|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#1652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
....jezeli chodzi o podpisik, to starania rozpoczete
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=horo;14705117]
Jest suuuuper... zeby nie powiedzieć za***iście [QUOTE] 6 tyg. - wow! poważny wiek ![]()
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=listopadowa80;14706 106][QUOTE=horo;14705117]
Jest suuuuper... zeby nie powiedzieć za***iście Cytat:
Wlasnie wyrzucilam do kosza pas uciskowy i... szybciutko musze wyskoczyć na śmietnik, co by mi nie przyszlo do glowy, zeby go wyjąć ps. i nie obrazać mi dziewczynek... krzywe to one byly jakis czas temu, ale tyle nas trzymalo kciuki za puszczenie się uparciucha, ze w końcu polegl ![]() żeby zmusić go do upadłości
|
|
#1655 |
|
Rozeznanie
|
Horo gdybys miala doradzic wybor lekarza, polecilabys Dr Krajewskiego?
chce sie umowic na konsultacje albo do niego albo do Dr Skwiercz i nie moge sie zdecydowac. Chyba najlepiej wybrac sie do obojga i porownac:P i tutaj tez pytanko do Maszki ? wiem ze obie jestescie zachwycone dlatego tak ciezko wybrac ![]() gdzie moge zobaczyc galerie obojga doktorkow? i jaka jest roznica w obu metodach pod miesien i pod oba miesnie? nie chodzi mi ciecie czy umieszczenie zelkow bo to logiczne bardziej o powiklania, pozniejsze gojenie sie, przyszla ciaza itd? z gory dzieki i buziaki dziewczynki
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-10-13 o 10:00 |
|
|
|
#1656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ty poproś ładnie lewą łapkę żeby tu nie cudowała , tylko wzięła się do roboty |
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam z czystym sumieniem Mój dr chyba nie ma galerii... nie uważam, zeby to bylo mu potrzebne. Zresztą wszystkie wiemy, ze nie ma co się sugerować zdjeciami A co do metody... żadna z tych dwóch nie wyklucza karmienia piersią a bol to sprawa indywidualna ps. jeśli się wahasz co do wyboru dr, to najlepiej wybierz się do obu
|
|
#1658 | |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
Mysle, ze byly szczere, poniewaz...jest znaczna poprawa Podczytuje Was od poczatku marca...i kazdej kibicuje i trzymam kciuki,aby byla zadowolona z efektow operacji.Jednak na Twoja i Tigi operacje wyczekiwalam najbardziej,poniewaz sama rozwazalam zabieg u dr Skwiercz.Jesli chodzi o moje zdanie na temat Twojej piersi, nie uwazam, ze nadaje sie tylko i wylacznie do poprawki |
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lewus... jak na lewusa przystalo... nie ma najmniejszej ochoty zachować się jak "prawy organ" mojego ciala
|
|
#1660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a jezeli chodzi o dr. Skwiercz, to masz sliczne widoczki u Maszy i Listopadowej
|
|
#1661 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, więc ja powiem coś od siebie![]() Dr Skwiercz nie posiada witryny www, ona tak naprawdę się nie reklamuje ![]() Umieszczenie implantów pod oba mięśnie - żelek jest mocniej przytrzymywany (logiczne), więc mniejsza szansa, że zjedzie do pasa . Tak umieszczony implant pozwala na zajście w ciążęPowikłania - takie same jak w innym metodach Rekonwalescencja - metoda najbardziej traumatyczna, więc teoretycznie ten okres powinien być bardzo długi i bolesny - ale jak zauważyłaś to zależy od danego organizmu ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
. Moim marzeniem jest tylko to, żeby ten cholerny mięsień w końcu puścił, bo oprócz tego, że ma on wpływ na wygląd piersi to też lekko utrudnia życie (ręka nadal delikatnie niepełnosprawna---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
A to Kubusiowe piersi też są made by Krajewski? Nawet nie wiedziałam---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=horo;14705613]Super doktorek, robi piękne pieri, ale... musisz sie troche potargowac o rozmiarek... on jest zwolennikiem raczej mniejszych niz większych
![]() Bardzo dziekuje za odpowiedz i mam jeszcze pytanie ile powinnam tam wlozyc ![]() Mam zamiar zrobic konsultacje i zabieg w 1 dzien (nie mieszkam w Polsce) wiec duzo czasu na negocjacie nie zostanie malo znam sie w tym temacie mylalam o zelkach okraglych , i niesmialo bym chcialamiedzy 325 moze troche wiecej ? Co Wy o tym myslicie ????Mam jeszcze takie pytanie czy do tej kliniki mozna tylko w srody i piatki dzwonic ? Zastanawiam sie czy wszystkie potrzebne badania mozna zrobic tuz przed zabiegiem w klinice ? |
|
|
|
#1663 | |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
I PRZEPRASZAM jesli kogos urazilam |
|
|
|
|
#1664 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=pysia222;14706745]
Cytat:
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
No juz zrobilam 1 krok zadzwonilam do kliniki , niestety pani powiedziala , zeby zadzwonic dzisiaj po 15 -tej . Narazie dowiedzialam sie ze ciezko bedzie zabieg i konsultacje w 1 dzien zrobic , chyba ze dr. sie zgodzi
, wiec chyba bede musiala je zrobic tu (Niemcy)Zobaczymy jutro bede dzwonic to sie czegos dowiem |
|
|
|
#1666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Jezeli chodzi o badania, to USG piersi zrobilam tutaj na koszt wlasny 45€, a o wyniki krwi poprosilam moja rodzinna pania doktor, powiedzialam jej prawde i zrobila badania na kase chorych
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratunku
![]() ![]() sama siebie nie poznaje . Teraz to najchetniej jutro bym na stol wskoczyla a tak swoja droga to zastanawiam sie kiedy beda jakies wolne terminy i czy czas oczekiwania jest dlugi . Mowie sobie Pysia , Pysia wes sie w garsc przeciez jak 28 lat tak zylas to jeszcze kilka miesiecy wytrzymasz ![]() Normalnie zwariowalam |
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A jak musiałam przesunąć termin op. o jeden m-c to ogarnęła mnie normalnie czarna rozpacz |
|
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... przeciez śliczniusie
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa80 wlasnie ogladalam Twoje piersi na str.47 i sa slicznie , mnie sie bardzo podobaja , sa odjazdowe .
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=pysia222;14706745]325 cc to obowiązkowe minimum
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
doktorek na pewno zgodzi się na takie rozwiazanie, jeśli powiesz, ze bardzo Ci na tym zależy ja i konsultację i badania i sam zabieg miałam w jednym dniu... ograniczyło się to zaledwie do kilku godzin
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jeszcze krzywusy ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Jak ja mogłam na to nie wpaść . O ja głupia |
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny strasznie sie ciesze , ze na to forum trafilam , jestescie wszystkie bardzo kochane i takie pomocne
Tylko tak sie zastanawiam jak do tego wszystkiego podejsc , czy mam na tyle odwagi , zeby powiedziec o swojej decyzji w pracy, czy mam na tyle sily ,zeby odpowiadac na te wszystkie pytania. |
|
|
|
#1675 |
|
Przyczajenie
|
Ale wy laseczki dużo piszecie,od rana takie produktywne.
Zgad zam się że każdemu nie musi podobać się to samo i ma prawo to powiedziedz,też lubię szczerość...jednak czytając niektóre wypowiedzi Maszy dotyczące horo czułam niesmak.Wyrażnie były''lekko'' złośliwe Tak to odebrałam,to moje zdanie mam do niego prawo w ybrałam dr.Ostrowską -clark jest świetną osobą na konsultacji bardzo dokładnie objaśnia,dobiera implant opierając się na systemie matrix,dokładne pomiary.U krajewskiego tego mi zabrakło,konsultacja na''oko'' 10 min.I to mnie zraziło Ale patrząc na wasze cycuch to już nic nie wiem... |
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1677 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chcę mówić, bo mam kruche ego..i od tych pytań, zdziwień...ucierpiałoby jeszcze bardziej..To moja sprawa..i nikomu nic do tego.. Ale to zależy od osoby...ja zupełną deską nie byłam..i push up robił swoje..ale zobaczymy...![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Nikomu się nie chwal!! |
||
|
|
|
#1678 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli masz mozliwosc zrób dokładny rekonesans-nie spiesz sie z decyzją, idz, posłuchaj, zabacz kto Ci najbardziej przypadnie do gustu, czyje sugestie odnosnie żelków beda najbardziej zblizone do Twoich oczekiwan i wtedy podejmi decyzje. Bede trzymac za Ciebie kciuki Czy ten osioł tzn, Twij mąż dał sie namowic na terapie? ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- [QUOTE=Masza711;14709380]Słonko widze ze dr Listopadowa juz wszystko ładnie wyjaśniła QUOTE] Bo dr Listopadowa jest niezawodna I jeszcze prośba do wszystkich dziewczyn: Skończmy wreszcie tę bezsensowną nagonkę na Maszę! Mimo iż w kwestii piersi Horo nie zgadzam się z Maszą, uważam, że w jej wypowiedziach nie było złośliwości! Ma dziewczyna takie zdanie, a nie inne - uszanujmy to! Trzeba oczyścić atmosferę w tym wątku, bo powoli staje się nieznośna! I na koniec życzę nam wszystkim więcej dystansu do siebie i do wypowiedzi innych wizażanek! |
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
dosyć juz tego, bo
![]() ![]() ![]() A mój biust jest śliczny i w sam raz pasujący do sylwetki
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

. Jeśli czujesz się urażona to przepraszam...

bardziej o powiklania, pozniejsze gojenie sie, przyszla ciaza itd?
, tylko wzięła się do roboty

I PRZEPRASZAM jesli kogos urazilam
, wiec chyba bede musiala je zrobic tu (Niemcy)