![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PM'2010, cz. VI
to nie wiem dlaczego, ale wydawalo mi się, że pracowala za granicą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
ja też dołączam do nowej części wątku
![]() tak troche nie na temat... ale wiecie co normalnie ręce mi opadły przed chwilą..... jak można sprzątać coś co jest posprzątane... do rzeczy, wlaśnie mija weekend a mieszkanie nie jest posprzątane.. wiec pytam przed chwilką kolegi z którym wynajmujemy mieszkanie dlaczego nie posprzątał bo była jego kolej.. a on że sprzątał tydzien temu w sobote... hmm tylko że ja sprzątałam w piatek... ![]() ![]()
#33 |
Zadomowienie
|
buuu a mnie nie ma w kalendarzu
![]() cały dzień nikt nic nie pisał a jak się pojawił nowy wątek to od razu 2 strony ![]() my byliśmy dziś na obiedzie u mojego brata i jego rodziny, bo chcieliśmy im ogłosić tak osobiście a nie przez telefon że bierzemy ślub ![]() ![]() ![]() ![]()
#34 |
Raczkowanie
|
Kochane, zmieniłam z wielu powodów date z 18 września na 29 maja wieć proszę o zmianę w kalendarzu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
OMG mam dosyć zakupów na ten weekend
![]() ![]() ![]() ![]() Kasia super że teściowa wreszcie na miejscu- teraz juz nie będziecie mieli na kogo zgonić braku przygotowań ślubnych ![]()
#37 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.kaboodle.com/reviews/adid...ar-street-shoe moge w takich chodzić w moim poważnym wieku? Powaznie pytam ![]() Cytat:
![]() Dziś troche nabiliśmy kilomterów na rowerku, tylko jak jechaliśmy przez las to ja sie co chwile zatrzymywałam, bo nie umiem jeździć po błocie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i mniej drzewek. Ale mamy nudny tytuł. Ale z proponowanych był najfajniejszy. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
to masz moja droga "bojowe" zadanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a zdjęcia pędzie ogladać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie no, nie będe się już wydurniać, zwłaszcza, że większośc PM nie była zadowolona z mojego pomysłu ![]() ![]() Zbieram się do spania powoli. Wy tak o zakupach a ja musze sobie kupic buciki jakies ładne, ale juz mi słabo na myśl o tym, ze będe musiała iśc na zakupy. Papa do jutra ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-05 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Melduję się w nowej części ![]() ![]() Za bardzo nie nadrabiałam, bo nie mam siły, ale jutro może nadrobię zaległości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a adidaski? ja nie chodzę ale nie dlatego, że nie wypada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o takie: http://www.kaboodle.com/reviews/etni...black-charcoal z kwiatuszkami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie na uczelni kierowniczka dziekanatu chodzila w glanach ![]() bleeee kto zmienil tytul na Panny Mlode ![]() przeciez bylo PM i tak mialo byc! ![]() ja wlasnie wrocilam z TZcikiem z wieczornego treningu... TZ zrobil pierwszy dluzszy wybieg pod maraton, a ja przesmigalam na rolkach ponad 20 km ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-05 o 23:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie w nowej części wątku
![]() No nareszczie mogłam włączyć wizaz bo od rana nie działał u mnie ![]() Ale jestem zmęczona ![]() ![]() Weekend był bardzo udany ![]() ![]() ![]() ![]()
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
a mi sie tam bardziej podoba pełna nazwa Panny Młode niż skrót PM który prędzej mi się kojarzy z pms..
![]()
#51 | |
Zakorzenienie
|
o rany mi też od rana wizaz nie działa ale wreszcie ruszyło się coś mam nadzieję że uda mi się wysłać wiadomość zanim zostanie skasowana samoistnie przez zawieszenie się wizazu....
Cytat:
![]() kupiłam dziś tżtowi krem do twarzy a sobie szczotkę do pleców- do masażu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Różnie to w życiu sie układa. Ale po co brać ślub skoro ma się na boku innego.
![]() ![]()
#53 |
Zakorzenienie
|
matko! przez te ranne problemy z wejściem na wizaż o mało co zawału nie dostałam, ze mi wizaż zablokowali i co ja teraz robić będę!
![]() ![]() Witam w nowej części z piękną skromną nazwą ![]() Ja też znam taką, co to w swoją 1 rocznicę ślubu się puściła. Mi też do takich ludzi brak szacunko, bo ta moja znajoma, to nie dość, ze zdradziła, to każde dziecko z innym ma, 2 razy poroniła (też każde z innym), teraz znów ma innego "kandydata na tatusia"... Paranoja, szkoda słów!
#54 | |
Zakorzenienie
|
nie, ona była tam u córki i wnusiów
![]() Cytat:
![]() jejku teściowa moja jest nie dośc, że kochana to jeszcze mi nawet kupiła prezenty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Helloł dziewczęta
![]() ![]() Przy okazji wpadło mi do głowy takie pytanko ![]() Wasza Stała Czytelniczka ![]()
#56 | ||
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() okazalo sie, ze na nasza upatrzona wycieczke prawdopodobnie zostaly 2 ostatnie miejsca... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
sala jakies 17500, zespol 2900, fotograf i kamerzysta to bedzie razem jakies 4250, alkohol... oj duuuuzo... ze 3000 sie pewno uzbiera; torty ciasta itp. to pewno kolejny 1000, do tego sam koszt slubu i spraw koscielny nastepny 1000... suknia, garnitur, buty, dodatki itp. kolejne kilka tysiecy... ![]() do tego fryjzer, wizazystka, paznokcie, kwiaty... zaproszenia, prezenty dla gosci... hotel i transport dla gosci, dla nas samochod... nawet mi sie tego jakos bardziej szczegolowo nie chce liczyc ![]() ale mam nadzieje ze w 40 tys sie zmiescimy ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-06 o 12:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
dla tych które jeszcze o czymś zapomniały w swoim kosztorysie to wklejam listę jaką kiedyś tu stworzyłyśmy
![]() SALA WESELNA ZESPÓŁ KAMERZYSTA FOTOGRAFUSC odpis skrócony urodzenia zaświadczenie o braku okolicznosci wykluczających zawarcie małżeństwa KOŚCIÓŁ ślubkościelny organistka dekoracja nauki przedmałżeńskie zapowiedzi odpis aktu chrztu odpis aktu bierzmowania ZAPROSZENIA OBRĄCZKI SUKNIA ŚLUBNA+DODATKI SUKIENKA NA 2 DZIEŃ BUTY NA 1 DZIEŃ BUTY NA 2 DZIEŃ BIŻUTERIA BIELIZNAbiustonoszmajtkipończochy samonośne GARNITUR NA 1 DZIEŃ GARNITUR NA 2 DZIEŃ BUTY NA 1 DZIEŃ BUTY NA 2 DZIEŃ KOSZULE KRAWAT CZY COŚ TAM *2 BIELIZNA I SKARPETY KWIATY:bukiet dla panny młodejbukiet dla starszej2butonierkidekora cja autaewentualne bukiety dla rodziców na podziękowania SAKIEWKI JAKO PREZENTY DLA GOŚCI OWOCE CIASTA TORT WESELNY WÓDKA WINO INNE ALKOHOLE DEKORACJA SALI DEKORACJA KOŚCIOŁA NOCLEG DLA GOŚCI Z DALEKA FRYZJER KOSMETYCZKA:makijażpaznokcie KOSMETYKI DO SAMODZIELNEGO MAKIJAŻU CUKIERKI NA BRAMĘ I DO SAKIEWEK PARASOL PUDEŁKA NA CIASTA DLA GOŚCI PŁATKI RÓŻ, RYŻ I PIENIĄŻKI DO SYPANIA PRZED KOŚCIOŁEM sorry że tak dziwnie ale kopiowałam to z open offica i tak się jakoś dziwnie zrobiło.. poprawiłam jak się dało ![]()
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-04-06 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku
![]() ![]() Fajna i krótka nazwa ![]() Kaśka fajnie, że teściowa już wróciła, teraz możecie spokojnie zająć się organizowaniem wszystkiego ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.