|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz
Cytat:
Wow. Unholy trzymam ![]() ![]() ![]() Svinecko rzeczywiście sporo zrzuciłaś ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz
Cześć kobiałki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mnie chyba zaczyna odchodzić czopik ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | ||
Rozeznanie
|
Katarzynko nie ma to jak w domu! Coreczka przesliczna
![]() Cudny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry wszystkim ![]() Goraaaaco ![]() ![]() Wczoraj zaczelam miec takie bole miesiaczkowe, o ktorych kilka z Was pisalo. Niesamowite, ze sie organizm tak sam przygotowuje. Plany na dzis...hmm...dopakowac do konca torbe! Porobic ksiegowosc. Kupic lody ![]()
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I najpierw miałam kłucie, a potem bolało właśnie "miesiączkowo", tak więc Tuli nie znasz dnia, ani godziny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nic sie nie martw, masz cudnego synka, zdrowego i napewno nic mu nie bedzie ![]() Cytat:
![]() Mój mały w szpitalu miał body, na to kaftanik i śpiochy i leżal owinięty w beciku. Ale na salach było tak gorąco, że ciągle był spocony i od tego dostał potówek. ![]() Także jesli moge cos doradzic to nie przegrzewajcie dzieci. Jest taka pora roku, że nie trzeba ich ubierac na cebulkę. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki! Dziekujemy ![]() A ja czekam na fotki Antosia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj kontrolowałam jak często mi się te twardnienia pojawiają... Aha, dziewczyny którym odszedł czop (m.in. czekoladka) duże to galaretki były? W sensie ok 0,5cm? większe? mniejsze? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze dotrwasz do jutra ![]() ja mam wlasnie tak ze mocno mnie kluje w pipce a potem mam ten czopik i tak za kazdym razem ![]() roznie......raz wieksze kawalki raz mniejsze........dzisiaj tez mialam juz maly kawalek......
![]() |
#1388 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wlasnie, co do czopu, ciekawe, czy go w ogole zauwaze ![]() ![]() Uuu, exciting... ![]()
![]() |
#1389 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie zaczyna dopiero odchodzić czop, ale nie było galaretki, tylko bardzo gęsty śluz podbarwiony krwią i jak do tej pory było tego troszeczkę wczoraj późnym wieczorem, a na razie cisza ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1391 | |||
celebriti
|
Cytat:
-kupić lody, dobrze ze mi przypomnialas ![]() Cytat:
![]() ![]() - z czopem mam podobnie szukam szukam, i nie widze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zadomowienie
|
![]()
Unholy
![]() ![]() ![]()
#1393 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Idę robić karpatkę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
![]() ja wczoraj miałam jakieś mdłosci jak na początku ciąży......i wogole ostatnio jakos nie mam apetytu na nic-jem bo musze.....jedynie mam apetyt na slodycze ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- mamusie ktore juz maja swoje dzieciaczki: czy mozna bobaskowi ktory ma nie wygojony jeszcze pepuszek zakladac body?? bo czytalam rozne sprzeczne opinie, ze niby lepsze body, bo koszulki podrazniaja pepek, indziej znowu ze body podraznia...... ![]()
#1395 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki, chociaz moze juz jest po. A mialam wlasnie pisac ze cos sie zastój jakis zrobil ![]() A moja Malutka strasznie sie rozpycha. Wczoraj myslalam ze nie usne, wogole caly dzien mnie ak meczyła. Juz nie wiedzialam jak siedziec czy lezec... Ale z drugiej strony ciesze sie ze taka ruchliwa bo jakbym nic nie czuła to znowu stresik. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |||
Zakorzenienie
|
Na poczatek mam zaszczyt oglosic nowine od Unholy:
Antos przyszedl na swiat SN o 8:40, wazy4100g i ma 59cm,,jestem padnieta ale szczesliwa.Obylo sie bez znieczulenia ale z lekkim nacieciem,buziaki dla was Teraz podziekuje wam za cieple powitanie mnie ![]() Mi czop odszedl tak na konkretnie po masowaniu sutkow pod ktg, ilość spora,podbarwiona krwia. Cytat:
Nie bylam umowiona co do tabletek, ale to chyba tak jest ze wstrzymuja kobiecie laktacje, bo na co mleko jak podjela decyzje. Myslalam ze w domu sama postaram sie o tabletki a tu mile zaskoczenie ![]() Pani od laktacji ktorej najbardziej sie balam okazalasie nadwyraz wyrozumiala, jedynie pediatra na obchodzie cos tam mruknela, bo probowala ode mnie wyciagnac powod a ja ją zbyłam odp ze "tak zadecydowalam" i nie chcilalamdalej ciagnac dyskusji. Lekarze nic nie pytali, bo w karcie swojej mialam napisane "zalecone przez pediatre sztuczne karmienie" Czasem siostry w ciagu calego tygodnia zapytaly ale odp byla taka sama jak do pediatry ![]() Mala mialazoltaczke ktora szybciej zniosla dzieki sztucznemu mleku i dopajaniu glukoza, juz nie jest zolciutka.Gdybym karmila ja piersia jeszcze bylybysmy w szpitalu. I ja mowilam jestem szczesliwa matka z butla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
butelka to byl moj swiadomy wybor ![]() 2x dzienie biore tabletke na zatrzyanie laktacji i to tyle ![]() jak masz jakies pytanie smialo pytaj ja mojej zakładam body bo kaftaniki za duze na nia no i jakos sie podciagaja.Jak ja biore zeby jej sie odbilo na pionowo to tez pewnie draznie pepuszek, ale to juz jest martwy kikut wiec mysle ze nie ma co sie szczypac
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zadomowienie
|
Unholy 3mam kciuki
![]() Svinecko życze sobie zeby u mnie z traceniem kg tez bylo jak u Ciebie ![]() ![]() Ale miałam ciezka noc, mały tak się wiercił że aż bolalo i nie dawal mi spac , do tego swedzial mnie brzuch-pewnie to rozstepy juz na mnie czychają...No i siku co godzine albo i czesciej.....
#1399 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 i to mi sie podoba- twoje podejscie psychiczne ![]() ![]() ad.3 ![]()
![]() |
#1400 | ||
Zadomowienie
|
Wczoraj co 10 min, co któryś się trafił co 20. a dziś całkiem nieregularnie, 20, 10, 5 min...
Zaczynam się coraz bardziej obserwować, bo zaczynam się "inaczej" czuć. Nie mogę zasnąć. wcześniej się tylko położyłam i spałam. Dodatkowo jeszcze przez dzień 2-4h spałam... Jak wstanę z łóżka to idę jak Dzwonnik z Notre Dame... Już mąż się ze mnie śmieje... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No to dość szybko poszło... A jaki Antoś duży ![]() Właśnie upiekłam pyszne drożdżówki z makiem... Jeszcze chwilka i zabieram się za jedzenie... bo na razie są jeszcze parzące ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie do wczoraj też nic nie odchodziło, zresztą na razie cisza, to był chyba jednorazowy wybryk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I dobrze powiedziałaś ![]() Dzięki za info o ubieraniu, każde takie dla mnie na wagę złota ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |||
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Cass, katarzynko dzieciaczki przesłodkie ![]() Cytat:
![]() Unholy ![]() ![]() Cytat:
![]() Do Miramejka Ja małego ubierałam w pajaca lub body i śpiochy, do tego skarpetki. Przykrywałam kocykiem lub pieluszką flanelową. Tylko w pierwszej dobie mały ubrany był w body, pajac, skarpetki i czapkę, żeby dalej było mu jak w ulu czyli jak u mamy w brzuszku. Dodam, że na sali nie było gorąco, była lekka klima. Trzeba sprawdzać czy mały ma ciepły kark. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||
celebriti
|
Cytat:
![]() ![]() wlasciwie zawarlas odpowiedz, ja martwie sie tym, ze jak po porodzie powiem do personelu ze nie chce karmic to mnie zlinczuja... czy trzeba wziac wtedy swoje mleko? i jesli tak to jakie? mam przed porodem poinformowac o decyzji 'butlowej' ? raz tylko u gin odezwalam sie w polowie ciazy, ze prawdopodobnie nie bede karmic i uslyszalam: a niby dlaczego?! no wlasnie dlatego, ze tak postanowilam, wrrr, mam osobisty powod i skoro jest takie wyjscie to chyba mozna z niego skorzystac? poradz mi czy obstawac twardo przy swoim i jak to zalatwic w szpitalu... Sweet_21 mozna tak poprostu poprosic o znieczulenie przy SN? czy cos zle doczytalam? na czym ono polega? dziewczyny jak sie nazywa to cos zamiast gruszki do nosa?
Edytowane przez groszkolino Czas edycji: 2009-07-27 o 09:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za moje chaotyczne opdpowiedzi, ze tak wpadam i dodaje cos ni z tego ni z owego, ale wcz nie potrafilam skupic mysli na raz i teraz tak dochodze do siebie
![]() Mala byla ulozona twarzyczkowo, i na dodatek byla owinieta pepowinka.Ulozenie mialam tylne miednicowe.Podczas porodu polozna podjela probe odrocenia jej jeszcze wewnatrz mnie.... uuu jak bolało,ale niestety nie dalo rady. Vacum nie takie straszne, tylko cala otoczka iprzygotowanie do tego napelnilo mnie obawa... Nagle tak granatowo sie zrobilo na sali, tylu ludzi wpadlo,poloznych,lekarzy, salowe,jedne trzymaly mnie na nogi ,mąż za głowe ![]() Po porodzie straszniemnie gardlo bolalo, od oddychania buzia.Krzyczalamtylko 2x.Jak zakladali mi vacum i jak probowala mi mala obrócic we mnie.Pomimo ze mialam juz 10cm rozw. nie bylo to niczym przyjemnym. Podczas ostatniej fazy pamietam jak pytalam polozna czy starczy mi na koniec sil zeby przec, aona ze spokojem mnie zapewniala ze starczy. Teraz na spokojnie przypominaja mi sie urywki... jak np mąż mówil do mnie "pomóż jej kochanie, przyj" Naprawde mi to pomogło. Znieczulenie dostawalam domiesniowo i dozylnie 3x, jak poprosilam o 4 to bylo juz za blisko konca i nie dostalam. Korzystalam z pilki i prysznica.Robilam tez polprzysiady zeby pomoc malej zejsc nizej,lezalam na boku co by jej ulatwic wyjscie, a ze w kanale rodnym dlugo byla to jeszcze we mnie wykonali jej gazometrie.Cyli natlenowanie krwi, czy mala niejest niedotleniona.Pobierali kropelke krwi z czubeczka jej glowki takimi medykamentami.Po tym tylko kropeczke zaczerwieniona miala, po vacum sinaczka ale po 3dniach znacznie zszedl. Wstawie kolejne fotki z czasem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
kurcze no zamecze was mamusie tymi pytaniami, ale to juz ostatnie
![]() czy przed samym porodem czulyscie ruchy dzidzi?? wszedzie pisza ze po 37tc dziecko jest mniej ruchliwe, a moja mala caly czas sie intensywnie wierci......a przed samym porodem to podobno ruchow nie czuc, a jak to bylo u was??
#1406 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) ----------------- 10.04.09 - (24 tc) CC - Leo(712 g, 31 cm) Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ---------------------- 26.05.09 - (31 tc) CC - Nataniel (1980 g, 45 cm) mariolasl (Mariola, 34l, UK) ------------------------- 29.05.09 - (32 tc) CC - Antonio (1650 g, ?? cm) Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) --------------- 20.06.09 - (38 tc) CC - Kubuś (4080 g, 56 cm) marica5 (Marika, 23l, Chełmno) ----------------------- 23.06.09 - (39 tc) CC - Martynka(3570 g, 59 cm) megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) ----------------- 23.06.09 - (39 tc) SN - Amelka (2850 g, 53 cm) Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) -------------- 26.06.09 - (40 tc) SN - Zuzia (3660 g, 53 cm) p4w (Ola, 26l, Szczecin) ---------------------------------- 29.06.09 - (40 tc) SN - Tomuś (3220 g, 54 cm) jusali (Alicja, 20l, war.-mazurskie) ------------------- 01.07.09 - (39 tc) SN - Joachim (2870 g, 53 cm) musicman (Małgosia, ?? l, łódzkie) ---------------- 01.07.09 - (39 tc) CC - Bianka(4300 g, 59 cm) eleeri (Aśka, 31 l, małopolskie) ------------------------ 04.07.09 - (41 tc) SN - Mateusz (3500 g, 56 cm) ainka (???,??,???) -------------------------------------06.07.09 - (39 tc) CC - Weronika (3000 g, 51 cm) Truheart (Ola, 27 l, Łódź) ----------------------------- 07.07.09 - (40 tc) SN - Adaś (3620 g, 54 cm) miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ------------------------ 08.07.09 - (39 tc) CC - Maja (2300 g, 47 cm) Svinecka (Ania, 25 l, Szczecin) ---------------------- 09.07.09 - (39 tc) CC - Marcel (3320 g, 56 cm) agga19851985 (Agnieszka, 24 l, ...) ----------------- 12.07.09 - (39 tc) CC - Alan (3500 g, 56 cm) Ania0104 (Ania, 26 l, podkarpackie) ----------------- 15.07.09 - (40 tc) SN - Bartek (3000 g, 55 cm) magi77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ----------------- 20.07.09 - (40 tc) CC - Maciek (3240 g, 52 cm) skierka1981 (Teresa, 27l, Olsztyn) -------------------20.07.09 - (42 tc) SN - Amelka (3840 g, 57 cm) katarzynka00 (Kasia, ??, ?) ------------------------21.07.09 - (40 tc) SN - Laura (3400 g, ?? cm) UnholyOne (Ola, 29 l, mazowieckie) ----------------- 27.07.09 - (38 tc) SN - Antoś (4100 g, 59 cm) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 sztuk mamy aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) -------------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon / Michał annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ------------------------------ t.p. 06.07.09 - Dawid / Sebastian erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ------------------------------ t.p. 15.07.09 - Igor / Wiktor arinitti (???, 37l, Warszawa) --------------------------------------- t.p. 19.07.09 - Marysia ................ Mikado Milano AsssiiA (???, 22 l,Niemcy) -------------------------------------------t.p.19.07.09 - Julia Finka09 (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 20.07.09 - ??? bibi23 (???, ?? l, ...) --------------------------------------------------- t.p. 22.07.09 - ??? lub ??? majka versace (Beata, 31l, Manchester) ---------------------- t.p. 25.07.09 - Adrianek ................. Mamas&Papas Skate chrupcio (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------- t.p. 25.07.09 - Jagódka mirika (Magda, 28l, Warszawa) ------------------------------------ t.p. 26.07.09 - Jaśmina Wojtusia (Ania, 25l, lubelskie) ------------------------------------ t.p. 27.07.09 - Oliwia .................. Vektor Air kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) ----------------------------- t.p. 27.07.09 - Andrzej evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) --------------------------------------- t.p. 28.07.09 - Nelly nastyeddy (???, 22l, Wlk Brytania) ------------------------------t.p. 31.07.09 - ??? i ??? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2009-07-27 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ad.2 aspirator ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() 29 sztuk mamy czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) -------------------------------- t.p. 01.08.09 - Weronika .................. Tako Jumper X frida110 (Aśka, 28 l, dolnośląskie) --------------------------------- t.p. 01.08.09 - Kinga ................... Roan Kortina Miramej (Jola, 33l, 3-miasto) ------------------------------------- t.p. 02.08.09 - Kuba................... Emmaljunga Smart Duo Combi anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) --------------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? ...................... Mutsy Urban Rider elita343 (Ela, 29l, Wrocław) --------------------------------------- t.p. 03.08.09 - Maja czarnolaska(???, ?? l, ???) --------------------------------------- t.p. 06 .08.09 - ??? ulika (Magda, 27l, Śląsk) --------------------------------------------- t.p. 10.08.09 - ??? kamilka (Kamila, 22l, małopolska) ------------------------------ t.p. 10.08.09 - Sebastian mayaha (???, ?? l, podkarpacie) ---------------------------------- t.p. 10.08.09 - Zuzia cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) ---------------------------- t.p. 11.08.09 - Natan / Ksawery Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) ----------------------------------- t.p. 12.08.09 - ??? AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ---------------------------------- t.p. 13.08.09 - Kalinka lenusia25 (Marlena, 26l, Poznań) ------------------------------- t.p. 13.08.09 - Wiktoria viki_22_83 (Ania, 25l, Świdnik) -------------------------------- t.p. 16 .08.09 - Gabriel Ulcia2512 (Ula, 27l, UK) ------------------------------------------ t.p. 17.08.09 - Kuba .................... Graco Tour Elite IwonkaAnna83(Iwona, ?? l, podkarpacie) ------------------ t.p. 18.08.09 - ??? lub ??? Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Maja ................... Mutsy Transporter Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) ---------------------------------- t.p. 19.08.09 - Bartuś groszkolino(???, ?? l, ...) ---------------------------------------- t.p. 19.08.09 - ??? iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) ---------------------------- t.p. 20.08.09 - ??? Tulipfever (Maja, 29 l, Holandia) ------------------------------- t.p. 20.08.09 - ??? lub ??? .......... Bugaboo Cameleon angy (Ania, 31l, ...) ---------------------------------------------------- t.p. 20.08.09 - Zosia .................. Jedo Bartatina) + Maxi Cosi zioła (???, ?? l, ...) ----------------------------------------------------- t.p. 22.08.09 - ??? WrednaAfrodyta (Irmina, 21l, Warszawa/Ostrołęka) ---- t.p. 25.08.09 - Adaś .................. Mikado Boston marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) ---------------------------------- t.p. 25.08.09 - Maja .................. Tako Jumper X Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) --------------------------------- t.p. 27.08.09 - ??? aromatyzowana(???, ?? l, ???) ------------------------------ t.p. 29.08.09 - Lena Puniax (Aneta, 27l, Radom) ------------------------------------ t.p. 29.08.09 - Lena Anielka_ (???, 25 l, ???) ------------------------------------------- t.p. 30.08.09 - ??? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2009-07-28 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
UnholyOne serdeczne gratulacje!!!
Miramejku, trzymaj sie i mysl pozytywnie mimo wszystko!
#1410 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak to jest w innych szpitalach i jakie maja podejscie.Ja mialam placona polozna ktorej juz naswietlilam temat.I choc ona mnie odwodzila, a raczej starala sie odwiesc i powtarzala "zobaczymy jak to bedzie, spokojnie jeszcze czas, moze sie pani zmieni itp" to ja wiedzialam ze to sie nie zmieni.Musisz to powiedziec chyba na sali porodowej zanim pediatra zbada mala i ja oceni , bo musi to wpisac w karte.Rozpisac mleczko ml/dni, siostry na oddziale nie wydaja mleka kazdej matce tylko jada z listy. Mleka swojego nie mozna brac ![]() Obstawaj twardo przy swoim.Przeciez to nie ich biust,nie ich mleko i nie ich decyzja ani dziecko i nie daj sie txt ze jestes zla matka ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
To ja jeszcze zapytam mamy rodzace juz jak dlugo goilo sie wam krocze? w sensie jak dlugo bolalo? w szpitalu prosilam o p.bolowe, a wcz chyba juz mi sie conieco wygoilo bo strasznie mnie draznily pętelki i mąż zabawil sie w poloznika i mi sie poucinał.Ulga niesamowita.Dzis czekamy na polozna i ona mi reszte wyciagnie. Kola sobie nie kupilam ale jakdalej bede odczuwac to kupie ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.