|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
płaczę ze śmiechu za każym razem kiedy to oglądam:
http://www.youtube.com/watch?v=QujA8...eature=related |
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
W ogóle to facet w obrączce zawsze zyskuje w moich oczach, bo wtedy myslę, że musi byc na prawde fajnym facetem i musi kochac swoja żonę![]() A co do sukien ja tez usunęłam z dysku wszystki esuknie z moich zbiorów i stworzyłam katalog z moja Lorną Także moja suknia to jedyna suknia slubna na moim dysku
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
cd. sukni dla Ultradioli
|
#2044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie pod blokiem niestety nie ma tych kolorowych pojemnikow tylko takie dwa zolte na papier, metal, plastik i szklo (wszystko razem), a reszta to juz do zwyklych koszow, wiec segregacja bardzo prymitywna... no ale i tak segregujemy u TZa troche z tym lepiej, bo ma te kolorowe pojemniki no ale on ma zamkniete osiedle, wiec zaden menel nie przyjdzie i nie rozwali kosza w poszukiwaniu puszek... a u mnie wcale bym sie nie zdziwila jakby sie ktos zainteresowal...ja na razie niczego jeszcze nie wyrzucalam skladuje od poczatku studiow w piwinicy i w szafie no ale potem trzeba bedzie cos z tym zrobic teraz podobno makulatura wraca do lask ![]() Cytat:
wiem, ze niektore salony kosmetyczne tak maja, ze pierwszy zabieg najdrozszy, a potem juz taniej ![]() ja slyszalam, ze bikini laserem jest dosc bolesne a Ty bys chciala takie glebokie bikini?ja tak sie zastanawiam na ile skuteczna bylaby taka depilacja w moim wypadku, bo im ciemniejsze wlosy tym lepiej, a moje czarne to nie sa ![]() i zaopatrz sie w krem do depilacji, bo slyszalam, ze pomiedzy zabiegami tylko taki rodzaj usuwania owlosienia wskazany to tez mnie zniecheca do takiej depilacji, bo ja jestem strasznie wrazliwa na te kremy... kiedys sobie Veetem dla skory wrazliwej poparzylam pachy ![]() no ale jak bedziesz zadowolona to moze i ja sie skusze a to usuwa wlosy w 100%?
|
||
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi się reszta załadować nie chce więc kończę pokaz hehe jak widzisz Ultradiola tych literek A jest od cholery więc nie masz wyjścia tylko musisz iść do salonu i prosić o literki A- to chyba najbardziej popularny fason więc w każdym salonie coś znajdziesz gwarantuję
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1256032858
Ta jest boska |
|
|
|
#2048 | |
|
Wtajemniczenie
|
DZIĘKUJE CI KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spodobały mi się te typu które przesłałaś: Cytat:
![]() ooo ta pierwsza i ostatnia BOSKA
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2009-10-20 o 12:19 |
|
|
|
|
#2049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie jest tak, ze dostajemy worki na szkło, plastki i papier i trzymamy je w kotłowni i uzupełniamy i przyjeżdża do nas takie auto i to zabiera spod domu, więc wygodnie Ja w ogóle staram sie oszczędzac energię, kupowac produkty w recyclingu, bo wiele wysilku w to nie wkladam, a na pewno cos to daje![]() Cytat:
więc realnie biore pod uwagę 4 zabiegi, żeby sie wszystkiego pozbyć. Kremów do depilacji uzywalam tylko do nóg, nigdy do bikini i pach, bo mi sie wydawalo, że i tak mi stamtad nic nie usunie![]() Jak masz jasne włosy to estetica ma jakis preparat(nie laser), ktory usuwa jasne włosy, ale nie wiem jaka cena. Ja teraz będe robiła pachy a jeśli będe miała fundusze na bikini(czyt. znajde pracę bo bikini jest droższe i nie chce nadyrężac naszych funduszy ) to będe chciała głębokie bikini właśnie, wypytam tą babkę w przyszłym tygodniu.A tz się ze mnie smieje, ze sobie wszystko pousuwam i nigdy nie będzie seksu w stylu retro
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
witam panny młode 2010
czy mogę wprosić się na Wasz ( w sumie nasz) wątek?? p.s. 25,09,2010 Edytowane przez mariiasia Czas edycji: 2009-10-20 o 12:27 |
|
|
|
#2051 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I nareszcie ktoś z moją datą
|
|
#2052 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
a o tą ostatnią to podpytaj Jazzmankę jak wejdzie na wątek bo zdaje mi się że ona ją mierzyła i powinna wiedzieć co to za model- a skoro ją mierzyła to znaczy że jest wciąż dostępna
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-10-20 o 12:37 |
||||
|
|
|
#2053 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
wybrałam się wczoraj po salonach i nic mnie nie ruszyło za serducho ;( ale nie tracę nadzieji, bo ona umiera ostatnia.. teraz mam troszkę więcej zmartwień i muszę sobie z nimi dać radę.. powiedzcie mi, czy puszczacie swoim almost mężów na imprezy ze znajomymi? pytam bo ja swojego puściłam, mam kwestię tego typu "jak chcesz to idź.." nic na siłę, nie muszę mu towarzyszyć na każdym wyjściu gdy np nie mam ochoty.. Jak zobaczyłam zdjecia z imprez tych ' męskich typowo' to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać ![]() tęskno mi! dziś rok i 6m-cy od zaręczyn jak to zleciało..ps. witam nowe PM'ki
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-10-20 o 12:40 |
|
|
|
#2054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My mamy weekendy tylko dla siebie i to nie wszytskie dlatego wolimy je razem spędzić tylko we dwoje.
|
|
#2055 | |||
|
Zakorzenienie
|
ta druga to Maggie Sottero Eleine
tez mi sie podobala, ale w PL chyba nie do zdobycia ![]() Cytat:
no ale w miescie w polskich warunkach jeszcze sie to chyba dlugo nie przyjmie z reszta musialyby byc chyba jakies kary za wrzucanie niewlasciwych smieci, a zapewne znalazlyby sie i takie elementy ![]() pamietam jak bylam u siostry we Fr i oni tam maja normalnie segregacje w miescie... jak byl dzien wywozu szkla to byl dramat - taki halas o 5 rano, ze sie spac nie dalo a jakie produkty z recyclingu kupujesz? Cytat:
bo chcialabym zobaczyc jak to wyglada jak juz jest po wszystkich zabiegach a w jakich odstepach czasu robi sie te zabiegi?z pach krem usuwa wloski swietnie, ale jak pisalam - tak mnie poparzylo, ze myslalam ze zejde... nigdy wiecej az wtedy polecialam do apteki i kupilam lagodzaca zasypke dla dzieci Cytat:
chyba nie bylo jeszcze tak zeby mi sie nie chcialo i zeby TZ poszedl sam albo na odwrot dosc imprezowi jestesmy ![]() a jak TZ ma typowo meskie spotkanko to robia raczej taka nasiadowe przy PS albo na bilardzie, wiec impreza tego nazwac nie mozna wtedy oczywiscie TZ idzie jak najbardziej sam
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-20 o 12:48 |
|||
|
|
|
#2056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czasem spotyka się z kumplami tak sam na sam bez żadnych kobiet ale to naprawdę rzadko jak ja już nie mogę pójść a tak to zawsze mnie zabiera
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Black, to co na tych fotach było? Ja puszczam Tż, ale to raczej spotkania przy piwie, niż imprezy. Ja też przecież czasem potrzebuję wyjść z koleżankami, odetchnąć, ufam mu, chociaż jak mi się wczoraj po Paintballu pokazał, to aż mną zatrzęsło
|
#2058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam rok, 10 miesięcy i 20 dni od zaręczyn - dobrze, że mam taka prosta datę, że z miejsca moge podawac takie daneA w jakich salonach byłas?
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tż jak był na studiach w innym mieście niż ja to chodziliśmy na imprezy osobno i nie tylko do pubów ale i na dyskoteki ale to było na 1 czy 2 roku hehe teraz to już nawet na dyskoteki mi sie nie chce iść bo mam wrażenie że same pierwszoroczne lachony się tam wypuszczają hehe ![]() preferujemy takie bardziej kameralne spotkania ze znajomymi przy piwie, pizzy, czy w domu na jakiejś mini imprezce, grillu itp postarzeliśmy się wszyscy chyba
|
|
#2060 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i życze powodzenia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak poza tym CZESC.
|
||||||
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2062 |
|
BAN stały
|
My praktycznie nie imprezujemy,tż ani ja nie mamy takiej potrzeby.Ostatni raz na imprezie byliśmy na urodzinowej imprezie w zeszłym roku.
|
|
|
|
#2063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie produkty - zeszyty i papier toaletowy sie staram, ale nie zawsze wychodzi Cos tam jeszcze kupuję jak zobacze, że z recyclingu, ale nie pamiętam co![]() Cytat:
Sa takie filmy na których można zobaczyc jak wyglada bikini po laserze i takiego efektu sie spodziewam A zabiego robi sie co jakieś 4-8 tygodni, jakos tak, ja zakładam, ze będe robic co 8 tygodni.Cytat:
|
|
#2064 |
|
BAN stały
|
No cześć Tancia.
![]() Podobają mi się niekktóre suknie,które tu wkleiłyście.Zwłaszcza te,które sa jakby spięte po boku i mają kwiatka/róże na boku. ![]() OMG zapomniałam napisać,że znów miałam durny sen,że całowałam się z jakimś rudzielcem. Pozostało Mi 339 dni do ślubu. Powoli zbliżam się do 300-setki a potem 2 na przodzie.Umggg ( połykam głośno sline )
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-20 o 13:10 |
|
|
|
#2065 | |
|
Zadomowienie
|
obca7 - to jest nas już dwie
ślub chcieliśmy z TŻ (strasznie fajny ten skrót ) 4 września, ale ze względu na to, że jest wtedy u nas odpust, nie moglibysmy brać ślubu w naszym miejscowym kościele a bardzo nam na tym zależymadmuazelle - cześć ![]() ![]() ![]() samoa tancerka212 - już nadrabiam; tak więc, razem jesteśmy z TŻ już ponad 4lata, zaręczyny były 8,03,2008, a ślub no to już wiecie kiedy będzie ![]() ![]() więc dlaczego nie miałabym zrobić wszystkiego dla siebie, jak robię innym, nie??---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Adwokat diabła
|
Samoa, byłam w Madonnie i w tych salonach na Kijowskiej..
Chilanes, np noszenie drugiego 'chłopaka' na rękach, przebieranki w babskie ciuszki itp itd.. mogłabym dużo tego wymieniać.. ogólnie imprezy męskiej części tego mieszkania wyglądają tak, że zaczynają pić x godzin przed rozpoczęciem imprezy, a kończą się zalaniem w świnie dlatego ja jak jestem to ich pilnuje, po ostatniej takiej imprezie miałam siniaka na kolanie wielkości śliwki i guza na głowie.. ![]() tż lubi ze mną wychodzić i współ też (bo jestem ich mamusią lain, nic o kiciach nie mówisz.. moja kotka ma depresję znowu
|
|
#2067 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiamy tez koncerty - mozna sie porzadnie wybawic i wykrzyczec![]() a dzis idziemy ze znajomymi na pizze (tzn. ja jej jesc nie bede ). kolezanka w niedziele wrocila z Malezji i bedzie opowiadac fajnie jej - w lipcu byla w Chinach, teraz w Malezji... zyc nie umierac a jak znow powie, ze nic specjalnego (tak wygladala jej relacja z Chin Cytat:
jak widze cos takiego w jakims wc to wyciagam paczke chusteczek a zeszytow w sumie nie uzywam, bo pisze na kartkach takich jak do drukarki ![]() Cytat:
dobrze, ze sie teraz za to zabierasz to moze do slubu juz bedzie git
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-20 o 13:26 |
|||
|
|
|
#2068 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, trochę podobne pytanie jak to Black, bo my też do znajomych chodzimy razem, a na męski i typowo żeńskie wypady osobno.
Ale co robicie jeśli np. nie możecie z jakiś przyczyn pójść na spotkanie ze znajomymi gdzie zawsze chodzicie razem? Tzn czy Wasi TŻci wtedy chodzą sami? My mamy czasami takie sytuacje że ja nie mogę pójść na spotkanie, ale Ci znajomi katują mojego TŻ żeby przyszedł sam, niestety zawsze tak jest że wszyscy są z parami, a jak ktoś z tej pary nie może to nie przychodza, no i jak ja nie mogę to też powinni uszanować to że nie przyjdziemy razem a nie wydzwaniać do TŻ żeby i tak przyszedł sam, czasami to są sytuacje że on by chciał iść, a ja nie mogę i wtedy mi przykro że on chce iść beze mnie. ( jestem chora, czy mam spotkanie rodzinne, albo po prostu nie mam ochoty ) I ostatnio już byłam tak wkurzona, bo Tż mówi że dzwonią do niego i nie wie co ma im powiedzieć, więc mu odpowiedziałam że ma zapytać czy oni kiedykolwiek przyszli na te imprezy sami, bez swoich partnerek. Odpowiedz oczywiście byłaby nie, bo jak którąś koleżankę boli głowa czy nie chce iść to razem nie idą, a tak to namawiają TŻ żeby przyszedł, nawet beze mnie. No dobra nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, a oni wszyscy już są żonaci / dzieciaci ale czy to jest w porządku? Mojemu TŻ to z początku nie przeszkadzało, ale odkąd zrozumiał ze trochę mi przykro jak chodzi sam a ja nie mogę, to zmienił podejście, bo twierdził że oni są małżeństwem to muszą razem chodzić, a my nie to nie musimy. Więc go zapytałam czy po slubie my też tak jak oni będziemy chodzić tylko razem, a osobno już nie. Dla mnie to jakaś parodia, nie rozgraniczam stanu : "jesteśmy narzeczeństwem" , czy " jesteśmy małżeństwem" NIe lubię jak TŻ sam chodzi na takie wspólne spotkania, bo najpierw się napala a potem mówi że mu tak głupio było bo same pary a on sam. A on nie umie/ nie chce/ nie wiem odmówić. Jak rozwiązać taki problem? Trochę to zagmatwalam, ale mam nadzieję że jakis sens mojej wypowiedzi wyciągniecie
|
|
|
|
#2069 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

ja nie wiem może to jakieś zboczenie ale myśl o tżcie w obrączce wręcz mnie podnieca
bo moja to będzie taka kolejna biżuteria do noszenia z tym że taka fajna ale tżcik mmmmmmmmmmmmmmm

u mnie pod blokiem niestety nie ma tych kolorowych pojemnikow tylko takie dwa zolte na papier, metal, plastik i szklo (wszystko razem), a reszta to juz do zwyklych koszow, wiec segregacja bardzo prymitywna... no ale i tak segregujemy
: mad:
Cena za jeden zabieg to 360 zł ale teraz jest 30% zniżki dla studentów i ten rabat ma dotyczyć całej serii(dlatego sie zdecydowałam, bo rabat spory), więc za jedną serię zapłacę 252 zł a za trzy 756 zł. W trakcie podpytam jak wyglada bikini od strony technicznej i czy babka jest w stanie zrobic mi to co chcę

jak to zleciało..
bo chcialabym zobaczyc jak to wyglada jak juz jest po wszystkich zabiegach
.
i życze powodzenia.
) 4 września, ale ze względu na to, że jest wtedy u nas odpust, nie moglibysmy brać ślubu w naszym miejscowym kościele a bardzo nam na tym zależy![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)