|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
|
|
#2852 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Moi rodzice czesto tam jeżdżą. Ja jeszcze nie byłam - nie lubię chodzić na basen
|
#2854 |
|
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2856 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A włoski piękne rzeczywiście, nigdy nie widziałam tak wspaniale i naturalnie ufarbowanych włosów!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A Bossy czy Kallos nie powoduje przetłuszczania się włosów? z tym, że ja mam inne włosy niż ty-ciemne i grube ![]() Cytat:
![]() Ja też chcę meteoryyytyyy Tak piszecie o dietach i ćwiczeniach, że ja nabrałam ochoty. Dieta mi jest potrzebna, jak tylko schudłam ostatnio kilo, tak sobie od razu folguję i jem na co tylko mam ochotę- efekt taki, że znów ważę najwięcej w mojej karierze No i nie mogę się za nic zmobilizować do ćwiczeń-trochę tańczę w domu, co któryś tam dzień, bo ja to tylko z muzyką mogę ćwiczyć no ale nic mi się nie chce... Chciałabym uprawiać jakiś sport, ale w domu to nie ma warunków za bardzo, poza tym jak domownicy są to jakoś mi głupio no i wyjść też nie mam za bardzo gdzie, zeby ćwiczyć. Brat ma kupić piłkę do kosza, to moze wtedy chodzilibyśmy na boisko pograć... zazdroszczę wam wytrwałości w ćwiczeniach i diecie. ja to jestem taka słaba-nie ruszam się prawie wcale i sporo jem. A do przyszłego roku muszę trochę schudnąć. Jakieś rady dla początkującej o słabej silnej woli?
|
|
#2857 | ||
|
Zakorzenienie
|
A możesz zalinkować jaką masz?
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2858 | |||||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() I co myślisz o Hypnose Senses? Hihi, niezły doping ze strony tż Cytat:
Waxy są fajne W szczególności dla blondynek.Cytat:
![]() Cytat:
Mam właśnie opis na gg - "Mam silną wolę. Robi ze mną co chce" Co do Asia Straight Gliss Kura to też lubię. Podebrałam siostrze kilka razy odżywkę i serum do prostowania. Moich fal i tak tak łatwo nie rozprostuje, ale wygładza, dyscyplinuje i nabłyszcza Szampon widziałam wczoraj przeceniony o parę złotych w SP Cytat:
Cytat:
![]() W szczególności ceny regularne Blissa wprawiły mnie w osłupienie 250ml peeling cytrynowy albo miętowy za 135zł, masło bezzapachowe, waniliowe z bergamotką (wcale nie pachnie tak znowu apetycznie ) czy cytrynowe 250ml za 135zł To legendarne nowojorskie mazidła, ale nie sądziłam że aż tak zaszaleją z cenami. Doszłam do wniosku, że za 42zł (30% ceny!) to warto kupić ![]() Abracadabaume też przecenione o 70% Cytat:
Szkoda by była.Stałam wczoraj przed półką i już prawie wrzucałam Czekoladkę i Kokos, ale udało mi się opanować, bo jeszcze mam ful żeli Na balsam się nie skuszę, bo ma za wiele chemii i nie chcę takiej tablicy mendelejewa wsmarowywać sobie w skórę
|
|
#2859 | |
|
|
Cytat:
Będzie dobrze. Wstałam dziś rano, patrzę za okno a tam leje. Zużyłam dziś rano dezodorant Nivea Energy Fresh. ![]() Ale kusicie tymi Sephorowymi żelami i balsamami.
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-08-11 o 10:32 |
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: ja dodam jeszcze: ogranicz lub całkiem zrezygnuj z chleba - brzuch od razu się spłaszczy. Zamiast niego jedz np. lekkie pieczywo z Chabra czy Wasy. Ja bardzo lubię je jeść z pastellą krewetkową lub jajeczną, do tego pomidorek
Albo wafle ryżowe z nałożonym jogurtem i owocami. Na śniadanie: np. musli, z dorzuconym słonecznikiem, rodzynkami, dynią, suszonymi morelami, wkrojonym bananem i z mlekiem oczywiście . Początkowo byłam głodna po miseczce takiego jedzenia, ale teraz jem mniej niż miseczkę bo mi starcza i całej nie jestem w stanie zjeść.Nie jedz późno kolacji, ja staram się tak ok 18-19, ale różnie z tym bywa A na kolację np. serek wiejski (z piątnicy ) z dodaną kukurydzą, albo wkrojoną rzodkiewką, cebulką, ogórkiem + pieprz i odrobina soli.Ogranicz cukier - też w herbacie czy kawie. Ze sportów - fitness, rower, skakanka (choćby wyimaginowana, jak moja )
|
#2861 |
|
|
Hosenko, właśnie spojrzałam na Twój podpis, świetnie Ci idzie odwyk w tym miesiącu.
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że pojdzie równie super jak w lipcu. Nie wiem czy się uda, bo mam mniej końcówek do wykończenia niż w tamtym miesiącu.
|
|
#2863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fuksjaa, dzięki za rady Cytat:
no a kawy czy herbaty to słodzę jakieś pół łyżeczki płaskiej, to chyba nie jest dużo. popijam też czerwoną czy zieloną, takich ziołowych herbat nie słodzę w ogóle. Rzadko jem jakieś fast-foody, bardzo rzadko. Ogolnie wydaje mi sie, że nie wyglądam źle, ale największym problemem jest brzuch, co w mojej rodzinie jest normą- wszyscy jak tyją mają brzuchy. Jak się najem, to wyglądam jak w 5 m-cu ciąży
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-08-11 o 11:31 |
||
|
|
|
#2864 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wakacyjnie acz deszczowo
Hosenka, przeczytałam Twoją "instrukcję"... 3 m-ce byłam na takiej diecie, i nawet mi to nie doskwierało... I w sumie zupełnie nie rozumiem, czemu zaprzestałam, skoro wyniki były świetne A teraz co? Przytyłam 2 kilo i ramiona znów okrągłe, fe! Kupiłam sobie rten przeceniony zestaw Clinique z Moisture Surge Extended Thirst Relief - mój boże, jakiż to doskonały kosmetyk! A sam zestaw? za 172 zł mam krem, scrub, cienie, róż, połowę tuszu i mini błyszczyk. Najlepsze, że kupiłam go tylko dla cieni, a w sumie są najmniej udanym kawałkiem zestawu ![]() |
|
|
|
#2865 |
|
|
Dziewczyny kupowałyście kiedyś coś od tego sprzedawcy?
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3307856 |
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: własnie chleb powoduje, że z brzucha jest balonik (nie, że jest tłusty, tylko wzdęty). Ja tez uwielbiam chleb, taki świeżutki, chrupiacy ale ... coś za coś
W ciągu dnia może nic się nie stanie jak zjesz 1 kromkę, ale rano czy wieczorem lepiej zjeść coś innego. Zauwazysz różnicę.Ja tez jestem leń, wiecznie nic mi się nie chce - w domu nie chce mi sie siedzieć, ale wyjść - tez mi sie nie chce Warto jednak się zmobilizować i wskoczyć na rower - na początek na pół godziny, potem zwiększać. Od czasu do czasu piję tez Figure (2 saszetki zalewam połową szklanki wody, bo robiona zgodnie z instrukcją na mnie nie działa), wyczyści jelita i od razu człowiek się lżej czuje Poza tym, co moze dziwne, ograniczenie jedzenia powoduje, że jelita lepiej się oczyszczają (przynajmniej moje ).Vibesko: dawno Cię nie było ![]() EDYCJA: ups miało być: Pakosto
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-11 o 14:15 |
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja też mam bardzo silną wolę. Dokładniej to zmieniają wygląd całej serii no ale nie wiadomo jakimi cenami później zarzucą. Na skład balsamu nawet nie patrzyłam. No ale mam zamiar go stosować czasami tylko dla zapachu to może mi nie wypali skóry.
|
|
#2868 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Kocham moją SILNĄ WOLĘ Jestem żenująca ![]() Na usprawiedliwienie mam to, że chodziło za mną od tygodnia a w dodatku mam okres i umarłabym bez jakiegoś ciasteczkowego akcentu poprawiającego humor W markecie upolowałam Szampon Joanny nawilżająco-regenerujący z miodem i proteinami mlecznymi z Apteczki Babuni Ostatni był na półce, pięknie pachnie i pomyślałam "czemu nie" Zobaczym szto zacz.Koshatko, ja już teraz się pilnuję z balsamami i kremami do ciała żeby były dobrej jakości i miały jak najmniej chemii. Moja skóra kaprysi na silnie perfumowane i mające w składzie glicerynę i sylikony mazidła Wypalić skóry nie wypali, ale pozapychane pory i krostki pojawią się u mnie bez wahania ![]() Ale sephorowskie żele lubię
|
|
#2869 |
|
|
Ja też miałam ochotę na coś słodkiego, zrobiłam sobie kakao i spryskałam wanilią z czekoladą z Sephory i tak mi teraz dobrze..
Chyba podjadę jutro albo w czwartek do Sephory po te żele. Chcę czekoladę, kokos i wanilię.
|
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko,
nie wprowadzaj dziewczyny w błąd. jak chce jeśc chleb to niech je właśnie rano. ale nie biały I nie zgodzę się z Tobą, że jedząc chleb się nie schudnie. Ja osobiście jadłam co 3 h bułkę z czymś i schudłam. jedząc bułki. I nie powiedziałabym, że na diecie mleko jest "oczywiste". Bo każdy wie, że mleko ma laktozę i na diecie wskazane nie jest Więc wniosek z tego taki, że można jesc to co się lubi w ograniczonych ilościach z przewagą zdrowego odżywiania. W ogóle to byłam w aptece Kupiłam krem dermedic nawilżający i dla mamy age vital. do tego biodermę akn i na wypróbowanie micela iwostinu. dostałam duzo próbek i jestem zadowolona
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-08-11 o 12:57 |
|
|
|
#2871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zobacz sobie jak nie znasz cytrynę z imbirem (chyba nie pomyliłam nazwy ), bardzo energetyzująca. ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Bossy podasz mi linka do Twojej odżywki?
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
koshatka,
ja mam ostrowię. jest tania, a nie jestem kulturystą i nie jest mi potrzebne "lepsze jakosciowo" białko w serwatce po 60 min aminokwasiorki przechodzą do krwi, mnie się tam nie spieszy piję ją na noc. a dziś robię ciasto low carb które można wcinac na diecie. białko kurze + orzechy + białko ostro + słodzik. na sfd w dziale kuchnia są swietne dietetyczne i smaczne przepisy.
|
|
#2873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupię sobie chyba ciemny chleb z dużą ilością różnych ziaren, bo tego chrupkiego i styropianu nie cierpię! Na mnie dobrze i oczyszczajaco działa kefir, nawet duże ilości, do tego ogórek, szczypiorek itp. A jajka można jeść?Bo lubię ![]() Cytat:
No ciężka sprawa, ale postaram się chociaż ograniczyć jedzenie i jeść takie lekkie rzeczy.
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można jajka
|
|
|
#2875 | ||
|
Rozeznanie
|
i ja się dołączam do grona wielbicielek i polecaczek BC!! są po prostu RE-WE-LA-CYJ-NE!!!
Cytat:
Cytat:
napisz proszę jak się sprawuje to Abracadaumeja wczoraj zakupiłam tylko mydło w płynie i dozodorant w kulce, bo mi się kończy... a chętnie zaszalałabym z czymś zupełnie niepotrzebnym... i zgodnie z obietnicą wklepuję przepis na kapustę do słoika: 1kg kapusty (ja robiłam zarówno z białą, jak i z czerwoną) 300g marchwi 1 seler 50g rodzynek 50g orzechów laskowych lub włoskich (ja dałam słonecznik) 2 łyżki cukru 30g oleju 150ml octu winnego 6% Kapustę drobno szatkujemy, marchew i seler obieramy i ścieramy na tarce do jarzyn. Rodzynki moczymy i osączamy. Orzechy grubo siekamy. Wszystko razem mieszamy z cukrem, octem i olejem. Układamy kapustę z dodatkami ciasno w słoikach i szczelnie zamykamy. Odstawiamy w chłodne miejsce. A dziś zabieram się z Mamą za inne przetwory warzywne, bo rodzice byli w weekend na wsi u rodziny i przywieźli masę różnych warzywek i teraz musimy to jakoś przetworzyć na zimę
|
||
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wracam właśnie z Krakowa. Ale ulewa mnie dopadła
Na szczęście już nadjeżdżał autobus.Kupiłam kieckę na wesele Jest z satyny, bez ramiączek, dopasowana, długa do kolan, ciemnogranatowa w czarny wzór imitujący koronkę Kupiłam też srebrne kolczyki z kryształkami w H&M pasujące do tego koronkowego wzoru. Wrzucę może potem fotki. Jeszcze popatrzę niedługo za butami, ale jeśli nie znajdę jakichś fajnych to ubiorę moje czerwone peep-toe, pazurki też machnę na czerwono i będzie git ![]() Wzięłam Wax dla blondynek i spray też dla blondynek Mam teraz komplecik.I jeszcze mały peeling gruszkowy Joanny sobie kupiłam. Cudem oparłam się za to perfumom Sun Moon Stars Tak ładnie się do mnie uśmiechały z półeczki a sam zapach jest boski Może nieco za słodki, ale jednak boski.Hej pakosto! Kopę lat
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie zobaczę Twoje nowe nabytki ![]() czytam o waszych zakupach i tylko się opieram, wczopra widziałam w Sephorze te balsamy i żele, ale się dzielnie oparłam bo mam tyyyyle żeli i balsamów że to już byłaby głupota
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mleka, to miałam na myśli, że nie samo musli, tylko z mlekiem, a nie w sensie "oczywiste na diecie" ![]() Zresztą, ja o żadnej diecie nie pisałam bo się zwyczajnie na tym nie znam i się tym nie interesuję Pisałam co na mnie działa i po czym widze efekty.Luskap: ja chrupkiego tez nei cierpię. Pisałam o "lekkim"
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-11 o 14:22 |
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesiu oczywiście fotki pokażę jeszcze dziś
![]() A ja dziś przechodziłam koło Sephory, ale nie lubię tej w G. Kazimierz a ochroniarz stojący w wejściu dodatkowo zniechęcił mnie do wejścia, bo miał minę jak zbity pies ![]()
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani wiesz... ja biorę często z dystansem porady dietetyczne bo każdy jakoś inaczej reaguje. teraz układając jakos tam swoją "dietę" mam problem z tłuszczami. powinno ich byc ok 500 kcal, i mam problem bo:- oliwy z oliwek nie trawie po prostu, nie lubię i strasznie boli mnie po niej brzuch (czasem zjem ale nie moge codziennie) - orzechy itp - nie mogę zbyt dużo, bo mam uczulenie... - białko - nie mogę za dużo jajek, bo zaraz mam uczulenie więc kupiłam odżywkę, niby mogę jeść kurze cycki, ale ja nie lubię no za dużo mięsa. i tak się zmuszam do jednego cyca dziennie. to już wystarczająco. i klops ale jem juz tak, ze nie jestem glodna, na sniadanie owsianka, potem albo twarog + jakies warzywa (ogorki lub fasolka szparagowa) albo jajko + warzywa (i takie 2 posilki) miedzy nimi mam cyca kurzego z warzywami. a w domu zalezy czy jestem glodna jak jestem to makaron zytni z czyms tam a jak nie jestem glodna to twarog z zurawinami lub innymi owocami suszonymi, lub słodzikiem i 2 kostkami czekolady gorzkiej 90% (wolno!!! ).
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

A że naruszyłaś trochę budżet.. Trudno się mówi.
Za to łapię coraz większą motywację na ćwiczenia, trzymanie diety, regularne masaże i wcieranie w ciałko ujędrniaczy.

To będzie największy problem
rzeczywiście, nigdy nie widziałam tak wspaniale i naturalnie ufarbowanych włosów!

Zadajcie mi pokutę i odpuście grzechy, bo się zamęczę wyrzutami sumienia 
No i nie mogę się za nic zmobilizować do ćwiczeń-trochę tańczę w domu, co któryś tam dzień, bo ja to tylko z muzyką mogę ćwiczyć no ale nic mi się nie chce... Chciałabym uprawiać jakiś sport, ale w domu to nie ma warunków za bardzo, poza tym jak domownicy są to jakoś mi głupio no i wyjść też nie mam za bardzo gdzie, zeby ćwiczyć. Brat ma kupić piłkę do kosza, to moze wtedy chodzilibyśmy na boisko pograć... zazdroszczę wam wytrwałości w ćwiczeniach i diecie. ja to jestem taka słaba-nie ruszam się prawie wcale i sporo jem. A do przyszłego roku muszę trochę schudnąć. Jakieś rady dla początkującej o słabej silnej woli?

To ja też mam bardzo silną wolę.
Na skład balsamu nawet nie patrzyłam. No ale mam zamiar go stosować czasami tylko dla zapachu to może mi nie wypali skóry.
Wypalić skóry nie wypali, ale pozapychane pory i krostki pojawią się u mnie bez wahania