|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
Cytat:
I teraz moja rada. Przemysl to milion razy zanim podejmiesz decyzje. Jesli stwierdzisz, ze jestes na tyle silna, zeby stawic temu czolo [moze sie to roznie skonczyc], to zadzwon do niego, umow sie na spotkanie. I pogadajcie. Bez rzucania w ramiona, bez krzykow, bez emocji. Spokojna rozmowa. Analiza 4lat, analiza dlaczego to sie skonczylo tak a nie inaczej. Niech Ci powie, co mu sie nie podoba w Tobie, Ty powiedz jemu. Tylko spokojnie. Zachowujcie sie jak na doroslych ludzi przystalo. Po tej rozmowie bedziesz miala jasna sytuacje, czy warto bawic sie w powroty, czy zaczac zycie na nowo BEZ NIEGO. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale co mialam je wykopac i wyzywac od takich i siakich, ze nie, nie, nie? nie wracaj? czasami jest taka sytuacja ze, nigdy przenigdy nei mozna i nie ma szans powrotu, a czasem tak jednak wiem, ze musi to byc dobrze przemyslana decyzja do ktorej nie mozna brac zadnych emocji ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
a dlaczego chcialabym takiej powaznej rozmowy? poniewaz czuje, ze to nie jest zakonczone, a ja nie lubue miec niejasnych sytuacji i tak jak zaczelam radzic sobie z tym wszelkim- naprawde- tak narodzilo sie cos takiego we mnie, mam jeszcze czas, ale do mojego wyjazdu za granice na czas wakacji, co najmniej8tygodni (na dzien dobry, a moze byc wiecej, zalezy od tego czy bedzie cos do roboty, czy przerwa na pare tygodni tydzien dwa), dlatego teraz przed koncem czerwca chcialabym to jakos "ruszyc", nie bede sie oszukiwalam, brakuej mi jego, aale nie chce dawac sobie w tym momencie nadziei, bo wiem ze nei chce cierpiec jeszcze bardziej, kiedy to zaczelam funkcjonowac i to bdb
![]() 23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-05-28 o 20:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Wtajemniczenie
|
fak,miałam się już nie udzielać.
Alice,już rozumiesz że naszym zamiarem nie było na was wrzeszczeć, wyzywać ( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno nie nazwałabym się mądralińska, ale znam takie osoby , które nikt nie jest w stanie przegadać, bo zawsze wiedzą lepiej, i w efekcie dyskusja schodzi na całkiem inny temat niż był w założeniu a ludziom odechciewa sie dyskutować. I mi również się już odechcialo:/ Edytowane przez Amarath Czas edycji: 2009-05-28 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-05-28 o 20:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurde na mysl tego co mam w planach, brzuch zaczyna bolec- emocje musze usiasc i na spokojnie przemyslec, jak w ogole zaczac rozmowe, albo na spontanie lepiej poleciec hehehehe no nie wiem, nie wiem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ![]() ale z drugiej strony wlasnie to co udalo m sie osiagnac, dojsc do pieknego pionu jest ok, jednak nie daja mi spac mysli
![]() 23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-05-28 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli pojedyncze zdanie traktujesz jako dyskusje, to gratulacje. A rozum to jak chcesz. Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-05-28 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do ostatniego zdania... lubię, szczerze mówiąc ![]() Alice,ja jak się spotkałam z exem tak z tydzień po rozstaniu to miałam pięknie ułożone w głowie wszystko co miałam powiedzieć. a podczas wszystkiego zapomniałam albo bałam się powiedzieć... więc moją przemowę zaczęłam od słów 'proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej...', eks zaczął się śmiać bo wiedział jak bardzo lubię Tilaw ; ) Edytowane przez czokled Czas edycji: 2009-05-28 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jest to wstęp do dyskusji , ale masz racje , nie ma co roztrząsać , bo nic to nie wnosi do tematu. koniec tematu ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
co do ostatniego zdania .. to akurat widać. Zreszta nieważne dziewczyny, serio nie ma sensu kruszyć kopii o jakies bzdety , szkoda życia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Rozeznanie
|
Dlatego powiedzialam, ze jeszcze z Toba dyskutowac nie zaczelam i zamiaru nie mam, proste. Nie przyszlam na to forum, zeby kopac lezacego, tylko pomoc tym, ktore tej pomocy chca i potrzebuja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak- potrzebna jest rozmowa, tylko musze wiecej odwagi znalesc, bo to swiezy pomysl ale jedyne wyjscie
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale juz koniec, wszak przyszłaś nieść pomoc , zatem nieś ja, chętnie poslucham jak to sobie radzic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Mam dziwny, trochę niepokojący mnie nastrój. Jestem rozpieprzona wewnętrznie po tym spotkaniu. Nie mocno, ale jednak. Nie wiem, dlaczego...
Patrząc na niego nie miałam ochoty go dotknąć, przytulić się, pocałować. Nie pociągał mnie widok jego osoby. Nie tęskniłam za jego dotykiem. Chłodnia emocjonalna. Mimo wszystko, to mnie wybiło z rytmu. Przyszłam do domu i co chwilę wracam do tego spotkania myślami. Nie dlatego, że tęsknie. To nie jest tęsknota. Wiecie, chyba lepiej było kiedy on żył tam, a ja tu. Bez bezpośredniego kontaktu. ![]()
#4248 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie mysl co powiedziec, tylko mow co myslisz ![]() aaa ostatnio bylam na koncercie T LOVE ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- dziuniaa, czokled - dzieki, potrzebowalam taki slow, od osob doswiadczonych w tym temacie, ktore jednak maja wiecej "czasu" za soba ktore zmobilizuja mnie musze tylko, tak jak pisalam, nabrac wiekszej odwagi, bo chilowo reaguje stresem pt. bol brzucha ![]() potrzebowalam jakiegos upewnienia od osób z zewnatrz, iz to dobra koncepcja-skontaktowanie sie, po takim dluzszym czasie, oczywiscie, bez zadnego plakania, blagania, albo rzucania sie w ramiona, nie, nie dorosla rozmowa jestem silniejsza kobieta !!!!! ha ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
masz jasnosc sytuacji moze byc tylko lepiej bedzie dobrze ![]()
![]() 23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-05-28 o 21:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Raczkowanie
|
ranyyy a ja zamiast kroić sałatkę na dziecka urodziny to się wdaje w jakieś niepotrzebne dyskusje, głupia ja..
ale to pewnie dlatego, że zawsze on mi pomagał, bo uwielbia gotować, a teraz będę w kuchni sama;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko, że ja jestem taki narwaniec, czasami coś nadinterpretuję i tak mi zostaje. Nie potrafię ocenić sytuacji na chłodno, mam tendencje do popadania w przesadę, jak przyczepię się jednej wizji to wszystko sobie podporządkowuję do niej.
![]() |
#4251 |
Zadomowienie
|
spotkaliśmy się dziś u Niego. Tym razem ja Go pocałowałam. Pieściliśmy się. Po wszystkim mocno mnie przytulił i powiedział, że nie możemy nic do siebie nie czuć
![]() ![]()
Edytowane przez justynkavip Czas edycji: 2009-05-28 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Raczkowanie
|
Było trzeba najpierw z nim porozmawiac o tym co sie miedzy wami dzieje a potem sie ... tego... no wlasnie.
#4253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale spokojnie, my bardzo długo rozmawialiśmy. wiemy, że ta przerwa nam sie przyda, ale ciężko tak żyć bez siebie. to nie jest tak, że odrazu wylądowaliśmy w łóżku, za nami dwie bardzo poważne rozmowy. o nas.
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Raczkowanie
|
No tylko ze z tego co piszesz dalej nie wiesz co z wami... To my tym bardziej nie =/
#4257 |
Zakorzenienie
|
Co tu się wogóle dzieje??? Aż strach się odezwać. Skończmy tą niby wojnę i zacznijmy być silne dla siebie! Zgadzam się, że ze związku należy wyjsć z twarzą i nigdy w życiu nie poniżać się przed facetem. Ale ilu jest ludzi tyle jest towarzyszących rozstaniu emocji. Są tu i młode dziewczyny które nauczą się wiele na błędach które popełnią teraz i starsze które pomogą rozwiązać wiele problemów i podjąć wiele decyzji. Doradzą w wielu sprawach. Ale każda z nas i tak postąpi tak jak uważa.
Ja się wolę tu poskarżyć, ponarzekać i wyżyć niż pisać do mojego exa.
![]() |
#4258 |
Raczkowanie
|
Ja się wolę tu poskarżyć, ponarzekać i wyżyć niż pisać do mojego exa.
Jestem na takim etapie, ze juz cokolwiek jest lepsze niz odzywanie sie do niego (bezsensowane nawiasem mowiac). Ja juz nie chce wracac. Chce zapomniec, wymazac, zrestowac wspomnienia o nim.
#4259 |
Raczkowanie
|
Chyba ja też się dołączę...
Chociaż omijałam długo ten wątek. Wszystko zaczyna się sypać, ja już nie mam siły na rozmowy. Od kilku dni mam wątpliwości, czy skończyć. Czy samej nie będzie mi łatwiej, czy dla niego tak nie będzie lepiej. Wszystko, co dzisiaj czuję to brak zainteresowania i obojętność z jego strony. Żadnego zaangażowania. Zero reakcji. Najgorsze jest to, że widzę, że już brakuje mi siły, że już nic nie mogę zrobić. To z jego strony nic nie ma, moje starania idą na marne. Nie chcę wkładać uczucia w coś, co jest na nie zupełnie obojętne. A kocham... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Każda z nas inaczej to przeżywa. Ja nadal go kocham ale nie dążę do kontaktu z nim. A gdy on napisze, to staram się być opanowana a emocje przelewam na forum! Od tego chyba jest. Żeby móc sobie ulżyć w tym cholernym stanie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.