Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-29, 18:44   #1531
motley
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Motley mamy ten sam problem co do zakupu obuwia, moja noga jest strasznie szeroka w okolicach przedstopia :/ chcę zamówić buty na necie, ale boję się że nie będą pasować...mierzyłam dokładnie takie ale zanurzyć mi się udało jedynie 3 palce
no ja dzisiaj wpadłam do sklepu z butami do tańca i znalazłam fason, który pasuje do mojej stopy z tej prostej przyczyny, że szerokość przodu można regulować. Kupiłam sobie czarne, bo w sobotę mam wesele i nie mam żadnych wygodnych butów, w których mogłabym je przetrzymać. Niestety nie mają gumowej podeszwy ale jakoś w sobotę sobie poradzę a potem zaniosę je do szewca i się zapytam czy nie można ich podkleić. Natomiast na ślub zamówiłam sobie prawie taki sam fason tylko skórzane ecru (te czarne są satynowe) ale muszę na nie czekać do połowy sierpnia (i tak krótko bo wybłagałam pana przez telefon, który twierdził, że trzeba czekać 5 tygodni). Będą takie jak na zdjęciu tylko z szerszym obcasem i klamerki z 3 cyrkoniami.
http://www.akces.biz/oferta/damskie/8PAS1-KPint.jpg
i będą miały już od razu gumową podeszwę W ogóle dzisiaj jak przymierzałam różne buty do tańca to stwierdziłam, że są boskie, chyba się na takie przerzucę

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
motley fajne masz te butki w ten fason moja stopa niestety nie wchodzi
właściwie to można powiedzieć, że ich nie mam

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 18:49   #1532
Orticulus
Raczkowanie

Wybielanie ząbków kończy się sinymi ząbkami.Mój tata jest tecnikiem dentystycznym i widziałam to i owo
Orticulus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 18:52   #1533
groszek80
Raczkowanie

Cześć kobietki!!! Jeszcze tylko 3 dni mi zostało, najgorzej obawiam się spowiedzi dawno nie byłam Teściowa właśnie zapytała mnie czy będzie disco polo u nas, a ja że nie będzie, ponieważ my nie lubimy takiej muzyki ponieważ nas drażni i nie chcemy jej na naszym weselu. A ona że bardzo lubi to i to. To powiedziałam, że jak jej zależy to możemy się na jedną piosenkę zgodzić w drodze wyjątku. To się dowiedziałam, że w takim razie przy czym się goście będą bawić, skoro to taka fajna muzyka do tańczenia - a ja lata 60,70,80 itd!!! U nas nie ma zespołu tylko dj!!A to że ktoś takiej muzyki w rodzinie słucha nie znaczy że ja mam się tym katować. Szkoda, żebym wybierała repertuar pod kogoś. Lekko się wkurzyłam, Musiałam się wygadać. Eh....

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
a ja Ciebie znam a Ty mnie nie????? ooooooo nieładnieeeeeeeee
ja jestem za spietymi - elagancja francja i nie będą Ci latać po twarzy - a jak sie spocisz i sie zaczną do twarzy kleić? spięte .

kliwia..... taaaakkkk... ja tu siedze codziennie, całymi dniami mój TZ śmieje sie ze mnie, ale czasem zagląda mi przez ramie jak sa fotki ze ślubów ... bojcorz jeden

z naszych załatwionych rzeczy:
prawie wszyscy zaproszeni - zostały chyba 3 rodziny
auto mamy ... uff.... ale za 500 zł to nie wiem czy to nie za dużo?!
wczoraj spisaliśmy protokół w Kościele...ale jeszcze caaaała lista do załatwiania
my płacimy 1200 zł za 5 godzin zaszaleliśmy, ale zawsze chcieliśmy jechać zabytkowym autem

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Mnie tez tata prowadzi do ołtarza. Ale jak wtedy wchodzi Tż? Sam? Ja chciałam, żeby wcześniej wszedł ze świadkami. Ale on się upiera, że z mamą wejdzie. Dla mnie to obciach...

Byliśmy na sali przetańczyć pierwszy taniec bez muzyki, same kroki (wiem, łapie się to pod te kicze) Ale jak już na weselu usłyszę Michaela to dopiero będzie

A my daliśmy księdzu w kopercie 300 zł. Myślicie, że to mało?
My daliśmy 400 zł i uważam, że ok!!

Cytat:
ale fajne foto PM z zachodnippomorskiego
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1248790690
czad!!

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć wam a raczej tym które mnie znają lub chociaż trochę pamiętaja
a ja dzisiaj zmykam na kolejną wizytę do mojego gina , mam nadzieje że jednak wszystko OK bo moje bolesci brzucha strasznie mi dokuczają do tego boli mnie krzyż i łapie mnie często skurcz miednicy czy jakos tak...
narazie przytyłam 2,5 kg to chyba dobrze, chociaz mój brzuch wskazuje na to że jednak więcej. Ogólnie m oje samopoczucie jest do du.. więc i humor taki sobie, a miały wszystkie dolegliwości przejść po 3 miesiącach, Ja dzisiaj zaczełam 5 miesiąc.... ale zleciało , i już prawie 2 miesiąced po ślubie.
to tyle co u mnie słychać , dalej czytam wasze przygotowania i powiem szczerze że zazdroszczę wam że to wszystko jeszcze przed wami /
Madzia jak przygotowania ?
kasiaher jak to nie pamiętamy?? Ale skoro ty piszesz tylko do jednej to może mnie np też nie pamiętasz?
Cieszę się, że dzidzia rośnie zdrowo!!! Jeszcze 4 miesiące!!

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
witajcie kochane. dzisiaj odbieramy sale wiec zaczyna sie weselna bieganina nieiwem czy bede miala w nastepne dni czas wejsc na wizaz wiec moje kochane 1 sieprniówki:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! zeby wszstko bylo tak jak w naszych marzeniach

mnie juz na sama mysl sciska w żołądku
myszka bądź dzielna!!! za NAS 1 sierpniówki!!! To już w sobotę!!

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
tak chce ściąc wlosy, zapuszczałam cały rok włosy zeby cos ciekawego wyczarowac na slub ale nic ciekawego nie znalazłam tzn nie czuje sie w jakis upieciach a szczegolnie w lokach, ta krotka fryzurka to moja ukochana fryzura i jesli nie obetne na wesele to napewno po weselu jade do fryzjera, bo juz sie bie moge doczekac moich ulubionych krotkich wlosów wyszukuje wszelkich plusów i minusów kazdej fryzury

któtkie rozpuszcone maja ten minus ze ... sa rozpuszczone (ale rok temu mialam taka fryzure na wesele i czulam sei swietnie) i niewiem czy fryzjerka nie bedize miala problemy z wpieciem welonu i kwiatka

spiete wlosy maja ten minus ze podobnie czesze sie an codzien (spiete pod gorę) nic szczegolnie ciekawego ale jedynie w takim upieciu nie czulam sie jak kukła plus jest taki ze sa spiete i nic nie przeszkadza

plusem rozpuszczonych jest to ze czuje sei w nich tak poważniej, bardziej eleganco, no i to ze juz sie nie moge doczekac krótkich wlosów

nasza podróż poślubna to Zakopane i Słowacja
A my nie wiemy gdzie i czy pojedziemy totalnie spłukaliśmy się z kasy na nasze wesele ... Zaczęłam liczyć wszystko i
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 19:06   #1534
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
No to bylam na drugim probnym makijazu.

Oto on i taki będzie na slubie rowniez
Tylko troche mi oczy lzawią

ps. nie zwracajcie uwagi na moja niewyrazna minę
no zabilas mnie zarabiscie bosko i genijalnie
duzo lepszy... i taki wowwwwwwwwww ehsss postawilas wysoko poprzeczke

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
no moje buty przyszły, są bardzo ładne, starannie wykonane, mają super mięciutką wkładkę... ale niestety na mnie są za ciasne Ja mam jakąś taką dziwną szeroką stopę, że bardzo trudno jest mi znaleźć dobre buty i w tych też nie czuję się komfortowo a nie mogę sobie pozwolić na zaciskanie zębów na własnym weselu Niestety muszę je odesłać, no chyba, że którejś z Was się podobają, r 40
ladne buciki... szkoda ze juz mam swoje..

Cytat:
mo
Martuś nie dało się go przeoczyć, z każdą następną linijką robiłam się coraz bardziej głodna - niestety musiłam się własnorecznie ugotowaną zupą zadowolić
Mniam pyszne będziecie mieć jedzonko i do tego w takiej ilości, że nikt głodny nie wyjdzie - fajnie Wam się trafiło
Fryzurkaaa hmmmmm sama już nie wiem co zrobić, moje włosy jak tylko mają okazję to się krecą i pudel się ze mnie robi, a taką okazją są wesela. Boję się, że po paru tańcach rozpuszczony tył się samoistnie skręci i będzie musze przetrzepać kompa to wkleję Wam fotkę fryzki alternatywnej i ocenicie
jeszcze raz dziekuje;D
czekam na fotki zeby porownac fryzurki
Stary 2009-07-29, 19:06   #1535
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:

BOSKI!
Ja myślę też o różu, i chyba sama się będę malowała.

Cytat:
no moje buty przyszły, są bardzo ładne, starannie wykonane, mają super mięciutką wkładkę... ale niestety na mnie są za ciasne Ja mam jakąś taką dziwną szeroką stopę, że bardzo trudno jest mi znaleźć dobre buty i w tych też nie czuję się komfortowo a nie mogę sobie pozwolić na zaciskanie zębów na własnym weselu Niestety muszę je odesłać, no chyba, że którejś z Was się podobają, r 40

kliwia prześliczny makijaż, ładniejszy niż poprzedni, wyglądasz bosko
Mnie się podobają,ale już mam.Też mam 40
Są takie spreye które poszerzają obuwie w sklepach z butami wypróbuj go

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 19:07   #1536
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Cześć kobietki!!! Jeszcze tylko 3 dni mi zostało, najgorzej obawiam się spowiedzi dawno nie byłam Teściowa właśnie zapytała mnie czy będzie disco polo u nas, a ja że nie będzie, ponieważ my nie lubimy takiej muzyki ponieważ nas drażni i nie chcemy jej na naszym weselu. A ona że bardzo lubi to i to. To powiedziałam, że jak jej zależy to możemy się na jedną piosenkę zgodzić w drodze wyjątku. To się dowiedziałam, że w takim razie przy czym się goście będą bawić, skoro to taka fajna muzyka do tańczenia - a ja lata 60,70,80 itd!!! U nas nie ma zespołu tylko dj!!A to że ktoś takiej muzyki w rodzinie słucha nie znaczy że ja mam się tym katować. Szkoda, żebym wybierała repertuar pod kogoś. Lekko się wkurzyłam, Musiałam się wygadać. Eh....
u nas też będzie DJ (co strasznie dziwi rodzinę TZ bo przecież goście bawią się tak dobrze przy zespołach... a DJ? Co to w ogóle jest?) i też nie będzie disco polo, bez odstępstw. Ani ja ani TŻ nie potrafimy się wyluzować i bawić przy tej muzyce... przykro mi ale dla mnie to żenada. Jak ktoś to lubi to ok ale nie widzę powodu dlaczego ja miałabym sobie psuć własne wesele i robić dobrą minę a w środku mnie będzie wszystko skręcało. A najbardziej wkurzają mnie teksty typu "no chodzi o to żeby starsi ludzie też się bawili" - no ja nie rozumiem, czy starsi ludzie nie potrafią się bawić przy normalnej muzyce? Czy ja też będę taka jak będę starsza?

zaneta nie będę ich rozszerzać. Jakby mi bardzo zależało to zawsze mogę kupić rozmiar większy.

Edytowane przez motley
Czas edycji: 2009-07-29 o 19:09
Stary 2009-07-29, 19:12   #1537
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
u nas też będzie DJ (co strasznie dziwi rodzinę TZ bo przecież goście bawią się tak dobrze przy zespołach... a DJ? Co to w ogóle jest?) i też nie będzie disco polo, bez odstępstw. Ani ja ani TŻ nie potrafimy się wyluzować i bawić przy tej muzyce... przykro mi ale dla mnie to żenada. Jak ktoś to lubi to ok ale nie widzę powodu dlaczego ja miałabym sobie psuć własne wesele i robić dobrą minę a w środku mnie będzie wszystko skręcało. A najbardziej wkurzają mnie teksty typu "no chodzi o to żeby starsi ludzie też się bawili" - no ja nie rozumiem, czy starsi ludzie nie potrafią się bawić przy normalnej muzyce? Czy ja też będę taka jak będę starsza?

zaneta nie będę ich rozszerzać. Jakby mi bardzo zależało to zawsze mogę kupić rozmiar większy.

No to kochana zrobisz jak uważasz, tylko czuje że witają się waserblazer

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 19:15   #1538
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Stary 2009-07-29, 19:15   #1539
kliwia
Zakorzenienie

motley ale bedzie u Ciebie np taka piosenka jak Czerwone korale brathankow?
Bo dla mnie ta piosenka nadaje sie idealnie na wesela
chociaz tekst malo weselny
ale jestes szalona to nie wiem, chyba dla jaj z dedykacją dla Tż walnę
Bo ja tez mam Dj
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 19:16   #1540
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Odciski z wodą

Stary 2009-07-29, 19:19   #1541
groszek80
Raczkowanie

Kliwia super za taką cenę wypas!!!

Cytat:
Cześć wszystkim
tak czytam i czytam i widzę, że nasze 1-wszo sieprnióweczki dogrywają ostatnie szczegóły związane ze ślubem.
Już sierpień, leci ten czas jak oszalały...My przez weekend byliśmy w Kielcach. Też udało nam się sporo załatwić. Rano pojechaliśmy do księdza, spisać protokół, koniec końców stanęło na tym, że wypełnił go za nas rozmawiając przez telefon i tłumacząc, że na poniedziałkową pielgrzymkę wszystkie miejsca są już zajęte...jak skończył rozmawiać przez telefon to czytał pytania na głos, coś na zasadzie stwierdzeń: "Jesteście pewni swojego zdrowia psychicznego...", "Nikt Was do ślubu nie zmusza..." itd.
Pochwalił nas za zorganizowanie, dał karteczki do spowedzi (wykreślił pierwszą) i powiedział, że widzimy się tydzień przed ślubem
Po kościele zrobiliśmy rundkę po kwiaciarniach i tu szczęka mi opadła. W pierwszej kwiaciarni babeczka mój bukiet i bukiet świadkowej wyceniła na 200 zł: 120 zł mój (10 kantadesek) i 80 zł świadkowej kantadeski i jeszcze jakieś inne kwiaty do tego.
W drugiej kwiaciarni za identycznie wyglądający bukiet, składający się z tej samej ilości kwiatów, nawet w tym samym kolorze Pani powiedziała 320 zł w następnych kwiaciarniach ceny nie były już tak wygórowane, ale też było drogo. Zamówiliśmy wszystko w pierwszej kwiaciarni i tak za bukiet dla mnie, świadkowej, 2 butonierki, 2 kwiaty do włosów, strojenie samochodu mamy się zmieścić w granicach 350 zł
Na 12 miałyśmy umówione próbne czesania, powiedziałyśmy jakie mamy wizje i tak też zostałyśmy uczesane. Ostatecznie i u mnie i u kuzynki (świadkowej) fryzurki będą wyglądać ciut ineczej. Wkleje Wam fotki próbnych.
Prosto z fryzjera jechaliśmy do Jedrzejowa ( pisałam Wam, że zrezygonowałam z zamówionej wcześniej sukni) przymierzyłam tą suknie , która mi się podoba i w końcu to było to będę ją kupować z komisu, cena jeszcze jest ruchoma, generalnie ma być 890 zł, ale dziewczyna, która będzie ją sprzedawać już wie, że ja jestem na nią zdecydowana i babeczka z salonu powiedziała, że będzie chciała skoczyć z ceną w górę. Mam nadzieję, że w zamknę się z jej kupnem w kwocie 1000 zł
1 sierpnia już w tą sobotę, a ludziska nie bardzow kwapią się do oddzwaniania póki co wykruszają nam się znajomi i to osoby, których byliśmy pewni na 110%...no nic zobaczymy jak będzie

Żabciu ślicznie wyglądałaś wszystkiego naj

moniqac ja takie same butki (fason) jak Monarika zamwiałam w internecie, z tej samej firmy ja w nich będę na poprawinach, są już rozchodzone i wygodne co u mnie się rzadko zdarza z racji tego, że moje stopy szerokością dorównują męskim

Martuś tyle papu za 110 zł za dwa dni!!!!!!!!! przefullwypas jak dla mnie
ania mam nadzieję, że uda ci się kupić suknię w dobrej cenie. Nie daj się wykorzystać!!! Ja za bukiet swój i świadka dałam 230 plus dwa mega kosze ze storczykiem w środku dla rodziców 270. Razem 500 myślę, że ok. Ale różnice są porażające!!

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Niezłe szpile obrączki też fajne, ale wolę zółte złoto

A ja w sobotę będe się bawić na weselu i nareszcie sobie pojem i popiję bo na swoim to fiszbiny wbijały mi się w brzuch i będe myślała o Was PM 01.08
gold fish myśl o NAS intensywnie!!! I poczaruj mój kamyk, niech sobie da spokój na tę jedną noc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 19:20   #1542
motley
Zadomowienie

Cytat:
Bo ja tez mam Dj
nie wiem ale nie powiedziałabym, że czerwone korale to disco polo, równie dobrze prawy do lewego to też disco polo Chodzi mi raczej o piosenki w stylu majteczki w kropeczki, albo koszmarna piosenka (nie wiem jaki ma tytuł) ale leci jakoś tak "czy normalna pani z wąsem może zostać dziś alfonsem", którą durny DJ na weselu koleżanki puścił przy torcie... mi było wstyd a co dopiero młodym

Cytat:
Odciski z wodą
a czemu takie odciski... nierozumiem

Stary 2009-07-29, 19:29   #1543
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem ale nie powiedziałabym, że czerwone korale to disco polo, równie dobrze prawy do lewego to też disco polo Chodzi mi raczej o piosenki w stylu majteczki w kropeczki, albo koszmarna piosenka (nie wiem jaki ma tytuł) ale leci jakoś tak "czy normalna pani z wąsem może zostać dziś alfonsem", którą durny DJ na weselu koleżanki puścił przy torcie... mi było wstyd a co dopiero młodym

a czemu takie odciski... nierozumiem

To Ty napisałaś że buty kupiłaś ale masz je ciut za wąskie ?
Czy kto inny?!
Bo zgupiałam

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:

Powiedz mi różowy bo masz coś różowego, czy takim o Cie pomalowała?!
Ja nie wiem co mam robić.
Kuzynka pomalowała mnie na jasno pomarańczowy zielony ale nie przemawia do mnie
Tż mówi,że sama mam się pomalować, ale boję się że zmaże mi się po kilku godzinach

Stary 2009-07-29, 19:29   #1544
motley
Zadomowienie

Cytat:
To Ty napisałaś że buty kupiłaś ale masz je ciut za wąskie ?
Czy kto inny?!
Bo zgupiałam [/I]
hehe no ja ale w tym samym poście napisałam, że je odeślę, no chyba że któraś z Was byłaby na nie chętna

Stary 2009-07-29, 19:30   #1545
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
no ja dzisiaj wpadłam do sklepu z butami do tańca i znalazłam fason, który pasuje do mojej stopy z tej prostej przyczyny, że szerokość przodu można regulować. Kupiłam sobie czarne, bo w sobotę mam wesele i nie mam żadnych wygodnych butów, w których mogłabym je przetrzymać. Niestety nie mają gumowej podeszwy ale jakoś w sobotę sobie poradzę a potem zaniosę je do szewca i się zapytam czy nie można ich podkleić. Natomiast na ślub zamówiłam sobie prawie taki sam fason tylko skórzane ecru (te czarne są satynowe) ale muszę na nie czekać do połowy sierpnia (i tak krótko bo wybłagałam pana przez telefon, który twierdził, że trzeba czekać 5 tygodni). Będą takie jak na zdjęciu tylko z szerszym obcasem i klamerki z 3 cyrkoniami.
http://www.akces.biz/oferta/damskie/8PAS1-KPint.jpg
i będą miały już od razu gumową podeszwę W ogóle dzisiaj jak przymierzałam różne buty do tańca to stwierdziłam, że są boskie, chyba się na takie przerzucę
Fajne butki i wyglądają na wygodne ja jeszcze przetrzepuje net, ale które mi się widzą i chyba moja stopa by w nie weszła są tylko na dwóch stronkach nie wiem co robić zamawiać czy szukać takich i mierzyć na lajfie

Cytat:
my płacimy 1200 zł za 5 godzin zaszaleliśmy, ale zawsze chcieliśmy jechać zabytkowym autem
My daliśmy 400 zł i uważam, że ok!!
Groszku ludziom nigdy się nie dogodzi choćby nie wiem co... Wasze wesele więc Wy macie władzę w rękach my planujemy księdzu dać ok. 200 - 300 zł, dodatkowo 100 zł organista i 100 zł kościelny
Co do sukni to właścicielka tego salonu to jak dla mnie anioł powiedziała, że zrobi wszystko aby dziewczyna oddała suknię w komis za 890 zł. Bolerka mam nie szyć bo ona znajdzie coś u siebie, mówi że w tym roku mnóstwo dziewczyn decydowało się na bolerko a koniec końców go nie kupowały i zostało jej parę okazów na salonie. To był impuls z tą suknią, póki co nie żałuję.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no zabilas mnie zarabiscie bosko i genijalnie
duzo lepszy... i taki wowwwwwwwwww ehsss postawilas wysoko poprzeczke

ladne buciki... szkoda ze juz mam swoje..

jeszcze raz dziekuje;D
czekam na fotki zeby porownac fryzurki
Martuś wklejam fotę, przeglądam neta i jak tak patrze to zaczynają mi się podobać też zwykłe proste koki, spięte u dołu głowy i do tego z boku kwiat
fryzura pierwsza to moja kiedyś robiona, druga i trzecia to wersja nad którą też się zastanawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bim.jpg (44,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img37273.fryzury-slubne.40035.jpg (11,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img87613.fryzury-slubne.217652.jpg (36,8 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2009-07-29 o 19:36
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 19:32   #1546
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no ja ale w tym samym poście napisałam, że je odeślę, no chyba że któraś z Was byłaby na nie chętna

A to to przeoczyłam.
No Ja już mam i mi nie potrzebne drugie buty.

~~*~~

Kolor makijażu mam do czegoś dobrać?!
Do bukietu czy do czegoś?!
Kreski pod okiem muszą być?!
Porażka życia z tym makijażem

Stary 2009-07-29, 19:32   #1547
groszek80
Raczkowanie

ania cudna fryzurka!!! Trochę podobna do mojej

Cytat:

Kliwia bardzo ładnie!! Dużo lepiej niż ostatnio!!

Cytat:
Cytat:
Bo ja tez mam Dj
To samo powiedziałam teściowej. Ja rozumiem, że są różne gusta muzyczne, ale to moje wesele my za dj płacimy i nie chcę się stresować jakimiś głupawymi tekstami (sorry jeżeli kogoś obraziłam) i takimi przyśpiewkami!!! Nie i już!!! Tylko szkoda, że jakoś nas nie rozumieją... Ale powiedziałam, aby nawet do DJ nie podchodzili, bo on ma zakaz grania tego typu rzeczy!! Dowiedziałam się, że ludzie się super przy tym bawią i w takim razie co on zamierza grać jak nie disco polo?? no załamka!! A poza tym też było wielkie haloo że nie zespół i dlaczego nie. A my na to, że nam się nigdy zespół na weselu nie podobał i nigdy się dobrze nie bawiliśmy i chcemy mieć DJ i już. Poza tym jeszcze w zeszłym roku byliśmy popatrzyć jak on gra, ale była 21 goście prawie wszyscy ostro wcięci (wraz z parą młodą) i nie bawiło się dużo osób. To mi teściowa powiedziała, żebyśmy nie żałowali decyzji z DJ, żeby się ta sytuacja nie powtórzyła - oczywiście dlatego, że nie będzie disco polo. no helooooooooo!!

Stary 2009-07-29, 19:40   #1548
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:

Kliwia bardzo ładnie!! Dużo lepiej niż ostatnio!!

To samo powiedziałam teściowej. Ja rozumiem, że są różne gusta muzyczne, ale to moje wesele my za dj płacimy i nie chcę się stresować jakimiś głupawymi tekstami (sorry jeżeli kogoś obraziłam) i takimi przyśpiewkami!!! Nie i już!!! Tylko szkoda, że jakoś nas nie rozumieją... Ale powiedziałam, aby nawet do DJ nie podchodzili, bo on ma zakaz grania tego typu rzeczy!! Dowiedziałam się, że ludzie się super przy tym bawią i w takim razie co on zamierza grać jak nie disco polo?? no załamka!! A poza tym też było wielkie haloo że nie zespół i dlaczego nie. A my na to, że nam się nigdy zespół na weselu nie podobał i nigdy się dobrze nie bawiliśmy i chcemy mieć DJ i już. Poza tym jeszcze w zeszłym roku byliśmy popatrzyć jak on gra, ale była 21 goście prawie wszyscy ostro wcięci (wraz z parą młodą) i nie bawiło się dużo osób. To mi teściowa powiedziała, żebyśmy nie żałowali decyzji z DJ, żeby się ta sytuacja nie powtórzyła - oczywiście dlatego, że nie będzie disco polo. no helooooooooo!!

Teściowa niech sobie nuci sama sobie pod nosem Jesteś szalona tititiririr . Ja mam zespół i jakoś się nie przejmuje co będzie grał a co nie, wiem jak grają . Dla mnie to i mogą zagrać Arkę Noego ważne aby wszyscy się bawili.A teoretycznie to każdemu nie dogodzisz.

Stary 2009-07-29, 19:41   #1549
motley
Zadomowienie

Cytat:

A to to przeoczyłam.
No Ja już mam i mi nie potrzebne drugie buty.
no więc właśnie nie będę ich nosić więc nie będę miała pęcherzy (przynajmniej od nich)... ufff wyjaśnione

Co do muzyki to nie przesadzajmy, jest cała masa świetnych do tańczenia utworów, które nie należą do tego "gatunku" muzyki. A jak ktoś się nie potrafi bawić to jego strata, ja się zamierzam na własnym weselu bawić świetnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 19:41   #1550
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

No właśnie. Ja się aż boję jak nasz DJ będzie przyjęty. Zwłaszcza przez 40+. Moja mama się niechcący wygadała wujkowi (bo nikomu nie mówimy) i był bardzo zdziwiony. Nie wiem jak to będzie... Mam nadzieję, że ok...

Kliwia, przepięknie!

A ja właśnie skończyłam robić księgę gości - wkleiłam zasady zachowywania się na weselu, przepis na dobrana parę, podziękowania dla rodziców i świadków i kilka naszych zdjęć.

Jutro jak wejdę na wizaż to będą dwa dni... Wow

Mój Tż największą tremę ma przed pierwszym tańcem.
Jutro idziemy do Multikina na 4-godzinny koncert Michaela. Właśnie przymierzałam ubranko - zakładam czarne baleriny, białe skarpetki, podwinięte spodnie i kapelusz
Stary 2009-07-29, 19:45   #1551
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję ja już sama nie wiem. Po wyjściu od fryzjera byłam zachwycona, ale mierząc suknie Pani wpieła mi welon we włosy i tu pojawił się problem...góra fryzury zupełnie nie była ułożona pod kątem wpięcia welonu. Ostatecznie welon wyjmowała mi kuzynka, a fryzura znacznie straciała jeśli chodzi o wygląd

Cytat:
Teściowa przesadza, jak się ludzie będą dobrze bawić przy dj-u to wtedy się przekona
Stary 2009-07-29, 19:47   #1552
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
No właśnie. Ja się aż boję jak nasz DJ będzie przyjęty. Zwłaszcza przez 40+. Moja mama się niechcący wygadała wujkowi (bo nikomu nie mówimy) i był bardzo zdziwiony. Nie wiem jak to będzie... Mam nadzieję, że ok...

Kliwia, przepięknie!

A ja właśnie skończyłam robić księgę gości - wkleiłam zasady zachowywania się na weselu, przepis na dobrana parę, podziękowania dla rodziców i świadków i kilka naszych zdjęć.

Jutro jak wejdę na wizaż to będą dwa dni... Wow

Mój Tż największą tremę ma przed pierwszym tańcem.
Jutro idziemy do Multikina na 4-godzinny koncert Michaela. Właśnie przymierzałam ubranko - zakładam czarne baleriny, białe skarpetki, podwinięte spodnie i kapelusz

Mój też się boi ale to TYLKO taniec.

Stary 2009-07-29, 20:07   #1553
kliwia
Zakorzenienie

zaneta bukiet mam rozowy,
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1248170859
ale gdybym nie miala nic rozowego to i tak byl zorbila taki makijaz to jest roz plus braz .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 20:09   #1554
princessa0121
Raczkowanie

hej szukampiosenki na pierwszy taniec znalazłam jedna fajna:
It's you (I have loved) - Dana Glover - ze "Shreka" podoba mi się, ale jak mam ją ściągnąc z wrzuty??? poradźcie bo ja ostatnio miałam wszystkie programy usuwane i oczyszczany komputerek więc jaki program do ściągania albo jak wy ściągacie te piosenki ???
proszę o pomoc
princessa0121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 20:13   #1555
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

U mnie tez czas awantur - z mamą. O ile do tej pory nie interesował jej mój ślub, to teraz zaczyna się rządzenie, ze ona sama pójdzie dogadywać się z babką od sali, ze to ze tamto, każe mi jechać do wujka z zaproszeniem, a tydzień temu jak rozmawiałam z jego córą na nk, o ślubie to mi szczerze powiedziała, że nie przyjdzie, bo będzie się źle czuła wśród rodziny mojego ojca, no sorry wysłałam zaproszenie pocztą, nie mam zamiaru jechać do kogoś kogo nie widziałam iks lat. Już przebolałam ciotę, która mnie nie poznała Oj zaczyna się gorący czas.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 20:29   #1556
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Dziewczyny nie mam juz slow i sily jak nie tesciowa,mama obie rozkazuja to jeszcze w nocy zmarl moj wujek(mamy brat)i jestem teraz w kropce co dalej????juz wszystko zalatwione do wesela--tyle kasy poszloObawiam sie ze moga mi goscie z mojej strony odmowic i co wtedy??

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 20:32   #1557
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
znowu jestem moje kochane pm-ki kliwia jak ja się stęskniłam ...ostatnio przgląałam twój profil na nka

wyjeżdzam na miesiąc do niemiec do pracy wracam na dwa tygodnie przed slubem i jeszcze zamierzam rzucić palenie podczas pobytu tam . dzieki bogu mam prawie wszystko załatwione ...a zaraz wkleję wam fotki moich zaproszeń buziaki welonki (tak mówi na mnie Tż - WELONKA)
Hej myślałam o Tobie ostatnio byłam na Twoim profilu na wizażu nawet

Riana bardzo mi przykro... ale wiesz co ja myślę , że nie powinni Ci odmachiwać bo przecież Twój wujek nie chciał by Ci "popsuć" wesela i w ogóle... myślę że w tej sytuacji powinno się wszystko odbyć... wiem , że pewnie myslisz że łatwo tak pisać... ale zastanów się co myśli teraz Twój wujek... napewno to , żeby wszytsko sie udało, goście dopisali i żebyś była sczęsśliwa

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2009-07-29 o 20:38
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 20:39   #1558
kliwia
Zakorzenienie

Riana głowa do gory. Wszytsko będzie dobrze. Nie powinni odmawiac, nie muszą tanczyc, ale skoro powieezieli wczesniej ze przyjda to powinni przyjsc
Stary 2009-07-29, 20:40   #1559
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
zaneta bukiet mam rozowy,
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1248170859
ale gdybym nie miala nic rozowego to i tak byl zorbila taki makijaz to jest roz plus braz .
No właśnie a ja nic nie mam różowego i nie wiem co zrobić.
Masakra jakaś!
A szkoda mi kasy na kosmetyczkę, a chciałabym aby przyszła mi do domu!

Cytat:
Napisane przez princessa0121 Pokaż wiadomość
hej szukampiosenki na pierwszy taniec znalazłam jedna fajna:
It's you (I have loved) - Dana Glover - ze "Shreka" podoba mi się, ale jak mam ją ściągnąc z wrzuty??? poradźcie bo ja ostatnio miałam wszystkie programy usuwane i oczyszczany komputerek więc jaki program do ściągania albo jak wy ściągacie te piosenki ???
proszę o pomoc

bierzesz link z wrzuta ten na ktorym jest odgrywana piosenka i wklejasz go na www.zrzuta.eu i ściągasz. Pikuś.

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mam juz slow i sily jak nie tesciowa,mama obie rozkazuja to jeszcze w nocy zmarl moj wujek(mamy brat)i jestem teraz w kropce co dalej????juz wszystko zalatwione do wesela--tyle kasy poszloObawiam sie ze moga mi goscie z mojej strony odmowic i co wtedy??
O matko!
Kiedyś pytła dziewczyna na wizażu co ma robić, bo ojciec zmarł jej Tż.
Była w kropce, ale ksiądz jej nawet powiedział że wesele ma się odbyć bo wszystko załatwione. A goście myślę,że nie odmówią.

Stary 2009-07-29, 20:44   #1560
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

My dwa lata temu byliśmy na ślubie i weselu, gdzie kilka miesięcy wcześniej zmarła mama Pana Młodego- oni bawili się normalnie. Natomiast reszta rodzeństwa nie szalała - kilka tańców odtańczyli, ale nie bawili się za bardzo- słyszłam kiedyś, ze ksiadz jednym PM w takiej sytuacji powiedział, ze mają się bawić, bo mama by sobie tego życzyła, zeby byli szczesliwi

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości