Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-26, 15:10   #3541
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Ha, no ;D mój tata 3 kupony kupil, juz ja to widze, jacy bedziemy bogaci
już pewnie planujesz co kupic za tą kasę ?
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:14   #3542
visionario
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
w domu się podziwam xD czasami na jakiś mecz wybędę, ale póki co nie ma nic ciekawego ;P jeszcze 2 tyg. i liga chociaż wtedy się oderwę od książek ;D
dzięki
ja zauważyłam, że jak mam pieniądzę, to nic mi się nie podoba, a jak w portfelu pustki to nagle mogłabym kupić połowę sklepu
Też się już nie mogę doczekać ligi, ale niestety ja raczej będę się odrywać jedynie przed telewizor Szczęściara jesteś, że masz mecze u siebie, wiesz?

Ja zawsze mogłabym wykupić połowę sklepu i zawsze nie mam pieniędzy

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Co kupiłaś? Pochwal się.
Jak widzę ile Ty się uczysz to czuję się jak tępak i leń.
A co Ty tak namiętnie zakuwasz?
Kurtkę, dwie pary butów i kolczyki
Że niby ja? Jeju, zabrzmiało jakbym siedziała całe dnie i noce w książkach A z tym namiętnie to spora przesada, raczej powiedziałabym, że męczę się z historią aktualnie. Już mnie mdli od tych komunistów i faszystów

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:21   #3543
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
25 milionów
Oł. To idę na osiedle po kupon.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
chwilkę ? haha, ja też to widzę już
a kto Cie przypedził ?
A przez koleżankę.

--------------

Marta mnie zagaduje na gg, a ja muszę iść do nauki.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Że niby ja? Jeju, zabrzmiało jakbym siedziała całe dnie i noce w książkach A z tym namiętnie to spora przesada, raczej powiedziałabym, że męczę się z historią aktualnie. Już mnie mdli od tych komunistów i faszystów
Jakie buty?
Historia

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:27   #3544
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Oł. To idę na osiedle po kupon.

A przez koleżankę.

--------------

Marta mnie zagaduje na gg, a ja muszę iść do nauki.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Jakie buty?
Historia
jeszcze gada, że moja wina!

własnie, jakie butki ? ja mam ochotę na nowe butki od kiedy wróciłam ze szkocji, nie kupilam sobie nic.

histeria
Stary 2009-09-26, 15:31   #3545
visionario
Rozeznanie

Cytat:
Jakie buty?
Historia
Jedne czarne kozaki oficerki, a drugie takie niższe, za kostkę na jesień.

Ja w sumie lubię historię, lubię słuchać o historii przede wszystkim, ale jak muszę się uczyć jakichś pierdół i szczegółów, to już mniej mnie to cieszy.

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:33   #3546
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
2 godziny tylko? Nie opłaca się czytać.
Btw. Ostatnia lekcja polskiego u mnie. Mieliśmy omawiać 'Jądro ciemności'. Ile osób przeczytało? Jedna.

O, to dziś oszołomisz niejednego faceta.

Na jaki kolor farbujesz włosy?
pewnie, że się nie opłaca ;D tym bardziej, że sorka mi poleciła do mojej prezentacji Barbarę z Nocy i dni, więc muszę się za tąż kobyłę wziąć

ta oszołomię.. ;P już to widzę xD

standart u mnie - wellaton - gorzka czekolada wczoraj kupiłam z Londy hebanowy brąz xD ale dzisiaj rano z mamą doszłyśmy do wniosku, że lepiej przed imprezą nie ryzykować, bo heban to bardzo ciemny ;P więc kiedy indziej wezmę tym hebanem się pofarbuję ;P

Cytat:
Też się już nie mogę doczekać ligi, ale niestety ja raczej będę się odrywać jedynie przed telewizor Szczęściara jesteś, że masz mecze u siebie, wiesz?

no polecam 11 i 19. października mecze z Radomia pierwszy na TV4, drugi na Polsacie Sport )
wiem wiem xD a jeszcze się czaję na bodajże 14.listopada na mecz Politechnika W-wska - Jadar :P będę mieć na dniach legitymację prasową, więc napisałabym mejla do rzecznika prasowego Polibudy o jednorazową akredytację ;P

ja jedne buty na jesien kupiłam jakoś pod koniec sierpnia, a teraz drugie sobie upatrzyłam i może po niedzieli je kupię
a dzisiaj w TopSecret upatrzyłam świetną kurtkę na jesień granatowo-fioletowo-szara czy jakieś takie kolory :P i niezbyt droga.. 199zł, ale miła pani w TS mi powiedziała, żebym kupiła VIVE albo HOT MODA & SHOPPING, bo są różne kupony rabatowe i jest do TS -20%, czyli bym ok. 160zł zapłaciła za tą kurtkę

a co do kolczyków to się czaję na przekucie uszu ;D może po niedzieli znajdę czas i skoczę do kosmetyczki
Stary 2009-09-26, 15:49   #3547
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że się nie opłaca ;D tym bardziej, że sorka mi poleciła do mojej prezentacji Barbarę z Nocy i dni, więc muszę się za tąż kobyłę wziąć

ta oszołomię.. ;P już to widzę xD

standart u mnie - wellaton - gorzka czekolada wczoraj kupiłam z Londy hebanowy brąz xD ale dzisiaj rano z mamą doszłyśmy do wniosku, że lepiej przed imprezą nie ryzykować, bo heban to bardzo ciemny ;P więc kiedy indziej wezmę tym hebanem się pofarbuję ;P

no polecam 11 i 19. października mecze z Radomia pierwszy na TV4, drugi na Polsacie Sport )
wiem wiem xD a jeszcze się czaję na bodajże 14.listopada na mecz Politechnika W-wska - Jadar :P będę mieć na dniach legitymację prasową, więc napisałabym mejla do rzecznika prasowego Polibudy o jednorazową akredytację ;P

ja jedne buty na jesien kupiłam jakoś pod koniec sierpnia, a teraz drugie sobie upatrzyłam i może po niedzieli je kupię
a dzisiaj w TopSecret upatrzyłam świetną kurtkę na jesień granatowo-fioletowo-szara czy jakieś takie kolory :P i niezbyt droga.. 199zł, ale miła pani w TS mi powiedziała, żebym kupiła VIVE albo HOT MODA & SHOPPING, bo są różne kupony rabatowe i jest do TS -20%, czyli bym ok. 160zł zapłaciła za tą kurtkę

a co do kolczyków to się czaję na przekucie uszu ;D może po niedzieli znajdę czas i skoczę do kosmetyczki
gorzka czekolada <3
nie wiem czy już pytałam Cie kiedyś (takie mam wrazenie ) masz potem rude refleksy?

aż może skoczę do top secret vive taa? jak kupisz to powiedz do jakich sklepow sa te kupony

a nie masz jeszcze przekutych ;D ?
Stary 2009-09-26, 15:52   #3548
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość

mam do Was pytanie, ma któraś z Was testy do WOSu z operonu??? Nie wiem który rok, ale baba zadała nam coś i chciałam bym zobaczyć w kluczu odp.
Hm.. mam tylko vademecum z operonu, tam są testy, ale nie próbne arkusze, więc .
Ale w internecie chyba powinno być?

Marta - no jasne, już się pakuję, żeby się przenieść do tej willi, którą kupimy

Kasia - 200zł za kurtkę jesienną to nie jest drogo? ech... w sumie zależy od grubości.
Ja poluję na jakiś fajny, elegancki płaszczyk. Oduczyłam się noszenia bluz i ubrań sportowych, wiecie? zaczęłam się jakoś tak.. elegancko ubierać od jakiegoś czasu, nie wiem, skąd tak nagle mi się to wzięło. czyżbym dorastała?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2009-09-26 o 15:54
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:53   #3549
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

Ale fajna ekspedientka.

Nie masz przekłutych uszu?
Ja też się czaiłam kiedyś.
Jak miałam 5-6 lat uparłam się, żeby przekłuć. Poszłam z mamą do jubilera, wybrałam nawet kolczyki. Jakiś chłopak przede mną przekłuwał ucho i moja mama do niego "Bolało?", a on "Trochę szczypie". A ja zeszkoczyłam z taboretu i uciekłam.
Dopiero w 1. gimnazjum przekonałam mamę, że tym razem nie zwieję.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-26, 16:08   #3550
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Marta - no jasne, już się pakuję, żeby się przenieść do tej willi, którą kupimy

Kasia - 200zł za kurtkę jesienną to nie jest drogo? ech... w sumie zależy od grubości.
Ja poluję na jakiś fajny, elegancki płaszczyk. Oduczyłam się noszenia bluz i ubrań sportowych, wiecie? zaczęłam się jakoś tak.. elegancko ubierać od jakiegoś czasu, nie wiem, skąd tak nagle mi się to wzięło. czyżbym dorastała?
no wiedziałam

ja już od dawna nie nosze kurtek, bluz itp. na jesień mam płaszczyk, tzn. on bardziej na wiosnę. no, ale cos jeszcze by mi się przydało, choć myślę, że zostawię sobie kasę na coś zimowego, bo w tym roku nic nie mogłam znaleźć i w końcu kupiłam to co było, niekoniecznie ciepłe

Cytat:
Ale fajna ekspedientka.

Jak miałam 5-6 lat uparłam się, żeby przekłuć. Poszłam z mamą do jubilera, wybrałam nawet kolczyki. Jakiś chłopak przede mną przekłuwał ucho i moja mama do niego "Bolało?", a on "Trochę szczypie". A ja zeszkoczyłam z taboretu i uciekłam.
no też dokladnie to samo pomyślałam

ja przekulam jak bylam mala wlasnie z 5 lat mialam
heh, uciekalam z foteli fryzjerek ale nie od kosmetyczki :p xD

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2009-09-26 o 16:11
Stary 2009-09-26, 16:24   #3551
201605040950
Konto usunięte

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14447460]
przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' juz nawet z łozka wstałam ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' takze dni mi sie pomyliły i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .
[/QUOTE]

Cytat:

Tak poza tym - milczenie jest złotem.
no tak wiadomo

Cytat:
A potem do książek, bo mam masę nauki. I kiedy tu odpoczywać?
w nocy
szkoła to zuoooooooo

Cytat:
w domu się podziwam xD czasami na jakiś mecz wybędę, ale póki co nie ma nic ciekawego ;P jeszcze 2 tyg. i liga chociaż wtedy się oderwę od książek ;D
dzięki
ligaaaaaaa

Cytat:
ja mam nadzieję, że nie tylko przed tv

Cytat:
będą miejsca w pierwszym rzędzie

Cytat:
ja miałam 4

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-09-26 o 16:25
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:41   #3552
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:

Ja niedawno skończyłam 'omawiać' wiersze Staffa. A odbyło się to na zasadzie 'Zinterpretujcie w domu wiersz 'Kowal' i 'Deszcz jesienny'
A 'Chłopów' przerobiliśmy w - uwaga - 3 godziny ! Oczywiście było 'Przedstawice za pomocą cytatów postaci występujące w lekturze. I nic więcej - żadnej problemtyki ani nic.
Ja się boję matury z polskiego. Poważnie.
nasza polonistka jeszcze nigdy nam nie zadała zadnego wiersza zebysmy zinterpretowali w domu. zawsze na lekcji .
a kurde przez 3 h 'chłopow' nie przeczytasz ;/ ;p .

Cytat:
a ja nie lubie epoki za to ogladalam dzis rano kaczora donalda na tvp1

ja dziś jak znajde chwilę, pójdę po kartki dla Was, ale mam jakoś mało adresów spisanych, napisz mi tez swoj na pm bo nie mam
a ja ogladałam Kung-fu panda, czy jakos to sie pisze

ups , przypomnialas mi ze tez musze wysłac dziewczyna kartki całkowicie zapomniałam

Cytat:
o, ja też mam sprawdzian z historii w środę

bo w ostatnią środę chciała zrobić, ale na 21 osób w klasie 19 zgłosiło nieprzygotowanie, jedna miała numer chroniony i jedna była nieobecna
więc nie mogła zrobić
u nas ostatnio na WOSie ponad połowa klasy zgłosiła nieprzygotowanie. ( bo ona na kazdej lekcji pyta po 3 osoby;/ ) i babka zrobiła na złosc i powiedziała ze nie bedzie nas pytac na tej lekcji;/

Cytat:
25 milionów
to moj tata pewnie wysłał kupon

Cytat:
tez musze sobie kupic jakis płaszczyk na jesien a bluze sportowa od czasu do czasu ubiore ale tak wole sweterki etc.

Cytat:
mi moja kuzynka przekuła uszy jak byłam w 2 kalsie podst , tym pistoletem specjalnym
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 17:36   #3553
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
P. Ci zabiorą i jakiejś dziewczynce dadzą

KaasiaaK, właśnie ostatnio myślałam gdzie jesteś, już w Olewaczach miałaś wylądować
No, pewnie tak, bo my wzrostem do siebie za bardzo nie pasujemy. Albo odrzucą... to wtedy oboje odchodzimy i tyle

I gydyby nie ja, to byś wylądowała
Cytat:
Bo Wy to elitarne liceum :P, a my.. ee tam, parobkowie. ;P Po co komu matma, jak tu "same rolniki", do obliczania ile piw trzeba wypić, żeby jakoś znieść ten cały dzień wykopków? :P
Nie no żartuję. Nie mam nic do ludzi wsi, żeby nie było, ale czasami jak patrzę na niektórych, to odnoszę wrażenie, że rzeczywiście mają takie nikłe ambicje - wyjechać na wieś i orać pole. ;]

O ja cię, to u Was już są próby do poloneza, tak szybko?

Słuchajcie, Lachony
Potrzebuję rady - chcę zrobić dla TŻa taką książeczkę z kuponami na Dzień Chłopaka. Na jednym napisać przykładowo 'masaż', na innym 'pozwolenie na łaskotanie mnie przez pół minuty' (bo On uwielbia mnie łaskotać, ja trochę mniej tu uwielbiam , ale poświęcę się dla dobra sprawy ;P), co jeszcze mogę tam napisać?
Toż u 15 osób na 22 jest ze wsi Ale takich ambicji raczej nikt nie ma
W środę się pytam kolegi, czemu go nie było we wtorek.. "wykopki miałem"

Bo baba jest dziwna... A chłopaki z nią mieli w pierwszym półroczu pierwszej klasy wf i jak zobaczyli, że to ona prowadzi, to "o nie, my nie chce tańczyć"
Cytat:
a alkoholu biorąc antybiotyki nie bierze się nie tylko dlatego, że moze przestać działać. to źle wpływa na wątrobę.
Ee, mam wątrobę w dobrym stanie
Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Nie , to konkurs plastyczno-fotograficzny . Forma i pomysł mogą być jakie chcę
No, to to samo. Tylko u nas zajmowała się tym babka od biologii, ale było coś tam o przyrodzie. Książeczkę dostałam i jakiś tam dyplom
Cytat:
Ja mam właśnie płaszcz jesienny, zimowy, to potem jest problem, bo do nich nie założę plecaka, a z torbą mi za ciężko, ani tenisówek
Cytat:
Ja miałam ze 4 lata. Od 3 nie noszę, ale już się pewnie nie zarosną
Jak będę miała córkę, to nigdy jej nie przekłuję uszu, jak będzie miała te 14-15 to będzie sobie mogła iść sama przekłuć.

Coś mi dzisiejsze zdrowienie w domu pod kocem nie wyszło

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 17:41   #3554
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Coś mi dzisiejsze zdrowienie w domu pod kocem nie wyszło
To znaczy? Rozwiń myśl.

-----------------

Marta, Ty Szatanie () niedobry, przetrzymałaś mnie tyle na gg.

Nie pojawię się tu do 22.00 xD

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-26, 17:45   #3555
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
To znaczy? Rozwiń myśl.
W sumie tacie pomagałam i od 9 do 16 nie było mnie w domu

Stary 2009-09-26, 17:57   #3556
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:

No, to to samo. Tylko u nas zajmowała się tym babka od biologii, ale było coś tam o przyrodzie. Książeczkę dostałam i jakiś tam dyplom
Hah to gratki
teraz nagrodą główną jest laptop
a takimi dla najlepszych ze szkoły jakieś książki , albumy i inne duperelki
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:18   #3557
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Hah to gratki
teraz nagrodą główną jest laptop
a takimi dla najlepszych ze szkoły jakieś książki , albumy i inne duperelki
Ja właśnie najlepsza ze szkoły byłam

Stary 2009-09-26, 18:30   #3558
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie najlepsza ze szkoły byłam
oo to super
A rysowałaś czy zrobiłaś zdjęcia?
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 19:16   #3559
ladyanx
Raczkowanie

GG do ladyanx Wyślij wiadomość przez MSN do ladyanx Send a message via Skype™ to ladyanx

Cytat:
Nie wierzę. Żadnej tutaj nie ma?
Beata, 8.50 to środek nocy, nie przesadzaj ;d

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14447460]
dzien dobry Żbiczki
przebudziłam sie rano o 6.15 i mysle 'kurde trzeba wstac do szkołyy' juz nawet z łozka wstałam ale po chwili mysle 'hej, hej Kamila przeciez dzisiaj jest sobota' takze dni mi sie pomyliły i połozyłam sie spowrotem i spałam do 10 .
[/QUOTE]
Ja dziś od rana sobie wkręcam, że juto do szkoły - jak miło kiedy ludzie uświadamiają cię, że masz jednak jeszcze jeden dzień "wolnego"

Cytat:
Słuchajcie, Lachony
Potrzebuję rady - chcę zrobić dla TŻa taką książeczkę z kuponami na Dzień Chłopaka. Na jednym napisać przykładowo 'masaż', na innym 'pozwolenie na łaskotanie mnie przez pół minuty' (bo On uwielbia mnie łaskotać, ja trochę mniej tu uwielbiam , ale poświęcę się dla dobra sprawy ;P), co jeszcze mogę tam napisać?
No ja już problemu prezentowego nie mam, ale Twój pomysł super jest :} My Ci za bardzo chyba nie pomożemy, bo sama swojego TŻ'ta znasz najlepiej ;')

Cytat:
o, ja też mam sprawdzian z historii w środę

bo w ostatnią środę chciała zrobić, ale na 21 osób w klasie 19 zgłosiło nieprzygotowanie, jedna miała numer chroniony i jedna była nieobecna
więc nie mogła zrobić
Psikusa psorce zrobili no xd a w końcu zapytała Ciebie czy kolegę z ławki?

Cytat:
poszaleli Ci ludzie jak nikt nie trafi teraz to niezła wygrana będzie przewidziana na nastp raz
Cytat:
No, to jest patologia... Mój tata co losowanie kupuje i liczy, że wygra, kupi duży dom i będzie mógł mieć owczarka niemieckiego. Eheee...

Cytat:
własnie, jakie butki ? ja mam ochotę na nowe butki od kiedy wróciłam ze szkocji, nie kupilam sobie nic.
Ja też chcę buty! Adidaski (upatrzyłam sobie w diverse, aktualnie szukam sponsora) jakieś do latania i botki zamszowe, najlepiej szare :O

Cytat:

Moje najdalsze wspomnienie kolczykowe to ławka w przedszkolu - wypadł mi wtedy ten, który trzeba nosić po przekłuciu i taka ropa mi leciała Teraz bardzo się cieszę, że w dzieciństwie przekłuto mi uszy, bo pewnie w tym wieku bym już tego nie zrobiła :P
Jestem z siebie dumna, uczyłam się dziś i to nie mało: biologia-komórka+enzymy jutro powalczę z cyklami Kerbsa itp., bo tego kompletnie nie pamiętam. Później była matma (sprawdzian w poniedziałek mamy z figur geo.) i znów biologia - narządy zmysłów. Za moment otwieram książkę od niemca
Doszła dziś kartka do Finlandii, z czego niezmiernie się cieszę. Kupiłam rano będąc w mieście następne kartki - chce któraś ?
Ah i mam questiona do Martyny - czuję, że chcesz zostać moją prywatną trenerką. Od czego zacząć ćwiczenia z serii "biorę się za siebie"?
ladyanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 19:45   #3560
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyanx Pokaż wiadomość
Ja dziś od rana sobie wkręcam, że juto do szkoły - jak miło kiedy ludzie uświadamiają cię, że masz jednak jeszcze jeden dzień "wolnego"

No, to jest patologia... Mój tata co losowanie kupuje i liczy, że wygra, kupi duży dom i będzie mógł mieć owczarka niemieckiego. Eheee...

Dobry wieczór Robaczki
Walczę z nałogiem Dziś już nie spamowałam wizażu tylko podczytywałam xd! aż do teraz.
Jestem z siebie dumna, uczyłam się dziś i to nie mało: biologia-komórka+enzymy jutro powalczę z cyklami Kerbsa itp., bo tego kompletnie nie pamiętam. Później była matma (sprawdzian w poniedziałek mamy z figur geo.) i znów biologia - narządy zmysłów. Za moment otwieram książkę od niemca
Doszła dziś kartka do Finlandii, z czego niezmiernie się cieszę. Kupiłam rano będąc w mieście następne kartki - chce któraś ?

Ah i mam questiona do Martyny - czuję, że chcesz zostać moją prywatną trenerką. Od czego zacząć ćwiczenia z serii "biorę się za siebie"?
ja to samo, mówię do mamy" ja jutro (mając na myśli pon.) nie idę do szkoły jadę z Asią na egzamin." taa chciałabym.

moja mama chciała dzisiaj wysłać, ale ją odwiodłam od tego głupiego pomysłu i jej mówię, że nie warto i tak nie wygra, a ona się upiera "a może jednak?" na co ja "nie może tylko na pewno nie wygrasz ". Jak dla mnie szkoda kasy na to i na inne tego typu gry.

no i bardzo dobrze. Ja dzisiaj troszke sobie poleniuchowałam, co prawda pouczyłam się z biologii, zrobiłam zad z WOSu i porozwiązywałam testy na prawko, no ale to nie szczyt moich możliwości. Jeszcze dzisiaj mam zamiar porozwiązywać kilka zadań z matmy i zad. dom. z chemii zrobię, aaa no i przedwiośnie na wieczór mnie czeka.

ja też dzisiaj tak postanowiłam, od jutra bieganie i jakieś ćwiczenia.

________
wzięłam sobie kąpiel, zrobiłam sobie maseczkę i o niebo lepiej się czuję.
idę herbatkę sobie zrobić i coś do jedzenia.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 19:55   #3561
ladyanx
Raczkowanie

GG do ladyanx Wyślij wiadomość przez MSN do ladyanx Send a message via Skype™ to ladyanx

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
j
ja też dzisiaj tak postanowiłam, od jutra bieganie i jakieś ćwiczenia.

________
wzięłam sobie kąpiel, zrobiłam sobie maseczkę i o niebo lepiej się czuję.
idę herbatkę sobie zrobić i coś do jedzenia.
ahh więc mnie pilnuj z tymi ćwiczeniami! :P
u mnie bieganie niewskazane ze względu na kręgosłup i stawy, ale wymyślę jakiś zamiennik :}

ja też zrobiłam sobie mini-spa: maseczka i megaróżowe paznokcie a tak, żeby wszystkie gwiazdy miały co krytykować ^^
Smacznego

btw. ubóstwiam Twój avatar:}
Stary 2009-09-26, 20:10   #3562
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
ahh więc mnie pilnuj z tymi ćwiczeniami! :P
u mnie bieganie niewskazane ze względu na kręgosłup i stawy, ale wymyślę jakiś zamiennik :}

ja też zrobiłam sobie mini-spa: maseczka i megaróżowe paznokcie a tak, żeby wszystkie gwiazdy miały co krytykować ^^
Smacznego

btw. ubóstwiam Twój avatar:}
Jasne nie ma sprawy. Współczuję z powodu kręgosłupa. Ja w wakacje troszkę biegałam, ale przestałam z czystego lenistwa. Teraz- lenistwo+ zmęczenie. Ciągła nauka itp. Ale trzeba się za siebie zabrać.
póki co mojego paznokcie mają etap regeneracji i mam na nich tylko odżywkę.
dzięki
i jeszcze raz dzięki

Stary 2009-09-26, 21:18   #3563
BeaS
Zakorzenienie

U sąsiadów jest impreza impreza i cały czas lecą łupanki na cały regulator. Aż czuję drżenie podłogi, a sąsiedzi mieszkają jakieś 40 m ode mnie.

Cytat:
Beata, 8.50 to środek nocy, nie przesadzaj ;d
Jaki to środek nocy. To już nawet nie jest świt.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-26, 21:25   #3564
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
U sąsiadów jest impreza impreza i cały czas lecą łupanki na cały regulator. Aż czuję drżenie podłogi, a sąsiedzi mieszkają jakieś 40 m ode mnie.

Jaki to środek nocy. To już nawet nie jest świt.
to wbijaj na impreze do nich

ostatnio dzwoniłam do kumpeli jakos o 9 rano , to pozniej mnie 'ochrzaniła' dlaczego dzownie do niej w srodku nocy

edit: ogladałam dzisiaj chwile zenska siatkowke, tak strasznie drażnił mnie głos pani komentatorki ze normalnie nie mogłam dalej słuchac

poczytałam troche 'przedwiosnie' a teraz swedzi mnie oko

Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Czas edycji: 2009-09-26 o 21:27
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 21:28   #3565
BeaS
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14456392]to wbijaj na impreze do nich

ostatnio dzwoniłam do kumpeli jakos o 9 rano , to pozniej mnie 'ochrzaniła' dlaczego dzownie do niej w srodku nocy

poczytałam troche 'przedwiosnie' a teraz swedzi mnie oko [/QUOTE]

Eee, nie.

Haha.

Na pewno od tego 'Przedwiośnia'.

Edit: A ja Wam się nie pochwaliłam. Zrobiłam cały drugi dział z kiełbasy.
Co prawda chciałam jeszcze pierwszy zrobić, bo wcześniej jakoś czasu nie było, ale impreza i nie da się skupić.

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-09-26 o 21:30
Stary 2009-09-26, 22:36   #3566
effciaa16
Zakorzenienie

ja już wyłączam komputer i jutro chyba go nie włączę już jutro, przypomniało mi się, że jeszcze mam pieprzony spr. z angola, pełno słówek. Wykańczam się przez tą szkolę. I jeszcze muszę wydrukować deklarację. Paaaa ;*

Stary 2009-09-26, 22:42   #3567
BeaS
Zakorzenienie

Zaniedbujecie wątek.

Idę porobić jeszcze matmę, bo łupanka przycichła.

Dobranoc. Pchły na noc.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-26, 22:47   #3568
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
oo to super
A rysowałaś czy zrobiłaś zdjęcia?
Malowałam
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14456392] ostatnio dzwoniłam do kumpeli jakos o 9 rano , to pozniej mnie 'ochrzaniła' dlaczego dzownie do niej w srodku nocy [/QUOTE]
Miała dziewczyna rację

A ja o tej porze skanuję tym sierotom z mojej klasy, a to rozdział z historii, bo ktoś już książkę sprzedał, a to lekcje z wosu
A jutro pewnie dostanę okres i mnie boli, jakbym się miała przełamać na pół
Do tego przypomniało mi się o Dniu Chłopaka nie dosyć, że trzeba dla 15 ciołków zorganizować zbiórkę i coś kupić, to jeszcze nie wiem, co Tżtowi

Stary 2009-09-26, 23:03   #3569
ladyanx
Raczkowanie

Cytat:
A ja o tej porze skanuję tym sierotom z mojej klasy, a to rozdział z historii, bo ktoś już książkę sprzedał, a to lekcje z wosu
A jutro pewnie dostanę okres i mnie boli, jakbym się miała przełamać na pół
Do tego przypomniało mi się o Dniu Chłopaka nie dosyć, że trzeba dla 15 ciołków zorganizować zbiórkę i coś kupić, to jeszcze nie wiem, co Tżtowi
Ja dziś dostałam @ i generalnie zdycham na ból brzucha
My chłopakom w klasie w tym roku narysujemy karykatury i damy w antyramach + coś słodkiego. Rok temu kupiłyśmy taki wieeeelki tort, a 2 lata temu...nie pamiętam
Za to oni co roku mają dla nas coś super - w 1 klasie dostałyśmy koperty z napisem: Smutno Ci? po otwarciu napis: Zjedz budyń! i saszetka z budyniem waniliowym x) + tulipany bodajże:P W 2 klasie dostałyśmy zdjęcia chłopaków z opuszczonymi spodniami i w białych podkoszulkach z jakimiś śmiesznymi nakryciami głowy, którzy trzymali karton na którym był napisany nasz ulubiony tekst wychowawczyni "Nie jestem idealna ale czasem mi się zdarza"

dziś wiem,
wszystkie rzeczy, które kiedyś
określały mnie gdzieś zniknęły
porzuciłem je
i wiem,
a właściwie wcale nie wiem
kim dziś jestem i nie potrafię już odnaleźć siebie w tym
Stary 2009-09-26, 23:36   #3570
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
tja, mój strzelił aż dwie jedynki i jedną dwójkę.
po sprawdzeniu wyników stwierdził :"oj córa, dawno tak cieniutko nie było, moje liczby tracą moc"

(ojciec ma te same liczby od 20 lat , a kiedyś zagrał systemem za całą wypłatę ale wygrał podwójnie, więc się opłaciło. Kilka razy trafił 4, ze dwa razy 5. Ja kiedyś też trafiłam 4 przed dniem dziecka, jakoś w 96r i rodzice kupili mi za to taką wypasioną lalkę barbie. Skipper opiekunkę dla dzieci )

Cytat:

Psikusa psorce zrobili no xd a w końcu zapytała Ciebie czy kolegę z ławki?

no w końcu byliśmy nieprzygotowani, nie?
pewnie w nast. środę zapyta albo mnie, albo Majkela.

że do mnie to pytanie?
aktualnie mam czas obżerania się słodyczami, więc najlepszym motywatorem nie jestem

ale ogolnie, du.pa w górę i ciśnij ćwiczenia haha.

Cytat:
Jesień mnie dopadła. I Myslovitz. I smutno mi cholera. I się pokłóciłam z R., bo nie lubię jak ktoś mnie olewa.
A jutro wypada iść na piwo z okazji przyjaciela osiemnastki. To nic, że będą tam ludzie, których z całego serca nie kocham już...

dziś wiem,
wszystkie rzeczy, które kiedyś
określały mnie gdzieś zniknęły
porzuciłem je
i wiem,
a właściwie wcale nie wiem
kim dziś jestem i nie potrafię już odnaleźć siebie w tym

mnie podobnie...

mam trochę denny wieczór.
trochę to mało powiedziane w sumie.
smutno mi.

dobijam się myslo i bartosiewicz

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości