Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-18, 14:53   #3391
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny po weekendzie
ja się MOGĘ POCHWALIĆ W KOŃCU :
byłam z TŻ wybrać obrączki

Wszystkim PM z soboty - WSZYSTKIEGO NAJ
Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Widze ze rozprawiacie o obraczkach i odchudzaniu my tez juz mamy swoje obraczki klasyczne wygladają tak. A co do odchudzania to ja od stycznia schudłam 6-7kg i teraz suknia na mnie wisiala na przymiarce i musza ja bardzo duzo przerabiac bardzo sie ciesze ze tyle schudłam ale boje sie ze cos skopia przy przeróbce bo mojej sukni nie da sie zwezic po bokach na szwach ;/ Suknia ładna i szelke ładnie firma zrobiła tylko ze przez to schudniecie znowu nie mogła mi jej ladnie pani dopasowac bo z tyłu miałam szpilkami sciagniete. I jak ogladam zdjecia to mnie nerwy az biora.
Bardzo ładne macie dziewczyny obraczki - co klasyka to klasyka - zawsze modna. My tez mamy sciete po bokach w zoltego zlota.

Mam pytanie troche z innej beczki...
Czy orientujecie sie moze czy mozna zmienic termin wycieczki wykupionej w biurze podrozy ?
Tlumacze o co mi chodzi: mamy wykupine wczasy w egipcie 2-9lipca a czy daloby sie zmienic teraz na np. 9-16 lipca - przesunac o tydzien wylot ? wykupywalismy to w styczniu... Prosze podpowiedzcie jesli sie orientujecie w tych sprawach to wazne !!

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-05-18 o 14:56
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 14:56   #3392
stokrotka24
Zakorzenienie

witam wszystkie PM
[quote=Katunia;12353475][quote=Justyna33333;123532 27]

Dziewczyny, nie wiem co mam robić - wszelkie znaki na niebie, ziemi i w kalendarzyku krzyczą, że @ dostanę w okolicach ślubu - dzień przed, w dzień slubu, dzień po, 2-4 dni po (na podróż poślubną). Co z tym zrobić?
Cytat:
ja tez mam ten problem, ale cóż zrobić, bez tabletek nic nie poradze

Bylismy wczoraj na zakupach z TZ i w końcu dostaąłm na siebie buty slubne...(fotka) co prawda nie te które mi sie podobały ale tej samej firmy i tez nie sa złe. ważne że pasują, jedyne które były w rozmairze 34 musiałam po nie jechać 150 km ( w jedna stronę) ale teraz buty mam juz z głowy. chciałam kupic sobie sukienke na poprawiny ale jak mi sie cos podobało to nie było mojego rozmiaru

Ja kończe pisac swoja prace dyplomową, został mi tylko wstep i zakończenie i male poprawki w rozdziałach. wogole na studiach to mam taki młyn - same zaliczenia także marzę juz o lipcu żeby spokojnie zając sie ślubem

A dzisiaj idziemy do księdza wszytko załatwić. Trzymajcie kciuki żeby sie wszystko udało
ładne butki, mają fajny obcas, taki malutki. ja tez chciałam buty z takim obcasem, ale niestety nie znalazłam i teraz musze się nauczyć chodzić w szpilkach

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak schudnąć 4-5 kg w miarę szybko?
spróbuj diety plaż południa, mi kiedyś pomogła, teraz już nie mam silnej woli...

wczoraj zaczęliśmy nauki, masakra ale nuda...dzisiaj nie idę. chodziłyście na wszystkie taki spotkania? myślę, że dadzą zaliczenie jak parę ominiemy

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2009-05-18 o 14:58
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 14:58   #3393
śliweńka
Zakorzenienie

takie paluchy ma mój TŻ że od 10 rozmiarów większą będzie miał

Katunia przeczytaj regulamin biura podróży jaki mają czy musisz coś płacić czy nie

Stokrotka 24 mogą nie dać zaliczenia z nauk tam gdzie ja chodziłam to przyszła raz dziewczyna sama i prosiła o wpis też dla jej narzeczonego to ksiądz nie dał powiedział niech przyjdzie na spotkanie w przyszłym miesiącu co ominął, każdy musiał w ogóle po podpis sam podejść z kartką

my dziś idziemy na ostatnie spotkanie w poradni małżeńskiej z moim wykresem

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-05-18 o 15:04
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 15:04   #3394
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
takie paluchy ma mój TŻ że od 10 rozmiarów większą będzie miał
to jeszcze nic, u nas jest 15 rozmiarów różnicy. Moja obrączka przy jego wygląda jak dla maleństwa, jedną w drugiej się mieści i jeszcze ma sporo luzu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 15:06   #3395
śliweńka
Zakorzenienie

my będziemy mieć szerokość obrączek 6mm to nie będzie aż tak widać różnicy między obrączkami że moja mała a TŻ duża i chuda będą wymiarowe można rzec

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2009-05-18, 15:08   #3396
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
my będziemy mieć szerokość obrączek 6mm to nie będzie aż tak widać różnicy między obrączkami że moja mała a TŻ duża i chuda będą wymiarowe można rzec
my mamy 5 mm, różnica w rozmiarze jest spora, ale przynajmniej nie pomylimy się w kościele
Stary 2009-05-18, 15:09   #3397
agnes208
Zakorzenienie

Haha moj Tż ma o 12 wieksza odemnie mamy 6mm obraczki ale wygladaja ładnie i proporcjonalnie.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 15:21   #3398
śliweńka
Zakorzenienie

nasze będą równe w szerokości tylko aż 10 rozmiarów różnicy hi hi

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2009-05-18, 16:24   #3399
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Kolczyki boskie !!

makijaz, jak juz wspoimniano fajnie wyglada na ciemnej kiarnacji.... jest bardzo ladny, ale lepei wyprobuj jakie kolory najbardziej do ciebie pasuja
!
dzieki
no wlasnie wiem ze makijaz inaczej prezentuje sie na ciemnej a jasnej cerze ... ale jak ja mam sukieni ivory ... to chyba nie pasuje mi makijaz roz czy fiolet .. chyba musi byc pod kolor nie?

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
witam
Ja już po weekendzie niesety nie należał do najlepszych ale bywało gorzej. Wczoraj mój tż odebrał telefon od żony swojego brata ciotecznego i pwiedzieli że nie będzie ich na weselu ponieważ tak załatwiła im znajoma wczasy we włoszech że akurat jadą 30 maja do 15 czerwca. Mój tż jest bardzo , bardzo zżyty z rodziną, ale i tak byłam w cięzkim szoku jak zareagował , poprostu się popłakałmyślałam że mi serce peknie jak patrzyłam na niego, normalnie aż mi łzy leciały po policzku i kolejny raz popłakał się jak mówił swojemu bratu rodzonemu, normalnie szok.
Dziewczyny nie dostałam jeszcze @ czyli spóźnia mi się jakieś 7 dni
chyba muszę iśc do gina o tabletki na wywołanie . Do tego wszystkiego nałożyłam ten polski odpowiednik etiaxilu w piątek , tak mnie pachy bolały że szok oczywiście nie pociłam się , ale bolą mnie do dzisiaj i nie moge tego nałozyć bo mam strasznie podrażnione pachy nie wiem dlaczego . Musze zastanowić się jeszcze nad tym panieńskim także kolejny wydatek zarezerwowanie loży 200zł do wykorzystania w barze . idę jeszcze dzisiaj do nowej fryzjerki dopytac czy mają wolny termin, jednak zdecyduje się na kogoś innego.
bardzo mi przykro
ale was goscie niezle robia w balona
ale tak jak pisaly dziewczyny napewno Wasze wesele bedzie super !

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość

i zastanawiam sie nad konfetti zamiast platkow:

http://www.allegro.pl/item631992830_...arty_20cm.html
a gdzie chcesz dac to konfetti?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
nawet nie nadrabiam, tyle mnie nie było. wczoraj o 8 rano przyjechałam do Polski
ale ci zazdroszcze
my w Polsce dopiero 1 lipca bedziemy

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
zadzwoniłam do mojego gina i o 13 pojade do niego bo do 14 przyjnuje dzisiaj. ale sie denerwuje
bedzie dobrze

Cytat:
Witajcie dziewczyny pamietcie mnie jeszcze kurcze tak długo mnie nie było chyba ze 2 tyg. Miedzy czasie nasze slube przygotowania ruszyły mocno do przodu bo bylismy tez chwilę w polsce
zaproszenia rozdane
przymiarka sukni zaliczona
welon i ozdoba do włosow wybrane ceny powalajace
obraczki kupione czekaja w domu
kwiaciarka zamowiona
buty do sukni
spisany protokół
spadek z ambony
makijaz zamowiony
fryzjerka niedokonca
organista do grania załatwiony
W sumie załatwilismy wszystko co chcielismy w bardzo krótkim czasie dla chcacego nic trudnego ale nie ze wszystkiego jestem super zadowolona co obrazuja minki

.
czemu przy " przymiarce sukni " masz taka minke ??

Cytat:
Napisane przez Jini Pokaż wiadomość

konfetti NIE! my na wesele mamy wynajętą agencję fotograficzną i pierwsze co to nam zapowiedzieli, żeby pod zadnym pozorem nie brac kofetti - ze efekt podczas slubu jest fajny, ale na zdjęciach to brzydko wychodzi i potem jak nawpada to gosciom we wlosy i PM to masakra jest...
racja !
konfetti latwo wplatuje sie we wlosy ....
i ogolnie bym oddradzala ...
100 razy ladniej wyglaaja banki mydlane

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny po weekendzie
ja się MOGĘ POCHWALIĆ W KOŃCU :
byłam z TŻ wybrać obrączki

Wszystkim PM z soboty - WSZYSTKIEGO NAJ
gratuluje

Cytat:
my tez mamy 6mm obraczki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 16:46   #3400
BEAMI
Raczkowanie

[quote=stokrotka24;1235615 0]witam wszystkie PM
[quote=Katunia;12353475]
Cytat:

Dziewczyny, nie wiem co mam robić - wszelkie znaki na niebie, ziemi i w kalendarzyku krzyczą, że @ dostanę w okolicach ślubu - dzień przed, w dzień slubu, dzień po, 2-4 dni po (na podróż poślubną). Co z tym zrobić?
ładne butki, mają fajny obcas, taki malutki. ja tez chciałam buty z takim obcasem, ale niestety nie znalazłam i teraz musze się nauczyć chodzić w szpilkach

spróbuj diety plaż południa, mi kiedyś pomogła, teraz już nie mam silnej woli...

wczoraj zaczęliśmy nauki, masakra ale nuda...dzisiaj nie idę. chodziłyście na wszystkie taki spotkania? myślę, że dadzą zaliczenie jak parę ominiemy
Ja miałam 6 spotkań i na 5 trzeba było byc, jak kogos wiecej nie było nie dawał papierka.Ale u ciebie moze byc inaczej. U mnie tez nudy były ale szybko zleciało
Stary 2009-05-18, 16:55   #3401
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Pokłóciliśmy się o Tesciową...bo niby ja się źle odnosze do niej i że nie chcę przyjąć pomocy jaką nam oferuje w postaci zamieszkania u niej. Przykro mi bardzo teraz, bo myślałam, ze wspólnie z TŻ podjęliśmy decyzję o wynajęcu mieszkania z dala od rodziców, a tu się takich rzeczy dowiaduję...już nie wiem jak mam to interpretować. Co z tego, ze mnie TZ przeprosił i błagał o wybaczenie, ale dla mnie to coś jest nie tak...ustalamy coś razem, po czym okazuje się, ze jednak TŻ ma inne zdanie. Wogóle go nie rozumiem
No ja chyba tez bede miec w zwiazku z tym samym tematem problem... Juz teraz mi tesciowka powiedziala, ze po slubie mam sie do niej wprowadzac, remontowac po swojemu, ocieplic chate, a moje mieszkanie (a wlasciwie moich rodzicow) mam dac do wynajecia i kase z tego brac. Mam tez od razu najlepiej po slubie rodzic dzieci. Szkoda, ze nie widzieliscie jej miny jak TZ jej powiedzial, ze nie chce dzieci narazie, bo nie ma ochoty brac na glowe nowe problemy.No i nic do niej nie dotarlo, ze na poczatku chcemy mieszkac u mnie... Ona sobie a my sobie...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 17:23   #3402
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
wow! pieekna suknia!!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wiem.. ja je brałam dawno jak miałam 17 lat 3 razy nam gumka pekła

bede sie odzywała, bede
choc ten tydzien będzie bardzo zalatany.
na 12 jade do fryzjera. TZma mnie zawieźć. potem idziemy przygotowac zaproszenia (widziałam je na zywo, sa przepiękne), a na 17 idziemy do kosciołą spisc ten protokół
a mozna wiedziec o co chodzilo z tym sms i wybieraniem kasy.. zapomnial impreza czy jak?
na szczescie juz jest oki ale wszystkie sie o was martwilysmy

Cytat:
Bardzo ładne macie dziewczyny obraczki - co klasyka to klasyka - zawsze modna. My tez mamy sciete po bokach w zoltego zlota.

Czy orientujecie sie moze czy mozna zmienic termin wycieczki wykupionej w biurze podrozy ?
Tlumacze o co mi chodzi: mamy wykupine wczasy w egipcie 2-9lipca a czy daloby sie zmienic teraz na np. 9-16 lipca - przesunac o tydzien wylot ? wykupywalismy to w styczniu... Prosze podpowiedzcie jesli sie orientujecie w tych sprawach to wazne !!
musisz isc do biura jak beda wolne miejsca to chyba mozesz..
Stary 2009-05-18, 18:15   #3403
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Pokłóciliśmy się o Tesciową...bo niby ja się źle odnosze do niej i że nie chcę przyjąć pomocy jaką nam oferuje w postaci zamieszkania u niej. Przykro mi bardzo teraz, bo myślałam, ze wspólnie z TŻ podjęliśmy decyzję o wynajęcu mieszkania z dala od rodziców, a tu się takich rzeczy dowiaduję...już nie wiem jak mam to interpretować. Co z tego, ze mnie TZ przeprosił i błagał o wybaczenie, ale dla mnie to coś jest nie tak...ustalamy coś razem, po czym okazuje się, ze jednak TŻ ma inne zdanie. Wogóle go nie rozumiem
U nas takie największe kłótnie z moim płaczem i prawie rozejściem się zawsze są przez jego rodziców Najgorsze kiedy facet bardziej liczy się ze zdaniem mamusi niż swojej narzeczonej/żony

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Jak tylko doprowadzimy dom do ładu, na pewno zrobię fotki i Wam pokażę .
Jeśli chodzi o pracę, to ja mam zamiar oddac pojutrze robocza całość pracy jeszcze raz do przejrzenia promotorowi. Może w przyszłym tygodniu oddam już pracę do dziekanatu najdalej za 2 tygodnie, a potem juz tylko czekać na obronę
Ja jutro mam seminarium i promotor ma mi oddać moją prace, stresuję się nieźle, mam nadzieję, że nie będę musiała dużo poprawiać. Fajnie Wam z tym domkiem, na pewno wielką frajdę masz z urządzaniem swoich kątów

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
s
Anuulaa my z TZ tez wczoraj bylismy na zamku - tylko, że okazalo sie że czynny jest od 12 amy bylismy o 10.30

te bukiety są piękneee! ja chcialabym, żeby coś z niego zwisało - myslisz że można coś by dorobić zwisającego do nich?
i czy to by pasowało do mojej sukni...
A na jakim zamku byliście? My w Grodźcu. My z kolei wybraliśmy się za późno, przyjechaliśmy o 17.30 a o 18 zamykali

Na pewno można zrobić, żeby zwisał. Wiszący bukiet musi pasować do sylwetki, z tego co wiem, to taki bukiet ją wydłuża. Może ta tabelka Ci pomoże

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Taka sobie wybrałam biżuterię ślubną:
http://www.magraf.com.pl/bizuteria/z...lubnej/20.html

Muszę pokazać TŻowi . To jedyna, jaką znalazłam w takim stylu... Podoba mi się bardzo
Śliczna biżuteria, skądś ją znam

Cytat:
Dziewczyny, jak schudnąć 4-5 kg w miarę szybko?
Mam ten sam problem

Cytat:
Jesc polowe tego co zwykle, unikac slodyczy, slodzonych napoi, tlustych rzeczy... ruszac sie ruszac sie ! JESC REGULARNIE! nie wiem co jeszcze... Ja zastosowalam ostantio diete tu polecana montigniac i zadzialala! 5kg mniej mam chyba w 3 -4 tygodnie
Na mnie monti średnio działa, w pierwszy miesiąc schudłam jakieś 3kg, a później waga stała w miejscu. Teraz już tam bardzo jej nie przestrzegam, ale staram się. Jem 3x dziennie, 4x w tyg aerobik. Ciężko jest:/

Cytat:
ja Ci nie pomogę, ale może łatwiej będzie jak po prostu zadzwonisz do biura i się spytasz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7b762bac5ba2cb52.jpg (49,0 KB, 49 załadowań)
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 18:22   #3404
Gucia0987
Zakorzenienie

Dziękuję za pomoc w związku z kaliami Teraz już wiem, że to będzie to!

Co do obrączek, to ja mam rozmiar 9,5 4mm, a TŻ 18 5mm - nie jesteśmy wstanie się pomylić

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 18:37   #3405
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
No ja chyba tez bede miec w zwiazku z tym samym tematem problem... Juz teraz mi tesciowka powiedziala, ze po slubie mam sie do niej wprowadzac, remontowac po swojemu, ocieplic chate, a moje mieszkanie (a wlasciwie moich rodzicow) mam dac do wynajecia i kase z tego brac. Mam tez od razu najlepiej po slubie rodzic dzieci. Szkoda, ze nie widzieliscie jej miny jak TZ jej powiedzial, ze nie chce dzieci narazie, bo nie ma ochoty brac na glowe nowe problemy.No i nic do niej nie dotarlo, ze na poczatku chcemy mieszkac u mnie... Ona sobie a my sobie...
skąd ja to znam

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 18:38   #3406
kasiaher
Wtajemniczenie

a nasze to ja 11 a tż 34
chodzi o romiary obrączek
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 18:44   #3407
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
a nasze to ja 11 a tż 34
34 WOW!!!

Stary 2009-05-18, 18:45   #3408
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
a nasze to ja 11 a tż 34
to jest różnica
ja mam 10, Tż 25 i myślałam, że to dużo
Stary 2009-05-18, 18:56   #3409
diya1983
Zadomowienie

dziewczyny tylko sie nie smiejcie, planujemy dac rodzicom po jednym wielkim misku na pare w łapce trzymajacy rulon z podziekowaniem, czy to bedzie glupio wygladac?
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 19:07   #3410
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
dziewczyny tylko sie nie smiejcie, planujemy dac rodzicom po jednym wielkim misku na pare w łapce trzymajacy rulon z podziekowaniem, czy to bedzie glupio wygladac?
Pomysł słodki , tyko nie wiem na ile praktyczny. Myślę o zbierającym się na nim kurzu po kilku latach Ale na pewno będzie to coś innego

Stary 2009-05-18, 19:12   #3411
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
34 WOW!!!
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
to jest różnica
ja mam 10, Tż 25 i myślałam, że to dużo
no
ja wogóle jestem drobnej postury zresztą to widać na zdjęciach mam 160cm wzrostu i ważę 51 kilo( 7 kilo przytyłam w ciągu 1.5 miesiąca) a tż 190cm wzrostu i 110 kg waży także jest duuużżyyy a ja malutka stąd taka różnica

jejku ja dzisiaj zapomniałam że mamy 7 rocznicę
ale przypomniałam sobie troszkę za późno i zrobiłam pyszną obiado- kolację i była pyszna potem trochę śmiesznie się zrobiło i się droczyliśmy a na koniec był małe ****** i teraz siedzimy sobie przy kompach ale tylko tak na chwilę zaraz kładziemy się spowrotem do łóżeczka i obejrzymy sobie filmik przytuleni
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 19:15   #3412
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
no
ja wogóle jestem drobnej postury zresztą to widać na zdjęciach mam 160cm wzrostu i ważę 51 kilo( 7 kilo przytyłam w ciągu 1.5 miesiąca) a tż 190cm wzrostu i 110 kg waży także jest duuużżyyy a ja malutka stąd taka różnica

ale przypomniałam sobie troszkę za późno i zrobiłam pyszną obiado- kolację i była pyszna potem trochę śmiesznie się zrobiło i się droczyliśmy a na koniec był małe ****** i teraz siedzimy sobie przy kompach ale tylko tak na chwilę zaraz kładziemy się spowrotem do łóżeczka i obejrzymy sobie filmik przytuleni
Oooooo how sweet!!!!!!!!!

Stary 2009-05-18, 19:39   #3413
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
no

Życze udanego świętowania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 19:53   #3414
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dobry wieczór Znowu mam troche do nadrobienie, bo znowu przez dwa dni nie miałam neta normalnie chyba zrezygnuje z niego i po ślubie sobie jakiś inny z TŻ założymy. A teraz ide nadrabiać zaległości.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 20:23   #3415
liliputek
Raczkowanie

Cytat:

U nas to było tak, ze na 5 spotkan moj Tż był tylko na 2 i to ze wzgledu na prace o czym wczesniej uprzedzil. A ja opuscilam tylko jedno spotkanie i nie bylo problemow z wydaniem papierka, ksiadz był ok.

A ja caly ten tydzien spie sama buuuu Moj TZ-et znow ma nocki (nie mial juz pol roku a teraz znow ma 3 zmiany) a ja tak sie nauczyłam z nim spac, że teraz bez niego nie moge zasnac.. Wiec czeka mnie bezsenny tydzien i chodzenie jak zombie do pracy....

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-05-18 o 20:24
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 20:53   #3416
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
no

To iile Ty wazylas?44 kilo?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 20:59   #3417
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie akt urodzenia odbierali rodzice i nie było problemu w USC

Spadliśmy z ambony czyli zostały wygłoszone nasze zapowiedzi w kosciele
Cytat:
Twin-maid, akt urodzenia może zabrac osoba trzecia. Ale innych dokumentów z USC (CZYLI ZAŚWIADCZENIA O BRAKU PRZECIWSKAZAŃ) już nie. Musicie byc osobiście, oboje.
Dzięki za odpowiedzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 21:19   #3418
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość

podaj nr do Twojej teściowej zgada się z moją na kawę bo widzę że podobne myślenie mają

moja teściowa już zaplanowała że ja w przyszłym roku rodzę a TŻ idzie na studia podyplomowe

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2009-05-18, 21:24   #3419
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Justyna33333-jesli masz znajomego lekarza lub kogos w aptece to znam lek ale jest on tylko na recepte,pomaga chudnac osoba z duza nadwaga tylko osoba przyjmujaca te tabletki musi byc w 100% zdrowa.Chodzi o to co pytalas o schudniecie.Ja schudlam kiedys 30kg w prawie 4 mc z tym ze stosowalam dodatkowo diete MŻ I GOTOWANE WARZYWA I mieso drobiowe bez wsoli fujjjjjjjjjjj ale skuteczne aha i zero gazowanego i sokow i cukru pod kazda postacia

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Mam jeszcze pytanie z innej beczki jutro spisujemy protokol i placi sie cos ?Jesli tak to ile dawalyscie?

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 21:25   #3420
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
Dziewczyny serdeczne podziękowania za życzenia.

Opowiem Wam wpadki, bo chyba to najciekawsze:
- ministrant zapomniał odebrać świec po tym jak na ofiarę szliśmy dookoła ołtarza, aż sam ksiądz musiał przerwać przygotowywanie darów i się do nas pofatygować
- kwiaty dla rodziców były w bagażnku i razem z kwiatami od gości pojechały po ślubie do piwnicy, wiec rodzicom wreczaliśmy bukiet świadkowej i mój bukiet

powiem Wam że płatki róż rzucane na wyjście bardzo ładnie powychodziły na zdjęciach- polecam

ale pogoda nam się udała
w zalaczeniu zdjecie sprzed kosciola
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
No to teraz kolej na moją relację
Przepraszam Was, że dopiero teraz się pojawiam, ale nie miałam chwili czasu... Wczoraj goście, potem plener. Z resztą byliśmy tak padnięci po weselu, że poszliśmy szybko spać Dzisiaj jeszcze rozliczaliśmy się ze wszystkiego i tak jakoś zeszło...
Ale do rzeczy... Pogoda nam się super udała, zarówno w dzień ślubu jak i na plenerze.
Nie stresowałam się tak bardzo jak myślałam, że będę się stresowała. Dopiero lekki stresik dopadł mie jak pojawiła się orkiestra przed domem i zaczęli brzdękolić Potem zjawili się pierwsi goście... potem zajechał kamerzysta z fotografem i robili stansardowe ujęcia. Potem jak już miał przyjechać TŻ, to przed wjazdem na podwórko ustawił się pierwszy szlaban i nie chcieli mnie oddać z wioski hehe TŻ musiał dać wkupne. Potem moja mama zaskoczyła TŻ jak wchodził do domu. Zapytała, a pan do kogo hehe TŻ mówił mi potem, że tak go zamurowało, że zupelnie nie wiedział co ma powiedzieć , biedaczek
Jak mnie zobaczył, to powiedział tylko WOW hihih. Potem ja się zestresowałam, jak nie mogłam mu wpiąć kwiatka do butonierki... najpierw agrafka się odpięła, potem złamałam kwiatka a i tak go nie wpięłam...
Mama się trochę stresowała błogosławieństwem (prawie mi krzyż wydarła na czole ), mama TŻ też miała łezki w oczach.
W kościele o dziwo się nie stresowałam.Ksiądz fajnie nas przywitał, tak na luzie, więc jakoś tak spokojniej nam się zrobiło. Jak wchodziliśmy do kościoła to się trochę wkurzyłam,bo organista zargał "pod Twą obronę" szkoda, że nie dograliśmy z nim pieśni (powiedział, że ustali to z księdzem, nie sądziliśmy, że zagra coś takiego, ale mniejsza o to).
Na przysiędze na szczęście nie płakałam. Bracia mówili, że miałam drżący i piskliwy głosik, ale ja jakoś nie słyszałam jak mówię do mikrofonu. Miałam problem z włożeniem TŻ obrączki, bo jakoś mu chyba palce popuchły
Przed kościołem rzucali ryżem i pieniążkami (ale rzucali tą miedzią nam po głowach, że musiałam się chować za TŻ, bo mnie normalnie bolało).
Przy wejściu na salę miałam wódkę w kieliszku (a ustalaliśmy, że chcemy wodę). Kieliszki robiły się oba. TŻ nie zapomniał mnie wnieść na salę
Pierwszy taniec jakoś przezyliśmy. Tylko TŻ pokręcił figury i mnie wybił z rytmu (pzez to gadalismy podczas tańca i ustalaliśmy dalsze figury na bieżąco ) I to troche się mojemu bratu nie podobało, ale co tam, większych wtop nie bylo.
Na podziękowaniu rodziców mama TŻ znów się popłakała jak zaczął mówić.
Torta mieliśmy okropnego Jak go jadłam, to myślałam że się pożygam Taki maziaty. Miał być lekki, śmietanowy, a był ze zwyczajnej margarynowej masy Okropieństwo. Goście wcale nie chcieli jeść, z 3 pięter został prawie cały dół i góra. Na końcu już podeptali mi suknię, tak że pourywali podpięcie trenu
Co więcej... na razie tyle przychodzi mi do głowy.Ogólnie bardzo szybko zleciało.
Poniżej fotki.

PS> kabimba ślicznie wyglądaliście
Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny . Przynzam się, ze nie jestem w stanie nadrobić wszytskiego, co naskrobałyście, tylko pobierznie przejrzałam cały tydzień wstecz. U mnie wszystko udało sie świetnie. Oprócz tego, że w czwartek pod domem popsuł sie nam samochód Tż-ta, to wszystkie nasze zaplanowane sprawy przebiegły bezbłędnie. Oczywiscie, nie wspomniam o pierwszym tańcu, ponieważ ćwiczyliśmy może 10 minut w piątek i nikt nie zauwazył, że kroki nam sie myliły, podobno wyglądało to bardzo profesjonanie . Byłam zadowolona z uczesania, jednak godzina czekania w kolejce, mimo tego, ze byłam umówiona na 9:00 trochę mnie rozzłościła ( już nigdy tam nie pojde czesac się na żadną imprezę!).
W załączniku nasze zdjęcie .
Cytat:
Napisane przez darenka0707 Pokaż wiadomość
Nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia wszystkie są wgrane do TZ komputera

wspaniale wyglądałyście

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości