Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-29, 21:25   #661
karrrmelek
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)

Hmm Jutro wybieram się do rossmana po to SPA więc może tez wezmę ten push up U mnie póki co miseczka C, ale trzeba by prewencyjnie się posmarować co by TŻ później nie narzekał

Nigdy więcej czerwonego serum...

to shop
or not to shop
what a very silly question

Edytowane przez karrrmelek
Czas edycji: 2009-05-29 o 21:28
karrrmelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 21:44   #662
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

raz kupiłam ten zielony i już nigdy nigdy więcej. Mój TŻ myślałam ze się wścieknie jak go wsmarowywał żel się klei i trzeba długo czekać az się wchłonie choć ja i tak rano budziłam sie z zielonymi nogami bo mieliśmy przescieradło frotte i wszsytko się do nóg przyklejało

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
angel109238 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 08:27   #663
niezapomniana
Rozeznanie

Dzień dobry wszystkim z samego rańca
Ja dziś (nie wiem czemu) dostałam mega kopa energetycznego. Zanim zrobiłam śniadanie, umyłam się i ubrałam, zdążyłam wyskakać się przy kilku piosenkach i zrobić parę ćwiczeń... normalnie szok! Z regóły zwlekam się ledwo z wyrka i człapie nastawić owsiankę.... Mówie wam dziewczyny dzisiaj dla nas Impossible is nothing!!!
NA dodatek wchodze potem na wagę patrze i 1 kg mniej- jest już 82kg więc coraz coraz lepiej
Chyba rozniose dziś całą chałupe energia mnie rozpiera! Jak to dobrze znów czuć się świetnie i mieć chęci do życia. Bo przez ostatnie pół roku wcale ich nie było.
Miłego dnia kochane odezwę się później

Aha co do mazideł to na razie mam z Avonu takowe co się zwie Anew Clinical Trilaser Cellulite Corrector.. jest też bardzo dobry, ładnie napina i ujędrnia ciałko, ale chyba jak się skończy niebawem zakupie Eveline bo ten jest o wiele droższy..

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez karrrmelek Pokaż wiadomość
Hmm Jutro wybieram się do rossmana po to SPA więc może tez wezmę ten push up U mnie póki co miseczka C, ale trzeba by prewencyjnie się posmarować co by TŻ później nie narzekał

Nigdy więcej czerwonego serum...
Ja nie wiem dlaczego ja mam taką mega miseczkę... po karmieniu zaczęłam nosić D a teraz i to jest na mnie za małe!! Jak sobie obliczyłam miseczkę i obwód na necie w takim programie to mi wyszło 75F ale ciężko takie w sklepie dostać znacie może jakieś sklepy lub firmy, które robią takie większe staniki i to z fiszbinami a nie takie dla emerytek?

Edytowane przez niezapomniana
Czas edycji: 2009-05-30 o 08:24
niezapomniana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 08:35   #664
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
raz kupiłam ten zielony i już nigdy nigdy więcej. Mój TŻ myślałam ze się wścieknie jak go wsmarowywał żel się klei i trzeba długo czekać az się wchłonie choć ja i tak rano budziłam sie z zielonymi nogami bo mieliśmy przescieradło frotte i wszsytko się do nóg przyklejało
A to dziwne ja nigdy nie miałam takich problemów... często smaruję się też rano przed wyjściem na uczelnie więc zakładam na to spodnie i żadne plamy ani nic się nie pojawiło. Może to dlatego, że ja wcieram żel najpierw jedną całą nogę i pośladek i później znęcam się nad nią rękawicą antycellulitową i później to damo z drugą stroną, ale nie zawsze tak robię.
Moj TŻ go nie lubi, bo też czuje chłodek a mu się to nie podoba

Niezapomniana to faktycznie masz dzisiaj power'a Ja nie mogłam się przez 1,5h zwlec z łóżka, ale przypomniało mi się, że mam egzamin w poniedziałek o 8 i dostałam kopa. Także było szybkie śniadanko a teraz zmykam na ćwiczonka
Ja kiedys dawno dawno temu używałam tego z Avonu, ale teraz jakoś nie mam dostępu do katalogów i jednak jest to dla mnie ciutkę za drogie, nie na kieszeń biednej studentki.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez niezapomniana Pokaż wiadomość
Ja nie wiem dlaczego ja mam taką mega miseczkę... po karmieniu zaczęłam nosić D a teraz i to jest na mnie za małe!! Jak sobie obliczyłam miseczkę i obwód na necie w takim programie to mi wyszło 75F ale ciężko takie w sklepie dostać znacie może jakieś sklepy lub firmy, które robią takie większe staniki i to z fiszbinami a nie takie dla emerytek?
Polecam garderoba.pl tam są rozmiary do H Moja koleżanka ma ten sam problem co Ty tylko, że ona ma 70E chyba
Stary 2009-05-30, 08:54   #665
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

a tak jak go potraktowałam rękawića to nie było problemu ale normalny masaż z użyciem go to tragedia leży sobie chyba gdzieś jeszcze. Nie lubię go

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
angel109238 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 12:09   #666
Zagadkowy Nick
Raczkowanie

Cytat:

Nie masz mega mieseczki tlyko dobrze wymierzoną Ja też zawsze kupowałam D albo E a teraz mam 80G Swój pierwszy dobrze dobrany stanik kupilam w sklepie stacjonarnym w Poznaniu. Następne kupowalam na allegro (bo już bylam pewna swojego rozmiaru). w każdym razie polecam na początku iśc do sklepu i zmierzy, żeby by pewnym tego nowego rozmiaru
Polecam allegro. Czasem warto obserwowa, bo można kupi cacka za grosze...
Stary 2009-05-30, 12:48   #667
niezapomniana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zagadkowy Nick Pokaż wiadomość
Nie masz mega mieseczki tlyko dobrze wymierzoną Ja też zawsze kupowałam D albo E a teraz mam 80G Swój pierwszy dobrze dobrany stanik kupilam w sklepie stacjonarnym w Poznaniu. Następne kupowalam na allegro (bo już bylam pewna swojego rozmiaru). w każdym razie polecam na początku iśc do sklepu i zmierzy, żeby by pewnym tego nowego rozmiaru
Polecam allegro. Czasem warto obserwowa, bo można kupi cacka za grosze...
No właśnie pierwszy wolałabym kupić w sklepie stacjonarnym jak to określiłaś bo chciałabym przymierzyć... nie jestem pewna do końca tej miseczki, poza tym różnie producenci określają rozmiary to raz a dwa, że różnie leży taki stanik... nieraz się założy i nosi jak 'drugą skórę', a nieraz coś uciska i uwiera. Raz kupiłam przez neta w sklepie bieliźnianym (pracowałam w takich godzinach, że ciężko mi było wyskoczyć do sklepu) no i byłam niezadowolona bo ani się nie prezentował tak jak na zdjęciu ani nie leżał dobrze i teraz troszkę się uprzedziłam.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-30, 15:00   #668
Zagadkowy Nick
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie pierwszy wolałabym kupić w sklepie stacjonarnym jak to określiłaś bo chciałabym przymierzyć... nie jestem pewna do końca tej miseczki, poza tym różnie producenci określają rozmiary to raz a dwa, że różnie leży taki stanik... nieraz się założy i nosi jak 'drugą skórę', a nieraz coś uciska i uwiera. Raz kupiłam przez neta w sklepie bieliźnianym (pracowałam w takich godzinach, że ciężko mi było wyskoczyć do sklepu) no i byłam niezadowolona bo ani się nie prezentował tak jak na zdjęciu ani nie leżał dobrze i teraz troszkę się uprzedziłam.
No właśnie jak sobie wymierzyłam to an początku wyszło mi chyba 85F a w sklepie jednak 80G. A i niektóre modele dziwnie leżały na ciele... boli tylko cena... ja swój kupilam jeszcze w miarę, bo za 90 zł plus bokserki koronkowe 45 zł. He... He... Nigdy sie nie spodziewałam, że powiem że za stanik 100 zł to tanio W każdym razie ogólnie ceny sie trzyamją od 100/150 zł w górę Stąd pozostaje chyba tylko net

Aaaa..... Poszukaj może na forum gazety w lobby biuściastych jakiegoś dobrego sklepu niedaleko siebie i poprzymierzaj sobie różne modele... A w końcu sama przymiarka nie zmusza do kupna, a poznasz chociaż swój dokładny rozmiar

Edytowane przez Zagadkowy Nick
Czas edycji: 2009-05-30 o 15:04
Zagadkowy Nick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 15:27   #669
niezapomniana
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie jak sobie wymierzyłam to an początku wyszło mi chyba 85F a w sklepie jednak 80G. A i niektóre modele dziwnie leżały na ciele... boli tylko cena... ja swój kupilam jeszcze w miarę, bo za 90 zł plus bokserki koronkowe 45 zł. He... He... Nigdy sie nie spodziewałam, że powiem że za stanik 100 zł to tanio W każdym razie ogólnie ceny sie trzyamją od 100/150 zł w górę Stąd pozostaje chyba tylko net

Aaaa..... Poszukaj może na forum gazety w lobby biuściastych jakiegoś dobrego sklepu niedaleko siebie i poprzymierzaj sobie różne modele... A w końcu sama przymiarka nie zmusza do kupna, a poznasz chociaż swój dokładny rozmiar
Tak zrobie dziękuję za pomoc
Ja właśnie wciągam arbuza na podwieczorek, a obiad mi się przesunie niestety na kolację bo będę właśnie zaraz lepić pierogi ruskie i sobie zjem troszke jak ugotuje...

Czas edycji: 2009-05-30 o 15:30
Stary 2009-05-30, 16:13   #670
bekii
Rozeznanie

Cytat:
Tak zrobie dziękuję za pomoc
Ja właśnie wciągam arbuza na podwieczorek, a obiad mi się przesunie niestety na kolację bo będę właśnie zaraz lepić pierogi ruskie i sobie zjem troszke jak ugotuje...
Zazdroszczę tych ruskich pierogów,uwielbiam je,ale są takie pracochłonne,że robię raz na ruski rok
Dzisiaj córkom kupiłam w Polo-Markecie pierogi z kapustą i grzybami,przesmażyłam do tego cebulkę i też im smakowały,a starsza córka dzisiaj znowu ma wesele,tym razem w Inowrocławiu śpiewa,tak więc obiad będzie miała wypasiony z deserem i przeróżne jedzonko

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

A to mój dzisiejszy jadłospis,jutro będzie gorzej,bo idę do szwagra na urodziny
Na czczo godz 9.00: 1 szklanka letniej niegazowanej wody mineralnej
I śniadanie godz.9.30: owsianka z 3 dużych czubatych łyżek płatków owsianych,1 dużej czubatej łyżki otręb pszennych,1 serka wiejskiego lekkiego z Piątnicy 3 % tłuszczu 150 g ,do tego wrzucone pokrojone e drobną kosteczkę 2 rzodkiewki i kawałek surowej czerwonej papryki oraz koperek i natka zielona
pietruszki
II śniadanie godz. 12.30: sałatka owocowa z 1 grapefruita ,1 pomarańczy i 1 jabłka zalana 180g 1 jogurtu naturalnego 2,5 % tłuszczu z Łowicza ( zjadłam połowę sałatki,a połowę zjadł mój mąż)
Obiad 16.00: salaterka zupy pomidorowej ugotowanej na szyji z indyka bez skóry z makaronem świderki ze 100 % pszenicy durum ugotowanym aldente posypana natką zieloną pietruszki+połowa mięska z szyji z indyka ze skóry
Podwieczorek godz. 19.00: 8 dag łososia surowego wędzonego+ młoda kapustka kiszona
Kolacja 22.00: 80 g chudego twarogu 0 % tłuszczu ,ogórek kiszony-1 sztuka
Napoje : pokrzywa,herbata czerwona,herbata zielona,woda mineralna niegazowana

Moje cuda na szydełku:
http://mojeciuchy.pl
(login: szydelkowakraina)

bekii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 16:22   #671
magdzie
Rozeznanie

Hej dziewczyny a ja czekam za gośćmi mają być ok.18.00 jestem już wyrobiona i musiałam tu zajrzeć jestem już chyba uzależniona od wasPa do jutra
magdzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 16:30   #672
bekii
Rozeznanie

Cytat:

A ja mam 70 G,
bardzo fajny jest wątek na wizażu o stanikach i jaki dobrać rozmiar,podaję linka:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294725

Moje cuda na szydełku:

Stary 2009-05-30, 18:16   #673
niezapomniana
Rozeznanie

Wciągnęłam właśnie 7 pierożków z usmażoną cebulką pokrojoną w drobną kosteczkę i śmietanką 12% poszalałam, ale warto było! Niebo w gębie! UUUUUwielbiam
bekii w sumie te pierogi nie takie pracochłonne, ja często nie lepie, ale jak się zrobi to przynajmniej wszyscy mają co pojeść. Dziękuję za link poczytam i się dowiem wszystko
magdzie wszystkiego naj z okazji imienin no i udanej imprezki
ja chyba poleniuchuję wieczorkiem bo cały dzień na nóżkach i w biegu... chyba, że jak się lżej w brzuszu zrobi to troszkę poćwicze jeszcze...
Coś dzisiaj spokojnie tutaj, dziewczyny zajęte chyba
Stary 2009-05-30, 19:59   #674
bekii
Rozeznanie

Cytat:
Wciągnęłam właśnie 7 pierożków z usmażoną cebulką pokrojoną w drobną kosteczkę i śmietanką 12% poszalałam, ale warto było! Niebo w gębie! UUUUUwielbiam
bekii w sumie te pierogi nie takie pracochłonne, ja często nie lepie, ale jak się zrobi to przynajmniej wszyscy mają co pojeść. Dziękuję za link poczytam i się dowiem wszystko
magdzie wszystkiego naj z okazji imienin no i udanej imprezki
ja chyba poleniuchuję wieczorkiem bo cały dzień na nóżkach i w biegu... chyba, że jak się lżej w brzuszu zrobi to troszkę poćwicze jeszcze...
Coś dzisiaj spokojnie tutaj, dziewczyny zajęte chyba
Ale pyszotka te ruskie pierogi,ale mi narobiłaś smaka,chyba będę lepić w przyszłym tygodniu
A mój podwieczorek uległ zmianie,miał być łosoś i kapustka kiszona,ale była sałatka makaronowa ,bo mąż i młodsza córka ( starsza na weselu)bardzo zapragnęli jakiejś sałatki ,a ponieważ zostało dość dużo makaronu świderki ze 100 % pszenicy durum ugotowanego aldente od obiadu (gotowałam do zupki pomidorowej),to zrobiłam taką sałatkę makaronową:
makaron
pomidorki pokrojone w grubą kostkę
ogórki konserwowe pokrojone w grubą kostkę
4 jajka ugotowane na twardo pokrojone w grubą kostkę
3 cebulki dymki
szczypior gruby od dymki
lekki sos czosnkowy (1 łyżka majonezu pomorskiego light+1 jogurt naturalny 120 g gęsty+1 wyciśnięty przez praskę ząbek czosnku)
Wszystki składniki dokładnie zamieszać z sosem.PYCHOTKA!

Moje cuda na szydełku:

Stary 2009-05-31, 09:41   #675
niezapomniana
Rozeznanie

dzień dobry
Ja dziś poleniuchowałam w łóżeczku do 10 i właśnie jem śniadanko... wszystko na spokojnie... tak sobie policzyłam i wychodzi mi 12 dzień diety, więc chyba zacznie się powoli tłuszczyk spalać
Nie wiem jeszcze jakie będzie menu bo nie mam pomysłu na kolację... ale jak się wyklaruje to napisze
Miłego dnia

Czas edycji: 2009-05-31 o 09:43
Stary 2009-05-31, 12:12   #676
blackberry8
Zakorzenienie

Witam
Od kilku lat walcze z nadwagą.
Mierze malutko bo tylko 153 a waże 72kg.
Czuje się strasznie i wreszcie powiedziałam DOŚĆ rozmiarowi 42
Od dzisiejszego ranka jestem na diecie Stillmana i mam za sobą 100g paluszków krabowych (surimi) i z łyżeczkę musztardy.
Właśnie mi się szykuje karkóweczka w piekarniku więc będzie uczta

Tak więc przyjmiecie mnie pod wasze skrzydła ?
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-31, 12:27   #677
niezapomniana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Witam
Od kilku lat walcze z nadwagą.
Mierze malutko bo tylko 153 a waże 72kg.
Czuje się strasznie i wreszcie powiedziałam DOŚĆ rozmiarowi 42
Od dzisiejszego ranka jestem na diecie Stillmana i mam za sobą 100g paluszków krabowych (surimi) i z łyżeczkę musztardy.
Właśnie mi się szykuje karkóweczka w piekarniku więc będzie uczta

Tak więc przyjmiecie mnie pod wasze skrzydła ?
Witaj blackberry jestem tu najmłodsza stażem, ale myślę, że mogę w imieniu wszystkich Cię przygarnąć bo kryteria wszelkie spełniasz. Super, że postanowiłaś 'coś' zrobić i zadbać o siebie!! Nie znam się zupełnie na Twojej diecie, ale mamnadzieje, że będziesz się dobrze czuła wśród nas i często udzielała. Razem damy rade
Stary 2009-05-31, 14:49   #678
Sailin
Raczkowanie

To a też witam młodszą koleżankę.
I oczywiście Was dziewczyny.Nie odzywałam się , bo mąż zabrał mnie w góry na weekend.Było cudo.Nawet nie jadłam jakichś ogromnych ilości.Ale szczególnie się nie głodziłam,bo chodzenie po górach wymaga siły.No a po takiej wycieczce apetycik jest niesamowity.Ale myślę że wszystkie kalorie wczoraj wytańczyłam.Za to dzisiaj nie wytrzymałam i połaszczyłam się na kider bueno.Obżertus jednak ze mnie
Stary 2009-05-31, 15:19   #679
niezapomniana
Rozeznanie

Dziewczyny a jak u was z cellulitem? Cosik stosujecie poza kremami z Eveline? A na rozstępy są jakieś rady czy już do końca życia muszę na to patrzeć? Wiem wiem, że o cellulicie jest inny wątek ( o rozstępach nie widziałąm), ale tak sobie pomyślałam, że jak mamy tu już taką zgraną paczkę kobitek to możemy pogadać o wszystkich sprawach odnośnie naszego ciała i nie tylko mam nadzieje, że guanta i karrmelek mnie nie opierniczą za mieszanie w wątku dietetycznym

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-31, 17:24   #680
Sailin
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny a jak u was z cellulitem? Cosik stosujecie poza kremami z Eveline? A na rozstępy są jakieś rady czy już do końca życia muszę na to patrzeć? Wiem wiem, że o cellulicie jest inny wątek ( o rozstępach nie widziałąm), ale tak sobie pomyślałam, że jak mamy tu już taką zgraną paczkę kobitek to możemy pogadać o wszystkich sprawach odnośnie naszego ciała i nie tylko mam nadzieje, że guanta i karrmelek mnie nie opierniczą za mieszanie w wątku dietetycznym
Ja jeszcze nie walczyłam z celulitem.A okropnie mnie denerwuje.Mam od roku serię antycelulitową z garniera , ale oczywiście jeszcze jej nie wypróbowałam .Ale dzisiaj zacznę.Napiszę co i jak.Co do rozstępów to nie da się ich pozbyć inaczej niż chirurgicznie.Tak czytałam..
Dzisiaj nie ćwiczę , alejutro biorę się spowrotem za skakankę.No i hula hop.Prawie mi się udaje.Wierzę że w kocu dam radę
Stary 2009-05-31, 20:52   #681
Zagadkowy Nick
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam cały zestaw taki żółty Garniera przeciw cellulitowi i... użyłam go raptem 3 razy przez pół roku Mam tak balsam, jakiś żel z roll-onem, potem jeszcze jeden niby złuszczający i ampulki do wsmarowywania. Ale jak mam to wszystko wklepywac, wmasowywac to zaraz spa mi się chce Na szczescie kupilam to w grudniu na wyprzedazy i dalam za wszystko tylko 25 zł wiec chociaż dużo kasy nie straciłam!

Ostatnio się opuściłam w dietce, ale od jutro (bo to poczatek miesiąca i jeszcze poniedzialek) postanowilam zaczac diete! Wlasnego autorstwa, niskokaloryczna! tyle ze postaram sie zapisywac co zjdalam (a u mnie z systematycznoscia kiepsko) i liczyc dni. wtedy jak bede wiedziala, ze wytrwalam bez grzeszkow np. 5 dzien to dwa razy pomysle zanim zjem cos niezdrowego
Stary 2009-05-31, 21:32   #682
madzinka
Raczkowanie

Cytat:
hej kluseczki!
witam poweekendowo! oj jak mnie nogo bolą! dziś przyjechali do nas z wizytą rodzice i teściowie i urządziliśmy wycieczkę po mieście - sporo sie nachodziliśmy. poszliśmy tez do restauracji, ale tam niewiele zjadłam-zupkę i sałatkę, potem kawę i na wadze...77 kg! aż nie wierzę i zważę się jeszcze raz za tydzień u mamy na elektronicznej wadze dla pewności.
co do kremów to ja stosuję avonu taki srebrny Anew Clinical korektor cellulitu - średnio działa. ostatnio mam też Pharmaceris - peelig+żel na cellulit no i to jest o niebo lepsze niż avon - peeling jest bardzo gruboziarnisty, super wygładza, a żel fajnie chłodzi i faktycznie gładka skora po nim jest.tylko trzeba systematycznie stosować...

Do you know that hue of my new blue jeans?
madzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-31, 22:23   #683
marthinisa
Rozeznanie

Witam wieczorkowo,

Na wyspie słoneczko i spiekłam sobie kolana!!!! acha i pierwszy raz ugotowałam krupnik i co? Łyżka w garnku stoi No cóż, pierwsze koty za płoty

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
Witamy w naszym gronie !!
Dziękuję za miłe przyjęcie.

Cytat:
POOOOOMMMOOOOCCCYYYY!!!!!
Chyba potrzebuję motywacji Nie mogę się zabar ani do cwiczeń, ani nawet już zaczynam olewac sobie dietę Od poniedziałku miałam mocne postanowienie poprawy i ten rozwalony stepper bardzo mnie zniechęcił
Ech... Chyba to ciągłe siedzenie w domu mi nie służy...
Nie poddawaj się!!! I koniecznie wyjdź z domku - skoro stepper szlak trafił to może będziesz maszerować na świerzym powietrzu?
Ja tak robię, codziennie od wtorku maszeruję przez 40 min i świetnie się czuję - bolą nóżki, pupcia, pot się leje po plecach, ale mam nieziemską satysfakcję, bo pierwszy raz tak długo trzymam się postawienia.

Cytat:
Napisane przez dekogracja Pokaż wiadomość
witajcie

dzisiaj w końcu dostałam wiadomość na która czekałam od trzech tygodni dostała nowa pracę i odchodzę z tej obecnej której mam ładnie mówiąc dość
mam teraz mnóstwo energii więc biorę się na poważnie za siebie
Gratuluję nowej pracy!

Cytat:
Oj ten cellulit to moja zmora od dawien dawna, nawet kiedy nosiłam mniejszy rozmiar. Tym co pomogło mi go nieco zlagodzić (nie wierzę, że można zupełnie pozbyć pomarańczowej skórki) to peelingi kawowe - zabiarłam pod prysznic fusy z kaw mojego męża i tarłam uda, brzuch i pośladki, po 2 min a potem naciarałam się oliwką dla dzieci.
Od paru tyg używam tego słynnego balsamu Eveline Extreme 3D Spa. Niestety nie jestem systematyczna i zamiast codziennie smaruję sie średnio co dwa dni. Skóra co prawda się ładnie wygładziła i uczucie świerzości i zimna jest świetne w ciepłe wieczory, ale do cellulitu to zmianm większych nie zauważyłam.
Od czwartku łykam BIO - CLA z zieloną herbatą, podobno u niektórych zredukował cellulit, zobaczymy....

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-01, 06:37   #684
bassienkaw
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki,
niestety nie dam rady was nadrobić, nastukałyście nie mało od mojej ostatniej wizyty tutaj, ale dobrze, że wątek tak cudownie żyje swoim życiem i naszym oczywiście... mam nadzieje, że będzie jeszcze długo żył

Ja dziś weszłam na wage i sie zastanawiam czy mnei stąd nie wyrzucicie nie no mam nadzieję, że nie ;p w każdym bądź razie z 73,5kg jest 69,7kg cieszę się jak głupek, oby brak 7 z przodu się utrzymał i wizja 7 z przodu oddalała ładnie,s topniowo, powoli Mordka mi sie dzis cieszy

Dzis ludzi troche u nas bedzie, jedne dziadki, drugie dziadki, dwie prababcie, chrzestna z narzeczonym - dzień dziecka - Łucja bedzie w niebie. Zrobilam wczoraj ciacho,ale wyszedl zakalec hahaha. A w sobote bylam pewna ze mi nie wyjdzie, bo robilam kombinowane i wyszlo pyszne... bo skosztowalam kawalek. Ciacho z melonem robilam. Dla zainteresowanych moge podac linka na blog kulinarny, choc tam to najczesciej duzokaloryczne rzeczy sa, co mąż je hehehe...

A teraz odliczam do soboty, wyjazd do Wrocławia nas czeka... jUpi

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-01, 07:52   #685
Zagadkowy Nick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki,
niestety nie dam rady was nadrobić, nastukałyście nie mało od mojej ostatniej wizyty tutaj, ale dobrze, że wątek tak cudownie żyje swoim życiem i naszym oczywiście... mam nadzieje, że będzie jeszcze długo żył

Ja dziś weszłam na wage i sie zastanawiam czy mnei stąd nie wyrzucicie nie no mam nadzieję, że nie ;p w każdym bądź razie z 73,5kg jest 69,7kg cieszę się jak głupek, oby brak 7 z przodu się utrzymał i wizja 7 z przodu oddalała ładnie,s topniowo, powoli Mordka mi sie dzis cieszy
Hej! A ja po poniedzialkowym ważeniu i... 79,6 kg czyli 7 z przodu Ty się cieszysz że ci znikła, a ja że się pojawiła

Dzisiaj na spokojnie pije sobie czerwona herbate i zastanawiam się co pokombinowac na śniadanie
Stary 2009-06-01, 08:13   #686
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Hej! A ja po poniedzialkowym ważeniu i... 79,6 kg czyli 7 z przodu Ty się cieszysz że ci znikła, a ja że się pojawiła

Dzisiaj na spokojnie pije sobie czerwona herbate i zastanawiam się co pokombinowac na śniadanie
No to gratuluje... wiem jak cieszą te małe kroczki... pamiętam jak ja sie 8 z przodu pozbyłam, ale radość była a teraz pozbywam się po raz któryś tam 7 z przodu.. i mam nadzieje,ze tym razem na stałe

Stary 2009-06-01, 08:17   #687
dekogracja
Przyczajenie

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka W końcu wszyscy jesteśmy dziećmi

ja dzisiaj zaczynam tydzień i miesiąc dobrze
ubyło 1 kg i jest już 83 i z niecierpliwością czekam na 7 z przodu
bardzo mnie mobilizujecie i dziękuję wam za to

nie zaczęłam na dobre ćwiczyć ani nie układam sobie jakiś szczególnych jadłospisów ale jem mniej i bardzo dobrze się z tym czuje tak lżej
zakupiłam już skakankę i muszę jeszcze zakupić gdzieś hula-hop
od dzisiaj zaczynam rehabilitację kręgosłupa więc czekają mnie ćwiczenia i mam nadzieje że wyrobi to we mnie nawyk regularnego ćwiczenia.
dekogracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-01, 08:27   #688
bassienkaw
Zakorzenienie

dekogracja gratuluje i powodzenia na dalsze tygodnie i miesiace walki... zycze by 8 z przodu zniknelo i nie powrocilo

Stary 2009-06-01, 08:42   #689
niezapomniana
Rozeznanie

Dzień dobry kochane w nowym miesiącu i w dniu dziecka
Wszystkim wam a zwłaszcza waszym pociechom życzę wszystkiego naj naj naj... aby ich mamy wypiękniały i uzyskały figurę o której marzą
madzinka ja mam ten z Avonu i mi pomaga... smaruję się nim 4 dzień i już widzę poprawę... na udach i pupce miałam cellulit widoczny gołym okiem... teraz tych wypukłości jest mniej skóra jest bardziej napięta i gładka zamówiłam też ten drugi kształtujący sylwetkę bo mój brzusio po cesarce jest zkapciały
Ja na przekór narazie się nie waże.. a co! poczekam do soboty i wtedy sprawdzę... na razie jest 82kg i mam cichą nadzieję, że zobaczę 80
Dzień jak zwykle rozpoczęłam od owsianeczki zaraz idę zjeść bułeczkę z warzywkami... Jutro jade na całodniowe szkolenie do Wrocławia i będę miałą tylko przerwy kawowe 15 minutowe co ok 2h przez 8h więc będę poza domem dobre 12h... i znó ból jak to zrobić, żeby nie przerwać diety! miseczki i pojemniczki odpadają raczej bo nie będę przy Panach w gajerkach wyciągać z torby całego ekwipunku i zajadać

PS wszystkim, którym waga spadła w dół WIELKIE GRATUUULACJE!! tak trzymać dziewczyny !!!

Czas edycji: 2009-06-01 o 08:45
Stary 2009-06-01, 08:45   #690
Zagadkowy Nick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dekogracja Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka W końcu wszyscy jesteśmy dziećmi

ja dzisiaj zaczynam tydzień i miesiąc dobrze
ubyło 1 kg i jest już 83 i z niecierpliwością czekam na 7 z przodu
bardzo mnie mobilizujecie i dziękuję wam za to

nie zaczęłam na dobre ćwiczyć ani nie układam sobie jakiś szczególnych jadłospisów ale jem mniej i bardzo dobrze się z tym czuje tak lżej
zakupiłam już skakankę i muszę jeszcze zakupić gdzieś hula-hop
od dzisiaj zaczynam rehabilitację kręgosłupa więc czekają mnie ćwiczenia i mam nadzieje że wyrobi to we mnie nawyk regularnego ćwiczenia.
No ja właśnie zaczynałam z wagi 83 i długo walczyłam, żeby zejśc poniżej 8... Ale przyznam że z moją dietką to różnie bywało! Cho jedno czego sie trzymam to uciekam daleko od chipsów A okazja na chrupanie niejedna była

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości