Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-09, 21:06   #2371
visionario
Rozeznanie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ja włączam automatycznie
dziś zdawało mi sie iz wyłaczyłam przeglądarke, bo wczesniej cos robilam przy komputerze w necie, ale skończyłam, zaraz patrze a ja weszlam na wizaż

No w końcu doszłaś i zapamiętasz o co chodzi! ja bym zwątpiła i zostawiła to
Ja potrafię się jeszcze czasem opanować, ale uzależnienie jest coraz większe

Mam nadzieję, że zapamiętam. Nie zostawiłam tego, zbyt uparta jestem taka moja chora ambicja, nie znoszę jak mi coś nie wychodzi i się męczę aż się uda. Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej ten perfekcjonizm mnie kiedyś wykończy

Nie mam już siły, chyba się wcześniej położę. Dobranoc wszystkim

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 21:06   #2372
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
No to niezłe są czy to jakies "kujonki" ?

O ja, to troche masz :p i zadali Ci to z dnia na dzień? ja bym pewnie czegos nie zrobiła :P albo wiedzac ze tyle mnie czeka zrobila wczesniej nienawidze po nocach nic robic
E własnie kujonkami to ja bym ich nie nazwała :P
No własnie z dnia na dzień, bo wszyscy nauczyciele stwierdzili że teraz popracujemy a potem dadzą się do matury przygotowac:/ Jaaasne... A odpuszczac nie chce bo jak narobie zaległosci to dopiero kaplica bedzie..

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 21:35   #2373
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple
Ała, to strasznie musi boleć. Nigdy mi nie wyrywali zęba i mam nadzieje że nie będa

Mam podobny temat ale ja za mało filmów oglądam...
W pewnym wieku, jak 8mki osiagaja pelny wymiar, dlugo rosna, wiec wyzynaja sie z ubytkiem, poza tym rozpychaja sie bezczelnie, szczeka cie boli od gryzienia, przygryzasz sobie policzek wiec masz ciagle rane, w dodatku zaczyna cie ten zab bolec, a wiesz ze szczeka ci nie urosnie i leczenie zeba bedzie cholernie trudne, chcesz zeby ci zeba usuneli. Pozniej dziekujesz Bogu, bo w koncu mozesz zamknac buzke, bez gryzienia sie. A bol... dostalam 4 dawki znieczulenia... bardziej niz to to mnie portfel boli... bo albo od razu za 200zl, albo czekaj miesiac i placz :/

Ale naprawde, lepiej sie 8mki pozbyc niz miec ciagle rane, stan zapalny, bole szczeki...

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2009-09-09 o 21:36
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 21:40   #2374
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
W pewnym wieku, jak 8mki osiagaja pelny wymiar, dlugo rosna, wiec wyzynaja sie z ubytkiem, poza tym rozpychaja sie bezczelnie, szczeka cie boli od gryzienia, przygryzasz sobie policzek wiec masz ciagle rane, w dodatku zaczyna cie ten zab bolec, a wiesz ze szczeka ci nie urosnie i leczenie zeba bedzie cholernie trudne, chcesz zeby ci zeba usuneli. Pozniej dziekujesz Bogu, bo w koncu mozesz zamknac buzke, bez gryzienia sie. A bol... dostalam 4 dawki znieczulenia... bardziej niz to to mnie portfel boli... bo albo od razu za 200zl, albo czekaj miesiac i placz :/

Ale naprawde, lepiej sie 8mki pozbyc niz miec ciagle rane, stan zapalny, bole szczeki...
to szczerze wspolczuje. w ogole to mam wizyte u dentysty w piatek a ja tak nie lubieeee tam chodzic.

w ogole kolezanka ( rok starsza ) pochwalila mi sie ze wczoraj oswiadczyl sie jej chłopak.....
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 21:45   #2375
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

jasne, wszystko zrozumiałe, liczę na to, że nie będę tak miała, mimo, że 8 zaczeły mi rosnąć w podstawówce

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
E własnie kujonkami to ja bym ich nie nazwała :P
No własnie z dnia na dzień, bo wszyscy nauczyciele stwierdzili że teraz popracujemy a potem dadzą się do matury przygotowac:/ Jaaasne... A odpuszczac nie chce bo jak narobie zaległosci to dopiero kaplica bedzie..
Ja bym pewnie prace domowa z matmy przepisała, a potem sobie nadrobiła w domu w weekend. Albo zgłosila np z czegoś.
Hm, ale pewnie bym zaczęła wcześniej

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Ja potrafię się jeszcze czasem opanować, ale uzależnienie jest coraz większe

Mam nadzieję, że zapamiętam. Nie zostawiłam tego, zbyt uparta jestem taka moja chora ambicja, nie znoszę jak mi coś nie wychodzi i się męczę aż się uda. Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej ten perfekcjonizm mnie kiedyś wykończy

Nie mam już siły, chyba się wcześniej położę. Dobranoc wszystkim
Niestety...

A mnie wkurza jak mi coś nie wychodzi, szczególnie z matmy! męcze męcze, aż w końcu zostawiam. Potem czasem wracam do tego.
Czasem po prostu myślę, że nie będę marnowała czasu, bo i tak nie dojde do tego...

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160636]to szczerze wspolczuje. w ogole to mam wizyte u dentysty w piatek a ja tak nie lubieeee tam chodzic.

w ogole kolezanka ( rok starsza ) pochwalila mi sie ze wczoraj oswiadczyl sie jej chłopak..... [/QUOTE]

ja nie widze nic strasznego nigdy nie mialam znieczulenia, a pare plomb mam niestety
ale za to bałam sie kiedys fryzjera :p

o... słitaśnie wręcz. a on ila ma lat?

ja dziś n nk dostałam zaproszenie od koleżanki z podstawówki z ktora bylam w klasie... byla rocznikowo starsza. ma zdjecia ze swoim malutkim dzieckiem i facetem
hm, swoja droga ona zawsze byla takim klasowym wyrzutkiem... bo byla niezadbana, dosc mocno, ze tak powiem.

nigdy nie podejrzewalam ze ci ludzie tak sie zmienia...
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 21:54   #2376
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

mi już na szczęście wyszły 4 ósemki. Ogólnie nie wspominam tak źle jak wychodziły.
współczuję.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 21:55   #2377
Konto usunięte

Cytat:

ja nie widze nic strasznego nigdy nie mialam znieczulenia, a pare plomb mam niestety
ale za to bałam sie kiedys fryzjera :p

o... słitaśnie wręcz. a on ila ma lat?
ja wlasnie boje sie dentysty
a czemu bałas sie kiedys fryzjera ?

powiedzilabym ze wrecz mega słitasnie. .
sa juz para z cztery lata, z przerwami , w ogole jakis dziwny ich zwiazek, powroty i rozstania. myslałam ze on jest bynajmniej 2 lata starszy od nas. a tu sie okazało ze jest .... w naszym wieku

nie wyobrazam sobie zebym miala teraz narzeczonego , za młoda jestem, wiaza sie z tym pewne ograniczenia a ja lubie byc niezalezna troche ( moze dlatego nie potrafie byc dlugo w zwiazku z facetem ), poki co chce korzysta troche z zycie
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:06   #2378
blue_apple
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160981]ja wlasnie boje sie dentysty

sa juz para z cztery lata, z przerwami , w ogole jakis dziwny ich zwiazek, powroty i rozstania. myslałam ze on jest bynajmniej 2 lata starszy od nas. a tu sie okazało ze jest .... w naszym wieku

nie wyobrazam sobie zebym miala teraz narzeczonego , za młoda jestem, wiaza sie z tym pewne ograniczenia a ja lubie byc niezalezna troche ( moze dlatego nie potrafie byc dlugo w zwiazku z facetem ), poki co chce korzysta troche z zycie [/QUOTE]

Bo zawsze jak wychodzilam od niego to mialam ochote glowe w piasek schowac zwyczajnie balam sie ze bede znowu wygladała jak DEBIL i bedzie płacz i lament. ale mam lepszego fryzjera i juz sie nie boje

hm, wiesz, ja nie odczuwam potrzeby korzystania z zycia (zalezy tez o czym mówimy, ze by Cie ograniczył facet? czy to ze to mialby byc ten jeden do konca, a jeszcze nie chcesz sie decydowac na to?)
mam kogos juz dlugo a mimo to, nie wyobrazam sobie byc czyjąkolwiek nazeczoną i mysle ze jestem zbyt mloda by moc podjąc decyzje o tym... bo zeby ja podjąc trzeba sie "dotrzeć". i jak dla mnie taka decyzja w tym wieku to troche hardkor, cos niepowaznego i nieprzemyslanego do końca.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

widzę, że martyna i beata są

no a ja tymczasem idę
DOBRANOC kalafiorki

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2009-09-09 o 22:06
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:11   #2379
effciaa16
Zakorzenienie

ja się z Wami już żegnam dziewczyny, jestem zmęczona. paapaa;*

ahaa Martyna ona była z Chin, ale raczej nie wysyłam, nie chce mi się w to bawić.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:14   #2380
Konto usunięte

Cytat:
hm, wiesz, ja nie odczuwam potrzeby korzystania z zycia (zalezy tez o czym mówimy, ze by Cie ograniczył facet? czy to ze to mialby byc ten jeden do konca, a jeszcze nie chcesz sie decydowac na to?)
mam kogos juz dlugo a mimo to, nie wyobrazam sobie byc czyjąkolwiek nazeczoną i mysle ze jestem zbyt mloda by moc podjąc decyzje o tym... bo zeby ja podjąc trzeba sie "dotrzeć". i jak dla mnie taka decyzja w tym wieku to troche hardkor, cos niepowaznego i nieprzemyslanego do końca.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

no a ja tymczasem idę
DOBRANOC kalafiorki
korzystac z zycia nie w sensie ze upijac sie na imprezach , pozniej nie pamietac co sie robilo i z kim nie zbyt ciekawe mam zwiazku za soba, gdzie facet mnie mocno ograniczal ,stad moze moje podejscie.w ogole słuchajac kolezanek jak im chłopacy wszystkiego zabraniaja , to zastanawiam sie czy istnieja normalni faceci.decydowac sie nie chce teraz na zwiazek na cale zycie.
uwazam podobnie ze najpierw trzeba sie dobrze poznac, a nie brac slub bo wypada albo bo jestem w ciazy, a pozniej tyle rozwodow.

Dobranoc tez juz uciekam . do jutra

Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Czas edycji: 2009-09-09 o 22:15
Stary 2009-09-09, 22:15   #2381
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny może na stronie głównej umieścimy informacje o maturze żeby ciągle o to samo nie pytać?
W sumie jest link do cke
Cytat:
tez lubie miec wszystko ładnie ogarniete, przejrzyste... bardzo pomaga w nauce, bo nie szukasz bo stu ksiązkach, kserówkach, zeszytach, kartkach...
i nie masz tego wrazenia, ze masz taki bałagan i nie wiesz co gdzie jest

czemu w sklepach?

chińczyk dobryyy ja przewaznie jak po szkole jem i nie jade do domu tylko gdzies indziej to laduje na sałatce

u nas jak ktos ma skanowac cos dla klasy to tez tak haha
A ja mam zawsze buuurdel, wtedy wszystko mogę znaleźć

Czy ogólnie, na mieście. Przychodzi maj, czerwiec, upały - ludzie śmierdzą.

U mnie on taki dobry nie jest, wszystko w głębokim tłuszczu. Oczywiście tylko jeden taki bar jest...

U nas porządnie zawsze. A tą dziewczynę dzisiaj wychowawczyni z 10 minut wyzywała
Cytat:
a co masz dzis do roboty?
ja raz w LO zarwalam noc, a tak to ide spac najpozniej do 12, co i tak jest dla mnie tragedia
Ja czasami umiałam do 2-3 siedzieć przy fizyce, typu 20-30 zadań na powtórzenie. Oczywiście zaczynałam ok. 21-2 I wstawałam przed 7...
Wczoraj też poszłam spać o 1 Dzisiaj chcę chociaż przed północą iść, bo spałam dwie godziny w dzień, ale mam na 11 typowy dzień mat-fizu: ang, ang, pol, wos
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
jestem padnięta.
był u mnie Tż, a mnie chyba przeziębienie bierze.
boli mnie głowa i mięśnie. :/ ble.
Ja tak samo, płuca, nerki, migdały
Cytat:

Ale czemu te 8mki powodowały Ci stan zapalny? Źle wyrosły?
Ja mam cztery zalążki na linii dziąseł (grudzień - zdjęcie pantomograficzne) na razie nie chcą wychodzić
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160636] w ogole kolezanka ( rok starsza ) pochwalila mi sie ze wczoraj oswiadczyl sie jej chłopak..... [/QUOTE]

Cytat:
ja dziś n nk dostałam zaproszenie od koleżanki z podstawówki z ktora bylam w klasie... byla rocznikowo starsza. ma zdjecia ze swoim malutkim dzieckiem i facetem
hm, swoja droga ona zawsze byla takim klasowym wyrzutkiem... bo byla niezadbana, dosc mocno, ze tak powiem.

nigdy nie podejrzewalam ze ci ludzie tak sie zmienia...
Widzisz, dorobiła się męża, dziecka, a Ty, leniu?
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160981]ja wlasnie boje sie dentysty

nie wyobrazam sobie zebym miala teraz narzeczonego , za młoda jestem, wiaza sie z tym pewne ograniczenia a ja lubie byc niezalezna troche ( moze dlatego nie potrafie byc dlugo w zwiazku z facetem ), poki co chce korzysta troche z zycie [/QUOTE]
Ja się cały czas boję fryzjera bo żaden nie rozumie moich wizji, jak mają wyglądać moje włosy

Aż trochę za bardzo...

Oglądałam z tatą mecz i siedzę sobie z laptopem przed telewizorem, a tata mi usnął w fotelu
Ale trochę żal było na to patrzeć

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:16   #2382
magdolena
Zakorzenienie

Nie wiem jak Wy, ale ja juz przez ta maturę nie mam na nic czasu, a bedzie gorzej. W ciagu dnia to prawie nie mam czasu na to zeby spokojnie posiedziec na tylku 15 minut, szczegolnie jak mam korki. Tylko sie ucze, ucze ucze i odrabiam prace domowe. Wieczorem jestem padnieta... teraz ide spa ci juz ledwo patrze na oczy a ciagle sie dzisiaj uczylam. Nie mam czasu zeby popisac ze znajomymi, zeby poogladac tv, na wizaz wpadam na 5 minut, a o wyjsciach nie ma mowy.
Stary 2009-09-09, 22:16   #2383
s4bin4
Rozeznanie

a mi dentystka powiedziała ze mam jakies zawiazki osemek ale marna szansa ze mi wyjda na cale szczescie

Maturzystka 2010

Jestem Kierowcą! od 3.09.09

Konsultantka Oriflame 6%
s4bin4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:17   #2384
parodia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja identycznie
A mnie nie widziałaś?

Wepchły się...

Stary 2009-09-09, 22:17   #2385
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

a czemu bałas sie kiedys fryzjera ? [/quote] Nie boj sie! Chociaz ja wole isc do ginekologa na komplet badan lacznie z pobraniem krwi, usg na wszystkie mozliwe sposoby, wymazy, i niech mi jeszcze litanie o moim zdrowiu zapoda, niz na zdejmowanie kamienia.
TZta mi na delegacje wywialo, znowu. I na urodziny tez moze mi go wywiac

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-09-09, 22:24   #2386
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie boj sie! Chociaz ja wole isc do ginekologa na komplet badan lacznie z pobraniem krwi, usg na wszystkie mozliwe sposoby, wymazy, i niech mi jeszcze litanie o moim zdrowiu zapoda, niz na zdejmowanie kamienia.
Zamień się, ja się nie mogę zebrać, żeby iść do gina... A do orto śmigam co miesiąc bez problemu Dentysty też nigdy się nie bałam...

Przyjedzie, to się Nim nacieszysz

Stary 2009-09-09, 22:29   #2387
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
Po szkole byłam autka oglądać i załamałam się cenami w komisach :X MALUCH ZA 2.5 TYS?!

BeaS, gdzieś tu wyczytałam, że jesteś mądra z chemii';D Mogę skonsultować z Tobą jedno zadanie?
2500 zł ? Ja w tamtym roku sprzedałam za 500 zł xD Kuuurna

Jasne

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
Bingo, termochemia;d
Oblicz wydajność reakcji rozkładu jodowodoru na pierwiastki, jeżeli podczas rozkładu 10g HI uzyskano 1,5 kJ ciepła a entalpia tej reakcji wynosi -26,5 kJ/mol HI

Zrobiłam tak:
2HI -> H2 + I2
delta H = -26,5 kJ
i proporcje:
10g HI - 1,5kJ
128g HI - x
x=19,2kJ

19,2kJ - x%
26,5kJ - 100%
x=72,45%

:X zaś czy to dobrze, czy niedobrze?
Rozwiązałam trochę innym sposobem, ale wynik ten sam. Tylko źle przybliżyłaś chyba, bo mi wyszło 72,46 %

Cytat:
Szczerze Wam powiem, że mam ochote zadzwonić do cke i im powiedzieć żeby może z łaski swojej poinformowali dobrze dyrektorów i reporterów w tv i gazetach co do naszych matur, bo jest już tyle sprzecznych informacji...
Wiecie, że dziś usłyszałam, że można zdawać 3 DODATKOWE, nie 6, tak jak ostatnio zaczęli mówić wszędzie?
I to od DYREKTORKI!
Dziś moja wychowawczyni specjalnie poszła się dowiedzieć i okazało się, że możemy zdawać 9 egzaminów. Wiadomo, że obowiązkowo polski, matmę i język na podstawie - co daje 3 egzaminy. Biorąc te przedmioty na rozszerzeniu będzie 6 egzaminów i można wziąć jeszcze 3 Spooro

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Czszy po mieście i ruszam na Sieradz...
Nie mogłaś tego normalnie napisać? Parę chwil zastanawiała się co tutaj jest napisane xD

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
<-- jaki on ma seksowny języczek :

Wiecie co? Cały wf z dziewczynami dumałyśmy, jak ozdobić salę na studniówkę i chyba jest idea- zrobimy na rodeo kowboje, kaktusy, Dziki Zachód, te sprawy. Myślałyśmy nawet, żeby wypożyczyć ze sklepu manekiny i je przyozdobić na kowbojów ; )) Wydaje mi się, że to by świetnie wyglądało, ale jeszcze trzeba obgadać z chłopakami, chociaż.. oni mają niewiele do gadania

Pomysł jest fajny
My dziś z dziewczynami gadałyśmy i jest pomysł wiejskiego stylu - słoma, snopy siana

Cytat:
Fajnie tak "idę machać pałą"

Zboczuszek

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:32   #2388
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Idę oglądać mecz siatkarzy, potem koszykarze, będę wieczorem.
Rodzinka ma już dość tego mojego zamiłowania do sportu
oglądałam a moja rodzinka jeszcze się trzyma

Cytat:
Napisane przez Vanilla_Cream Pokaż wiadomość
Ja także jestem tegoroczną maturzystką. Troche sie załamałam,bo początkowo mówili nam,że wystarczy j.polski, j.obcy i ta cholerna matma, i to wszystko a dzisiaj nam powiedzieli w szkole,że jeszcze jakis przedmiot dodatkowy. Chore! Ile można sie uczyc i siedziec nadgodziny na fakultetach....
hej

Cytat:
Walczyłam przez jakieś dwie godziny z zadaniami z matmy. Najpierw nie mogłam żadnego rozwiązać, męczyłam się, kombinowałam na sto sposobów, już mnie tam szlag trafiał, ale w końcu rozwiązałam i padam na twarz. Ta szkoła mnie wykończy Ale za to mam satysfakcję, że w końcu doszłam o co biega
gratuluję

Cytat:
to samo mam, upór i głupia ambicja i ślęczysz nad 1 zadaniem godzinę dopóki nie wpadniesz na rozwiązanie

genialny podpis

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160636]
w ogole kolezanka ( rok starsza ) pochwalila mi sie ze wczoraj oswiadczyl sie jej chłopak..... [/QUOTE]

a długo są ze sobą???

Cytat:
Oglądałam z tatą mecz i siedzę sobie z laptopem przed telewizorem, a tata mi usnął w fotelu
Ale trochę żal było na to patrzeć
rzeczywiście trochę żal

chyba idę spać
dobranoc

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-09-09 o 22:47
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:35   #2389
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czemu te 8mki powodowały Ci stan zapalny? Źle wyrosły?
Ja mam cztery zalążki na linii dziąseł (grudzień - zdjęcie pantomograficzne) na razie nie chcą wychodzić
Za malo miejsca na nie - ciagle gryzienie sie w policzek przez przypadek - ciagle odnawiana rana... ciagle mi sie tam afty (?) robily... ble.
Cytat:
Zamień się, ja się nie mogę zebrać, żeby iść do gina... A do orto śmigam co miesiąc bez problemu Dentysty też nigdy się nie bałam...
Dobra, ale ja w pakiecie ci dorzuce wszelkie moje schorzenia
Cytat:
Przyjedzie, to się Nim nacieszysz
Mam taka cicha nadzieje. Ale z reszta to idiota byc trzeba zeby wybrac (mogl nie brac, nie musial) delegacje w moje urodziny.

Wy tak o studniowce, a u nas studniowki niet.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2009-09-09, 22:42   #2390
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Moge się oficjalnie dołączyć?
No wiec nazywam się Ola, mieszkam w Gdańsku. Zdaje pol, ang, matme podst, biologie rozszerzoną i dalej nie wiem. Waham się między chemia, a geo. Pewnie ostatecznie to drugie wybiore,bo w chemii mam masakryczne braki(nie wiem czy bede w stanie to nadrobic) Plus do tego moze rozszerzony angielski.
Tematu na polski jeszcze nie wybralam.

Dziwi mnie, to co tu niektórzy piszą. Ja w tym roku szkolnym praktycznie jeszcze nic nie zrobilam, nic nam prawie nie zadaja. Czuje sie troche jakbym wakacje miala.
Do matury tez sie nie ucze, bo poki co mi sie nie chce.

Co do studniówki,to wybrano nam jakąś salę(a mial byc hotel) na pustkowiu, gdzie dookoła jest wysoka trawa i wygląda to jak koszary. Nie wiem, czy sie wybieram... No i nie mam partnera...

Co do matmy, to polecam ten zbiór:
http://www.allegro.pl/item737994023_...mat_tanio.html

Napisałabym więcej, ale mi spacja nie działa i musze sie wspomagac klawiaturą ekranową, a tak ciezko idzie.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 22:44   #2391
BeaS
Zakorzenienie

Melisskę wypiłam i idę spać

Dobranoc, Kiełbasy Podwawelskie

P.S. Nie wiem czy jutro tu wpadnę, bo będę z bioli A jak tu wejdę na chwilę to wiadomo co będzie xD

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-09, 23:01   #2392
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Witam ponownie

Nie odzywam się,bo sama narazie borykam się z maturą.Powli wybieram tamt na ustny polski,ale co z resztą to nie mam zielonego pojęcia.Ani nie wiem co zdawać,ani jakei studia,nic!.Mam nadzieję,że tu coś mnie zainspiruję.Obiecuję się częściej odzywać.Teraz muszę wszystko nadrobić

A może Wy wiecie,czy na zarządzanie można zdawać Wos??

Trzymajcie się i powodzenia w cięzkiej drodze maturzystki
Stary 2009-09-09, 23:11   #2393
maaril
Raczkowanie

Eeeeee myślałam, że po dniu nieobecności będzie ok 10 stron do nadrabiania, a tu tylko 4

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Dobry ;*

Hej

Do geografii wszyscy zachwalają z operonu, więc chyba dobre jest

Czuję się dotknięta

----------------------

Skończyły mi się pomysły na mięso xD
Idę do szkoły
Dlaczego? Szynka brzmi całkiem luksusowo w porównaniu z boczkiem albo parówkami

Cytat:
też o tym myślałam

U mnie tez by nie było możliwości zmieścić się w szkole, bo mamy jakieś 300 osób w klasach maturalnych + os. towarzyszące

Ale o miłości można ciekawie przedstawić tak jak tu mówiłyśmy z tym homoseksualizmem, bardzo fajny pomysł. A to co wybrałaś też super. W ogóle z tatą doszliśmy do wniosku (tata mi pomaga z prezentacją, bo moja polonistka... ), że tak na prawde kazdy temat coś w sobie ma, trzeba wybrać coś o czym nam mówiloby się dobrze, co nas jakoś interesuje w pewnym sensie. I dlatego też w sumie każdy temat, który podajecie mi się podoba, bo na każdy z nich można coś ciekawego wynaleźć ...

...a tak w ogóle to.. Dzień dobry... Pasztety... SOJOWE! ...
Tematy o miłości oczywiście, można przedstawić bardzo ciekawie i oryginalnie, tyle, że ja niestety nie potrafiłabym takiej prezentacji stworzyć, dlatego wolę wziąć coś, co będzie prawdopodobnie rzadziej wybieranym tematem, niż miłość.
Gdybym tylko czuła się na siłach
Wykorzystanie homoseksualizmu jest bardzo fajnym pomysłem

Pasztet sojowy Jest taki?

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
a co to postcrossing?
Też się miałam o to pytać Ale że odpowiedź już padła... spodobało mi sie to

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
a tak dla rozładowania mojej złości pochwalę się tematami, które mnie zainteresowały

1.Dramat pokolenia Kolumbów wyrażony w literaturze. Określ jego istotę, analizując wybrane utwory.
2.Kicz w literaturze i sztuce. Przedstaw problem na wybranych przykładach.
3.Porównaj obraz wojny w znanych Ci filmach i w literaturze, odwołując się do wybranych przykładów (na początku bardzo mi się spodobał, jednak po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam, że jednak go nie wezmę, bo tu nie chodzi o przedstawienie II wojny światowej)
4. Postać diabła w literaturze i malarstwie. Omów zagadnienie na wybranych przykładach.
Temat 4 też chyba mam na swojej liście. Mnie osobiście podoba się temat 3, tylko nie bardzo bym wiedziała co do tego wykorzystać.

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14160636]to szczerze wspolczuje. w ogole to mam wizyte u dentysty w piatek a ja tak nie lubieeee tam chodzic.

fajnie mieć narzeczonego w wieku 19 lat

---------

U mnie na biol zaczyna się juz wyrywkowe pytanie z tematów z I i II kl Ciekawie sie robi...

Troche zgłodniałam ale kapa jeść o tej porze

kod rabatowy na e-torebkę 40219d53

Edytowane przez maaril
Czas edycji: 2009-09-09 o 23:14
maaril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 23:13   #2394
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
Witam ponownie

Nie odzywam się,bo sama narazie borykam się z maturą.Powli wybieram tamt na ustny polski,ale co z resztą to nie mam zielonego pojęcia.Ani nie wiem co zdawać,ani jakei studia,nic!.Mam nadzieję,że tu coś mnie zainspiruję.Obiecuję się częściej odzywać.Teraz muszę wszystko nadrobić

Trzymajcie się i powodzenia w cięzkiej drodze maturzystki
hej

zależy od uczelni z tym zarządzaniem

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-09, 23:16   #2395
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
hej

zależy od uczelni z tym zarządzaniem
jeszcze nic konkretnie nie myslałam.ogólnie mówiąc gubie się w tym wszytskim i tyle.Nie wiem jak ja zdam tę maturę.Teraz będę Was czytać i się uczyć od mistrzyń
Stary 2009-09-10, 00:25   #2396
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
2500 zł ? Ja w tamtym roku sprzedałam za 500 zł xD Kuuurna
Mojemu koledze rok temu rodzice kupili za 600 zł, żeby się nauczył jeździć... teraz już zdał, ale nie jeździ nim, "bo obciach trochę i do szkoły to bym z pół godziny jechał [ma z 15 km]"
Cytat:
Za malo miejsca na nie - ciagle gryzienie sie w policzek przez przypadek - ciagle odnawiana rana... ciagle mi sie tam afty (?) robily... ble.
Dobra, ale ja w pakiecie ci dorzuce wszelkie moje schorzenia
Mam taka cicha nadzieje. Ale z reszta to idiota byc trzeba zeby wybrac (mogl nie brac, nie musial) delegacje w moje urodziny.
Dobrze, że mi to nie grozi i 8ki jeśli wyjdą to prosto, nie trzeba będzie wyrywać, bo się zmieszczą
W pakiecie nie chcę mi chodzi tylko strach przed dentystą <->przed ginekologiem
Faceci chyba już tak mają (mówi 17latka do 22latki)
Cytat:
P.S. Nie wiem czy jutro tu wpadnę, bo będę z bioli A jak tu wejdę na chwilę to wiadomo co będzie xD
No czym, czym Cieciu?

Muszę Tżta pilnować, żeby się angielskiego uczył, słówek...

Idę, chociaż wstanę sobie o 9
Kolorowych

Stary 2009-09-10, 07:09   #2397
BeaS
Zakorzenienie

Dobry, Przysmaki Śniadaniowe

Cytat:
Napisane przez maaril Pokaż wiadomość
Dlaczego? Szynka brzmi całkiem luksusowo w porównaniu z boczkiem albo parówkami

U mnie na biol zaczyna się juz wyrywkowe pytanie z tematów z I i II kl Ciekawie sie robi...

Troche zgłodniałam ale kapa jeść o tej porze
Trochę podobnie brzmi do mojego nazwiska i kiedyś to była moja ksywa

Nieźle .

Co tam, ja kiedyś jadłam kanapki z pasztetem o 23

Cytat:
Mojemu koledze rok temu rodzice kupili za 600 zł, żeby się nauczył jeździć... teraz już zdał, ale nie jeździ nim, "bo obciach trochę i do szkoły to bym z pół godziny jechał [ma z 15 km]"

No czym, czym Cieciu?
Ale maluchem da się nieźle zaszaleć Mój brat jak jeździł Myślę, że koledze chodzi tylko o ten 'obciach' xD

Na tym, że zamiast uczyć się będę tu z Wami siedziała
Nie dam się i nie włączę kompa po powrocie, a jak się złamię to jestem Ciotą w negatywnym sensie xD No to już wiadomo, że nie wejdę

---------------

Miłego dnia i do jutra, Salcesony ;*

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-10, 07:47   #2398
Konto usunięte

Cytat:
Nie boj sie! Chociaz ja wole isc do ginekologa na komplet badan lacznie z pobraniem krwi, usg na wszystkie mozliwe sposoby, wymazy, i niech mi jeszcze litanie o moim zdrowiu zapoda, niz na zdejmowanie kamienia.
kiedys sie naprawde mega bałam, teraz juz mniej ale nie lubie odgłosu tych wszystkich wierteł i w ogole
a do ginekologa tez jakos sie ne moge wybrac
Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
a długo są ze sobą???
hmm jakies 4 lata , z przerwami jakos.

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
zalezy od uczelni.,

Cytat:
Co tam, ja kiedyś jadłam kanapki z pasztetem o 23

Ale maluchem da się nieźle zaszaleć Mój brat jak jeździł Myślę, że koledze chodzi tylko o ten 'obciach' xD

Na tym, że zamiast uczyć się będę tu z Wami siedziała
Nie dam się i nie włączę kompa po powrocie, a jak się złamię to jestem Ciotą w negatywnym sensie xD No to już wiadomo, że nie wejdę

---------------
Miłego dnia i do jutra, Salcesony ;*
ja kiedys obudzilam sie o połnocy i w brzuchu mi burczyło i tez posłam sobie zrobic kanapke tylko ze z czekolada

w moim miescie jezdzi maluch, ktory na masce w przodzie ma jakis batmana czy cos

to zobaczymy do jutra

------
czesc Doli

dzien dobry
mam dzisiaj na 10 , ah zyc nie umierac .
cztery lekcje i potem jedziemy do kwiaciarni zastapic w pracy mame przyjaciolki , takze bede pozno

milego dnia Dziunie
Stary 2009-09-10, 07:58   #2399
wibovit
Raczkowanie

Cytat:

Dzień dobry wszystkim
Mi już 8 powyrastały oczywiście nie tak do końca, ale coś tam widać. I na początku też przygryzałam itd, ale niby przeszło. Oj chyba będe musiała przejść się do dentysty.

A dzisiaj mam takie masakryczne zakwasy po wczorajszym w-fie Boli mnie prawie wszystko Tak to jest jak całe wakacje człowiek leży brzuchem do góry

Popołudniu może porozwiązuję sobie jakieś testy z geografii ale wieczorem na pewno do Was zajrzę dziewczęta
Tylko nie naróbcie kilkadziesiąt stron

Edytowane przez wibovit
Czas edycji: 2009-09-10 o 08:03
wibovit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 13:16   #2400
visionario
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
to samo mam, upór i głupia ambicja i ślęczysz nad 1 zadaniem godzinę dopóki nie wpadniesz na rozwiązanie

genialny podpis
Dokładnie tak samo mam.

Dziękuję

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;14162008]Moge się oficjalnie dołączyć?
No wiec nazywam się Ola, mieszkam w Gdańsku. [/QUOTE]

Cześć Ola

---
Hej hej widzę, że wszystkie jeszcze w szkole, ja już szczęśliwie po
Na szczęście mam dziś więcej luzu. I już prawie weekend

Muszę się wziąć za czytanie lektur, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości