Wszystko o Avonie - część 7 :) - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-14, 08:56   #1831
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

ponawiam pytanie: czy przesyłka płatna rózni się, że tak to nazwię, jakością usługi od przesyłki bezpłatnej? chodzi mi o postepowanie kuriera ówczas, gdy nie zastanie nikogo w domu;
przesyłki bezpłatne - jak juz niektóre z Was pisały - niestety zdarza się zostawianie u sasiadów, bez uprzedniego kontaktu, a jak to jest z tym płatnym kurierem?? dzwoni on do Was jak nikogo nie zastanie i wtedy się 'umawiacie' na odbiór?? tak jak to zwykle bywa w przypadku zwykłych przesyłek??

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 09:15   #1832
nightsong
Rozeznanie

Kat. 13 uznaję za udany - zebrałam zamówienie na niecałe 400 zł - jak dla mnie to dużo U mnie tylko jedna osoba zamówiła wodę Spotlight - mi osobiście nie podoba się ten zapach, a przynajmniej nie za taką cenę Dla siebie wzięłam kilka rzeczy, w tym żel i balsam z nowego Planet Spa

Z netto przychodzą cążki z minipilniczkiem i woda Tahitian Holiday.
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 09:29   #1833
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Kat. 13 uznaję za udany - zebrałam zamówienie na niecałe 400 zł - jak dla mnie to dużo U mnie tylko jedna osoba zamówiła wodę Spotlight - mi osobiście nie podoba się ten zapach, a przynajmniej nie za taką cenę Dla siebie wzięłam kilka rzeczy, w tym żel i balsam z nowego Planet Spa

Z netto przychodzą cążki z minipilniczkiem i woda Tahitian Holiday.
ja napewno w kojenym katalogu wezme maseczke do twarzy z tego nowego Planet Spa

Stary 2009-09-14, 09:31   #1834
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez SylwiaAVONn Pokaż wiadomość
A jeżeli chodzi o Liderów - no cóż... są ludzie i ludziska. Ja utrzymuję kontakt nawet z Konsultantkami, które zostały mi zabrane i są obecnie "pod" innym Liderem.
Coż, Liderzy Liderami, wiele jest świńst i przekrętów z ich strony...

Ale konsultanki niektóre też się zachowują, jakby wszystkie rozumy pozjadały... ja akurat staram się jak mogę moim dziewczynom pomagać, nie narzucam się czy cóś, ale kiedy jedna czy druga nawet na żadnego maila nie raczy odpisać, to niech potem nie liczą, że jak nagle sobie przypomną o moim istnieniu jak będą potrzebować pomocy, to ja będę miała ochotę im pomóc

Takie olewanie swojego lidera na pełnej linii niestety też jest dość powszechne i chamskie

Na moją kadrę 20 soób z 2 mam dobry kontakt... reszta, no comment
Stary 2009-09-14, 09:41   #1835
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość

Ale konsultanki niektóre też się zachowują, jakby wszystkie rozumy pozjadały... ja akurat staram się jak mogę moim dziewczynom pomagać, nie narzucam się czy cóś, ale kiedy jedna czy druga nawet na żadnego maila nie raczy odpisać, to niech potem nie liczą, że jak nagle sobie przypomną o moim istnieniu jak będą potrzebować pomocy, to ja będę miała ochotę im pomóc

Takie olewanie swojego lidera na pełnej linii niestety też jest dość powszechne i chamskie

a ja przyznam się, że nie nie lubię, jak Liderka do mnie dzwoni; wolę jak napisze do mnie e-mail, bo wtedy przeczytam na spokojnie, kiedy mam czas i po przemysleniu odpiszę ....
poza tym jak dla mnie to ona dzwoni zawsze kiedy, ja nie moge rozmawiać nie wiem, czy nie zakodowała, że mam małe dziacko, czy jej to poprostu nie rusza, bo w ciągu dnia nie mam naprawdę czasu na pogaduchy z nią; no i niestety jest to taka kobieta, że jak ja jej mówię: "niestety nie mogę tego i owego, nie jestem tym zainteresowana itp. chcąc skończyć rozmowę, to ona nadal wierci dziure w brzuchu
no a tak na marginesie powiem, ze jestem konsultantką prawie półtora roku i jakoś często nie dzwoniła, zeby się zapytać, jak idzie itp; tylko zawsze jak coś chce
sama też tylko raz korzystałam z jej pomocy i tu muszę przyznać - stanęła na wysokosi zadania zaginęła mi paczka a ona ją odnalazła

Stary 2009-09-14, 09:44   #1836
nowaczka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
zapewne, jak trensleterki dostaną pierwsze paczki z katalogu 15 i zapewne będzie to końcówka nadchodzącego tygodnia;
ale nalezy mieć na uwadze, że zeskanowanie i wrzucenie takiego katalogu wymaga dużo czasu i duzo cierpliwości, to radziłabym nie popedzać, a ładnie prosić
dziekuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedz wszystko rozumiem, bede wyrozumiala i poczekam. dziewczyny ktore to skanuja sa wielkie!
nowaczka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 09:48   #1837
margolcia0108
Przyczajenie

Wow przyjeli mi reklmacje i te rzeczy przyjda bezpłatnie z następnym zamówieniem ...
A co do ktalogu 13 to mam zamówienie na ponad 500 zl tak jakoś sie uzbierało...ale nikt nie zamowił u mnie tych perfum
A napiszcie prosze jak wygląda na zywo ta szkatułka na biżuterie godna uwagi?
margolcia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 10:01   #1838
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Wink Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Napisane przez margolcia0108 Pokaż wiadomość
Wow przyjeli mi reklmacje i te rzeczy przyjda bezpłatnie z następnym zamówieniem ...
A co do ktalogu 13 to mam zamówienie na ponad 500 zl tak jakoś sie uzbierało...ale nikt nie zamowił u mnie tych perfum

widzisz...zawsze warto sie odwoływac....

co do szkatułki mialam przypadek ze klient mi zwrócił ją bo strasznie śmierdziała-przepraszam za określenie sprawdziałam-prawda-zapach ropy
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 10:17   #1839
margolcia0108
Przyczajenie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14229034]widzisz...zawsze warto sie odwoływac....

co do szkatułki mialam przypadek ze klient mi zwrócił ją bo strasznie śmierdziała-przepraszam za określenie sprawdziałam-prawda-zapach ropy[/QUOTE]
Ojej
to szkoda ciekawe czy wszystkie smierdzą??
Potrzebuje na bizuterie bo wszystko sie wala po domu...hehe
Co mam zrobić/?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Ojej
to szkoda ciekawe czy wszystkie smierdzą??
Potrzebuje na bizuterie bo wszystko sie wala po domu...hehe
Co mam zrobić/?
Chyba ja zamowie
/Jak to mówia raz kozie śmierć
margolcia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 10:28   #1840
Koshatka
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14228193]
jak to mogą ci zostac zabrane??????[/QUOTE]

Jak konsultantka się przeprowadza i zmienia adres to automatycznie przechodzi pod inną liderkę jak jej nowy adres jest w innym okręgu. Ja się przeprowadziłam i się strasznie zdziwiłam że jakaś obca baba nagle do mnie pisze.
Stary 2009-09-14, 10:50   #1841
SylwiaAVONn
Raczkowanie

GG do SylwiaAVONn

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14228193]
jak to mogą ci zostac zabrane??????[/QUOTE]

Tak. Miałam taki przypadek ostatnio w K08/2009. Pewna wstrętna Liderka podstępnie zabrała mi Konsultanta:
Mój Konsultant poszedł pierwszy raz do punktu odbioru paczek po paczkę i tam Liderka, która wydawała paczki powiedziała mu, że jeśli chce tu odbierać swoje zamówienia, to musi byc jej Konsultantem. Jemu zależało na odbieraniu paczek w tym właśnie miejscu, więc wyraził na to zgodę.
On jest bardzo niezadowolony ze współpracy z ta panią, już kilka razy mnie za to przepraszał, i jest mu chyba głupio, bo kupił mi nawet na przeprosiny bluzeczkę dla mojej najmłodszej córeczki. Nadal utrzymuje ze mną kontakt. Jak czegoś potrzebuje, to dzwoni, albo pisze na GG. No ale cóż...

Cytat:

Święte słowa Kolcia
Niektóre Konsultantki wręcz nie życzą sobie, aby do nich dzwonić.
Zresztą nie wyobrażam sobie, abym miała obdzwaniać każdą i przekazywać im informacje o bieżących ofertach, bo przecież do wszystkiego jest łatwy dostęp w strefie Konsultantki, więc uważam, że nie ma potrzeby się powtarzać i narażać na dodatkowe koszty. Poza tym jakby Konsultantka coś źle zrozumiała, to byłyby problemy...

Zresztą są i takie, które ani razu nie odebrały ode mnie telefonu, nie odpisały na sms'a, nie odpowiedziały na maile i inne wiadomosci.

W związku z tym odpusciłam sobie i kontaktuje się z nimi tylko w ważnych sprawach.

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie: czy przesyłka płatna rózni się, że tak to nazwię, jakością usługi od przesyłki bezpłatnej? chodzi mi o postepowanie kuriera ówczas, gdy nie zastanie nikogo w domu;
Zaskoczę Cię... Nie wiem jak w innych miejscach w Polsce, ale u mnie przesyłki płatne docierały w dużo gorszym stanie niż przesyłki regularne. Prawie zawsze musiałam cos reklamować. Ostatnio kartony wyglądały jakby ktoś po nich skakał i wszystkie 4 szt. były razem zlepione taśmą klejącą. Reklamowałam perfumetki, bo zawatość wyciekła i dosłali mi bezpłatnie w kolejnym zamówieniu.
Często też ten kurier dzwonił do mnie i pytał czy może mi gdzieś zostawić paczke, bo musiał z moją paczką specjalnie jechać 30km. No więc czasami zostawiał mi paczki u męża w pracy, albo u mojej mamy.

Edytowane przez SylwiaAVONn
Czas edycji: 2009-09-14 o 10:53
SylwiaAVONn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 11:00   #1842
Konto usunięte

Unhappy Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Tak. Miałam taki przypadek ostatnio w K08/2009. Pewna wstrętna Liderka podstępnie zabrała mi Konsultanta:
Mój Konsultant poszedł pierwszy raz do punktu odbioru paczek po paczkę i tam Liderka, która wydawała paczki powiedziała mu, że jeśli chce tu odbierać swoje zamówienia, to musi byc jej Konsultantem. Jemu zależało na odbieraniu paczek w tym właśnie miejscu, więc wyraził na to zgodę.
szok po prostu to co piszesz jest dla mnie niewyobrażalny przekręt, w głowie mi się nie mieści że można kogoś tak w błąd wprowadzać
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 11:06   #1843
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Zaskoczę Cię... Nie wiem jak w innych miejscach w Polsce, ale u mnie przesyłki płatne docierały w dużo gorszym stanie niż przesyłki regularne. Prawie zawsze musiałam cos reklamować. Ostatnio kartony wyglądały jakby ktoś po nich skakał i wszystkie 4 szt. były razem zlepione taśmą klejącą. Reklamowałam perfumetki, bo zawatość wyciekła i dosłali mi bezpłatnie w kolejnym zamówieniu.
Często też ten kurier dzwonił do mnie i pytał czy może mi gdzieś zostawić paczke, bo musiał z moją paczką specjalnie jechać 30km. No więc czasami zostawiał mi paczki u męża w pracy, albo u mojej mamy.
dzieki chociaż wiadomośc niewesoła

Stary 2009-09-14, 11:14   #1844
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14229034]co do szkatułki mialam przypadek ze klient mi zwrócił ją bo strasznie śmierdziała-przepraszam za określenie sprawdziałam-prawda-zapach ropy[/QUOTE]

to prawda, śmierdzą, ale jak jest już wyciągnięta z opakowania, to po jakimś czasie ten zapach się zmniejsza, aż przestaje być taki denerwujący, a szkatułka sama w sobie jest bardzo fajna mam dwie tzn mam te z takim białym wzorkiem na klapce ale one niewiele się od siebie różnią
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 11:21   #1845
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

Cytat:
On jest bardzo niezadowolony ze współpracy z ta panią, już kilka razy mnie za to przepraszał, i jest mu chyba głupio, bo kupił mi nawet na przeprosiny bluzeczkę dla mojej najmłodszej córeczki. Nadal utrzymuje ze mną kontakt. Jak czegoś potrzebuje, to dzwoni, albo pisze na GG. No ale cóż...
Ale tak to jest z niektorymi Liderkami. Ja ze swoja tez w ogole nie mam kontaktu. Najczescej jak juz dzwonie to ma wylaczony telefon. Poza tym, wkurza mnie jak dzowni i pyta czy bede skladala zamowienie, a jak nie bede zamawiala to dlaczego. Poza tym, nie wiem do konca co ona z tego ma, ale przekonywala mnei do zakupienia z katalogu kremu wyszczuplajacego z lini Anew, a gdy powiedzialam jej ze wiem ze w nastepnym katalogu bedzie on tnszy o cale 30 zł to z oburzeniem zapytala skad mam takie informacje. Chcialam ja kiedys zmienic, ale gdy dowiedziala sie o tym, nastepnego dnia byla u mnie w domu z nowa umowa (bo chcialam z mamy przpisac sie na siebie i przez dwa katalogi nei znalazla czasu.;/ )
Nie wiem jak to bedzie. Gdyby nie wizaz to w ogole bym nic o avonie nie wiedziala

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 11:32   #1846
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
A tak szczerze mówiąc to po co Ty do nich maile piszesz? Jestem konsultantką i moja OMS dzwoni do mnie tylko jak są jakieś szkolenia i spotkania i ja nie wzięłam póki co w żadnym udziału, bo najzwyczajniej w świecie nie mam czasu. Ale gdybym miała jakiś problem to bym do niej zadzwoniła i jednak oczekiwała pomocy(zdarzyło się, że moja koordynatorka rozwiązała problem). Dla mnie taki lider czy OMS są właśnie po to żeby pomóc. W innych sprawach ich nie potrzebuję przecież. Więc chyba normalne, że dopiero jak będę potrzebowała pomocy to sobie o nich przypomnę.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 11:47   #1847
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A tak szczerze mówiąc to po co Ty do nich maile piszesz? Jestem konsultantką i moja OMS dzwoni do mnie tylko jak są jakieś szkolenia i spotkania i ja nie wzięłam póki co w żadnym udziału, bo najzwyczajniej w świecie nie mam czasu. Ale gdybym miała jakiś problem to bym do niej zadzwoniła i jednak oczekiwała pomocy(zdarzyło się, że moja koordynatorka rozwiązała problem). Dla mnie taki lider czy OMS są właśnie po to żeby pomóc. W innych sprawach ich nie potrzebuję przecież. Więc chyba normalne, że dopiero jak będę potrzebowała pomocy to sobie o nich przypomnę.
A dla mnie to nie jest normalne, że tylko jak potrzebujesz pomocy, to łaskawie się odzywasz do swojego lidera Mój lider w ogóle się mną nie interesuje i za to jej nie znoszę.... głupia baba

Po co piszę, bo im wysyłam różne informacje z wyprzedzeniem, bo zapraszam na różne spotkania, bo informuję o szkoleniach i innych rzeczach... nie mają czasu iść na szkolenie, na spotkanie, a może po prostu nie mają ochoty... jasne rozumiem to i nie czepiam się ich o to, ale mogą chociaż poinformować o tym... jakoś napisanie maila zajmuje 30 sekund, więc tłumacznie, że nie mają czasu odpisać, do mnie nie przemawia

Jak bym do każdej wydzwaniała co kilka dni... oj, sama bym była wkurzona jak by ktoś mi tak robił, więc tego nie robię, ale jak raz na ruski rok wyślę im maila, to nie powiesz chyba, że to jakaś przesada ?
Stary 2009-09-14, 12:02   #1848
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
A dla mnie to nie jest normalne, że tylko jak potrzebujesz pomocy, to łaskawie się odzywasz do swojego lidera Mój lider w ogóle się mną nie interesuje i za to jej nie znoszę.... głupia baba

Po co piszę, bo im wysyłam różne informacje z wyprzedzeniem, bo zapraszam na różne spotkania, bo informuję o szkoleniach i innych rzeczach... nie mają czasu iść na szkolenie, na spotkanie, a może po prostu nie mają ochoty... jasne rozumiem to i nie czepiam się ich o to, ale mogą chociaż poinformować o tym... jakoś napisanie maila zajmuje 30 sekund, więc tłumacznie, że nie mają czasu odpisać, do mnie nie przemawia

Jak bym do każdej wydzwaniała co kilka dni... oj, sama bym była wkurzona jak by ktoś mi tak robił, więc tego nie robię, ale jak raz na ruski rok wyślę im maila, to nie powiesz chyba, że to jakaś przesada ?
kolciąg gratuluje podejścia,jesteś dla mnie Liderem Idealnym Moja LIderka nie odzywa się ,ale jak do niej napisze bo mam problem to zawsze odpisze albo oddzwoni.Szkoda natomiast że na bierząco mnie nie informuje o szkoleniach itp
Stary 2009-09-14, 12:16   #1849
Konto usunięte

Red face Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

dziweczyny mam fakturę z 13/ I termin.. braki to;

31690 02139 KOLEKCJA BIZUTERII ANEW
PORTFEL DAMSKI
35303 KOLEKCJA BIZUTERII NICKY

tak że zamawić śmiało-i tak nie przyjdzie
Stary 2009-09-14, 12:19   #1850
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:

No ok odpisać powinny. Do mnie moja dzwoni informując o takich rzeczach i bardzo namawia, a mi tymbardziej głupio, bo nie mogę jej spławić czasem Wolałabym już maile, na nie bym na pewno odpisała. Chociaż nawet jeśli nie to uważam, że nic w tym złego. Bo będąc liderką i np. informując 20 konsultantek o czymś też bym nie wymagała żeby odpisywały przecząco(jeśli to by była tylko informacja, że wtedy i wtedy jest szkolenie). Odpisałabym pewnie, że dziękuję za informację, ale nie mogę. Chociaż ile można. Bo ja np. sobie radzę jako konsultantka już trzeci rok i nie chcę chodzić na spotkania/szkolenia itp.
Ale jednak jeśli bym potrzebowała pomocy to uważam, że taka liderka po to właśnie jest. I tak wiem przecież, że także dzięki mnie ona zarabia.

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2009-09-14 o 12:21
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 12:23   #1851
SylwiaAVONn
Raczkowanie

GG do SylwiaAVONn

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Kontaktuję sie dokładnie w tych sprawach, co Kolciag
Ale dodatkowo np. piszę, albo dzwonię do moich KK jak wymyslę dla nich jakiś wewnętrzy konkurs. Ostatnio wymyśliłam sobie, że każda NOWA Konsultantka, kóra podpisze ze mną umowę i złoży zamówienie za minimum 150 zł z trzech katalogów, to otrzyma do wyboru flakonik wody perfumowanej/toaletowej: LBD, Incandessence, Far Away, Treselle lub Celebre. Drugim warunkiem, który nalezy spełnić, to uregulować wszystkie zapłaty.

Już rozdałam kilka tych upominków, Konsultanki sa zadowolone. Mam jednak pewną panią, która owszem spełniła pierwszy warunek, ale ten drugi przychodzi jej z wielkim trudem. Zostały jej już wysłane 2 wezwania do zapłaty. Kilka razy próbowałam się z nią skontaktować. Dzwoniłam do niej, pisałam sms'y, maile i wiadomości na GG. I co??? ZERO ODZEWU. Myślałam, że może cos sie stało, ale ostatnio udało mi sie dodzwonic na tel. stacjonarny. Odebrała starsza osoba, króta poprosiła ją do telefonu, ale ona udawała, że mnie nie słyszy. Czy to nie dziwne???
Stary 2009-09-14, 12:28   #1852
Konto usunięte

Red face Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
nich jakiś wewnętrzy konkurs. Ostatnio wymyśliłam sobie, że każda NOWA Konsultantka, kóra podpisze ze mną umowę i złoży zamówienie za minimum 150 zł z trzech katalogów, to otrzyma do wyboru flakonik wody perfumowanej/toaletowej: LBD, Incandessence, Far Away, Treselle lub Celebre. Drugim warunkiem, który nalezy spełnić, to uregulować wszystkie zapłaty.

Już rozdałam kilka tych upominków, Konsultanki sa zadowolone. Mam jednak pewną panią, która owszem spełniła pierwszy warunek, ale ten drugi przychodzi jej z wielkim trudem. Zostały jej już wysłane 2 wezwania do zapłaty. Kilka razy próbowałam się z nią skontaktować. Dzwoniłam do niej, pisałam sms'y, maile i wiadomości na GG. I co??? ZERO ODZEWU. Myślałam, że może cos sie stało, ale ostatnio udało mi sie dodzwonic na tel. stacjonarny. Odebrała starsza osoba, króta poprosiła ją do telefonu, ale ona udawała, że mnie nie słyszy. Czy to nie dziwne???
AZ ZAZDROSZCZE TWOIM KONSULTAntkom
jestes super liderem

a co do baby która cie unika-coś tu czuję ze wziela kosmetyki i nie zamierza zaplacic
ale to juz nie twoj problem
Stary 2009-09-14, 12:34   #1853
bleki00
Rozeznanie

A propos tematu liderek: liderka, która mnie zapisywała do avonu już od dłuższego czasu nie pełni tej funkcji więc ktoś inny jest teraz moją liderką, nie mam w ogóle, czy jak
Odkąd jestem konsultantką większych problemów z niczym nie miałam, ale jeśli odpukać coś będzie nie tak to nie wiem do kogo się zgłosić
bleki00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 12:39   #1854
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
A propos tematu liderek: liderka, która mnie zapisywała do avonu już od dłuższego czasu nie pełni tej funkcji więc ktoś inny jest teraz moją liderką, nie mam w ogóle, czy jak
Odkąd jestem konsultantką większych problemów z niczym nie miałam, ale jeśli odpukać coś będzie nie tak to nie wiem do kogo się zgłosić
Teraz jesteś pod liderką swojej liderki
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 12:42   #1855
bleki00
Rozeznanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14231435]Teraz jesteś pod liderką swojej liderki [/QUOTE]
Dzięki za odpTeraz tylko muszę się dowiedzieć kto był liderką mojej byłej liderki!
bleki00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 12:52   #1856
Konto usunięte

Wink Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
zadzwoń do oms-dane znajdziesz w avonie
Stary 2009-09-14, 13:08   #1857
ashiva
Wtajemniczenie

Liderka u której podpisywałam umowę, już Liderką nie jest, co więcej nie jest również konsultantką, ja z tego co się zorientowałam podlegam teraz bezpośrednio OMS, która też się w ostatnim czasie zmieniła, i o ile poprzednia była bardzo fajna, nie nagabywała a jedynie dzwoniła raz dwa razy w roku powiadamiając o ewentualnych spotkaniach czy szkoleniach, tak ta nowa po prostu zasypuje mnie mailami i smsami.. na maile nie odpowiadam mówiąc szczerze, bo do szału mnie doprowadza jedno i to samo w kółko, tzn oferty skopiowane ze strefy i informacja odnośnie poszukiwania "kogoś do pomocy przy rekrutowaniu konsultantek"... na smsy odpisuję chociaż niechętnie, i osobiście nie odpowiada mi takie nagabywanie

ps. tak btw klientka, która napaliła się na emulsję ze złotem stwierdziła "że narazie jej jednak nie chce" więc w sumie dobrze bo zdążę może zakupić próbki o ile zamówienie mi się uzbiera
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-14, 13:16   #1858
czajana
Raczkowanie

Cytat:

Moim zdaniem trochę przesadzasz ... obrzucanie konsultantek mailami o ofertach potrafi być denerwujące wiem coś o tym bo moja oms tak robi .... w każdym katalogu dostaje od niej od 5-7 wiadomości i wychodzą z założenia że jakbym chciała zostać liderem, pójść na szkolenie czy dowiedzieć się o ofertach to sama będę szukać a odpisywane na każdego maila "dziękuję ale nie" to może się znudzić po 10 razach ..... ja teraz nawet nie wiem kto jest moim liderem .... z tego co moja oms powiedziała to prawdopodobnie jestem bezpośrednio pod nią liderkę widziałam tylko raz w życiu a próba wyduszenia pomocy z jakiejkolwiek strony nie dawała żadnego rezultatu musiałam i dalej muszę radzić sobie sama no przy pomocy miedzy innymi wizażu i innych stron gdzie życzliwi ludzie pomagają w razie potrzeby ....

Moim zdaniem liderzy w tej firmie zajmują się wyłącznie pozyskiwaniem konsultantek i czerpaniem z nich zysków ... a najbardziej boli własnie to że jak sie szuka pomocy to nie odpisują nieodbierają telefonów nie maja czasu a przecież im za to płacą ....
Stary 2009-09-14, 14:02   #1859
SylwiaAVONn
Raczkowanie

GG do SylwiaAVONn

Cytat:
Napisane przez czajana Pokaż wiadomość
Moim zdaniem liderzy w tej firmie zajmują się wyłącznie pozyskiwaniem konsultantek i czerpaniem z nich zysków ... a najbardziej boli własnie to że jak sie szuka pomocy to nie odpisują nieodbierają telefonów nie maja czasu a przecież im za to płacą ....
Dla mnie praca jako Lider to bardziej hobby niż zarobek (czasami wręcz trzeba dołożyc do interesu). Przynajmniej ja to tak traktuję i lubię to zajęcie. A jesli chodzi o odbieranie telefonów, to zawsze odbieram, albo oddzwaniam. Staram się rozwiązać każdy problem z którym Konsultantka się do mnie zwraca.
Stary 2009-09-14, 15:13   #1860
LadyBird6
Wtajemniczenie

Potwierdzam, z mini katalogu nie ma portfela 31690 PORTFEL DAMSKI , a takze 02139 KOLEKCJA BIZUTERII ANEW.
Jest natomiast zestaw 01800 BLACK SUEDE TOUCH ZESTAW , to są pewniaki, sprawdziłam fakturę internetową
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości