Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 22:42   #3451
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Strobiluska ale z was swiry

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martusia
Ja tez mam BB rozowe tez mi sie podobaja oczywisice, ale za slodkie na slub mi sie wydaja :mysli:

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Martuś cierpliwi zostają wynagrodzeni, oby wyleciała z hukiem, a Ty żebyś zajęła jej miejsce
niestety to bagno jest niepubliczne wiec jej .... nie wyleci...

Cytat:
W;ascie widzialam swoja sale na zdjeciach z ostatniego wesela. Boze tragedia, poplowa zreczy do wymiany
Fakt ze na tej sali wpakowalo sie 100 osob, gdzie max 60 powinno byc, ale jezusie trzymajcie mnie, niektorze rzeczy nie podlegaja w ogole dyskusji i musza byc inaczej niz byly na tym weselu, a druga polowa to wina mlodych - bo to ta czesc sami sobie organizowali, np napoje.
Jak mozna postawic napoje gazowane na stol w opakowaniu 2 i 2,5 litrowym?? W glowie sie nie miesci
haahah no w glowie sie nie miesci ale na stole tak moze ludzie takie mieli upodobania.. ale masz racje trzeba trzymac reke na pulsie..
Stary 2009-06-25, 23:31   #3452
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
wreszcie się u nas ruszyło coś załatwiliśmy dziś USC-nie widzą przeszkód żebyśmy zawarli związek malżenski
wracając zahaczyliśmy o jubilera, tak po prostu obejrzeć modele i wiecie co....zamówiliśmy obrączki dokładnie takie jak w załączniku, klasyczne, proste, ale jak je założyliśmy to nie chcieliśmy oddać gdyby nie fakt, że TŻa byla trochę za duża na niego pani jubiler była rewelacyjna, jakby ktoś z Sosnowca i okolic potrzebował namiarów, to chętnie polecę w ogóle wchodzimy, a TŻ mówi
- (TŻ) Dzień dobry, właśnie wracamy z Urzedu Stanu Cywilnego, dostaliśmy dokumenty, że nie ma przeszkód, żebyśmy się pobrali, nasz ksiądz też już uprzedzony o tym, mamy salę, zespół, zaproszonych gości, ubrani jesteśmy od sto do głów, nadszedł czas na wizyte u pani
- (pani o mało nie dusząc się ze śmiechu, siląc się na poważną minę) Witam panstwa, zaraz na pewno coś wspólnie dobierzemy na panstwa jakże delikatne dłonie, obiecuję dołożyć wszelkich starań, aby te GPSy, które panstwo wybierzecie nieskazitelnie pasowały do Państwa ubiorów i wystroju sali weselnej
Myślałam, że umrę tam ze śmiechu jak przyszło co do graweru, TŻ pyta "a zmieści się I love Iron Maiden i Pink Floyd?" Pani mówi, że oczywiście hehehe, dwa świry i pani pyta, czy nie chcemy standardowo daty ślubu, bo zawsze mężczyźni wybierają datę, żeby pamiętać, a TŻ do niej "wie pani co, czekaliśmy 2 lata, żeby ta jedyna data, którą pamiętam wypadała w sobotę. w tym roku wypada, więc ufff nie będę musiał się uczyć innej na pamięć" koniec końców, stanęło na tym, że mamy wygrawerowane na obu obrączkach "KOCHAM CIĘ NA OKRĄGŁO" i jeszcze dostaliśmy 10% rabatu przy odbiorze, na karte stałego klienta, bo pani powiedziała, że takich świrów to by chciała mieć więcej w sklepie
hahahah dobre z tym Pink Floyd a obrączki baaardzo w moim stylu
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
hahahaha... super dzień
ja poproszę Cie o te namiary, bo ja własnie z sosnowca jestem , wyślij prosze na priw. a drogo ma?
a tekst na obrączki super oryginalny i wogóle super.

jakbyś miała jeszcze jakiś super ludzi z naszych okolic do polecenia to dawaj. a suknie gdzie kupowałas?

a ja mam swoje zaproszenia!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

wyszły obłędnie !!!! ulżyło mi
pokaaażż

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcie

rzeczywiście ześwirowani jesteście Mamy identyczne obrączki, są piękne, bo klasyczne ale z drugiej strony są też niezwykłe

Byliśmy u spowiedzi, grzechy zostały nam odpuszczone ufff

Jesteśmy tez po kursie tańca, mamy już połowe układu, teraz go szlifujemy
ooobłęędnacudow naślicza:e ek: i tez chce taką

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 23:34   #3453
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

sas dopadł Was stres przedślubny tak jak już pisały dziewczyny, teraz pboje musicie popatrzeć na siebie przyjaznym okiem. Dużo cierpliwości Wam życzę
dziekuje
[
Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Witam
My już jesteśmy po naszym wielkim, cudownym dniu
Wszystkim życzę tak wspaniałego ślubu/najwspanialszego dnia w życiu jaki my mieliśmy

(wklejam kilka fotek zrobionych przez gości)
super slicznie wygladaliscie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
gartuluje i jak tam zycie malzenskie??

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcie

rzeczywiście ześwirowani jesteście Mamy identyczne obrączki, są piękne, bo klasyczne ale z drugiej strony są też niezwykłe

Byliśmy u spowiedzi, grzechy zostały nam odpuszczone ufff

Jesteśmy tez po kursie tańca, mamy już połowe układu, teraz go szlifujemy
sliczna suknia moja jst troszke podobna, obawiam sie ze jest bez ramiaczek zeby mi sie nie zsuwala? martwisz sie o to?
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Sas czasami tak bywa, że wszystko jest nie po naszej myśli, że ludzi naokoło gadają to czego nie powinni, bo wstaniejsz klewą nogą, zamknać Ci ulubioną kawiarnię, albo zupa ci się przypala i 100 innych wkurzajacych rzeczy akurat się kumuluje. Moze już czas wrócić do rodzin, do znajomych w Polsce... Zmienic klimat Jest takie fajne powiedzenie:

„Życie jest jak młyńskie koło. Cała sztuka polega na tym, by zatkać nos, gdy jest się pod wodą i nie dostać zawrotu głowy, gdy jest się na górze”
Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
sas - uszka do gory, nie klopotaj sie!!! mysmy 3 miesiace przed slubem tez przez to przechodzili - 3 wojna swiatowa! Stres przed weselem, organizacja na odleglosc, zmeczeni po pracy i zyciem bo na wakacjach nie pamietam kiedy bylismy... wszystko na raz czekalo tylko zeby wybuchnac!!!
I tez zaczely mnie nachodzic mysli, umysl potrafi platac figle. Nachodza cie mysli, zastanawiasz sie czy to prawda, zaczynasz sie ich bac, wiec one ze zmozona sila wracaja, zamkniete kolo!
Daj troche luzu, sproboj zorganizowac dzien, gdzie nic nie bedziesz robic wspolnego z praca domem, czy weselem.
Uwierz mi, zacznie sie wszystko ukladac, nie daj sie tylko wciagnac w glupie mysli i klotnie - to nie jest tego warte!!!
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
:

mam nadzieje, ze to tylko stres przedslubny was dopadł, teraz wszytsko jest takie napiete, wiel spraw trzeba załatwic, wy jestes na odległosc. mam nadzieje, ze niedługo bedzie lepiej
.
dziekuje dziewczyny jestescie kochane mam nadzieje, ze jakos to bedzie..ale najbardziej nie martwia mnie klotnie- bo one beda zawsze, tylko to, ze moj tz sie poddaje i nie walczy o nas gdyby nie ja to nie wiem co by to bylo jst jakis zrezygnowany-choc na to tez wplywa inna sprawa ale ja obrywam a raczejj my sama nie wiem potem przyznjae ze nie ma racji ze wie ze zle sie zachouje okazuje milosc i takie tam, ale ja jstm zmeczona juz takim czyms
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 23:51   #3454
atomufka
Zakorzenienie

witam dziewczyny.Ja tylko na chwile ,slub juz po jutrze wiec nie mam za wiele czasuDzis bylam na ostatniej przymiarce,i kryzys minal Sukienka lezy jak ulal i jest piekna.Jutro spowiedz i pozostaje tylko czekanie
Trzymajcie kciuki
pozdrawiam wszystkie!

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 00:44   #3455
mka1987
Raczkowanie

o rany....nie miałam dzisiaj przez caly dzien dostępu do internetu...teraz udało mi się w koncu usiąśc do kompa i jestem w szoku... ROZPISAŁYSCIE SIE!!!

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
Muszę się Wam pochwalić jestem taka podekscytowana, że wstałam tak jak wstał mój TŻ do pracy i nie umiem zasnąć. Wczoraj byłam po odbiór sukni i wisi już sobie u sąsiadki w mieszkanku. Byliśmy też oglądać mieszkanko do wynajęcia i weźmiemy je. Dzisiaj jeszcze będzie właściciel dzwonił, że mamy mu na 100% potwierdzić i od 1 lipca możemy się wprowadzać. Nie wiedziałam, że tak szybko to nastąpi, przedwczoraj robiłam porządki, żeby zmieścić u mnie rzeczy TŻ, a tymczasem niepotrzebnie.Mieszkanko jest jednopokojowe jednak na dogodnych warunkach, właściciel chce 350zł (cały budynek jest jego więc to jest taki jakby czynsz z wynajmem) plus media, także 550zł opłat za mieszkanie to myślę, że nie dużo. 1 lipca będziemy bawić się na poprawinach, ale już od drugiego zaczynamy przeprowadzkę.już się nie mogę doczekać
super, że tak Wam się ułożyło...i z sukienką i z mieszkankiem i powiem Ci ze bardzo mało płacicie za wynajem, naprawdę Wam się udało!!

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
pokaz nam swoja bizu,
ja wlasnie kończę nanosić swoje poprawki i Dodomi tez niedlugo wyśle bizu dla mnie
niestety nie mam teraz aparatu i nie mam jak jej pokazac...ale naprawdę jestem zadowolona i z biżuterii i w ogóle ze współpracy z dodomi...szybko i konkretnie. Jutro będę miec fotki więc wrzucę na wizaz

moniqac i anika piękne macie sukienki i nie wmawiajcie sobie teraz ze czegoś im brakuje!!

dekoderka i AgatkaL - dziewczyny w takim razie udanej imprezy!!! i dajcie później znac jak było

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kobity jak to jest czoraj dzwoniłam do salonu i mi powiedzialy ze suknia bedzie w sierpniu a dzis mam telefon ze własnie dzis przyjechala i moge przyjechac na przymiarke
kiedy ja zamawiałam swoją suknię w marcu, kobietki z salonu tez mi mowily ze bede ja miec dopiero tydzien przed slubem....a jak sie okazało dzwoniły do mnie i jutro juz po nią jadę...no chyba ze będzie cos do poprawy

Strobiluska- dobrze, że jesteście konkretni w sprawach kupna..heh raz dwa i po sprawie i tak najlepiej!! ja poszłam do jubilera i byłam tam chyba ze 3 godziny bo nie mogłam się zdcecydowac, kóre obrączki nam najbarzdiej się podobają

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę że będziecie mieć panieński ja nie będę mieć bo 30.06 jadę już do Dębicy i z koleżankami dopiero na ślubie się zobaczę, każda jest z innego miasta, i każda u siebie robi praktyki. Liczyłam na to, że zrobią mi niespodziankę przed 30.06 (bo jedna koleżanka się wygadała że to ma być niespodzianka i że po mnie przyjadą i mnie zabiorą gdzieś) ale teraz już wiem że nie ma szans bo każda się uczy do egzaminu. Straszna chała...
nie martw się nie Ty jedyna nie będzisz miała wieczoru...wiem, że to tradycja i jednak ważna częśc panieńskiego stanu ale niestety nie zawsze uda się wszytko zorganizowaz tak jak bysmy chciały...ja w sumie sama zrezygnowałam z panienskiego...siostra (swiadkowa) chciała robic ale większośc moich znajomych nie są z olsztyna, kazda zapracowana, zabiegana...i tak to wygląda..takze postanowiłam dac sobie spokój i nie stawac teraz na rzesach zeby kazdemu pasowało....choc nie powiem...wspomienia pewnie byłyby fajne...

baja_86 przepiękna suknia!!!
jaguraaa tez taką przymierzałam suknię, na mnie w ogóle nie pasowała, ale Ty wyglądałaś slicznie!!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
PMki ktore slubuje 25 lipca ... dzisiaj rowny miesiac
do Naszego Slubu .
ja tez już przezywałam dzisiejszy dzien za miesiąc będę już poważną Panią D..... hehe

jutro (hm...właściwie to juz dzis) jadę po suknię....alez jestem zestresowana!! butki, welon i wszytsko co potrzebne na przymiarkę juz gotowe...nawet siostrę (swiadkową) z Wawy sciągnęłam, żeby była na tam ze mną i w razie potrzeby walczyła jak lew a poza tym...moja mama pierwszy raz zobaczy sukienkę na zywo...do tej pory oglądała ja tylko w internecie... zobaczymy co jutro powie.... i pewnie będzie mnie usilnie prosic zebym kupila bolerko...ale na szczescie bedzie ze mna siostra i na pewno nie pozwoli mi sie ugiąc pd naciskiem mamy to tyle
ide spac, bo TZ ostatnio narzeka, że odkąd zalogowałam się na wizazu to juz na nic innego nie mam czasu phiii

Edytowane przez mka1987
Czas edycji: 2009-06-26 o 01:41
mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 01:33   #3456
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Jagura, suknia wprawdzie nie w moim typie ale do Ciebie pasuej BOSKO. Wyglądałaś SUPER i serdecznie gratuluje!!!

Ps. Masz sliczne pieseczkiii!!!! A brzuszka jeszcze u Ciebie nie widac?

zlotko855, aniaaa84, sas

AgatkaL- Agatko tanczylo mi sie w niej naprawde super i w ogole nie byla ciezka

dziekuje Wam dziewczyny za mile slowa

Co do brzuszka to wlasnie jeszcze go nie widac i czekamy z mezulem az sie pojawi, powolutku zaczyna
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 03:22   #3457
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
HAha no własnie tez o tym dzis pomyslałam a w tym momencie my juz bedziemy na sali jesc obiad albo tanczyc 1 taniec

Cytat:
Witam
Wszystkim życzę tak wspaniałego ślubu/najwspanialszego dnia w życiu jaki my mieliśmy

(wklejam kilka fotek zrobionych przez gości)
slicznie wygladaliscie

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
ja tez już przezywałam dzisiejszy dzien za miesiąc będę już poważną Panią D..... hehe

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 07:46   #3458
kliwia
Zakorzenienie

Poszłam spac o 2 w nocy, pisalam mgr
Do tego dostałam @ ale leje się jakbym była świnką z poderznietym gardlem

Pogoda fatalna, barowa i melancholijna. A jutro mialam isc z Tż poodpoczywac na dzialce

Wczoraj Tż zrobil niespodziewanke i na deser kupil czeresnie. Boze jakie okropne. Wszytskie miekkie - wiotkie, i o smaku papieru bleeee. No ale trzeba bedzie je zjesc bo oprzeciez sie nie wyrzuci.

A mi do ślubu zostało 64 dni
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:01   #3459
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
W;ascie widzialam swoja sale na zdjeciach z ostatniego wesela. Boze tragedia, poplowa zreczy do wymiany
Fakt ze na tej sali wpakowalo sie 100 osob, gdzie max 60 powinno byc, ale jezusie trzymajcie mnie, niektorze rzeczy nie podlegaja w ogole dyskusji i musza byc inaczej niz byly na tym weselu, a druga polowa to wina mlodych - bo to ta czesc sami sobie organizowali, np napoje.
Jak mozna postawic napoje gazowane na stol w opakowaniu 2 i 2,5 litrowym?? W glowie sie nie miesci
hahaha ja mialam to samo!!
sala sama w sobie jest piękna i z klimatem- ale jak popsuli ją dekoracją to szkoda gadac... kit mydło i powidło
jak zobaczylam te foty to wzielam dekoratorkę - ma mi zrobić elegancko, delikatne kwiaty + pokrowce na krzesła i finito!

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
niestety nie mam teraz aparatu i nie mam jak jej pokazac...ale naprawdę jestem zadowolona i z biżuterii i w ogóle ze współpracy z dodomi...szybko i konkretnie. Jutro będę miec fotki więc wrzucę na wizaz
zrob koniecznie - jak dodmi skończy moja to tez sie pochwalę
wlasnie zamowilam u niej jeszcze stroik do włosów - mam takie troche za pas długie, i stroik będzie się składał z maluśkich kryształków swarovskiego na żyłkach - zeby moc mi je wplątać we włoski

Cytat:

Pogoda fatalna, barowa i melancholijna. A jutro mialam isc z Tż poodpoczywac na dzialce
ponoć weekend ma byc upalny
nie chce mi się w to wierzyć patrząc przez okno

qurde a ja dzis przyjechalam do pracy bez telefonu i dokumentów od samochodu normalnie śpiąca królewna ze mnie... mam stresa jak będę wracać bo mam kawałek a jeszcze po drodze muszę coś załatwić
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:20   #3460
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
aa czyli moze nie trzeba extra kogos wynajmowac tylko isc do klubu z tanczacymi panami
Ktoś wie gdzie takowe w Krakowie sa ??
Musisz poszukać w necie występów cheapdales

Wczoraj moja teściowa powiedziała że muszę mieć bukiet z herbacianych róż bo taki kolor pasuje do garnituru Tz.Dlaczego nie pomyślała że w takim kolorze źle wyglądam????

diya nastraszyłaś mnie wczoraj z tym welonem. Napisałam maila do sprzedawcy kiedy mogę spodziewać się wysyłki. Napisał że dzisiaj wysyła.
Czyli sytuacja się powtarza analogicznie do przypadków negatywnych.Napisałam że za tydzień mam ślub i proszę o szybką przesyłkę. Boję się 10 dni temu zamówiłam

Edytowane przez dekoderka
Czas edycji: 2009-06-26 o 08:23
dekoderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:26   #3461
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Hihi a mi 1 dzień Już dziś z TŻ'tem spaliśmy osobno i przed momentem przyjechał O 13 ide na paznokcie, potem trzeba zawieść ciasto i alkohol na sale, no a wieczorem trzaskanie
Stary 2009-06-26, 08:36   #3462
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

kurcze po tygodniu sprzątania w koncu mam porządek. Miejsce przygotowane dla TZ i w lazience i w garderobie.
Po slubie tylko sie przeniesie łózko do nowej sypalni i kanape do nowego salonu i bedzie super
wywalalam od razu rzeczy, które juz mi sie nie przydadza i... tata wczoraj wywiozł 2 bagazniki tych rzeczy oddał je takim znajomym, co zawsze im oddajemy.

a dzis 3 lekcja tanca

jeszcze tylko 36 dni

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:41   #3463
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

myśmy przy podpisaniu umowy rok niecały temu płacili 1500 zaliczki za dwudniowe a cala reszte po ślubie pare dni dopiero bedZiemy płacic

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:42   #3464
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:44   #3465
liliputek
Raczkowanie

Dziewczyny pochwale sie Wam ze kupilam sobie perfumy Dior-Miss Dior Cherie i dla mojego Tż-ta Higher tez Diora. Zrobie mu niespodzianke, bo sie biedny wczoraj załamał. okazało sie ze u niego w pracy zamiast niego dostał znaczna pdwyżke jego zmiennik, który notabene nic nie robi i nic nie umie i w dodatku pije alkohol w pracy, ale mial lepsze uklady. Tż-et jest załany i czuje sie niedoceniony, nowe osoby przyjmowane do niego do pracy dostaja wiecej kasy niz on po 5 latach tam przepracowanych....
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:52   #3466
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:

Wczoraj Tż zrobil niespodziewanke i na deser kupil czeresnie. Boze jakie okropne. Wszytskie miekkie - wiotkie, i o smaku papieru bleeee. No ale trzeba bedzie je zjesc bo oprzeciez sie nie wyrzuci.

mi tez tyle zostało i też mam teraz @ i też mam wrażenie, że mi tętnica pękła co najmniej i też mam niesmaczne owoce, tyle że ja mam truskawki.... będę z nich piekła ciasto "na szybko", bo szkoda wyrzucić, a jak się upiecze je to nawet jest nieźle hehe i też w nocy siedziałam nad mgr, muszę ją dzisiaj wydrukować

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:52   #3467
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
ja wczoraj te dwie zamówiłam hehe a co, trzeba sie doksztalcac przed nową droga życia
tylko póxno przelew zrobiłam, bo czekałam na maila od goscia i ksiązki bede w nastepnym tyg dopiero. zamowilam je paczka priorytetową, bo nie chciałam kurierem.

Stary 2009-06-26, 08:56   #3468
AgatkaL
Wtajemniczenie

A my kupiliśmy wczoraj kamizelkę TŻ i wreszcie już TŻ jest cały ubrany
Pani specjalnie dla nas sprowadziła różowe kamizelki - co prawda nie był to taki róż jak sobie wymysliłam, bo bardziej jest to taki łososiowy kolor złamany różem, ale ma bardzo ładny wzorek i TŻ jest w niej bardzo ładnie, więć wzięliśmy i mamy już z głowy.
Dzisiaj musimy załatwić jeszcze kościół...bo nie odebraliśmy zapowiedzi, nie byliśmy u spowiedzi i dzisiaj chciałabym zapłacić, po niedzieli iść do spowiedzi i spisac wreszcie akt.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:57   #3469
kliwia
Zakorzenienie

rosetko z upieczeniem ciasta to będzie kiepsko bo mi się piekarnik zepsuł
Ale wczoraj tz kupiła spody biszkoptowe i dziś będę robić torta, z taką pianką (ze smietany i galaretki) to wrzucę trochę tych czeresni na 'gore' i zaleję je galaretką którą doslodzę
A szczerze powiem nie robilam jeszcze koktajlu z czeresni

liliputek niestety jesli chodzi o sprawiedliwosc w pracy to moj tż tez ma niemile dosiwadczenia.
Trzeba wierzyc ze bedzie lepiej i w miedzyczasie suzkac innej pracy.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-06-26 o 08:59
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 08:58   #3470
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a własnie.
jak odbiore zapowiedzi z mojego koscioła i zawioze je do swojego, to cos bede musiała juz płacic?? czy tylko dam te zapowiedzi, czy cos jeszcze bede musiała przyniesc??

Stary 2009-06-26, 09:05   #3471
diya1983
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę że będziecie mieć panieński ja nie będę mieć bo 30.06 jadę już do Dębicy i z koleżankami dopiero na ślubie się zobaczę, każda jest z innego miasta, i każda u siebie robi praktyki. Liczyłam na to, że zrobią mi niespodziankę przed 30.06 (bo jedna koleżanka się wygadała że to ma być niespodzianka i że po mnie przyjadą i mnie zabiorą gdzieś) ale teraz już wiem że nie ma szans bo każda się uczy do egzaminu. Straszna chała...
mnie tez chyba nie wypali, ale pamietaj najwazniejszy slub i wesele - wybawisz sie za obie imprezy

Cytat:
Treść usunięta
gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
jagura serdeczne gratulacje dla Was. bardzo ladnie wygladalas a tort mmmniam super, ze tak cudownie minal wam "ten" dzien
zgadzam się złotko ide na ten peeling, zamówiłam tez polecany przez kliwię kosmetyk, oby cera mi sie poprawila...

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
witam dziewczyny.Ja tylko na chwile ,slub juz po jutrze wiec nie mam za wiele czasuDzis bylam na ostatniej przymiarce,i kryzys minal Sukienka lezy jak ulal i jest piekna.Jutro spowiedz i pozostaje tylko czekanie
Trzymajcie kciuki
pozdrawiam wszystkie!
trzymam mocno kciuki i zazdroszcze

Cytat:

wspolczuje @... mnie wypadnie 28-29go sierpnia

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Musisz poszukać w necie występów cheapdales

Wczoraj moja teściowa powiedziała że muszę mieć bukiet z herbacianych róż bo taki kolor pasuje do garnituru Tz.Dlaczego nie pomyślała że w takim kolorze źle wyglądam????

diya nastraszyłaś mnie wczoraj z tym welonem. Napisałam maila do sprzedawcy kiedy mogę spodziewać się wysyłki. Napisał że dzisiaj wysyła.
Czyli sytuacja się powtarza analogicznie do przypadków negatywnych.Napisałam że za tydzień mam ślub i proszę o szybką przesyłkę. Boję się 10 dni temu zamówiłam

kochana a w jakim kolorze chcesz welon? tu sa same pozytywy http://www.allegro.pl/item662088275_...cru_ivory.html a jakbys zagadala to moze daloby i sie i za pobraniem, nie jest drogo... bo tamten moze nawalic.

Ja mam problem bo nie moge znalezc butow ivory, do tego zadna kwiaciarnia w JL nie chce mi zrobic bukietu ze storczykow w sierpniu
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 09:09   #3472
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
Ja mam problem bo nie moge znalezc butow ivory, do tego zadna kwiaciarnia w JL nie chce mi zrobic bukietu ze storczykow w sierpniu
ja tez mam suknie w kolorze ivory, butki kupiłam takie jak kiedys pokazywałam. nie jest to identyczny odcien jak na sukni (jest troskze jasniejszy) ale inaczej to bym, chyba nigdu nie znalazła dokąłdnie takich butków.
mam nadzieje, ze troszke jasniejsze buty od sukni beda ok ??

Stary 2009-06-26, 09:21   #3473
diya1983
Zadomowienie

jasne byle nie białe bo będzie wyglądać jakbym suknię miała stara a gdzie kupiłaś butki? ja chcę na niziutkim obcasie przez wzgląd na wzrost Tż-ta wiec ciezko bedzie znalezc...
Stary 2009-06-26, 09:23   #3474
moniqa84
Rozeznanie

Cytat:
ja tez mam suknie w kolorze ivory, butki kupiłam takie jak kiedys pokazywałam. nie jest to identyczny odcien jak na sukni (jest troskze jasniejszy) ale inaczej to bym, chyba nigdu nie znalazła dokąłdnie takich butków.
mam nadzieje, ze troszke jasniejsze buty od sukni beda ok ??

Czesc dziewczyny, tak sobie czytam od dluzszego czasu wiec postanowilam sie odezwac Tez mam slub niedlugo tzn 1.08.09 i juz sie nie moge doczeka- chociaz z drugiej strony juz ogromny stres a pozatym jeszcze duzo do zalatwienia

ja mam buty ciemniejsze od sukni i niezle to wyglada, poniewaz suknie mam lsniaca biala a buty biale typowo slubne mi sie nie podobaja za zadne skarby wiec mam taka biel smietanowa na wysokim obcasie -9.5cm bez palcow i jestem b. zadowolona, pozatym mysle ze butów az tak bardzo nie widac w suknie nie pamietam z zadnego ze slubow zebym widziala buty PM moze dopiero przy jakis zabawach
moniqa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 09:24   #3475
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
ile płacicie na sali weselnej przed slubem??
??
Przy podpisywaniu dalismy zaliczkę 2500 , w niedzielę (poprawiny) płacimy resztę.

Cytat:
Witam
Wszystkim życzę tak wspaniałego ślubu/najwspanialszego dnia w życiu jaki my mieliśmy )
Za życzenia dziękuję Wygladałaś jak księżniczka, i jeszcze bryczką z tatą i fajerwerkicudnie! Wszystkiego dobrego! ... ale napisz cos więcej

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
witam dziewczyny.Ja tylko na chwile ,slub juz po jutrze wiec nie mam za wiele czasuDzis bylam na ostatniej przymiarce,i kryzys minal Sukienka lezy jak ulal i jest piekna.Jutro spowiedz i pozostaje tylko czekanie Trzymajcie kciuki pozdrawiam wszystkie!
Ciesze się że wszystko dobrze Trzymamy

Mój TŻ dziś z rana wyjechał do rodziców , pozałatwiać jeszcze różne sprawy weselne. Idzie jutro załatwić mi bukiet i wczoraj musiałam mu wszystko dokłądnie tłumać, pokazywać na zdjęciach itd. I tak zadzwonie do kwiaciarni, bo jeszcze zamówi mi jakiegoś kaktusa

Mam pytanie: jakiej marki wino kupujecie na wesele?

I oboje mamy jutro swoje wieczory jak leżałam w łózku z rana to TŻ podszedł, dał mi całusa i mówi ,,tylko nie szalej"

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 09:29   #3476
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
jasne byle nie białe bo będzie wyglądać jakbym suknię miała stara a gdzie kupiłaś butki? ja chcę na niziutkim obcasie przez wzgląd na wzrost Tż-ta wiec ciezko bedzie znalezc...
no ja własnie tez mam na niskim, ale to dlatego,z e na wysokim nie chodze na codzien i bym sie tylko meczyla.

oto moje butki i sklep w kótrym je kupiłam (kupiłam je w warszawie)
http://www.eram.fr/chaussure-femme-escarpins
2 rząd ostatnie. z kokardką z przodu za 39,90 euro.
tylko na zywo ładnie sie mienią
kiedys wklejałam ich zdjecie

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

oo gold jutro masz panienski ??super ja wina jeszcze nie kupiłam :/

a jutro mamy grilla. bedzie TZ z mamą. nie wiem czy bedzie z Tata tez, bo... jego ojciec sie jeszcze nie okresił czy ma ochote przyjsc

Stary 2009-06-26, 09:29   #3477
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

mnie sie zdaje ze kupiny carlo rosi rozowe i jakies do tego jeszcze wytrawne

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 09:30   #3478
dekoderka
Raczkowanie

Ale ten wydaje mi się trochę brzydszy. Wiesz zrobię tak że czekam na welon do srody, jak go nie dostanę to zamawiam tutaj
Stary 2009-06-26, 09:33   #3479
diya1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniqa84 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, tak sobie czytam od dluzszego czasu wiec postanowilam sie odezwac Tez mam slub niedlugo tzn 1.08.09 i juz sie nie moge doczeka- chociaz z drugiej strony juz ogromny stres a pozatym jeszcze duzo do zalatwienia

ja mam buty ciemniejsze od sukni i niezle to wyglada, poniewaz suknie mam lsniaca biala a buty biale typowo slubne mi sie nie podobaja za zadne skarby wiec mam taka biel smietanowa na wysokim obcasie -9.5cm bez palcow i jestem b. zadowolona, pozatym mysle ze butów az tak bardzo nie widac w suknie nie pamietam z zadnego ze slubow zebym widziala buty PM moze dopiero przy jakis zabawach
a gdzie je kupilas?

Cytat:
no ja własnie tez mam na niskim, ale to dlatego,z e na wysokim nie chodze na codzien i bym sie tylko meczyla.

oto moje butki i sklep w kótrym je kupiłam (kupiłam je w warszawie)
http://www.eram.fr/chaussure-femme-escarpins
2 rząd ostatnie. z kokardką z przodu za 39,90 euro.
tylko na zywo ładnie sie mienią
kiedys wklejałam ich zdjecie

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

oo gold jutro masz panienski ??super ja wina jeszcze nie kupiłam :/

a jutro mamy grilla. bedzie TZ z mamą. nie wiem czy bedzie z Tata tez, bo... jego ojciec sie jeszcze nie okresił czy ma ochote przyjsc
bardzo ladne, nie moge powiekszyc zdjecia ale to co widze mi sie podoba - tez maja taki mocny akcent innego koloru z tylu?

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Ale ten wydaje mi się trochę brzydszy. Wiesz zrobię tak że czekam na welon do srody, jak go nie dostanę to zamawiam tutaj

miejmy nadzieje, ze sprzedawca sie za siebie wezmie, bo tez chcialam u niego zamowic ten welon z kola na zdjeciu jest sliczny. tez zamowilas taki dlugi do ziemi?
Stary 2009-06-26, 09:33   #3480
dekoderka
Raczkowanie

[QUOTE=gold-fish;12953022]

Mam pytanie: jakiej marki wino kupujecie na wesele?

My też Carlo Rossi Najlepsze i cenowo ok

Diya
pisałam Ci wczoraj że zamówiłam taki welon z koła o długości 270zm Długi ma być tylko do kościoła, a do tego zamówiłam krótki ale chyba wogole go nie będę nosiła tylko nim rzucę

Edytowane przez dekoderka
Czas edycji: 2009-06-26 o 09:36
dekoderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości