Żony doskonałe PM2008 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-29, 14:38   #2281
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Kończę robotę na dzisiaj To znaczy do domku jeszcze nie idę, ale do 16 już się opierdzielam Nadrobiłam troszku (do tej pory nie wiem jakim cudem i teraz można sobie labę zrobić )

Monai przegięłaś z tą czcionką! Ja lupy w pracy nie mam!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 14:40   #2282
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

No to żebyś szybko sie wykurowała i wracała na basen...
Dzięks. Strasznie cierpię jak popływać nie mogę.

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Pytałam już się was wcześniej a żadna mi nie odpisała - jak myślicie, jaki kolor dodatków tzn butów, biżuterii i pazurów mogę sobie zarzucić do tej mojej kiecki weselnej ? Nie chcę kupować znów czarnych butów, myślałam o niebieskich ale takich bardziej turkusowych, jak myślicie? No i do tego w tym kolorze biżu i pazurki A może jakis inny?
Myślę, że może być, może nawet jakiś róż by pasował.

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
przeżyć - to jest to co dodaje mi siły na długo

łuuu taka to pożyje a ja wczoraj dostałam oficjalną naganę za wysyłanie maili na zewnętrzne adresy - 30 maili podobno wysłałam ech... na dywaniku u kierownika aż byłam a ja se tylko z mężem urządziłam mailowego czata ;p

Gratki z powodu roweru. Na pogodę też się wściekam. Jak tak dalej pójdzie to rowery będą nie tknięte. Już kilka weekendów z rzędu chcę jechać w plener i co...i g... nic z tego, ciągle tylko pada.

Z tymi mailami to masakra będzie cyrk jak mnie podejrzą że na wizażu siedzę. Trochę się boję.

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Sam Gosiu sam, i nigdy glosno nie mowilam ze taka chce, choc mi sie podobala.
Jeszcze raz powtórzę:podziwiam. Ze mnie to straszny niedogodzeniec. Muszę zmierzyć, spróbować, ze mną nie byłoby łatwo
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 14:51   #2283
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zdecydoała bym się na szarość, siwy, albo odcienie...nawet popiel...ale to moje skromne zdanie...no ewentualnie biel, jak lubisz...
Załącznik 2276010 Nie koniecznie taki wzór, ale chodzi mi o kolor...
Turkus jakoś nie widzi mi się z tą sukienką, no nie wiem, moze musiałabym całość widzieć....
Nie widze tego zdjęcia Waśnie chciałam jakoś ożywić ta szarość, żebym nie była cała taka szara myszka to już wogóle nie wiem co wybrać
Cytat:
łuuu taka to pożyje a ja wczoraj dostałam oficjalną naganę za wysyłanie maili na zewnętrzne adresy - 30 maili podobno wysłałam ech... na dywaniku u kierownika aż byłam a ja se tylko z mężem urządziłam mailowego czata ;p
Mam nadzieje, że mnie nie obserwują co robię a to jakiś erotyczny czat był ?
cudaku [/quote]

Cytat:
no ja nie pracuję a co do dodatków to myślę że turkusowe mogą być - ale nie za jaskrawe, taki turkus przydymiony

Mąż za godzinkę wróci z pracy więc muszę się wziąć i ogarnąć dzisiaj chce iść na koncert ale mi się nie chce... jakiś obiad muszę wymyślić przy piątku - a lodówka pełnamięsa po ostatniej wizycie rodziców moich - byli na koncercie kabaretowym i bardzo zadowoleni podobno
Aaa i widziałam przepiękną bombkę z atmosphere w sklepie z końcówkami kolekcji - ciemno niebieska, błyszcząca lekko... góra przylegająca usztywniona, a duł delikatnie rozkloszowany ale bez mojego rozmiaru była idealna.. no prawie chlip... a mój mąż wymyślił, żebym kupiła sukienkę ala japońską taką, no nie wiem, mam jedna ale taka czarna i niewygodna... się rozpisałam wiem wiem ;p ale tym razem większą czcionką ;> to iiiidę
1. I znów inna opinia coraz więcej nie wiem
2. A na jaki koncert idziecie ?
3. Nie lubię też jak się już tak napalę na jakiś ciuch i rozmiaru brak
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
z tego jak na zdjęciu widzę to sukienka ma kolor brązowy lub coś takiego? także wydaje mnie się że niebieski może nie pasować
może więc dodatki w brązie, albo czerwonym ?
moonik kiecka jest w odcieniach szarości/popielu ze srebrnym połyskiem może masz monitor popsuty ? Więc jaki kolorek proponujesz ?

I znów się rozpadało jak cholera
Super - deszczowy weekend się zapowiada A my jutro mamy piknik zakładowy z okazji "Dnia Samorządowca", własnie - miałam swoje święto 27-go maja No i przy takiej pogodzie czarno to widzę ...
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 15:08   #2284
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Ach ty to uwielbiasz pisac rownowaznikam zdan
dagecik grozisz mi?
No weszłas mi na psychikę i teraz będ
ę sie starała, z całych sił, żeby czasem nie napisać krótko, zwięźle i na temat, bo sie okaże, ze za krótko, albo co i nie bedzie wiadomo do czego...no faktycznie może to tak wygladać. Obiecuję poprawę.

monai a po co tak to wypijasz i zjadasz??
1. Bo jak chcesz coś dobre na trawienie, to polecam pokrzywę...oczyszcza organizm...
2. U mnie to jest tak, że jedni i drudzy tylko wygladają na wnusia. Mają już takie wnuki 8-13, więc tęskni sie im chyba za malusim.
3. Uuulala, to żeś naskrobała sobie...żeby do własnego męża pisać e-mail'e -SKANDAL!
4. Kochane sa spanielki....
5. A co do kolejnej wiadomości a propos bombusi, to czasem tak bywa, ze jak coś sie podoba, to rozmiaru brak....wrrrr

mooonik u mnie tez coś się rozjaśniło, ale jakoś tak nie teges...
A truskawtttty teściowa właśnie przywiozła, wie co lubię...

gosiu, ale jak tylko mowa o basenie, to śmiać mi się chce, bo pływac niet...tylko pluskam, no i ewentualnie na saunę poszłam.

Anusia moim zdaniem,to troszkę by się gryzło z turkusem...
No jeśli szarosci nie chcesz, to biel...ale nie bawiłabym się z innymi kolorami, ale moze jeszcze dziewczyny coś doradzą, bo kazdy ma inny gust...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4773_1m[1].jpg (2,7 KB, 85 załadowań)

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-05-29 o 15:17
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 15:10   #2285
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

moonik kiecka jest w odcieniach szarości/popielu ze srebrnym połyskiem może masz monitor popsuty ? Więc jaki kolorek proponujesz ?.
no ladnie kolorów nie widzę ale to przez laptoka, muszę się nakręcić ekranem żeby dobrze zdjęcie zobaczyć
w takim razie żebys nie była cała szara to ten turkus może pasować tylko musiałoby wszystko byc w bardzo zbliżonym odcieniu, żeby ładnie sie komponowało ze sobą,
na pewno nie niebieski

no albo możesz postawić na konkretny kolor i wybrać czerwony wydaje mi się że powinno pasować, będzie tak kontrastowo

no albo zrobić wszystko w jednej tonacji i dobrać srebrne/szare dodatki

heh sama nie wiem

Iza a u mnie znowu leje chyba mi zabrałaś to rozjaśnienie chwilowe

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-05-29 o 15:12
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 15:28   #2286
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
gosiu, ale jak tylko mowa o basenie, to śmiać mi się chce, bo pływac niet...tylko pluskam, no i ewentualnie na saunę poszłam.
dobre
Fajny bucior

Anusia moni dobrze gada, czerwony też będzie gicior
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 15:39   #2287
mooonik
Zakorzenienie

zmieniam zdanie, turkus nie będzie pasować
zrobiłam Ci takie zestawienie(mam nadzieje że się nie obrazisz za wykorzystanie zdjęcia )
mi najlepiej pasuje czerwony do tej sukienki, turkus zbyt mocny
albo ta trzecia tylko nie wiem jak wtedy z butkami- musiały by być albo szare albo czarne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dla Anusi.jpg (104,9 KB, 20 załadowań)

Julitka

Stary 2009-05-29, 16:25   #2288
monai
Rozeznanie

GG do monai

dobra to ja zaraz poprawię tą czcionkę żeby mi tu nie marudziły ;p
bo ja mam monitor 19'' to wyglądało ok sorki

Cytat:
Sam Gosiu sam, i nigdy glosno nie mowilam ze taka chce, choc mi sie podobala. A smietane czasami lubie zjesc, w malych ilosciach z zup nie znosze chyba ze mamine bo ona superowo gotuje
Teeee wzrok ostatnio badalam i mam dobry ale przegielas.... No to czas na spotkanie A twoj mezus tez niezly gagatek . Ja tam marze o domku.... z wielkim salonem i sloneczna kuchnia z oknem rogowym ponadto z wielka garderoba oraz pokojem na moje artystyczne tworzenia <marzyciel>
1.no to bravo dla męża tym bardziej
2.
3.a ja marzę o mieszkaiu z łazienką w której jest okno ;p ot takie zboczenie małe

Cytat:
fajnie że masz rower juz, możesz śmigać teraz
ja kupowałam po 4,5 dwa kilo wzięłam i teraz też wcinam
co do Wojny... czytałam bardzo różne opinie, jednym się podoba, inni znowu że beznadzieja, dużo było że nie polecają czytania książki przed obejrzeniem, że autorka to grafomanka i samą książkę bardzo źle się czyta. No nic może w niedzielę się wybierzemy to będę mogła ocenić. A sama lubię najpierw przeczytać książkę a dopiero film obejrzeć (a później się wściekam że wiem co dalej będzie )
a co Wy chcecie od czcionki? ja widze normalnie
no mąż walczy z kierownicą trzeba rozkręcić wyprostować i skręcić od początku ma wyciągnął narzędzia i się bawi
Co do MAsłowskiej to kiedys zajrzałam do tej książki i ciężko było mi przebrnąć... nie będę raczej czytać

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Monai przegięłaś z tą czcionką! Ja lupy w pracy nie mam!
eee to co to za praca bez lupy ;p

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
D
Gratki z powodu roweru. Na pogodę też się wściekam. Jak tak dalej pójdzie to rowery będą nie tknięte. Już kilka weekendów z rzędu chcę jechać w plener i co...i g... nic z tego, ciągle tylko pada.

Z tymi mailami to masakra będzie cyrk jak mnie podejrzą że na wizażu siedzę. Trochę się boję.
no dopiero zaczyna się sezon liczę, że będą jeszcze pogodne weekendy
no a mailami zgadzam się, że cyrk

Cytat:
Mam nadzieje, że mnie nie obserwują co robię a to jakiś erotyczny czat był ?
ahahahahah w sumienie pamiętam tych maili wszystkich...
Cytat:
monai a po co tak to wypijasz i zjadasz??
1. Bo jak chcesz coś dobre na trawienie, to polecam pokrzywę...oczyszcza organizm...
2. U mnie to jest tak, że jedni i drudzy tylko wygladają na wnusia. Mają już takie wnuki 8-13, więc tęskni sie im chyba za malusim.
3. Uuulala, to żeś naskrobała sobie...żeby do własnego męża pisać e-mail'e -SKANDAL!
4. Kochane sa spanielki....
5. A co do kolejnej wiadomości a propos bombusi, to czasem tak bywa, ze jak coś sie podoba, to rozmiaru brak....wrrrr
1.piję bo lubię... zieloną i czerwoną herbatkę, bratek popijam na cerę, a to na trawienie to ostatnio kupiłam jakąś mieszankę ziół z herbapolu pt. trawienie bo czasami mam wzdęcia to myślałam że pomorze, ale póki co nie widzę efektów, pokrzywa mówisz że fajna? i na włosy by poszła akurat... hmmm rozejrzę się
3.no dobra, do męża, siebie, koleżanki i kolegi maile pisałam
4. no urocze... na osiedlu mamy beżowego to taka śmieszna ciapła, cieplutka chce się z każdym zaprzyjaźnić

Cytat:
zrobiłam Ci takie zestawienie(mam nadzieje że się nie obrazisz za wykorzystanie zdjęcia )
albo ta trzecia tylko nie wiem jak wtedy z butkami- musiały by być albo szare albo czarne
no taki wściekły turkus to nieeee.. raczej taki morski zielonkawy, albo przydymiony, i takpomyślałam że fajnie byłoby też z grabatowymi dodatkami lub z fioletem (fiolet-srebro) - w sumie najbardziej jestem za fioletem teraz też dodam zdjęcia biżu żeby pokazać

a teraz idę wywalić mega karton i oddać 50 gr w piekarni bo mi zabrakło
mieliśmy spagetti na obiad
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 217_1.jpg (23,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 32_1.jpg (20,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5349b3b3f2d77f18d7e38a9b6be832637a21d52d.jpg (59,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bransoletka_fiolet_2_big.jpg (40,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beta-fiolet-z-granatem-k_1868.jpg (48,8 KB, 7 załadowań)
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 16:36   #2289
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
dobre
Fajny bucior
Cicho już, już!
No nawet fajny..

Cytat:
1.piję bo lubię... zieloną i czerwoną herbatkę, bratek popijam na cerę, a to na trawienie to ostatnio kupiłam jakąś mieszankę ziół z herbapolu pt. trawienie bo czasami mam wzdęcia to myślałam że pomorze, ale póki co nie widzę efektów, pokrzywa mówisz że fajna? i na włosy by poszła akurat... hmmm rozejrzę się
3.no dobra, do męża, siebie, koleżanki i kolegi maile pisałam
4. no urocze... na osiedlu mamy beżowego to taka śmieszna ciapła, cieplutka chce się z każdym zaprzyjaźnić
A ...bo lubisz! No to inna sprawa.
Ja własnie na włoski pokrzywke, ale przy okazji i na trawienie i pare innych rzeczy...
A Ty je tak wszystkie razem popijasz? ???
Stary 2009-05-29, 19:11   #2290
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Mordy moje .

Cytat:
AAAAAAAAA mam odblokowany wizaż w pracy Chyba się im coś pomieszało, ciekawe na jak długo
Lecę Was poczytać póki mogę
Ja nawet nie próbuje wchodzić, jestem w pokoju z kierowniczką . Po drugie nasi informatycy mają dostęp do stron na które wchodzimy, więc podziękuje..

Cytat:
Hej moje mile kobietki.... ja tak na chwilek 5 .
Wiecie dlaczego tak zimno i do ????? Wiecie?
Bo w Zakopanem spadlo 12 cm sniegu !!!!!
Słyszałam o tym dzisiaj w telewizji i mi szczęka opadła. Śnieg w czerwcu? Anomalia pogodowe

Cytat:

Zdjeciory dla was i jedno wczorajsze na NK wklejam
Ty to masz psiaka pluszaka. Wygląda jak niedźwiadek .

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

UWAGA UWAGA UWAGA
Dzisiaj wypada mi termin porodu, jakby kto słyszał, że rodzę
to dajcie znać!!!

Oddychaj głęboko .

Cytat:

m.a.r.t.a ale masz figurę... fiu fiu J sukienka super, niby podobna do Anusi ale jednak troszkę inny fason no i materiał – bardziej mi przypada do gustu. Ale ciągle nie mój gust. Jakąś kolorową chcę...
Gratuluje rowerka.

Co do sukienki ja się cieszę z tego co mam, bo w tych sklepach naprawdę nie ma nic ładnego. I mam wrażenie, że jak mi kiecka nie była potrzebna to widziałam na wystawach o wiele ładniejsze!
Stary 2009-05-29, 19:15   #2291
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Ale dużo pomysłów mi podsuwacie
Cytat:
Anusia moim zdaniem,to troszkę by się gryzło z turkusem...
No jeśli szarosci nie chcesz, to biel...ale nie bawiłabym się z innymi kolorami, ale moze jeszcze dziewczyny coś doradzą, bo kazdy ma inny gust...
Chyba już się przekonałam że taki typowy turkus odpada - gryzie się za bardzo, masz rację. Biel jakoś nie wiem - nigdy nie nosiłam... poza ślubem Myślę o tych szarościach, bardziej srebrze
Cytat:
Anusia moni dobrze gada, czerwony też będzie gicior
Cytat:
Czerwień na pewno będzie odważny Nie wiem czy to do mnie pasuje Ale mogłoby być ciekawie. Turkus nie
Cytat:
no taki wściekły turkus to nieeee.. raczej taki morski zielonkawy, albo przydymiony, i takpomyślałam że fajnie byłoby też z grabatowymi dodatkami lub z fioletem (fiolet-srebro) - w sumie najbardziej jestem za fioletem teraz też dodam zdjęcia biżu żeby pokazać
Fiolecik kocham tylko że jak będę miała fioletowe dodatki to małż znowu będzie mi dogadywał - nic ino fiolet fiolet i fiolet
No a taki kobaltowy ?? Jak te ostatnie kolczyki ?? Tez mnie kręci
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 19:27   #2292
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Chyba już się przekonałam że taki typowy turkus odpada - gryzie się za bardzo, masz rację. Biel jakoś nie wiem - nigdy nie nosiłam... poza ślubem Myślę o tych szarościach, bardziej srebrze
No widzisz już bliżej...
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Mordy moje .
Co do sukienki ja się cieszę z tego co mam, bo w tych sklepach naprawdę nie ma nic ładnego. I mam wrażenie, że jak mi kiecka nie była potrzebna to widziałam na wystawach o wiele ładniejsze!
Martuś a jakie dodatki założysz do swojej sukienki?, bo w stylu Anusi, może jej coś się spodoba.
Mordo nasza!

Ide się wykumpać.
Stary 2009-05-29, 19:44   #2293
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
te fioletowe sa bardzo ładne

Cytat:
Ale dużo pomysłów mi podsuwacie
Czerwień na pewno będzie odważny Nie wiem czy to do mnie pasuje Ale mogłoby być ciekawie. Turkus nie
Fiolecik kocham tylko że jak będę miała fioletowe dodatki to małż znowu będzie mi dogadywał - nic ino fiolet fiolet i fiolet
No a taki kobaltowy ?? Jak te ostatnie kolczyki ?? Tez mnie kręci
no czerwony odważny na pewno a czemu miałby nie pasować

ten kobaltowy wg mnie odpada- za ciemny trochę i może być za "ciężki" do Twojej sukienki

jak fiolet nosisz często to spróbuj innego koloru

Julitka

Stary 2009-05-29, 20:02   #2294
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Martuś a jakie dodatki założysz do swojej sukienki?, bo w stylu Anusi, może jej coś się spodoba.
Mordo nasza!
Mhm, zastanawiałam się tylko nad kolczykami, których jeszcze nie posiadam. Nie chce naszyjnika, bo z racji tego, że sukienka jest wiązana na szyi, trochę dekoltu materiał mi zasłania, jakbym dodała jeszcze naszyjnik to już w ogóle nic by mego ciała nie było widać. A ja z kolei jak mam się decydować na naszyjniki to lubię widoczne, bogate... nie przepadam za cienką niteczką z przywieszką .

Może udałoby mi się znaleźć jakiś komplet kolczyki+ bransoletka . Taka opcja też by weszła w grę.

Buty (jak nie kupię sobie innych a raczej już tak pozostanie) to mam czarne. Oglądałam pogodę i prawdopodobnie na 06.06 ma być poniżej 20 stopni i słońce z deszczem, więc myślałam też o jakieś narzutce. Moja siostra ma taką fajną dopasowaną marynareczkę perlistą w kolorze takim jak najjaśniejszy kolor na mojej sukni (wyleciało mi słowo z głowy jak go nazwać ). Tylko z tego co pamiętam, rok temu na urodzinach swojego syna nie chcący ubrudziła się tortem i miała niebieską plamę , muszę się spytać czy się porządnie doprała.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-05-29 o 21:06
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 20:57   #2295
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
1.
2. A to małpa. Jak mnie drażnią te "dzieciowe" teksty....wwwrrr...co to kogo obchodzi. Wczoraj nawet taki facet, który ze mną pracuje (nie jest to mój kolega - facet z którym jestem na dzień dobry i czasami ze dwa zdania z nim zamienie) zapytał czy bociany u mnie nie latają (to niby takie śmieszne miało być bo to taki "zgrywus"). Wymierzałabym karę chłosty za te pytania
)
ehh no wlasnie kazdy teraz nas pyta kiedy dziecko bo juz jestesmy kilka miesiecy po slubie...a moja odp na to jest ze najpierw pies fakt te pytania sa wkurzajace zwlaszcza jak sa osoby ktore np stracily pierwsze dziecko a nie chca kazdemu o tym opowiadac...to wtedy co maja sie glupio usmiechac i mowic ze jeszcze maja czas?!
to jest indywidualna kwestia kazdej pary i wszyscy powinni trzymac sie z daleka od tego!!!

Cytat:
Hej kobietki
Jak ja się cieszę, że dzisiaj już piątek, bo pogoda za oknem do a do tego @ dostałam i się masakrycznie czuje... Ehhh byle do 16

haha, ja podejrzewam, że moja mama mnie celowo odciąga od kupna psa, bo chciałaby wnuka, tylko tego na głos nie mówi Ale cały czas są teksty: "po co Wam ten pies". Jak jej powiedziałam, że między innymi po to, żeby była motywacja żeby wyjść na spacer i się poruszać, to mi walnęła tekstem "to jak będzie dziecko to też trzeba będzie na spacery chodzić". Więc ja już wiem o co jej chodzi A teściowa już od dawna mówi o wnukach, i też widziałam jak się najpierw skrzywiła, że psa bierzemy. I dowaliła tekstem: "Kupcie jakiegoś mądrego i go dobrze odchowajcie, bo jak się dziecko pojawi to nam pewnie oddacie". A ja jej na to: "O nigdy w życiu!" Hehe, nie wiem jak to odebrała, ale nie ważne, nie lubię takich tekstów i zakładania z góry, że robimy coś czego nie przemyśleliśmy, a przecież my od razu szukaliśmy psa, który będzie przy dziecku najmniej kłopotliwy. Ale teraz chyba się przekonała do psiura i pogodziła z myślą, że na wnuki musi jeszcze poczekać

A no i się pochwalę swoim mężem, bo już nam wstępnie przedpokój zaprojektował. Powiem Wam że niezłą ma wizję, ja nie wiem czy bym to tak wymyśliła (szczerze mówiąc jeśli chodzi o urządzanie pomieszczeń to ja słaba jestem w te klocki, to znaczy nie to żebym całkiem lewa była w tej kwestii, ale takiego przedpokoju bym w życiu nie wymyśliła, a poza tym nie chce mi się )

super

Dobra, trzeba by się coś za pracę chyba zabrać...
1. wspolczuje
2.moja tez ciagle pyta po co nam ten pies..a ja ciagle odpowiadam bo od czasu kiedy zaczelam mowic to chce psa i bede miala conajmniej 2 a moze i wiecej
3. gratulacje zdolnego meza nie ma to jak facet potrafi cos zrobic

Cytat:
A jutro??? Jutro przychodzi facecik od gresu podlogowego i nasza wizualizacja kuchni z kosztorysem. Mam nadzieje ze na zawal nie padne. Choc gosciu mily i wczoraj mi powiedzial ze zrobil lekki lift polek zeby nie przytloczyc nam malej kuchni i gdyby koszt nam nie odpowiadal to spokojnie mozemy szukac kogos innego. A co do zawalu to mam nadzieje ze elektrycy nam mieszkania nie zdemolowali za bardzo .
A wiecie ze po jednym razie bycia tam sasiedzi juz nas znaja. Jak szukal nas ten gosciu od mebli kuchennych i zapytal jakegos dziadka o nr 55 to ten od razu zekl : "Aaaaa to ci mlodzi z panstwo z tym smiesznym psem !!!".

Moj maz mi wczoraj humor poprawil bo oczywiscie jemu tez sie troche zebralo i jak juz mnie wysluchal wyciagna zza siebie siatke.... a tam..... Czarna Kasienkowa kurteczka . Az mnie powalilo.... Musialam przymiezyc a on sie zachwycal..... Ach lobuz z niego...

Agus spoko spoko szczeniaczek zawladnie ich sercami. . Nasza stala sie pupilkiem wszystkich hehehe. Chociaz aentka z niej nieprzecietna. I wariatka na punkcie szyszek. Ostatnio przywiozlam sobie 2 reklamowki szyszolcow do stroikow bozonarodzeniowych a ta wyniuchala mi je pod stolem i tak dlugo chodzila ze w koncu zrobila dziure i wykradla mi 3 szyszki. W dodatku uwielbia jak sie ja mizia po brzuchu, a brzucho ma goly i delikatny jak pupcia niemowlaka. Wczoraj mizialam ja dobre 20 min a ta poszla spac a jak przestalam to sie obudzila .

Dzastus dziekuje za wizyte na moim watku
1.pokazesz nam ta wizualizacje??? pliiiiiiiiiiiiiiiisssssss ssss

2. woow! gratulacje meza! mial nosa,co??

3. Ciekawego czy mojego tez pokochaja od 1szego wejrzenia.... ostatnio jak tescowa zobaczyla zdjecie doroslego psa (ogladalam na necie) to spytala: "to ten pies-morderca??"
moje psiaki ponizej

Cytat:

UWAGA UWAGA UWAGA
Dzisiaj wypada mi termin porodu, jakby kto słyszał, że rodzę
to dajcie znać!!!
a to dowciapna mamusia....
Cytat:
katey obroty na karcie na miesiąc 500zł – po prostu zakupy płacić wszelkie kartą, jak wyciąg się wygeneruje masz 20 dni żeby spłacać kartę w całości i żadnych kosztów nie ma – więc to nie rata, normalne pieniądze które w miesiącu wydajesz na życie, tylko forma płatności inna. Moim zdaniem nie taki straszny warunek mbanku, ale na pewno trochę problematyczne może być jak nie zawsze da się kartą zapłacić
Co do teścia, to na pewno przykro musiało Ci się zrobić ;/ ehh wyrwało mu się co myśli, ale ja jestem z Tobą, też jestem psiara ;p rozumiem Cię J wracam do domu i opowiadam mężowi jakie psy widziałam po drodze... taka głupia jestem no... wczoraj ślicznego czarnego spaniela na przykład
wiem wiem..ale ja to nie lubie takich kart kredytowych.. wogole zobowiazan finansowych... juz sama mysle kredytu w kwocie 250tys mnie przeraza!!! ale cos za cos..albo mamy dom i kredyt na glowie, albo mamy tesciow/rodzicow obok...
wole kredyt!!!!

ja tez jestem psiara i chyba nie ma takiego psa na swiecie za ktorym bym sie nie obejrzala i nie wolala itp ..... a malz to nie wiem jak to znosi jak ciagle gadam o psach i codziennie na necie wertuje strony i ogladam zdjecia psiorow!

Cytat:
ja to juz w pracy nawet nie wchodze....ponoc raz w roku na imprezie integracyjnej oglaszaja ranking kto na jakich stronach najwiecej siedzial! wole zeby nie wymieniali mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (39,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Cane%20Corso.jpg (76,7 KB, 7 załadowań)

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 21:35   #2296
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Mhm, zastanawiałam się tylko nad kolczykami, których jeszcze nie posiadam. Nie chce naszyjnika, bo z racji tego, że sukienka jest wiązana na szyi, trochę dekoltu materiał mi zasłania, jakbym dodała jeszcze naszyjnik to już w ogóle nic by mego ciała nie było widać. A ja z kolei jak mam się decydować na naszyjniki to lubię widoczne, bogate... nie przepadam za cienką niteczką z przywieszką .
Może udałoby mi się znaleźć jakiś komplet kolczyki+ bransoletka . Taka opcja też by weszła w grę.
Buty (jak nie kupię sobie innych a raczej już tak pozostanie) to mam czarne. Oglądałam pogodę i prawdopodobnie na 06.06 ma być poniżej 20 stopni i słońce z deszczem, więc myślałam też o jakieś narzutce. Moja siostra ma taką fajną dopasowaną marynareczkę perlistą w kolorze takim jak najjaśniejszy kolor na mojej sukni (wyleciało mi słowo z głowy jak go nazwać ). Tylko z tego co pamiętam, rok temu na urodzinach swojego syna nie chcący ubrudziła się tortem i miała niebieską plamę , muszę się spytać czy się porządnie doprała.
Jednak czarne, to uniwersalne Do wszystkiego pasują i zawsze eleganckie...

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
ehh no wlasnie kazdy teraz nas pyta kiedy dziecko bo juz jestesmy kilka miesiecy po slubie...a moja odp na to jest ze najpierw pies fakt te pytania sa wkurzajace zwlaszcza jak sa osoby ktore np stracily pierwsze dziecko a nie chca kazdemu o tym opowiadac...to wtedy co maja sie glupio usmiechac i mowic ze jeszcze maja czas?!
to jest indywidualna kwestia kazdej pary i wszyscy powinni trzymac sie z daleka od tego!!!
3. Ciekawego czy mojego tez pokochaja od 1szego wejrzenia.... ostatnio jak tescowa zobaczyla zdjecie doroslego psa (ogladalam na necie) to spytala: "to ten pies-morderca??"
moje psiaki ponizej
katey bo są ludzie i ludziska...
Śliczne szczeniaczki, ale małe jest piękne, a duży piecho jaki dostojny..
Stary 2009-05-29, 21:52   #2297
malutka_24
Wtajemniczenie

Dostałam od koleżanki zaproszenie na wieczór panieński, chętnie bym sobie poszła, ale ja nie mam w co się ubrać

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Żoneczki moje drogi poprosze o kciuki dzis bo mam znowu wizyte u gina.....
i jak tam po wizycie?

Cytat:
padłam
no co a upadek bolesny był

Cytat:
Widac ze nasza Malutka dzis w swietnycm humorze, ale jakbym cos slyszala o porodzie to dam Ci znac .... tylko jak? telefon, mail, list ????
kurcze no nie wiem trudny wybór

Cytat:
OMG mamy tu rodzącą!!!!!!!
a no mamy

Cytat:
AAAAA... to dziś ???? To już nie popracuję bo będę musiała trzymać A to na porodówce mają teraz wizaż ????
to taka extra porodówka

Cytat:
ale humorek dopisuje
no pewnie, że tak

Cytat:
Doszły mnie słuchy, że mamy na sali kobietę z terminem porodu na dziś
No więc przybiegłam szybko i patrzę, a tu nikt nie rodzi...
Poczekam jeszcze chwilę...

malutka tekst roku, zchichrałam się jak idź po kawę i wróć z osłodzoną...
czekaj powoli się rozkręcam z tym porodem, w końcu do północy mam czas

Cytat:
jakos udalo mi sie z ta fredka.........ale jest coraz gorzej......
a powiem Ci w sekrecie, że będzie jeszcze gorzej

Cytat:
malutka_24 Dawidek co zajrzę to większy J cieszę się bardzo
ale z rozmiarem czcionki to zaszalałaś na maksa

Cytat:
oplułam monitor przez Ciebie
no co

Cytat:
A my jutro mamy piknik zakładowy z okazji "Dnia Samorządowca", własnie - miałam swoje święto 27-go maja No i przy takiej pogodzie czarno to widzę ...
mimo wszystko życzę udanego pikniku

Cytat:
Oddychaj głęboko .
I mam wrażenie, że jak mi kiecka nie była potrzebna to widziałam na wystawach o wiele ładniejsze!
ad. 1 oddycham wdech wydech
ad. 2 też tak mam, że jak czegoś nie potrzebuję to jest mnóstwo fajnych ubrań, a jak potrzebuję to same jakieś szmatki

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
moje psiaki ponizej

a to dowciapna mamusia....

ja to juz w pracy nawet nie wchodze....ponoc raz w roku na imprezie integracyjnej oglaszaja ranking kto na jakich stronach najwiecej siedzial! wole zeby nie wymieniali mnie
ad. 1 te pierwsze psiaki są boskie
ad. 2 no ba
ad. 3 ale jaką reklamę byś wizażowi zrobiła
Stary 2009-05-29, 22:05   #2298
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Dostałam od koleżanki zaproszenie na wieczór panieński, chętnie bym sobie poszła, ale ja nie mam w co się ubrać
czekaj powoli się rozkręcam z tym porodem, w końcu do północy mam czas
malutka no masz dwie godziny jeszcze ja nie wiem, ale Ty się weź za siebie czy co!

nic nic nie masz? nie wierzę, na pewno coś wyszperasz...
Stary 2009-05-29, 22:46   #2299
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej... mielismy jechac do Legionowa i co??? I... ... Moj maz od 19 spi i nie ruszyl swej szanownej .... Mam go w nosie i dzis spac nie bede dziergam sobie biezniczek... A jak jutro zgodnie z propozycja nie wsiadziemy rano w auto i nie ruszymy do naszego mieszkania to zobaczy na co mnie stac....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 22:49   #2300
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Kochane żoncie dziekuje wam za kciuki

jestem padnieta-plecy mnie bola, a jeszcze musze przygotowac ciuchy na jutro.....
ale do rzeczy: gin po raz 3 potwierdzil Weroniczke- nawet tż widzial pupe i piske .....zaden siusiak nie dyndal hehe- tylko czemu ja mam inne przeczucie ze to jednak chlopak
no nic musze w koncu uwierzyc!!
mala jest zdrowa - ma dlugggieee nogi niz wskazuje tydzien ciazy....hehe modelka??
glowke ma juz bardzo nisko.....ale szyjka trzyma choc jest skrocona....

nie mam czasu was nadrobic.....teraz 2 dniowe wesele wiec pewnie odezwe sie po weekendzie chyba ze rano dam rade!!

zycze milego weekendu

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-29, 23:00   #2301
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka wieczorowo pora

Cytat:

Paula Ty to możesz pospać Mi jakoś szkoda dnia i jak tak długo śpię to jestem później na siebie zła. Wolę wstać wcześniej (co nie znaczy że o 7) a później w dzień pokimać

Buuuu a ja nie poszłam. Dostałam jakieś globuły, więc chyba lepiej, żebym się wstrzymała. Nie wiem jak wytrzymam...uwielbiam basen (chyba do znudzenia o tym gadam co)
lubie spac i ciesze sie ze moge
dzien krotki fakt ale za to do 2 w nocy siedze a ze mam najwiecej energii wieczorem to i duzo rzeczy robie

uuuu wspolczuje tez niedawno mialam te wstretne czopki dowcipne
a dlugo masz je brac??

Cytat:
niedlugo sama bedziesz kompletowac

mąż troche lepiej sie czuje, jeszcze dzis idzie na 1 zabieg masażu rehabilitacyjnego i mysle ze bedzie ok, no ale zadnych wygibasow na weselu nie bedzie

Żoneczki moje drogi poprosze o kciuki dzis bo mam znowu wizyte u gina.....
musze zaraz posprzatac, wziac prysznic i ogolic fredke tylko jak??brzuch mi przeszadza i znowu beda wygibasy przed lusterkiem!!
mam nadzieje

ale troche poplasacie - udanej zabawy

kciuki byly ale widze ze wrocilas i Weroniczka kolejna wizazanka za x lat
modelka a jak po mamusi dlugonoga
i co udalo Ci sie rowno??

Cytat:
zawsze tak jest ze jak czegos sie nie potrzebuje to jest tego pelno

a ja w domciu samiuska tak gdzies do polnocy i wizazuje sobie - odbijam sobie caly dzien
Stary 2009-05-29, 23:16   #2302
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
\
jestem padnieta-plecy mnie bola, a jeszcze musze przygotowac ciuchy na jutro.....
ale do rzeczy: gin po raz 3 potwierdzil Weroniczke- nawet tż widzial pupe i piske .....zaden siusiak nie dyndal hehe- tylko czemu ja mam inne przeczucie ze to jednak chlopak
mala jest zdrowa - ma dlugggieee nogi niz wskazuje tydzien ciazy....hehe modelka??
Wspaniała wiadomość...
Cytat:
Hej... mielismy jechac do Legionowa i co??? I... ... Moj maz od 19 spi i nie ruszyl swej szanownej .... Mam go w nosie i dzis spac nie bede dziergam sobie biezniczek... A jak jutro zgodnie z propozycja nie wsiadziemy rano w auto i nie ruszymy do naszego mieszkania to zobaczy na co mnie stac....

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
a ja w domciu samiuska tak gdzies do polnocy i wizazuje sobie - odbijam sobie caly dzien
Mojego męża też nie ma, powinien niedługo być..
Już mnie plecki bolą od tego wpatrywania się w monitor...
Stary 2009-05-29, 23:22   #2303
paulinaizabela
Zakorzenienie

mnie plecki nie bola bo sie wyleguje na kanapie
ale
Stary 2009-05-30, 08:16   #2304
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

mam nadzieje

ale troche poplasacie - udanej zabawy

kciuki byly ale widze ze wrocilas i Weroniczka kolejna wizazanka za x lat
modelka a jak po mamusi dlugonoga
i co udalo Ci sie rowno??

jak narazie to nie chce mi sie isc na wesele-zimno za oknem i pada
a te nogi malej to chyba po tatusiu bo ja naleze raczej do tych sredniego wzrostu.......ale nogi mam zgrabne-ale jestem skromna
a fredka ogolona na wyczucie bo lusterko parowalo hehe......ale tż nic nie mowil to chyba rowno bo inaczej by sie smial.....
nastepnym razem poprosze małza zeby zajal sie ta depilacja bo ja chyba nie dam rady.....

Witam sobotnio i deszczowo
na chwilke mam czas .....ale zaraz polece szykowac koszule tz i musze umyc wlosy i cos z nimi zrobic.....

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 10:06   #2305
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Informuję, że wczoraj nie urodziłam okazało się, że synek przyszedł na świat wcześniej, tylko mama zapomniała o tym fakcie
Uśmiałam się wczoraj z Waszych komentarzy na ten temat

Cytat:
malutka no masz dwie godziny jeszcze ja nie wiem, ale Ty się weź za siebie czy co!

nic nic nie masz? nie wierzę, na pewno coś wyszperasz...
ad. 1 się wzięłam, ale w tą drugą stronę
ad. 2 mam, ale się w to nie zmieszczę

Cytat:
haczką Lilki go haczką go

Cytat:
Kochane żoncie dziekuje wam za kciuki

nie mam czasu was nadrobic.....teraz 2 dniowe wesele wiec pewnie odezwe sie po weekendzie chyba ze rano dam rade!!

ad. 1 ale fajnie kolejna wizażanka nam się szykuje na świat
ad. 2 udanej zabawy
Stary 2009-05-30, 10:06   #2306
agunia82
Zakorzenienie

Hej lasencje Witam z kawusią w ten nieciekawy weekendowy poranek. Któraś chętna?

czekoladko super wieści , cieszę się, że wszystko ok i oby tak dalej!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 13:18   #2307
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
jak narazie to nie chce mi sie isc na wesele-zimno za oknem i pada
a te nogi malej to chyba po tatusiu bo ja naleze raczej do tych sredniego wzrostu.......ale nogi mam zgrabne-ale jestem skromna
a fredka ogolona na wyczucie bo lusterko parowalo hehe......ale tż nic nie mowil to chyba rowno bo inaczej by sie smial.....
nastepnym razem poprosze małza zeby zajal sie ta depilacja bo ja chyba nie dam rady.....

Witam sobotnio i deszczowo
na chwilke mam czas .....ale zaraz polece szykowac koszule tz i musze umyc wlosy i cos z nimi zrobic.....

a u mnie lato,lato wszedzie ....
teraz przedluzony weekend o poniedzialek to bedziemy grilowac i odpoczywac
zgabne nozki masz i corcia po Tobie bedzie laska
to jak maz zazalen nie skladal to znaczy ze sie udalo

baw sie dobrze

a przy sobocie widze znowu nie ma nikogo
Stary 2009-05-30, 21:24   #2308
malutka_24
Wtajemniczenie

A co tutaj taka cisza
Siedzimy z synkiem sami w domku, mąż poszedł do kolegi na wieczór kawalerski, pod prykazem, że ma wrócić na 2 nogach, a nie na 4
Z kolei ja zdecydowałam się jednak iść na ten panieński koleżanki, nawet znalazłam ciucha na tę okazję pożyczę od siostry kieckę, przymierzałam ją dzisiaj u mamy i o dziwo weszłam w nią postaram się dzisiaj albo jutro wkleić fotkę to ocenicie same
Stary 2009-05-31, 09:13   #2309
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny

nie nadrobiłam zaległości w czytaniu przez tą naukę nie mam na nic czasu wczoraj już przeżyłam 2 egzaminy (jeden zaliczony, a wyniku drugiego jeszcze nie znam ), a dziś następny i to ustny więc bardzo proszę o trzymanie kciuków za Waszą dzastinkę

mam nadzieję, że jutro juz wrócę do "świata żywych"

miłej niedzieli

ps. NO CHYBA SOBIE ŻARTUJECIE nikt nie zaglądnął od rana na wątek?? i gdzie te kciuki dla mnie?? i tak sobie poradziłam :P

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-05-31 o 16:39 Powód: bo to już popołudnie
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:59   #2310
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry
Melduję się
Teraz bede miec ostre 2 tygodnie wiec nie bede czesto zagladac. Sesja.Wybaczycie/??
Wlasnie wróciłam ze szkoły i padam na mordkę
Buziaki
A jutro pierwszy dzień praktyk Idę wyprasować fartuch (niby dostaniemy na miejscu ale ja wole swój

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości