

Stary 2009-04-04, 11:17   #4888
szana
Zadomowienie

Cytat:
też wodą dostanie a co! prezent już mam od miesiąca
no to będą mieli udany lany poniedziałek
no tak i bardzo mi się podoba ten prezent mój jak narazie ma to w dobrym stanie i też dostał ode mnie w prezencie więc teraz kupię mu co innego

Lain dużo jak na zaliczkę ale jednak potem będzie 3 tysiaki mniej do zapłacenia,no ale to nie zmienia faktu,że dużo :P (ale masło maślane napisałam hh)

Joziu to zakupy udane mój TŻ ma owy breloczek ze Św.Krzysztofem przeze mnie mu podarowany

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-04-04 o 11:20
Stary 2009-04-04, 11:18   #4889
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no to będą mieli udany lany poniedziałek
no tak i bardzo mi się podoba ten prezent mój jak narazie ma to w dobrym stanie i też dostał ode mnie w prezencie więc teraz kupię mu co innego
ja się już nie mogę doczekać aż dam mu prezencik, bo chcę zobaczyć reakcję mam nadzieję, że mi się spodoba

Stary 2009-04-04, 11:21   #4890
szana
Zadomowienie

Cytat:
ja się już nie mogę doczekać aż dam mu prezencik, bo chcę zobaczyć reakcję mam nadzieję, że mi się spodoba
no Tobie się podoba już
a Jemu pewnie też a jakże by inaczej-ma wyjście?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości