|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
mwahaha, ja mam 160cm wzrostu Peggy pociesz się tym ![]() kiedyś się spotkałam z chłopakiem 196cm piłkarz. masakra ![]() wyglądaliśmy jak Flip i Flap u mnie niby też remontowali czyt: wycyklinowali parkiet i odmalowali ściany no i okna wymienili.. ale wszystko jedno : mała i niska ta sala...a apele mamy na auli ![]() najbardziej opalona osoba w mieście... z jednej strony poza tym w moim mieście to pełno solarek chodzi więc niestety.. nie osiągnęłam tego stopnia opalenizny jeszcze
|
|
#2492 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mam ok. 168 a mam słabość do wysokich facetów więc też się zdarzyło, że był Flip i Flap nie no u mnie zmienili podłogę całą, a teraz chuchają i dmuchają żeby się nic tam nie stało czasem no tych z solary to nie dogonisz nie ma szans, one już w połowie zimy przygotowują się do sezonu regularnie uczęszczając na solarium |
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
w połowie zimy?
one przez cały rok regularnie ![]() ja to się śmieję, że one jak kurczaki z rożna wyglądają ;P a później w wieku 25 lat zmarszczki mają...
|
#2494 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie
![]() ale to jest masakra.. wczoraj jechałam pociągiem to taki lachon się dosiadł, że jedna dziewczyna wprzedziale się do mnie smiala i wywracała oczami jak ta solara wchodziła ![]() podejrzewam, że w naszym wieku albo rok starsza (miała legitymację szkolną). legginsy dlugie w panterke, biały pasek (jakiś postrzępiony w ogóle, zmasakrowany), bluzka na ramiączka, kolczyk w wardze, wypudrowana, róż na policzkach, oczy sklejone prawie od tego tuszu, włosy na blondzik walnięte, i jej bransoletki mnie rozwaliły : dwie palstikowe, jedna w gwiazdki, a druga z napisem :"i wanna be a rockstar" .. z Tż laliśmy z niej przez całą drogę jak z nami siedziała.. bo jeszcze usiadła naprzeciwko Tżta oglądalismy film (bo Tż dzień wcześniej zasnął w połowie) i potem pisaliśmy w wordzie sobie takie gg prymitywne ![]() śmiech po prostu
|
#2496 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobry sposób przynajmniej się powymienialiście opiniami |
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
no mówie, że ztych bransolet to się śmiałam pół drogi
a jeszcze jak ona na mojego Tżta patrzyła i ciagle się na mnie kampiła masakra.i miała jeszcze taką torebkę/kosmetyczkę w czarno-białe paski. ogólnie to cała była tak ubrana, że bez ładu i składu ![]() a i zapomniałabym miała jeszcze czarne szpilki... gratki - do takich szmatkowych (w sensie takich dzianinkowo-bawełnianych, zmecchaconych) legginsów w panterkę .. wyglądała pięknie mówię, jak wpadła do przedziału to ta jedna dziewczyna mało nie wybuchnęła śmiechem jak mowiła :"tak, wolne"
|
#2498 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki trzyamy i czekamy na relację Cytat:
Mi brat kiedyś ciągle topił moją rodzinę. Wiesz jaki to był horror? Cytat:
Właśnie od dziś zaczynam znowu, więc zaraz wracam do Simsów ![]() Cytat:
Co na to pierwszaki? xDTak w ogóle to dzień dobry Dziunie
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Dziuniu ;*
|
#2500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wam
![]() Cytat:
![]() Ale się wczoraj/ dziś rozpisałyście , aż zapomniałam nie których postów za cytowć .Ide grać w simsy:P bo zrobiłam wczoraj nowy domek i rodzinke . Ja zawsze topie dzieci jak nie chce mi się nimi zajmować:P:P
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki brutal Simsomania u nas nastała ![]() Ja też idę grać ![]() Do później
|
|
|
#2502 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
czemu wszyscy grają w simsy a ja nie ![]() Cytat:
następna chyba muszę sobie załatwić te simsy |
|||
|
|
|
#2503 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiesz Beatko taka brutalana to ja nie jestem
:P i zapomniałam jeszcze dodać że czasami specjalnie się nie uczyły i opieka społeczna zbierała ich ale nie wiem czy w 3 też musze chyba to zobaczyć![]()
|
|
#2504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz zaluje ze kilka lat temu sie nie wzielam za gre w siatke ( ale coz xD bylo minelo ;P Brook ma hollywoodzki usmiech nie zapomne jak kolezanka co chciala to zdj. chodzila caly dzien i powtarzala jedno zdanie ktore brzmialo mniej wiecej tak 'could I take a photo with you?' ;D no i podchodzi do Brooka recytuje to zdanie, a on na to.... DOBRA! przynajmniej z ang sie czegos nauczyla xD no w mojej szkole tez planuja sie w taka wykladzine wyposazyc, ale cos im nie idzie. chcieli nas przewalic i 100dniowke nam zrobic w szkole to by przy okazji kupili za nasz hajs ta wykladzine ( a potem inne roczniki by korzystaly ;p ) ale sie wszyscy sprzeciwili i 100dn. jest tam gdzie co roku Cytat:
tylko kurcze w naszym roczniku czy 2-3 lata starszym to takich wysokich to juz niewiele zostalo :P niby 180cm wysoki, ale jak taki obok mnie stanie to jestesmy rowni a ci wyzszi (min. 5 cm :P) to gdzies pochowani ale z drugiej strony tez takiej 2 metry czy wiecej bym nie chciala, bo jak to takiego pocalowac :P biedak moze sobie szyje nadwyrezyc, a z krzeselkiem glupio latac xD one chodza na solare kiedy tylko sie da. wiosna, lato, jesien, zima nie ma roznicy. czy slonce czy deszcz skwarki biegna sie jarac xD ech ;] a potem idzie taka 20latka a wyglada gorzej niz jej matka... ja nigdy na solarium nie bylam i czuje sie z tym dobrze :P pojde kilka razy przed 100dn. zeby kolorku nabrac ;P Cytat:
kiedys z kolezanka w autobusie w celu obgadania kogos wzielysmy jeden tel. i pisalysmy do siebie przekazujac dyskretnie telefon sobie zeby na smsach zaoszczedzic ![]() takze trzeba sobie w zyciu radzic, a gg na wordzie to bardzo dobry pomysl! xD pokornie odpowiadaja na pytania a jak np. wywiady sa w trakcie lekcji, to maja taki chwyt, ze pukaja do sali gdzie jakas 1kl. ma lekcje i mowia ze pielęgniarka prosi tego i tego goscia i sorki puszczaja a lepsza akcja byla jak owy mikrofon wrzucali dziewczynom do torebek albo kładli w kaptury a ja nie mam simsow
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha, fajnie Jaka szkoda ![]() Szukaj, szukaj ![]() Ja się na chwilę oderwałam od Simsów, żeby obiad zjeść. Zaraz wracam dalej ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Kasia nowy podpis masz
|
|
|
#2506 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() oj Brook tym uśmiechem to robił furorę i po Polsku mówił ja to bym takim 190 cm nie pogardziła ( przy moim 168 ) więc różnica by była spora, ale to takie moje zboczenie trochę, chyba za dużo siatkówki oglądam ja też takich spotykam oczywiście, tylko, że standardowo nie wytrzymuję napięcia i muszę wyjść ponabijać się i dopiero wrócić ![]() ja tak pisałam jak obie z koleżanką miałyśmy pakiet do plusa, ale wysyłałyśmy te smsy i co któraś z nas dostała wiadomość to taki wybuch śmiechu też nie mam ![]() |
|
|
|
|
#2507 |
|
Konto usunięte
|
hej dziunki
![]() ja mam 173 jakos tak,ale nie wiem dokladnie, bo mam krzywa szyje i przez to nie moge sie do konca wyprostowac, nie wiem dlaczego tak mam,ale mam. rodzice ostatnio wyczuli ode mnie ze palilam;/ niedobrze,bo teraz mnie ciagle obwachuja... no ale trudno, niedlugo jade na openera, potem do Warszawy ,nad morze, zyc nie umierac ![]() no i ide dzisiaj wieczorkiem na karaoke z kumpelami z klasy
|
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
hej;*
ja tam nie lubię swojego wzrostu :/ chciałabym mieć tak 170 jak tak pisałyście o nadmiarze makijażu to przypomniała mi się moja kol. Miałyśmy iść na dyskotekę to tyle pudru nałożyła, że szok Nic tylko walnąć z tyłu a z przodu odskoczy. Wstyd mi było z nią iść.
|
#2509 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;13007930]hej dziunki
![]() ja mam 173 jakos tak,ale nie wiem dokladnie, bo mam krzywa szyje i przez to nie moge sie do konca wyprostowac, nie wiem dlaczego tak mam,ale mam. rodzice ostatnio wyczuli ode mnie ze palilam;/ niedobrze,bo teraz mnie ciagle obwachuja... no ale trudno, niedlugo jade na openera, potem do Warszawy ,nad morze, zyc nie umierac ![]() no i ide dzisiaj wieczorkiem na karaoke z kumpelami z klasy [/QUOTE]Palisz? To bardzo niedobrze Ale Ci dobrze ![]() Baw się dobrze ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
Aj Ty niedobra ![]() A nie wyglądasz na taką brutalkę
|
|
|
#2510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ha ha ha
wiesz kiedyś mi nauczycielka powiedziała, że ja wyglądam na taką grzeczną dziewczyne która się pilnie uczy uczyć to się ucze, ale czy grzeczna chyba czasami:P Jak to mój tata mówi "jak śpi i jeść nie woła"![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;13007930] rodzice ostatnio wyczuli ode mnie ze palilam;/ niedobrze,bo teraz mnie ciagle obwachuja... [/QUOTE] A wiesz że każdy papieros skarca życie o 8 min.? Cytat:
bo tylko 158 cm
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
a no mam xD niedawno uslyszałam to gdzies i bardzo mi sie spodobalo xD takie to prawdziwe ^^
Cytat:
to ja mu aparat przed twarz prosto i PHOTO!!!!! a on 'aaaaaaaa' to przyznaj sie, z ktorym siatkarzem bys mogla krecic ;> ![]() ech ale dzieki takim okazom zycie mamy weselsze ;D kiedys jak wieczorem wracalam do domu przechodzilam kolo kwiaciarni i wlasnie facetka ją zamykala.. i owa pani miala na sobie za***i***e rozowe spodnie i kurteczke. a bluzke i buty w kolorze turkusowo-morskim xD nie wiem jak to okreslic ale tez taki dajacy po oczach kolor aha. i torebka w kolorze spodni i kurteczki ;-))
|
|
#2512 | |||
|
Konto usunięte
|
ja też a brakuje mi tylko 2 cm
![]() Cytat:
Cytat:
mi tak zawsze mówi mama mojej koleżanki, że ja to taka grzeczna jestem ![]() Cytat:
![]() no nie wszyscy muszą dobrz mówić po angielsku, ale photo to powinien zrozumieć ![]() nie no róż i turkus genialne połączenie naprawdę ale się błyska u mnie na szczęście daleko jeszcze |
|||
|
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie tylko Ty ja mam 160cm wzorstu ;Pa moj Tż 182. I jest dobrze ![]() Cytat:
oglądałam przypadkiem u koleżanki, zapisałam sobie nawet w telefonie, gdybym zapomniala jak to szlo haha.pomyślałam, że fajny patent na tatuaż ![]() Live Laugh Love. ed: chyba ściągnę sobie te simsy... fajna ta Trójka?
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-29 o 21:54 |
||
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tez w tel. zapisalam
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szok!no co ty nie jestem wysoka pewnie będę miała 158, chociaż ostatni raz mierzyłam się w I LO, więc może teraz już mam 160 cm. no to masz super! to tylko 2 cm. ![]() mi też zawsze mówią, że jestem spokojna, wyciszona itp. bzdury. Ale to tylko pozory. Ja po prostu się nie otwieram dla wszystkich.
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehee, a o ile fast foody, chipsy ze swoimi spulchniaczami, polepszaczami smaki? A boczek, golonka, itp i tłuszcze trans? ![]() Zaraz będzie burza
|
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
mój też tak mówi ;P
i często jest między nami taki dialog ![]() Ja: i widzisz, Bozia Cię pokarała ! Tż: Tobą... ![]() Ja: wrednyś. Tż: ale jaki kochany ![]() Ja: ech..
|
#2518 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no tak 2 cm to nie dużo i tak zaokrąglam zawsze Cytat:
u mnie się błyskało błyskało a burzy nie ma poszła sobie chyba mam nadzieję, że nie będzie w nocy, bo wtedy to ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tż to po prostu..
ech.. brak słów ![]() codziennie mi robił rano śniadanie i kolację ![]() kurcze.. ze świecą takiego szukać![]() a poznaliśmy się przypadkiem
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie jestem taka wściekła na swojego, że brak słów
Chce mi się tylko płakać. Idę spać, pa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

Co na to pierwszaki? xD
.

musze chyba to zobaczyć
( ale coz xD bylo minelo ;P
a ci wyzszi (min. 5 cm :P) to gdzies pochowani