Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-19, 10:32   #1681
MAGiALENA
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Magialenka kudłate myśli Ci chodzą po głowie
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oj ktos tu ma kudłate mysli
łe łe łe... śmiejcie się śmiejcie...
to po wczorajszym wieczorze.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:37   #1682
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
hhhmmm nie wnikamy w szczegóły, my wyposzczone

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:52   #1683
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
oj my też żyjemy w celibacie chyba już ze 4 tygodnie, najpierw miałam zapalenie pęcherza, kiedy mi przeszło przyszła @, a teraz mamy ciche dni i dzień za dniem mija i tracimy czas...cóż trudno ale energia mnie troche rozpiera
Madzia trzymam kciuki za dziadka, na pewno będzie dobrze! I oczywiście za Wasze badania
Kasia a dlaczego Wy się nie kochacie z TŻ? ze względu na maluszka? mój TŻ zawsze powtarza, że on sobie nie wyobraża sexu kiedy będę w ciąży ehhh
no własnie dlatego, coś sobie ubzdurał i już
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:53   #1684
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
hhhmmm nie wnikamy w szczegóły, my wyposzczone
hehe dokładnie, dokładnie.

o matko wykąpałam się we wrzątku prawie, aż mi się słabo zrobila i ledwo z wanny wyszłam. ale za to jak mi gorąco

dziewczyny jakich kremów do twarzy używają wasi mężowie, bo mojemu się wczoraj skonczył i obiecal mu, że poszukam jakiego godnego polecenia aby sobie kupił

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 10:58   #1685
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Kasia, ale to nic go nie przekonuje? nie ma ochoty na sex? czy boi się
Madzia mój Tż używa kremu aloesowego, nie używa specjalnie żadnych specyfików mówi że to dla geji może kiedyś zmieni zdanie nie namawiam go...niech robi tak jak mu wygodnie.
A Twój TŻ jakich kosmetyków używał wcześniej?

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-19, 11:03   #1686
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia mój Tż używa kremu aloesowego, nie używa specjalnie żadnych specyfików mówi że to dla geji może kiedyś zmieni zdanie nie namawiam go...niech robi tak jak mu wygodnie.
A Twój TŻ jakich kosmetyków używał wcześniej?
żelu do mycia twarzy (mył nim twarz rano i wieczorem) i na noc uzywał kremu l'oreal http://www.shoppersstop.com/catalogi...mageType=large

a ten aloesowy to na co?? nawilżający ??

Stary 2009-10-19, 11:04   #1687
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
mój, przynajmniej narazie, twierdzi, że jeśli bedziemy mogli, to bedziemy się kochać. ciekawe jak to będzie naprawdę...

Cytat:
dziewczyny jakich kremów do twarzy używają wasi mężowie, bo mojemu się wczoraj skonczył i obiecal mu, że poszukam jakiego godnego polecenia aby sobie kupił
mój, tak jak ja, jesienią i zimą ma bardzo wysuszoną skórę, więc oboje używamy tłustego kremu - Cold Creme Avene.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 11:05   #1688
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
żelu do mycia twarzy (mył nim twarz rano i wieczorem) i na noc uzywał kremu l'oreal http://www.shoppersstop.com/catalogi...mageType=large

aloesowy, łagodzący ja się nie wtrącam raz próbowałam coś napomknąć i już znam reakcje może Twojemu TŻ kup linie z vichy dla mężczyzn?

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-19, 13:07   #1689
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
aloesowy, łagodzący ja się nie wtrącam raz próbowałam coś napomknąć i już znam reakcje może Twojemu TŻ kup linie z vichy dla mężczyzn?
wlasnie muszę poczytac o tej serii

ja używam ostatnio bardzo tanich kremów, ale jak dla mnie są rewelacyjne. ziaja seria niebieska sopot spa i tak sie zastanawiam, czy dla facetów te kremy też by mogly być

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

hm.. jaka cisza

posprzątałam, skończyłam czytać "ksiązyc w nowiu" dzis zabieram się za 3 tomu z tego cyklu normalnie rewelacyjne są te ksiązki

i czas jakoś leci

juz prawie 13.00 , dziadek już pewnie jest przygotowywany do operacji podobno ma ona trwac ok 5 godz (jesli bedzie bez komplikacji) i bedzie ją prowadziło 3 chirurgów

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

ech no, akurat dziś musi być tu pustka.

poszłam ćwiczyc na stepperze. obiecałam sobie, że od dzis będę codziennie. i co?? po 200 krokach na kazdą nogę dostałam zadyszki ech... nie ma to jak super kondycja

Stary 2009-10-19, 13:14   #1690
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:

ja używam ostatnio bardzo tanich kremów, ale jak dla mnie są rewelacyjne. ziaja seria niebieska sopot spa i tak sie zastanawiam, czy dla facetów te kremy też by mogly być

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

hm.. jaka cisza

posprzątałam, skończyłam czytać "ksiązyc w nowiu" dzis zabieram się za 3 tomu z tego cyklu normalnie rewelacyjne są te ksiązki

i czas jakoś leci

juz prawie 13.00 , dziadek już pewnie jest przygotowywany do operacji podobno ma ona trwac ok 5 godz (jesli bedzie bez komplikacji) i bedzie ją prowadziło 3 chirurgów

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

ech no, akurat dziś musi być tu pustka.

poszłam ćwiczyc na stepperze. obiecałam sobie, że od dzis będę codziennie. i co?? po 200 krokach na kazdą nogę dostałam zadyszki ech... nie ma to jak super kondycja
hehe ja steper chciałam, ale po głębszym zastanowieniu stwierdziłam że jest to zbędny zakup, nie mam aż takiej motywacji do ćwiczeń ja też wzięłam się za sprzątanie łazienke musiałam doprowadzić do jakiegoś porządku strasznie się kurzy....teraz może jakaś kawka zbożowa i dalej do przodu
ja używam teraz jakiegoś nowego garniera z winogronkiem i ogórkiem i powiem, że nie jest najgorzej

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-19, 13:25   #1691
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hehe ja steper chciałam, ale po głębszym zastanowieniu stwierdziłam że jest to zbędny zakup, nie mam aż takiej motywacji do ćwiczeń ja też wzięłam się za sprzątanie łazienke musiałam doprowadzić do jakiegoś porządku strasznie się kurzy....teraz może jakaś kawka zbożowa i dalej do przodu
ja używam teraz jakiegoś nowego garniera z winogronkiem i ogórkiem i powiem, że nie jest najgorzej
moja mama kiedys go sobie kupiła (stepper) wiec korzystam ma taki skrętny, wiec od razu mięsnie brzuszka pracują no nic i tak pewnie za kilka dni moja ambicja mi przejdzie

a ja od 3 dni zaczęłam pić kawę wczoraj kupiłam sobie ricore i jakoś mi posmakowała. choc nie wiem czy warto to dalej kontynuować - jeszcze się uzaleźnię
choc podobno filiżankę kawy spokojnie można na dzień pić

Stary 2009-10-19, 13:28   #1692
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
witaj Prawda ze egipt uzaleznia i mozna sie zakochac?
dla mnie najwieksza frajda jest wylot do cieplych krajow, kiedy u nas snieg i zimno - wtedy to jest relaks
Dlatego nasza podroz poslubna od 16 listopada
Ja właśnie wpadłam na pomysł żebyśmy się z TŻ'tem udali do Egiptu w lutym bo przez remont mieszkania teraz nie daliśmy rady nigdzie pojechać.

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
a ja nie używam książek kucharskich... mam pare w domu ale zdecydowanie bardziej wolę przepisy z internetu W książce jest jakiś tam przepis i tak na prawdę, do momentu aż się go nie zrobi to nie wiadomo czy w ogóle coś z tego wyjdzie. W necie są zawsze komentarze i można się mniej-więcej zorientować, który przepis jest najlepszy. Do tego często ludzie w komentarzach piszą co można zrobić żeby potrawa była jeszcze lepsza Mi taka forma najbardziej odpowiada. A ulubione przepisy wklejam sobie do pliku tekstowego żeby ich potem nie szukać. Mój mąż się ze mnie śmieje bo przeważnie gotuję z laptopem
Zgadzam się w 100%, w komentarzach są zawsze jakieś cenne wskazówki, a ja zawsze wszystko zapisuje w ulubionych ale musze z tym w końcu zrobić porządek bo niedługo przestane się odnajdywać

bzyczka1 8h płyty to chyba rekord, a nie możecie poprosić żeby wam to troche skrócił ? Przecież 8h jest poprostu nie do obejzenia, choćby było niewiem jak ciekawe.

Cytat:
A ja wreszcie zaczełam czytać Zmierzch wczoraj Też mi się bardzo podoba, chyba sobie po przeczytaniu obejze film dla przypomnienia
Stary 2009-10-19, 13:36   #1693
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

A ja wreszcie zaczełam czytać Zmierzch wczoraj Też mi się bardzo podoba, chyba sobie po przeczytaniu obejze film dla przypomnienia
no rewelacyjne są te ksiązki.
ja tez chce obejrzeć "zmierzch" ale czekam aż TZ ją przeczyta (choc jeszcze nie zaczął" a listopadzie jest premiera "księżyc w nowu" koniecznie idę na to do kina

Stary 2009-10-19, 13:55   #1694
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
moja mama kiedys go sobie kupiła (stepper) wiec korzystam ma taki skrętny, wiec od razu mięsnie brzuszka pracują no nic i tak pewnie za kilka dni moja ambicja mi przejdzie

a ja od 3 dni zaczęłam pić kawę wczoraj kupiłam sobie ricore i jakoś mi posmakowała. choc nie wiem czy warto to dalej kontynuować - jeszcze się uzaleźnię
choc podobno filiżankę kawy spokojnie można na dzień pić
ale ricora to taka lekka kawka zbożowa chyba ja pijam takie bez kofeiny...nie smakują tak samo ale są zdrowsze, mam nadzieje
dziewczny co to są za książki o których piszecie? to jakieś romansidła? ciekawa jestem

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-19, 14:12   #1695
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ale ricora to taka lekka kawka zbożowa chyba ja pijam takie bez kofeiny...nie smakują tak samo ale są zdrowsze, mam nadzieje
dziewczny co to są za książki o których piszecie? to jakieś romansidła? ciekawa jestem
Ricore to normalna kawa rozpuszczalna ale z dodatkiem cykori

a ksiązki są rewelacyjne. to są te ksiązki:http://www.allegro.pl/item769968268_...is_kurier.html
mozesz w wecie co nieco o nich poczytac. polecam kupic od razu 4 tomy ja pierwszy przeczytałam w 3 dni. jutro zabiore się za tom 3

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

http://www.stepheniemeyer.com.pl/?page_id=3

Stary 2009-10-19, 14:52   #1696
motley
Zadomowienie

Cytat:
Ricore to normalna kawa rozpuszczalna ale z dodatkiem cykori

a ksiązki są rewelacyjne. to są te ksiązki:http://www.allegro.pl/item769968268_...is_kurier.html
mozesz w wecie co nieco o nich poczytac. polecam kupic od razu 4 tomy ja pierwszy przeczytałam w 3 dni. jutro zabiore się za tom 3

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

http://www.stepheniemeyer.com.pl/?page_id=3

hmmm skoro takie fajne to przetestuję najpierw audiobooka z pierwszą częścią (to ostatnio moja ulubiona forma przyswajania książek)

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 14:56   #1697
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm skoro takie fajne to przetestuję najpierw audiobooka z pierwszą częścią (to ostatnio moja ulubiona forma przyswajania książek)
no co ty?? to nie czytasz ich sama??

dzwoniłąm do babci, nawet sygnał nie minał a babcia juz odebrała. kurcze, siedzi jak na szpilkach. pogadałam z nią pół godzinki, aby jej czas zleciał.

jesli wszystko idzie zgodnie z planem, to dziadka operacja trwa juz 2 godz. o matko, jak sobie przypomnę , że bedą mu postek piłą cieli to

Stary 2009-10-19, 15:12   #1698
motley
Zadomowienie

Cytat:
no co ty?? to nie czytasz ich sama??

dzwoniłąm do babci, nawet sygnał nie minał a babcia juz odebrała. kurcze, siedzi jak na szpilkach. pogadałam z nią pół godzinki, aby jej czas zleciał.

jesli wszystko idzie zgodnie z planem, to dziadka operacja trwa juz 2 godz. o matko, jak sobie przypomnę , że bedą mu postek piłą cieli to
Jak nie mam innego wyjścia to czytam ale jak jest książka nagrana to zawsze słucham. Chociażby z tego powodu, że mogę słuchać jadąc samochodem, podpisując umowy w pracy, sprzątając, gotując, zasypiając ze zgaszonym światłem itd. Uwielbiam audiobooki zwłaszcza jeżeli czyta je ktoś, kto na prawdę potrafi to robić np. Fronczewski albo Barciś Całego Harrego Pottera przesłuchałam 2 razy
Poza tym przesłuchałam całą masę książek, których w życiu nie chciałoby mi się przeczytać, a tak jak już ktoś czyta, ja słucham i jest fajnie
A "Zmierzch" już do mnie leci...

Staraj się nie myśleć o tej operacji, wszystko będzie dobrze

Stary 2009-10-19, 15:19   #1699
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie mam innego wyjścia to czytam ale jak jest książka nagrana to zawsze słucham. Chociażby z tego powodu, że mogę słuchać jadąc samochodem, podpisując umowy w pracy, sprzątając, gotując, zasypiając ze zgaszonym światłem itd. Uwielbiam audiobooki zwłaszcza jeżeli czyta je ktoś, kto na prawdę potrafi to robić np. Fronczewski albo Barciś Całego Harrego Pottera przesłuchałam 2 razy
Poza tym przesłuchałam całą masę książek, których w życiu nie chciałoby mi się przeczytać, a tak jak już ktoś czyta, ja słucham i jest fajnie

Staraj się nie myśleć o tej operacji, wszystko będzie dobrze
jeszcze nigdy nie "czytałam" w ten sposób książek.
ale to moze być ciekawe
siedzę, czytam gazetkę, wcinam czekoladę, którą podkradłam od brata
za godzinke powinni wrócić rodzice, to zacznę robic obiad (dzis pierwszy raz uruchomię szybkowar ) potem ok 18-19 wróci TZ z pracy i moze juz wtedy bedzie wiadomo jak z operacją

Stary 2009-10-19, 15:42   #1700
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć
Madziu, trzymam kciuki za pomyślną operację

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 16:26   #1701
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki kilka dni nie zaglądałam i nadrabiam zaległości
Wiecie co chyba szczescie sie do mnie usmiechnalo wlasnie przygotowuje sie do rozmowy kwalifikacyjnej mam nadzieje ze bedzie owocna ale nie zapeszam i nie zdradzam szczegołowciesze sie i stresuje jednoczesnie
Jak poszło na rozmowie??

Cytat:
cześć

Żabcia witaj super, że kara w koncu minęła i jesteś z nami

dziś o 13 mój dziadek ma operację w szpitalu leży od wtorku i schudł juz 5kg ze stresu, a on i tak jest chudziutki

a jutro badania mam i ja i TZ. ech... coż to będą za 2 dni
trzymam kciuki za dziadka, mam nadzieje, ze wszystko poszło dobrze

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Tak sie za Wami stesknilam .. no ale te 2 tyg dosc szybko minely takze juz jestem z Wami spowrotem Czytalam Was caly czas , ale niestety nie moglam nic pisac

tak ja sie lubie tym bawic
zrobilam juz 2 przyjaciolkom album z ich urodzina a siostrze mezulka ze slubu

No właśnie też bym chciała zrobić album, a z czego zobiłas okładkę? zdjęcia wkładałaś w folię?

Cytat:
ja. chyba jakoś rok temu coś tam podejrzałam gdzieś w internecie. i zaczęłam robić kartki okolicznościowe, poozdabiałam też kartki do segregatora i album z najważniejszymi naszymi zdjeciami. no i w pracy zajmowałam się m.in. własnoręcznym wykonywaniem zaproszeń ślubnych. swoje też sama robiłam.

Też chciałam zrobić nasze zaproszenia ślubne, ale jakoś tak wyszło, że nie zdążyłam

Cytat:

Mój mąż niestety nie chce się nieczym smarowac- twierdzi, że go "dusi"

Cytat:

Seria sopot spa - moja ulubiona

mój stepper też stoi w kącie- raz na rok mi się o nim przpomina, ale brakuje wyrwałości, dwa dni poćwiczę i kolejny rok przerwy
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:10   #1702
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
no rewelacyjne są te ksiązki.
ja tez chce obejrzeć "zmierzch" ale czekam aż TZ ją przeczyta (choc jeszcze nie zaczął" a listopadzie jest premiera "księżyc w nowu" koniecznie idę na to do kina
No ja Zmierzch widziałam już ale chce sobie zobaczyć jeszcze raz jak przeczytam, a na księżyc w nowiu też się napewno wybiore

Cytat:
Ja też nigdy tak nie "czytałam" książek, choć ostatnio np nagrywałam sobie to co miałam się nauczyc na kolosa i słuchałam w aucie i nawet zapamiętywałam wiele, ale boje się, że jeśli chodzi o książki nie potrafiłabym aż tak się skoncentrować jak przy ich czytaniu, tzn. tak wejść w ten świat z książki i totalnie się oderwać od wszystkiego
Stary 2009-10-19, 17:27   #1703
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

Żabcia witaj super, że kara w koncu minęła i jesteś z nami

dziś o 13 mój dziadek ma operację w szpitalu leży od wtorku i schudł juz 5kg ze stresu, a on i tak jest chudziutki

a jutro badania mam i ja i TZ. ech... coż to będą za 2 dni
witaj

Trzymam kciuki za dziadzia zeby wszystko skonczylo sie ok

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
witaj

ojj awet mi nie mow .. ja nie cierpie poniedzialkow ..

nie moge sie juz doczekac weekendu jedziemy z TZetem i znajomymi na domek w gory

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

No właśnie też bym chciała zrobić album, a z czego zobiłas okładkę? zdjęcia wkładałaś w folię?

ja kupowalam juz taki gotowy album ... ktory w srodku ma takie kieszonki foliowe ze karki mozesz wlozyc od gory ... http://www.acmoore.com/p-50790-postb...am-floral.aspx

Martucha - tak ostatnio myslalam .. Twoja babcia byla na Twoim slubie i weselu?

Madzialenka12344321 - Podoba Ci sie Robert Pattinson?

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-10-19 o 17:30
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:02   #1704
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

Moj TZ uzywa nivea soft.Swietny jest do buzi.Tez go czasem uzywam jak mi sie moj skonczy

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:41   #1705
motley
Zadomowienie

Cytat:
jeszcze nigdy nie "czytałam" w ten sposób książek.
ale to moze być ciekawe
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Ja też nigdy tak nie "czytałam" książek, choć ostatnio np nagrywałam sobie to co miałam się nauczyc na kolosa i słuchałam w aucie i nawet zapamiętywałam wiele, ale boje się, że jeśli chodzi o książki nie potrafiłabym aż tak się skoncentrować jak przy ich czytaniu, tzn. tak wejść w ten świat z książki i totalnie się oderwać od wszystkiego
to spróbujcie dziewczyny Co do koncentracji to hmmm mi się czasami zdarza zgubić wątek albo zasnąć z słuchawkami w uszach ale po prostu wtedy przewijam sobie albo słucham ścieżki od początku i jest gites Audiobooki składają się z wielu ścieżek od paru min do godziny więc w sumie nie jest tak trudno wrócić do momentu, w którym się zgubiło

Ja też mam stepper, taki:
http://www.youtube.com/watch?v=RoardCeJt30
u mnie są takie fazy... przez 2 tyg. ćwiczę codziennie albo dwa razy dziennie a potem z miesiąc albo i dwa przerwy ale ogólnie polecam, ćwiczy się przyjemniej niż na takim deptanym stepperze.

Stary 2009-10-19, 18:44   #1706
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Seria sopot spa - moja ulubiona

mój stepper też stoi w kącie- raz na rok mi się o nim przpomina, ale brakuje wyrwałości, dwa dni poćwiczę i kolejny rok przerwy
tez jej używasz?? jest genialna.
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Madzialenka12344321 - Podoba Ci sie Robert Pattinson?
ma coś w sobie ale coś czuję, ze jak zobaczę film, to może mi się bardziej podobac

--------------------------
Dziewczyny, ja się wykończe
o 17 zadzwoniła moja babcia. mówiłam strasznie zdenerwowana, że " Dziadek miał miec operację, ale prawie zemdlał, byl umierający, rozkroili go ale operacja bedzie w srodę" ja tak pytam się ale o co chodzi. a babcia znowu swoje i ze dziadek dzwonił i jej to powiedział. ja az przysiadłam, rodzice tak samo, tata to aż sie blady zrobił. w koncu sie pytam, to dziadek z tobą rozmawiał jak go rozkroili?? a babcia, ale nie dziadka kroili

co się okazało. dziadek jak zwykle b ył juz zawieziony na operacyjną, przygotowywali go a tu jakis gosciu zemdleł, prawie skonał i musieli go szybko operowac. wiec dziadek nie miał operacji tym razem na środę przełozyli dziewczyny oni mi wykonczą tego dziadka a ja sama niedługo chyba bede miała zawał, jak jeszcze raz przełozą mu operację

a jutro mój mąż idzie na badania takiego mam stresa. ja tez mam badania,a;e juz przestałam się sobą przejmować

Stary 2009-10-19, 18:46   #1707
kliwia
Zakorzenienie

madzia bedzie dobrze ;*

A moj nie uzywa zadnego kremu uzywa tylko po goleniu kojacych balsamow.

Ja na nivea soft jestem uczuloona, i na mojej skorze pozostawia dodatkowy film, bleee

A ja obcielam wlosy o polowe ponad.

Zdjecie bez oczu bo wyszlam z oczami jak z lekkim uposledzeniem lekko krzywe haha

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-10-19 o 18:48
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:51   #1708
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kliwia super. a nie myslałaś kiedyś o grzywce??

Stary 2009-10-19, 18:59   #1709
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

ma coś w sobie ale coś czuję, ze jak zobaczę film, to może mi się bardziej podobac

o 17 zadzwoniła moja babcia. mówiłam strasznie zdenerwowana, że " Dziadek miał miec operację, ale prawie zemdlał, byl umierający, rozkroili go ale operacja bedzie w srodę" ja tak pytam się ale o co chodzi. a babcia znowu swoje i ze dziadek dzwonił i jej to powiedział. ja az przysiadłam, rodzice tak samo, tata to aż sie blady zrobił. w koncu sie pytam, to dziadek z tobą rozmawiał jak go rozkroili?? a babcia, ale nie dziadka kroili

co się okazało. dziadek jak zwykle b ył juz zawieziony na operacyjną, przygotowywali go a tu jakis gosciu zemdleł, prawie skonał i musieli go szybko operowac. wiec dziadek nie miał operacji tym razem na środę przełozyli dziewczyny oni mi wykonczą tego dziadka a ja sama niedługo chyba bede miała zawał, jak jeszcze raz przełozą mu operację

a jutro mój mąż idzie na badania takiego mam stresa. ja tez mam badania,a;e juz przestałam się sobą przejmować
tutaj wiekszosc dziewczyn sie w nim podkochuje

jejku to faktycznie nie ciekawie z dziadkiem .. to juz byl nastawiony na operacje no i Wy tez a tu taka niespodzianka ... wspolczuje nerwowo

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

woow jaka roznica ale slicznie wygladasz

Wybiera sie ktoras z Was na impreze halloween?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 19:00   #1710
motley
Zadomowienie

Cytat:
--------------------------

o matko Ty to masz ostatnio przeboje współczuję i nadal trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Zdjecie bez oczu bo wyszlam z oczami jak z lekkim uposledzeniem lekko krzywe haha
ładniutko a Tobie dla odmiany zazdroszczę... mi mój małż nie pozwala obciąć włosów... w sumie to mi też się podobają tylko on mnie ciągle za nie ciągnie np. jak mi kładzie rękę na ramieniu i mnie to denerwuje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości