Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-05, 14:15   #1831
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Uwielbiam warzywa na patelnię
Też lubie i nawet bardzo mi nie przeszkadza marchewka

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Nie chodzisz na religię?
Ja mam aktualnie kurs przedmałżeński na lekcjach religii. ;P I to jeszcze mam 30zł. za niego zapłacić!
Ja np. nie chodze na religie i w tym roku też nie będe (zawsze to będę wcześniej w domu, bo mam ostatnią).

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Mogę być szczera? Wcześniej pytałaś o wypracowanie z angola. Jakby każda z nas miała tu pytać o "macie jakieś pomysły na taki referat/rozprawkę/esej itp" to trochę by to innych wkurzało

Brat kumpla do mnie wczoraj (1lo mat-fiz): "a R. (jego kolega) poszedł do technikum ekonomicznego. i mówię mu wczoraj, zę w piątek mam 5 lekcji, on, że ma 10 "
bo według mnie Ani pytanie zabrzmiało jak pytanie, co byśmy tam napisały a nie ile podałybyśmy do zeszytu notatki...

W tamtym roku maiłam 9h, na ostatniej godzinie to już prawie spałam . W tym roku mam mam najwięcej 8 a najmniej 7. A to są uroki tylko technikum...
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 14:15   #1832
ewelina*
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudynka4 Pokaż wiadomość
Witam Mogę się przyłączyć? Potrzeba mi pocieszenia, bo tracę nadzieję Zdaję biologię i chemię poz. rozszerzony.. Marzę o 85%
Widzę, dużo dziewczyn z woj. lubelskiego
Witamy
......................... ......................

Hej dziewczyny wróciłam niedawno z Łomży i niestety nie zdałam Jestem wściekła bo tak mało brakowało zawaliłam na ostatniej prostej
źle ustawiłam sobie fotel i nie widziałam w tylnej szybie linii, patrzyłam na zły pachołek, kiedy spojrzałam w lusterko było już za późno, bo raczej uczono mnie że nie wolno niektórzy egzaminatorzy zwracająca to uwagę. Pewnie następny będę miłą 19 września, chciałabym mieć to już za sobą.
Idę czytać "Zbrodnię i karę".

ewelina* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 14:17   #1833
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd się wgl wzięło to "Ryta"?

Czyli to, o czym ja wiedziałam, zanim się umówiłaś
Nie pamiętasz? Sprawdzałyśmy kto obchodzi imieniny w dniu, w którym się urodziłyśmy i u Martyny była 'Ryta'

No
Ej, dziewczyny, Justyna jest medium

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 14:19   #1834
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Nie pamiętasz? Sprawdzałyśmy kto obchodzi imieniny w dniu, w którym się urodziłyśmy i u Martyny była 'Ryta'

No
Ej, dziewczyny, Justyna jest medium
Aaa
Dopiero teraz się dowiedziałaś?

A Martyna jest na wątku i nie pisze

Idę sobie obiad zrobić

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 14:19   #1835
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam Mogę się przyłączyć? Potrzeba mi pocieszenia, bo tracę nadzieję Zdaję biologię i chemię poz. rozszerzony.. Marzę o 85%
Hej
Cytat:
Nie słyszałam o nazwie 'musztarda' , ale sprawdziłam na mapie jaka miejscowość znajduję się w połowie drogi między Lublinem i Białą Podlaską, więc mogę strzelać
PW Ci napiszę
Też właśnie nie słyszałam o nazwie "musztarda"
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 14:23   #1836
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelina* Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wróciłam niedawno z Łomży i niestety nie zdałam Jestem wściekła bo tak mało brakowało zawaliłam na ostatniej prostej
źle ustawiłam sobie fotel i nie widziałam w tylnej szybie linii, patrzyłam na zły pachołek, kiedy spojrzałam w lusterko było już za późno, bo raczej uczono mnie że nie wolno niektórzy egzaminatorzy zwracająca to uwagę. Pewnie następny będę miłą 19 września, chciałabym mieć to już za sobą.

Ale termin szybciutki masz, więc będzie dobrze

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-05, 14:27   #1837
synesthesia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaluzja55 Pokaż wiadomość
Dzisiaj muszę zacząć czytać "Ludzi bezdomnych" bo we wtorek mam spr ze znajomości lektury..Nie lubię tego.Bo nawet jak przeczytam to dostaje kiepską ocenę.Nie wiem dlaczego
Ja "Ludzi bezdomnych mam za 2-3 tygodnie dopiero...
Też nie lubię tego ;/ czy przeczytam czy nie, i tak dostaja max 50 pkt ;/ czyli trójkę. A zazwyczaj pałę. (u mnie sa punkty zamiast ocen...)

Ja lekcji mam dość luźno, tylko 26 godzin (28 z religia). Dojdą fakultety lub dodatkowe zajęcia - matma chyba, pewnie angol i może WOS jeśli się zdecyduję.
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 14:29   #1838
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

Idę sobie obiad zrobić
No

Bo ze mną pisze

Smacznego

-----------

A ja idę posprzątać mój pokój tylko () i zabieram się do książeczek

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-05, 14:39   #1839
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość

Wczoraj miałam pierwszą jazdę - masakra! Instruktor na mnie dwa razy nawrzeszczał, bo cały czas mi się wydaje że musze trzymać noge na sprzęgle - bo tak będzie bezpieczniej.
to ja Ci powiem, że też bym się na niego wydarała, żeby na mnie nie krzyczał, a potem poszła do osku i go zmieniła.

Cytat:
Hej Przepraszam,że nie udzielałam się przez te kilka dni,ale byłam tak padnięta,że tylko Was podczytywałam
Dzisiaj muszę zacząć czytać "Ludzi bezdomnych" bo we wtorek mam spr ze znajomości lektury..Nie lubię tego.Bo nawet jak przeczytam to dostaje kiepską ocenę.Nie wiem dlaczego
Popołudniu jak nie będzie padać to wybiorę się na spacer z kumpelą A teraz typowy chillout
Też tak miałam kiedyś, a poza tym, często słyszę o takich sytuacjach dlatego, że nauczyciele zadają czasem takie pytania, że nikt nie zwraca na to uwagi czytając ksiązkę jakieś szczególy straszne... Poza tym nie zapamiętasz wszystkiego czytając...
mnie by to zniechęcało do czytania

Cytat:
Uwielbiam ! jakie masz? jak powiesz, że z brokułami jakoś to zaraz u Ciebie będę ; D

Mhm. Od rana pada, z przerwami. -_-

Nie chodzisz na religię?
Ja mam aktualnie kurs przedmałżeński na lekcjach religii. ;P I to jeszcze mam 30zł. za niego zapłacić!

No pewnie, bez porównania!

Ja mam tak samo, muszę mieć jakieś oderwanie- dlatego chodzę na tańce.

___

U mnie deszcz pada, ogarnęłam siebie, dom i jakoś mi tak nijako. Myślałam, żeby zacząć regularnie biegać, jak mi zejdzie odcisk z nogi , ale trudno mi namówić przyjaciółkę, a samej biegać wieczorem to trochę średnio, TŻ pracuje do 21,00 i nie miałby wieczorami już siły, no i tak to.
A teraz siedzę i piję kawę (a potem płacz, krzyk i zgrzytanie zębów, że cellulit wyłazi )
może jeszcze powiesz Beata, że te warzywa z brokułami, o których Ci mówiłam ?
ja będę je wcinała w tygodniu bo się szybką robią :p dziś mam normalny obiad

u mnie też od rana pada i szaro.

nigdy nie slyszałam o kursie przedmałżeńskim na religii jakbym miała płacić to możliwe że bym zrezygnowała... nie planuje ślubu. a mozliwe, ze podejrzewając, że MOZE mi sie odmieni, bym poszła?

też lubie mieć jakies zajęcie, które odrywa mnie od szkoły nauki, mobilizuje... ale nie wiem jakie...

Cytat:
Napisane przez maaril Pokaż wiadomość

Mnie o dziwo tez nie, wczoraj nawet miałam ochote sie pouczyc biologii człowieka z 2 klasy, ale ostatecznie robilam co innego

------------

W ogóle to... spałam dzisiaj do 12 ale przynajmniej sie wyspałam
Pogoda jest bez sensu, musze posprzatac w pokoju i zajac sie lekcjami...

I jescze na koniec moja ulubiona emotka
Ja właśnie też miałam ochote ale już nie mam spać mi się chce i PIĆ nie wiem czemu

pogoda do du.py. :dupa:

Cytat:
Witamy

:glaszcze:
ale na szczęście następny masz szybko

Rytka odezwij się

Beata szaleje, randkowicz prawdziwy
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 14:42   #1840
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę być szczera? Wcześniej pytałaś o wypracowanie z angola. Jakby każda z nas miała tu pytać o "macie jakieś pomysły na taki referat/rozprawkę/esej itp" to trochę by to innych wkurzało

A gdzie Martyna się podziała? Tż ją wykończył na tym tenisie? (teraz się będziecie mylić )

dokładnie tak
zresztą mam jakieś nieodparte wrażenie, przez te linki w Ani poście, że to nie ona prosi o pomysl na referat, a ktos z innego forum, bo tekst jest przekopiowany (linki do emotek..)

już jestem, wczoraj weszłam na wizaż, ale nie miałam siły już czytać, a tym bardziej pisać, więc wyłączyłam kompa :/
wymęczył mnie, że ojej, boli mnie prawa ręka (nadgarstek w sumie, bo przedramię Tż mi wymasował i wtarł ketanol) i tyłek
powaga, normalnie mam zakwasy w pośladkach

Cytat:

No właśnie. Gdzie jest Martyna? Może dla odróżnienia będzie Ryta?
zaraz Ci dam Rytkę
niedobraś ! ;P ;*

Cytat:
hej Klaudyna
mojej polonistki z podstawówki córka ma tak na imię
i moja koleżanka jedna również
także tego, ładne imię

Justyna, co się pieklisz, ze jestem i nie piszę ;P muszę w końcu ponadrabiać ;P mialam 4 strony do przeczytania ;P

w tenisa się spoko grało wam powiem ale muszę wypracować uderzenie, bo za duzo sily uzywam :/
no i jakos tak nie zawsze mi płasko wychodzi i ta piłka lata az pod sam sufit :P

a dzisiaj rano się nie odezwałam bo o 9:30 pojechałam z Tż na zakupy do Giżycka ;]
kupiłam w końcu ten szampon soraya,co Beata go polecała wypróbuję ;]

idę ogarnąć pokój, Tż wpadnie o 18:00
dzisiaj wieczorem chyba znowu się nie pojawię, bo Tż zostanie u mnie na meczu.. znowu bede musiała oglądać łech ;P

miłego popoludnia Żbiki Moje ;**

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 14:56   #1841
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
hej a co chcesz studiować???

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
w tenisa się spoko grało wam powiem ale muszę wypracować uderzenie, bo za duzo sily uzywam :/
no i jakos tak nie zawsze mi płasko wychodzi i ta piłka lata az pod sam sufit :P
też muszę iść na tego tenisa muszę się zebrać w sobie i iść, bo to podobno fajne jest

aaa i kupiłam jeednak ten telefon właśnie go rozkminiam
no i musze się w końcu zacząć uczyć
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 15:06   #1842
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
hej a co chcesz studiować???

też muszę iść na tego tenisa muszę się zebrać w sobie i iść, bo to podobno fajne jest

aaa i kupiłam jeednak ten telefon właśnie go rozkminiam
Oooola, Oooola, jakie uczyć? dopiero 5 września :P
do matury jeszcze 240 dni luzeeem, zdążysz ;D

a tak poważnie to ja chyba też muszę w końcu zacząć
do sprzątania się jeszcze nie zabrałam.. -.-

ale już, odpalam sobie winampa i jadę z tym kok(o)sem
;**

Warren Buffet
Stary 2009-09-05, 15:07   #1843
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, Klaudyna

Cytat:
Z Łomży? I mnie nie odwiedziłaś?
A tak serio- podobno wiele osób specjalnie przyjeżdża do nas, bo łatwo zdać i nieskomplikowana budowa miasta, prawda to? Bo ja jeszcze prawka nie zaczęłam.
Nie martw się, zdasz za 2-gim razem, znam wiele osób, którym za 1-szym nie poszło

Cytat:
Aaa

Idę sobie obiad zrobić
Smacznego
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-09-05 o 15:12
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 15:14   #1844
expectation
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
to ja Ci powiem, że też bym się na niego wydarała, żeby na mnie nie krzyczał, a potem poszła do osku i go zmieniła.
No on jest taki bardzo emocjonalny, najpierw nakrzyczy, a potem mi powtarza ze to tamto robię źle. Narazie mu tylko powiedziałam, że za szybko i za dużo mi gada, bo ja już wiem, że dochodząc do zakrętu mam zmniejszyć prędkość i zredukować biegi, a on mi cały czas mówi "noga z gazu, wciśnij sprzęgło, bieg na dwójkę" Nie chcę go zmieniać, bo ogólnie bardzo go lubię;D Wczoraj jak jechaliśmy to nawet podwieczorek jedliśmy razem xD

Cytat:
Hej Przepraszam,że nie udzielałam się przez te kilka dni,ale byłam tak padnięta,że tylko Was podczytywałam
Popołudniu jak nie będzie padać to wybiorę się na spacer z kumpelą A teraz typowy chillout
Też mam ludzi bezdomnych i do tego powtórkę z wesela, więc w weekend jestem "na weselu u ludzi bezdomnych;D'

Cytat:
Napisane przez elajna888 Pokaż wiadomość
A ja też jestem po pierwszej jeździe, następną mam we wtorek, a Ty?
Nastepnym razem będzie lepiej
Na koniec mi powiedział, że jest bardzo zadowolony z jazdy, że dobrze jeżdzę i jak na pierwszą godiznę jest super, ale że mam własny "styl" który niekoniecznie jest dobry i jeśli po 30 godzinach będę wolała jeździć swoim "stylem" to ok, ale teraz mam jeździć tak jak on prosi.

Następną mam w środę)

Cytat:

To, że krzyczy nie jest dobre, ale dobrze, że mówi Ci od razu, że trzymanie sprzęgła jest groźne.

Miałam raz sytuację - skręcałam na wsiśniętym sprzęgle na mokrej nawierzchni z prędkością ok.10 km/h i tak mnie wyniosło, że krawężnik zaliczyłam A prędkość była naprawdę minimalna.

No, on mi mówi wczoraj że to w czym się znajdujemy to samochód osobowy, i zaczyna że to jest sprzęgło, a ja od razu powiedziałam że z tym będzie problem xD

Jechaliśmy na plac wczoraj i... mój instruktor zaliczył krawężnik

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 15:17   #1845
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Z Łomży? I mnie nie odwiedziłaś?
A tak serio- podobno wiele osób specjalnie przyjeżdża do nas, bo łatwo zdać i nieskomplikowana budowa miasta, prawda to? Bo ja jeszcze prawka nie zaczęłam.
Nie martw się, zdasz za 2-gim razem, znam wiele osób, którym za 1-szym nie poszło
nieskomplikowana budowa miasta to pojęcie względne
ja zdawałam również w Łomży.. i ogólnie rzecz biorąc.. uważam, że nie jest nieskomplikowana, jedynie dobrze oznakowana, co znacznie ulatwia otrzymanie plastiku

ale to prawda, dużo ludzi przyjeżdża do Łomży na egzaminy.. jak ja zdawałam to był autokar z Warszawy (tak, tak 40 osób + kilka samochodów z Warszawy, ludzie prywatnie albo razem z OSK jechali..).

szok.

idę sprzątać

Warren Buffet
Stary 2009-09-05, 15:36   #1846
elajna888
Rozeznanie

Cytat:
A tak z ciekawości- ile płacisz za karnet na basen, miesięczny masz?
U mnie remontują basen i będzie gotowy dopiero w październiku, ale i tak rzadko tam chodziłam.
Mój basen dopiero co otworzyli po remoncie. Spore zamieszanie się wokół niego zrobiło, bo karnetów nie można było kupić [z tego co ostatnio się orientowałam to miesięczny ma kosztować 50 zł], a w ogóle płaciło się 6,5 za 45 minut przy czym w tym czasie musiałaś sie przebrać, wysuszyć włosy, umyć się itd. Także na pływanie starczało mi jakieś 30 min. Teraz to zmienili, 6,5 płaci sie za całą godzinę zegarową.

Cytat:
też się muszę wziąć za siebie, ale tak mi się nie chce

sprzątałam a teraz muszę się wziąć za jakąś naukę
ja pomalutku się biorę za siebie. Pocztałam Weselisko, przejrzałam matke, teraz biore się za angielski. Jeszcze posprzatak i trzeba się wziaść za bio

Cytat:
Witamy

następnym razem dasz radę
Stary 2009-09-05, 16:06   #1847
mtynai
Zakorzenienie

o właśnie, tak mi się przypomniało. Któraś z Was pisała o paluszkach surimi. Kupiłam je, ale tak jak mowiłam, nie mam bladego pojęcia jak je przyrządzić

czy mogłybyście mi napisać jak je przyrzdzacie?;>
szukałam w necie, ale nigdzie nie jest jasno okreslone czy trzeba je usmazyć, ugotować czy co z nimi zrobić
podejrzewam, że ugotować, ale nie wiem ile czasu, co i ja -.- na opakowaniu nie ma takich informacji -.- jakąś lipę pewnie kupiłam

Warren Buffet
Stary 2009-09-05, 16:09   #1848
frankee16
Raczkowanie

GG do frankee16 Send a message via Skype™ to frankee16

nie ma to jak zarąbista pogoda ;D leeeeeeeeeje.

baby, poleccie jaksi fajny film na wieczór ;> i prosze bez zadnej ekranizacji lektur;D

pierwsze slysze o tych paluszkach... jak sie dowiesz, to ja zrobie tez;D

M. <3

Edytowane przez frankee16
Czas edycji: 2009-09-05 o 16:12 Powód: brak czegos
frankee16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 16:27   #1849
Phoce
Flawless

Żeby mi się tak chciało zasiąść do nauki, jak mi się nie chce
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 16:33   #1850
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
A ma któraś może samsunga avile?
mój tato ma i jest z niego bardzo zadowolony.. jest to swego rodzaju gadżet, ale też i dobry telefon... ma różne fajne opcje i jest wygodny w użytkowaniu
koleżanka też go kupiła.. myślała też o LG Cookie, ale kobitka w Erze bodajże poradziła jej tego Samsunga.. u też sobie go chwali.. miała pewne obawy z tym dotykowym wyświetlaczem w kwestii pisania sms-ów, ale zupełnie bezpodstawne xD bodajże są 2 rodzaje klawiatur - jedna standartowa telefonowa i jedna taka jak na komputerze.. i do tego można wybrać taką opcję, że piszesz w wyznaczonym polu literki, że tak to ujmę.. tak jak na kartce np.. wiesz o co mi chodzi? xD

także z tego co do tej pory słyszałam to użytkownicy avilii są bardzo zadowoleni...
a koleżanka z klasy ma LG Cookie i po 3-4 miesiącach chciała go wymieniać...

Cytat:
Napisane przez elajna888 Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle żadnych Samsungów nie polecam
ja mam już chyba 3 Samsunga i jakoś do tej pory się na nich nie zwiodłam :P
przezwyczaiłam się do tych tel.. są proste w obsłudze, wytrzymałe i mają dobre baterie
w ogóle to jeszcze mam mp3 Samsunga i laptopa też ;P

a teraz w rodzinie to wszyscy posiadają telefony Samsuna :P jedynie mama nie ma żadnego :P a tak to ja, ojciec i brat - Samsungi )

Cytat:
ja też ;/ w końcu muszę biologię ruszyć.. mimo iż spr 22. września to spora ilość materiału i chcę to pożądnie sobie powtórzyć

w ogóle to widzę, że przy weekendzie postów więcej
ja wczoraj milczałam, bo jakoś weny nie miałam ;P
w czwartek mój laptop uległ lekkiemu uszkodzeniu.. jest to na prawdę niewielki problem, ale jak się dowiedział mój ojciec w Radomiu nie ma ŻADNEGO miejsca, gdzie naprawiają jakiekolwiek laptopy.. i trzeba z nim do W-wy jechać ;] ale sąsiad ma chyba jakiegoś znajomego w serwisie i ma się z nim skontaktować ;P

no i się od mamy zaraziłam i siedzę z katarem -.- wczoraj głowa mnie bolała i wzięłam pierwszy raz od kilku miesięcy tabletkę przeciwbólową ;]
a rano się obudziłam i oddychać nosem nie mogłam, ale już jest lepiej...

muszę się wziąć za notatkę z polskiego, zadania z matmy, list na ang. i jakieś zadanie z biol... no i 'Wesele'...
a jutro w końcu zeszyt z korków z chemii uporządkuję xD
ech zaczęło się ;]

muszę się też rozejrzeć za jakimś ciuszkiem na 18nastkę koleżanki.. niby dopiero 26.września, ale trzeba się rozjerzeć co jest i ew. ratować Allegro ;]

ech i do tego ta pogoda -.-
Stary 2009-09-05, 16:34   #1851
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość
No on jest taki bardzo emocjonalny, najpierw nakrzyczy, a potem mi powtarza ze to tamto robię źle. Narazie mu tylko powiedziałam, że za szybko i za dużo mi gada, bo ja już wiem, że dochodząc do zakrętu mam zmniejszyć prędkość i zredukować biegi, a on mi cały czas mówi "noga z gazu, wciśnij sprzęgło, bieg na dwójkę" Nie chcę go zmieniać, bo ogólnie bardzo go lubię;D Wczoraj jak jechaliśmy to nawet podwieczorek jedliśmy razem xD

Też mam ludzi bezdomnych i do tego powtórkę z wesela, więc w weekend jestem "na weselu u ludzi bezdomnych;D'

Na koniec mi powiedział, że jest bardzo zadowolony z jazdy, że dobrze jeżdzę i jak na pierwszą godiznę jest super, ale że mam własny "styl" który niekoniecznie jest dobry i jeśli po 30 godzinach będę wolała jeździć swoim "stylem" to ok, ale teraz mam jeździć tak jak on prosi.

Następną mam w środę)

No, on mi mówi wczoraj że to w czym się znajdujemy to samochód osobowy, i zaczyna że to jest sprzęgło, a ja od razu powiedziałam że z tym będzie problem xD

Jechaliśmy na plac wczoraj i... mój instruktor zaliczył krawężnik
aha
bo wiesz, ja juz go sobie wyobraziłam jak gbura, który ciągle się drze na kursantów
a jak tak to super, że jest sympatyczny i w ogóle, heh

Cytat:
nieskomplikowana budowa miasta to pojęcie względne
ja zdawałam również w Łomży.. i ogólnie rzecz biorąc.. uważam, że nie jest nieskomplikowana, jedynie dobrze oznakowana, co znacznie ulatwia otrzymanie plastiku

ale to prawda, dużo ludzi przyjeżdża do Łomży na egzaminy.. jak ja zdawałam to był autokar z Warszawy (tak, tak 40 osób + kilka samochodów z Warszawy, ludzie prywatnie albo razem z OSK jechali..).

szok.

idę sprzątać
ta, wszystkim się wydaje, że tam to banał (w porównaniu z tymi większymi miastami...) i jadą z tych Warszaw i innych. U nas to już nawet jest powiedzenie "najwyzej pojade do łomży"
no, ale cóż.

Cytat:
o właśnie, tak mi się przypomniało. Któraś z Was pisała o paluszkach surimi. Kupiłam je, ale tak jak mowiłam, nie mam bladego pojęcia jak je przyrządzić

czy mogłybyście mi napisać jak je przyrzdzacie?;>
szukałam w necie, ale nigdzie nie jest jasno okreslone czy trzeba je usmazyć, ugotować czy co z nimi zrobić
podejrzewam, że ugotować, ale nie wiem ile czasu, co i ja -.- na opakowaniu nie ma takich informacji -.- jakąś lipę pewnie kupiłam
ja nie pisałam ale je jadłam
robiłam zawsze sałatkę z paluszkami krabowymi wpisz w necie.
robilam z ananasem, i kukurydza na pewno, i chyba ryzem i to w sosie curry (jogurt nat. z curry) ale pewna nie jestem. można też je usmażyć w cieście naleśnikowym albo w mące. i z sosem czosnkowym zjesc. albo mozna same z sosem bo nie są mrozone, nie?
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 16:35   #1852
diamondy
Wtajemniczenie

cześć
chciałabym się jakoś do Was wkleić, przyjmiecie mnie?

witam nieznajome "twarze" oraz resztę którą kojarze z '91.

już niedługo mgr dietetyki

WYSZUKIWARKA NIE BOLI

mów mi .
diamondy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 16:41   #1853
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Żeby mi się tak chciało zasiąść do nauki, jak mi się nie chce
a ja juz powoli sie zmobilizowalam i poszukam nawet zeszyt od gegry z pierwszej klasy zamierzam sie pouczyc troche

Ewelina nastepnym razem bedzie dobrze.
a za oknem pada. ciagle.

w sasiedniej gminie sa dozynki , wybrałabym sie na zabawe gdyby nie ta pogoda

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez diamondy Pokaż wiadomość
cześć

jasne ,witaj
tez Cie kojarze z '91.
co chcesz zdawac ?
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 16:58   #1854
Phoce
Flawless

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14090318]a ja juz powoli sie zmobilizowalam i poszukam nawet zeszyt od gegry z pierwszej klasy zamierzam sie pouczyc troche

[/QUOTE]
No za mną już wypracowanie z angola, ćwiczenia, teraz siedzę nad wypracowaniem z polaka. A ilość książek, które muszę przeczytać przeraża mnie. Chyba znalalzłąm sobie fajny temat maturalny, tylko nie wiem, czy nie 'za prosty'
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:00   #1855
KaasiaaK
Zakorzenienie

aaa widziałam, że piszecie o różnych koncertach xD
u mnie dzisiaj na otwarciu jakiejś hali handlowo-usługowej grają: Rh+, Alicetea, Mezo i gwiazda wieczoru - Jay Delano xD
niby mam niedaleko, ale z racji przeziębienia i pogody siedzę w domu :P
Stary 2009-09-05, 17:00   #1856
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

Jasne że przyjmiemy
co chcesz zdawać ?
ale ładna pogoda się zrobiła
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:02   #1857
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frankee16 Pokaż wiadomość
nie ma to jak zarąbista pogoda ;D leeeeeeeeeje.

baby, poleccie jaksi fajny film na wieczór ;> i prosze bez zadnej ekranizacji lektur;D

pierwsze slysze o tych paluszkach... jak sie dowiesz, to ja zrobie tez;D
ja bym mogła polecić, ale pewnie oglądalaś
no, ale..

(jesli chodzi o 'lekką' komedię) "Przyjęty'' aka. Accepted lub "Jestem na tak" z J. Carrey'em
jeśli o resztę to np.:
"Oszukana"
"Disturbia" /Niepokój

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

ta, wszystkim się wydaje, że tam to banał (w porównaniu z tymi większymi miastami...) i jadą z tych Warszaw i innych. U nas to już nawet jest powiedzenie "najwyzej pojade do łomży"
no, ale cóż.

ja nie pisałam ale je jadłam
robiłam zawsze sałatkę z paluszkami krabowymi wpisz w necie.
robilam z ananasem, i kukurydza na pewno, i chyba ryzem i to w sosie curry (jogurt nat. z curry) ale pewna nie jestem. można też je usmażyć w cieście naleśnikowym albo w mące. i z sosem czosnkowym zjesc. albo mozna same z sosem bo nie są mrozone, nie?
ale do sałatki gotowane te paluszki mają byc?

no bo wiesz jak w Warszawie wygląda ruch na pewno nie jest prosto zdać przy takim natężeniu ruchu..

a w Łomży.. ruch mniejszy.. ale miasto ma też skomplikowane skrzyżowania, w sumie jest łatwiej zdać tylko dlatego, że jest NAPRAWDĘ dobrze oznakowane.

Cytat:
cześć

hej ;**

ja Cię kojarzę z '91 ;>

ej, w ogóle umyłam włosy tą cytrusową sorayą, co ją Beata polecała.. i jestem zadowolona ;] zobaczę kiedy będę musiała umyć znowu włosy ;>

lecę Dziunie ;*
muszę jechać po 'wungiel' do grilla ;P i po cioteczkę i wujaszka
a później Tż do mnie przyłazi, już Wam pisalam... w sumie to może będę wieczorkiem, zobaczę o której Tż ucieknie ode mnie ;]

Warren Buffet
Stary 2009-09-05, 17:16   #1858
klaudynka4
Zakorzenienie

GG do klaudynka4 Send a message via Skype™ to klaudynka4

Hej dziewczyny Dziękuję za miłe przywitanie
Co do studiów to nie wiem jeszcze, chciałabym studiować dietetykę, albo jakąś chemię kosmetyczną, ale boję się że po tym nie będę mieć pracy
W sumie dietetyka to moje marzenie, interesuję się tym bardzo i myślę, że już teraz mam jakieś podstawy
Będę też składać na medycynę, ale na zasadzie "a co mi tam", bo i tak się pewnie nie dostanę
Różnie to u mnie szczególnie z chemią, chociaż mam raczej dobre stopnie.

Na temat lektur powiem tylko tyle: czytam teraz "Ludzi bezdomnych". Część, która jest pamiętnikiem Joasi jest POTWORNIE nudna, jak dla mnie...
W ogóle czasem nie mogę zrozumieć, o co jej chodzi... Ale sprężyłam się i już minęłam połowę książki A potem czekają mnie "Chłopi"...
Stary 2009-09-05, 17:19   #1859
frankee16
Raczkowanie

GG do frankee16 Send a message via Skype™ to frankee16

Cytat:
ja bym mogła polecić, ale pewnie oglądalaś
no, ale..

(jesli chodzi o 'lekką' komedię) "Przyjęty'' aka. Accepted lub "Jestem na tak" z J. Carrey'em
jeśli o resztę to np.:
"Oszukana"
"Disturbia" /Niepokój
nie ogladalam zadnego ;D musze sie pochwalic: zrobilam 35zadań z kielbasy dzis och, dziekuje za brava <lol2>

ktoras sie wybiera moze na studia do stolicy?:P

M. <3
frankee16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:20   #1860
diamondy
Wtajemniczenie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14090318]
jasne ,witaj
tez Cie kojarze z '91.
co chcesz zdawac ? [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Jasne że przyjmiemy
co chcesz zdawać ?
ale ładna pogoda się zrobiła
Cytat:
hej ;**
ja Cię kojarzę z '91 ;>
bardzo mi miło
jestem na biolchem/fizie/ i na dzień dzisiejszy chce niby chem i bio rozszerz. ale nie mam kompletnie pomysłu na siebie, na studia
ogólnie mam setki obaw i mam wrażenie że sobie nie poradzę
no i ogólnie przeraża mnie matura z matmy, bo z tym u mnie kiepsko bardzo.

a no i jestem Aś.

już niedługo mgr dietetyki

WYSZUKIWARKA NIE BOLI

mów mi .
diamondy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości