|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak byście zaragowały na taką wypowiedz ? :(
Wkurzyłabym się, ale pewnie TŻ by mnie w końcu ugłaskał. On często tak ma, że coś chlapnie, a później się zastanowi
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale i tak bym się nie przejmowała. Wiadomo, że zawsze znajdzie się jakaś ładniejsza/szczuplejsza/mądrzejsza ode mnie. Ale przecież nie to jest ważne w związku.
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Też tak uważam
Cytat:
Trochę dystansu Dziewczyny
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Domyślam sie, ze chodzilo mu o to, ze woli większe piersi. To było nietaktowne, ze tak Ci powiedzial....
ale jego wypowiedź jest niejednoznaczna i moim zdaniem świadczy wyłącznie o jego niedoinformaowaniu, o niczym więcej. Nie ma piersi w rozmiarze D, bo miseczka jest inna w zależności od obwodu. Zauważ, że miseczka w 60 D jest mniejsza niż w 110 D. Jedyną wspólną cechą jest ta sama różnica w cm pomiędzy obwodem pod biustem a obwodem w biuście, czyli głębokością miseczki. Jednak wiadomo, że miseczka to nie tylko głębokość, ale też szerokość, w związku z tym ta która ma 110 cm jest szersza i co za tym idzie "większa". , |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby mu tak zalezalo na tych miskach D a nie Tobie to zapewne by nie byl z tobą tych 5 lat. Wiec nie masz sie co przejmować A jeszcze zawsze mozesz mu powiedziec ze ty wolisz ogromnego "murzyńskiego" penisa Ale to tak z przymróżeniem oka
|
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem autorka przesadza. A wsrod przyjaciol rozne rzeczy sie mowi, ale to wszystko zalezy od stopnia przyjazni, prawda? ja cenie ludzi, ktorzy potrafia rozne rzeczy powiedziec, byle by to byla prawda i szczerosc.
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
na ranyści światowe
kazdy ma inna wrazliwosc i jednych taki komentarz zaboli a drugich nie...ja rowniez naleze do grona kobiet o niewielkim biuscie i zdaje sobie sprawe ze moj TŻ jest ciekaw piersi ktore sa dorodniejsze i obfitsze...no ale czy toz naczy ze mnie nie kocha i pojdzie macac inne dziewczyny ?? no oczywiscie ze nie...czasem na plazy sama mowie " kurcze chcialabym miec biust jak tamta kobieta?? podoba ci sie kochanie??? podyndalabym Ci przed nosem takim sprzetem on przyznaje ze kobieta ma faktycznie ładny biust ale i tak dodaje ze to nie ma znaczenia bo moje......(tu nazwa własciwa ) sa piekne![]() naprawde uwazam ze nie ma co sie awanturowac o tego typu sprawy
|
|
#68 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Czy skoro mojemu facetowi podobają się krótkie fryzury, mam sobie zrobić taką, choć zupełnie mi nie pasuje?Czy to jest takie bolesne, że nie mamy idealnej, przecudnej jakiejś części ciała? Nie boję się usłyszeć prawdy, że np. facetowi podobają się długie nogi (mam krótkie), przecież On i tak się zachwyca, jak tylko mu swoje odsłaniam, bo są częścią mnie... Gdyby tak mu zależało na tych długich nogach, to by ze mną nie był ![]() I jeszcze jedno - czemu porównujecie biust do penisa? To dość niefortunne. Nie lepiej do męskiej klaty?
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Może niezbyt dobrze sie wyraziłam, co do zmiany, ale chyba dużo koleżanek wizażanek sie ze mną zgodzi, że chcemy się podobać swoim tż
![]() Dlaczego porównuję do penisa?Myslalam, że to oczywiste. Z jakiej racji mam porownywac biust nad ktorym sie trzęsą kobiety z męską płaskością? Dlatego żeńską dumę porównałam z męską.I nie tylko ja. |
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Witaj!
Może jemu się podobać, ale nie powinien ci tego mówić. Ile razy ja coś takiego przechodze. Słuchaj faceci tak mają, ale nie należy im na to pozwalać, przecież teraz jesteś smutna i się żle z tym czujesz. Powiedx mu, że nie życzysz sobie aby mówił Ci o swoich upodobaniach. cHYBA, ŻE OBIEKT JEGO ZACHWALEN NALEZY DO CIEBIE!!!! |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
a u mojego faceta np. wlosy moglyby byc w bardziej geste, a miesnie na klacie tez lepsze
![]() on wie, ze mnie podobaja sie lepiej zbudowani faceci, ale przeciez nie bede przez takie glupoty szukac innego ani moj tż nie obraza sie na mnie za to kobiety za duza wage przywiazuja do takich rzeczy, podejscie nazbyt emocjonalne
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez nie rozumiem, o co takie wywody uslyszala takiego cos, innym razem uslyszy cos innego
|
|
|
#73 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Rozumiesz w ogole co oznacza bezdusznosc? Nie wiem na jakiej podstawie zaklasasz, ze on tam sam chlapnal (ja dalej czekam az sie autorka wypowie, choc na razie cisza). Cytat:
Tym bardziej ze on wyraznie zaznaczyl, ze mu sie jej piersi podobaja.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy ludziom wypadaja oczy gdy wchodza w nowy zwiazek? Nie. Niektorzy tak sie zachowuja jakby powinny. Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||||
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
No skoro NIE MA nad czym sie "trząść" ...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

A skąd wiem 
Czuje się jakby mnie poniżył.