|
|
#1381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
jej zonki ...
ja przymieram bo @ oczywiscie ktoras tu zaczela i falowo idzie.... ledwo w pracy wysiedzialam tak mnie skrecalo..nospa i ibuprom i tylko ciut poprawa Chorowitki- zdrowiec i kurowac sie! niech malze grzeja porzadnie w nocy! ![]() to ja do tematu dzieci i psow nawiaze once again (wybacz Kasienko ) wczoraj uslyszalam pytanie od meza: "A my kiedy sobie zrobimy dzidziusia??"![]() to ja na to: "A bedziesz pomagal? (w sensie w opiece nad dzieckiem bo jakos na razie moj instynkt jakis uspiony-lubie czyjes bobaski ) malz: "w robieniu??? " to mu powiedzialam ze w tym to dam sobie rade co do psow to chyba czas najwyzszy rozejrzec sie za jakas hodowla i co najwazniejsze poinformowac tesciow ze kocica bedzie miala towarzystwo w domu ![]() Aga-przypomnialo mi sie jak pytalas o bank.. prawde piszac to nie wiem czy udzielaja kredytu na 100 bo unas jest troche inna sytuacja: raz ze budujemy dom, dwa ze to bardziej na dokonczenie budowy jutro wlasnie idziemy skladac papierki i niestety musimy czekac do 5 tygodni!aaa nie chwalilam sie w poniedzialek przychodzi dekarz bo juz beda u nas dach robic rosnie szybko nam chalupka tylko kasiora rozplywa sie w mig ![]() Iza- na fot.2 niezly szpagat!!! fajna taka atrakcja te linki :d ja pamietam jak 1szy raz bylam na paintballu to spodobalo mi sie niesamowicie pomimo kilku siniakow
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pewnie jak bedzie okazja to korzystajcie ![]() oo co to za wygibasy na srodkowym zdjeciu?szpagat jakis czy co........
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
Cześć..... Wam.....
No troszke popisałyście dziś... I Kasienka jak zwykle domaga się honorów Trzeba bylo z gołymi pośladami latać?! Teraz to tylko herbate z malinami moge Ci przesłać Izusiu ale szpagat! Ten Twoj maz - przez ta sucha bulke oplułam monitor ![]() Agunia nie no nastepny Paulinko lato nam odebralas a fe! U nas owszem slonecznie ale zimno brrrr Widac ze dobra pogoda oddzialuje na Twoj dobry nastroj Pewnie i te wczasy sie do tego przyczynily ![]() Izka widzialam Izusie Matko Ty caly czas tylko liczysz Nie wyobrazam sobie ze tesciowa by sprzatała u mnie a ja u niej. Szczerze to nie wyobrazam sobie takich relacji jak Ty masz z tesciowa moze dlatego ze nigdy takich nie widzialam. Katey według mnie pomoc mezczyzn przy dzieciach zaczyna sie i konczy przy ich robieniu. To takie moje rozgoryczone odczucie..... Gosiu ładnie to napisałaś (kazda z nas chcialaby aby tak bylo), ale wg mnie to nie realne. Tak zawsze to kobieta "odwala wiekszosc roboty" przy dziecku na kazdym etapie jego rozwoju: wizyty, szczepienia, terminy, doktorzy, zakupy, lekcje etc. Posiadanie dziecka to dla kobiety dodatkowy etat. Pan tata z prawdziwym zapałem to pozuje jedynie do zdjec no i przeciez ciezko pracuje. Jakis taki wisielczy humor mam i tak tez wszystko widze..... ![]() Zazdroszcze Wam tego Egiptu mega mega mega.....! U mnie nic nowego - trzeba sie uczyc o wrocilam o 20 do domu i sil brak achhhh EDIT. Na NK jest moje zdjecie z osławionej Mosznej - kto ciekawy niech zaglada ![]() Daguś co tak milczysz jak zakleta? Na nk nowe zdjecie w wpisu u nas brak.... Nieladnie Twoja mysia pysia jak zykle slodziutka a zdjecie romanticho
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-05-12 o 20:45 |
|
|
|
#1385 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
No to trzeba przyznać że zaszalałyście z tym pisaniem :P
A humoru brak. Własnie wróciłam z Raciborza - miałam umówionych 4 ludzi na oglądanie mieszkanka i żaden nie przylazł )Chciaż z tego to się akurat cieszę bo ostatnią @ miałam 70 dni temu i znów na tabletach na wywołanie ciągnę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kogo to chciałaś wyrwać na tej dysce ![]() Ale szpagaty śmigasz Super fotki ![]() Cytat:
I co on na to ?
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-05-12 o 21:07 |
||||
|
|
|
#1386 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Izazusia i Agunia - po raz wtóry powtarzam: CI FACECI
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ad2. święta racja )Cytat:
druga wymiata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i pytam się: jakim cudem??
|
|
|
#1387 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1388 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale fajowe...toż Ty Spiderwoman.
![]() ![]() Cytat:
![]() Sprzątamy ten sam dom, bo mieszkamy razem. Mamy do dyspozycji dwa pokoje, ale jest tak, że siedzimy sobie w takim akurat co oni tez sobie wchodza ....i nie denerwuje mnie to, bo teściowa jest ok, inaczej nie wpuściłabym jej na chwilę....ona mi potrafi wstać rano i kanapki do szkoły robić , albo wyprasowac rzeczy jak mnie nie ma....skarb nie kobieta. Cytat:
Idę...bo mój mózg nic juz nie wykrzesa.... dobranoc DZIÓBOLKI. |
||
|
|
|
#1389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje teraz dopiero tu docenilam jaki wplyw ma pogoda na mnie ogromny... az chce sie zyc i energii duzo i w domu wszystko zrobione sprzatanko, pranko itp. a jak szaro i pada to sie nie chce nic... ach.. a na wczasy to sie juz nie moge doczekac.. tym bardziej ze to jeszcze nie wiadomo gdzie wyladujemy zalezy gdzie bedzie najlepsza oferta Cytat:
![]() 70 dni szok no mi sie @ wlasnie dzis skonczyla no chyba az tak zle to nie jest, zobaczymy w niedziele teraz Kube ogladam
|
||
|
|
|
#1390 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi... do dobrej
już przyjęłam i lecę oglądać Twoje zdjęcia a skąd wiedziałaś, że ja to właśnie ja??
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziubki
no mojego już trochę ustawiłam Jak kończę później pracę, to on gotuje, robi zakupy. Sam z siebie wymyśla co można zrobić na obiad Pranie już umie nastawić i nie przybiega za każdym razem się pytać w jakiej to temperaturze A jak zamieszkaliśmy razem to pralki nawet nie chciał się tykać "bo to za trudne". Także jak się nad chłopem popracuje, to się ma Cytat:
A co do facetów i dzieci- byłam w niedzielę u tej koleżanki od psiaków, i ona ma też rocznego synka. Jak byliśmy u niej, to jej mężuś non stop albo przy komputerze albo przed tv, a dzieckiem i psem ona się non stop zajmowała. Siedziała z nami i cały czas synek na rękach, tatuś nawet się nie domyślił żeby chociaż na trochę go zabrać.... Albo też opowiadała, że raz musiała gdzieś pojechać czy coś zrobić i mówi weź ich na spacer. A on na to, że jak to, przecież on z psem i dzieckiem naraz nie da sobie rady! No a ona jakoś na co dzień sobie radę daje... Naprawdę, faceci pozują na takich silnych i w ogóle co to nie oni, a jak przychodzi co do czego to porażka totalna...
|
|
#1392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Skarbeczki ![]() JAk tam z rańca ? Ja miałam ambitne plany zabrać się za porządki bo chata zachwaszczona, sterta brudnych naczyć i co - wyłączyli nam ciepłą wodę Jakaś awaria czy coś. Zaraz ma kumpela do mnie wpaść obejrzeć moje foty i filmik ślubny bo za rok się hajtają i własnie sa na tych wszystkich fajnych etapach Ach jak ja jej zazdroszczę No ale przynajmniej sobie powspominam ![]() Cytat:
![]() A z moim @ to już dostaję do głowy. Jak jeszcze na kolejny będę musiała tak długo czekac to będę musiała iść na gruntowne badania i będzie sie szukało przyczyny. Też oglądałam wczoraj Kubę - ale Przybylska go gasiła Fajna babka z niej .
|
|
|
|
|
#1393 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł. Skrobne coś tam i lece zjeść bo kiszki mi grają
![]() Kasieńko zezarło mi cytowanie Twojej wypowiedzi. ![]() Cytat:
![]() Hmmm..też jestem specjalistą ![]() Nie martw się, będzie dobrze a jak dobrze pójdzie to w następne wakacje będziemy miały o czym gadać ![]() My też na super lasta polujemy, a jak u Was wycieczki tańsze niż w Polsce? Wow Izuś, prawdziwy małpiszon z Ciebie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hahaha wiem, to samo wczoraj mój mąż stwierdził. Po prostu chciałabym zobaczyć coś nowego, niestety mieszkanie samochód itd i nie za bardzo możemy w tym roku poszaleć. Tym bardziej, że jeszcze nad morze nasze chcemy jechać Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1394 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
Wita Was 13.05.2009 we środę z rana zasmarkaniec Cytat:
a nie wiem ![]() nie chce mnie ostatnio... jakiś zmęczony jest... albo zdenerwowany... ale chociaż kakao zrobił i ferveksa chorej żonce ![]() Cytat:
My też bedziemy liczyć na last minute Wow Cytat:
2- 3- hie hie- ja go widziałam na żywca ![]() a na paintballa wąż mnie namawia poza tym ja jakas taka anty-sportowa jestem Cytat:
po sobocie- alkoholom mówię stanowczo: NIE! ![]() Cytat:
2- wyrwać nikogo nie chciałam- bo byłam z mężem ale najlepsze było jak podszedł do mnie taki chłopak jak tańczyłam <znam go z widzenia, bo chodziliśmy do tej samej szkoły podstawowej- tylko on rok niżej- taki fajny nawet się wyrobił i mówi do mnie: hej, poznajesz mnie?? ja <z lekką fazą> mówię: nooo ![]() on do mnie: co tu robisz? sama jestes? ja na to: niee, z mężem ![]() Prawie wypłynęły mu oczy i poszedł Uśmiałam się jak gupek z niego 3- danke 4- no ja myślę
|
|
#1395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ad. 2 A co to mi za inseminacje ![]() Ad.3 Ciekawe jak długo... |
|
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zakupki się udały, kupiłam sobie dzinsy ![]() świetne zdjęcia, zwłaszcza szpagat , od razu widać, żeś instruktorka fitnessu![]() jakieś szczegóły? ![]() Cytat:
![]() mój za to mnie rano dopadł ad.2. niezła akcja Kasieńko lepiej już dziś się czujesz? ja musiałam właśnie dmuchawkę włączyć, bo zimnica tu u mnie w biurze ![]() miłego laseczki |
||
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też zimnica, ale dmuchawy nie mam
|
#1398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hmmm...specjalista i tyle. Mogę sobie dodać, że specjalista od spraw statystyki ze mnie i chyba to prawda bo na dzień dzisiejszy raczej nikt mnie nie zastąpi (bez przyuczenia, musiałabym kogoś nauczyć bo tak oigólnie to wiadomo, że nie ma ludzi niezastąpionych). |
|
|
|
|
#1399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2- aaaa jakaś niska samoocena mi się włączyła ... często tak mam ![]() 3- hie hie Cytat:
2-zazdroszcze Ci tego napadu ja jestem na głodzie 3-mina była boska 4- nochal odpada od katru 5-u mnie tez zimnica, podobnie jak u Aguni- dmuchawki brak i siedzę sobię w kurtałce
|
|
#1400 |
|
Wtajemniczenie
|
Koleżanka mi gdzieś zagineła w akcji i jeszcze jej nie ma
A za niecałe 2 h zmykam do okulisty. U mnie też zimno jak cholera - niby słoneczko piękne a jak wyszłam na zakupki w klapeczkach to mi palce w stopach powykręcało z zimna ![]() kina - gratuluję zakupu dzinsów I też tu się podpiszę że kobiecie chyba każdej ciężo kupić fajne gaciory. Ja na przykład zawsze mam problem z długością - wszystkie są za krótkie |
|
|
|
#1401 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Żonki Doskonałe
![]() mam nadzieję ze mnie przyjmiecie spowrotem w swe grono ![]() postaram się wieczorem opisać co u mnie i troszkę Was podczytać. a narazie wracam pracować dziękuję zwaszcza Dagmarce, Kasience, Dzascie Kinusi Miloszce Marcie za pamięć wsparcie któreego tak bardzo potrzebowałam w tym trudnym dla mnie okresie. ![]() buziaki |
|
|
|
#1402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny ciągle cię wspominały Fajnie że jestes znów |
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miliiiiiiiiiiiiiii teraz na Ciebie czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedna zguba powróciła Nie za ma co babolku
|
|
#1404 |
|
Wtajemniczenie
|
jak mnie wita nasz Pysiolek
odrazu się miluchno robi na serduchu![]() dziękuję mój Kasieńkowy Rozweselaczu ![]() ![]()
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguniu moja Kochana
tęskniło się za naszymi spotkankami i imprezkami wieczornymi![]() mam nadzieję na szybkie nadrobienie
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo coś mało tego tutaj ostatnio
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
to koniecznie trzeba nadrobić
Aguś pamiętasz jak nieraz się chichrałysmy tak że nas brzuszki bolały?bardZo mi tego brakuje.mam nadzieję ze stare dobre czasy powrócą i to szybko
|
|
|
|
#1409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Wtajemniczenie
|
będę Gosiaczku
jak mieszkanko?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

) wczoraj uslyszalam pytanie od meza: "A my kiedy sobie zrobimy dzidziusia??"

Matko Ty caly czas tylko liczysz
Nie wyobrazam sobie ze tesciowa by sprzatała u mnie a ja u niej. Szczerze to nie wyobrazam sobie takich relacji jak Ty masz z tesciowa moze dlatego ze nigdy takich nie widzialam.
)Chciaż z tego to się akurat cieszę bo ostatnią @ miałam 70 dni temu i znów na tabletach na wywołanie ciągnę... 

Kogo to chciałaś wyrwać na tej dysce 

)

jakieś szczegóły? 
A za niecałe 2 h zmykam do okulisty.