Żony doskonałe PM2008 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-02, 11:18   #3121
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Antonio........cholera gorąco. Gdzie Antonio?
U nas też tak. Ale coś sie zachmurzyło i będzie padać.
No to BALANGA.
u nas deszczu nie bylo od 3 dni... patrzac na to co sie dzieje to moze i lepiej... ale jest masakra.... ja doslownie umieram... spac sie nie da bo w mieszkaniu parowka, wyjsc sie nie da bo czlowiek puchnie jak balon i sie robi ze mnie taka banka wstanka... porazka...
normalnie o ten porod to sie zaczynam powoli modlic...

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Agatko wszystkiego najlepszedo z okazji urodzinek
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Agatko - najlepsze życzonka i buziaczki urodzinowe
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Agaciorku , słodki nasz kędziorku:
Z okazji urodzin droga Agatko
życzę byś była wspaniałą matką
Duzo radości i cierpliwości
A przede wszystkim- mnóstwa miłości
Aby się w życiu Twym układało
Dobra wszelakiego nie brakowało
Byś zawsze piękna jak dzisiaj była
By była w Tobie ogromna siła
Niech zawsze los Ci pogodnie sprzyja
Niech się nie zgubi w Twym życiu przyjaźń
Pamiętaj także-zawsze i wszędzie
każda z "Peemek"przy Tobie będzie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
yyy po Izusiowych zyczeniach to nie mam sie co wychylac,ale:
Agatko wszystkiego naj naj najpiekniejszego! zdrowej i slicznej Majeczki milosci, szczescia i spelnienia najskrytszych marzen!
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Agatko
zycze Ci wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
I ja się przyłączam do życzeń

A teraz mam do Was pytanko . Wyobraźcie sobie, że dzisiaj mój mąż dostał zaproszenie na n-k od jakiegoś dziwnego konta. Co się okazało- był to nick naszej kamerzystki ze ślubu, która napisała mężowi wiadomość, że jak mamy ochotę to możemy ocenić jej galerię . Na początku nie wiedziałam o co chodzi. Pod koniec napisała, że umieściła kawałek naszego ślubu na swojej stronie internetowej . Szybko zajrzałam na te galerie na nk a tam..... nasze zdjęcia ze ślubu tak zwana stop klatka . Najgorsze jest to, że ona nas nie pytała o zdanie czy wyrażamy zgodę na rozpowszechnianie naszego filmu i fot! Wyobraźcie sobie, że pod koniec wiadomości dodała tekst "ma nadzieje, że się nie gniewacie"

Co za brak klasy! Nie dość, że na film czekaliśmy prawie pół roku! Za każdym razem jak się z nią kontaktowaliśmy zbywała nas tym, że jest chora ona, później mąż, później córka, raz na ospę raz na grypę. Aż nie dało się w to wierzyć! Później kolejna akcja: dwa razy musiała nagrywać płytki, bo coś się zacinało w jednej scenie, zmieniła nam kilka podkładów muzycznych mimo, że się umawialiśmy na co innego a teraz jakby nigdy nic prosi o komentarze i chwalenie jej przed obcymi ludźmi!

Jestem wściekła, bo nie mam zamiaru żeby mnie ludzie oglądali, komentowali, ściągali pliki itp. Mówię do F. skoro tylko do ciebie napisała to jej odpisz, że najpierw powinna nas spytać o zgodę, chociażby z grzeczności. Po drugie nie mam zamiaru, żeby wykorzystywała nasz wizerunek na jej własne potrzebny, bo niby co my z tego mamy? Ona w niektórych sytuacjach nie była wobec nas fer, a teraz co robi?

Dziewczyny jak byście zareagowały? Bo F. mówi, że on nie potrafi do niej tak napisać, ale jak ja się zaraz jeszcze bardziej nakręce to odpisze jej i to jeszcze dziś!
ja bym sie nie klocila tylko napisala ze sprawa w trybie przyspieszonym idzie do sadu za uzycie i ropowszechnianie zdjec i filmu do ktorego nie ma prawa... kobitka w momencie usunie co nie jej, bedzie przepraszac i nigdy wiecej tego nie zrobi... a jesli nadal bedzie szczekac to idzcie do sadu faktycznie... bo sprawe macie wygrana i do tego odszkodowanie

taka ze mnie zolza a co!!

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Agatko
Życzę Ci dzisiaj wszystkiego na ziemi,
co Twoje życie w sen piękny zmieni,
co Ci pozwoli uśmiechać się zawsze,
śnić sny przepiękne i najciekawsze

dziekuje Wam dziubalki za zyczonka raz jeszcze
takich dziewczyn jak WY to ze swieca szukac : cmok:
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 12:26   #3122
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Z rańca wstawiłam pranie, wywiesiłam, spacerek z synkiem zaliczony, teraz mały zasypia, a ja mam chwilkę dla siebie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
jutro wieczorem mam kosmetyczkę i robię peeling kawitacyjny z wprowadzaniem ampułek z kolagenem, albo jakichś innych odżywczych - będę normalnie jak niemowlę
jak pupcia niemowlaczka

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
patrzac na to co sie dzieje to moze i lepiej... ale jest masakra.... ja doslownie umieram... spac sie nie da bo w mieszkaniu parowka, wyjsc sie nie da bo czlowiek puchnie jak balon i sie robi ze mnie taka banka wstanka... porazka...
normalnie o ten porod to sie zaczynam powoli modlic...

takich dziewczyn jak WY to ze swieca szukac
ad. 1 ja Ci współczuję chodzić w ciąży w te upały
ad. 2 u nas jest taka rodzinna i ciepła atmosfera, że w niektórych rodzinach tego nie ma

Miłego dzionka kobietki
Stary 2009-07-02, 12:36   #3123
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
jak pupcia niemowlaczka
hehehe, obadamy, czy tak będzie

miłego dzionka

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 12:51   #3124
mooonik
Zakorzenienie

Hello

ale upał, o 9 rano miałam na termometrze 30st
pranie mi wyschło w godzinkę dosłownie tylko za to po tych deszczach i teraz cieple jest masa komarów i wieczorem to jest koszmar żeby wyjść bo się nie można opędzić

Cytat:
Wykorzystanie wizerunku bez zgody jest karalne-chyba że mieliście to w umowie.
Ja bym zrobiła aferę-a mój Kamil to by ją nieźle opieprzył
dokładnie tak Marta , sprawdź umowę czy jest coś o tym że może wykorzystać Wasze nagranie,jeśli nie to jak najbardziej macie prawo zażądać od niej usunięcia Waszych zdjęć czy filmu

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć lachonki
Wróciłam i mam mega lenia. Nic mi się nie chce, najchętniej wróciłabym w espaniolskie klimaty Było cudnie, chyba Egipt przestanie być mój ulubiony
Wyjazd rozłożyliśmy: 3 dni zwiedzania 4 dni odpoczynku. Byliśmy w Maladze (sami, pociągiem) w Granadzie i na Gibraltarze. Najbardziej podobało mi się samodzielne zwiedzanie, nikt nas nie poganiał
super!! ale pięknie widoki
a samodzielne zwiedzanie jest najlepsze , nikt Cie nie popędza, nie mówi co masz robić ile czasu masz być w danym miejscu itp

Cytat:
jak pupcia niemowlaczka
dokładnie będziesz Kinuś robić konkurencje Dawidkowi

a wogóle to czekam na @ miała przyjść w poniedziałek a tu cisza... mam nadzieję że się w końcu pojawi..

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 14:46   #3125
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Hello
ale upał, o 9 rano miałam na termometrze 30st

a wogóle to czekam na @ miała przyjść w poniedziałek a tu cisza... mam nadzieję że się w końcu pojawi..
hej

ja właśnie wróciłam z dworu, bo na poczcie służbowo byłam i myślałam, ze się ugotuję

a @ ma przyleźć, czy może nie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 15:04   #3126
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
hej

ja właśnie wróciłam z dworu, bo na poczcie służbowo byłam i myślałam, ze się ugotuję

a @ ma przyleźć, czy może nie
no lepiej żeby przyszła, tak bym chciała, raczej nie podejrzewam żeby miała się nie pojawić , tylko się dziwię że juz 4 dni nie ma a zawsze ma regularnie jak w zegarku i nawet co do godziny

u mnie też lampa na dworze, czekam na małżona zjemy obiad i jedziemy do lasu na grzybki

Julitka

Stary 2009-07-02, 18:34   #3127
czekoladka79
Zadomowienie

Właśnie zauważyłam, że mi wczorajszego wieczornego posta zeżarło

Agacior przepraszam że tak późno ale cmokaski dla Ciebie loczku

Mafiozów ci na Sycylii dostatek, nawet trafiliśmy na jedną akcję policji
Wczoraj przemaszerowłam do jakiejś plaży z 5 km w jedną stronę i spowrotem ( gice sobie tak poobcierałam w japonkach, że musiałam kupić jakieś trampki, żeby wogóle móc gdzieś wyjść ) a plaża była tak zasyfiona, że nie weszłam nawet na nią - ogólnie tu panuje koszmarny syf na ulicach, każdy śmieci rzuca gdzie popadnie - a karaluchy pomykają wielkości czołgów.

Sycylijczycy jeżdżą jak wariaci do tego jeszcze masa tych ichniejszych szalonych motocykli i skuterów - więc wypożyczenie samochodu odpada w tych warunkach

Ale dzisaij już byłam na całkiem fajowej plaży tylko autobus w drodze powrotnej utknął na pół godziny - zresztą autobusy tu przyjeżdżają jak im sie podoba bo nigdzie nie ma rozkładów

A teraz najlepsze - mój małż ma dzisiaj 30 te urodziny i świętujemy je w ....... HILTONIE ...... tam jest cała konferencja i robią dzisiaj uroczystą kolację, która jest obowiązkowa za jedyne 75 EUR od łba !!!!!!!!! Małż w ****iony jak osa bo za 150 eurosów moglibyśmy zrobić coś fajnego a tak to przeżremy i to z przymusu. A ja się śmieje że ta 30-tkowa kolacyjka to do końca będzie mu się tymi eurosami odbijała

gosia1007 narobiłaś smaka na Hiszpanię

m.a.r.t.a nie zastanawiaj się tylko powiedz temu babszytowi co myślisz i daj odpowiedni komentarz pod tymi zdjęciami - taki mocno zachęcający ......inaczej

buziolki niebawem się odezwię
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 19:54   #3128
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
gratuluje zakupow ale bez fotek sie nie obejdzie
daj znac czy przyszla@...........ja mialam tak samo a bylam juz w ciazy-brzuch mnie bolal jak na @ a ta nie przychodzila......
postaram sie o fotki ale nie obiecuje
no i niestety przylazla brzuch nap***la i ogolnie humor dzis mam do

Cytat:
Ps. Agatko duże duże buziaki!!! i 100 lat!!!
1. Widok z Gbraltaru
2. Alhambra
3. Plaża
$. widoczek z pokoju hotelowego
no witaj urlopowiczko super ze Ci sie podobalo
mam taka sama fotke z Gibraltaru a plaza to tam gdzie ja bylam byla bardziej piaszczysta..
ogolnie tez bym tam wrocila jeszcze nie raz bo Hiszpania jest cuuudowna

Cytat:

Paulinko
za życzonka dla Dawida, a co konkretnie kupiłaś

Cytat:
Martuś zgadzam się z Izą , nie można tego tak zostawić

miłego dnia lachonki, jeszcze jakoś dziś i jutro przetrzymać w tej duchocie w pracy i weekend , jutro wieczorem mam kosmetyczkę i robię peeling kawitacyjny z wprowadzaniem ampułek z kolagenem, albo jakichś innych odżywczych - będę normalnie jak niemowlę

Marta ja tez sie zgadzam z dziewczynami ze cos powinnas z tym zrobic

WOW tez bym sobie poszla na jakis zabieg

Czeko79 to wszystkiego naj dla meza
no to faktycznie 150 jurkow na pewno beda to niezapomniane urodzinki
milego wypoczynku
Stary 2009-07-02, 21:10   #3129
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam wieczorkiem

Cytat:
hehehe, obadamy, czy tak będzie
to się pochwal później efektami

Cytat:
dokładnie będziesz Kinuś robić konkurencje Dawidkowi

ad. 1 dobre to
ad. 2 a wolałabyś, żeby @ przyszła czy nie

Czekoladka79
Wszystkiego najlepszego dla męża z okazji urodzinek
no i na pewno to będą niezapomniane urodziny
Stary 2009-07-02, 22:36   #3130
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Buziaki wieczorową porą

Pożarta jestem z małżem W sumie to on się obraził - wyciągnełam go wieczorem do centrum do reserved na wyprzedaż - fajne spódniczki widziałam. On najpier poszedł z chęcią a później po drodze zaczął mi robić wyrzuty że ja to tylko o ciuchach myślę. Myślałam że w żartach gada, ale jak powtórzył mi to 3 raz to się wkurzyłam i sobie głośno przeklnęłam -a on się obrócił na pięcie i wrócił do domu i siedzi teraz wielce obrażony że mi\u wieczór niby zepsułam... Ech ci faceci ...
Cytat:
Wróciłam i mam mega lenia. Nic mi się nie chce, najchętniej wróciłabym w espaniolskie klimaty Było cudnie, chyba Egipt przestanie być mój ulubiony
Wyjazd rozłożyliśmy: 3 dni zwiedzania 4 dni odpoczynku. Byliśmy w Maladze (sami, pociągiem) w Granadzie i na Gibraltarze. Najbardziej podobało mi się samodzielne zwiedzanie, nikt nas nie poganiał.
Hiszpania i jej klimat są just boskie, polecam każdemu. Bardzo podoba mi się hiszpańskie spędzanie czasu wspólnie z rodziną np na plażę oni zjeżdżają całymi rodzinami i fiestują sobie. Trafiliśmy na noc świętojańską. To dopiero była fiesta: palili ogniska na plaży i tańczyli do rana (z malutkimi dziećmi zresztą)
Sangriję piłam jak dla mnie za słodka i owoce morza też pojadłam, ale stwierdziłam, że to chyba nie dla mnie) za to mieliśmy w hotelu takie angielskie śniadania więc codziennie żarłam....BEKON, normalnie chyba go uwielbiam
Wklejam niżej kilka fotek. Takie bardziej prywatne wstawię na NK ale już nie dziś - idę spać. W ogóle to dopiero dzisiaj mogę się do komputera dostać bo wcześniejsze dni mąż mi blokował, musiał pracować. Jeszcze nawet dokładnie sama swoich zdjęć nie obejrzałam W pracy też mam zachrzan bo tydzień mnie nie było, ale postaram się zajrzeć. Buziaki
1. Widok z Gbraltaru
2. Alhambra
3. Plaża
$. widoczek z pokoju hotelowego
Ale ci się udały wakacje - cudo piękne widoczki - pokazałam siostrze bo ona jest zakochana na zabójh w hiszpani i już cię nie lubi bo ty byłaś a ona nie PSik - taki malutki - a ja nie mam cię na nk ??? chciałam więcej fotek obluknąć
Cytat:
u mnie też lampa na dworze, czekam na małżona zjemy obiad i jedziemy do lasu na grzybki
A to już są grzyby ? my też z mężem grzybiarze jesteśmy to musimy się wybrać
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Wczoraj przemaszerowłam do jakiejś plaży z 5 km w jedną stronę i spowrotem ( gice sobie tak poobcierałam w japonkach, że musiałam kupić jakieś trampki, żeby wogóle móc gdzieś wyjść ) a plaża była tak zasyfiona, że nie weszłam nawet na nią - ogólnie tu panuje koszmarny syf na ulicach, każdy śmieci rzuca gdzie popadnie - a karaluchy pomykają wielkości czołgów.

A teraz najlepsze - mój małż ma dzisiaj 30 te urodziny i świętujemy je w ....... HILTONIE ...... tam jest cała konferencja i robią dzisiaj uroczystą kolację, która jest obowiązkowa za jedyne 75 EUR od łba !!!!!!!!! Małż w ****iony jak osa bo za 150 eurosów moglibyśmy zrobić coś fajnego a tak to przeżremy i to z przymusu. A ja się śmieje że ta 30-tkowa kolacyjka to do końca będzie mu się tymi eurosami odbijała
Też mi znajomi mówili jak byli w zeszłym roku rundką po włoszech, że tam straszny syf - nie chciałam im wierzyć że ani jednej fajnej plaży nie znaleźli.
Dla męża- duuuuży urodzinowy z życzeniami. Swoją drogą będzie takie urodziny na pewno pamiętał- obchodzić 30tke w HILTONIE to nie byle co

Mąż wygrywa mi tu jakieś ostre metale na gitarze - więc chyba ciągle jest obrażony ....inasczej by grał jakieś nastrojowe balladki )

Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 00:14   #3131
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hi. Muszę Wam powiedzieć, że masakra - w ogóle w pracy nie mam netu ciekawe jak długo jeszcze ta sytuacja potrwa. W każdym razie jak narazie z wizażu nici.
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Gosiu super, że wypoczynek się udał. No teraz niestety powrót do rzeczywistości, ale z tego co pamiętam, to nad morze się chyba jeszcze wybieracie? Więc jeszcze troszkę i kolejny odpoczynek będzie
Udał się i to bardzo dokładnie chcemy nad morze a jak nie będzie pogody to może jeszcze gdzieś za granicę się uda (jesli fasolki nie będzie ale to ciiiii)

Cytat:
Gosiaczku po prostu bosssssko
Dzięki
Ps. Jestem przekonana, że Ci taki peeling nie potrzebny.

Cytat:
jest masa komarów i wieczorem to jest koszmar żeby wyjść bo się nie można opędzić super!! ale pięknie widoki
a samodzielne zwiedzanie jest najlepsze , nikt Cie nie popędza, nie mówi co masz robić ile czasu masz być w danym miejscu itp
Dzisiaj założyłam moskitiery mogę normalnie siedzieć przy świetle z otwartym oknem W ogóle to chcieliśmy założyć klimatyzator ale trochę szkoda kasy nam było poza tym lata takie sobie były a w tym roku przydałby się jak złoto.

Co do zwiedzania to chyba tak już będę robić. Może nie w każdym kraju bo w muzułmańskim chyba bym się nie odważyła ale w Europie...czemu nie.

Cytat:

gosia1007 narobiłaś smaka na Hiszpanię
Hahaha Czekoladka zawsze z przygodami. Sycylia zawsze tak jakoś ślicznie mi się kojarzyła aż szkoda słuchać jak opowiadasz, że jest syfiaszczo.
Ze świętowania w Hiltonie możecie się cieszyć może Paris się pojawi
Hiszpanię jak najbardziej polecamw każdym razie ja zamierzam jeszcze tam wrócić.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
ogolnie tez bym tam wrocila jeszcze nie raz bo Hiszpania jest cuuudowna

Cytat:
Ale ci się udały wakacje - cudo piękne widoczki - pokazałam siostrze bo ona jest zakochana na zabójh w hiszpani i już cię nie lubi bo ty byłaś a ona nie PSik - taki malutki - a ja nie mam cię na nk ??? chciałam więcej fotek obluknąć
Hahaha powiedz siostrze, że jak byłam młodsza to marzyłam właśnie o Hiszpanii, teraz moje marzenie się spełniło. Pewnego dnia ona też pojedzie, albo lepiej pojedziecie razem + Twój mąż
To musimy się odszukać na NK ale zdjęć jeszcze nie wstawiłam bo nie mam kiedy i w weekend też nic z tego. W niedzielę mamy rocznicę ślubu. Poza tym mąż miał imieniny a ja zaraz mam urodziny, więc jutro robimy grilka dla rodzinki.Ps. Na myśl o tym grilku zrobiłam się głodna ale trzymam się dzielnie (muszę bekon zrzucić)

Ok spadam spać. wszystkim

Ps2 malutka jak tam Twoje dzieciątko?
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 07:37   #3132
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Normalnie nie mogę uwierzyć jestem pierwsza
Zaraz zmykam z synkiem do lekarza, mamy wizytę u nefrologa, więc proszę o ładne trzymanie kciukolców

Cytat:
Pożarta jestem z małżem

ad. 1 ach te chłopy czasami to szkoda gadać
ad. 2 ja nie grzybiarz, ale grzybki uwielbiam

Cytat:
Hi. Muszę Wam powiedzieć, że masakra - w ogóle w pracy nie mam netu ciekawe jak długo jeszcze ta sytuacja potrwa. W każdym razie jak narazie z wizażu nici.

Ps2 malutka jak tam Twoje dzieciątko?
ad. 1 a to świntuchy, żeby PM2008 nie miała dostępu do wizażu toż to skandal
ad. 2 za pamięć. Gdyby nie wieczorne kolki to mam grzeczne dziecko ale czasami w te upały to Dawid sam nie wie co chce

Miłego dzionka i początku weekendu
Stary 2009-07-03, 08:17   #3133
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Cytat:

Udał się i to bardzo dokładnie chcemy nad morze a jak nie będzie pogody to może jeszcze gdzieś za granicę się uda (jesli fasolki nie będzie ale to ciiiii)

No to teraz tak po cichu trzymać kciuki, coby fasolka była jak najszybciej, czy ma pozwolić rodzicom na jeszcze jeden wypad za granicę?

Malutka kciuki mocno zaciśnięte

Miłego dnia kobitki!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 08:57   #3134
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Ech ja tylko na chwile, nie wiem czemu ale otstnie dni tak szybko mijaja ledwo wstaje a znow ide spac.... Masakra.....
Dzis ruszamy na Walbrzych wiec wieczornego wizazowania nie bedzie

Gosica piekne zdjeciory i udany wypoczynek widze... i mam nadzieje ze owocny tez . My lez myslimy o klimie w mieszkaniu ale sie zobaczy a moskitiery tez musze zalozyc bo tak mnie komarzyska juz pogryzly ze wygladam jakbym z jaka ospa chodzila...

Czeko normalnie jakbym o Andaluzji czytala. Poludnie Hiszpanii wyglada tak samo jak Wlochy heheheheh. A urodzinki w Hiltonie pewnie niezapomniane do konca zycia zostana

Anus uuuu no to faktycznie maz mial powod do obrazenia. Co z tymi facetami sie dzieje ostatnio??? Pewnie jakies przesilenie wakacyjne maja. dla Ciebie

Malutka za Dawidka i wasza wizyte

Lece moje drogie sie szykowac do pracy.... Takie ladne slonce bylo i sie schowalo za chmurzyska... Pewnie znow nas deszczem uraczy
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 10:53   #3135
kasienka1985
Zakorzenienie

hej ho

Mam ostatnio jakąś masakrejszyn w pracy i powoli mam jej dość!
Wybaczcie mi zatem proszę, że nie odpiszę ale nie mam jak

Buźkam Was mocno

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 11:57   #3136
mooonik
Zakorzenienie

Cześć Dziewoszki

ale się dzisiaj czuję fatalnie, już sama nie wiem czy przez to że nie mam @ i się ma zamiar pojawić czy dlatego że się nie pojawi
o 6 nas obudziła burza i deszcz, tak stukało w parapety że masakra ! a teraz słońce świeci
Cytat:

ad. 2 a wolałabyś, żeby @ przyszła czy nie
zdecydowanie wolałabym żeby przyszła

za Dawidka kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze

Cytat:
Pożarta jestem z małżem

no nie ma co, miał się o co obrazić
dla Ciebie i szybkiego pogodzenia

a grzyby są już już parę razy mieliśmy sosik
tylko nie wiem jak u Was ale my wczoraj nie weszliśmy do lasu bo strasznie mokro że bez gumiaków nie za bardzo
za to "upolowaliśmy" jelonka

Cytat:

Dzisiaj założyłam moskitiery mogę normalnie siedzieć przy świetle z otwartym oknem W ogóle to chcieliśmy założyć klimatyzator ale trochę szkoda kasy nam było poza tym lata takie sobie były a w tym roku przydałby się jak złoto.
moskitiery też mamy, inaczej by się nie dało posiedzieć wieczorem spokojnie, ale chodziło mi bardziej że jak się na zewnątrz wyjdzie to zaraz cię obłapiają wstrętne komary

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Buźkam Was mocno
niech Ci praca szybko minie i weekend się zacznie szybko

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ech ja tylko na chwile, nie wiem czemu ale otstnie dni tak szybko mijaja ledwo wstaje a znow ide spac.... Masakra.....
dużo siły Dageciku i szczęśliwej drogi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jelonek1.jpg (62,2 KB, 11 załadowań)

Julitka

Stary 2009-07-03, 12:03   #3137
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
hej ho

Buźkam Was mocno
co by Cie praca nie dobijala za bardzo. Ciesz sie ze ja masz

Cytat:

dużo siły Dageciku i szczęśliwej drogi
No to zobaczymy co kolejne dni przyniosa moze bocian zaczal znowu krazyc. Bo Agacior dawno nie mowila czy nadal go przetrzymuje A jelonek superowy jak slicznie zerka. Mam kilka rzeczy pstryknietych do pokazania na mym watku ale nie wiem czy mi sie uda zdjecia wkleic
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 13:04   #3138
malutka_24
Wtajemniczenie

My już po wizycie. Wsio oki, a synek waży już 4250 g

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Malutka kciuki mocno zaciśnięte

Cytat:

Malutka za Dawidka i wasza wizyte
ad. 1 bezpiecznej podróży
ad. 2

Cytat:
Mam ostatnio jakąś masakrejszyn w pracy i powoli mam jej dość! Wybaczcie mi zatem proszę, że nie odpiszę ale nie mam jak
żeby Ci nie było smutno. Pomyśl, że za kilka godzin będziesz miała weekend

Cytat:
zdecydowanie wolałabym żeby przyszła

za Dawidka kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze

ad. 1 to w takim razie trzymam mocno zaciśnięte
ad. 2
ad. 3 jaki fotogeniczny jelonek

Cytat:
No to zobaczymy co kolejne dni przyniosa moze bocian zaczal znowu krazyc. Bo Agacior dawno nie mowila czy nadal go przetrzymuje
no coś ostatnio ten nasz bocian to jakiś bezrobotny się stał
Stary 2009-07-03, 17:56   #3139
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dobry wieczór Malutka ciesze się niezmiernie że Dawidek zdrowiutki I rośnie jak moja drożdzówka z truskawkami którą mam w piecu Czy któraś ma ochotkę??

Miesiąc praktyk już za mną- super jest-już wiem co mam robić,jestem w super towarzystwie...aż żal będzie kończyć ale prawda jest okrutna-nie mają wolnych wakatów, Nic to- na pewno cosik się znajdzie- jak nie w chemii to w czym innym w czym będę się spełniac. Nie ma co narzekac-mamy na praktykach taką Justynę-super studentka która zderzyła się z brutalną rzeczywistością-brakiem pracodawców chcących ją zatrudnić. Jest bardzo cicha, zamiast rozmawiać czyta w przerwach takie głupie reklamowe gazetki mówiąc że są ciekawe (jaaaasne). Zero umiejętności interpersonalnych... Masakra

Poza tym Kamil nie może studiować elektrotechniki bo nie stwierdzono tego jako kierunek pokrewny-cóż zadowoli się automatyką i robotykąA ja może... ale narazie cicho sza
Stary 2009-07-03, 20:04   #3140
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć,

nareszcie mamy weekend, szkoda tylko, że mój mąż jutro musi iść do pracy, chyba zwariuje do 15.00 sama w domu. Nie wiem będę musiała znaleźć jakieś zajęcie, może chałupę posprzątam...

P.S co do umowy z kamerzystką nie było żadnej wzmianki o upublicznianiu fot i filmu a co za tym idzie na nic się nie zgadzaliśmy.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-07-03 o 20:05
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 21:20   #3141
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry wieczór Malutka ciesze się niezmiernie że Dawidek zdrowiutki I rośnie jak moja drożdzówka z truskawkami którą mam w piecu Czy któraś ma ochotkę??
ad. 1
ad. 2 JA JA JA
ad. 3 trzymam za studia Kamila i żebyś znalazła pracę

Cytat:
P.S co do umowy z kamerzystką nie było żadnej wzmianki o upublicznianiu fot i filmu a co za tym idzie na nic się nie zgadzaliśmy.
no to wszystko jasne daj znać jak po rozmowie z tą "panią"
Stary 2009-07-03, 21:56   #3142
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Malutka rzucam mocno drożdzówką
Smaczna wyszła mimo iz na mieszanej mące (bo mi zwykłej zabrakło).
Słonko dzięki za kciuki na pewno się przydadzą Mam wrażenie że te praktyki dały mi niezłego powera
Gościa mamy-jest młody i piękny (naprawdę śliczna z niej dziewczyna-i teraz wygląda młodziej niz jak w 2002 wygrała konkurs). Heh ale co to za gość który przyjeżdza o 23 -zupełnie niekłopotliwy
Dobranoc żabuszki
A co do klimy Gosiaczku...Klimatyzacja =chłodnictwo+wentylacja a zatem my z Kamem mamy patent: na talerzyku dajemy zmrożony wkład z lodówki turystycznej a obok włączamy wentylator. Daje radę obnizyć temperature w sposób odczuwalny
Stary 2009-07-03, 22:14   #3143
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

Małżon już się "odbraził" dzisiaj-czasami myśle że to mon przechodzi co miesiąc w zamian za mnie jakieś pmsy Chociaż ja ten miesiąc znów bez @ czyli znów mnie czeka wyprawa do gina po tabletki na wywołanie a tak jest już od pól roku (bo żeby któraś nie mówiła-o fasolkę się nie staramy jeszcze ...)
Cytat:

Hahaha powiedz siostrze, że jak byłam młodsza to marzyłam właśnie o Hiszpanii, teraz moje marzenie się spełniło. Pewnego dnia ona też pojedzie, albo lepiej pojedziecie razem + Twój mąż
To musimy się odszukać na NK ale zdjęć jeszcze nie wstawiłam bo nie mam kiedy i w weekend też nic z tego. W niedzielę mamy rocznicę ślubu. Poza tym mąż miał imieniny a ja zaraz mam urodziny, więc jutro robimy grilka dla rodzinki.Ps. Na myśl o tym grilku zrobiłam się głodna ale trzymam się dzielnie (muszę bekon zrzucić)
1. To nie wiem czy mamy po cichu jakieś ?
2. Siostrę ta hiszpania męczy chyba od dziecka-tzn od czasu jak zaczeła oglądac mecze piłkarskie i zapatrzyła się w przystojnych piłkarzy hiszpańskich a później juz ją wciągneło w całą hiszpanię.
3. a skąd go zrzucasz ?
Cytat:
Anus uuuu no to faktycznie maz mial powod do obrazenia. Co z tymi facetami sie dzieje ostatnio??? Pewnie jakies przesilenie wakacyjne maja. dla Ciebie
jak już pisałam wyżej- mam swoją teorię dzięki
Cytat:
no nie ma co, miał się o co obrazić
dla Ciebie i szybkiego pogodzenia

a grzyby są już już parę razy mieliśmy sosik
tylko nie wiem jak u Was ale my wczoraj nie weszliśmy do lasu bo strasznie mokro że bez gumiaków nie za bardzo
dzięki
No to musimy się też wybrać na grzybki koniecznie
Cytat:

no coś ostatnio ten nasz bocian to jakiś bezrobotny się stał
1. No rośnie nam chłop jak dąb całuski dla Dawidzia
2. no coś nam się ten bociek obija -trza go pogonić po Polsce i nie tylko po wszystkich PMkach
Cytat:
No to teraz tylko pozostało jej wygarnąć i postraszyć jakby nie chciała zdjęć usunąć. Daj znać jak poszło
Stary 2009-07-03, 22:34   #3144
izka19855
Zadomowienie

HEJ CUDEŃKA
Cytat:
Martuś i jak sytuacja?

mooooniś exstra focik...
Cytat:
hej ho
Buźkam Was mocno
kasienko oby szybko przeszła ta masakrencja
Cytat:
Mafiozów ci na Sycylii dostatek, nawet trafiliśmy na jedną akcję policji
czekoladko mam nadzieję, że fotki robisz bez opamiętania?
Cytat:
malutka bardzo sie ciesze, że maluszek rośnie, a wizyta ok.

Anusia jak małż...przeszło mu? ====>> i właśnie przeczytałam, że się "odbraził"...ma szczęście...

gosiaczku to ja tam zaciskam kciukaski jak umiem najmocniej.

Dziś się poopalałam troszku.

Ehhh anginę mam, a dokładnie ropne migdałki i chyba sie zdecyduje na ich wycięcie...ale się boję....wrrr

A może któraś z Was miała jakiś zabieg, aby usunąć przebarwienia skórne...kurcze plamy mi sie na twarzy porobiły od słońca.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-07-03 o 22:36
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 09:29   #3145
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam sobotnie
Normalnie wczoraj w nocy spałam tylko 3 godziny, dlatego dzisiaj wykorzystałam męża, akurat ma na 10 do pracy, więc on karmił małego w nocy, ja tylko zrobiłam mu mleko i szkraba przewinęłam. Normalnie się prawie wyspałam

Cytat:
Malutka rzucam mocno drożdzówką

Mam wrażenie że te praktyki dały mi niezłego powera

Gościa mamy-jest młody i piękny (naprawdę śliczna z niej dziewczyna-i teraz wygląda młodziej niz jak w 2002 wygrała konkurs). Heh ale co to za gość który przyjeżdza o 23 -zupełnie niekłopotliwy

Klimatyzacja =chłodnictwo+wentylacja a zatem my z Kamem mamy patent: na talerzyku dajemy zmrożony wkład z lodówki turystycznej a obok włączamy wentylator. Daje radę obnizyć temperature w sposób odczuwalny
ad. 1 smaczna była
ad. 2 Izuś Ty ogólnie masz powera
ad. 3 tacy goście są najlepsi
ad. 4 dobry patent. Wy to z Kamilem macie głowy na karku

Cytat:
Małżon już się "odbraził" dzisiaj-czasami myśle że to mon przechodzi co miesiąc w zamian za mnie jakieś pmsy

Chociaż ja ten miesiąc znów bez @

No rośnie nam chłop jak dąb całuski dla Dawidzia

no coś nam się ten bociek obija -trza go pogonić po Polsce i nie tylko po wszystkich PMkach
ad. 1 solidaryzacja z naszymi @
ad. 2 współczuję Ci tych problemów z @
ad. 3 tylko mój kręgosłup coś ma przeciwko tych jego kg
ad. 4 a może on się zmęczył biedaczek, bo w tamtym roku to latał jak opętany

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
malutka bardzo sie ciesze, że maluszek rośnie, a wizyta ok.

Dziś się poopalałam troszku.

Ehhh anginę mam, a dokładnie ropne migdałki i chyba sie zdecyduje na ich wycięcie...ale się boję....wrrr

A może któraś z Was miała jakiś zabieg, aby usunąć przebarwienia skórne...kurcze plamy mi sie na twarzy porobiły od słońca.
ad. 1
ad. 2 ja opalam sobie ręce, dekolt i twarzyczkę jak śmigam z małym na spacerki, chociaż marzy mi się porządne opalanie na plaży
ad. 3 moja siostra miała kiedyś usuwane migdałki, a mnie z kolei swojego czasu non stop łapały anginy
ad. 4 niestety tu Ci nie pomogę, bo nigdy nie miałam takiego zabiegu

Kobietki życzę Wam udanego i słonecznego weekendu
Stary 2009-07-04, 13:54   #3146
Milibili
Zadomowienie

Witajcie słoneczka!
Wracam po kilkudniowej nieobecności ale jednak wylądowałam w szpitalu wczoraj mnie wypisali, skurcze sie uspokoiły ale niestety stwierdzono u mnie cukrzyce ciężarnych idę w poniedzialek do paradni i dowiem sie szczegolow... narazie wiem tylko tyle ze czeka nie glukometr i klucie sie kilka razy dziennie.... naszczescie wyniki nie byly bardzo zle i jesli bede kontrolowac poziom cukru to malenstwu nic nie grozi niech te 13 szybko minie bo osiwieje ze strachu o malenstwo, ciagle cos...

Agatko Wszystkiego Najlepszego! Zdrowego, ślicznego maleństwa i Spełnienia wszystkich marzeń !
Lece nadrabiać zaległości!

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 19:56   #3147
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Malutka ciesze sie ze synus zdrowy

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Witajcie słoneczka!
Wracam po kilkudniowej nieobecności ale jednak wylądowałam w szpitalu wczoraj mnie wypisali, skurcze sie uspokoiły ale niestety stwierdzono u mnie cukrzyce ciężarnych idę w poniedzialek do paradni i dowiem sie szczegolow... narazie wiem tylko tyle ze czeka nie glukometr i klucie sie kilka razy dziennie.... naszczescie wyniki nie byly bardzo zle i jesli bede kontrolowac poziom cukru to malenstwu nic nie grozi niech te 13 szybko minie bo osiwieje ze strachu o malenstwo, ciagle cos...

wiesz jak bedziesz trzymac diete to powinno byc dobrze!!
a o malenstwo martwisz sie to normalne i bedziesz sie martwic juz cale zycie o swoje dziecko- taka rola matki ze troskliwa jest o swoje dzieci

Witam żoncie

nie odzywalam sie bo jakos nie mialam weny......wczoraj bylam tak senna ze myslalam ze caly dzien przekimam

dzisiaj juz lepiej- posiedzialam nawet na slonku i zlapalam kolorek
spedzam od paru dni samotne wieczory bo tż non stop pracuje teraz- dobrze ze zdążyl z ta sypialnia!! acha i w nastepny piatek przyjada nam drzwi montowac do sypialni- nie wiem czy juz wam pisalam czy nie

milego wieczorka zycze

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 21:56   #3148
malutka_24
Wtajemniczenie

Ale u nas dzisiaj lało normalnie oberwanie chmury było

Cytat:
będziesz trzymać specjalną dietę i wszystko będzie dobrze każda matka boi się o swoje dziecko i to jest normalne. Zobaczysz ten czas do końca ciąży tak Ci szybko minie, że nie obejrzysz się i będziesz tulić swoje maleństwo w ramionach przesyłam Tobie mnóstwo ciepła i uścisków

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Malutka ciesze sie ze synus zdrowy
Stary 2009-07-04, 22:48   #3149
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Witam w sobotni wieczorek

Ale pustka tu dzisiaj ... Ja sączę drineczka-którejś polać ?? dziś jskiś taki smętny dzień miałam. prawie cały jechałam na szmacie - odchwaszczałam mieszkanie bo coś mi sie włączył "syndrom pedantycznej sprzątaczki" jak mnie to małżon określił
Jutro jedziemy przed południem odstawić siostrę na obóz taneczny do Pokrzywnej - całe 10 dni jej nie będzie więc mamy wolną chatę Może sobie gdzieś tam zostaniemy na jakieś spacerki górskie albo do Czech skoczymy Zobaczymy czy będzie ochota czy od razu do domku pognamy korzystać z wolnej chaty
Cytat:
Zobaczysz - wszystko będzie ok ani sie obejrzysz a już maleństwo będzie z Tobą - a okres oczekiwania mimo tych niedogodnoiści przetrwasz bez problermu bo jesteś żona doskonała wkońcu

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-07-04 o 22:49 Powód: literówki-piję juz 3 drinka:D
Stary 2009-07-05, 20:14   #3150
katey
Rozeznanie

GG do katey

wooow puchy jak nigdy....

ja na sekund 5 bo mi komp odmawia wspolpracy i wylacza sie po kilku minutach...

chcialam sie pochwalic ze szczeniaczki sie urodzily 3 lipca jest 6 cudnych psiakow!!! w tym 4 grafitowe ciesze sie conajmniej tak jakbym j aurodzila. gupek ze mnie co? wybaczcie ze tak monotematycznie...ale nadrobilam zaleglosci i przeczytalam wszystko!

buziaki

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości