Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-05, 20:57   #2041
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Rybulko i Myszko maj sliczne PM z was
Myszko ja tez obcielam wlosy ,ale tydzien przed slubem i tez bylam z tego mega zadowolona

Jaga a gdzie Twoje fotki;>

Zalaczam nasze fotki,niestety malo ich jest na razie.

anika nie wiem czy to wina lampy ale wydaje mi sie ze skóra ci sie blyszczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 25.jpg (38,4 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 07.jpg (66,8 KB, 106 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg A.jpg (47,6 KB, 115 załadowań)

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-08-05 o 20:59
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 21:08   #2042
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kobietki byłam dzis na kawce u kolezanki i zrobiła mi makijaż wrzucam zdjecia oczywiscie robione przez mnie wiec bylejakie

sama nei wiem co robic dla porównania poprzedni makijaz jest na stronie 19 post #559

tamta wizazystka malowała mnie kosmetykami diora i chanel i trzymało sie ponad 24 godziny a to moje zwykłe domowe kosmetyki podkłady z rimell i max factora

heh ja nawet nie wiem na co mam zwrócić uwagę idąc na próbny makijaż a chcę się zapisać jak będę w sobotę szła na paznokcie

atomufka pięknie czekamy na więcej

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 21:19   #2043
sas
Wtajemniczenie

Rybulka gratuluje udaegoo slubu i wesela wszystiego naj naj
my tez dziewczynki uczymy sie caly czas tanca moj mezus too lewa noga do tanca ale idzie mu swietnie naprawde jestem z niego mega zadolowona zobaczymy jak to w praniu wyjdzie jeszcze 9 dnizaczynam sie stresowac troszke wogole tym wszystkim ehhh i zaczynam sie obawiac ze nie bedzie tak fajnie jakbym chciala
sas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 21:29   #2044
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
A mieliście jakieś "kopertowe" wtopy? typu: puste koperty?

U nas pustych nie było, ale największym "zaskoczeniem" było 100zł od 4-osobowej rodziny Wiem, wiem... nie liczy się ile dali, ważne że przyszli....ale bratu TŻ dali 1000zł.... więc tym większe było nasze zdziwienie
U nas było podobnie z tym 100 zł. W sumie kuzynka i kuzyn (rodzeństwo) dali nam po 100zł, pomimo że przyszli z osobami towarzyszącymi. Równiez uważam, ze każdy daje tyle na ile go stać, ale w ich przypadku akurat wiem, że ich stać (sam kuzyn zarabia tyle ile my z mężem razem). No cóż, nie przejeliśmy się tym za bardzo, oni też w końcu będą brać ślub i wtedy też nie zamierzamy się wysilać na coś więcej. Może to wredne, ale z drugiej strony po co my mamy wypruwać sobie żyły, skoro oni się tym nie przejmują.

Chociaż muszę przyznać, że i tak suma, którą zebraliśmy bardzo nas zaskoczyła, ale niespodzianki zdarzały sie w dwie strony zarówno pozytywnie jak i negatywnie.

Jaga jeszcze raz gratuluję udanego wesela i ślubu.

Rybulko nareszcie jesteś Jak już Ci pisałam na nk wyglądaliście pięknie! Cieszę się, że wszystko się udało! A co do tego, że chciałoby się to przeżyć jeszcze raz, to też tak mam, mimo że od ślubu minęły już prawie 3 miesiące.

Mężatki, czy Wy też macie taką manię oglądania zdjęć? Bo ja bym mogła to robić codziennie, ale mąż się ze mnie śmieje, więc oglądam średnio co 2 dni
Stary 2009-08-05, 21:29   #2045
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
(...)

Rybulka, wszystkiego naj
Dziękuję Jaguś i nawzajem! Dużo miłości

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
(...)Rybulka serdeczne gratulacje. Bardzo sie ciesze, że Wam sie tak wspaniale wesele udało.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Rybulko i Myszko maj sliczne PM z was
(...)
Serdecznie dziękuję Nie wiem, czy doczytałaś, jak nie, to Cię już powiadamiam: Martucha była na naszym ślubie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Rybulka gratuluje udaegoo slubu i wesela wszystiego naj naj
my tez dziewczynki uczymy sie caly czas tanca moj mezus too lewa noga do tanca ale idzie mu swietnie naprawde jestem z niego mega zadolowona zobaczymy jak to w praniu wyjdzie jeszcze 9 dnizaczynam sie stresowac troszke wogole tym wszystkim ehhh i zaczynam sie obawiac ze nie bedzie tak fajnie jakbym chciala
Dziękuję
Nie ma się co stresować I tak będzie to dla Was wspaniały dzień

Ktosiu Dziękuję za miłe słowa
Ja mężatką jestem tylko 4 dni, a też mam tą manię Nie wiem co to będzie jak dostaniemy zdjęcia od fotografa

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-08-05 o 21:32
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 21:43   #2046
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dziękuję Jaguś i nawzajem! Dużo miłości

Dziękuję

Serdecznie dziękuję Nie wiem, czy doczytałaś, jak nie, to Cię już powiadamiam: Martucha była na naszym ślubie

Dziękuję
Nie ma się co stresować I tak będzie to dla Was wspaniały dzień

Ktosiu Dziękuję za miłe słowa
Ja mężatką jestem tylko 4 dni, a też mam tą manię Nie wiem co to będzie jak dostaniemy zdjęcia od fotografa
hehe ja tez w kolko ogladalam po slubie Az mnie oczy bolalyA teraz musze poczekac na te od fotografa
Rubylko nie doczytalam jeszcze o Marcie ,caly czas czytam i chyba nie skoncze

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 21:44   #2047
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
nam tylko jeden kolega nie dał nic, a tak to to wszyscy. ale najlepsze, ze ze 2o kopert, to były koperty z sama kasą a bez kartki i nie wiemy od kogo to
u nas tez wlasnie byly chyba z 3 koperty z sama kasa albo z kartka tylko ze nie podpisana tak nam troche bylo glupio bo wiadomo ze kazdy daje tyle na ile go stac

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 23:06   #2048
martucha84
Zakorzenienie

Jaga jeszcze raz gratulacje!

Rybulka coz moge wiecej napisac tyle ze zaluje ze niewidzialam jak tata prowadzi Cie do oltarza... ehsss spoznialscy z nas ale msza naprawde byla piekna.. ksiadz rewelacyjny.. a wasza przysiega... idealnie wypowiedziana ogromne buziaki dla Was... i wszytkiego dobrego
Stary 2009-08-06, 05:08   #2049
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A ja muszę się wyżalić...coż...był piękny slub, cudne wesele...gorzej dzieje się teraz...w zasadzie żyjemy obok siebie, nie dogadujemy się, kłócimy, nie przytulamy, nie całujemy...Najgorsze jest to, że niestety moje wątpliwości sprzed slubu dają o sobie znać ze zdwojoną siłą...A ja nawet co najgorsza nie mam ochoty naprawiać sytuacji...
heh... u nas wczoraj mineły 2 m-ce od slubu, a my ciągle sie kłócimy... oj strasznie bywalo na poczatku, nawet wyprowadzilam sie na kilka dni... masakra, ale mysle, ze po prostu trzeba sie przyzwyczaic do nowego czlowieka, bo jednak jak sie nie mieszkało wczesniej razem to bywa baardzo cięzko na poczatku... ale trzymam kciuki za Was

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 06:25   #2050
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
my bedziemy tanczyc chache na pierwszy taniec
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Strobi, my tanczylismy chache na 1 taniec
no to widzę, że Moj TŻ niezbyt oryginalnie to wymyślił a długo wam zajęła nauka układu? my mamy tylko 3 tygodnie....

PS. Jaguś, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Aż jestem ciekawa jak Wam to idzie.
My póki co stoimy w miejscu z tańcem.
A macie już piosenkę?!
taaaa od piosenki sie zaczęło, TZ powiedział, że będzie "Sway" w wykonaniu Michaela Buble i żadna inna...a że to cha cha no to musimy sie nauczyć cha chy

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 07:04   #2051
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 07:05   #2052
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Dopisało po prostu wszystko! Nasz DJ był świetny, fotograf przewspaniały. Cieszę się z wyboru piosenki dla rodziców: "Walc dla rodziców". Po podziękowaniach zaraz była zabawa z maskami, której małe efekty widzicie na nk .

Rybulko super, ze wszystko sie udało tak jak zaplanowalas!!

a zdradź tajemnicę - na czym polega zabawa z maskami?
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 07:11   #2053
Maggie1983
Zakorzenienie

Strobi - Sway byl moim marzeniem na 1 taniec i na youtubie jest mnostwo filmikow, ale niestety nie starczylo nam czasu na nauke skonczylo sie na :"nothing gonna change my love for you" im przytulancu z malymi atrakcjami typu obrotu, przewroty, przechyly a pod koniec z wielkiego balonu wypadly male baloniki i confetti-serduszka! Taniec nam uatrakcyjnily tez dzieciaki-male szkraby same z siebie wyszly na srodek zlapaly sie za raczki i tanczyly w koleczku obok nas-jak to zobaczylam to az mi sie lezka zakrecila a taniec chyba i tak sie podobal, bo nasi znajomi na swoim weselu miesiac po nas sciagneli wszystkie nasze figury mloda to nawet sobie zrobila taka sama fryzure slubna, co mnie juz troche zaczelo jednak wkurzac bo nie lubie papug, a ja juz na jej weselu mialam sciete wloski i tez mi oznajmila, ze zaraz po slubie scina sie jak ja no ale coz dziewczyna fajna, ale sama nic nie umie wymyslec

Jaga, Rybulka - swietne relacje W KONCU

co do kopert u nas wszystkie byly pelne najmniej to 100zl od ciotki, ktora byla sama i ktora jest wdowa i miala wcale nie przyjsc, ale jej przetlumaczylismy, ze jesli chodzi o kase to ma sie tym zupelnie nie przejmowac, bo ja sobie nie wyobrazam, ze mogloby jej nie byc i przyszla najmniej od pary bylo 300zl, takze nie najgorzej w sumie po podliczeniu kosztow i zyskow wesele prawie nam sie zwrocilo z samych datkow od gosci-mam tu na mysli wszystko sale, zespol, kamerzyste, wina, wodki, stol wiejski, oplaty w koscile itp nie starczyloby na ubrania, foto, prezenty dla rodzicow, drobne dekoracje takze jestesmy zadowoleni-mozna powiedziec ze goscie nam wesele zasponosorowali, a do przodu jestesmy o sumke od rodzicow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_4660.jpg (31,1 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4661.jpg (27,8 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4664.jpg (53,3 KB, 113 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-08-06 o 07:18
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 07:15   #2054
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć
My dzisiaj jedziemy do mojej przyjaciółki z zaproszeniem a jutro na 16 mamy iść na pierwsze spotkanie z panią z poradni - aż sie boje już a później pójdziemy do księdza z tz parafii po kartke od zapowiedzi żeby ją zanieść do mojego księdza. a wy dawałyście waszym księżą zaproszenie na wesele?? zaprasza sie u was księdza? u nas sie zaprasza ale on pewnie nie przyjdzie bo już stary jest i mu sie nie będzie chcialo ale zaproszenie wypadałoby dać

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 07:21   #2055
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cudownie jest w małżeństwie dziewczyny. Dziś w nocy wyjeżdżamy na Mazury na 9 dni to będę musiała się z Wami rozstac
Stary 2009-08-06, 07:24   #2056
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Strobi - Sway byl moim marzeniem na 1 taniec i na youtubie jest mnostwo filmikow, ale niestety nie starczylo nam czasu na nauke skonczylo sie na :"nothing gonna change my love for you" im przytulancu z malymi atrakcjami typu obrotu, przewroty, przechyly a pod koniec z wielkiego balonu wypadly male baloniki i confetti-serduszka! Taniec nam uatrakcyjnily tez dzieciaki-male szkraby same z siebie wyszly na srodek zlapaly sie za raczki i tanczyly w koleczku obok nas-jak to zobaczylam to az mi sie lezka zakrecila a taniec chyba i tak sie podobal, bo nasi znajomi na swoim weselu miesiac po nas sciagneli wszystkie nasze figury mloda to nawet sobie zrobila taka sama fryzure slubna, co mnie juz troche zaczelo jednak wkurzac bo nie lubie papug, a ja juz na jej weselu mialam sciete wloski i tez mi oznajmila, ze zaraz po slubie scina sie jak ja no ale coz dziewczyna fajna, ale sama nic nie umie wymyslec
my też mamy taki balon u nas baloniki będą perłowo-burgundowe, czyli jak mówi TŻ - białe i czerwone ja zawsze bylam przeciwniczką układów choreograficznych na pierwszy taniec, bo dla mnie jest to sztuczne...no ale co zrobić, chlop sie zbuntował po 7 latach, to byłam tak zaskoczona, że się zgodziłam (mam nadzieję, ze mu sie jeszcze odmieni, bo dziś próba nr 2 to może się zniechęci ) mnie się z niego chce śmiać jak go widzę jak liczy sobie raz dwa cza cza cza

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 07:31   #2057
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
my też mamy taki balon u nas baloniki będą perłowo-burgundowe, czyli jak mówi TŻ - białe i czerwone ja zawsze bylam przeciwniczką układów choreograficznych na pierwszy taniec, bo dla mnie jest to sztuczne...no ale co zrobić, chlop sie zbuntował po 7 latach, to byłam tak zaskoczona, że się zgodziłam (mam nadzieję, ze mu sie jeszcze odmieni, bo dziś próba nr 2 to może się zniechęci ) mnie się z niego chce śmiać jak go widzę jak liczy sobie raz dwa cza cza cza
Mowie Ci, jaka dzieci mialy frajde z tymi balonami a te wszystkie male serduszka wyzbieraly co do jednego i kuzyneczka mi je przyniosla w lapkach
Ta w niebieskiej sukieneczce to moja chrzesnica w kosciele bylo jej pelno-nawet wlazla do konfesjonalu i ojciec-a moj brat-sciagal ja z oltarza kochana jest! Lekarka pyta ja ostatnio, a jak Ty sie nazywasz "Daja L....(czytaj Daria)", a ile masz lat - "Jesce nie wiem" ma 2,5 roczku
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-08-06 o 07:33
Stary 2009-08-06, 07:33   #2058
AgatkaL
Wtajemniczenie

Na szczęście u nas atmosfera sie poprawia Ufff...
Wczoraj byliśmy u kamerzysty dowieźć jeszcze kilka zdjęć z dzieciństwa i pokazywał nam fragmenty nagrania...super wyszło, dzwięk nagrany bardzo dobrze gotowa ma być na przyszły weekend...już się nie mogę doczekać

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 07:38   #2059
kliwia
Zakorzenienie

atomufka piekne zdjęcia
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 08:38   #2060
baja_86
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Z góry przepraszam, że nie odniosę się do waszych postów, ale nie mam zbyt duzo czasu

Rybulko gratuluje i życzę duzo szczescia. Relacja super Bardzo się ciesze, że wszystko było tak pięknie jak miało być

atomufka pięknie zdjęcia ślubne

Dziś mamy mieć dekorowaną salę- pojadę podpatrzeć jak kobieta ją stroi. wcześniej jednak musimy ustawić stoły, żeby były tak jak chcemy. Dalej nie wiem co zrobić z tymi dziećmi, może postawię kartkę z napisem "stolik dla dzieci" nie wiem...
ech..
To już za 2 dni
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 08:43   #2061
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dorzucam jeszcze garstkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020712.jpg (35,4 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020764.jpg (33,1 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020770.jpg (36,4 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020820.jpg (25,7 KB, 75 załadowań)
Stary 2009-08-06, 08:51   #2062
nenur
Raczkowanie

GG do nenur

Boże to juz dwa miesiace dziś mijają od naszego slubu... pamietam jeszcze jak mowilam ze jeszcze trzy miesiace przed nami przygotowań a tu juz tyle zlecialo nie wiadomo kiedy...

co do zdjec to ja tez bym ogladala non stop sa przesliczne, maz to az sie ze mnie smieje ze tyle potrafie ogladac i mi sie jeszcze nie znudzilo

Bartłomiej - 16.02.2011r.

nenur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 08:55   #2063
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kobietki byłam dzis na kawce u kolezanki i zrobiła mi makijaż wrzucam zdjecia oczywiscie robione przez mnie wiec byle jakie
dla mnie to nie jest solidny slubny makijaż... świecisz się, oczy sa mało podkreślone pytanie czy się bedzie trzymał tyle godzin i ładnie wyjdzie na zdjeciach...

W sobotę byłam w perfumerii Douglas i tam umalowała mnie profesjonalna makijażystka na wesele za darmo, ale musiałam kupić coś do malowania za minimum 70 zł. Używała Lacome, Diora, Chanel ...- wiec super sprawa Pomyślałam ze Wam o tym napiszę bo ja dowiedziałam się o takiej możliwości przypadkiem

Cytat:
Zalaczam nasze fotki,niestety malo ich jest na razie.
ślicznie wyglądasz Ty Justynko też fajny ten garnitur TŻ. Jeszcze takiego koloru nie widziałam

Prezes wyjechał i nawet nie musiałam z nim wczoraj gadać ufff

jutro jedziemy po film i zdjecia

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 08:56   #2064
kliwia
Zakorzenienie

Ja normalnie dziewczynom z 8sierpnia zazdroszcze!
No i znowu tyle nas z wątku bierze ślub
anfas, kasienkakg, martucha, baja, alicja z krainy czarow - te dziewczynki znam i daje buziaka juz dzis

A do mojego zostalo 22 dni
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 09:01   #2065
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dorzucam jeszcze garstkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020712.jpg (35,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020764.jpg (33,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020770.jpg (36,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020820.jpg (25,7 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez Justyna33333
Czas edycji: 2009-08-06 o 09:02
Justyna33333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 09:01   #2066
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

od dzis mamy z męzęm miodowy tydzien. moi rodzice z bratem wyjechali nad morze
teraz siedze sobie sama bo mąż z smaochodem pojechał na zrobienie klimy.

Cytat:
Witam dziewczynki Nie wiem czy mnie ktos jeszcze pamieta
Nie bylo mnie tu cos z dwa tygodnieWlasnie wrocilismy z podrozy poslubnej, 5 dni spedzilismy w malej miejscowosci Platja D'aro a potem kolejne 6 w Barcelonie.Bylo cudownie,wakacje zycia w dodatku z mezem u boku Zdjecia na nk

Widzialam tylko relacje Madzielanki bo z dwoch tygodni to chyba nie nadrobie tak szybko Madzia super wygladalas

Dostalismy takze fotki od fotografa slubnego ,ale na razie kilka ,bo reszta w Polsce u moich rodzicow,teraz musze czekac az mi przysla
Dziekuję
zaraz lece na nk zobaczyć zdjęcia

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 09:22   #2067
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Jaga jeszcze raz gratulacje!

Rybulka coz moge wiecej napisac tyle ze zaluje ze niewidzialam jak tata prowadzi Cie do oltarza... ehsss spoznialscy z nas ale msza naprawde byla piekna.. ksiadz rewelacyjny.. a wasza przysiega... idealnie wypowiedziana ogromne buziaki dla Was... i wszytkiego dobrego

Tata był ogromnie zestresowany, choć udawał, że nie
Przy ołtarzu pogroził Michałowi palcem i powiedział mu, żeby o mnie dbał

Jako, że mieszkamy z dziadkami TŻa, rano dziadek powitał mnie słowami: "Dzień dobry, pani Magierowa"

A tak w ogóle, to na ślubie i weselu była jeszcze jedna wizażanka- asi_kol To kuzynka TŻa
Rozpoznała Cię, Martusiu, bez problemu

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
Rybulko super, ze wszystko sie udało tak jak zaplanowalas!!

a zdradź tajemnicę - na czym polega zabawa z maskami?

Zabawa polegała na tym, że wszyscy goście tańczyli w kółku, a DJ puścił wielki wór z maskami. Goście podawali go sobie z ręki do ręki. Jak muzyka przestawała grać, ta osoba, która akurat trzymała worek, wyciągała z niego maskę. Kto ubrał maskę, wchodził do środka koła i tam tańczyli wszyscy "maskowicze". Zaśmiewaliśmy się do rozpuku, bo maski były naprawdę fantastyczne

Cytat:
(...)
Jaga, Rybulka - swietne relacje W KONCU (...)
No rzeczywiście, trochę to trwało

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Cudownie jest w małżeństwie dziewczyny. Dziś w nocy wyjeżdżamy na Mazury na 9 dni to będę musiała się z Wami rozstac
A widzisz, my wzięliśmy laptopa tutaj, mamy bezprzewodowy internet i mimo, że jesteśmy nad morzem, mogę sobie popisać. Już bym chyba dłużej bez Was nie wytrzymała

Cytat:
Mowie Ci, jaka dzieci mialy frajde z tymi balonami a te wszystkie male serduszka wyzbieraly co do jednego i kuzyneczka mi je przyniosla w lapkach
Ta w niebieskiej sukieneczce to moja chrzesnica w kosciele bylo jej pelno-nawet wlazla do konfesjonalu i ojciec-a moj brat-sciagal ja z oltarza kochana jest! Lekarka pyta ja ostatnio, a jak Ty sie nazywasz "Daja L....(czytaj Daria)", a ile masz lat - "Jesce nie wiem" ma 2,5 roczku
Boską masz chrześnicę

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulko gratuluje i życzę duzo szczescia. Relacja super Bardzo się ciesze, że wszystko było tak pięknie jak miało być
(...)
Dziś mamy mieć dekorowaną salę- pojadę podpatrzeć jak kobieta ją stroi. wcześniej jednak musimy ustawić stoły, żeby były tak jak chcemy. Dalej nie wiem co zrobić z tymi dziećmi, może postawię kartkę z napisem "stolik dla dzieci" nie wiem...
ech..
To już za 2 dni
Dziękuję Basiu
Aż Ci zazdroszczę, że jeszcze wszystko przed Tobą!
Mnie się wydaje, że kartka z napisaem "stolik dla dzieci" nie jest złym pomysłem, choć z drugiej strony trzeba byłoby wiedzieć kogo obejmuje określenie "dzieci"...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ja normalnie dziewczynom z 8sierpnia zazdroszcze!
No i znowu tyle nas z wątku bierze ślub
anfas, kasienkakg, martucha, baja, alicja z krainy czarow - te dziewczynki znam i daje buziaka juz dzis

A do mojego zostalo 22 dni
Ja też zazdroszczę!
Kliwia, dla Ciebie też podziękowania, to w końcu dzięki Tobie Martucha wiedziała gdzie ma jechać w sobotę
A nie dogadałyśmy się w końcu z Martą: te adresy Kościołów to była ściema?
Stary 2009-08-06, 09:27   #2068
Maggie1983
Zakorzenienie

Dziewczyny-super fotki
a ja zdjecia, a plytke z wesela w szczegolnosci ogladnelam juz 10000 razy i maz sie smieje, ze wiem co kto w ktorej minucie zrobila powiedzial, w ktora strone byl obrot cos w tym jest, bo gdyby ktos rzucil haslo taka a taka piosenka, to bym powiedziala kto z kim tanczyl
Stary 2009-08-06, 09:31   #2069
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny-super fotki
a ja zdjecia, a plytke z wesela w szczegolnosci ogladnelam juz 10000 razy i maz sie smieje, ze wiem co kto w ktorej minucie zrobila powiedzial, w ktora strone byl obrot cos w tym jest, bo gdyby ktos rzucil haslo taka a taka piosenka, to bym powiedziala kto z kim tanczyl

A to dobre! Postrzelone są te PMki 2009
Stary 2009-08-06, 09:32   #2070
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jak ja się już nie mogę doczekać płytki zdjęc ze slubu i pleneru.

narazie wczoraj dostalam 400 zdjęc od chłopaka szwagierki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości