Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 18:27   #3721
ganimedea
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
A o jakim mieście mówisz jeżeli mogę spytać, Dobrym Mieście, Lidzbarku Warm., czy może jeszcze innym
LW Czyżbyś mieszkała w moich okolicach?

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Shpilcia, Magdolena: wrzucam zdjęcia lakierów i przy okazji kredek Sensique
Kredeczki cudne

Tak tu kusicie zewsząd, a ja postanowiłam w tym miesiącu nie kupić już nic kosmetycznego - ani pielęgnacji, ani kolorówki Oj czarno to widzę...

Byłam dziś w drogerii po pastę do zębów i mimo, że macałam lakiery i zerkałam w szafy z kolorówką, to udało mi się nic więcej nie kupić Skusiłam się za to na buty i już pustki w portfelu

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 19:12   #3722
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny!!! wrocilam z centrum ze spotkania z Polka ale zesmy sobie pogadaly

kupilam plyn do demakijazu bo w moim jest koncowka

Cytat:
Kupiłam sobie krem kakaowy z Ziaji. W nocy bardzo wysusza mi się skóra i kupiłam go właśnie z przeznaczeniem na noc.
ja tez go mam i uzywam wlasnie na noc bo inaczej jest za tlusty i buzka sie po nim swieci. A na noc dobrze odzywia.

zaraz kolacja a potem idziemy z Tz-tem do pubu na koncert rockowy

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 19:25   #3723
Hosenka*
Zakorzenienie

Cuciola: już go wypróbowałam i wchłonął mi się prawie do matu (podobnie jak oliwkowy )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 19:34   #3724
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
LW Czyżbyś mieszkała w moich okolicach?

Kredeczki cudne

Tak tu kusicie zewsząd, a ja postanowiłam w tym miesiącu nie kupić już nic kosmetycznego - ani pielęgnacji, ani kolorówki Oj czarno to widzę...

Byłam dziś w drogerii po pastę do zębów i mimo, że macałam lakiery i zerkałam w szafy z kolorówką, to udało mi się nic więcej nie kupić Skusiłam się za to na buty i już pustki w portfelu
To mamy już dwie Lidzbarszczanki
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 19:57   #3725
Koshatka
Zakorzenienie

Parsifal, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Cuciola, Hosenka, Vibeska gratuluję zużyć.

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Koshatka czyżbyś nie uaktualniła podpisu? ja tam żadnych szaleństw zakupowych nie widzę
No nie uaktualnione, bo jeszcze nie zdążyłam tego ogarnąć.

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
gdybym miała piękne loki tez bym nie prostowała ale moje włosy są niewiadomo jakie
Ja mam nie wiadomo jakie ale prostych nie lubię. Najlepiej jak jest taka pogoda jak dziś to mi wilgoć piękne fale skręca.

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
co do shape i tej płyty to sa tam 4 treningi po 15 min.kazdy na inna partie ciała.
Pytałam Cię już ale chyba przeoczyłaś. Do tych ćwiczeń potrzeba dużo miejsca?

Cytat:
dokładnie TŻ jest starszy ode mnie o 35 minut
I pewnie wykorzystuje fakt "starszeństwa".

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14764898]Mój tylko się ze mnie śmieje z politowaniem, jak chwalę się nowym zakupem :P[/QUOTE]

A mój patrzy "oczami kota ze Shreka" z nadzieją że dostanie część. Na szczęście kolorówki nie chce.

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
A ja mam huśtawki nastrojów. Co z tego że jestem magistrem skoro bezskutecznie szukam pracy i wysyłam stosy CV... Dużo lepiej mają ludzie ze średnim wykształceniem, bo jest dla nich jest więcej ofert pracy. Mnóstwo ogłoszeń dla fryzjerek, kosmetyczek a dla mnie nic... bo albo nie mam 5 lat doświadczenia albo za daleko mieszkam...
Wiem jak to jest, nie poddawaj się.

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

Witam i o zdrowie pytam
Bo u mnie choro niestety
Boli mnie gardło i mam gorączkę

Cytat:
Oglądałam tę fioletową kredkę i nie zachwyciła mnie ale muszę przyznać że na oku daje super efekt. Nie potrzebuję kredki, nie potrzebuję kredki, nie potrzebuję kredki, nie potrzebuję kredki.
Stary 2009-10-16, 20:15   #3726
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Wypiłam herbatkę z prądem i jest mi lepiej, zrobiłam sobie parówkę z maską błotną avonu a teraz siedzę z Ziają Anno doro mikrodembrazja
I mam ryjek oczyszczony
Stary 2009-10-16, 20:25   #3727
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
To mamy już dwie Lidzbarszczanki
No proszę, jaki ten wizaż mały

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-16, 20:53   #3728
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
U mnie prostowanie jest potrzebne wyłącznie po umyciu włosów (2-3 razy w tygodniu). Niestety, gdy wyschną samopas - staram się nie używać suszarki, wyglądają jak napuszona kupka siana Dopóki nie kupiłam prostownicy, to smarowałam je jedwabiem, ale prostowanie daje lepszy efekt
A Sprayu termoochronnego Avonu użyłam dopiero kilka razy, to ciężko zauważyć mi efekt, nie wyglądają w każdym bądź razie na zniszczone. Za to spray ładnie pachnie, identycznie jak inne produkty AT.
a jest jakiś efekt w prostowaniu włosów?? lepiej czy nie ma różnicy??
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14764314]Czysta Skóra Active, eliminujący niedoskonałości. Niby. [/COLOR]
Sama nie używam, ale cała masa moich klientek się w niego zaopatruje na zimę, więc musi być super Kocham teatr, więc cudowny prezent Też z moim kochaniem się wybieram niedługo I oczywiście - spóźnione sto lat! Ten 'lekka formuła' czy zwyczajny masz?[/QUOTE]
ja mam cały ten peeling ale użyłam go dopiero 4 razy, pasowałby mi bardziej na lato z racji tego uczucia zimna
Cytat:
Zakupiłam:
- maseczki nawilżające w saszetce AA
- peeling Joanna Kiwi
- ampułki Joanna Apteczka Babuni
- kaszmir w płynie do włosów
- podkład Rimmel Stay Matte
- Ziaja Anno Doro Mikrodermabrazja
co to za kaszmir w płynie?? i jak ta mikrodermabrazja?? daj znać jak będzie się sprawowała
Cytat:
ojej ten fiolet śliczny ale nie będzie się dobrze komponował z moimi sińcami
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
No i dorwałam TS z fioletowym kalendarzykiem (w środku było sporo próbek, w tym maseczka, więc potestuję).
jakie próbki są?? i jak ten kalendarz?? bo też mam w planach kupić
Stary 2009-10-16, 20:59   #3729
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
a jest jakiś efekt w prostowaniu włosów?? lepiej czy nie ma różnicy??
Moje włosy są dosyć podatne na prostownicę, ale ze sprayem jest jakby ciut lepszy efekt i mam wrażenie, że utrzymuje się dłużej - praktycznie do kolejnego mycia

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-16, 21:07   #3730
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymamy się razem już 16 więc połowa miesiąca za nami ja też koniecznie chciałabym mieć stan zerowy w tym miesiącu w liczniku zakupów.
Z drogeryjnego wypadu mojej kuzynki dla mnie tylko płatki kosmetyczne ale to się przyda a i okazja cenowa więc zakup usprawiedliwiony.
Ojć o zimowym obuwiu nawet nie wspominajcie. Musze w niedziele coś koniecznie kupić bo niestety moje buty "przeciekaja" jak się wczoraj przekonałam. Adidaski wysłużyły mi 3 lata i to ich kres wiec zakup konieczny bo na tą pluche w sandałach troche nie tego ...

Zużyłam dziś resztki maseczki błotnej z avonu i chętnie kupiłabym znów ale musze inne pokończyć. W listopadzie chciałabym skonczyć kolejne opakowanie maseczki, tym razem stymuluijące też z avonu - piekielnie wydajna.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:22   #3731
ganimedea
Zakorzenienie

U mnie niestety, nigdy jeszcze nie zdarzył się miesiąc z zerowymi zakupami W tym poprzychodziła zamówiona we wrześniu kolorówka, a w weekend odbieram mleczko do demakijażu i lakier z avonu, więc jest tego trochę na liczniku

W czeluściach moich zbiorów także tkwi maseczka stymulująca A właśnie, może dzisiaj sobie jakieś zaaplikuję... Dobrze, że mi o niej przypomniałaś

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-16, 22:52   #3732
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Moje włosy są dosyć podatne na prostownicę, ale ze sprayem jest jakby ciut lepszy efekt i mam wrażenie, że utrzymuje się dłużej - praktycznie do kolejnego mycia
kupię na pewno bo mleczko które mam już się kończy
Cytat:
U mnie niestety, nigdy jeszcze nie zdarzył się miesiąc z zerowymi zakupami
u mnie niestety też i chyba taki nie nadejdzie

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

zużyłam tonik ziaja nuno
Stary 2009-10-16, 22:59   #3733
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Dużo napisałyście... później doczytam.
Zgrzeszyłam i kupiłam szmineczki w Inglocie. 2 sztuki. Wydałam 40zł.

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Drogo. Ale w sumie to dobrze bo nie będą mnie kusiły. Tym bardziej że tylko pachną.

Brawo.

Dokładnie, paznokci zazdroszczę.

---------------------

A ja wczoraj znowu nagrzeszyłam. Chyba się kwalifikuję do leczenia w trybie zamkniętym. A tak naprawdę szkodzi mi nie kupowanie przez dłuższy czas bo potem wpadam w amok.

No dziewczyny, cos nam sie kruszy ten odwyk... Ja kupilam 2 odzywki do wlosow, ale oebecne sa na wykonczeniu, a ze bylam blisko natury... Ciesze sie ze sie oparlam pokusom w postaci stois essence, sensique, my secret, pierre rene... Jakos stwierdzam ze co do kosmetykow strasznie wybredna jestem ostatnio (kolorowkowych)
Stary 2009-10-16, 23:01   #3734
zetafon
Zakorzenienie

ja dzis zużyłam peeling do ciała,żel do twarzy i hydrolat.w sumie w tym miesiacu posszło mi około 10 kosmetyków pełnowymiarowych i z 5 próbek.ja dzis byłam z kolega i kolezanka na piwie i znowu przy mnie zadzwonili do niej z oferta pracy.ja nie wiem co trzeba zrobić zeby dostac prace mam mega doła mimo ze staram sie o tym nie myśleć.jeszcze TŻ poszedł na spotkanie klasowe i siedze sama jak ten kołek.chyba zrobie sobie kąpiel relaksacyjną na pomarańczowo i zrobie sobie sztuczna opaleniznę.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 23:34   #3735
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Ostatnio dużo się podziało, ale nie mam za bardzo czasu pisać, bo strasznie zagoniona jestem na uczelni.
Ogólnie to żyje w mega stresie przez tego ćwiczeniowca z analizy zespolonej, o którym wam pisałam siedzę, po 2 dni i 2 noce przed zajęciami (normalnie się uczę na zwykłe zajęcia jak na egzamin ), a on i tak po nas wszystkich jedzie jak chce, że jesteśmy głupie bałwany Nie wiem, ile dam radę wytrzymać taki stres

Z cudownych wiadomości to ... mam nowy, boski płaszczyk

Dostałam od Mamy na poprawę humoru, zresztą od dawna planowałam zakup ładnego płaszczyka. A ten jest nieziemski , jak będę w Toruniu (teraz na weekend pojechałam do domu) to wkleję fotkę

Niestety rozchorowałam się trochę. Od wczoraj trzyma mnie gorączka i smarkam ciągle, gardło mnie boli i jeszcze mam dreszcze

i jeszcze nagrzeszyłam ... ale tak na maksa
Weszłam do Natury kupić pastę do zębów i podeszłam to szafy Sensique i odpłynęłam
Zakupy:
Z limitowanki Inspired by Earth:
- cień pojedyńczy ciemny turkus
- paleta cieni I by E (5 kolorów - boskie )
- lakier ten w kolorze pomarańczowego złota (takiego jeszcze nie mam )
Dodatkowo skusiłam się na promocyjną, szarą kredkę z My Secret
I koniec Natury. A teraz Rossmann ...
Weszłam tylko po maseczkę AA, tą nową antybakteryjną dla nastolatek. To był planowany zakup, bo chciałam kupić coś zamiast kremu na noc, bo nie wziełam kosmetyków z Torunia (zużycia stoją w miejscu ). No i poległam jeszcze na mleczku Rival de Loop, które było w promocji, a zaciekawił mnie bardzo bogaty skład. No i kupiłam

Ale to jeszcze nie wszystko Przyjechałam do domku, do rodziców i trochę Mamie opowiadałam o kosmetykach i naszym wątku I zaczęłą mi się żalić, że potrzebowała by jakiegoś mocnego serum na zmarszczki, bo potrzebuje się odmłodzić. No to ja od razu myślę - BU
Zamówienie z BU sobie wymarzyłam i zaplanowałam na grudzień, tak zrobić sobie prezent pod choinkę I w ramach wynagrodzenia za odwyk A tu Mam się napaliła na serum renew z retinolem (te najdroższe ), więc skorzystałam z okazji i domówiłam dla siebie 2 hydrolaty: oczarowy i geraniowy, maseczkę wulkaniczną z ogórkiem i serum regulujące Lemon
Koniec
Nie bijcie za mocno

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
ciesze sie ze lakier sie podoba,ale paznokcie nie moje,to fotka z internetu
to w takim razie - śliczny lakier
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
zaraz ide zrobic jakies ladniutkie kolczyki, (nie wiem czy wam mowilam ze robię samodzielnie bizuterię) a wieczorem ide na piwko z kolezankami
Cytat:
Koniku ja też robię biżu
jaki ten wizaż mały, jak to już któraś z Was wspomniała też robię biżu
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Kurcze no...napalam się coraz bardziej na kolorówkę ja na kolorówkę?! teraz zamarzyła mi sie boska kryjąca matowa pomadka w odcieniach beżu lub fuksji muszę sie opanować

musze sie przyznać że ostatnio popełniłam OLBRZYMI BŁĄD! uradowana odwykiem głownie pielegnacji pochwaliłam sieTŻtowi po obliczeniach że mam juz tylko ponad 40 kosmetyków- na co oczywiscie spojrzał sie na mnie błagalnie- wiec ja głupia tłumacząc sama siebie i próbując udowodnić jaki to wielki czyn/krok zrobiłam powiedziałam ze przed odwykiem miałam ponad 100 kosmetyków wiec to nie lada wyczyn.... na to TŻ powiedział tylko " wiesz co ja takich rzeczy wole nie wiedzieć" no i zdałam sobie sprawe że przecież facetom nie o wszystkim trzeba mówić nawet jeśli dla mnie to jest radość, no cóż o moich nowych zakupach kolorówki mogę się jedynie Wam pochwalić
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14764898]Mój tylko się ze mnie śmieje z politowaniem, jak chwalę się nowym zakupem :P[/QUOTE]
Ja z tym mówieniem Tżtowi o kosmetykach mam dokładnie tak jak Orlica.
Wchodzę do domu z siatką kosmetyków, tak niby udaję że chowam, a on na to: "No pochwal się, co kupiłaś" Wykładam mu całą reklamówkę, a on patrzy z politowaniem, śmieje się i mówi: "Nieładnie, przecież odwyk masz"
Orlica te nasze Tżty to jakieś podobne są, zresztą pewnie jak my same
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 23:37   #3736
ganimedea
Zakorzenienie

Opróżniłam słoiczek po kremie na noc, ale stwierdzam, żem sierota Zdawało mi się dziś w drogerii, że prócz pasty miałam na coś spojrzeć, lecz czym prędzej uciekłam przed pokusami do kasy. Teraz przyszło olśnienie Jutro znów muszę tam wrócić i zaopatrzyć się w nowy krem Obym tylko ponownie pobiegła do kasy, gdy tylko się na jakiś zdecyduję

A może polecacie jakiś niezbyt ciężki i niezapychający krem na noc do cer naczynkowych ?

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-16, 23:40   #3737
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Księżniczko, powiedz tylko, że Twój TŻ nie ma na imię Wojtek Też mnie kusi zamówienie kilku rzeczy z BU, ale nie chcę płacić 11zł za przesyłkę... Może jak dostanę wypłatę pod koniec października to się skuszę.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 23:42   #3738
ganimedea
Zakorzenienie

Oj, Księżniczko, nieźle sobie odreagowałaś wrednego ćwiczeniowca

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-16, 23:48   #3739
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14775006]Księżniczko, powiedz tylko, że Twój TŻ nie ma na imię Wojtek Też mnie kusi zamówienie kilku rzeczy z BU, ale nie chcę płacić 11zł za przesyłkę... Może jak dostanę wypłatę pod koniec października to się skuszę. [/QUOTE]
A co, podejrzewasz, że Twój i mój Tż są tą samą osobą?
Mój jest Maciuś
Też mnie trochę ta przesyłka odstraszała, szkoda (i w sumie nieszkoda), że kosmetyki z BU są nietrwałe, bo można by było kupować dużo na zapas i zmniejszać koszt wysyłki.
Stary 2009-10-16, 23:55   #3740
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Mój jest Maciuś
Też mnie trochę ta przesyłka odstraszała, szkoda (i w sumie nieszkoda), że kosmetyki z BU są nietrwałe, bo można by było kupować dużo na zapas i zmniejszać koszt wysyłki.
Właśnie wspominając o tej nietrwałości, odciągnęłaś mnie od zakupów na jakiś czas Chciałam wziąć hydrolaty i maseczki, ale mam takie zapasy, że pewnie nie zużyłabym tego tak szybko. Chociaż... hmm, w sumie obie jesteśmy z Torunia, to można by było zrobić kiedyś wspólne zamówienie
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 00:05   #3741
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14775203]Właśnie wspominając o tej nietrwałości, odciągnęłaś mnie od zakupów na jakiś czas Chciałam wziąć hydrolaty i maseczki, ale mam takie zapasy, że pewnie nie zużyłabym tego tak szybko. Chociaż... hmm, w sumie obie jesteśmy z Torunia, to można by było zrobić kiedyś wspólne zamówienie [/QUOTE]
Też pomyślałam o wspólnym zamówieniu
ja też mam ogromne zapasy, ale postanowiłam na trochę je odstawić i spróbować biochemii (większość zapasów ma ważność do 2011, także się nie zmarnują )
Stary 2009-10-17, 00:09   #3742
Konto usunięte

Cytat:
Też pomyślałam o wspólnym zamówieniu
ja też mam ogromne zapasy, ale postanowiłam na trochę je odstawić i spróbować biochemii (większość zapasów ma ważność do 2011, także się nie zmarnują )
Daj więc znać, jak będziesz coś stamtąd zamawiać znowu, mam gotowy koszyk na 25zł, doczytałam co do tej trwałości, nie jest tak źle
Stary 2009-10-17, 00:24   #3743
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14775365]Daj więc znać, jak będziesz coś stamtąd zamawiać znowu, mam gotowy koszyk na 25zł, doczytałam co do tej trwałości, nie jest tak źle [/QUOTE]
A może da się tam jakoś połączyć te zamówienia? Albo uzupełnić już gotowe zamówienie?
Bo penie teraz to nieprędko coś będę zamawiać
Stary 2009-10-17, 00:27   #3744
Konto usunięte

Cytat:
A może da się tam jakoś połączyć te zamówienia? Albo uzupełnić już gotowe zamówienie?
Bo penie teraz to nieprędko coś będę zamawiać
No jakby dało radę to chętnie, choć grzeszę
Gdybyś mogła dopisać, wzięłabym hydrolat cytrynowy, puder bambusowy i maseczkę wulkaniczką z limonką
Stary 2009-10-17, 11:44   #3745
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Księżniczko, ale poszalałaś z tymi zakupami. Teraz musisz mieć ładne zużycia żeby to jakoś nadrobić.
Cytat:
jakie próbki są?? i jak ten kalendarz?? bo też mam w planach kupić
Kalendarz świetny, estetyczny i wygodny w prowadzeniu (ja miałam już 2x kalendarze z TS i byłam b.zadowolona). A co do próbek to była saszetka Lenora z tej serii Perfumelle czy jakoś tak (właśnie włączyłam pranie, zobaczymy czy faktycznie ładny zapach ), saszetka maseczki + kremu Soraya, krem Lirene +45, bon -10% na zakupy w Douglas na wybrane marki, paszport CHI (są miejsca na pieczątki z zakładów fryzkerskich, które pracują na CHI, jak zbierzesz 3 za farbowanie to dostajesz zestaw kosmetyków za 260zł), do tego katalog Nivea, Douglas, Deichmann.
Cytat:
U mnie niestety, nigdy jeszcze nie zdarzył się miesiąc z zerowymi zakupami W tym poprzychodziła zamówiona we wrześniu kolorówka, a w weekend odbieram mleczko do demakijażu i lakier z avonu, więc jest tego trochę na liczniku
Ja mam tak samo.. Zawsze muszę kupić chociaż kilka kosmetyków.

Zużyłam dziś szamon kokos i migdał Joanny!
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 11:53   #3746
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Oglądałam tę fioletową kredkę i nie zachwyciła mnie ale muszę przyznać że na oku daje super efekt. Nie potrzebuję kredki, nie potrzebuję kredki, nie potrzebuję kredki, nie potrzebuję kredki.
Skoro tak sądzisz

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ja dzis zużyłam peeling do ciała,żel do twarzy i hydrolat.w sumie w tym miesiacu posszło mi około 10 kosmetyków pełnowymiarowych i z 5 próbek.ja dzis byłam z kolega i kolezanka na piwie i znowu przy mnie zadzwonili do niej z oferta pracy.ja nie wiem co trzeba zrobić zeby dostac prace mam mega doła mimo ze staram sie o tym nie myśleć.jeszcze TŻ poszedł na spotkanie klasowe i siedze sama jak ten kołek.chyba zrobie sobie kąpiel relaksacyjną na pomarańczowo i zrobie sobie sztuczna opaleniznę.
Ja też szukam pracy i Coś się znajdzie napewno. Musi

Cytat:
i jeszcze nagrzeszyłam ... ale tak na maksa
Weszłam do Natury kupić pastę do zębów i podeszłam to szafy Sensique i odpłynęłam
Zakupy:
Z limitowanki Inspired by Earth:
- cień pojedyńczy ciemny turkus
- paleta cieni I by E (5 kolorów - boskie )
- lakier ten w kolorze pomarańczowego złota (takiego jeszcze nie mam )
Dodatkowo skusiłam się na promocyjną, szarą kredkę z My Secret
I koniec Natury. A teraz Rossmann ...
Weszłam tylko po maseczkę AA, tą nową antybakteryjną dla nastolatek. To był planowany zakup, bo chciałam kupić coś zamiast kremu na noc, bo nie wziełam kosmetyków z Torunia (zużycia stoją w miejscu ). No i poległam jeszcze na mleczku Rival de Loop, które było w promocji, a zaciekawił mnie bardzo bogaty skład. No i kupiłam

Ale to jeszcze nie wszystko Przyjechałam do domku, do rodziców i trochę Mamie opowiadałam o kosmetykach i naszym wątku I zaczęłą mi się żalić, że potrzebowała by jakiegoś mocnego serum na zmarszczki, bo potrzebuje się odmłodzić. No to ja od razu myślę - BU
Zamówienie z BU sobie wymarzyłam i zaplanowałam na grudzień, tak zrobić sobie prezent pod choinkę I w ramach wynagrodzenia za odwyk A tu Mam się napaliła na serum renew z retinolem (te najdroższe ), więc skorzystałam z okazji i domówiłam dla siebie 2 hydrolaty: oczarowy i geraniowy, maseczkę wulkaniczną z ogórkiem i serum regulujące Lemon
Koniec
Nie bijcie za mocno

Zużyłam odżwykę do brwi i rzęs - tzn wyrzuciłam resztki bo już taka paskudna maź się zrobiła i oczy mnie szczypią bo nałożniu na rzęsy.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-17 o 11:54
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 12:10   #3747
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Mój jest Maciuś
Jak to sa nietrwałe??
A ja kupilam kozuszek
Dzisiaj okropna pogoda... Ciemno od rana:/
Ksiezniczko mysle ze nie mozesz sie zabardzo tym gosciem przejmowac... Niech mowi co mowi, widocznie ma taki styl nauczania, a to nie znaczy ze jestes glupia. Tymbardziej ze wszytskich tak traktuje, wiec nie masz sie czym przejmwoac i brac tego do siebie
Stary 2009-10-17, 12:17   #3748
Parsifal
Zadomowienie

Dziewczyny które zaszalały zróbcie zdjęcia swoich zdobyczy, chętnie napasę czymś oko

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-17, 12:27   #3749
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Dzisiaj okropna pogoda... Ciemno od rana:/
U mnie od rana piękne słoneczko, choć tylko 5 stopni Za to w nocy były przymrozki i padły prawie wszystkie kwiatki na balkonie Idzie zima

Dzisiaj po długich przymiarkach udało się skrzyknąć ze znajomymi na drinkowanie

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-10-17, 12:32   #3750
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny które zaszalały zróbcie zdjęcia swoich zdobyczy, chętnie napasę czymś oko
Moje ostatnie zakupy kolorówkowe, Avonu jeszcze nie odebrałam

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości