|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
|
|
|
|
#4232 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4233 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Przykro mi
Cytat:
. Kolejne 2 miałam po 14 egzaminatorzy bardzo mili . Szkoda Cytat:
![]() Cytat:
I ja również trzymam kciuki za jutrzejsze zdające
|
|
|
#4234 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
ech, wiem co czujesz ale nie możesz się poddawać. zapisuj się szybko na następny egzamin
i jeszcze raz dziękuję wam Dziewczyny za słowa pocieszenia [nie jestem w stanie Was wszystkie wymienić.]
|
#4236 |
|
Raczkowanie
|
xCandyFlossx benia1169 justysia1304 maluuusssiiaa Powodzenia jutro ![]() :kci uki:![]() Już za tydźień...
![]()
|
|
#4237 |
|
Zadomowienie
|
xCandyFlossx
benia1169 justysia1304 maluuusssiiaa POWODZENIA !! kasiekasiek - przykro mi, ze Ci sie nie udało. Nastepny raz pojdzie dobrze
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podszkolisz się jeszcze, no i wydaje mi się, że będziesz pewniejsza siebie przy drugim podejściu.xCandyFlossx
benia1169 justysia1304 maluuusssiiaa liczna ekipa jutro!a teraz powiem Wam coś śmiesznego: pojutrze mam egzamin.
|
|
|
#4239 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za słowa otuchy =)
Jejku wczoraj pisałam tutaj post mniej więcej o tej godzinie jaką teraz mamy, a dzisiaj wchodzę i są dwie kolejne srony - ale tutaj jest tempo... =) Równiez dołączam się do trzymania kciuków za te dziewczyny, które jutro zdają =) Powodzenia! =)
|
#4240 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Dziekuje wszytkim za kciuki oby sie tylko przydały ![]() ![]() Widze moja imenniczka zdaje, dobrze wiedzieć
|
||
|
|
|
#4241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiniolek91 nie martw się nie tylko Ty nie nadążasz w czytaniu tych postów ja wchodzę prawie codziennie i schodzi się troszeczkę żeby to wszystko przeczytać
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
xCandyFlossx
benia1169 justysia1304 maluuusssiiaa jutro silna ekipa, ma być 100% zdawalności Dziewczyny ;* ![]()
|
#4243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kuuurczeee przykro mi bardzo ![]() QUOTE=miss_piggy;14166559] xCandyFlossx trzymam za Was kciukensy jutro benia1169 justysia1304 maluuusssiiaa dacie radę! [/QUOTE] powodzenia dziewczyny trzymam mocno kciuki za was! bedzie dobrze
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
xCandyFlossx
benia1169 justysia1304 maluuusssiiaa trzymam mocno ![]() ![]() będzie dobrze
|
#4245 |
|
Raczkowanie
|
xCandyFlossx
benia1169 maluuusssiiaa dziewczynki trzymam kciuki damy rade -mam taka nadzieje . jeszcze jutro rano jade na placyk pare łuczkow pojezdzic ,a potem to juz tylko do WORDU na 11.30 )
|
#4246 |
|
Konto usunięte
|
mam takie pytanko: czy jesli mam na dowodzie wypisane "adres zameldowania: czasowy: ul....." to czy egzaminator będzie wymagał ode mnie pokazania papierka z urzedu że jestem jeszcze zameldowana [pytam gdyż meldunek kończy mi się w listopadzie, a gdybym nie zdała za 1szym razem to nast. egzamin mogę mieć w grudniu lub nowym roku]. Czy mogę mieć z tego względu jakies problemy?
PS. Dzis miałam 1sze spotkanie
|
|
|
|
#4247 |
|
Raczkowanie
|
xCandyFlossx
benia1169 justysia1304 maluuusssiiaa Powodzenia! ![]() ![]() P.S. Dziewczyny, jutro mam urodziny, więc proszę zróbcie mi ten prezent i zdajcie wszystkie! Pokażcie na co Was stać! ![]()
|
|
#4248 | |
|
Raczkowanie
|
kasiekasiek
Cytat:
|
|
#4249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
xCandyFlossx justysia1304 maluuusssiiaa POWODZENIA DZIEWCZYNY!!! |
|
|
|
|
#4250 |
|
Rozeznanie
|
(9/7/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
(9/10/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. eeeeeeeee co to znaczy???? ze juz moge odebrac czy jak????
|
#4251 |
|
Konto usunięte
|
dokładnie tak
![]() P.S. Skąd Ty jesteś, ze tak krótko czekałaś ?????
|
|
|
|
#4252 | |||
|
Zakorzenienie
|
QUOTE=miss_piggy;14148366]A teraz moja relacja
Egzamin zaczęłam o 7.25. Podszedł do mnie Pan egzaminator, i zaprosił do samochodziku. Kazał głośno się przedstawić do kamery Pytał czy znam zasady egzaminu i czy mam jakies pytania... Powiedział jakie elementy stanu technicznego pojazdu mam sprawdzić: światła pozycyjne i poziom oleju w silniku Poszło szybciutko, przypajacowałam nawet przy pozycyjnych jeszcze zaglądając czy podświetlenie rejestracji sie swieci, a ze bylo slonce, to sprawdzilam czy swiatelka są ciepłe Łuczek- poszedł gładko, zrobiłam go bardzo spokojnie, powoli, noga mi się nie trzęsła w ogóle, można powiedzieć że przejechałam go jakby był najprostszą rzeczą na świecie, co mnie zdziwiło, bo zwykle na łuku telepałam się jak jakiś świrusek Górka - bez problemu. Powiedział, że jedziemy na miasto i będziemy jeździć conajmniej 40 minut, co mnie zdziwiło, bo przecież niby teraz conajmniej 25 minut, i niewiem co miał na mysli, czy to ze o tej godzinie duzy ruch, czy po prostu to, ze on zawsze przez conajmniej tyle czasu sprawdza zdających.. aronoł Miasto- pierwsze skrzyżowanie, pod górkę, musiałam się zatrzymać i startować z ręcznego- umiem to robić ale tamto miejsce na jazdach stresowalo mnie tak bardzo, że zawsze robiłam coś głupiego Poszło super. Dalej- na skrzyżowaniu, na którym wszystkie egzaminacyjne eLki jadą w lewo- dość skomplikowane skrzyzowanie, pierwsze sito, trzeba miec oczy dookola glowy- kazal jechac prosto, a ja panika bo nigdy nie jechalam tam prosto, glownie z tego wzgledu, ze WSZYSTKIE egzaminacyjne eLki jada w lewo! No ale jade, luzik, wszystko ok, kazał zawrócić na nastepnym skrzyżowaniu. Zawrocilam... Nie zdążyłam się dobrze rozpędzić a tam korek... chyba z 15 minut stałam w korku, ale egzaminator rozgadał się jak by był moim kumplem, o studiach, chłopakach, samochodach, o komunie, pracy za granicą Nawet o polityce zaczął nadawać, ale asekuracyjnie- wszystko co mówiłam, było raczej przytakiwaniem jego poglądom, bo wiadomo, temat może być drażliwy hehehe I poczułam się mega swobodnie w tej eLce, nawet lepiej jak z instruktorem! Jadąc do centrum Szczecina przeżyłam jeszcze chwile grozy, bo ciągnęłam się w takim powolnym ciągu samochodów, ulicą pod górę. I kierowcy zaczęli pajacować i wpuszczać samochody z podporządkowanej, i musiałam kilka razy zatrzymywać się i ruszać w tym w korku pod stromą górkę i za którymś razem mi zgasł i jak chciałam ruszyć podskoczył mi samochodzio i ponownie zgasł , a on do mnie 'proszę się nie denerwować, wiem co stres egzaminacyjny robi z człowiekiem, a przecież widziałem jak Pani ładnie rusza z ręcznego' Dałam radę. Dojechałam do centrum Szczecina, przy strzałce warunkowej widziałam już jego nogę na hamulcu, ale akurat zawsze pamiętam, żeby się zatrzymać, więc luzik... pojechalam dalej, wywiózł mnie w dość dobrze znane mi okolice i mówi "no to zawracamy, jak Pani chce, może byc z wykorzystaniem infrastruktury, moze byc na raz dwa trzy" A ja - spodziewałam się jakiejś małej uliczki, a tamta była mega obszerna chyba z 4 długości clio by się upchnęło No i trochę spartaczylam, bo wjechałam w bramę po lewej, zamiast sobie zrobić po prawej, w ogóle manewr wykonałam średnio ładnie ale powiedział, że "no można by to zrobić ładniej, ale sobie pani poradziła".. Ujechaliśmy troszkę dalej, mam pustkę któredy, ale dojechaliśmy w okolice urządu miasta, parkowanie skośne, wyszło idealnie No i tam kazał mi jeszcze jakąś uliczką przejechać i mówi do mnie 'no i tym sposobem program egzaminu został wyczerpany' a ja ale dodał 'tylko niech Pani pamięta, żeby pozostać skupioną w drodze do WORDu' Strasznie się bałam, żeby nie zrobić czegoś głupiego, zwłaszcza, że wracaliśmy przez mega oblegane rondo Giedrojcia i w ogóle przez średnio urocze do jazdy okolice No ale było ok, jak podjechałam na parking WORDu to nadal nie wiedziałam czy zdałam, bo wypisał kartkę troszkę wczesniej i jak zaparkowalam to odwrocil tą kartkę i rysował mi moje zawracanie, to co mówiłam, że mogłam po prawej.. ale ja nie słuchałam kompletnie co mówił przytakiwałam tylko ale moje myśli skupione były na jednej rzeczy.. no i pytam 'ale zdałam?' a on 'no tak, przecież super pani jeżdzi' Trudno opisać tą mega radość, dziewczyny, które zdały wiedzą o co chodzi, a oczekującym na egzamin życze żeby jak najszybciej go doznały Byłam lekko zamroczona i wiem ze powiedzialam do niego 'coprawda jest wrzesień, ale jest Pan moim świętym Mikołajem' hahaha ale to już zwalam na karb emocji... Ogólnie musze przyznać, że inni kierowcy w tym dniu nie tylko nie pomagali mi, ale uprzykrzali życie na drodze, zajeżdżali drogę, wyjeżdżali z podporządkowanej tak, ze musiałam ostro hamować... o wpuszczaniu mnie na rondach czy przy zmianie pasa też nie było mowy.. Życzę Wam wszystkim dziewczynki takiego egzaminatora, jakiego ja miałam, skłamałabym mówiąc, że egzaminator tylko patrzy i ocenia umiejętności. Mój egzaminator był naprawdę życzliwy i wyrozumiały, co pozwoliło mi myśleć swobodnie, tak że zamiast się stresować, myślałam po prostu o jeździe. A przecież większość błedów, które wizażanki popełniają na egzaminach są wynikiem stresu, a nie niewiedzy.. Buziaki dla wszystkich dziewczyn, które trzymały kciuki i które mi gratulowały Nie wymieniam osobno bo i tak chyba za dużo miejsca zajęłam [/QUOTE] Mikołaju Ty.. gratki! Cytat:
![]() Cytat:
nie martw sie, bedzie dobrze TRZYNASTEGO Cytat:
![]() .................... a więc.. wstalam o 5, poogladalam jeszcze skrzyzowania, swiatelka i maske w necie..o 6 wyszlam, wsiadlam w autobus.. jade jade, nagle zoorientowalam sie ze jestem w zlym autobusie a do egzaminu mam jedyne 30 minut takze pobiegalam, spanikowalam, wbieglam 6.58.. poszlam sisiu i wyszlam na parking wordu gdzie staly autka, podbilam jeszcze do grupki jakis obcych dziewczyn bo tam sie denerwowalam, ze nie moglam zostac ztym sama no i koles wola "Jolanta Kowalska" kobieta podchodzi a on do niej krzyczy z daleka "prosze Pani, 09.09.2009 musi byc szczesliwy!" wszyscy oczekujacy zaczeli sie modlic by jechac z tym gosciem zaraz po tym wywolano mnie...... idzie koles, starszy wiekiem, dziadzio taki, mina jakby ktos mu osikal buty.. wszyscy do mnie "ohoho powodzenia" mowie super, oblalam.. ![]() wylosowano mi swiatla drogowe i poziom oleju.. zaczelam od oleju, nie moglam otworzyc maski! totalny akt desperacji, spojrzalam na niego juz z przerazeniem w oczach, a on mi pokazuje ze mam dlon odwrocic i szukac, mowie ze nie czuje kucam widze.. cisne nic, on "nie czujesz?!" ja nie mowie "popadne w depresje" no ale sie otworzylo <<przypal!>.. pokazalam wsio, omowilam a on do mnie, ze ok tylko sprawdzanie oleju robi sie na wylaczonym silniku, na rownej drodze czy cus.. potem pokazalam drogowe i łuk.. noga ciezka, drzaca.. ale poszlo gladko..gorka tez spoko.. i na miasto.. wtedy w mojej noge takie trzesienie, ze nie moglam jechac.. stanelam chwile, zlapalam noge, a on ze jechac mam.. egzaminator zimny, sluzbista, spokojny.. i chyba dobrze.. bo czulam taki wewnetrzny spokoj, totalne skupienie jak nigdy.. w sumie przeciagnal 45minut.. parkowanie prostopadle, rownolegle, zawracanie miedzy kraweznikami, w bramie..ronda, skrzyzowania i masa jednokierunkowych w centrum miasta! powiem szczerze, ze nie pamietam calej trasy jaka jechalam hehe..chyba w takim amoku bylam ale jak teraz mysle nad tym, to jechalam wszystkimi miejscami, na ktore zostalam wyczulona jako haczyki..i jak jechalam i mi mowil to sobie myslalam "aha, tu cie mam! wiem co planujesz ".. w trakcie zawracania miedzy kraweznikami krzyknal na mnie, ze mam szybciej krecic kierownica, zdecydowanie.. raz mowi mi "na najblizszym skrzyzowaniu w lewo".. jechalam mala uliczka i przed nami bylo spore skrzyzowanie wiec kierowalam sie i tam tez byl mini haczyk, bo jak skrecasz w lewo to masz swiatla bez strzalki i musisz na srodku sie zatrzymac i przepuszczac, i tam m.in czesto oblewaja.. ale on mial na mysli maluska uliczke w lewo przed.. i widzial ze nie hamuje to czulam ze mi na sprzeglo nacisnal i szybko skrecilam..;] i najgorsze wydarzylo sie w 30 minucie........BUDZIK telefon mialam calkowicie wylaczony, a w moim se jest tak, ze nawet jak wylaczony padniety itd to na budzik telefon sie sam uruchamia.. 7.30 a tam zaczyna grac http://www.youtube.com/watch?v=2lzqfpnhu3Y ![]() ja stoje na czerwonym i mowie "o kurcze, budzik.. moge wylaczyc?" on cisza.. a ja "no ok..lepiej nie" skonczylo.. ale za 10 minut znow a ja na glos "wylacz sie! juz sie obudzilam!" myslalam ze zapadne sie pod ziemie, mowie oblalam na stowe potem jeszcze mnie przeciagnal po torach 10 minut i do wordu.. podjezdzamy i ze mam zaparkowac i w trakcie mi zgasl ale szybko odpalilam i zaparkowalam.. mine mial taka, ze czulam sie winna ze zyje a on "na drugi raz prosze pamietam o tym, ze telefon sie wylacza".. ja ze przepraszam, ze byl wylaczony ale budzik wlacza sie sam on "wynik pozytywny" a ja "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa dziekuje!" wybieglam mordka uhahana ps. ta pierwsza laska, od goscia palajacego radoscia nie zdala ![]() i wsio chyba.. eee.. powiedzcie mi tylko..CO ja mam teraz zrobic? ![]() DZIEKUJE ZA KCIUKI!!!!
|
|
#4253 |
|
Rozeznanie
|
(9/10/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
![]() ![]() i trzymam kciuki za jutrzejsze zdajace dacie rade![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Kupilyscie cos egzaminatorowi z ktorym jedziliscie przed egzaminem za to ze zadalyscie?
|
#4254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pani Mikołajkowa ze mnie ![]() Tobie też super jeszcze raz gratuluję! Teraz nic nie robić, śledzić na stronie www.kierowca.pwpw.pl co dzieje się z Twoim prawkiem I cieszyć się na wszystkie sposoby ze zdanego egzaminu (moi rodzice już 2 dni oblewają ![]() a do mnie dopiero zaczyna docierać hahaha) Buźka |
|
|
|
|
#4255 |
|
Rozeznanie
|
Yeeeees ![]() ![]() a wiec jutro bede miala plasticzek ![]() z Elbląga jestem
|
#4256 |
|
Konto usunięte
|
lemonka
świetny opis!!
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Ej dziewczyny
na bezkolizyjnym nie wolno zawracac? Bo dzisiaj bylam w poblizu rynku - na Kazimierza Wielkiego. I na skrzyzowaniu (zaraz za przejsciem podziemnym na Swidnickiej) znajduje sie sygnalizator bezkolizyjny. I wszycscy jak jeden maz zawracali wiec nie wiem czy to oni lamia przepisy czy to ja glupia jestem
|
#4258 | |
|
Raczkowanie
|
przepraszam, nie zauważyłam wcześniej
na Smutnej ;>---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
więc na egz chyba tak trzeba, potem możemy robić inaczej
|
|
|
|
|
#4259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powiedzcie mi Dziewuszki czy na egzaminie wylosuje się dane światełka to trzeba je tylko włączyć itp czy pokazać żarówki?
|
|
|
#4260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzeba wlączyc i podejsc do tych swiatel ![]() trzymam mocno kciukasy za zdajace, dzisiaj silna grupa takze bedzie dobrze a ja po plasticzek za niedlugo lece
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

. Kolejne 2 miałam po 14 egzaminatorzy bardzo mili

?????