|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Tacy wizjonerzy są okropni. Formaliści do bólu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja ostatnio użyłam zwrotu "po wsiądzięciu do samochodu..." Cytat:
Dlatego musieliśmy z nich zrezygnować i wzięliśmy DJa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
hehe Ale nie codziennie żeby nie było. Np. do pracy czy do skzoły sałatke zapakuje w pudełko i mam pyszny obiadek czy też śniadanko
|
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze monopol na robienie dekoracji ma jedna pani, bo oni tam innym nie ufaja, a pani zdaje sobie sprawe, ze w klasztorze ma byc skromnie i zadnej szopki im nie odwali ![]() Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-12 o 13:59 |
||
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
no ten ksiądz gdzie bedziemy mieć ślub,t o pozwala, ale kwiaty mają być żywe, a nei sztuczne. Znalazłam róg ławki, tą gumkę można by założyć za to u góry, tylko, czy się nie zsunie, chyba o coś takiego chodziło Ci Onaella prawda?
http://www.maszewo.eparafia.pl/image.../005-2.jpg.jpg Martoolka dziękuję za opinię, właśnie tego słowa mi brakowało, "rozlożyste"
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-12 o 14:02 |
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie można a nawet trzeba stroić Kościół chociaż jak dla mnie to by mogło tego nie być.. mam nadzieję że się dogadam z innymi parami i razem coś zamówimy żeby było taniej..
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka jestes??
![]() bo mam wizję do sypialni i kto jak kto ale Ty zaraz podchwycisz moj temat i będę miala z kim podebatować wymyśliłam sobie, że chcę mieć w antyramie obrazki, ktore sa tak jakby wycięte z jednego dużego, np. 4 kwadraty obok siebie każde w oddzielnej ramce ale przedstawiające calość ![]() wiesz o co mi chodzi?? no i teraz musze pomysleć nad jakimś fajnym motywem?? ma może któraś z Was coś takiego u siebie?? fajnie to wygląda na żywo?? |
|
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tata ostatnio widząc ślub mówi tak: o patrzcie te WRÓŻKI mają takie same sukienki Cytat:
|
||
|
|
|
#1118 |
|
BAN stały
|
Cześć.
![]() ale pędzicie już ponad 1000 postów napisanych. ![]() Onaella,no mieszkanie razem to supe sprawa,wiem coś o tym. Lain,masz zabawne kociaki Ja niewiem,ale teraz pełno ślubów wokoło,co słysze to to,że ktoś ze znajomych się albo będzie hajtał albo ohajta.
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie dobrze, żebys rogi kokardy podkleiła np. taśmą dwustronną żeby nie byly takie sflaczale
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem o co ci chodzi z tymi obrazkami super pomysł!!! tylko musisz powiedzieć jaką masz wizję sypialni- czy jakąś romantyczną-różowo-pastelową czy wręcz przeciwnie jakąś mega sexowną czerwoną bo wybór motywu właśnie od charakteru będzie zależał ![]() a i jeszcze mnie ciekawi jak wy macie wszystkie sprzęty AGD to jak je kiedyś do Polski zabierzecie?
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajnie to wyglada a my z TZem chcemy miec w sypialni zdjecia z czarno bialymi aktami ![]() co do dekoracji to z gerberami trzeba uwazac zeby byly swiezutkie, bo takie bez dostepu do wody z opadnietymi platkami wygladaja wybitnie nedznie |
|
|
|
|
#1122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale jak chce się zdrowo odżywiać to musi targać pół lodówki ze sobą![]() no co nie zmiania faktu, że smiesznie to pewnie wygląda i dziwnie. a drugiej strony jak ktoś cały dzień siedziw pracy, to go podziwniam, że rano chce mu się przyrządzac zdrowe jedzonko. Bo przecież mógłby pójść na łatwizne i zamawiac jedzenie.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-12 o 14:10 |
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proboszcz się wkurzył i teraz wszyscy muszą brać z jednej. Ale dla mnie to OK, przynajmniej się zrzucimy na kwiaty, to taniej wyjdzie.Cytat:
![]() A i jeszcze w specjalnej rozpisce od księdza jest napisane, że przyniesionych do dekoracji kwiatów nie należy po mszy wynosić z kościoła |
||
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam nadzieję że się dogadam z innymi parami... a jak nie to nie wiem.... całe szczęście krzesła u nas dla młodych są bardzo dekoracyjne więc przynajmniej z tym problemu nie będzie
|
|
#1126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ściany jasne, taki bardzo delikatny ecri.w nowym domku ściany też są jasne, łóżko będzie to samo, tyle, że chyba wstawimy sobie jeszcze sofę skórzaną ecri. Wiadomo, że nasza sypilnia to też i pokoj w którym spedzamy najwięcej czasu, bo mamy tam tv, no i po pracy wylegiwanie sie na łózeczku to obowiąkowy punkt wieczoru, także musi być romantycznie dla nas, ale i przytulnie i czasem też jak np ktoś przyjdzie (np. jacys znajomi z dzickiem to wiadomo, że jak trzeba melnstwo będzie polożyć czy przewinąć to trzeba będzie udostępnić) to żeby można było zaprosić także na ścianach musi być coś neutralnego ![]() chociaż tak teraz sobie myślę, ze i do jadalni by sie przydalo. Teraz mamy kuchnie z aneksem ale na nowym mamy mega jadalnie, w ktorej stoi czarna skórzana sofa i fotele, a na środku stól więc coś klimatycznego by się przydało tam dodac ![]() a co do sprzetu to sie teraz nad tym nie zastanawiam, wiadomo, że .wszystkiego i tak zabierać nie będziemy. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- my też zawsze tak chcieliśmy, no ale juz pisalam, ze to jak będziemy mieć swoj domek w Pl no bo tutaj nie do końca by sie to sprawdziło
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorzej gdyby to byl Twoj akt (moj TZ poczatkowo wymyslil, ze na scianach naszej sypialni beda moje akty... wybilam mu ten pomysl z glowy ej no przez Wizaz jeszcze nic dzis nie napisalam w mojej pracy
|
|
|
|
|
#1131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
odrobina czerwieni na obrazie, jakiś wazon, czerwona doniczka czy poducha i już masz całość albo w zieleni akcenty.. najgorsze jest to na co się zdecydować bo tyle fajnych pomysłów jest![]() Cytat:
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to tutaj u nas jest taka babka co robi sesję zdjęciowe tzn akty kobietom i takie zdjęcia sa bardzo popularne jako prezent przedślubny dla mężczyzn. i jak np kobieta w dzień slubu dostaje kwiaty, tak mężczyzna zestaw takich zdjęć. Z tego co slyszałam to bardzo modne tutaj to jest ![]() Mój Tż już nie raz mi mowil, że bardzo by chcial taki prezent dostać ![]() Cytat:
Musze zobaczyć jak pojadę w tymtygodniu do centrum takie duże plakaty i w funciaku ramki wyhaczyć jakieś ![]() a co do sepii to uwuelbiam takie zdjęcia |
||
|
|
|
#1134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I weźmiemy te z brylancikami http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,1882 chyba, że nam sie odmieni. Wczoraj je jeszcze raz zmierzyliśmy, bo tak byliśmy w Aparcie w innej sprawie, ale uznałam, że skoro juz jesteśmy to czemu nie Aha i jak tz znajdzie paragon o mojego pierścionka to oddam go do rodowania, bo w ciągu dwóch lat od kupna można oddać do rodowania biżuterię z brylantami I będę miała pierścionek jak nowy, bo jeszcze oprócz rodowania wyczyszczą kamień![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Cytat:
A co zdjęć w salonie to my z tz planujemy zdjęcia własnego autorstwa, raczej cz-b i jakąś architekturę, dla mnie najbardziej klimatyczne były fotki z Hiszpanii Albo jakieś makro fajne, albo jakies ciekawe widoczki z morzem i plażą. Zobaczymy
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tez sie to robi cakiem popularne z tego co widze moj TZ jednak sam wolalby mi takie zdjecia popstrykac mysle, ze bylaby to fajna zabawa ![]() do salonu moglabym miec zdjecia z Tatr Samoa te obraczki Wam cos nie podrozaly bo mi sie wydaje, ze ostatnio jak je wklejalas to cena byla cos 3880 czy cos w ten desen chyba, ze mi sie zdawalo Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-12 o 14:49 |
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak masz zniżkę to czemu nie![]() A co to jest rodowanie? ![]() A co do zdjęć "pociętych" na fragmenty to moja kumpela ma w pokoju na drewnianych trzech deseczkach obrazek. Super wygląda!
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Onalla jesteś genialna!!!!!!!!!!!!!!!! tak jak zaczęłam myśleć o twojej sypialni to stanęła mi przed oczami moja duża pusta sciana w pokoju w przyszłym mieszkanku
genialnie by się tam coś takiego nadawało!!! a już się martwiłam że będę miała pokój bez duszy hehegdzie się kupuje takie zdjęcia??? mnie by aż takie gigantyczne plakaty nie interesowały- raczej trzy ramki umieszczone w poziomie jedna obok drugiej.. a salon będę miała brązowo-kremowo-pomarańczowy ale super wizja!!!!!!!!!!!!!!!!! Onaella jesteś moją muząSamoa dzięki za info odnośnie obrączek nie śledzę ich sama tylko moja babka od ćwiczeń na uczelni i znów jakiś rekord złota podobno był
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sa bardzo ładne I 10% rabatu to ponad 400 zł mniej, wiec jestem mega szczęsliwa, bo myślałam, że nie dostaniemy na nie rabatu a tu taka niespodzianka![]() białe złoto jest pokryte warstwą rodu i dlatego jest takie błyszczące na srebrny kolor, bo normalnie białe złoto ma taki słomkowy kolor. I od uzytkowania ściera sie warstwa rodu i jak sie chce to można co jakiś czas dac jubilerowi do rodowania. Mi sie trochę starła ta warstwa od dołu, w sumie nie przeszkadza mi to, ale jeśli mogę to zrobic w ramach gwarancji to czemu nie Chociaż trochę się boje oddać mój pierścionek... od prawie dwóch lat noszę go codziennie, do sprzątania, pływania i wszystkich czynności, więc swoje juz przeszedł![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Coś tam gadl z kimś o cenach złota, ale się nie przysłuchiwałam, ogólnie bez paniki
|
|
#1139 |
|
Przyczajenie
|
Czy mogę do Was dołączyć ?? Ja również wychodzę za mąż w 2010, a dokładniej 09.10.2010 r.
|
|
|
|
#1140 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie chciałabym takiego kociołku. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A czemu tej nowej koleżanki nie lubicie???
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Jeden profesorek sobie wymyślił zbieranie punktów na zajęciać-czyli obecność, jakieś odpowiedzi na pytania, które zadaje na wykładach i prezentacjue-ponad 200 osób podzielił na grupy wg znaków zodiaku
No i kurcze znowu nie dam rady chodzić na nauki przedmałżeńskie, bo muszę jeździć na te wykłady. 
potem na pewno zakupy z mamą to zleci mi czas szybko.. no i robię pizze dla TZta

Dlatego musieliśmy z nich zrezygnować i wzięliśmy DJa 
a powiedz mi hmm a jakbym zamiast białych wstążek przy ławkach w kościele dała zielone, takie jak na zaproszenia i np białego kwiatka. Mis ie wydaje, ze fajnie by to wyglądało...
????

Ale jak masz zniżkę to czemu nie
genialnie by się tam coś takiego nadawało!!! a już się martwiłam że będę miała pokój bez duszy hehe