![]() |
#2071 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
No i zauważyłam, że coraz ciszej robi się na wątku. Powoli wszystkie największe "gaduły" zostają żonkami ![]() ![]() Kliwia a Ty nie masz już dość, tego całego zamieszania?? bo ja cieszę się, że ślub coraz bliżej, bo będę miała z głowy to wszystko. Jakoś sam fakt że zostanę żoną nie cieszy mnie tak bardzo - wydaję mi się to takie zwyczajne A ja wczoraj byłam odebrać kiece- tzn. zaakceptować całość, bo przywiozą mi ją do mojego miasta we wtorek i wtedy będę mogła ją sobie doebrać. Powiem, że ogólnie jestem zadowolona, ale już chyba za dużo się jej naoglądałam, bo mi się nie podoba. W ogóle mam wrażenie, że jak patrzę na siebie w lustrze to wyglądam fajnie, a jak oglądam na zdjęciach to już mi się nie podoba. Mam nadzieję, że to tylko "fotografowie" tak fotki popstrykali...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
goldi ja wiedziałam ze jest tam robiony makijaż tylko dla mnei to taki dziwne trochę kupujesz cos za 70 i masz makijaż powiedzmy potraktujesz go jako próbny .... a gdzie własciwy znow musisz cos kupic za 70..... po za tym oni chyba nei dojezdzają tylko do nich trzeba pojechac do salonu...
a powiedz mi jak efekty takiego makijazu zadowolona byłas ... dawali ci jakas bazę.... masz jakies fotki ? mnie tak kolezanka malowala generalnie moimi i swoimi kosmetykami o 10 juz się swiecilam , oprocz oczu bo dala bazę pod cienie, oczka trzymały się do rana i kolor to blada sliwka przechodząca w beżo-róż...
![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
a do mnie jeszcze nie dochodzi, że jestem zoną. Przedstawiam się dalej starym nazwiskiem i nie reaguje na nowe
![]() tylko tak mi dziwnie (ale w pozytywnym sensie), ze z TZ jestem praktycznie 24 godz na dobę. przed slubem, tak mało mielismy dla siebie czasu. ciesze sie, ze dopiero teraz razem zamieszkalismy, przynajmiej jest jakaś zmiana ![]() dzis z okazji wolnego mieszkania na noc zakladam bieliznę ktora kupilam niby na noc poslubną. zrobie TZ niespodzianke, a jutro rano dostanie ode mnie prezent - ten album z moimi aktami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2076 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2077 | ||
Zakorzenienie
|
zbieram sie by cos dal was wybrać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- troszkę nie na temat, ale Dziewczyny chce się umówić na badania do gina. czy cytologie robi sie w odpowiednim czasie, czy można kiedy sie chce?? tak samo z badaniami piersi (jeszcze nigdy ich nie miałam). za 2 tyg mam dostac okres 9wiec jestem w połowie cyklu), musze isc do gina, bo nawet nie mam juz tabletek anty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
maggie jak wiem wiem, tylko własnei nie wiem jak to on praktykują czy probna i potem wlasciwa... i czy dojazdzają
![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane PKM-ki. Jestem już żonką
![]() ![]() ![]() Dziękuję wszystkim, które trzymały za mnie kciuki!!! Jesteście kochane i nieocenione!!! Powoli zaczynam nadrabiać to co napisałyście przez te kilka dni jak mnie nie było!!! UWAGA Relacja!!! Pogoda była piękna, ciepło i wiaterek!!! Goście się śmiali, że strasznie musieliśmy zapunktować na górze!!!Wstaliśmy o godzinie 7.30 potem śniadanko i pojechaliśmy po surdut. TZ strasznie się stresował tym dniem, a ja totalny luzik, zero stresu!!! Aż się mnie zapytał niuniu a czy ty coś brałaś, że taka spokojna jesteś??? ![]() ![]() ![]() Potem pojechaliśmy po moich rodziców do hotelu. Na 11 TŻ zawiózł moją mamę i siostrę do fryzjera, a ja pogoniłam na dworzec po wujka i kuzynkę. W międzyczasie przyjechał TŻ, a ja sobie przypomniałam, że zapomniałam przyszyć welon do grzebyka (miałam oddzielnie), ale siostra to zrobiła jak wróciła od fryzjera. Potem telefon okazało się że mogę już iść do fryzjera na 12.30 (miałam na 13). I tak mi tam zeszło do 15.50 (od razu makijaż). TZ odebrał moją mamę i siostrę, zawiózł mnie i pojechał po kwiatki. Jak wyszłam z salonu to ludzie strasznie dziwnie się na mnie patrzyli : miałam piękną fryzurę, delikatny makijaż, czerwoną bluzeczkę na ramiączkach, japonki i rybaczki moro!!! TŻ ze świadkiem i moją siostrą (świadkową) śmiali się tak, że ich na drugiej stronie ulicy było słychać. Pojechaliśmy do domu, a tam full ludzi. Zrezygnowałam jednak z ubierania się w hotelu, bo zabrakło mi czasu!!!Ponieważ teście mają dwa mieszkania ( i wspólny korytarz) to ubierałam się w drugim mieszkaniu. Na spokojnie, wyluzowana, wszyscy ganiają jak nawiedzeni, a ja do nich spokojnie to tylko ślub. Nie wiem co mi się stało, jakby to był dzień kogoś innego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
monia.ch ja mam za malo dni wolnych zeby zalatwiac, i to mnie wpienia masakrycznie.
Jeszcze mamy troche do zalatwienia, a brak samochodu nam to uniemozliwia bo jestesmy uzaleznieni od kogos ![]() A jeszcze zostalo nam z tych duzych rzeczy, zakupic bielizne dla tz, obmylisc mu stroj na pioprawiny, bo nie wiemy czy sie wcisnie w spodnie ![]() ![]() I troche bym juz chciala by bylo po. ale nie mamczasu nawet o tym myslec ![]() groszek wow, cudnie!!! super relacja i fotki! A masz ten miks nagrany jako jedna pisoenke? Bo bym bardzo bardzo ja chciala ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-06 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Groszku super realcja, świetnie, ze wszystko sie udalo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2083 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
groszku piekna relacja wszystkiego dobrego!!!!!!pieknie wyglądaliscie
![]()
![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
Groszku, ale ślicznie wyglądałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
ja za makijaz próbny zapłaciłam 50zl, za slubny 90zl, a na makijaz na plener 50zł
za fryzurke slubna próbną nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2087 | |
Raczkowanie
|
Gratulacje groszku. Super że wszystko się udało. A te gołębie to naprawdę szczęśliwy znak
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Ja właśnie kończe robić słodycze na bramy i zaczynam podziękowania dla scholi - ale ta robota ręczna jest masakrycznie wykańczająca. Dobrze, że nie robiłam sama zaproszeń i winietek... ![]() Nam tylko zostało ustalić menu, rozłozyc winietki i poćwiczyc taniec jeszcze i to chyba byłoby wszystko... Gold-fish masz rację, to dobra rada dla przyszłych PM
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-08-06 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super piosenka aż same biodra idą. CHa cha chyba trudna nie jest nie ![]() Super ![]() ~~*~~ Maggie1983 ładny kolor baloników ![]() Cytat:
![]() Ja mieszkałam pół roku z moim Tz i wspominam te dni cudownie. Doczekać się nie mogę kiedy wróci z pracy a Ja czekam na niego z obiadkiem. Albo razem robimy obiadek kolacje ![]() BOSKO! ~~*~~ Groszek ja tez myslałam,że ktoś Wam specjalnie wpuścił gołebaczki, strasznie słodko to musiało wyglądać jak sobie siedzą i gruchają. Pięknie zdjęcia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2089 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
o wlasnie jeszcze winietek nie mam
![]() a pokaz jak te slodyczne na bramy masz porobione ?? ja mysle ze nasi goscie beda sie cieszyc jak dostana z miesiac po slubie plyte z filmikiem slubnym oraz ze zdjeicami, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2091 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
-probny - 40,00 -slubny-70,00 Fryzura: - probna-70 - slubna - 90 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oto link do fotki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1248246652
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2093 | ||||
Raczkowanie
|
Madziu gratuluję. Relacji jeszcze nie zdążyłam przeczytać
![]() Myszko super!!! Gratuluję i wszystkiego dobrego!! diamondbabe - co za chamstwo!!!Nie wyobrażam sobie takich tekstów!! Współczuję Ci, bo na pewno nie jest to przyjemne, ale po prostu musisz na to nie reagować. A czy Twoi teściowie są na tyle ograniczeni (bez obrazy) że uważają, że uroda jest najważniejsza?? Co za prostaki! Nie daj się! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
mocnia a Ty co wlozylas do swoich slodyczy ? i ile tego przygotowalas??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam takie cukiereczki dla dzieciaków.
A na bramy mam w torebce urodzinowej cukierki lizaki i garściami sobie dzieciaki będą brały. Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-08-06 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
zaneta no dobra ale wszytskim wodki chyba na bramy nie dasz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2097 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A zamowilam jeszcze torebki urodzinowe - zwykile białe, żeby po weselu gościom do tego włożyc wódkę i ciasto - żeby mieli to ładnie zapakowane
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-08-06 o 11:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Groszku dziekuję
![]() Cytat:
u na s były 4 bramy jak TZ jechal do mnie (kazdemu dał wódkę), potem jedna brama jak zajechlismy do koscioła (3 dziewczynki z balonikami podbiegły - dostaly cukierki) i na koniec jacyś chłopacy nam zobiili jak juz wyszlismy z kosciola (dostali tez wodkę) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to na odczep mu dajcie .. my wsumie na bramy dalismy z 5 flaszek ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
madzia no wlasnie cukierki chce
![]() Zabcia, raz jechalam jako swiadkowa i mlodzi nie mieli wodki na bramy, a zatrzymali nas pijakitacy ze pozalsie i zadali wodki ![]() ![]() ![]() Awaryjnie bedziemy miec flaszki w samochodzie, ale wiesz... ;] dlaczego ja mam dawac komus za darmo to nie rozumiem ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-06 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.