|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Mnie tez ta pogoda juz dobija, zaczynam łapac depresje wciaz leje i leje...
Dziewczyny rozmawiacie o perfumach jak widze, temat dla mnie bardzo aktualny, bo wlasnie jestem na etapie wybierania sobie kolejnych peefum jako ze moj Ultraviole sie juz konczy. Zrobila tes i jednak lubie owocowe ewentualnie owocowo-kwaiatowe zapachy... Zastanawiam sie nad Cat Deluxe Naomi Campbell lub Ultrared PAco Rabanne...Tylkoze Cat deluxe woda peefumowana jest tylko 30 a wolalabym nie kupowac wody toaletowej bo po 3 godz nie bedzie jej czuc. Za to Paco Rabanne za 180 zl moge miec 80 ml wody perfumowanej nie wiem tylko czy nie beda za slodkie ma która porownanie? Ale zrobilam OFF Top ja pierdziule........ Zastanawiam sie nad rodzajem podziekowan dla gosci. Waham sie miedzy gipsowymi aniolkamiw szyfonowych woreczkach a sukierkami w pudeleczkach....Nie wiem co byloby lepsze |
|
|
|
#3302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do perfum, to polecam Armani Code białe, są po prostu przepiękne! Gruszka z piżmem... rewelacja!
|
|
#3303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja także przeciez 19.09.09 a moja suknia mimo, ze zamawiana w połowie marca będzie ok 20 sierpnia. Uszy do góry, damy radę ![]() ![]() Cierpliwość to cnota ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
Cytat:
Na pewno ciało wypsikam mgiełka Victorii Secret - jest niesamowicie trwała, coś wspaniałego A perfumy... hmm chciałabym trwaaaaaaałe, niezbyt ciezkie.. i nie wiem co ![]() na co dzien uzywam m.in Bossa Intense i on naprawde mocno sie trzyma, ale sama nie wiem. Jakie macie pomysły na zapach dla siebie?
|
|
#3304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajny masz dziś dzień rzeczywiście
|
||
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka ma byc pogoda w sobote?A ja wrocilam wlasnie od kosmetyczki,zrobilam pedicure pierwszy raz w zyciu i czuje sie bosko Moge tak codziennie
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-06-24 o 18:56 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3306 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki. Właśnie wróciłam do domu. Musiałam się odstresować na zakupach po dzisiejszym koszmarnym dniu w pracy, ogólnie ledwo żyję, ale coś zjadłam, wyprysznicowałam się i oczywiście już okupuję wizaż. Zabieram się powoli za czytanie!!!
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że uda Wam się to jakoś rozwiązać, ale pamiętajcie że każde rozwiązanie będzie zawsze niekorzystne dla którejś ze stron ...---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
welon jest w cenie sukienki, więc mam go "gratis"---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- dziękuję Mam nadzieję, że jakbyście coś zauważyły nie tak w sukience to byście mi powiedziały, prawda?? Mogę jeszcze coś we wtorek poprawić, jakby co ![]() |
||||
|
|
|
#3307 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Pięknieeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee!!! Też chciałam długi tren, ale mam krótszy i teraz trochę żałuję ... |
|
|
|
|
#3308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez wczoraj kupilam perfumy na slub ![]() Versace Bright Crystal ![]() ![]() moje ulubioneeeeeee
|
|
|
#3309 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3310 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Dawno nie pisałam i pewnie nikt mnie już nie pamieta ,ale śledze Was na bierząco Co do perfum to moje ulubione to Escada-ino the blue ,armani code też bardzo łądne ,ale jednak te pierwszy![]() Do ślubu zostało 2 miesiące i 5 dni Jak ten czas leci ,zostały mi do kupenia jeszcze buty i bielizna Aha i mam pytanko jak myślicie czy pasowałoby na pierwszy taniec dżem -do kołyski czy tak nie bardzo bo cały czas miałąm miec kancelaria-zabiore Cię ,ale ostatnio mi po glowie chodzi do kołyski
|
#3311 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Atomufka super to wyszło!!! Z jakiego materiału to robiłaś?? ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez, ja tez !! Bossski był cerruti, dobrze że mi go odswiezyłyscie
![]() Thx
|
#3314 |
|
Rozeznanie
|
Witam
jestem i ja, tyle mamy rzeczy do zalatwiania ze ledwo wyrabiam zeby nadrobic to co napisalyscie, nie mowiac juz o odpisywaniu/Do slubu zostalo 3 dni, nie wiem kiedy to zlecialo ale ciesze sie ze to juz tak blisko ![]() Dzisiaj bylismy na spotkaniu z kamerzysta i fotografem, TZ byl u fryzjera, ja w poniedzialek mialam peeling kawitacyjny, nic szczegolnego. Jutro mamy spotkanie z zespolem i musimy isc do kancelarii zalatwic os tatnie formalnosci i dac kase, do tego porobic kokardki na wodke, zlozyc pudelka na ciasto, wieczorem paznokcie. A w piatek o 12 mamy odbior ciasta dla gosci, musimy je pokroic i popakowac w pudelka i zawiezc do chlodni na sale, o 14 mam odebrac buty od szewca bo dalam do rozciagniecia, trzeba jeszcze zawiezc wodke na sale, rozstawic winietki, pojechac do kwiaciarni odebrac bukiety dla rodzicow i tez zawiesc na sale... troche tego jest, ale jakos dajemy rade ![]() Wlasnie obawiamy sie o pogode ale niby ma byc ladnie, oby sie sprawdzilo, trzymajcie kciuki. |
|
|
|
#3315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wszystko będzie pięknie, zobaczysz!!!
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
groszku z organzy zrobilam te podziekowania
lustereczko mam nadzieje ze nam pogoda dopisze TZ odbierze je razem z moim bukietem,ale nie zdarzy ich zawiesc na sale.Chyba nic im sie nie stanie przez 3 h?
|
|
|
|
#3317 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak, tak Cerruti 1881 super...używałam swego czasu
![]() Ja teraz mam MOSCHINO Love Love i użyję ich na ślub...są lekkie, owocowe
|
|
#3318 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki mykam już do spania. Jutro jadę do domu i wracam w niedzielę. Na pewno podejrzę Was w pracy (uzależnienie ?
Spokojnej nocki a wszystkim 27 czerwcowym PM-kom wszystkiego naj dużo słońca, uśmiechu i miłości!!! |
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia.. Rybulka hop hop
|
|
#3320 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zrob tak, jak goldfish-nie ogladaj wiecej zdjec-ja tez stosowalam te zasade i mi pomogla Cytat:
ja jestem na "planujemy zajsc w ciaze w 2009r." duzo od dziewczyn mozna sie dowiedziec, wiec je podczytuje i staram sie przebic. A wykresy robie tempki-zalozylam sobie program na kompie i codziennie o 6 rano mierze tempke i sie obserwuje i wpisuje wyniki do programu, a on sam mi wylicza owulacje itp zakupilam tez kwasik foliowy - jeszcze tylko jakies witaminki dla meza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i tym tez pachnialam w moim najpiekniejszym dniu zycia
|
|||||
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak dla mnie najsliczniejszy sapach na swiecie to wlasnie Versace Bright Cristal ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3322 | |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne, pasowałyby do naszej złotej dekoracji. Teraz się zastanawiam nad takimi, ale kalkuluję co by wyszło taniej, czy takie np. 2 czekoladki w materiale, czy same czekoladki ze zdjęciem z allegro. Chyna to drugie, ale te Twoje takie urocze
Jaki wymiar materiału potrzebowałaś na 1 sztukę? Ile mniej więcej wyniosło Cię od sztuki?Cytat:
Dziewczyny, zazdroszczę, że macie swoje zapachy, które kochacie i którym jesteście wierne. Ja nie mam takiego, każde wyjście z drogerii koczy się niezdecydowaniem. Ale na ślub kupiłam Esprit Celebration, bo spodobał mi się dezodorant, to kupiłam sobie taką wodę toaletową. A TŻ będzie pachniał Dolce & Gabbana The One. |
|
|
|
|
#3323 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny moze ktorejs z Was, ktora nie ma jeszcze butow slubnych przyda sie ta stronka. mam, wiec wklejam
![]() http://brishoes.pl/kolekcje.php sama mam zamiar zamowic od nich buty - 3 pary, bo zawsze mam problem z rozmiarem, mam nadzieje, ze cos wybiore (ewentualnie mozna odeslac)
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-06-24 o 23:50 |
|
|
|
#3324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!! przymiezalam 2 pary od nich (benjamin adams i philipa scott) - uwaga tylko na wysokie obcasy jak ktos nie przyzwyczajony, ja mam 9cm w swoich i mimo tego ze latam w obcasach na co dzien - troche sie obawiam ze za wysokie, ale nic tam, juz za pozno!![]() A z perfum bedzie albo Chanel No 5 albo moje wiecznie ulubione, malo znane Annick Goutal Le Nuit d'Hadrien, nie kupuje nowych na slub, dlugo sie przyzwyczajam do zapachow, chce byc soba w tym dniu. Moja suknie juz w domu - wisi u tescia w pokoju (mieszkamy z nim), TZ ma wstep wzbroniony!!!! Ale mnie kusi zeby mu pokazac sukienke!!! Ech - jeszcze 2 tygodnie wytrzymac!!!
|
|
|
|
|
#3325 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam na początku odradzano jeepa i też myślałam, że takie auto nie jest do ślubu, ale po dłuższym zastanowieniu jednak wybraliśmy z TŻ to auto. Jest to auto mojej cioci więc dodatkowo odchodzą koszty za wypożyczenie i wystrojenie ![]() ---------- Dopisano o 04:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:29 ---------- Cytat:
Na pewno zmienisz zdanie jak pojedziesz na przymiarkę ![]() ---------- Dopisano o 04:49 ---------- Poprzedni post napisano o 04:35 ---------- Cześć wszystkim ![]() Muszę się Wam pochwalić jestem taka podekscytowana, że wstałam tak jak wstał mój TŻ do pracy i nie umiem zasnąć. Wczoraj byłam po odbiór sukni i wisi już sobie u sąsiadki w mieszkanku Byliśmy też oglądać mieszkanko do wynajęcia i weźmiemy je Nie wiedziałam, że tak szybko to nastąpi, przedwczoraj robiłam porządki, żeby zmieścić u mnie rzeczy TŻ, a tymczasem niepotrzebnie Mieszkanko jest jednopokojowe jednak na dogodnych warunkach, właściciel chce 350zł (cały budynek jest jego więc to jest taki jakby czynsz z wynajmem) plus media, także 550zł opłat za mieszkanie to myślę, że nie dużo 1 lipca będziemy bawić się na poprawinach, ale już od drugiego zaczynamy przeprowadzkę
|
|
|
#3326 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
, jednak nie wezmę tych podziękowań... rozmawiałam z dziewczyną w sklepie z artykułami ślubnymi i odradzila mi.. to nie są ręcznie robione rzeczy tylko fabrycznie, cieżko ponoć poskladać ten gajerek...poza tym widzialam inne pudełeczka robione przez tą firmę...taka sobie jakość Cytat:
![]() ja wlasnie kończę nanosić swoje poprawki i Dodomi tez niedlugo wyśle bizu dla mnie żabciu widzialas iiii....?? co myslisz o tych pudełeczkach??
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
martusia czuje sie wywoala do tablicy
![]() Nie było mnie wczoraj caly dzien, bop bylam na szkoleniu w Poznaniu . ![]() Jeny ale szit, wrocilam wymeczona ze nie wiem, nawet red bull o 19 nie pomogl mio nie zasnac o 22 padlam jak kafka a mialam plan pisac po nocy mgr'a ![]() anulka super butki U nas tez pada, a dzis rano na trijce mowili ze na poludniu jest powyzej dopuszczalnego poziomu wody. I ze fala powodziola zza poludniowej granicy dotrze niedlugio na odre
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas na dzis zapowiadaja ulewy i grad |
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Jaga ktos tu mądrze powiedział, niektórzy rodzice dziecinnieją na starsoc ![]() Cytat:
Mysle, ze najlepiej jak TZ nie bedzie sie w to wtrącal. bo potem to on bedzie najgorszy. jesli ojciec chce niech ja zabiera. TZ tylko niech swojej mamie o tym powie, a jak jej nie bedzie to pasowało, to niech sie sama z nim dogada. |
|
|
|
|
#3330 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

ale jesatem happy...

Na co dzien uzywam bureberry a na slub bede miala dolce and gabbana the one
. TZ jest między młotem a kowadłem. TZ siostra dzis wraca specjalnie wczesniej z warszawy, maja z nim gadac aby na ten jeden dzien nie brał jej ze sobą. juz sama nie wiem co robic. szkoda mi TZ. Tz siostra to nawet chce wyslac TZ do tamtej aby jej powiedzial aby nie przychodziła, ale ja mowie, ze to głupie, bo jak sie tamta poskarzy ojcu to dopiero bedzie afera.. ech... co robic w takiej sytuacjii??
Mam nadzieję, że uda Wam się to jakoś rozwiązać, ale pamiętajcie że każde rozwiązanie będzie zawsze niekorzystne dla którejś ze stron ...
welon jest w cenie sukienki, więc mam go "gratis"
ja ma ciarki jak sobie to przypomnę.

u nas na dzis zapowiadaja ulewy i grad