|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Hmm
![]() ![]() ![]() Nigdy więcej czerwonego serum... Edytowane przez karrrmelek Czas edycji: 2009-05-29 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Zadomowienie
|
raz kupiłam ten zielony i już nigdy nigdy więcej. Mój TŻ myślałam ze się wścieknie jak go wsmarowywał
![]() ![]()
![]() |
#663 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim z samego rańca
![]() Ja dziś (nie wiem czemu) dostałam mega kopa energetycznego. Zanim zrobiłam śniadanie, umyłam się i ubrałam, zdążyłam wyskakać się przy kilku piosenkach i zrobić parę ćwiczeń... normalnie szok! Z regóły zwlekam się ledwo z wyrka i człapie nastawić owsiankę.... Mówie wam dziewczyny dzisiaj dla nas Impossible is nothing!!! ![]() ![]() ![]() NA dodatek wchodze potem na wagę patrze i 1 kg mniej- jest już 82kg więc coraz coraz lepiej ![]() Chyba rozniose dziś całą chałupe ![]() Miłego dnia kochane ![]() ![]() Aha co do mazideł to na razie mam z Avonu takowe co się zwie Anew Clinical Trilaser Cellulite Corrector.. jest też bardzo dobry, ładnie napina i ujędrnia ciałko, ale chyba jak się skończy niebawem zakupie Eveline bo ten jest o wiele droższy.. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"Do sukcesu nie ma żadnej windy... trzeba iść po schodach" Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-05-30 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj TŻ go nie lubi, bo też czuje chłodek a mu się to nie podoba ![]() Niezapomniana to faktycznie masz dzisiaj power'a ![]() ![]() Ja kiedys dawno dawno temu używałam tego z Avonu, ale teraz jakoś nie mam dostępu do katalogów i jednak jest to dla mnie ciutkę za drogie, nie na kieszeń biednej studentki. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
a tak jak go potraktowałam rękawića to nie było problemu ale normalny masaż z użyciem go to tragedia leży sobie chyba gdzieś jeszcze. Nie lubię go
![]()
![]() |
#666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie masz mega mieseczki tlyko dobrze wymierzoną ![]() ![]() ![]() Polecam allegro. Czasem warto obserwowa, bo można kupi cacka za grosze...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaa..... Poszukaj może na forum gazety w lobby biuściastych jakiegoś dobrego sklepu niedaleko siebie i poprzymierzaj sobie różne modele... A w końcu sama przymiarka nie zmusza do kupna, a poznasz chociaż swój dokładny rozmiar ![]()
Edytowane przez Zagadkowy Nick Czas edycji: 2009-05-30 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie wciągam arbuza na podwieczorek, a obiad mi się przesunie niestety na kolację bo będę właśnie zaraz lepić pierogi ruskie i sobie zjem troszke jak ugotuje...
"Do sukcesu nie ma żadnej windy... trzeba iść po schodach" Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-05-30 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj córkom kupiłam w Polo-Markecie pierogi z kapustą i grzybami,przesmażyłam do tego cebulkę i też im smakowały,a starsza córka dzisiaj znowu ma wesele,tym razem w Inowrocławiu śpiewa,tak więc obiad będzie miała wypasiony z deserem i przeróżne jedzonko ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- A to mój dzisiejszy jadłospis,jutro będzie gorzej,bo idę do szwagra na urodziny ![]() Na czczo godz 9.00: 1 szklanka letniej niegazowanej wody mineralnej I śniadanie godz.9.30: owsianka z 3 dużych czubatych łyżek płatków owsianych,1 dużej czubatej łyżki otręb pszennych,1 serka wiejskiego lekkiego z Piątnicy 3 % tłuszczu 150 g ,do tego wrzucone pokrojone e drobną kosteczkę 2 rzodkiewki i kawałek surowej czerwonej papryki oraz koperek i natka zielona pietruszki II śniadanie godz. 12.30: sałatka owocowa z 1 grapefruita ,1 pomarańczy i 1 jabłka zalana 180g 1 jogurtu naturalnego 2,5 % tłuszczu z Łowicza ( zjadłam połowę sałatki,a połowę zjadł mój mąż) Obiad 16.00: salaterka zupy pomidorowej ugotowanej na szyji z indyka bez skóry z makaronem świderki ze 100 % pszenicy durum ugotowanym aldente posypana natką zieloną pietruszki+połowa mięska z szyji z indyka ze skóry Podwieczorek godz. 19.00: 8 dag łososia surowego wędzonego+ młoda kapustka kiszona Kolacja 22.00: 80 g chudego twarogu 0 % tłuszczu ,ogórek kiszony-1 sztuka Napoje : pokrzywa,herbata czerwona,herbata zielona,woda mineralna niegazowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny a ja czekam za gośćmi mają być ok.18.00 jestem już wyrobiona i musiałam tu zajrzeć jestem już chyba uzależniona od was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#672 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo fajny jest wątek na wizażu o stanikach i jaki dobrać rozmiar,podaję linka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294725 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Rozeznanie
|
Wciągnęłam właśnie 7 pierożków z usmażoną cebulką pokrojoną w drobną kosteczkę i śmietanką 12%
![]() ![]() ![]() bekii w sumie te pierogi nie takie pracochłonne, ja często nie lepie, ale jak się zrobi to przynajmniej wszyscy mają co pojeść. Dziękuję za link poczytam i się dowiem wszystko ![]() magdzie wszystkiego naj z okazji imienin no i udanej imprezki ![]() ja chyba poleniuchuję wieczorkiem bo cały dzień na nóżkach i w biegu... chyba, że jak się lżej w brzuszu zrobi to troszkę poćwicze jeszcze... Coś dzisiaj spokojnie tutaj, dziewczyny zajęte chyba ![]()
![]() |
#674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A mój podwieczorek uległ zmianie,miał być łosoś i kapustka kiszona,ale była sałatka makaronowa ,bo mąż i młodsza córka ( starsza na weselu)bardzo zapragnęli jakiejś sałatki ,a ponieważ zostało dość dużo makaronu świderki ze 100 % pszenicy durum ugotowanego aldente od obiadu (gotowałam do zupki pomidorowej),to zrobiłam taką sałatkę makaronową: makaron pomidorki pokrojone w grubą kostkę ogórki konserwowe pokrojone w grubą kostkę 4 jajka ugotowane na twardo pokrojone w grubą kostkę 3 cebulki dymki szczypior gruby od dymki lekki sos czosnkowy (1 łyżka majonezu pomorskiego light+1 jogurt naturalny 120 g gęsty+1 wyciśnięty przez praskę ząbek czosnku) Wszystki składniki dokładnie zamieszać z sosem.PYCHOTKA! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() Ja dziś poleniuchowałam w łóżeczku do 10 i właśnie jem śniadanko... wszystko na spokojnie... tak sobie policzyłam i wychodzi mi 12 dzień diety, więc chyba zacznie się powoli tłuszczyk spalać ![]() Nie wiem jeszcze jakie będzie menu bo nie mam pomysłu na kolację... ale jak się wyklaruje to napisze ![]() Miłego dnia ![]()
"Do sukcesu nie ma żadnej windy... trzeba iść po schodach" Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-05-31 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Od kilku lat walcze z nadwagą. Mierze malutko bo tylko 153 a waże 72kg. Czuje się strasznie i wreszcie powiedziałam DOŚĆ rozmiarowi 42 ![]() Od dzisiejszego ranka jestem na diecie Stillmana i mam za sobą 100g paluszków krabowych (surimi) i z łyżeczkę musztardy. Właśnie mi się szykuje karkóweczka w piekarniku więc będzie uczta ![]() Tak więc przyjmiecie mnie pod wasze skrzydła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
To a też witam młodszą koleżankę
![]() I oczywiście Was dziewczyny.Nie odzywałam się , bo mąż zabrał mnie w góry na weekend.Było cudo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#679 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a jak u was z cellulitem? Cosik stosujecie poza kremami z Eveline? A na rozstępy są jakieś rady czy już do końca życia muszę na to patrzeć? Wiem wiem, że o cellulicie jest inny wątek ( o rozstępach nie widziałąm), ale tak sobie pomyślałam, że jak mamy tu już taką zgraną paczkę kobitek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj nie ćwiczę , alejutro biorę się spowrotem za skakankę.No i hula hop.Prawie mi się udaje.Wierzę że w kocu dam radę
![]() |
![]() |
#681 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio się opuściłam w dietce, ale od jutro (bo to poczatek miesiąca i jeszcze poniedzialek) postanowilam zaczac diete! Wlasnego autorstwa, niskokaloryczna! tyle ze postaram sie zapisywac co zjdalam (a u mnie z systematycznoscia kiepsko) i liczyc dni. wtedy jak bede wiedziala, ze wytrwalam bez grzeszkow np. 5 dzien to dwa razy pomysle zanim zjem cos niezdrowego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
witam poweekendowo! oj jak mnie nogo bolą! dziś przyjechali do nas z wizytą rodzice i teściowie i urządziliśmy wycieczkę po mieście - sporo sie nachodziliśmy. poszliśmy tez do restauracji, ale tam niewiele zjadłam-zupkę i sałatkę, potem kawę i na wadze...77 kg! aż nie wierzę i zważę się jeszcze raz za tydzień u mamy na elektronicznej wadze dla pewności. co do kremów to ja stosuję avonu taki srebrny Anew Clinical korektor cellulitu - średnio działa. ostatnio mam też Pharmaceris - peelig+żel na cellulit no i to jest o niebo lepsze niż avon - peeling jest bardzo gruboziarnisty, super wygładza, a żel fajnie chłodzi i faktycznie gładka skora po nim jest.tylko trzeba systematycznie stosować...
![]() |
![]() |
#683 | |||
Rozeznanie
|
Witam wieczorkowo,
Na wyspie słoneczko i spiekłam sobie kolana!!!! acha i pierwszy raz ugotowałam krupnik i co? Łyżka w garnku stoi ![]() ![]() Dziękuję za miłe przyjęcie. Cytat:
Ja tak robię, codziennie od wtorku maszeruję przez 40 min i świetnie się czuję - bolą nóżki, pupcia, pot się leje po plecach, ale mam nieziemską satysfakcję, bo pierwszy raz tak długo trzymam się postawienia. Cytat:
Cytat:
Od paru tyg używam tego słynnego balsamu Eveline Extreme 3D Spa. Niestety nie jestem systematyczna i zamiast codziennie smaruję sie średnio co dwa dni. Skóra co prawda się ładnie wygładziła i uczucie świerzości i zimna jest świetne w ciepłe wieczory, ale do cellulitu to zmianm większych nie zauważyłam. Od czwartku łykam BIO - CLA z zieloną herbatą, podobno u niektórych zredukował cellulit, zobaczymy....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki,
niestety nie dam rady was nadrobić, nastukałyście nie mało od mojej ostatniej wizyty tutaj, ale dobrze, że wątek tak cudownie żyje swoim życiem ![]() ![]() Ja dziś weszłam na wage i sie zastanawiam czy mnei stąd nie wyrzucicie ![]() ![]() ![]() Dzis ludzi troche u nas bedzie, jedne dziadki, drugie dziadki, dwie prababcie, chrzestna z narzeczonym - dzień dziecka - Łucja bedzie w niebie. Zrobilam wczoraj ciacho,ale wyszedl zakalec hahaha. A w sobote bylam pewna ze mi nie wyjdzie, bo robilam kombinowane i wyszlo pyszne... bo skosztowalam kawalek. Ciacho z melonem robilam. Dla zainteresowanych moge podac linka na blog kulinarny, choc tam to najczesciej duzokaloryczne rzeczy sa, co mąż je hehehe... A teraz odliczam do soboty, wyjazd do Wrocławia nas czeka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj na spokojnie pije sobie czerwona herbate i zastanawiam się co pokombinowac na śniadanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Przyczajenie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka
![]() ![]() ja dzisiaj zaczynam tydzień i miesiąc dobrze ![]() ubyło 1 kg ![]() bardzo mnie mobilizujecie i dziękuję wam za to ![]() nie zaczęłam na dobre ćwiczyć ani nie układam sobie jakiś szczególnych jadłospisów ale jem mniej i bardzo dobrze się z tym czuje tak lżej ![]() zakupiłam już skakankę i muszę jeszcze zakupić gdzieś hula-hop od dzisiaj zaczynam rehabilitację kręgosłupa więc czekają mnie ćwiczenia i mam nadzieje że wyrobi to we mnie nawyk regularnego ćwiczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
dekogracja gratuluje i powodzenia na dalsze tygodnie i miesiace walki... zycze by 8 z przodu zniknelo i nie powrocilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry kochane w nowym miesiącu i w dniu dziecka
![]() Wszystkim wam a zwłaszcza waszym pociechom życzę wszystkiego naj naj naj... aby ich mamy wypiękniały i uzyskały figurę o której marzą ![]() madzinka ja mam ten z Avonu i mi pomaga... smaruję się nim 4 dzień i już widzę poprawę... na udach i pupce miałam cellulit widoczny gołym okiem... teraz tych wypukłości jest mniej skóra jest bardziej napięta i gładka ![]() ![]() Ja na przekór narazie się nie waże.. a co! poczekam do soboty i wtedy sprawdzę... na razie jest 82kg i mam cichą nadzieję, że zobaczę 80 ![]() Dzień jak zwykle rozpoczęłam od owsianeczki zaraz idę zjeść bułeczkę z warzywkami... Jutro jade na całodniowe szkolenie do Wrocławia i będę miałą tylko przerwy kawowe 15 minutowe co ok 2h przez 8h więc będę poza domem dobre 12h... i znó ból jak to zrobić, żeby nie przerwać diety! miseczki i pojemniczki odpadają raczej bo nie będę przy Panach w gajerkach wyciągać z torby całego ekwipunku i zajadać ![]() PS wszystkim, którym waga spadła w dół WIELKIE GRATUUULACJE!! tak trzymać dziewczyny !!!
"Do sukcesu nie ma żadnej windy... trzeba iść po schodach" Edytowane przez niezapomniana Czas edycji: 2009-06-01 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.