|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
:rolleyes : ale z drugiej strony lepiej chyba być ładniejszym w rzeczywistości- gdy się kogoś pozna to chociaż ta osoba nie jest rozczarowana później
|
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny poradźcie mi prosze co do tych butów.. mam oto takie butki do połowy uda, napiszcie czy są AG?
? mam je juz jakis czas ale dalej jakos nie jestem do konca przekonana czy nosić(boje sie ze ludzie pomysla ze sa troche "za odważne")?i druga sprawa: czy moge je tez nosicwywinięte czy nieładnie to wygląda? ? który wariant lepszy? dzieki z góry
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2009-09-19 o 15:16 |
|
|
|
#3063 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie nie zachwycają, ale to tylko moje zdanie... A co do tego jak nosić myślę, że najlepiej raz tak raz tak |
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale powinno się je nosic do spódniczki przed kolano, a nie mini by nie kojarzyło sie to jednoznacznie. Co do wywiniętych- mogą być , choć bez obrazy mi się całościowo te kozaki nie podobają- nie lubie takich udziwnien po bokach itp
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znowu jak je nosic do spodniczki przed kolano? te buty musialy by wtedy wchodzic pod spodniczke?i mysle ze ani nie byloby to wygodne ani nie wygladalo by ciekawie.. z kolei do mini bylo by za odwaznie... wiec chyba tylko do legginsow i spodni jak dla mnie.
|
|
#3067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiecie może gdzie kupić sztuczne szare futerko? W H&M widziałam, ale były tylko beżowe i czarne, a mi bardzo zależy na jasnoszarym |
|
|
|
|
#3068 |
|
Zadomowienie
|
no prosze futerka znów wracaja do łask- pamietam że 3 lata temu były modne
- ja znów chciałabym sobie kupic futrzaną kamizelke najlpeiej w kolorze od bieli co do futerka niestety nie orientuje sie gdzie takie są
|
|
|
|
#3069 |
|
Wtajemniczenie
|
Już rok temu chciałam sobie kupić, w Cubusie były śliczne. Dobrze, ze nie kupiłam, bo teraz do zimnego blondu źle by wyglądało bezowe futerko. Jesli nie znajdę szarego to kupię czarne z H&M.
Białe kamizelki futrzane widziałam w Zarze, ale miały takie długie sfilcowane kudły. Niezbyt ładne i do tego drogie. |
|
|
|
#3070 |
|
Rozeznanie
|
siedze sobie przed komputerem i obżeram się chlebem z cukrem (moje ostatnie uzależnienie)
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
ja pamiętam że ostatni raz chleb z cukrem to jadłam jak byłam mała chyba w zerówce
|
|
|
|
#3072 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i o dziwo ciąge chudnę nie wiem jak to możliwe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja po prostu mówię sobie nie i nie jem. A słodycze jem raz na jakiś czas, rzadko. Dobra lecę na uczelnię, mam nadzieje że wszystko pójdzie dobrze bo jak nie to będę mega wściekła
|
|||||||||
|
|
|
#3073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item744394226_slic...y_minimal.html moze ci sie spodoba ?? |
|
|
|
|
#3074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wcześniej też jadłam jakoś tak zerówka/początek podstawówki, ale mi sie przypomniało i zonk, bede sie obżerać
|
|
#3075 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie Kobietki
Od niedawna przyglądam się temu wątkowi , oczywiście Patiirafaellomi go poleciła ![]() Dużo wypowiadacie sie na temat włosów, ubioru, makijażu wiele z Was chce wygladać jak American Girl,a przeciez AG to również piekne zadbane ciało Moze napiszecie czym pielegnujecie swoje body Nie ma to jak piekne opalone ciało, ale jak wiadomo lato się skończyło to i opalenizna bedzię schodzić (no chyba ,ze ktos ma naprawde mocną i śliczną opalenizne ktora sie długo utrzymuje) ja niestety korzystać muszę z róznych bronzerów (nawet airbrush sobie kupiłam )Wypowiedzcię sie jak dbacie o swoje ciało
|
|
|
|
#3076 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dlatego aż tak dużej obawy nie mam, musze tylko trafić w odpowiedni odcień A czarny kocham tylko mi sie już przejadł na moich włosach, naprawde teraz czuje sie o wiele wiele lepiej, a o to chyba chodzi ![]() Cytat:
![]() ile ja bym dała żeby przytyć tak z 5-6 kgCytat:
A taki albumi to 3 minuty roboty wiec zakładaj smiało ![]() Cytat:
Słodka buźka, a mój TZ mi mówi, że ja jestem diabeł w owczej skórze hahahaha Cytat:
|
|
#3077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() . co do opalenizny -stosuję kremy balsamy lekko opalenizujace np obecnie mam garniera:skóra muśnieta słońcem, na solarium nie chodze bo szkoda mi skóry no i kaska.....![]() ![]() blondi1041 co do futerka tego z linku zdaje mi sie że to jest chyba te futerko z japan style co kiedyś byly sprzedawane w dość korzstnej cenie Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-09-18 o 14:54 |
|
|
|
|
#3078 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli masz z czym fajnie połączyć to super ![]() Ja dzisiaj kupiłam sobie kurteczkę JESTEM ZAKUPOHOLICZKA! ![]() Ale cicho ciho.. pochwalę się :P polowałam na taki krój ponad rok! Widziałam nieraz coś podobnego ale np w Top Shopie za 500zł więc odpadło... dzisiaj dorwałam ją za 2 stówki. Co myślicie? :PTylko, że na tej modelce wygląda brzydko, mało okazale. Prawda? (na mnie wygląda o wiele lepiej) hehe
|
|
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
party a czym farbujesz swoje włoski
pytam bo ładny (nierudy) kolor masz
|
#3081 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja staram sie od czasu do czasu ćwiczyć, a od poniedziałku odchudzanie planuje a co do opalenizny to solarium i tak myśle żeby kupić sobie tableki z belissy z beta karotenem, w celu odżywienia skóry i dłuższego utrzymania sie opalenizny, tak ogólnie to używam balsamów, najbarzdiej lubie beauty milk ślicznie pachnie
|
|
#3082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze spróbuje moje podkręcic zwykla lokowką. Mam nadzieje, ze za wysoka temperatura nie bedzie i sie nie zniszcza. Edytowane przez Patiirafaello Czas edycji: 2009-09-18 o 15:18 |
|
|
|
|
#3083 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny z clipami! Mam pytanko...
Po założeniu włosów nie macie czasem wrażenia (lub zachcianki). że Wasze włosy są mało puszyste i r4az na jakis czas chciałybyście mieć super gęste uniesione puszyste kłaki? Jeśli któraś zna patent na taki wygląd to bardzo proszę o opis. Bo sama myśle myślę i nic sensownego mi na myśl nie przychodzi...
|
|
|
|
#3084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)ale modelka jest
|
|
|
|
|
#3085 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3086 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Hmm... ja tam mam od 2 msc karnet na vacu well (czy jakoś tak) i jak dotąd byłam tylko raz Co do weidera to próbowałam chyba ze 40 razy hehe z lipnymi skutkami Ja mam małego balonika i w sumie dobrze mi z nim, może dlatego, że sama wolę patrzeć na nieco "krąglejsze" panny. Nie mówię oczywiście o otyłości tylko o 4 kg tu i ówdzie więcej niż trza
Edytowane przez Czarnuleczkaaa Czas edycji: 2009-09-18 o 15:41 |
|
|
|
|
#3087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzeba je wspomóc aerobami.ja mam taki problem że ogólnie szczupła jestem tylko ten brzuch.... a może któraś z was pokonała swój brzuszek? PROSZE O RADY ŚLICZNOTKI ![]() czarnuleczkaaa co to jest te vacuwell???
![]() Edytowane przez Madziolek123 Czas edycji: 2009-09-18 o 15:59 |
|
|
|
|
#3088 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podejrzewam, ze masz dobry styl, bo kiedyś wkleilas fotke w super sukience Atmosphere. Juz chcialam ja kupic, ale stwierdzilam, ze juz jest koniec lata i chyba nie kupie. Tobie udalo sie ja kupic po dobrej cenie. Jak ja patrzylam to juz byly drozsze, ale musze jeszcze raz sprawdzic mozne na jesien juz potanialy. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
do bóluMasz racje modelka jest
|
||
|
|
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
ja ćwiczę a6w już jestem na finiszu i powiem wam że brzuch ok.25 dnia stanał w miejscu i nie chce sie ruszyc
![]() ), nie mam zadnych efektów- jest taki sam jak byl, tylko jak się dotkne po nim to jest ewidentnie twardszy- ale gdzie te widoczne mięśnie które tak mi się marzą![]()
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

:rolleyes : ale z drugiej strony lepiej chyba być ładniejszym w rzeczywistości- gdy się kogoś pozna to chociaż ta osoba nie jest rozczarowana później

? mam je juz jakis czas ale dalej jakos nie jestem do konca przekonana czy nosić(boje sie ze ludzie pomysla ze sa troche "za odważne")?

miseczka dobra tylko obwód zły

wiec mialam kilka pasemek na sobie tylko raz..teraz juz rzucilam je w kąt.
NIe mialam nawet czasu popisac ciagle tylko praca dom i tak w kolko....
, proosze cie 

więc odpadło... dzisiaj dorwałam ją za 2 stówki. Co myślicie? :P