Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-24, 17:38   #3301
liliputek
Raczkowanie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Mnie tez ta pogoda juz dobija, zaczynam łapac depresje wciaz leje i leje...

Dziewczyny rozmawiacie o perfumach jak widze, temat dla mnie bardzo aktualny, bo wlasnie jestem na etapie wybierania sobie kolejnych peefum jako ze moj Ultraviole sie juz konczy. Zrobila tes i jednak lubie owocowe ewentualnie owocowo-kwaiatowe zapachy...
Zastanawiam sie nad Cat Deluxe Naomi Campbell lub Ultrared PAco Rabanne...Tylkoze Cat deluxe woda peefumowana jest tylko 30 a wolalabym nie kupowac wody toaletowej bo po 3 godz nie bedzie jej czuc. Za to Paco Rabanne za 180 zl moge miec 80 ml wody perfumowanej nie wiem tylko czy nie beda za slodkie ma która porownanie? Ale zrobilam OFF Top ja pierdziule........

Zastanawiam sie nad rodzajem podziekowan dla gosci. Waham sie miedzy gipsowymi aniolkamiw szyfonowych woreczkach a sukierkami w pudeleczkach....Nie wiem co byloby lepsze
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 18:10   #3302
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny.....ale mam dzisiaj dzień....same super rzeczy mnie spotykają hehe...najpierw pochwalę się ze juz po obronie!! i nawet 5 dostałam ale to nie wszystko....właśnie dzwoniła kobietka z salonu bo JEST JUŻ MOJA AURELIE umówiłam się z nią na piątek!! juz nie mogę się doczekac!!! będę robic fotki, tak więc na pewno zdam relacje aha...i wczoraj przyszła tez bizuteria, którą zamawiałam ze strony dodomi....śliczna... ale jesatem happy...

...
GRATULACJE! no i czekamy na relację!

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Hej! ja za 72 godziny juz bęe zonką ! Chyba mi juz lekko odbija skoro przeliczam to na godziny? Stresik juz jest! wczoraj wiązaliśmy kokardki na wódkę. Dzis byłam na depilacji. Mamy jeszcze spotkać sie dzis ze świadkami. Mama mnie goni bym jeszcze łazienkę posprzątała - bo u mnie w domku tez torche gości będzie! A jutro odbieram suknie i ide na paznokcie! -ciekawe czy dam rade pisac na klawiaturze

Dużo piszecie o trudnych relacjach z rodzicami po rozwodzie. Pewnie teraz sie zdziwicie ale za kilka lat to ja będe na tym lub innym forum obgadywana jako ta zła. Moj Tż jest po rozwodzie. Ma 13 letniego syna. O ile z nastolatkiem mozna być w dobrych relacjach to wydaje mi sie, że nasze nie sa złe. Także ja za 3 dni będę tez "złą macochą". Uważam, że rodzice po rozwodzie mają prawo ułożyc sobie życie i być szczęśliwe. A cóż jeśli druga strona nie jest w stanie życ w związku to nie powinna stawiac jakiś chorych warunków. Wiadomo ze ślub dziecka to taki dzień w którym obydwoje rodzice powinni zrobić wszystko by to był najszcześliwszy dzień dla ich dziecka. Nie wiem jeszcze jak my ten problem rozwiążemy za kilka lat. Ja myśle ze na ślubie syna Tż spokojnie mogłabym nie być - choć bardzo go lubie, albo przyjde tylko na ceremonię, a na wesele pewnie nie. Ale cóż Tż z dobytkiem inwentarza

Edit

mka! Gratulacjje!
Już trzymam kciuki i życzę wszystkiego najlepszego!

Co do perfum, to polecam Armani Code białe, są po prostu przepiękne! Gruszka z piżmem... rewelacja!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 18:31   #3303
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczyny załamka normalnie
zadzwonilam do babek z salonu sukien bo mowiły ze ok 3 miesiące bede czekac na suknie a teraz mi powiedziały ze tyle zamówień maja ze dopiero na sierpien przyjedzie do salonuy

i jak sobei tak na nią popatrzałam to juz mi sie nie podobaaaaaaaaaaaa
Nie przejmuj sie bardzo
Ja także przeciez 19.09.09 a moja suknia mimo, ze zamawiana w połowie marca będzie ok 20 sierpnia.
Uszy do góry, damy radę Cierpliwość to cnota

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Ja tez dlugo myslalam nad perfumami i doszlam do wniosku ze kupie takie jakich juz wczesniej uzywalam,bo czasem dziwnie reaguje na nowe zapachy np mdli mnieNa co dzien uzywam bureberry a na slub bede miala dolce and gabbana the one
Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Ja szukam własnie jakis perfum na ten dzien ale narazie nie mam nic na oku chciałabym jakise inne niz zwykle uzywam.
no własnie tez motam sie z perfumami, nie wiem co wybrac !!
Na pewno ciało wypsikam mgiełka Victorii Secret - jest niesamowicie trwała, coś wspaniałego A perfumy... hmm chciałabym trwaaaaaaałe, niezbyt ciezkie.. i nie wiem co
na co dzien uzywam m.in Bossa Intense i on naprawde mocno sie trzyma, ale sama nie wiem.
Jakie macie pomysły na zapach dla siebie?

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 18:42   #3304
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze niemialam przmiarki w tedy jak ja zamówiłam to mie miałam aparatu potem jak chciałam zrobic to juz babki ja sprzedały i mam tylko na modelce
doła mam bo ona taka skromna własciwie nic nie ma..... poz tym tyłem i kryształkami nad biustem
Twoja suknie jest piękna, ponadczasowa i na pewno za 20 lat nie będziesz się wstydzić oglądając swoje ślubne zdjęcia.

Cytat:
Dziewczyny.....ale mam dzisiaj dzień....same super rzeczy mnie spotykają hehe...najpierw pochwalę się ze juz po obronie!! i nawet 5 dostałam ale to nie wszystko....właśnie dzwoniła kobietka z salonu bo JEST JUŻ MOJA AURELIE umówiłam się z nią na piątek!! juz nie mogę się doczekac!!! będę robic fotki, tak więc na pewno zdam relacje aha...i wczoraj przyszła tez bizuteria, którą zamawiałam ze strony dodomi....śliczna... ale jesatem happy...

...
gratuluje obrony fajny masz dziś dzień rzeczywiście
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 18:46   #3305
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo! włąśnie siedze na serewisach pogodowych! - co jeden to inaczej pokazuje!
To zrob srednia A jaka ma byc pogoda w sobote?

A ja wrocilam wlasnie od kosmetyczki,zrobilam pedicure pierwszy raz w zyciu i czuje sie boskoMoge tak codziennie

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-06-24 o 18:56 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 19:47   #3306
groszek80
Raczkowanie

Cześć kobietki. Właśnie wróciłam do domu. Musiałam się odstresować na zakupach po dzisiejszym koszmarnym dniu w pracy, ogólnie ledwo żyję, ale coś zjadłam, wyprysznicowałam się i oczywiście już okupuję wizaż. Zabieram się powoli za czytanie!!!

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam

sprytne
napewno kogos wezme, ale jeszcze nie wiem kogo. ostatnio tez chodzi za mna aby wziąć goscia z saksofonem

ooo i jak gatunkowo??

Baja gratuluje ech, ja czasami tez juz bym chciała pracowac w przedszkolu lub szkole, ale trudno. z TZ ustalilismy, ze wracamy jeszcze na jakis czas do Holandii, wiec nie powinnam teraz o tym myslec.

dziewczyny a u nas powstał duzy problem. w skórcie opowiem o co chodzi. pamietacie, ze TZ rodzice od marca sa po rozwodzie. wczesniej ze 2 lata ze soba nie mieszkali a od conajmniej 5 lat nawet czesc sobie nie mówia. TZ ojciec ma teraz inną kobietę. nie mieszkają razem, ale sie spotykają.
Niestety TZ matka, TZ jak i jego 2 siostry nie chca by ta kobieta byla na slubie naszym, bo : TZ mama ich o to bardzo prosiła, oni wiedza, ze ona nikogo nie bedzie miała i bedzie sie tylko męczyla itp. Wczoraj TZ powiedzial to w koncu ojcu, a ten sie wkurzyl, ze on i tak ją wexmie siedzimy wczoraj z TZ w ogródku a tu telefon od jego siostry. dzwonila wczoraj do ojca na dzien ojca, a ten jej powiedział,ze TZ nie chce jego laski na slubie i ze jak jej nie bedzie to on przyjdzie tylko do koscioła . TZ jest między młotem a kowadłem. TZ siostra dzis wraca specjalnie wczesniej z warszawy, maja z nim gadac aby na ten jeden dzien nie brał jej ze sobą. juz sama nie wiem co robic. szkoda mi TZ. Tz siostra to nawet chce wyslac TZ do tamtej aby jej powiedzial aby nie przychodziła, ale ja mowie, ze to głupie, bo jak sie tamta poskarzy ojcu to dopiero bedzie afera.. ech... co robic w takiej sytuacjii??
Madzialenka na pewno sytuacja nie jest za ciekawa, ale moim zdaniem ojciec TŻ ma prawo iść z kim chce. Rodzice TŻ są po rozwodzie i każdy ma prawo układać sobie życie po swojemu. Rozumiem, że dla matki TŻ jest to bardzo bolesne, że może to tak szybko się dzieje (ta kobieta w życiu byłego męża), ale są dorośli, są wolni... Mimo wszystko nie dziwię się ojcu TŻ że się lekko wkurzył. W sumie ślub syna i w zasadzie nie ma powodu, aby przychodzić sam, skoro kogoś ma. A jak sytuacja byłaby odwrotna?? Jeżeli to matka TŻ miała kogoś, a jej ex mąż nie?? Czy zgodziłaby się przyjść sama?? Nie wiem nie potrafię doradzić, staram się tylko brać pod uwagę różne punkty widzenia. Mam nadzieję, że uda Wam się to jakoś rozwiązać, ale pamiętajcie że każde rozwiązanie będzie zawsze niekorzystne dla którejś ze stron ...

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
super wygladasz z tym welonem! ja bym taki zostawila - jest delikatny i pasuje
nie dawaj bardziej zdobionego bo przedobrzysz moim zdaniem
dziękuję , co do welonu to się zastanawiam czy w ogóle go brać welon jest w cenie sukienki, więc mam go "gratis"

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
martucha84 dobrze , ze już to masz za sobą ja ma ciarki jak sobie to przypomnę.

masz ślicznie podkreślone piersi welon? oczywiscie

Czemu w takim razie nie zetniejsz troche włosów na sianowate włosy są odżywki. Zauważ że modelki też mają bardzo zniszczone włosy, bo ciagle farbują, tapirują, nakręcają- a jednak tego nie widać. Moim zdaniem ta fryzjerka powinna się doszkolić, a Ty szukaj innej. Pokażę Ci jak mi zrobiła fryzjerka. Najpierw odżwyka, później każde pasmo prostownicą i dopiero upinała. Na końcu znowu spryskiwała lakierem. Moze to jest jakieś rozwiazanie- dodam, że fryzura powinna być staranniej wykonana i dlatego zmieniłam fryzjerkę.

świetna wiadomosć, gratuluję

pierwsze słyszę. Kiedyś było modnie mieć 1-2 cm odrosty. Mi sie to nigdy nie podobało

ekstra kolorek

Wczoraj jedna z najblizszych koleżanek mi zakomunikowała ze jednak na slubie jej nie będzie bo została poproszona o bycie chrzestną, akurat w sobotę to jej mówię, ze przykro mi, ale pogadamy na panieńskim- a ona: ,,taa yyy, na panieńskim...bo ja nie lubię takich imprez... " normalnie jestem w szoku, że ona nie chciała przyjść- a spotykamy się dosć cześto

znajomi TZ też odmówili bo twierdza ze mają wesele tydzień po nas i nie zdążyliby się zregenerować
dziękuję , co do tej koleżanki - dziwna jakaś, ale skoro ma takie podejście i nie potrafi powiedzieć że nie może przyjść, tylko wymyśla - to niech spada!!! szkoda się zadręczać, naprawdę

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Akordeon zdecydowanie

Wczoraj zmusiłam się, żeby iść na solarium - bo w sukni będę wyglądać jak wypławek...hehe
Poszłam na 6 min ponoć na najsłabsze łóżko, którego nigdy nikt nie bierze, bo nie daje efektów, No coż - u mnie daje, trochę złapałam kolorku, bo mam śmieszny biały ślad po gatkach
Jak myślicie kiedy teraz moge iść kolejny raz...czy piątek , to nie za szybko?
Myślę, że piątek będzie ok!! Jeżeli masz jaśniejszą karnację, nie możesz przesadzać. A tak stopniowo ładnie się opalisz

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
wysłałam
wyglądasz poprostu super!!! i welon jaknajbardziej
dziękuję
Mam nadzieję, że jakbyście coś zauważyły nie tak w sukience to byście mi powiedziały, prawda?? Mogę jeszcze coś we wtorek poprawić, jakby co
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 19:49   #3307
groszek80
Raczkowanie

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Uszyta dobrze,tylko za duzo chyba na nia patrzylamPoza tym ostatnio cala byla w szpilkach,jutro ide na przymiarke to sie okaze
No i wszystkie suknie jakie mierzylam byly bardzo za duze i efekt koncowy tak naprawde musialam sobie wyobrazac

Dzieki dziewczynki zaraz poszukam zdjecia z przymiarki mam tylko jedno z tylu .

Pięknieeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee!!! : ehem::e hem::eh em:

Też chciałam długi tren, ale mam krótszy i teraz trochę żałuję ...
Stary 2009-06-24, 19:50   #3308
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam pytanie
czy któraś z Was widziała takie cuda na żywo?

http://www.allegro.pl/item662362899.html

chciałabym zamowić, ale raz - boje się, że nie poradzę sobie ze składaniem, dwa że jak przyjdzie co do czego to będzie to jakaś tandeta
ja widzialam

ta pierwsza sliczna jest

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie perfumy... Givenchy Amarige Mariage ale sa mocne, niesamowite.

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Jakie macie pomysły na zapach dla siebie?
ja tez wczoraj kupilam perfumy na slub
Versace Bright Crystal
moje ulubioneeeeeee

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 20:08   #3309
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, doradźcie co robić? Od Tż, u którego i tak miało być mniej osób niż ode mnie, poodpadały kolejne i teraz jest ponad 60 ode mnie i 20 od niego ...
U nas każdy płaci za swoich gości (wliczając ciasta i alkohol) a reszta idzie na pół

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Śliczne butki, gdzie takie kupiłaś?

Wiecei co, jeszcze jedno wam chciałam powiedzieć, jest mi jakoś tak strasznie przykro... cała moja rodzina podnieca się jaką piękna sukienkę będzie miała moja kuzynka i że będzie jak księżniczka wyglądać itd. Nie wiem czy to ja jestem jakaś dziwna..ale jakoś mi przykro jak mi mama tak przez telefon mówi, zwłaszcza że ona jest taka laska mega.. a ja nawet nie wiem jak będę wyglądać bo ani sukni na oczy nie widziałam, ani fryzury próbnej nie miałam, ani makijażu
anjadka proszę się ładnie uspokoić i nie denerwować nadmierną ekscytację rodziny!!! I co z tego że ma ładną sukienkę i jest za***iaszczą laską??? Ty będziesz dla TŻ najpiękniejszą PM i to najważniejsze!!! Będziesz mieć niebawem i suknię, ładnie się uczeszesz i umalujesz i będzie bosko!!! I proszę się tutaj nie smucić, ale już
Stary 2009-06-24, 20:11   #3310
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja

Witajcie dziewczyny Dawno nie pisałam i pewnie nikt mnie już nie pamieta ,ale śledze Was na bierząco Co do perfum to moje ulubione to Escada-ino the blue ,armani code też bardzo łądne ,ale jednak te pierwszy Jak je czuje odrazu miłe wspomnienia powracaja

Do ślubu zostało 2 miesiące i 5 dni Jak ten czas leci ,zostały mi do kupenia jeszcze buty i bielizna Aha i mam pytanko jak myślicie czy pasowałoby na pierwszy taniec dżem -do kołyski czy tak nie bardzo bo cały czas miałąm miec kancelaria-zabiore Cię ,ale ostatnio mi po glowie chodzi do kołyski

70,60...68,2.....66....64.....62....6 0
Kasiamaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 20:41   #3311
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Załącznik 2330681
tutaj troche widac ta dekoracje
fajowa bryczka

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Sliczna sukienka i welonik jak najbardziej pasuje!

a ja dzisiaj dzwoniłam do firmy, w której zamówiłam próbkę zaproszeń i się wkurzyłam, bo okazało się, że Panience się zapodziało moje zamówienie i nie wysłała. Dzisiaj ma dać do wysyłki, ale tym samym kupno zaproszeń odsuwa mi się do przyszłego tygodnia, a ja nie mam czasu na zwłokę!!...
, nie martw się zaproszeniami Gucia!!! Ja swoje też przeszłam z tym gościem z neta, który wmawiał mi w piątek że nie dostał kasy ( a wysłałam w poniedziałek!!!) Toż nawet z Marsa by szybciej doszło!!! Zadzwoniłam, Pan szybko się dowiedział z kim ma do czynienia, chociaż średnio był na początku przyjemny ale jak usłyszałam tekst" ja nie lubię jak rozmawiam z jedna osobą (w tym przypadku moim TŻ) a potem dzwoni kto inny kto nie zna sprawy!!!Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok! Lekko się zdenerwowałam i ostro zareagowałam aż w pewnym momencie Pan mnie strasznie przepraszał i tylko powtarzał: Ale spokojnie proszę Pani, spokojnie!! I za dwa dni miałam zaproszenia

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
zadzwonilam do babek z salonu sukien bo mowiły ze ok 3 miesiące bede czekac na suknie a teraz mi powiedziały ze tyle zamówień maja ze dopiero na sierpien przyjedzie do salonuy

Na pewno będzie super wszystko!!! To taki stres Cię powoli atakuje

Atomufka super to wyszło!!! Z jakiego materiału to robiłaś??

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Ja tez dlugo myslalam nad perfumami i doszlam do wniosku ze kupie takie jakich juz wczesniej uzywalam,bo czasem dziwnie reaguje na nowe zapachy np mdli mnieNa co dzien uzywam bureberry a na slub bede miala dolce and gabbana the one
a ja jestem wierna cerruti 1881
Stary 2009-06-24, 21:08   #3312
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Oj cudowny zapach, lata go używałam
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 21:11   #3313
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Oj cudowny zapach, lata go używałam
ja tez, ja tez !! Bossski był cerruti, dobrze że mi go odswiezyłyscie
Thx

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 21:15   #3314
Lustereczko
Rozeznanie

Witam jestem i ja, tyle mamy rzeczy do zalatwiania ze ledwo wyrabiam zeby nadrobic to co napisalyscie, nie mowiac juz o odpisywaniu/
Do slubu zostalo 3 dni, nie wiem kiedy to zlecialo ale ciesze sie ze to juz tak blisko
Dzisiaj bylismy na spotkaniu z kamerzysta i fotografem, TZ byl u fryzjera, ja w poniedzialek mialam peeling kawitacyjny, nic szczegolnego. Jutro mamy spotkanie z zespolem i musimy isc do kancelarii zalatwic os tatnie formalnosci i dac kase, do tego porobic kokardki na wodke, zlozyc pudelka na ciasto, wieczorem paznokcie. A w piatek o 12 mamy odbior ciasta dla gosci, musimy je pokroic i popakowac w pudelka i zawiezc do chlodni na sale, o 14 mam odebrac buty od szewca bo dalam do rozciagniecia, trzeba jeszcze zawiezc wodke na sale, rozstawic winietki, pojechac do kwiaciarni odebrac bukiety dla rodzicow i tez zawiesc na sale... troche tego jest, ale jakos dajemy rade
Wlasnie obawiamy sie o pogode ale niby ma byc ladnie, oby sie sprawdzilo, trzymajcie kciuki.
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 21:30   #3315
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Witam jestem i ja, tyle mamy rzeczy do zalatwiania ze ledwo wyrabiam zeby nadrobic to co napisalyscie, nie mowiac juz o odpisywaniu/
Do slubu zostalo 3 dni, nie wiem kiedy to zlecialo ale ciesze sie ze to juz tak blisko
Dzisiaj bylismy na spotkaniu z kamerzysta i fotografem, TZ byl u fryzjera, ja w poniedzialek mialam peeling kawitacyjny, nic szczegolnego. Jutro mamy spotkanie z zespolem i musimy isc do kancelarii zalatwic os tatnie formalnosci i dac kase, do tego porobic kokardki na wodke, zlozyc pudelka na ciasto, wieczorem paznokcie. A w piatek o 12 mamy odbior ciasta dla gosci, musimy je pokroic i popakowac w pudelka i zawiezc do chlodni na sale, o 14 mam odebrac buty od szewca bo dalam do rozciagniecia, trzeba jeszcze zawiezc wodke na sale, rozstawic winietki, pojechac do kwiaciarni odebrac bukiety dla rodzicow i tez zawiesc na sale... troche tego jest, ale jakos dajemy rade
Wlasnie obawiamy sie o pogode ale niby ma byc ladnie, oby sie sprawdzilo, trzymajcie kciuki.
wszystko będzie pięknie, zobaczysz!!!
Stary 2009-06-24, 21:37   #3316
atomufka
Zakorzenienie

groszku z organzy zrobilam te podziekowania

lustereczko mam nadzieje ze nam pogoda dopisze Kurcze dobrze ze napisalas o tyhc kwiatach dla rodzicow,nie pomyslalam ze cos trzeba bedzie z nimi zrobicTZ odbierze je razem z moim bukietem,ale nie zdarzy ich zawiesc na sale.Chyba nic im sie nie stanie przez 3 h?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 21:38   #3317
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj tak, tak Cerruti 1881 super...używałam swego czasu

Ja teraz mam MOSCHINO Love Love i użyję ich na ślub...są lekkie, owocowe

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:15   #3318
groszek80
Raczkowanie

Kobietki mykam już do spania. Jutro jadę do domu i wracam w niedzielę. Na pewno podejrzę Was w pracy (uzależnienie ?)
Spokojnej nocki a wszystkim 27 czerwcowym PM-kom wszystkiego naj dużo słońca, uśmiechu i miłości!!!
Stary 2009-06-24, 22:21   #3319
martucha84
Zakorzenienie

Kliwia.. Rybulka hop hop
Stary 2009-06-24, 22:33   #3320
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dzięki za wsparcie

Maggie i Kasiaher, pewnie ta sytuacja się zmieni z końcem września - wtedy większość będzie już po ślubie. Myślę, że już niedługo coraz więcej tych często udzielających się będzie zaglądać na wątek PO
Nie zaniedbujemy Was
ale i tak nie moge sie od Was uwolnic Kochane
Cytat:

Bo my baby juz tak mamy zrob tak, jak goldfish-nie ogladaj wiecej zdjec-ja tez stosowalam te zasade i mi pomogla
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cała dekoracja była kupiona przez tż, ja nawet nie wiedziałam że to tak będzie wyglądać dlatego że tż w dniu ślubu pojechał do hurtowni i kupił jeszcze te serce co jest z tyłu i dodatkowe kwiaty.

z tą bryczką to w końcu było tak że ja juz chciałam samochód ponieważ wiedziałam jaka jest pogoda a druga sprawa była taka że samochód mielibyśmy za darmo bo kolega by nas zawiózł , a tak za bryczkę zaplaciliśmy 900 zł a do przejechania w sumie miał jakies 4 km. Z perspektywy czasu jestem zadowolona że jednak tż sie uparł, nie żałuję mimo tego iż trochę zmarzłam bo pogoda zmieniła się jak wyjeżdzaliśmy z domu.

mi jakoś tak cięzko wejść na inne forum i się tak udzielać jak tutaj, wszystkie dziewczyny znam nawet długo i fajnie się gada a na innych forach nawet te dla mamusiek mi jakoś nie podchodzą wole tutaj.
a jakie ty wykresy robisz?

ale to nie o to chodzi że ja czuje sie zaniedbana tylko wasze tematy nadal są o slubie weselu i przygotowaniach, ja mam to za sobą i jedyny temat który teraz mnie interesuje to dziecko i moja ciąża , ewentualnie podpowiedzi w sparwie opini nie których rzeczy , nad którymi się zastanawiacie.
No wlasnie wiem-inne fora to juz nie to samo, bo dziewczyny tam sie znaja i ciezko jest sie "przebic" i wkrecic w watek, ale pocieszam sie, ze tutaj kiedys tez bylam nowa ja jestem na "planujemy zajsc w ciaze w 2009r." duzo od dziewczyn mozna sie dowiedziec, wiec je podczytuje i staram sie przebic. A wykresy robie tempki-zalozylam sobie program na kompie i codziennie o 6 rano mierze tempke i sie obserwuje i wpisuje wyniki do programu, a on sam mi wylicza owulacje itp zakupilam tez kwasik foliowy - jeszcze tylko jakies witaminki dla meza
Cytat:
ja jeszcze niemialam przmiarki w tedy jak ja zamówiłam to mie miałam aparatu potem jak chciałam zrobic to juz babki ja sprzedały i mam tylko na modelce
doła mam bo ona taka skromna własciwie nic nie ma..... poz tym tyłem i kryształkami nad biustem
wlasnie piekno tkwi w prostocie sliczne sznurowanie i piekny tren-poszalej z dodatkami jesli uwazasz, ze jest zbyt skromnie
Cytat:
fajowa bryczka

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

, nie martw się zaproszeniami Gucia!!! Ja swoje też przeszłam z tym gościem z neta, który wmawiał mi w piątek że nie dostał kasy ( a wysłałam w poniedziałek!!!) Toż nawet z Marsa by szybciej doszło!!! Zadzwoniłam, Pan szybko się dowiedział z kim ma do czynienia, chociaż średnio był na początku przyjemny ale jak usłyszałam tekst" ja nie lubię jak rozmawiam z jedna osobą (w tym przypadku moim TŻ) a potem dzwoni kto inny kto nie zna sprawy!!!Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok! Lekko się zdenerwowałam i ostro zareagowałam aż w pewnym momencie Pan mnie strasznie przepraszał i tylko powtarzał: Ale spokojnie proszę Pani, spokojnie!! I za dwa dni miałam zaproszenia

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Na pewno będzie super wszystko!!! To taki stres Cię powoli atakuje

Atomufka super to wyszło!!! Z jakiego materiału to robiłaś??

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

tez uzywalam Cerruti 1881, ale nic nie przebije CACHAREL NOA i tym tez pachnialam w moim najpiekniejszym dniu zycia
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 22:43   #3321
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

tez uzywalam Cerruti 1881, ale nic nie przebije CACHAREL NOA i tym tez pachnialam w moim najpiekniejszym dniu zycia
Cacharel AMOR AMOR tez jest sliczny
ale jak dla mnie najsliczniejszy sapach na swiecie to wlasnie Versace Bright Cristal

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 23:12   #3322
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
uff skonczylam .Oto nasze podziekowania dla gosci:
śliczne, pasowałyby do naszej złotej dekoracji. Teraz się zastanawiam nad takimi, ale kalkuluję co by wyszło taniej, czy takie np. 2 czekoladki w materiale, czy same czekoladki ze zdjęciem z allegro. Chyna to drugie, ale te Twoje takie urocze Jaki wymiar materiału potrzebowałaś na 1 sztukę? Ile mniej więcej wyniosło Cię od sztuki?

Cytat:

...
Gratulacje!!

Dziewczyny, zazdroszczę, że macie swoje zapachy, które kochacie i którym jesteście wierne. Ja nie mam takiego, każde wyjście z drogerii koczy się niezdecydowaniem. Ale na ślub kupiłam Esprit Celebration, bo spodobał mi się dezodorant, to kupiłam sobie taką wodę toaletową. A TŻ będzie pachniał Dolce & Gabbana The One.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-24, 23:49   #3323
zlotko855
Rozeznanie

dziewczyny moze ktorejs z Was, ktora nie ma jeszcze butow slubnych przyda sie ta stronka. mam, wiec wklejam
http://brishoes.pl/kolekcje.php
sama mam zamiar zamowic od nich buty - 3 pary, bo zawsze mam problem z rozmiarem, mam nadzieje, ze cos wybiore (ewentualnie mozna odeslac)

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-06-24 o 23:50
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 01:42   #3324
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
dziewczyny moze ktorejs z Was, ktora nie ma jeszcze butow slubnych przyda sie ta stronka. mam, wiec wklejam
http://brishoes.pl/kolekcje.php
sama mam zamiar zamowic od nich buty - 3 pary, bo zawsze mam problem z rozmiarem, mam nadzieje, ze cos wybiore (ewentualnie mozna odeslac)
Buty super i baaardzo wygodne!! przymiezalam 2 pary od nich (benjamin adams i philipa scott) - uwaga tylko na wysokie obcasy jak ktos nie przyzwyczajony, ja mam 9cm w swoich i mimo tego ze latam w obcasach na co dzien - troche sie obawiam ze za wysokie, ale nic tam, juz za pozno!

A z perfum bedzie albo Chanel No 5 albo moje wiecznie ulubione, malo znane Annick Goutal Le Nuit d'Hadrien, nie kupuje nowych na slub, dlugo sie przyzwyczajam do zapachow, chce byc soba w tym dniu.

Moja suknie juz w domu - wisi u tescia w pokoju (mieszkamy z nim), TZ ma wstep wzbroniony!!!! Ale mnie kusi zeby mu pokazac sukienke!!! Ech - jeszcze 2 tygodnie wytrzymac!!!
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 04:49   #3325
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
suuper jechac takim autkiem
My chcielismy jechac swoim i nie wyobrazam sobie by mnie ktoś inny wiozł niż moj M Chce jechac z nim i tylko z nim a reszta niech sobie głowy urywa - niestety rodzice chcą nas za to zlinczowac....
Jesli ostatecznie nie wypali - choc nie wyobrazam sobie tego, chcę własnie taki samochodzik
Cieszę się, że Ci się podoba Nam na początku odradzano jeepa i też myślałam, że takie auto nie jest do ślubu, ale po dłuższym zastanowieniu jednak wybraliśmy z TŻ to auto. Jest to auto mojej cioci więc dodatkowo odchodzą koszty za wypożyczenie i wystrojenie

---------- Dopisano o 04:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:29 ----------

Cytat:
Fakt suknia skromna, ale elegancka ja nie mam nic lepszego i podobny fasony i też był moment, że miałam wątpliwości co do tej sukni, ale skoro takie nas urzekły to musi w nich coś być Na pewno zmienisz zdanie jak pojedziesz na przymiarkę

---------- Dopisano o 04:49 ---------- Poprzedni post napisano o 04:35 ----------

Cześć wszystkim
Muszę się Wam pochwalić jestem taka podekscytowana, że wstałam tak jak wstał mój TŻ do pracy i nie umiem zasnąć. Wczoraj byłam po odbiór sukni i wisi już sobie u sąsiadki w mieszkanku Byliśmy też oglądać mieszkanko do wynajęcia i weźmiemy je Dzisiaj jeszcze będzie właściciel dzwonił, że mamy mu na 100% potwierdzić i od 1 lipca możemy się wprowadzać Nie wiedziałam, że tak szybko to nastąpi, przedwczoraj robiłam porządki, żeby zmieścić u mnie rzeczy TŻ, a tymczasem niepotrzebnie Mieszkanko jest jednopokojowe jednak na dogodnych warunkach, właściciel chce 350zł (cały budynek jest jego więc to jest taki jakby czynsz z wynajmem) plus media, także 550zł opłat za mieszkanie to myślę, że nie dużo 1 lipca będziemy bawić się na poprawinach, ale już od drugiego zaczynamy przeprowadzkę Już się nie mogę doczekać
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 07:59   #3326
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
sollangelica nigdy czegos takiego nie widzialam.Akurat nie w moim guscieJa robie sama ,zawijam w organze cukierki i migdalySlicznie wyglada.Potem zdjecia wrzuce.
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Soll tak nie za bardzo podbaja mi sie te pudeleczka. suknia PM ok, ale garnitur tak nie bardzo, poza tym jak na zdjecie reklamujace to pudeleczko to nawet tutaj za ladnie nie jest on zlozony, tak nie rowno, wiec moze byc ze skladaniem problem.
atomufka, zlotko855 dzięki dziewczyny , jednak nie wezmę tych podziękowań... rozmawiałam z dziewczyną w sklepie z artykułami ślubnymi i odradzila mi.. to nie są ręcznie robione rzeczy tylko fabrycznie, cieżko ponoć poskladać ten gajerek...
poza tym widzialam inne pudełeczka robione przez tą firmę...taka sobie jakość

Cytat:
i wczoraj przyszła tez bizuteria, którą zamawiałam ze strony dodomi....śliczna... ale jesatem happy...

...
pokaz nam swoja bizu
ja wlasnie kończę nanosić swoje poprawki i Dodomi tez niedlugo wyśle bizu dla mnie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ja widzialam
żabciu widzialas iiii....?? co myslisz o tych pudełeczkach??
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 08:08   #3327
kliwia
Zakorzenienie

martusia czuje sie wywoala do tablicy
Nie było mnie wczoraj caly dzien, bop bylam na szkoleniu w Poznaniu .
Jeny ale szit, wrocilam wymeczona ze nie wiem, nawet red bull o 19 nie pomogl mio nie zasnac o 22 padlam jak kafka a mialam plan pisac po nocy mgr'a

anulka super butki

U nas tez pada, a dzis rano na trijce mowili ze na poludniu jest powyzej dopuszczalnego poziomu wody. I ze fala powodziola zza poludniowej granicy dotrze niedlugio na odre
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 08:15   #3328
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martusia czuje sie wywoala do tablicy
Nie było mnie wczoraj caly dzien, bop bylam na szkoleniu w Poznaniu .
Jeny ale szit, wrocilam wymeczona ze nie wiem, nawet red bull o 19 nie pomogl mio nie zasnac o 22 padlam jak kafka a mialam plan pisac po nocy mgr'a

anulka super butki

U nas tez pada, a dzis rano na trijce mowili ze na poludniu jest powyzej dopuszczalnego poziomu wody. I ze fala powodziola zza poludniowej granicy dotrze niedlugio na odre
Beznadziejna jest ta pogoda u nas na dzis zapowiadaja ulewy i grad wczoraj juz we wiadomosciach pokazywali pozalewane mieszkania i jeszcze troche i znowu nieszczescie gotowe
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 08:41   #3329
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
Jaga ktos tu mądrze powiedział, niektórzy rodzice dziecinnieją na starsoc
Cytat:

Madzialenka na pewno sytuacja nie jest za ciekawa, ale moim zdaniem ojciec TŻ ma prawo iść z kim chce. Rodzice TŻ są po rozwodzie i każdy ma prawo układać sobie życie po swojemu. Rozumiem, że dla matki TŻ jest to bardzo bolesne, że może to tak szybko się dzieje (ta kobieta w życiu byłego męża), ale są dorośli, są wolni... Mimo wszystko nie dziwię się ojcu TŻ że się lekko wkurzył. W sumie ślub syna i w zasadzie nie ma powodu, aby przychodzić sam, skoro kogoś ma. A jak sytuacja byłaby odwrotna?? Jeżeli to matka TŻ miała kogoś, a jej ex mąż nie?? Czy zgodziłaby się przyjść sama?? Nie wiem nie potrafię doradzić, staram się tylko brać pod uwagę różne punkty widzenia. Mam nadzieję, że uda Wam się to jakoś rozwiązać, ale pamiętajcie że każde rozwiązanie będzie zawsze niekorzystne dla którejś ze stron ...
wiesz, wczoraj rozmawiałam z moimi rodzicami na ten temat i oni powiedzieli mi dokładnie tak samo.
Mysle, ze najlepiej jak TZ nie bedzie sie w to wtrącal. bo potem to on bedzie najgorszy. jesli ojciec chce niech ja zabiera. TZ tylko niech swojej mamie o tym powie, a jak jej nie bedzie to pasowało, to niech sie sama z nim dogada.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 08:42   #3330
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości