|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Strobiluska ale z was swiry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() moze ludzie takie mieli upodobania.. ale masz racje trzeba trzymac reke na pulsie..
|
|
|
#3452 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cudow na![]() ślicza :e ek: i tez chce taką
|
|
#3453 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
slicznie wygladaliscie![]() gartuluje ??Cytat:
moja jst troszke podobna, obawiam sie ze jest bez ramiaczek zeby mi sie nie zsuwala? martwisz sie o to?Cytat:
Cytat:
Cytat:
gdyby nie ja to nie wiem co by to bylo jst jakis zrezygnowany-choc na to tez wplywa inna sprawa ale ja obrywam a raczejj my sama nie wiem potem przyznjae ze nie ma racji ze wie ze zle sie zachouje okazuje milosc i takie tam, ale ja jstm zmeczona juz takim czyms
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||||
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny.Ja tylko na chwile ,slub juz po jutrze wiec nie mam za wiele czasu
Dzis bylam na ostatniej przymiarce,i kryzys minal Sukienka lezy jak ulal i jest piekna.Jutro spowiedz i pozostaje tylko czekanie![]() Trzymajcie kciuki pozdrawiam wszystkie! |
|
|
|
#3455 | |||||
|
Raczkowanie
|
o rany....nie miałam dzisiaj przez caly dzien dostępu do internetu...teraz udało mi się w koncu usiąśc do kompa i jestem w szoku...
ROZPISAŁYSCIE SIE!!!![]() Cytat:
i powiem Ci ze bardzo mało płacicie za wynajem, naprawdę Wam się udało!!Cytat:
![]() moniqac i anika piękne macie sukienki i nie wmawiajcie sobie teraz ze czegoś im brakuje!! dekoderka i AgatkaL - dziewczyny w takim razie udanej imprezy!!! i dajcie później znac jak było ![]() Cytat:
![]() Strobiluska- dobrze, że jesteście konkretni w sprawach kupna..heh raz dwa i po sprawie i tak najlepiej!! ja poszłam do jubilera i byłam tam chyba ze 3 godziny bo nie mogłam się zdcecydowac, kóre obrączki nam najbarzdiej się podobają![]() Cytat:
![]() baja_86 przepiękna suknia!!! jaguraaa tez taką przymierzałam suknię, na mnie w ogóle nie pasowała, ale Ty wyglądałaś slicznie!! Cytat:
za miesiąc będę już poważną Panią D.....![]() hehejutro (hm...właściwie to juz dzis ) jadę po suknię....alez jestem zestresowana!! butki, welon i wszytsko co potrzebne na przymiarkę juz gotowe...nawet siostrę (swiadkową) z Wawy sciągnęłam, żeby była na tam ze mną i w razie potrzeby walczyła jak lew![]() a poza tym...moja mama pierwszy raz zobaczy sukienkę na zywo...do tej pory oglądała ja tylko w internecie... zobaczymy co jutro powie.... i pewnie będzie mnie usilnie prosic zebym kupila bolerko...ale na szczescie bedzie ze mna siostra i na pewno nie pozwoli mi sie ugiąc pd naciskiem mamy to tyle![]() ide spac, bo TZ ostatnio narzeka, że odkąd zalogowałam się na wizazu to juz na nic innego nie mam czasu phiii
Edytowane przez mka1987 Czas edycji: 2009-06-26 o 01:41 |
|||||
|
|
|
#3456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zlotko855, aniaaa84, sas AgatkaL- Agatko tanczylo mi sie w niej naprawde super i w ogole nie byla ciezka ![]() dziekuje Wam dziewczyny za mile slowa ![]() Co do brzuszka to wlasnie jeszcze go nie widac i czekamy z mezulem az sie pojawi, powolutku zaczyna
|
|
#3457 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam spac o 2 w nocy, pisalam mgr
![]() Do tego dostałam @ ale leje się jakbym była świnką z poderznietym gardlem Pogoda fatalna, barowa i melancholijna. A jutro mialam isc z Tż poodpoczywac na dzialce ![]() Wczoraj Tż zrobil niespodziewanke i na deser kupil czeresnie. Boze jakie okropne. Wszytskie miekkie - wiotkie, i o smaku papieru bleeee. No ale trzeba bedzie je zjesc bo oprzeciez sie nie wyrzuci. ![]() A mi do ślubu zostało 64 dni |
|
|
|
#3459 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sala sama w sobie jest piękna i z klimatem- ale jak popsuli ją dekoracją to szkoda gadac... kit mydło i powidło ![]() jak zobaczylam te foty to wzielam dekoratorkę - ma mi zrobić elegancko, delikatne kwiaty + pokrowce na krzesła i finito! ![]() Cytat:
![]() wlasnie zamowilam u niej jeszcze stroik do włosów - mam takie troche za pas długie, i stroik będzie się składał z maluśkich kryształków swarovskiego na żyłkach - zeby moc mi je wplątać we włoski ![]() Cytat:
![]() nie chce mi się w to wierzyć patrząc przez okno ![]() qurde a ja dzis przyjechalam do pracy bez telefonu i dokumentów od samochodu normalnie śpiąca królewna ze mnie... mam stresa jak będę wracać bo mam kawałek a jeszcze po drodze muszę coś załatwić
|
|
|
#3460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj moja teściowa powiedziała że muszę mieć bukiet z herbacianych róż bo taki kolor pasuje do garnituru Tz. Dlaczego nie pomyślała że w takim kolorze źle wyglądam????diya nastraszyłaś mnie wczoraj z tym welonem. Napisałam maila do sprzedawcy kiedy mogę spodziewać się wysyłki. Napisał że dzisiaj wysyła. Czyli sytuacja się powtarza analogicznie do przypadków negatywnych.Napisałam że za tydzień mam ślub i proszę o szybką przesyłkę. Boję się 10 dni temu zamówiłam
Edytowane przez dekoderka Czas edycji: 2009-06-26 o 08:23 |
|
|
|
|
#3461 |
|
Rozeznanie
|
Hihi a mi 1 dzień
O 13 ide na paznokcie, potem trzeba zawieść ciasto i alkohol na sale, no a wieczorem trzaskanie
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() kurcze po tygodniu sprzątania w koncu mam porządek. Miejsce przygotowane dla TZ i w lazience i w garderobie. Po slubie tylko sie przeniesie łózko do nowej sypalni i kanape do nowego salonu i bedzie super![]() wywalalam od razu rzeczy, które juz mi sie nie przydadza i... tata wczoraj wywiozł 2 bagazniki tych rzeczy oddał je takim znajomym, co zawsze im oddajemy. a dzis 3 lekcja tanca jeszcze tylko 36 dni
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
myśmy przy podpisaniu umowy rok niecały temu płacili 1500 zaliczki za dwudniowe a cala reszte po ślubie pare dni dopiero bedZiemy płacic
|
|
#3464 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3465 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pochwale sie Wam ze kupilam sobie perfumy Dior-Miss Dior Cherie i dla mojego Tż-ta Higher tez Diora. Zrobie mu niespodzianke, bo sie biedny wczoraj załamał. okazało sie ze u niego w pracy zamiast niego dostał znaczna pdwyżke jego zmiennik, który notabene nic nie robi i nic nie umie i w dodatku pije alkohol w pracy, ale mial lepsze uklady. Tż-et jest załany i czuje sie niedoceniony, nowe osoby przyjmowane do niego do pracy dostaja wiecej kasy niz on po 5 latach tam przepracowanych....
|
|
|
|
#3466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i też mam niesmaczne owoce, tyle że ja mam truskawki.... będę z nich piekła ciasto "na szybko", bo szkoda wyrzucić, a jak się upiecze je to nawet jest nieźle
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj te dwie zamówiłam
hehe a co, trzeba sie doksztalcac przed nową droga życia![]() tylko póxno przelew zrobiłam, bo czekałam na maila od goscia i ksiązki bede w nastepnym tyg dopiero. zamowilam je paczka priorytetową, bo nie chciałam kurierem. |
|
|
|
#3468 |
|
Wtajemniczenie
|
A my kupiliśmy wczoraj kamizelkę TŻ i wreszcie już TŻ jest cały ubrany
Pani specjalnie dla nas sprowadziła różowe kamizelki - co prawda nie był to taki róż jak sobie wymysliłam, bo bardziej jest to taki łososiowy kolor złamany różem, ale ma bardzo ładny wzorek i TŻ jest w niej bardzo ładnie, więć wzięliśmy i mamy już z głowy. Dzisiaj musimy załatwić jeszcze kościół...bo nie odebraliśmy zapowiedzi, nie byliśmy u spowiedzi i dzisiaj chciałabym zapłacić, po niedzieli iść do spowiedzi i spisac wreszcie akt.
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
rosetko z upieczeniem ciasta to będzie kiepsko bo mi się piekarnik zepsuł
![]() Ale wczoraj tz kupiła spody biszkoptowe i dziś będę robić torta, z taką pianką (ze smietany i galaretki) to wrzucę trochę tych czeresni na 'gore' i zaleję je galaretką którą doslodzę A szczerze powiem nie robilam jeszcze koktajlu z czeresni ![]() liliputek niestety jesli chodzi o sprawiedliwosc w pracy to moj tż tez ma niemile dosiwadczenia. ![]() Trzeba wierzyc ze bedzie lepiej i w miedzyczasie suzkac innej pracy. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-06-26 o 08:59 |
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
a własnie.
jak odbiore zapowiedzi z mojego koscioła i zawioze je do swojego, to cos bede musiała juz płacic?? czy tylko dam te zapowiedzi, czy cos jeszcze bede musiała przyniesc?? |
|
|
|
#3471 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulejszyn!!!!!!!!!!!!! Cytat:
złotko ide na ten peeling, zamówiłam tez polecany przez kliwię kosmetyk, oby cera mi sie poprawila...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kochana a w jakim kolorze chcesz welon? tu sa same pozytywy http://www.allegro.pl/item662088275_...cru_ivory.html a jakbys zagadala to moze daloby i sie i za pobraniem, nie jest drogo... bo tamten moze nawalic. Ja mam problem bo nie moge znalezc butow ivory, do tego zadna kwiaciarnia w JL nie chce mi zrobic bukietu ze storczykow w sierpniu ![]() ![]() ![]()
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze troszke jasniejsze buty od sukni beda ok ??
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zadomowienie
|
jasne
byle nie białe bo będzie wyglądać jakbym suknię miała stara a gdzie kupiłaś butki? ja chcę na niziutkim obcasie przez wzgląd na wzrost Tż-ta wiec ciezko bedzie znalezc...
|
#3474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czesc dziewczyny, tak sobie czytam od dluzszego czasu wiec postanowilam sie odezwac Tez mam slub niedlugo tzn 1.08.09 i juz sie nie moge doczeka- chociaz z drugiej strony juz ogromny stres a pozatym jeszcze duzo do zalatwieniaja mam buty ciemniejsze od sukni i niezle to wyglada, poniewaz suknie mam lsniaca biala a buty biale typowo slubne mi sie nie podobaja za zadne skarby wiec mam taka biel smietanowa na wysokim obcasie -9.5cm bez palcow i jestem b. zadowolona, pozatym mysle ze butów az tak bardzo nie widac w suknie nie pamietam z zadnego ze slubow zebym widziala buty PM moze dopiero przy jakis zabawach |
|
|
|
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przy podpisywaniu dalismy zaliczkę 2500 , w niedzielę (poprawiny) płacimy resztę.
Cytat:
cudnie! Wszystkiego dobrego! ... ale napisz cos więcej ![]() Cytat:
Trzymamy ![]() Mój TŻ dziś z rana wyjechał do rodziców , pozałatwiać jeszcze różne sprawy weselne. Idzie jutro załatwić mi bukiet i wczoraj musiałam mu wszystko dokłądnie tłumać, pokazywać na zdjęciach itd. I tak zadzwonie do kwiaciarni, bo jeszcze zamówi mi jakiegoś kaktusa Mam pytanie: jakiej marki wino kupujecie na wesele? I oboje mamy jutro swoje wieczory ![]() jak leżałam w łózku z rana to TŻ podszedł, dał mi całusa i mówi ,,tylko nie szalej"
|
||
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oto moje butki i sklep w kótrym je kupiłam (kupiłam je w warszawie) http://www.eram.fr/chaussure-femme-escarpins 2 rząd ostatnie. z kokardką z przodu za 39,90 euro. tylko na zywo ładnie sie mienią ![]() kiedys wklejałam ich zdjecie ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- oo gold jutro masz panienski ??super ja wina jeszcze nie kupiłam :/a jutro mamy grilla. bedzie TZ z mamą. nie wiem czy bedzie z Tata tez, bo... jego ojciec sie jeszcze nie okresił czy ma ochote przyjsc
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie zdaje ze kupiny carlo rosi rozowe i jakies do tego jeszcze wytrawne
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
Ale ten wydaje mi się trochę brzydszy. Wiesz zrobię tak że czekam na welon do srody, jak go nie dostanę to zamawiam tutaj
|
#3479 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
miejmy nadzieje, ze sprzedawca sie za siebie wezmie, bo tez chcialam u niego zamowic ten welon z kola na zdjeciu jest sliczny. tez zamowilas taki dlugi do ziemi?
|
|
#3480 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=gold-fish;12953022]
Mam pytanie: jakiej marki wino kupujecie na wesele? My też Carlo Rossi Najlepsze i cenowo ok![]() Diya pisałam Ci wczoraj że zamówiłam taki welon z koła o długości 270zm Długi ma być tylko do kościoła, a do tego zamówiłam krótki ale chyba wogole go nie będę nosiła tylko nim rzucę
Edytowane przez dekoderka Czas edycji: 2009-06-26 o 09:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

:mysli:

jak przyszło co do graweru, TŻ pyta "a zmieści się I love Iron Maiden i Pink Floyd?" 

Jest takie fajne powiedzenie:

jak leżałam w łózku z rana to TŻ podszedł, dał mi całusa i mówi ,,tylko nie szalej"