|
|
#2041 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2042 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2043 |
|
Rozeznanie
|
ika2 dzięki za nowości na katalogowym
|
#2044 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest napisane:"W harmonogramie znajdziesz po trzy regularne terminy składania zamówień i dostawy paczek dla każdego katalogu." Czyli wydawałoby się, że regularne, a nie data od kiedy obowiązuje dany katalog.
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie nadal jest ten sam kurier(znaczy ta sama kobieta przywozi paczki
)
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np. jestem dzień wysyłkowy E i dopiero 7 października mam I termin i wtedy mogę złożyć zamówienie. Szybko zleci, już niedługo październik. Ja mam gorzej, bo mnie interesuje kilka rzeczy z 15-tki i muszę czekać cierpliwie do listopada ![]() |
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy oni wógle chcą wspólpracowac?? zeby paczki dowozili np. trochę pozniej niz zwykle?\a gdynia to mi z pruszcza tche daleko
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-09-16 o 21:57 |
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
eh, tak teraz patrzę, że ja też jestem E, więc też 7 października dopiero.. mnie się nie tyle spieszy, że mnie coś bardzo interesuje, ale studiuję w Krakowie a Avon "obsługuję" u siebie więc myślałam, że jeszcze zdążę zamówić i odebrać z domu. no ale trudno, trzeba będzie mamę wrobić w odebranie paczki :P
|
#2050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyle że u mnie to może i lepiej bo muszę najpierw pieniążki uzbierać. Zasadzam się na perfumy In Bloom bo strasznie podoba mi się flakonik i zakochałam się w tym zegarku co go dają! I już dawno postanowiłam że sobie je wezmę na pewno, może na kredycik Avonowy, albo wydam cały mój "zysk" ale musze je mieć!
|
|
|
#2051 |
|
Rozeznanie
|
margolcia0108 witam Goleniów
ika2 jesteś wielka ;* |
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
ika2
![]() a ten minikatalog to faktycznie mini ![]() a zestaw Planet Spa z ostaniej strony!!! szok!!! cena superancka!!!!
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-09-16 o 22:23 |
|
|
|
#2053 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny pomocy !!
Właśnie próbuje wysłać zamówienie i błędy mi jakieś wyskakują. Raz napisałam juz wszystko co chce i error wyskoczył, teraz w połowie wpisywania kodów Dzis mam ostatni dzien wysyłania zamówienia i zostało mi 1,5 h. Może nie jestem sama co ma taki problem ![]() Alarm odwołany, po męczarniach zamówienie poszło, musiałam kilka razy próbować ale całe szczęście sie udało, chyba mieli coś nie tak ze stroną
Edytowane przez teteesia Czas edycji: 2009-09-16 o 22:43 |
|
|
|
#2054 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zlożyłam swoje zamówienie z katalogu 13 i powiem Wam kiepściutko. Zawsze moje zamówienia oscylują wokoło 600-800 złotych, a dzisiaj ledwo ledwo okolo 350, a wydawało mi się, że katalog był atrakcjny, może jak zacznie się rok akademicki to sytuacja się polepszy, bo w sumie moje dziewczyny z roku na wakacjach są
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2056 |
|
Konto usunięte
|
IKA, jesteś kochana
![]() Dopiero 2 partie katalogu 16, a ja już chcę kilka rzeczy <3 Poczekam do 16 z kupieniem SuperShocka (mój się skończył, ale zużyję inny tusz w oczekiwaniu), bo będzie miał boskie opakowanie, zastanawiam się też nad limitowanką Incandessence
|
|
|
|
#2057 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam swoje pytanie jak sie sprawuje nowy tusz podkrecajacy?Czy ktoś już próbował?
|
|
|
|
#2060 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
bo 15 mam w paczce a 16 jeszcze nie widziałam..jak to zrobic??? |
||
|
|
|
#2061 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14283454]a czy ja tez bede mogła zobaczyć katalog 16/09...
bo 15 mam w paczce a 16 jeszcze nie widziałam..jak to zrobic??? tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409&p age=27 ostatnie posty. Ika2 ![]() Strona 13 ktalogu 16 - paletki 8 cieni
Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne ![]() Edytowane przez Australia Czas edycji: 2009-09-17 o 09:20 |
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
ika2 Dzięki Bardzo!!!
|
|
|
|
#2063 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Wtajemniczenie
|
Ika2 Jesteś Wielka
|
|
|
|
#2065 |
|
Raczkowanie
|
Są już także pierwsze opinie na KWC.
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
CZrść
Mam pytanie dotyczace sieci My Avon. Czy jeśli wrzucę tą karte ,którą dawali kiedyś w promocji (chyba za 2,50 zł) w swój własny tel bez simlocka to co potem mam zrobić,żeby ładować i dostawać kosmetyki. Mam cos wysłać albo napisać ze strefy? Dzieki za informacje.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
Doładowanie i harmonogram znajdziesz w zakładce myAvon (powinna być w Menu głównym albo w Aplikacjach - to zależy od telefonu, w każdym razie trzeba poszukać). Wydaje mi się, że dodawać kosmetyki trzeba przez przeglądarkę łącząc się z netem; ale nie sprawdzałam jeszcze, bo zapomniałam to ogarnąć...
|
|
#2068 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam zegarki, wiadomo oryginalne nasze avonowskie, torebkę Batyckiego, torebkę letnią, zapachy z mini displejów, jeszcze kilka plecaków ,tych zielonych z szarością, są ładne...., nowości z zestawów dla lidera , jak co , jak sie nalezy daję jak najwcześniej zanim wejdzie nowy katalog, a także kosmetyki i biżuterię z przeróżnych konkursów, już nie mówiac o darmowych katalogach po kilka sztuk, płacę moją kartą avonowską rachunki niektórych moich kk tak pilnując ,aby miały prezenty za płatność karta, to też w jakimś stopniu prezent już nie mówiac o opłacie pocztowej 2,50..., drobiazg ,ale zawsze coś..... ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Musisz sie zarejestrować na swojej stronie, na odpowiedniej zakładce... No i doładowanie swoją komórką ,wchodzisz w meni i postepujesz tak , jak pisza , wklepując wszystko po kolei.... A kosmetyki za doładowania otrzymujesz w najbliższej paczce. A najfajniej by było , gdyby ktoś z kim dużo rozmawiasz przez komórkę miał też miał kartę avonowską, po chyba 2, czy 3 miesiacach z tą osobą byś mogła rozmawaić za 19 groszy za minutę. Cena rozmów jest uzalezniona od okresu , kiedy rarejestrowałaś swój numer... ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Dzisiaj kurier przyjedzie póżno ,po 18, 19 , póżniej niż zawsze odbierają paczki , dopiero po 14.00 z Gdyni |
||
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbankrutowałabym w przeciągu jednego katalogu ![]() Katalogi jak najbardziej daję tym, które poproszą, próbki, małe prezenty w postaci nowości... ale to coś do 20 zł Ale zegarki, plecaczki, torebki, zapachy z displaów Co do karty... jak płacisz za swoje KK ?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

)

Zbankrutowałabym w przeciągu jednego katalogu