|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
i jak próby idą, nie fałszują tam za bardzo? |
|
|
|
|
#2582 |
|
Rozeznanie
|
Cześć ;* a ja znowu jak po ogień ;p jutro wyjeżdżamy i się miotam - dzisiaj kupiłam.. uwaga uwaga - sukienkę na sobotnie weselę... bombeczkę!
jest śliczna.. wybaczam jej nawet że uwydatnia brak biustu na swoim profilu dodałam do albumu fotkę żebyście mi tu nie jęczały ;p mam wrażenie że wyglądam w niej trochę dziwnie... a na zdjęciu postawiłam krzywo nogi, normalnie mam w miarę proste ale nie będę poprawiać - myślę, że z wesela będzie więcej zdjęć kupiłam tez kolczyki - przeźroczyste kuleczki kryształowe, ale później pożyczyłam od koleżanki serca granatowe i super pasują do tej sukienki - oczywiście wszystko widać na wspomnianym zdjęciu plus buty ![]() no... teraz musze się ogarnąć, zapakować prezent dla Kacperka na pierwsze urodziny, pójść po jakieś smary do roweru bo przyszły z allegro, i na solarium i się spakować a wczoraj pofarbowałam sobie sama włosy nawet w miarę pokryło czyli nie najgorzej przy oazji pofarbowałam też łazienkę i koszulkę oczywiście ale chyba zejdzie ![]() no, poczytałabym Was ale już 16 czas goni buziaki i miłego długiego weekendu ;* bo nie wiem czy będę miała sposobność zajrzeć wcześniej niż po... aczkolwiek pewnie się nie oprę ![]() ps. Gosia mierzyłam tą sukienkę się zastanawiałam nad nią na wesele bardzo ładna! butki i spodenki też sama bym takie chciała... (fioletowo mmm..)Kasieńka przepiękna byłaś na weselu ![]() Czekoladko -piękne kolczyki narobiłaś też tak chcę... jak widać obejrzałam tylko obrazki dobra uciekam już
Edytowane przez monai Czas edycji: 2009-06-10 o 16:15 |
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, sukienka śliczna życzę udanej zabawy |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i buciki superanckie
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Od razu przepraszam za moją nieobecność, ale nerwy, zawalenie pracą i jakieś gorsze samopoczucie zrobiły swoje ![]() Dziękuje za wszystkie spóźnione życzonka Jesteście kochane I dostałam dzisiaj fajoską nowinę- sunia urodziła już szczeniaczki, aż 9 maleństw! Hihi, ależ się cieszę
|
#2586 |
|
Rozeznanie
|
hej zoneczki
![]() i ja zajrzalam zeby nadrobic zaleglosci...przeczytalam ale wybaczcie bo tez przed @ nie mam nastroju ogolnie... jedynie co sie krotko pochwale: zamowilismy psiaka w hodowli maja sie urodzic jakos na poczatku lipca a tak pozatym to jakos nie bardzo z reszta...w pacy kociol i masa roboty, jestem gruba a ze tez przed @ to bym jadla wszystko (zwlaszcza to co nie jest zdrowe) wiec moj nastroj tez nie za dobry, wczoraj moje japonki narobily mi pelno babli i ledwo chodze!deszcz leje...eghhhhhhhhh nie smece... buzia ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2587 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już nie mogę się doczekać twoich prac - w końcu ty taka artystyczna duszyczka jesteś ![]() To nieźle się glazurnik uwija ![]() W sumie to nawet śpiewali tylko że i tak w tym roku lipa bo śpiewają z półplaybacku przecież No wstyd jakich mało.Cytat:
Kiedy jedziesz je pooglądać ? Nie zapomnij o fotkach jakiś ![]() Cytat:
Juz pewnie nie możesz się doczekać ![]() A jak to cię mogły japonki otrzec ?? Przecież to takie wygodne buty ... monai - ty gwaizdo Jeszcze kolczyki te serducha do tego i klasa pod każdym względem. I nie dopatrzyłam się krzywizn
|
|||
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Katey no to superancko
Zdjątka maluchów będą, obiecuję, pierwsze już widziałam ![]() A wrzucę tu jakieś w innym czasie, bo teraz zmykam i nie wiem kiedy będę miała czas żeby zajrzeć EDIT: Zdjątko jednego z maluchów (no inne też tam są, ale mało widoczne
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-06-10 o 22:48 |
|
|
|
#2589 |
|
Zadomowienie
|
agunia ale piękny klusek
ehhhh przypomniało mi się kiedy mieszkałam u rodziców i prowadziłam mini schroniko - przygarniałam psiaki wyrzucone przez ludzi przy trasie, schorowane, wygłodniałe, przestraszone ...... w najlepszym okresie mieliśmy 4 psy 2 koty i królisia niestety niektóre zwierzaki były tak schorowane, że po krótkim pobycie z nami pomimo leczenia odchdziły do tego lepszego świata ...... niektóre suczki trafiały do mnie ciężarne i właśnie rodziły takie kluseczki ..... ehhhh to były czasy .....podwórko domek jednorodzinny i zgraja zwierzaków ![]() Ojć dzisiaj mam fatalny nastrój, bo od dłużego czasu zabijałam się na siłowni, ograniczyłam żarełko a waga jak stanęła tak stoi ..... nabawiłam się chyba kontuzji stawów kolanowych, bo za często łaziłam na tą siłkę i za długo tam ćwiczyłam ...... no i dzisiaj zaczęłam sobie czytać o odchudzaniu przy zespole policystycznych jajników ...... i w sumie mogłam się na tej siłowni zakatować a waga i tak by stała w miejscu. Otóż abym mogła odrobinę schudnąć a potem utrzymać tą wagę muszę raz na zawsze pożegnać się z węglowodanami (nawet tymi w jogurtach owocowych) zero ryżu, kasz, makaronów, ziemniaków, pieczywa (nawet chrupkiego) marchewki, buraków, kukurydzy ....... o słodyczach to już nawet nie wspomnę ...... pozostaje mi jogurt naturalny niskowęglowodanowy, sałata, ogórki, pomidory, serek wiejski i mięcho drobiowe w niewielkich ilościach i max jeden owoc dziennie o niskim indeksie glikemicznym Wyć mi się chce ....... i tak do końca życia ....... Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-06-10 o 23:11 |
|
|
|
#2590 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam z wieczorka
Sie normalnie wq... ale z mężem nie jesteśmy z zadowoleni z babki, która robiła to badanie, bo niby to jakiś nowy sprzęt i nawet nie umiała kompa włączyć kontrola za 2 miesiące, ale pójdziemy zrobić jeszcze raz to badanie, ale już prywatnie.A i dzisiaj robiliśmy mężowi urodziny dla rodziny. Przyszła nawet ta bratowa i ten brat męża, ale o dziwo było kulturalnie i nawet sympatycznie normalnie jestem miło zaskoczona jej zachowaniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 ad. 3 no i to jeszcze jaki Cytat:
ad. 2 a nie dawno przecież odbieraliśmy go ze szpitala ![]() Cytat:
ad. 2 Cytat:
Cytat:
ad. 2 się uśmiał, bo naprawdę fajnie to wyglądało ![]() jakbym Ci powiedziała co możesz mi kupić to zbankrutujesz ad. 1 ad. 2 udanego weekendu Czeko79 boski ten komplecik Anusia szkolenie szkoleniem, ale przynajmniej ciut odpoczęłaś Monai czekam na fotki weselne Aguniu gratuluję mamusiu i jakie śliczne psiaczki Katey gratki psiaka Zmykam spać, bo jutro jedziemy z małym do jego chrzestnego na grilla. Życzę wszystkim udanego długiego weekendu
|
|
#2591 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorowo...
widzę, że troszku naskrobałyście... Cytat:
Ja też pożeram wszystko...tj chipsy,batony, czekoladę cukierki, ciastka... w czasie @ I tylko patrzę, co by tu jeszcze...Cytat:
aguniu cudowna wiadomość...takie małe pieski to piękny wiok... Cytat:
Dobrze, że to tylo wrażenie masz, bo wyglądasz ...patrz wyżej... czekoladko 79 czytałam o tym kiedyś w gazecie, a teraz przeczytałam w interku i musze powiedzieć, że bardzo groźnie to brzmi, tym bardziej, że straszą bezpłodnością... Przepraszam, że pytam jak nie chcesz to nie musisz...jak to CI rozpoznano i w ogóle od czego się zaczęło...na priv oczywiście.. malutka skoro babka się motała, to pójdziecie prywatnie i może nic takiego nie będzie...trzymam kciuki Może sie rozchorowali ...ten brat męża i bratowa, że tak sie zachowywali..nie no żartuje, ale może im tak zostanie już... ![]() Jestem jakas taka smutna, wkurzona czy coś....idę cheba spać. A mąż wróci późno....ehh ...nie ma sie do kogo przytulić.
|
|||
|
|
|
#2592 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Zaraz cosik wkleje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Cytat:
Psiaczki naprawdę cudowne, dzisiaj widziałam filmik z nimi Cudo, jestem zakochana we wszystkich jakDaguś dobrego męża masz, jak nawet ciasta piecze kiedy żona nie może
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
A Czikulek rozrabia jak zawsze.... kielki juz jej odrastaja. Niestety gryzie wszystko co popadnie a najbardziej nasze kapcie
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, no tak, kapcie to najlepsza rzecz pod słońcem
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Agus tylko w tym problem ze ona gryzie kapcie jak my je mamy na nogach po prostu sie na nich zawiesza, a najlepsze sa wtedy gdy na przyklad jeden Ci spadnie to juz go porywa albo jak w trakcie przebierania na chwile sciagniesz go z nogi. Nie zdazysz zareagowac a ona ze swa zdobycza jest w drugim pokoju
|
|
|
|
#2597 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Mięsko na grilla już przyprawione, torba małego spakowana, trza męża budzić i w drogę ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 ta, a ta choroba to ciąża ad. 3 Cytat:
Zmykam i do zobaczyska dzisiaj wieczorkiem albo jutro. Miłego dzionka wszystkim Żonciom życzę
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dawajcie jej więcej gryzaków, najlepiej takich z jakimś smakołykiem w środku, kapcie powinny się stać mniej interesujące wtedy ![]() Malutka miłego grillowania
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak cichoooo?????
![]() pewnie wszystkie grilluja
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
ej żoncie wstawac!!!
czyzby dzien leniuszka dzisiaj??
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa dzień leniuszka, ja tam dzisiaj pracuje...
W sumie to na własne życzenie, bo mąż też w pracy, a mi się nie chciało potem tego dnia odrabiać
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
jaki słodziutki
Cytat:
a ja dziś w pracy ![]() jakoś trzeba przebimbać te godziny ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
a no słodziutki, ale mam jeszcze słodszą fotę
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
ja nad tą fotą też się rozpłynełam. Mogę godzinami na nią patrzeć (tyle tylko, że mi praca w tym przeszkadza
) W ogóle jak która chce zobaczyć więcej to piszcie na priwa
|
#2606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, no to ja inaczej zrozumiałam
Dzisiaj mogę od czasu do czasu tu zaglądać, bo mam odrobinkę bardziej lajtowy dzień My wieczorkiem jedziemy do moich rodziców, musimy troszkę naszych rzeczy tam zawieźć (w lipcu już przeprowadzka do teściów, a tam się ze wszystkim nie pomieścimy)... Ehh byle do września. A w sumie to do połowy sierpnia. Odbieramy psinkę, biorę urlop i jadę do rodziców, a tam domek z ogródkiem. Na pierwsze chwilkę psinki z nami warunki ekstra (no i od teściów się odpocznie, hihi)
|
#2608 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() ja wczoraj odwiedzilam babcie a dzis juz lenistwo w domku mialam pojechac z wizyta do kumpelki zapoznac sie z jej malym kawalerem, ale przelozylysmy to na jutro...malutka nie martw sie na zapas! napewno tamta babka zle zrobila to badanie i Dawidek ma uszka ok! powtorzcie badanie i nie zamartwiajcie sie! buzia bedzie dobrze!agunia- a imie juz macie wymyslone??cy z hodowli zostanie? chociaz jak to Wasza kumpela to moze w papiery wpisac tak jak chcecie... ja na necie ogladam gadzety dla malucha (chociaz obrozke odblaskowa i pileczke kupilam juz daawno temu w UK) gupia jestem,co?? ale tak mi sie micha cieszy na sama mysl o psince! aaaaa i nie napisalam ze SLOOOOODKIE psinki
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imię już wybrane. W sumie to jest zabawna sytuacja, bo tak się z kumpelą zgrywamy, chyba telepatycznie, że nawet nie musimy nic konsultować Wybraliśmy imię, a potem się jej pytam, na jaką literkę miot planuje. No i co się okazało? Że całkiem przypadkiem wybraliśmy imię na wstępnie planowaną literkę miotu Więc ta kwestia jest już dogadana Piesek się będzie nazywał Shiro (to ponoć po japońsku biały, a przynajmniej tak mój małż twierdzi ).
|
|
#2610 |
|
Rozeznanie
|
eee super
SHIRO fajne...podoba mi sie!a my wymyslilismy wstepnie Arson wiesz co znaczy,a bedzie od zawodu malza ale mam sto innych pomyslow na minute, kiedys chcialam Hator,pozniej Bazyl wyprawka juz zakupiona?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

Nie wiem czy Wam mówiłam ale prauję koło amfiteatru i już zaczeły się próby przed festiwalem. Otworzyłam sobie okno i lukam co tam 

jest śliczna.. wybaczam jej nawet że uwydatnia brak biustu
na swoim profilu dodałam do albumu fotkę żebyście mi tu nie jęczały ;p mam wrażenie że wyglądam w niej trochę dziwnie... a na zdjęciu postawiłam krzywo nogi, normalnie mam w miarę proste ale nie będę poprawiać - myślę, że z wesela będzie więcej zdjęć
nawet w miarę pokryło czyli nie najgorzej 
czas goni buziaki i miłego długiego weekendu ;* bo nie wiem czy będę miała sposobność zajrzeć wcześniej niż po... aczkolwiek pewnie się nie oprę 

kontrola za 2 miesiące, ale pójdziemy zrobić jeszcze raz to badanie, ale już prywatnie.

hand-made: urodzinowo na 40tkę
Może dawajcie jej więcej gryzaków, najlepiej takich z jakimś smakołykiem w środku, kapcie powinny się stać mniej interesujące wtedy