|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Pięknie mnie 'miały'
matują, mają świetny primer i podkład. Dzisiaj testów ciąg dalszy, a potem zamówienie wciąż się nie mogę zdecydować na cienie wszystkie są takie piękne.
|
|
#1712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() co za pogoda ![]() Karolina, miło Cię znów widzieć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() naprawdę takie świetne? jak się mają do EDM?
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ale nudy....pogoda do ![]() Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Umyłam dziś rano włosy i rozpuściłam(chyba ze 2 tygodnie nie chodziłam w rozpuszczonych, bo do pracy cały czas spinałam w kucyk) i się zdziwiłam, że mam takie ładne włosy
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie o niebo lepsze. Jeśli chodzi o podkład to dłużej trzyma się na skórze - ja lubię mocne krycie, EDM i Meow kryją podobnie, Meow lepiej matuje. Dodatkowo nakładam bazę matującą Meow dla tłustej skóry. Mam dłużej matową skórę, niestety po EDM bardzo szybko się świeciłam.
Chyba zamówię duże opakowania Jeśli chodzi o cienie to mam tylko serię karaibską pięęęęęęęękna, uwielbiam takie kolory, są mocno błyszczące, metaliczne mam zamiar zamówić nowe cienie z linii Rainforest; niestety odsypki cieni z serii limitowanych są bardzo małe - z regularnych są dwa razy większe.Róży z Meow nie testowałam, tu może Magda się wypowie ![]() Ja mam strasznie tłustą skórę, więc nic mnie nie matuje na bardzo długo, a Meow całkiem nieźle sobie dają radę. Ten primer dla mieszanej czy suchej skóry to będzie morderstwo chyba ale mają też lżejszą wersję do mieszanej skóry.Z kolorem podkładu trafiłam od razu, jakoś mam szczęście, bo w EDM też od razu wybrałam dobry
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Nina, ja twierdzxe podobnie jak Estell, że póki co podkłady Meow biją na głowę EDM. Dłużej matują, nie spływają w ten upał. Póki co testowałam na sucho , zobaczymy jak po testach na mokro
![]() Różu z Meow nie mam, ale mam z Lumiere, są cudowne, ale jakbym miała porównać je do EDM to za bardzo się nie różnią. Oba bardzo lubię ![]() Za to miałowe cienie Baaardzo mi odpowiada możliwosc kupienia sampli; mogę je zużyc w przeciągu 1 sezonu i zmieniać co chwile Estella, pamiętaj o Matrixie, ja bym go chciała już zamówić niedlugo
|
#1716 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale też nie mam gładkiegolakieru dofrencza, myślałam o nowym burżujku ale ciągle jakoś mi doniego daleko ![]() Cytat:
chyba bym wypiła a jeszcze jakby by l gruszkowy to bym przepadła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super!!! Ja bym poszła z Tobą ![]() Cytat:
![]() W ogóle to pozdrawiam, siedze u babci jeszcze a od niedawna tu jest internet. Tylko do klawiatury się noe mogę przyzwyczaić i przepraszam za tyle literówekale nie dam rady wszystkich poprawić ![]() Odezwę się po powrocie wieczorem już z Krakowa. Buziaki dla wszystkich
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko
![]() Nie mogę sobie miejsca znaleźć w domu przez tą pogodę. Na wieczór póki co planuję seansik z Epoką lodowcową 3(zgrywka z kina, ale jakość nawet nie najgorsza). Może jeszcze Anioły i demony obejrzę albo HP i Zakon Feniksa o ile się zdąży ściągnąć ![]()
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: w jakimś specyfiku z BU jednym ze składników jest olej z kiwi - pytałam, czy wejdzie do oferty BU ale niestety nie
Ja mam jeden gładki "frenczowaty" lakier - Sally Hansen Bamboo i jeszcze jeden z Eveline, ale on ma dużo drobinek (bardzo ładnie na słońcu wygladają) Cod o Glam Wearów, to u mnie w piatek byl komplet - ja piewrsza wzielam (fioletowy). Wczoraj pomalowałam pazury PR nr 116 - niestety jest zupełnie inny niż w buteleczce Kolejny lakier poszedł więc do puszczenia w świat
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
A z której to serii jest ten Bamboo? Co prawa nie przepadam szczególnie za SH ale już mnie nudzi szukanie odpowiedniego koloru
![]() Ależ się objadłam placka, umieram ![]() Przynajmniej tu lac przestało
|
#1720 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Temat lakierowy wrócił akurat jak dumam nad Allegro i dwoma profesjonalnymi SH - Crushed Berries i Cerise Noir.
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
A co to Meow?
Byłam w ch, i zakochałam się - wykupiłabym połowę nowej kolekcji Mango..
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo, te dwa chyba zizek ma ![]() A jaka kolorystyka? Bo w HM widziałam znów śliwki i ciemne turkusy- chyba 3ci rok z rzędu jesienna kolekcja ma te same kolory, obrzydziły mi się całkowicie :/
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: W ogóle to czytałam, że tej jesieni będzie dużo ciuchów inspirowanych domem mody Balmain czy jakoś tak - rockowy klimat i ćwieki na wszystkim: kurtkach, butach, paskach. W tegorocznej wiosennej kolekcji Zary było dużo ciuchów w tym stylu. Bardzo mi się takie coś podoba ![]() EDIT 2: Czy któraś z Was próbowała może tego nowego tuszu L`Oreala z kolczugową szczoteczką? Kusi mnie skubaniec, ale nie wiem czy będę umiała się nim obsługiwać.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-07-19 o 15:34 |
|
|
|
|
#1724 |
|
Przyjaciółka KWC
|
No ma chyba, ale już od dawna za mną chodzą, tylko CB nie ma teraz na All.
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Bo dziewczyny piszą, że podkłady lepsze od EDM a ja nie wiem co to to Meow
|
|
#1726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Do frencha polecam albo Bourjois albo Inglota 82.
Cytat:
![]() Kosmetyki mineralne http://www.meowcosmetics.com/ Mamy cienie z kolekcji Caribbean Escape Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2009-07-19 o 17:23 |
|||
|
|
|
#1727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Męczę terazkońcówki GlamEyes złotego, SexyCurves i jeszcze niedobitka grubasia MF gdzieś mam, ale żądza świeżej krwi jest niezwykle silna ![]() Z tym, że nic z ostatnihc nowości nie jest pogrubiające i chyba kupię Volumetrixa Ultra Black ![]() Ale póki co jeszczesię pomęczę, zobaczymy ile wytrzymam bez zakupu ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- http://www.vipera.com.pl/pl/index.ph...pod=17&art=113 o! muszę zajrzeć do Kazia na stoisko viperki
|
|
#1728 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, witam po weekendzie
Cytat:
Ale tak to jest - jak się całe życie nosi staniki za duże w obwodzie pod biustem, to jak znajdzie 65, to się dorywa jak głupi do sera nie sprawdzając, czy wszystko na pewno jest ok![]() Dzięki za polecenie La senzy, muszę się wybrać do ich sklepu... Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Już znalazłam sukienkę , wykorzystałam ją w te nieziemskie upały w sobotę Kupiłam ją w nooku w arkadii. Mają baardzo dużo sukienek weselnych. Tylko żeby tam coś kupić trzeba z kimś iść, bo przy takiej ilości paskudnych sukienek trudno się zdecydować, czy któraś jest ładna No i polecam iść tam w ciągu tygodnia, rano. Od 16. robi się tam taki tłok i kolejki do przymierzalni, że szkoda sił...Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak z ciekawości spytam: puszczasz świat, tzn wystawiasz je na allegro czy się wymieniasz? Bo tak się zastanawiam, czy ktoś chce kupowac otwarte lakiery... aaa, tak się spytam publicznie Czy któraś z Warszawianek mogłaby mi polecić ginekologa swojego? Szukam jakiegoś niedrogiego, bo moja jest super, ale dużo bierze za wizytę Jakby któraś mogła mi napisac na pw, to będę wdzięczna
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-07-19 o 20:30 |
|||||
|
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehhehe. a kolory są jasny szary, ciemne śliwki, zgniła zieleń, granaty, w ogóle koleżanka mi powiedziała, że będą takie przygaszone kolory właśnie...
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Magda, Estella, ale kusicie
muszę się przyjrzeć tym Meowdo płynnych podkładów szybko nie wrócę, więc przydałyby się -szczególnie, że mówicie, że długotrwałe ale to chyba muszę poszperać w stosownym wątku, może zdjęcia użytkowniczek mi pomogą w doborze dobrych kolorów, żeby znów nie było, że nie mogę używać bo za ciemne ![]() a cienie dziękuję ![]() Cytat:
) jeszcze w Orsayu widziałam dużo bordowego, fajnie to się prezentuje
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile bierze Twoja ginekolog? Ja mam dwóch - jedną prywatnie, wizyta kosztuje 80-100zł, mam też ubezpieczenie w LIMie, bardzo fajny facet, ale nie wiem, czy tam można przyjść prywatnie na wizytę, bez wykupionej karty. Na Ginekologii jest wątek o polecanych lekarzach - na pewno kogoś znajdziesz ![]() no problem
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypróbowałam dziś w końcu puder mineralny, ale nie wiem skąd (dostałam odsypkę od Hex, kolor Medium Beige Intensive czy jakoś tak - pasuje mi ) - to nie dla mnie I ta maska ... Mania minerałowa więc mnie skutecznie ominie ![]() Pomalowałam dziś paznokcie lakierem Bell 5 days - kolor trudny do opisania brązo-beżo-różo-łososio-cielisty
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-19 o 22:10 |
|
|
|
|
#1733 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Haha, sprytny sposób, a potem będę się jeszcze cała mleczkiem do demakijażu zmywać, to zużyję na raz dwa kosmetyki
![]() Cytat:
Dzięki za pomoc, już dostałam pw z podpowiedzią![]() A ten wątek kiedyś czytałam nawet, jakoś o nim zapomniałam![]() Cytat:
Bo tak pojedynczego, to mi samej by się nie chciało kupować, płacić za przesyłkę i w końcu zapłacić więcej niż za nowy lakier ze sklepu![]() A ten podkład to obstawiam, że EDM, oni mają takie oznaczenia Te podkłady niestety nie słyną z matowienia, może spróbuj kiedyś innej firmy![]() No ale jak piszesz, że wystarczy Ci sam puder, to właściwie po co podkład
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Aj, znów zapomniałam o jednym linku- piękna flaszeczka ![]() http://www.cosmoty.de/news/3148/
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A używałaś z nowej serii Nivei ten różowy? Gayenka mi polecała bardzo a on teraz w SP w promocji po 20,99
|
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie za jakiś czas będziemy składać kolejne zamówienie - ja teraz wzięłam inną formułę podkładu do testów, zobaczę która lepsza i zamówię całe opakowanie, więc może się dołączysz? będzie tańsza przesyłka.Cienie też przyniosę to Was trochę pokuszę ![]() Cytat:
a potem trzeba użyć żelu, żeby zmyć tłuste mleczko!
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Dziendobry bardzooo
![]() A ja dziś poznan Zizou ) tylko w tuszu chadzam , ale chyba mi sie skiepscił smokey ![]() Miłego dnia wszystkim, znikam na szkolenie BHP do nowego miejsca praktyk, największy hałas z tym zrobili a podobno na praktykach nie robi się totalnie nic ![]()
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Weekend się skończył i piekna pogods się zaczęła ![]() Ale mam teraz fajne dni rodzinka w domu, wczoraj mieliśmy grillowy wieczorem z gośćmi ![]() Cytat:
Ten Nivea to taki bajer, można używać latem zamiast podkładu np.
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miała wrzucić fotki ze ślubu i cisza....I każdym razie pozdrów ją koniecznie i powiedz, żeby do nas zaglądała
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i może wtedy zdecyduję się na jakieś zamówienie ![]() Cytat:
ciekawe co u Zosi, dawno się tu nie pokazywała
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

matują, mają świetny primer i podkład. Dzisiaj testów ciąg dalszy, a potem zamówienie
wszystkie są takie piękne.

mam zamiar sobie sprawić cos fajnego, juz jutro zamawiamy z Estell miały 

Kusi mnie skubaniec, ale nie wiem czy będę umiała się nim obsługiwać.
Daj znać jakbyś znalazła coś fajnego, albo nadal szukała i miała ochotę na wspólne zakupy
I ta maska ...