Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-25, 14:40   #4171
kobra913
Raczkowanie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Czesc dziewczyny na początku chce powiedziec
ULA GGGGRRRAAATTTUUULLLUUUJJJ EEE!!!!!

A ja z Tz w piatek i w sobote remontowalismy domek.Teraz w piatek wylewamy posadzki i rozwalamy scianek ale sie nanosilam o matko...a niedziela spedzona na obiadku i oidpoczywaniu....
Dzis w pracy....wiecie co dziewczyny nie wiem czy to dziwne ale od kilku dni mam ciagle temp 36,8 i nie wacha sie za dwa tygodnie bede testowac a 20 czerwca szykujemy sie na wesele:pije my:i to co kobity lubia najbardziej...ZAKUPY....: ) A Patka jak sie czujesz????
wiecie co u mojego w rodzinie coraz czesciej zaczynaja sie gadki na temat kiedy wreszcie dzidzie bedziemy miec i wogole a my odpowiadamy ze jeszcze zcas nie chce,my zeby ktokolwiek wiedzial.....
Milego dzionka laseczki...
Aha DRA czemu na liscie jestem na fioletowo to cos oznacza????
Opłakiwanie tego, co nie wróci,
co zostało stracone bezpowrotnie,
jest najgorsza z ludzkich słabości."
- Khalil Gibran
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 14:46   #4172
Nika1980
Zakorzenienie

Kochane
po powrocie z Paryża wpadam do was ze świeżutkimi fluidkami od mojej maleńkiej córeczki , która rośnie zdrowo ( dziś mieliśmy usg połówkowe, wszystko w porządku)

:mag ia:: magia::magi a::m agia:

Ula, serdeczne gratulacje ( PS: bóle brzucha jeśli nie są ekstremalne nie powinny cie niepokoić, groźne są bóle w krzyżu- we wczesnej ciąży są one odpowiednikami skurczy porodowych i nie zapowiadają nic dobrego) Dbaj o siebie maksymalnie w tym pierwszym trymestrze!!

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 14:54   #4173
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Ciao

Lisica1 mocno wierze,że będzie wszystko o.k myślę,że jedno IUI wystarczyło teraz pozostało tylko czekać niestety a to jest najgorsze ale myśl pozytywnie

Strompka tak dobrze słyszałaś,że we Włoszech są straszne upały ja na szczęście mieszkam w terenie górskim coś ala nasze Zakopane ale i tak ten upał daje się mocno we znaki teraz w mieszkaniu mamy 28.5*C a na zewnątrz lepiej nie mówić 43*C

Serrita głowa do góry kochana może nie będzie tak źle a badania warto sobie zrobić na wszelki wypadek a co mamy my powiedzieć co się staramy już prawie drugi rok musisz mocno wierzyć i nie tracić nadzieji bo to jest najważniejsze żeby sie nie poddawać i walczyć do końca bo jak to mówią nadzieja umiera ostatnia

Witaj Nika jak tam było w Paryżu ???

Idę robić obiadek bo mężuś zaraz wróci z pracy a tu nic nie ma

Wpadne później CIAO CIAO

Edytowane przez edzia
Czas edycji: 2009-05-25 o 14:57
edzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:21   #4174
sarrita
Raczkowanie

edzia ehhh... wiem kochana, ze moj straz starankowy przy niektorych wymieka... tylko, ze ja mam taka nature niecierpliwca. Jak sie juz na cos decyduje to pelna geba. I dlatego sie tak mecze wlasnie;/ Wiem, ze to nie fair troche w stosunku do Was tak sie tu uzewnetrzniac;/ sorry dziewczyny... poniedzialek po prostu.
Stary 2009-05-25, 15:42   #4175
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
Ciao

Witaj Nika jak tam było w Paryżu ???

Idę robić obiadek bo mężuś zaraz wróci z pracy a tu nic nie ma

Wpadne później CIAO CIAO
Mój mąż się śmieje, że powinnam napisać książkę pt: " Dlaczego wcale niekoniecznie musisz pojechać do Paryża"
Paryż ładne miasto, kilka ciekawych miejsca do zobaczenia, ale ..te tłumy ludzi, te auta , ten hałas....jednak wakacje w dużym mieście są wyczerpujące...
wyjazd był cudowny , bo moglismy cieszyć się sobą z mężem, maleńka też chyba się cieszyła, bo zaczęła sporo kopać.

Sarrita no właśnie, poniedziałek po prostu jutro już będzie wtorek i będzie lepiej.
specjalnie dla ciebie ciązowy tłusty wiosenny fluidek...

Stary 2009-05-25, 16:00   #4176
Lisica1
Zadomowienie

Dzieki edzia - wlasnie to czekanie jest najgorsze ,ale mysle pozytywnie w koncu nam sie uda jak wam wszystkim.
Przesylam buziole i trzymam kciuki
Lisica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 16:05   #4177
dra
Zakorzenienie

witajcie
ostatnio jakies doły łapałam,ale nie chciałam pisać,ale jakoś tak wyszlo gorsze dni po prostu
ale udałam sie do fryzjera,wyskrobałam pare zł i jestem w nowej fryzurce i z nowym kolorek i od razu z humorem

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
I nici bylo z podwojnego IUI :-( Lekarz nie mial czasu,bo to byla sobota (mial jakies spotkanie). A w niedziele zrobil mi tylko usg i tyle.Troche sie wkurzylam bo tyle naobiecywal.Trudno kazal starac sie samemu, moze to i dobrze.Juz sama nie wiem. Pecherzyk mi chyba pekl w niedziele i razem z mezem kochalismy sie przed poludniem i wieczorem Mam nadzieje ze bedzie cos.
A powiedzcie mi czy wy lezycie pol godz. po sexie z nogami do gory. bo ja wczoraj tak lezalam ponad pol godz. i przez 4 godz. leazalam w lozku,dopiero pozniej wstalam z koniecznosci wyjscia do wc.Mam nadzieje,ze niczego nie zepsulam.Teraz mnie troche boli prawy bok.Nie wiem od czego?? Ale najwidoczniej tak musi byc.
Zobaczymy za 2 tyg.A teraz biore duphaston i sie nie przemeczam ;-)
Niech mezus troszke podogadza mi Moze cos z tego wyjdzie....
no szkoda,ze tyle naobiecywal,ale i tak kciuki zacisniete,aby sie udało i nic nie zepsułaś

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

przesylam porcje fluidkow dla pozostalych przyszlych mam od mojego dzidziolka!!!
częstuję się

Cytat:
Napisane przez strompka Pokaż wiadomość

Dra rozumiem twoją ostrożność lepiej chuchać na zimne, moje dwie siostry swoje pierwsze ciąże poroniły więc i ja jestem pełna obaw.

lepiej uwazać,wiadomo u kazdej inaczej będzie,ale lepiej właśnie dmuchac na zimne

Cytat:
Napisane przez sarrita Pokaż wiadomość

Ja dosyc sporo nie wchodzilam do Was dziewczyny bo strasznie duzo pracy spadlo mi na glowe. Pracuje jakby na 3 zmianach i czasem zasypiam na siedzaco.
Bylam u gin kilka dni temu i niestety zasmucila mnie bardzo. Powiedziala, ze to 19 dzien cyklu i ze powinna widziec juz wzrastajace jajeczko - a tu nic;( zero;( (mam cykle okolo 35/39dniowe)
Wyslala mnie na badania progesteronu, tarczycy i testosteronu - po tych badaniach ma sie okazac czy w ogole jest owulka.
Dodatkowo na węźle chlonnym zrobily mi sie jakies gulki i jesli mi nie zniknie to bede musiala isc na biopsje. Mam nadzieje, ze to jest po prosty zapalenie i nic wiecej. Nastraszlymi mnie, ze to moze byc ziarnica zlosliwa

W ogole bylam ostatnio w kosciolku na Zbawiciela - w Warszawie to jest takie male miejsce 'mocy'. Mini czakram serca i pomodlilam sie o wspracie bo ostatnio wszystko jest nie tak jak powinno. Frustracja z powodu braku dzidzi niestety rosnie...
bo się zapracujesz
zrobisz badanka i zobaczysz co i jak idziesz do przodu a to ważne
i miejmy nadzieje,ze tylko zapalenie i zniknie

Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
A ja z Tz w piatek i w sobote remontowalismy domek.Teraz w piatek wylewamy posadzki i rozwalamy scianek ale sie nanosilam o matko...a niedziela spedzona na obiadku i oidpoczywaniu....
Dzis w pracy....wiecie co dziewczyny nie wiem czy to dziwne ale od kilku dni mam ciagle temp 36,8 i nie wacha sie za dwa tygodnie bede testowac a 20 czerwca szykujemy sie na wesele:pije my:i to co kobity lubia najbardziej...ZAKUPY....: )
wiecie co u mojego w rodzinie coraz czesciej zaczynaja sie gadki na temat kiedy wreszcie dzidzie bedziemy miec i wogole a my odpowiadamy ze jeszcze zcas nie chce,my zeby ktokolwiek wiedzial.....
Milego dzionka laseczki...
Aha DRA czemu na liscie jestem na fioletowo to cos oznacza????
to pełno pracy masz
na fioletowo jesteś ja nie widzę tego,jedynie moze podkreslać last,bo to wizaz podkresla nie ja

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Kochane
po powrocie z Paryża wpadam do was ze świeżutkimi fluidkami od mojej maleńkiej córeczki , która rośnie zdrowo ( dziś mieliśmy usg połówkowe, wszystko w porządku)

:mag ia:: magia::magi a:

Ula, serdeczne gratulacje ( PS: bóle brzucha jeśli nie są ekstremalne nie powinny cie niepokoić, groźne są bóle w krzyżu- we wczesnej ciąży są one odpowiednikami skurczy porodowych i nie zapowiadają nic dobrego) Dbaj o siebie maksymalnie w tym pierwszym trymestrze!!

czestuje sie
i super,ze córeczka zdrowa

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Mój mąż się śmieje, że powinnam napisać książkę pt: " Dlaczego wcale niekoniecznie musisz pojechać do Paryża"
Paryż ładne miasto, kilka ciekawych miejsca do zobaczenia, ale ..te tłumy ludzi, te auta , ten hałas....jednak wakacje w dużym mieście są wyczerpujące...
wyjazd był cudowny , bo moglismy cieszyć się sobą z mężem, maleńka też chyba się cieszyła, bo zaczęła sporo kopać.
dobrze,zę wyjazd udany
Stary 2009-05-25, 18:33   #4178
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Witam
Chociaż dziś jest mój 1 dzien pracy po 2-tygodniowym wolnym to jedno wydarzenie jakie w ciągu nia się stało strasznie mnie ucieszyło!!

Gościu od tej naszej kanapy wysłał mail że jutro ją przywiozą albo w środę!!! A to jednocześnie oznacza że..... przeprowadzamy się w czwartek do naszego własnego domku!!!!! i to w ten czwartek

Tak się cieszę że szok! Będę z niecierpliwością czekała na ten dzień. W środę już zacznę pakować ciuszki i w czwartek je przewieziemy.

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 18:51   #4179
memka87
Raczkowanie

czesc...... poprosze o zmiane na liscie..... dzisiaj (25.05) przyszla do mnie @
memka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 18:58   #4180
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Witam
Chociaż dziś jest mój 1 dzien pracy po 2-tygodniowym wolnym to jedno wydarzenie jakie w ciągu nia się stało strasznie mnie ucieszyło!!

Gościu od tej naszej kanapy wysłał mail że jutro ją przywiozą albo w środę!!! A to jednocześnie oznacza że..... przeprowadzamy się w czwartek do naszego własnego domku!!!!! i to w ten czwartek

Tak się cieszę że szok! Będę z niecierpliwością czekała na ten dzień. W środę już zacznę pakować ciuszki i w czwartek je przewieziemy.
to super w końcu we własnym domku
Stary 2009-05-25, 18:58   #4181
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka

Strompka Gratulacje fasolinki

u mnie nic ciekawego
wczoraj sliczna pogoda byla i bylismy na malym shoppingu wkoncu kupilam sandalki na koturnie

a dzis do 20 w pracy ale ruch mam to szybko mi leci
Stary 2009-05-25, 19:00   #4182
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez memka87 Pokaż wiadomość
czesc...... poprosze o zmiane na liscie..... dzisiaj (25.05) przyszla do mnie @
kochana nie smutac sie,uda sie kiedys,trzeba cierpliwie poczekac,ale nie smutaj się
Stary 2009-05-25, 19:08   #4183
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Witam

super Gratuluje
to podaj adres wpadniemy na parapetowke
Stary 2009-05-25, 19:09   #4184
edi25
Raczkowanie

Ula87mo je gratulacje a tak się martwiłaś co do bólu brzucha to musisz odpoczywać szczególnie w dniach gdy miała wystąpić miesiączka tak gdzieś wyczytałam gratki kochna
a u mnie nadal mdłości i wymioty rano i wieczorem masakra
jeszcze raz dużo zdrówka dla wszystkich i powodzeniaidę poleżeć pa
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 19:46   #4185
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strompka Pokaż wiadomość
Lisica Aliisanka za was

Ula wielkie gratulacje:cm ok: strasznie się cieszę tym bardziej że ja sama wczoraj robiłam test i wyszły dwie piękne kreseczki
Chyba mniej więcej w tym samym czasie będziemy mamusiami.

Pozdrawiam Was i życzę udanej niedzieli
Strompka gratuluje
----------------------------------------------------------

a ja ledwożywa wrociłam z Krakowa. Na dodatek jak zwykle cos musi sie stac nie tak w Krakowie.
Zaplanowałam sobie zakupy, chciałam nakupic sobie materiały do malowania troche papierów w sklepie dla plastyków uzbierało sie na ponad 100zł i zadowolona ze sobie w koncu pomaluje ide do kasy zeby zapłacic kartą, a tu niespodzianka karta odzucona.

Teraz patrze na konto na necie ze kasa sciagnieta z konta a ja wszystkie materiały oddałam
grrrrrr........ ale jestem zła
ale mam nadzieje ze mi zwroca kase ze sklepu, bo teraz nawet nie mam za co u siebie takich rzeczy kupic.
..... Jak ja nie lubie tego miasta!!!!!!!

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:06   #4186
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
Strompka gratuluje

a ja ledwożywa wrociłam z Krakowa. Na dodatek jak zwykle cos musi sie stac nie tak w Krakowie.
Zaplanowałam sobie zakupy, chciałam nakupic sobie materiały do malowania troche papierów w sklepie dla plastyków uzbierało sie na ponad 100zł i zadowolona ze sobie w koncu pomaluje ide do kasy zeby zapłacic kartą, a tu niespodzianka karta odzucona.

Teraz patrze na konto na necie ze kasa sciagnieta z konta a ja wszystkie materiały oddałam
ale mam nadzieje ze mi zwroca kase ze sklepu, bo teraz nawet nie mam za co u siebie takich rzeczy kupic.
No to pięknie! Tylko to nie jest wina miasta a terminala - błąd jakiś się wkradł
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 20:11   #4187
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
No to pięknie! Tylko to nie jest wina miasta a terminala - błąd jakiś się wkradł
Wiem ze nie wina miasta tylko ze ja tam mam zawsze cholernego pecha...
Własnie wydawało mi sie ze za gładko poszło na uczelni i zastanawiałam sie co sie stanie....

jutro bede ingerowac w tej sprawie bo 100zł to dla mnie nie malo

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-05-25, 21:49   #4188
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Strompka gratuluje

nosz kurde no...
i wyjaśnij to,bo 100zł to nie lezy na ulicy i niech ci zwracają...

ale tu pustki się robią,każda fasolkuje przechodzi na inny watek i coraz mniej nas tu,ciesze się ,że wam się udaje,ale tak jakoś pusto ostatnio
niedługo wszystkie odejdą...
Stary 2009-05-25, 21:51   #4189
gooha3
Zadomowienie

Dra i my niedługo tez przejdziemy na inne wątki

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-05-25, 22:20   #4190
Lenka1000
Rozeznanie

Byłam dziś u ginki. Jej zdaniem to 4 tydzień. Ponieważ jestem po 30tce i mam niski progesteron dała mi duphaston i zleciła badania - takie podstawowe z krwi, mocz, oznaczenie Rh. a opórcz tego HMS i jeszcze cos na 3 litery, czego nie umiem odczytać. OW cos tam? Miałyście takie badania?
w piatek odbieram wyniki beta hcg.
Wczoraj z kolei miałam bardzo silne bóle - jak przy okresie w najgorszym wydaniu. Wystraszyłam się bardzo. Dziś nic nie boli.
Myslicie, że się już nadaję na listę zafasolkowanych czy poczekac na wyniki bety?

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

To był HBS a nie HMS pani doktor jest urocza ale paskudnie pisze
Drugiego badania nie umiem odcyfrowac...
Lenka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 22:23   #4191
malami82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
ale tu pustki się robią,każda fasolkuje przechodzi na inny watek i coraz mniej nas tu,ciesze się ,że wam się udaje,ale tak jakoś pusto ostatnio
Hejki, dawno mnie nie było, bo trochę zamieszania z podyplomówką miałam, ale już na prostą wychodzę ...

Nie martw się, widzę po sobie, że tak szybko z tego wątku nie zniknę ...
Zgodnie z zaleceniami endo-gina dziś zaczęłam brać duphaston, bo dziś już 39 dc i nic, a test miałam ujemny ....

Miałam ostatnio jakiegoś doła, ale wychodzę na prostą i z początkiem nowego cyklu zaczynam pić dodatkowo ziółka ....

Nie było mnie trochę, więc zabieram się za nadrabianie zaległości w czytaniu

malami82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 22:55   #4192
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

a ja w koncu mam zwolnienie,,,jutro zawioze je do pracy
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 22:56   #4193
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Dra i my niedługo tez przejdziemy na inne wątki
a pewnie ,ze i my się przeniesiemy
Cytat:
Napisane przez Lenka1000 Pokaż wiadomość
Byłam dziś u ginki. Jej zdaniem to 4 tydzień. Ponieważ jestem po 30tce i mam niski progesteron dała mi duphaston i zleciła badania - takie podstawowe z krwi, mocz, oznaczenie Rh. a opórcz tego HMS i jeszcze cos na 3 litery, czego nie umiem odczytać. OW cos tam? Miałyście takie badania?
Wczoraj z kolei miałam bardzo silne bóle - jak przy okresie w najgorszym wydaniu. Wystraszyłam się bardzo. Dziś nic nie boli.
Myslicie, że się już nadaję na listę zafasolkowanych czy poczekac na wyniki bety?

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

To był HBS a nie HMS pani doktor jest urocza ale paskudnie pisze
Drugiego badania nie umiem odcyfrowac...
u ginka już potwierdzone to mogę cie na liste dać zafasolkowanych,a bete będziesz miec odebrana w piatek,a ginka juz potwierdziła,ale zrobisz jak ze chcesz to daj znac jak cie zrzucic z listy na doł

Cytat:
Napisane przez malami82 Pokaż wiadomość
Hejki, dawno mnie nie było, bo trochę zamieszania z podyplomówką miałam, ale już na prostą wychodzę ...

Nie martw się, widzę po sobie, że tak szybko z tego wątku nie zniknę ...
Zgodnie z zaleceniami endo-gina dziś zaczęłam brać duphaston, bo dziś już 39 dc i nic, a test miałam ujemny ....

Miałam ostatnio jakiegoś doła, ale wychodzę na prostą i z początkiem nowego cyklu zaczynam pić dodatkowo ziółka ....

Nie było mnie trochę, więc zabieram się za nadrabianie zaległości w czytaniu
witaj
ooo to cykle długie
a co tam za ziółka będziesz pić??
ja piję też ziółka i teraz z ziółkami podchodzę drugi raz,bo miałam przerwę

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
a ja w koncu mam zwolnienie,,,jutro zawioze je do pracy
no w końcu załatwiłaś
a powiedz jak tam się wogóle czujesz??
Stary 2009-05-25, 23:11   #4194
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam wieczorowa pora

ja sie nudze w domu sama w tv nic nie ma a maz jeszcze w pracy

milej nocki staraczki i mamusie
Stary 2009-05-26, 03:59   #4195
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czuje sie swietnie....moge caly czas chodzic w ciazy jedyne co czasem mi dokucza to jest bol kregoslupa ale to nie jest nie do wytrzymanie
aha dzisiaj sluchalismy bicia serduszka 154 uderzen na minute...wszystko jest super dzidzia sobie rosnie a juz nie moge sie doczekac porodu
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 07:17   #4196
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Dzień doberek
Wstawać śpiochy

Ja wstaje tak wczas bo chcę coś podrobić sobie w domku póki jest chłodniej bo potem się nie da taki upał
Jestem trochę zła bo miałam mieć robiony monitoring od 12 d.c co dwa dni i byłam wczoraj się umówić bo 12 d.c mam w sobotę i się okazało,że w sobotę nie pracują i kazały mi przyjść dzisiaj a to jest dopiero 8 d.c ponieważ w czwartek i piątek też mają nieczynne bo jakiś dzień wewnętrzny czy coś takiego a następny monitoring mam mieć 3 czerwca to jest środa i to jest mój 16 d.c bo w poniedziałek i wtorek też jest nie czynne bo tutaj mają jakieś święto narodowe
Dzwoniłam wczoraj do tej mojej lekarki dopytać się co i jak teraz zrobić ponieważ między 8 d.c a 16 d.c nie będę miała monitoringu a ona powiedziała,że no to trudno i żebym zrobiła tak jak mówią tylko,żeby mi zrobili też w 18 d.c a myśli,że wszystko będzie o.k ponieważ ja mam długie cykle 34-35 dniowe i myśli,że owulacja jest później tak,że dzisiaj hulam na pierwszy monitoring i tak nic nie zobaczą dzisiaj

memka87 tak mi przykro głowa do góry i my też się kiedyś doczekamy tej upragnionej fasolki

dra nie martw się my stare weteranki jeszcze jesteśmy tutaj ale może niedługo kto wie przeskoczymy na inny wątek przecież my też zafasolkujemy kiedyś

gooha3 ej uważaj kochanie bo naraziłaś mi się tą opinią o Krakowie

Miłego dnia życzę i do usłyszenia później
edzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 08:36   #4197
roza26
Raczkowanie

czesc dziewczynki!kurcze ale tu ostatnio pustki!dziewczyny nam uciakaja na watki mamusiowe ale to dobrze-mam nadzieje ze wszystkie szybko znikniemy z tego forum i przeskoczymy na inne-mamusiowe Ja za tydzien mam dostac @-narazie nic nie czuje-oprocz tego ze mam wielkie cycki to nic na fasolke nie licze w ogole w tym meisiacu niestety bo sobie troszke odpuscilismy i nie wyliczalam owulki wiec pewnie nici w tym cyklu!Ulka pamietam jak pisalas ze przed zrobieniem testu juz cos czulas ze jestes w ciazy-powiedz mi co takiego czulas ze wiedzialas ze to ciaza??duzo dziewczyn wlasnie mowi ze czuje to i zastnawiam sie jakie to uczucie??Buziaki kochane i odzywac mi sie tu
Stary 2009-05-26, 08:53   #4198
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Dzieńdobry

i ja się melduję z rana

zuzanna niezła godzina pisania posta

róza nie wiem jakie odczucia miała Ula, ale po sobie mogę powiedzieć że miałam objawy typowo na @, ale oczywiście miałam nadzieję że to jest na fasolkę a nie na @.

U mnie ok, czuję się dobrze, już nie mogę się doczekać wizyty u lekarza to już pojutrze

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 09:10   #4199
Lisica1
Zadomowienie

Mam takie pytanko:
Czy po inseminacji boli was cos?
Bo mnie juz 3 dzien prawy bok boli i nawet lezenie nie pomaga :-(
Moze ktoras z was miala taki przypadek? Bo ja nawet nie wiem czy moge chodzic? Boje sie ze cos tam moze byc i niczego nie chce zepsuc...
Lisica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-26, 09:44   #4200
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość

NIE Dra, niedługo wszystkie ODEJDZIECIE!

Cytat:
Napisane przez Lenka1000 Pokaż wiadomość
Lenko!!!!!!!! wielkie gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
aha dzisiaj sluchalismy bicia serduszka 154 uderzen na minute...wszystko jest super dzidzia sobie rosnie a juz nie moge sie doczekac porodu
ooooo jakie cudowne przeżycie....no to masz dwa serca, kochana...

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki!kurcze ale tu ostatnio pustki!dziewczyny nam uciakaja na watki mamusiowe ale to dobrze-mam nadzieje ze wszystkie szybko znikniemy z tego forum i przeskoczymy na inne-mamusiowe Ja za tydzien mam dostac @-narazie nic nie czuje-oprocz tego ze mam wielkie cycki to nic na fasolke nie licze w ogole w tym meisiacu niestety bo sobie troszke odpuscilismy i nie wyliczalam owulki wiec pewnie nici w tym cyklu!Ulka pamietam jak pisalas ze przed zrobieniem testu juz cos czulas ze jestes w ciazy-powiedz mi co takiego czulas ze wiedzialas ze to ciaza??duzo dziewczyn wlasnie mowi ze czuje to i zastnawiam sie jakie to uczucie??Buziaki kochane i odzywac mi sie tu
Różyczko, oczywiście, że niedługo wszystkie stąd znikniecie na wątki mamusiowe

ja też wiedziałam przed @ że jestem w ciąży ( w obu ciążach wiedziałam parę dni przed miesiączką)
ok 6-9 dni po owu miałam zawroty głowy, zgagę codziennie ( a nigdy nie mam) żyłki na pierasiach, ból piersi , ale inny niż na @. ból podbrzusza jak na @ ale dużo za wcześnie...
dla mnie wszystko było jasne: jestem w ciąży

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Dzieńdobry

i ja się melduję z rana

zuzanna niezła godzina pisania posta

róza nie wiem jakie odczucia miała Ula, ale po sobie mogę powiedzieć że miałam objawy typowo na @, ale oczywiście miałam nadzieję że to jest na fasolkę a nie na @.

U mnie ok, czuję się dobrze, już nie mogę się doczekać wizyty u lekarza to już pojutrze
Patka bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze i że wizyta już niedługo!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości