|
|
#2911 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
limitowana -
. A ty cuda tworzysz kochana ;*.Paajkaa - Ojeej jak miło Cudowna ;*_________________________ ______________ Cienka linia,ostatnia cząstką mojego serca ,na której siedzisz i kurczowo sie trzymasz..cholera puść to boli! Ach,nawina idiotka?,Fałszywa męska dziwka! I gdy przyjdziesz,zapomnij o tym że poczęstuję Cię chociaż herbatą. Przyszedł przeprosic,gdy odchodził ona widziała jak chwytał inną rekę. -Jak to jest się zakochać ?, -Wiesz.. to jest tak jak wsadzenie głowy w tekturowe pudło,dusząc się,skazując na pośmiewisko. Nic się nie zmieniła-od dziecka była żałośnie naiwna. Przestała przejmować się tym że mijał ją bez słowa - kwestia przyzwyczajenia. On kochał ją tylko w obcisłej bluzce i krótkiej sukience. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-06-04 o 18:16 |
|
|
|
#2912 | |
|
Raczkowanie
|
hmm, chyba chodziło Ci o koleżankę powinnam, z tego co wiem to ona bierze udział w konkursie bo też oddaję na Nią głosy
![]() ale generalnie dziękuję za wyróżnienie ![]() Cytat:
![]() lubię zadawać Ci smutne trudne pytania, męczyć, przypierać do muru, zawstydzać i krępować - czy tyle wystarczy? szybko powiedz mi co robisz kiedy przed tobą buduje się w trzy sekundy siedmiometrowy mur, co robisz kiedy kończy się świat, i czujesz końcówką stóp przepaść nie do osiągnięcia dogłębnym krokiem oka, powiedz szybko, bo nie wiem co mam zrobić teraz, dopadł mnie ten strach, ten o końcu. to jest ta pieprzona równowaga, którą można odnaleźć, balansując między pragnieniami. kochanie, smutno mi trochę że nie rozumiem tego wszystkiego, że nie rozumiemy siebie nawzajem, ale tak już chyba musi być; jesteśmy w dwójkę przeciwko światu, chodźmy spać a może za kilka miesięcy znów uratujemy się. dzisiaj wszystko jest inaczej, raczej nie jest tak jak trzeba, dzisiaj wszystko się pier*oli. pewnie nie spełniam Twoich oczekiwać, pewnie czasem uważasz mnie za najgorszą idiotkę, pewnie sądzisz, że mam w głowie bałagan, pewnie nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak bardzo Cię kocham. ... i wystające z poza granic ludzkich niewyczerpalności. przestałam się kontrolować, przecież to jest niedopuszczalne.
|
|
|
#2913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paajkaa - Ty dla mnie jesteś wzorem do naśladowania i to Ty jesteś genialna ![]() ciągłe problemy. nic więcej. życie jak w kieracie. nic nowego. chcę o tym zapomnieć.. odciąć się. nie słuchac tych wstrętnych ludzi, którzy tylko marudzą nad uchem. zapominam. powoli i z trudem, ale udaje mi się. resetuję wszystko z pamięci. wyrzucam Cię. ewentualność dnia jutrzejszego jest dośc przytłaczająca w obecnym momencie mojego życia. skrajność myśli mówiących tylko jedno. na krawędzi świata stoję potykam się i spadam. jakoś kompletnie nie zależy mi żeby się ratować.. mimo chęci odpuszczam. zabiłeś moje dobre JA.. teraz odwdzięczę ci się tym samym. staram się nie stracić rachuby czasu. i choćbym chciała nie zatrzymam wskazówek zegara. za mgłą widzę Twoją twarz. jest dosyć ponura.. zabij mnie ! bo tylko śmierć nie będzie mnie już boleć.. narazie jestem tu, a jutro to się dopiero okaże. zostałeś w moim sercu. reszta jest głuchą ciszą. ryzykując Twoje szczęście ryzykuję swoje życie. bo tylko Twoje oczy pozwalają mi żyć. nieważne jak daleko mnie jesteś. to mnie nie obchodzi. wiem, że tam jesteś, a ja czekam na Ciebie tu. Tyle ile razy będę próbować nie czekać, Ty ze zdwojoną siłą znów zawitasz w moich myślach, bo z serca Cię nie wyrzucę.. to czas. to właśnie dzisiaj. już koniec dobrej zabawy. jesteś moją wodą, którą właśnie wypiłam i wyrzucam do śmieci pustą butelkę. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- ajj dziękuję a ja Cię właśnie Moja Droga okropnie okradłam
nie będzie grzechu, gdy prześpię się z tobą. Summer 2009 <3 Edytowane przez limitowana Czas edycji: 2009-06-04 o 18:44 |
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Paajkaa - dziękuję Słońce
MarcelinKaaa - dziękuję, ale za co mi się dostało buziora? ________ to, co przyniosło słońce, rozwiał chłodny deszcz na ulicy deptał strach dławiąc się swym złem godzić noce z dniem kilka chwil chcę mieć by słuchać jak pada deszcz na ulicy siąść, właśnie tak. Tylko my, więcej nic cały świat dopada z tyłu, gryzie w kark Dewastacja, znika sens - daj rękę - po co? - zobaczę czy pasuje do mojej - a jeśli pasuje, to co wtedy? - wtedy mogę Cię trzymać za rękę do końca świata
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2009-06-04 o 18:57 |
|
|
|
#2915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() _________ Wyłapuję z miękkiej ciszy srebrne pajęczyny Twoich myśli i zwijam je w kłębek, który czasami rzucasz mi do zabawy, by odebrać mi smutek. Przebrzmiewam.W mojej głowie wojny echa z ciszą. Jeszcze wszystko będzie dobrze. Rzeczywistość to tylko słowo. Prześlizgujemy się przez czas. Znów tęsknię do czasów, których nie pamiętam, znów karmię się wspomnieniami, których nie posiadam. Wciąż zaszywam cienkimi nićmi moje poszarpane niegdyś marzenia. Unosimy się w sterylnej bańce mydlanej, która od lat nie pęka i nie potrafimy dobić się do siebie. Niedostępni, przezroczyści. Zamienię bezbarwny tlen na Twój zapach, a wszystko dookoła uderzy we mnie paletą soczystych barw, które mieszkają w Twoich oczach. Bezradność wypisana na Twojej twarzy mieni się najzimniejszymi kolorami. Wejdź we mnie. Chcesz, wypij moją krew, potem rzygaj jak najdalej chcesz.
|
|
#2916 |
|
Raczkowanie
|
nydee - ah. kochanie, nie uciekaj tak!
;* brakowało mi okradania nieustannie Ciebie, teraz mam nadzieję, że to nadrobię, no już zaczynam! <333!Toogether93 - miło mi strasznie Słonko! ;* ja to samo sądzę o Twoich <3 XxValedictionxX - <3! może:
~~~~~~ Jak widać, już mnie nie ma w Twoich planach Uciekam od zaangażowania i bardzo się boję, że to wszystko popsuje naszą przyjaźń Świeże rany, gdy jesteś obok Ten ból zaczął się kilka lat wstecz… Jeśli kiedykolwiek będziesz jakoś w okolicy, oddaj moje serce A Ty? Co powiesz na te cholerny bajzel w sercu? Nigdy nie odnajdę siebie drugi raz w kimś innym Oczy wyszły mi, gdy tylko zobaczyłam Twój uśmiech W moim sercu wszystkie uczucia niefortunnie się zmieszały. Gdy powinnam okazywać miłość – jest obojętność Ciebie – Nigdy więcej, przenigdy! Zawsze trzymasz mnie za rękę, gdy blisko strach, zwątpienie Nie znaczysz nic, uświadom to sobie Godzina spędzona ze mną, może być Twoją najcudowniejszą chwilą w życiu .
|
|
#2917 |
|
Przyczajenie
|
Kto odejdzie zawsze będzie sam.
Przykazania dwa: pierwsze ja, ostatnie ja Zabawa w życie trwa Ostatni gasi świat Serce, jeśli chce, tylko mięśniem jest Miłość jest jak ślady stóp, byś wrócić mógł Chcę Cię takiego jak kiedyś! Udowodnij i na wszystko przyrzekaj, że będziesz jak wtedy I need to make mistakes just to learn who I am... ![]()
|
|
#2918 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co robić mam czekając na miłość
Słońce świeci za darmo wariatom od lat i tak zostałam grzechem głównym nr 3 Dziwne jest piękne, wziąż twierdzę tak, gorsząc dewotów Prawdziwa wartość człowieka to to, że jest inny niż wszyscy inni |
|
|
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
czekam aż świat zazieleni się na śmierć.
jeśli faceci są z marsa to niech tam kur.czę wracają. świat w doświadczenia bogaty jak disney. świat do góry nogami odwracam.
|
#2920 |
|
Rozeznanie
|
zbyt chłodne kobiety.
sprostowanie. muzyka i dobry humor. opanować histerię. śmiertelne niebezpieczeństwo. wiktoriańska architektura w sercu. mała ranka,duży problem. wygrana batalia. pod troskliwą opieką. siła wyobraźni. być kobietą. uśmiech proszę.
|
|
#2921 |
|
Raczkowanie
|
jakie to paradoksalne, przesiąknięte kiczem.
nie prowokować mnie ! dzisiaj mam być grzeczna. jestem jedną z tych melodramatycznych idiotek .Może warto poczekać te parę chwil zanim dasz mu całą siebie, właściwie tak za nic ..?
|
|
#2922 |
|
Raczkowanie
|
Children of Bodom.
Nawet cień przyjaciela wystarczy, aby uczynić człowieka szczęśliwym;-) radośc dobra rzecz ____ wiem, że to nie koncert życzeń i nawet kiedyś się udzielałam sama, żeby nie było próśb fakt skoro są ale żeby nie za często to chciałabym coś o tym że mam komers w sobotę xD i jakieś opisy na temat balu gimnazjalnego ;] bardzo bardzo bym prosiła
|
|
#2923 |
|
Raczkowanie
|
uniósł jej włosy znad szyi i całował ją. chciała aby ta chwila trwała jak najdłużej
prowokujące spotkanie ust uwielbiam moment,gdy ja zasypiam a Ty uśmiechasz się do mnie
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-06-04 o 20:03 |
|
|
|
#2924 |
|
Raczkowanie
|
Mówię innym - On jest przeszłością . Patrzę w ścianę i wiem, ze jest inaczej.
Wracam na swój dawny tryb życia, bo wszystko podniosło się na normalny poziom..
|
|
#2925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem z doswiadczenia. no chyba ze to cos bardzo wyjątkowego.opis. : . Gdy tylko cię widzę, chowam dumę do kieszeni i milknę .
|
|
|
#2926 |
|
Raczkowanie
|
zielone oczy z których bił taki blask jakby zasilały je tajemnice wszechświata
to właśnie ja jestem tym upadłym aniołem.. Cienka granica między śmiercią a życiem. Istnieje cienka granica między iluzją, a rzeczywistością... Dlaczego faceci potrafią z dnia na dzień traktowac kogos, jak obcą osobe ?? każdy na swój sposób może komuś pomóc i dołożyć swoje 5gr do zmiany świata na lepsze |
|
|
|
#2927 |
|
Przyczajenie
|
I don't need nobody
Tellin me just what I wanna What I wha-wha-what I'm gonna Do about my destiny I Say No, No Nobody's telling me just what I wanna do, do I'm so fed up with people telling me to be Someone else but me \\ Nie chcę, żeby ktoś Mówił mi, czego sama chcę Co, co ,co zamierzam Zrobić ze swoją przyszłością Mówię: nie, nie Nikt nie będzie mi mówił, co sama chcę robić Mam dosyć ludzi, którzy każą mi Być kimś innym niż jestem
|
|
#2928 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
<33 miło. ![]() Cytat:
________________________ Kiedyś, jakoś
Naprawię to, ale nie w tej chwili.. Twoje życie minie razem, z kolejną reklamą. narkotyczna fascynacja. Czekoladowy zapach myśli poranka dwudniowego, Przerzucany z godziny na godzinę. Ktoś ułożył ten plan precyzyjnie. świat maleje, do skrawków papierowego życia. istnieje dusza, co wiecznością oddycha.
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
XxValedictionxX, nie dorastam innym do pięt, ale dla Ciebie coś wymyślę.. ;*
. Kiedyś rozumieliśmy się bez słów. Dziś Twoje słowa są nieobecne... . Daj znać, kiedy wrócisz na ziemię. . Gdzie się podziało Twoje zainteresowanie moją osobą? . Gonię za Twoimi myślami, ale one uciekają jak cień... . Nawet w Twoim towarzystwie czuję się samotna... . Gdzie jesteś, dawny TY? . Kiedyś ja byłam Twoją myślą przewodnią, dzisiaj jesteś myślami nieobecny... . Zniosę wszystko, tylko znów BĄDŹ PRZY MNIE... Przepraszam, pewnie nie o to chodziło. Brak weny spowodowane obecną sytuacją... ![]() ____________________ . Ogłosiłam już światu, że mnie nie obchodzisz. Kolejny raz musiałam skłamać... . Oni wszyscy szczerzą się do mnie, jakby myśleli, że na rękę mi z tym, co czuję... . Wiesz, bolało, kiedy krzywdziłeś słowami. Ale dzisiaj wszystko bym dała, byś znów w ten sposób do mnie powiedział.. ![]() . Tęsknię za Twoim chamstwem. Za złośliwością. tęsknię. . Kiedy mówiłeś, że jestem słodsza niż lody truskawkowe... . Nigdy nie zapomnę tego, co mi zrobiłeś. Zmarnowałam tyle lat, myśląc bez przerwy o Tobie. I jeszcze, głupia, myślałam, że coś z tego będzie... .Nie chcę więcej słuchać, jak kłamiesz. tęsknię, T. ;( Najwspanialsze: Little Ballerina , JednaNaMilion, papergirl, realgirl89 , powinnam , suve , chocapic , limitowana, marzeniatko, lovers2friends, sheisunusual, nydee, XxValedictionxX, Plotkaraaa. <33 Na razie tyle Was wychwyciłam, słoneczka. ;*
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2009-06-04 o 20:45 |
|
|
|
#2930 |
|
Marudziara
|
Ramię twoje wciąż przylega do mojego cienia...
Zaplatać wianki z kwitnącej koniczyny budzić skowronki dotykiem słów... Zawieszasz spojrzenia na niebie tam gdzie skończyła się autostrada tęcz Nie zmienię kierunku wiatru co stawiał piaskowe domy palcem przeznaczenia. Dlaczego tak daleko jesteś a wciąż mnie dosięgasz płonącą trawą przy drodze Jak słowa których nie powinno się wymawiać nieświadome obecności Ogłuszam się bezskutecznie... Gdy życie spłynie kroplówką ... Coś mojego może ktoś ukradnie ![]()
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-06-04 o 20:36 |
|
|
|
#2931 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
a to powyżej idealne dla mnie ![]() Cytat:
skąd ten chłód, ta pieprzona obojętność? niby blisko, a daleko tak. inny, oschły, jakby nieobecny. nawet oczy przepełnione ma ignorancją. co się stało z tym rozmownym kolesiem? dziwne poczucie zobojętnienia. mam nadzieję, że znajdziesz coś adekwatnego do Twojej sytuacji ![]() _ mam miłosnego kaca. nie wymagam od Ciebie wrażliwości i romantyczności. wręcz wolę to Twoje stanowcze ' bierz te łapy od mojej dziewczyny ' . czasem śmieszy mnie, gdy robisz z siebie idiotę i bezowocnie czekasz na oklaski. nazbyt często przeżywam coś w rodzaju bólu istnienia. wariatka, której opętańczy śmiech roznosi się wszędzie dookoła. przyzwyczaj się, życie daje trudne role. bez umiejętności aktorskich nie uda Ci się wyjść z niego z dumą. |
|||
|
|
|
#2932 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zrozum mnie źle, kocham Cię, ale nienawidzę bardziej..
|
|
#2933 |
|
Rozeznanie
|
męska strefa.
wieczny chłopiec. lek na całe zło. szkoła szczęścia. ale jak go wybrać? randka w ciemno. wierzchołek góry lodowej. błyskawiczna interwencja. posłuchaj innych. on nie jest z marsa. ciemnośc jest tajemnicza i bezpieczna.
|
|
#2934 |
|
Raczkowanie
|
Ona jest pułapką, ona jest trucizną. Jeszcze możesz uciec, bo nie jest za późno. Uważaj, bo tańczysz już na ostrzu noża. Ona nie jest warta by życie zmarnować... Dalej. Hipnotyzuj mnie. Przeznaczenie polega na tym, by budować most do ukochanej osoby. |
|
|
|
#2935 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam
nie było mnie troszkę, ale jak wiecie.. koniec roku się zbliża.. a oceny jako takie trzeba mieć tęskniłyście? założę się,że nie a oto trochę opisów. ------------------------------------------------ Żadne wiersze nie mówią co dzięki Tobie mam. ![]() W kieszeniach mam pełno chmur.. W zaczarowaniu bardzo trudno dojść do siebie. ![]() Podobno raz na milion świetlnych lat , zdarza się to co spotkało nas.. Po prostu zapomnieliśmy o romantyźmie w dobie wibratorów.
|
#2936 |
|
Żona Idealna :)
|
1. Takie niespodzianki to ja lubię ;D
2. Czasem mam chore myśli.. 3. W zwariowaniu trwam.. 4. Objawy świńskiej grypy? -> leżysz i kwiczysz - opis kumpla, mnie powalił
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019 Edytowane przez aassiiaa1988 Czas edycji: 2009-06-04 o 21:11 |
|
|
|
#2937 |
|
Zadomowienie
|
posiadasz magię przyciągania
bo posiadasz magiczne perfumy <3 chcę czuć na sobie Twoje spojrzenie. chcę widzieć Twój uśmiech. zawsze, gdy otworzę oczy. wiem, że jesteś ze mną, dla mnie. to kolejny dowód na to, że zależy mi na Tobie i to bardzo! Obok chwil, które można przeżyć się nie przebiega.. Niefortunnie wzrok skierowany. Niepłynące słowa z mojej strony Niewidzialne widzialne zmiany Tak słodko pachnie bez, Znieczula moją głowę. On za rękę trzyma ją, Dla niej to jest wieczność Strach przed lataniem i głód doświadczeń Ciągle czekam schowana w kącie szafy twej jak nic znudzona światem, wyrzucasz do kosza wczorajsze sny.. ogromna siła wyobrażeń
|
#2938 |
|
Przyczajenie
|
`. once again tears on my cheeks. and two words - miss U. );
"Wejść na drzewo i patrzeć w niebo..tak zwyczajnie.." `Spier.dalaj, kotku ;* |
|
|
|
#2939 |
|
Raczkowanie
|
Wódka z grejpfrutem to kiepski substytut szczęścia
![]() Trzymaj życie w garści i nie czekaj aż się pofarci Nigdy nie ma się dość, czegoś co się kocha... ![]() Pomyśl ile można jeszcze się łudzić? ![]() Na pytanie czy ją znasz, odpowiadasz, że można tak powiedzieć...
Niektóre rzeczy chce się zatrzymać tylko dla siebie. Nie dlatego , że są złe , ale po prostu nie chce sie o nich mówić... Edytowane przez Mistress001 Czas edycji: 2009-06-04 o 21:50 |
|
|
|
#2940 |
|
Raczkowanie
|
Pajka - kochanie moje, brakuje jeszcze Ciebie w tej liście
![]() Dziękuję za wyróżnienie *** Będę miała z pewnością zielone oczy. Zawsze są tego koloru, kiedy jestem szczęśliwa. * Jedyne co mam to złudzenia. * All is full of love. * Miłości i przeszłości nie można wyciąć, jak wycina się nieudany kadr filmu.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

. A ty cuda tworzysz kochana ;*.
Cudowna ;*

Niezastąpione, najlepsze!
;* brakowało mi okradania nieustannie Ciebie, teraz mam nadzieję, że to nadrobię, no już zaczynam! <333!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)