|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
Ci moi sklonowani Cullinowie się spóźniają;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Heeej;**
![]() ![]() ![]() ![]() Maaarcia no okej niech bedzie wybaczam ![]() Kochaam spoko Alice i Jasper sie u Ciebie zjawia ;D ale Rose nie bo Harry powiedzial ze nie chce jej klonowac .. chyba ze chcesz uratowac Rona i wezmiesz jego Rose ale ona brzydsza od Stworka!! to juz jak wolisz ... BloodType Powodzenia na Egzaminie 3mamy kciuki Kochanaaaaaaaa ![]() ![]() Carmenkaa witamy z powrotem fajnie ze juz jestes ;P wyspij sie tam i wbijaj ![]() ![]() ![]() Okeeej to ja sie poslucham Maaarci i zajme sie moim Edwardem ajjjjc dzisiaj jedziemy do Parku rozrywki ;O i pozniej w nocy na taki big bassssen ;D ;O Hoho jedziemy ja Edward Alice i Jasper .. Emmet sie pogodzil z psychopatka i moze jak ja namowi to tez pojada .. fajnie by bylo jakby Emmmet byl;D ale jak chce Rose to ja biore Jacoba ;D przynajmniej bedzie jej co chwile zycie upiekszal ;D;D;D kurde ale jaki szok Cullenowie wynajeli dla nas tylko caly basen i park rozrywki ;O kurdetez nie maja na co kasy tracic ;O baaajooos moze wejde niedlugo jeszcz bo jedziemy pozniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Liquidgold Czas edycji: 2009-07-05 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Wtajemniczenie
|
już wysłałam
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
hej ![]() to ja ne chce Rose ![]() ja lece poczekać na Cullenów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
|
Kochaam twoi Cullenowie sie spozniaja bo zmienilas zamowienie i musisz sie okreslic co z ta Rose ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już dostałam ![]()
![]() |
#4236 |
|
Okej to juz zadzwonilam do Harrego i powiedzial ze juz Alice i Jasper sa sklonowani i cala 5 (Cullenowie + Jacob) beda dzisiaj rutynowo jak zacznie zmierzchac .. albo jutro rano .. zalezy kiedy uda mu sie ich przemycic z Hogwartu .. a jak mu sie ie uda to wysle ich poczta i beda na rano ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Wtajemniczenie
|
![]() dzięki kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
Kochane ale jestem gapa
![]() ![]() Nie wiem dlaczego napisałam Zaćmienie...skoro Mam już je dawno za sobą.. Potrzebuję Przed Świtem, macie?
#4239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 'Zakaz pamiętania, przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4242 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny :O
Ile Wy napisałyście przez ten krótki czas, paru dni, ale na razie już nigdzie się nie wybieram więc zaczynam od teraz nadrabiać, a potem dołączę się do rozmowy ![]() Tylko, że miałam formata ![]()
#4243 |
Wtajemniczenie
|
już wysłałam nie wiem czy Ci odpowiada ale prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
dziekuję
![]() ale niestety to tłumaczenie też mam, i tytuł 'Świt' -wole oryginalne,jak nie znajdę kupię książkę.. widzisz jaka jestem nie dobra kochaam ![]() EDIT : Już mam oficjalne tłumaczenie ![]() ![]()
Nie stój.Drogę wytycza się idąc. Edytowane przez MissHuffy Czas edycji: 2009-07-05 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
|
Nooo Harry wyslal mi swojego patronusa i powiedzial ze wlasnie wymknal sie z Hogwartu i Kochaam twoje klony beda jeszcze dzisiaj ;D;D;D
AleksisM jak sie nudzi to sie cytuje xD ale teraz musze czekac na Maaarcie zeby z Zacmieniem poleciec bo zagrozila ze jak ktos zacznie bez niej bedzie gryzla ![]() Zioooommmmmyyyyy to powie mi ktos jak mam sie zapisac do tego klanu bo zbytnio nie wiem ;D no ale od niedawna na wizazu dopiero siedze i nie wiem zbytnio co jest 5 ;D;D;D pleaaaaseeee help me help me ;D;D;D;D Edytowane przez Liquidgold Czas edycji: 2009-07-05 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Raczkowanie
|
Kocham Twój stary AV
![]() Cytat:
![]() A ja cytatów nie mam, muszę coś poszukać, ale to wieczorem, bo teraz idę do koleżanki obgadać wyjazd papa ![]()
![]() |
#4247 | |
|
Cytat:
AleksisM a nie masz swojego Eda ? Masz......a jak nie masz to chcesz ? ;D Ja tez nie mam cytatow ;D z ebookiem siedze i kopiuje ;D i od razu sobie tak ksiazke przypominam ;D;D;D Papaaaaa 3maj sie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Raczkowanie
|
hej laski
![]() ![]() stęskniłam się za Wami okropnie ![]() ![]()
#4249 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
AleksisM spokojnie, cytaty zastawcie mi ;P Liquidgold czekaj czekaj! Mam już większość książki przeczytane, jeszcze mi 8 rozdziałów zostało, ale je niedługo skończę (jeszcze dzisiaj) i wieczorkiem się pewnie rozkręcę, a jak nie to jutro rano... Oczy mnie już bolą od kich (około) 19 rozdziałów. Ale mam nadzieję, że dotrwam do końca i zaczniemy cytować. Cytat:
Cieszy mnie bardzo fakt, że mi wybaczasz. Szczerze to miałam taki właśnie zamiar, wypisać wszystkie cytaty od razu, ale raczej zacznę jutro, to Ci zostawię ich trochę, nie martw się. Miłego pobytu w parq rozrywki. Nie uwierzycie, ale gadałam z Blond Psychopejszyn i muszę wam powiedzieć, że nie jest tak źle. Potem Wam powiem wszystko, bo teraz zbieramy się z Edwardem do powrotu od Tanyi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak ja teskniłam<3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Hmmm no okeeeej poczekam niech bedzie ;P ale jak co to mozemy od jutra ;P bo mnie dzisiaj i tak nie bedzie bo zaraz wybywam z nimi do Parku ... i jednak blondyna tez idzie .. a Jacob nie moze ;( bo patrolowac musi ;( kuzwaaa... to Maaarcia moze jak Ty sie z nia jakos dogadalas to moze mi sie tez uda ;O haha jaaaasne xD Hmmm a jak tam u Tanyi bylo dzisiaj ? Okeeej ja lece bo juz mnie wolaja ![]() Baaaaj Cuuuulllleeeenooooooweeee i Blaaackooowe ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Wtajemniczenie
|
a ja jeszcze nie mam Cullenów;/
ale coś czuje że dzisiaj bedą;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | ||||||||
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;13101156]
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale na powaznie, to zależy od urody chłopaka, niektórzy wyglądaja za***iście, niektórzy - jak wspomniała maaarcia - pedalsko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aleksis miała rację, zmieńmy dilera - na mniejsze dawki już za późno ![]() czytam kolejne strony i wydaje mi się, że jak wyjeżdżałam, to aż tak bardzo pierdzielnięte nie byłyśmy ![]() dupeczki... ![]() ![]() zgadzam się całkowicie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to ja poproszę klona Edwarda, raz! ![]() jako że nadrobiłam te wszystkie strony, dodam mój ulubiony cytat plus jeden na nowo przeze mnie odkryty: "Kocham cię. Pragnę cię, tu i teraz." ![]() oraz nowy: "Jego uroda była wręcz nie do zniesienia." no i jeszcze jeden, cudowny normalnie: "Nie obchodzi mnie to, że jest zimno. Nie obchodzi mnie to, że cuchnę jak pies. Spraw, żebym zapomniała jaka jestem okropna. żebym zapomniała o nim. Żebym zapomniała, jak się nazywam. Zawalcz o mnie!"
![]() |
#4255 |
Raczkowanie
|
Rogogon strasznie się stęskniłyśmy
![]()
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ok... mówisz, że mam zdecydować, ale ja nie wiem.... czasem wygląda słodko, a czasem jak pedał.. No ok.. bo jak tego nie napisze, to mnie powiesi.. SŁODKO GRZEŚ W NICH WYGLĄDA ![]() A teraz sorry, ale dopiero co weszliśmy do domu, i Edward zaraz się zdenerwuje, że zamiast zająć się nim, a raczej dać mu zająć się sobą od razu muszę z Wami pisać... Cytaty będą jutro, i nie ważcie mi się ich tykać! Edwardowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
Rogogon steskniłyśmy się i to jeszcze jak
![]() A filmu z Rachelle niestety nie widziałam, a fajny???
![]() |
#4258 | |||||
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny
![]() Wróciłam ![]() nadrobione: Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesteście super z Waszymi Edawrdami ![]() ![]() ![]() Ty masz kopię a ja mam oryginał ![]() ![]() ![]() Nie, nie tylko Ty, ale ja kocham Emmetta Proponuję skolnować całą rodzinę Cullenów, do dyspozycji dla każdej Intruzki ![]() narazie bez cytatów, mam nadzieję, że wybaczycie ![]() zmieniłam ava, na moje ulubione zdjęcie Kellana ![]()
''Its fun to lose And to pretend.'' Edytowane przez Evasive Czas edycji: 2009-07-05 o 19:51 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Raczkowanie
|
Za tobą Evasive też bardzo tęskniłyśmy
![]()
![]() |
#4260 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.