|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
mnie tez bolą, ale nie tak bardzo tylko jak na okres wlasnie...... prawdziwe bole to juz sa ponoc konretne i tez boli krzyz wtedy ja mam od dluzszego czasu caly czas twardy brzuch i co chwile te bole .....ale jakos nie martwie bo nie sa regularne
|
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
Gosiu z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży i wspaniałych przeżyć
No to zmykam |
|
|
|
#3243 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Ta pogoda mnie dobija, wieje i nawet nie wiadomo jak tu się ubrać Cytat:
Szczęścia, zdrowia pomyślności, ad. 1 a to nie dobry niech Twój uśmiech wszędzie gości. Niech raduje wszystkich wkoło, żeby było nam wesoło ![]() ![]() ad. 2 Cytat:
a mąż jaki sprytny - samochodu nie możesz jechać obejrzeć, a obiad zrobić to już tak ![]() Miłego dnia Żonki
|
|
#3245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A master byłam, oj byłam Trzymałam chłopów za gębę aż miło No i w dużej mierze przyczyniłam się do wygranej ![]() Cytat:
|
|
#3246 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Cytat:
Jakoś do Was trafiłam ![]() Dziękuję za gratulacje Cytat:
Dziękuję Ślicznie wyglądacie we trójkę ![]() Dziękuję Cytat:
Pamiętam, że Ty nie bardzo chciałaś miec dzieci tak od razu po ślubie, chyba mowa była nawet o paru latach Widzę, że Ci przeszło ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za gratulacje ![]() Mąż już wrócił, więc będę zmykac. Nareszcie weekend! Szkoda tylko, że jutro czeka nas mycie okien ![]() Miłego wieczoru! |
||||
|
|
|
#3247 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dybry
![]() Tak na szybciutko i króciutko tylko .... Cytat:
![]() 2. Ale przy ciąży spożywczej też będę miała te pipkolce ? Cytat:
- podpinam się pod życzenia dla Gosi ![]() Miłego wieczorku |
||
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Hello żoncie
ale mialam dzien- dopiero co na dupie usiadlam i jestem padnieta!! krzyz mnie boli......drzwi gotowe ![]() jutro czeka mnie mycie i sprzatanie ![]() musze sie polozyc bo nie wytrzymam
|
#3249 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ad. 2 to odpoczywaj kochana
|
|
#3250 | ||
|
Rozeznanie
|
Czesc czołem
Cytat:
![]() i powiem wam ze od razu dzieciatkowi lepiej... brzuch tak nie twardnieje co rusz... i kopniory sie mega zaczely ![]() Cytat:
dołaczam sie do zyczonek i buziakam
|
|
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U mnie zimno i deszczowo. Wstałam zmarznięta jak cholera bo miałam okno otwarte w nocy ![]() Małż polazł do pracy, a ja wcinam czekoladę i szukam motywacji do zabrania się za sprzątanie ![]() Agatka mnie wyprzedziła dobrze że to jednak nie były skurcze przed porodowe
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-07-11 o 09:27 Powód: dla Agatki dzień dobry ;) |
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta!!!!!
Kiedy to ja bylam tu??? Hymmm nie pamietam. Kozystam z okazji ze moj slubny jeszcze spi , bo jak wstanie to zaczynamy maraton szewc, pasmanteria, solarium, TP S.A, Legionowo, Obi i kilka innych miejsc Zaczne od Gosienko zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia a poza tym spelnienia wszystkich ukrytych marzen z ukochanym mezczyzna przy boku. Agaciorku dobrze ze poszlas do gina i wszystko sie wyjasnilo. Ja tez musze umowic sie na wizyte i sprawdzic stan organizmu...Bo jak to mawial moj Walbrzyski ginekolog mamy "Pomysl na dziecko "Czekoladko idziecie jak burza normalnie. Malutka przepiekne macie te zdjecia ![]() Asiuk jakie wspaniale wiadomosci nam przynioslas. I cos o spontanie przeczytalam. Suuuper sprawa ![]() Izka jak tam niespodzianka dla malzona sie udala???? I teraz ostatnie wiadomosci remontowe. Gladzie na scianach beda do piatku skonczone i przygotowane do malowania. W miedzyczasie zalatwiamy hydraulika i tu oto hydraulik zrobi prace za 100 zl ale SPEC bieze 200 za spuszczenie wody z pionu w kaloryferach . I tak oto koszty sie mnoza straszliwie....Lece kochane moje bo moj rozbojnik wstawac nie chce a czas nam ucieka niedobrzelec jeden. |
|
|
|
#3253 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
HEJ PEREŁKI ! ! !
A propos niespodziewajki to: UDAŁA SIĘ. ![]() Po południu zadzwoniłam do Krzyśka i powiedział, ze sie spóźnią i będę przed 20. No to wszyscy już wiedzieli, że około 19:30 mamy być gotowi. Tort stał na stole i czekał. ![]() Wydzwanialiśmy do taty, zeby powiedzial nam dokładnie za ile będą. Wjechali na podwórko, ale Krzysiek najpierw tankuje paliwo, więc nie zapalaliśmy świeczek. Gdy wydawało się, że juz idzie zapalilismy świeczki i...poszedl do garażu. Zgasiliśmy świeczki. Potem znowu szedł w stronę domu, to sie okazało, że coś robi, to zwnou zgasiliśmy. Aż w końcu gdy były trzeci raz zapalone, wyszła siostrzenica Krzyśka i powiedziała, że telefon dzwoni do niego(oczywiscie stacjonarka:P) , ale nadal nie przerwywał. Więc wyszłam ja i Go wołam. No to jeszcze coś "pruchnął", że "zaraz".... Świeczki się zrobiły miniaturowe. Krzysiek wchodzi, śpiewamy STO LAT i jego uśmiech - bezcenny widok. Zdmuchnał świeczki i polewa sie rozprysnęła...hihi..na kilka osób, bo swieczki ją rozgrzały. ![]() Ogólnie fajniutko, każdy podekscytowany był, bo sie nie mogli doczekać reakcji, nawet moja mam w oknie wyglądała, aż ją tata odciagał, bo by ją Krzysiek zauważył. Aha, zapomniałam napisać, że rodziców autko zaparkowałam za domem na łące... Ale poemat...ło! Fajny dzionek. Kiedyś moi rodzice mi taka niespodziewajkę zrobili, to mój bracholek tort zaparkował na dywanie, bo wystraszyli się, że juz wróciłam do domu... Gosiaczku chyba rozumiesz dlaczego mnie tu wczoraj nie było...owładnnieta cała w przygotowania niespodziewajkowe. ![]() Życzę Ci z całego serduszka zdrówka, pomyślności, niespodzianek ilu tylko byś chciała, bezchmurnego nieba i żeby Twoje marzenia spełniały sie bez pomocy gwiazd. Jak tam Twoje urodzinki? Cytat:
Dziękować. Cytat:
Ano wzienam... Dziękuję. Te naklejki to jeszcze pokażę w jakim miejscu, bo są trzy i inaczej przyklejone niż ta na fotce. Cytat:
Cytat:
sofferko kupiliśmy w sklepie, ale oglądalam tez w interku....fajny wybór...no, ale juz po fakcie. Cytat:
1. dziękuję 2. Kolorek wyszedł dość intensywny, ale bardzo optymistyczny właśnie...jak sie wchodzi do pokoju to jakos tak wesoło. 3. 4. Udana. Opis patrz wyżej. ![]() Cytat:
My też ostatnio rozmawialiśmy na ten temat i jakoś tak oboje sie za dziećmi oglądamy, ale jak na razie tylko oglądamy i jak to mówią "najpierw trzeba sie zapatrzeć czy co tam " Miło Cię widzieć. Cytat:
Muszę się podroczyć z meżem...kto sie rozbiera, a kto tańczy... Cytat:
Jak to zleciało i remencików końcóweczka... ![]() Agatko kciukaski trzymane cały czas ... ![]() agunia ale wstawisz fociaka jak już będa u właścicielki ? Wracać mi tu, ale jush.... wszystkie PM 2008 ![]() Uciekam Wam. Nie wiem czy ja przypadkiem nie wyladuje na ślubie dzisiaj na 18, bo dostałam jeszcze wczoraj eska, czy na pewno przyjade do kościoła, ale szczerze mówiąc to sie nie wybieralam. (koleżanka z podstawówki, ale kontakt dobry na gg) W sumie to nawet mnie korci... ![]() Oczywiście za bardzo się "wypowiedziałam emotkowo" i usuwałam...łeh! |
||||||||
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka żoneczki
Witam sie z Wami i buzkam kazda z osobna ![]() przyznam sie ze nie czytalam co naskrobalyscie ale w wolnej chwili obiecuje ze nadrobie U mnie ogolnie wszystko gra ![]() nic ciekawego sie nie dzieje mam nadzieje ze u Was wiecej ![]() to lece troche podczytac |
|
|
|
#3255 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka Żonki
U nas pogoda do Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 ad. 3 to jak Ci się zachce to zdaj nam później relacyjkę
|
|
#3256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc doskonale
mialam wczoraj pracowity dzien, ale dzieki temu sypialnia jest gotowa-umeblowana i spalismy juz w niej dzisiaj co prawda na starym lozku ale co tam....... porobie potem fotki....... Cytat:
![]() ano idziemy- dzisiaj byla nasza 1 noc w naszej sypialni Cytat:
![]() i co ktora opcja tobie trafiła??
|
|
#3257 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Urodzinki się udały mąż zrobił mi niespodziankę ze wszystkimi znajomymi. Zebrali się w knajpie śpiewali mi sto lat i takie tam, byłam bardzo zaskoczona i było mi bardzo bardzo miło ![]() Dzięki Cytat:
![]() Dzięks Cytat:
o kurcze to uważaj na siebie, żebyście razem z maleństwem dotrwali Cytat:
Dobrze, że remont idzie do przodu, jeszcze troszkę i będziesz "na swoim" Hahaha niezłe te wasze podchody ale grunt, że mąż w końcu raczył do domku wejść i wszystko się udało |
|||
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc zoncie
a co tu tak pusto?? wczoraj zadna sie nie pojawila...... Cytat:
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka żoneczki
a co tu takie pustkowie??? u mnie pogoda do a ja ciagle zasmarkana... Moj mezus tez mial w patek urodzinki ale dopiero wczoraj troche posiedzielismy babcia pysznego torta upiekla i podrinkowalismy lechutko... wypilam 3 slabe drinki i dzis obudzilam sie z potwornym bolem lba i dopiero niedawno mi przeszlo...Czeko i jak sie spalo w nowej sypialni? pamietasz co sie snilo?? a jak tam Weroniczka? juz niedlugo bedzie z Wami - jak ten czas leci ![]() Gosia fajna niespodzianka na urodzinki tylko szkoda ze burza teraz ![]() za szybkie pogodzenie sie Izus Twoja niespodziewajka dla mezula tez super i fajnie ze sie udala ![]() Malutka spozniony buziak dla 3-miesiecznego Dawidzia milego dzionka |
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie mowilam tż zeby zapamietal co mu si bedzie snic i Weroniczka juz mniej kopie za to sie rozpycha ze az boli bo ma malo miejsca w piatek ide na ostatnia wizyte i ciekawa jestem co gin powie, byc moze juz za tydzien bedzie z nami nasza mala Weroniczka
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
No ja przewaznie tez nie pamietam snow
![]() to wyprawka pewnie juz gotowa zeby w kazdej chwili sru do szpitala ![]() a jak tam nastroj? strach czy radosc? podobno widok dzidzi po porodzi rekompensuje wszystkie bole to chyba nie ma co sie martwic na zapas |
|
|
|
#3262 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a co do kacyka...to musisz potrenować ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorzej z nastawieniem psychicznym bo czuje i radosc i strach ![]() Cytat:
|
|
#3264 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kobitki
![]() Co tak mało naskrobałyście ?? Weekend i dziś i tylko raptem kilka postów???? Chyba należy się wam wszystkim ![]() Ja dziś troszku padnięta jestem i coś głowa mnie boli w pracy cały dzień jeździliśmy po opolszczyźnie - jestem w komisji konkursowej pt.: "Opolskie kwitnące" i oceniamy ogródki prywatne i przy różnych obiektach. Tak prawie cały miesiąc będę jeździć. Trochę mnie to dziś wymęczyło. Później jeszcze zaraz na aerobik i padam z nóg...izka - no super udała się ta niespodzianka dla męża a motyw z twojej imprezki - nieźle musiał tort zaparkowany na dywanie wyglądać A na ten ślub koleżanki w końcu poszłaś ?malutka-pokaż ten nowy segmencik - oczywiście jak już będzie ![]() czeko -a gdzie twoje fotki sypialni ?? ![]() gosia-oj znów spięcia ![]() paulinka-to też imprezka super była tylko kac morderca ...
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mamy problemy z netem ) a poza tym coraz blizej do naszego wyjazdu i na nic nie mam czasu, a jeszcze kupa spraw do zalatwienia nawet nie mam zabardzo czasu poczytac co naskrobalyscie Gosiu przyjmij spoznione lecz szczere najserdeczniejsze zyczenia urodzinkowe, ogromu milosci oraz spelnienia najskrytszych marzen juz czwarty raz wysylam ta wiadomosc....jak sie nie uda to strzelam fochacza
|
|
|
|
#3266 |
|
Rozeznanie
|
hello
![]() Gosiak- ![]() ![]() spoznione ale najleepsze zyczonka jak najmniej burz z mezem za to jak najwiecej milosci!u nas jakos tak.... zalatwianie papierkowe z bankiem sie skonczylo, jeszcze tylko ubezpieczenie i w sumie za jakis tydzien dadza nam w koncu kase... dzis bylismy zaklepac okna, drzwi i brame garazowa ![]() a ja dzis taka spiaca jestem ze ledwo siedze....chyba trzeba sie polozyc w koncu wczesniej spac! malz zajety robota...ostatnio wpadl w jakis pracoholizm...ehhh buzki
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3267 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam poniedziałkowo
oki to czekamy Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 Cytat:
fajnie tak jeździć i oceniać ogródki, ale pewnie ciężko wybrać ten najładniejszy ad. 2 się zrobi fotki Cytat:
żeby wszystko szybko i sprawnie Wam poszłoCytat:
a czy Ty pokazywałaś nam fotki Waszego nowego lokum, bo nie pamiętam ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-07-13 o 20:58 |
|||||
|
|
|
#3268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A kiedy to ta godzina zero tzn powrotu nadejdzie?? bo chyba zapomniałam ![]() Cytat:
ani się obejrzycie i już będziecie w nowym lokum ![]() coś na poprawę nastroju - o kotkach (ja na swojego tż od zawsze mówiłam "Kotku" ) ![]() Co łączy faceta z kotem? 1. Wrzeszczy kiedy jest głodny. 2. Zawsze pcha się do łóżka. 3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry. 4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej. 5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę. 6. Nie lubi obcinania pazurów. 7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety. 8. Ciężko przemówić mu do rozumu. 9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa. 10. Nie sprząta po sobie. 11. Wpycha nos do każdego garnka cały dzień. 13. Cały czas by spał. 12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień.
|
||
|
|
|
#3269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 święta prawda Dobranoc dziewuszki i do jutra
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

a to cholerka bolalo!

(obiad ugotowac moge...)
), ale do tatunia bardziej podobny.

i gratuluję mgr 
klask i:

. I tak oto koszty sie mnoza straszliwie....
hand-made: urodzinowo na 40tkę
i podrinkowalismy lechutko... wypilam 3 slabe drinki i dzis obudzilam sie z potwornym bolem lba
i dopiero niedawno mi przeszlo...
za szybkie pogodzenie sie